آموزش وبلاگ نویسی در بلاگفا از مقدماتی تا پیشرفته

a.gif

 

 

وارد سایت بلاگفا شوید. پایین وبلاگ دکمه بزرگی به منظور ایجاد وبلاگ در بلاگفا موجود است روی آن دکمه کلیک کنید.

 

 

 

b.gif

نام کاربری: همان آدرس وبلاگ شما می باشد و همچنین برای ورود به وبلاگ باید از این عبارت استفاده کنید. به عنوان مثال اگر در این فیلد کلمه designed-template را وارد کنید آدرس وبلاگ شما Http://designed-template.blogfa.com می باشد.

 کلمه عبور: در این فیلد کلمه عبوری وارد کنید. در وارد کردن کلمه عبور خود دقت کنید زیرا برای وارد شدن به مدیریت بلاگ خود به آن نیاز دارید. از عبارات معمولی برای کلمه عبور خود بپرهیزید. من در اینجا برای انتخاب کلمه عبور خود پیشنهادی دارم. من گفتم از عبارات معمولی استفاده نکنید اما اگر بخواهید از چیدن کلمات و اعدادی که هیچ ربطی به یکدیگر ندارند استفاده کنید امکان دارد کلمه عبور خود را فراموش کنید. شما می توانید برای در نظر گرفتن کلمه عبورتان از جمله ای استفاده کنید. برای مثال من جمله "کامپیوتر من کثیف شده چیکار کنم یا computer man kasif shodeh chikar konam " را انتخاب می کنم و حرف اول هر کلمه ای را بر می دارم. بدین صورت کلمه عبور من اینگونه شکل خواهد گرفت--------> cmkshchk شما هم نیز می توانید کلمه عبوری به این صورت برای خود انتخاب کنید.

تکرار کلمه عبور: در این فیلد کلمه عبور خود را تکرار کنید.

عنوان وبلاگ: در این فیلد نام وبلاگ خود را وارد کنید. توجه داشته باشید که نام وبلاگ منظور آدرس وبلاگ نیست بلکه جمله یا کلمه ایست که با موضوع و نوشته وبلاگ شما همخوانی داشته باشد.

نام نویسنده:  نام واقعی خود را در این فیلد وارد کنید.

شرح وبلاگ: در این فیلد جمله ای کوتاه را وارد کنید که به خصوصیات و موضوعات وبلاگ شما اشاره دارد.

ایمیل خصوصی: در این فیلد ایمیلی را برای ارتباط شما و مدیر و یا سایرین مسولان بلاگفا وارد کنید.
در این لینک فوائد این فیلد ذکر شده است ---> چرا وبلاگها هک می شوند؟

ایمیل نویسنده: ایمیلی را که در این قسمت وارد می کنید راه ارتباطی برای خواننده وبلاگتان با شما می باشد. این آدرس ایمیل در دسترس همه افراد می باشد.

منطقه زمانی: منطقه زمانی خود را انتخاب کنید.

و باقی فیلدها را بنا به در خواست بلاگفا پر کنید... .

در آخر بر روی فیلد زیر کلیک نمایید.

c.gif

 

پس از گذشتن از این مرحله در صورتی که نام کاربری شما قبلن ثبت نشده باشد وبلاگ شما ایجاد می شود.

 

هنگامی که وارد سایت بلاگفا می شوید سمت راست این صفحه قسمتی برای ورود به مدیریت بلاگتان در نظر گرفته شده است که با وارد کردن نام کاربری و کلمه عبورتان که قبلا با کامل کردن فرم ثبت نام در سرور بلاگفا ایجاد شده است می توانید وارد مدیریت بلاگتان شوید.

 

d.gif

پس از ورود به مدیریت بلاگ شما می توانید به راحتی مطالب دلخواه خود را در دنیای وسیع اینترنت انتشار دهید. البته در عین حالی که می توانید مطالب خود را انتشار دهید بلاگفا دنیایی از امکانات را برای شروع وبلاگ نویسی حرفه ای در اختیارتان گذاشته است. به ترتیب این امکانات را برای شما شرح خواهم داد...!

 

 

e.gif

 

عنوان مطلب: سعی کنید همیشه عنوانی را در رابطه با موضوع پست در این قسمت وارد کنید.

ابزارهای تراز کردن متن: ابزاری برای مرتب کردن نوشته ها که به طور خودکار عمل می کند و باعث می شود چیدمان و قرار گرفتن نوشته هابه گونه ای مرتب و یک نواخت صورت گیرد مانند چپ چین٬ وسط چین٬ راست چین٬ تراز شده که البته ما فارسی زبانها معمولا از گزینه راست چین آن استفاده می کنیم.

سبکهای متنی: سبکهای متنی ابزاری هستند برای جلب توجه بازدید کننده به متون مورد نظر که اگر از آنها به درستی استفاده کنیم خیلی مفید می باشند. البته استفاده نابجا از این ابزار ظاهر آراسته و تمیز وبلاگ شما را از بین خواهد برد. سبکهای متنی سیستم بلاگفا شامل گزینه های پررنگ٬ کج٬ زیر خط و خط خورده می باشد. لازم به ذکر است گزینه زیرخط بیشتر برازنده متون انگلیسی می باشد Underline.

زیر نویس و بالا نویس: گزینه های زیرنویس و بالانویس باعث می شوند هنگام تایپ کردن در گزینه زیر نویس نشانگر تایپ بالای متن نوشته شده و در گزینه بالانویس پایین متن نوشته شده قرار گیرد.

جهت های نوشتاری: گزینه چپ به راست باعث می شود نشانگر تایپ ما به سمت چپ رفته و متونی را که ما در حین تایپ کردن آن هستیم به سمت راست حرکت کند. در گزینه راست به چپ عکس این عمل رخ می دهد. این گزینه برای تایپیست های حرفه ای کاربرد دارد آن هم به این دلیل که نشانگر تایپ خود را گم نکنند.

اندازه و انتخاب قلم: همانطور که از نامش پیداست برای انتخاب و اندازه قلم به کار می رود. لیست قلم های بلاگفا شامل:Arial٬Courier New٬Georgia٬Tahoma٬Times New Roman٬Verdana٬Impact٬Wing Dings می باشد. که البته ما ایرانی ها معمولا از فونت تاهوما با سایز ۲ استفاده می کنیم. لازم به ذکر است فونت WingDings برای علائم به کار می رود و می توان با ترکیبی از کلید Shift و هر کلید دیگری یک علائم خاص ایجاد کرد٬

مانند: !-?@#$%

 

 

درج شکلکهای حالات صورت01.gif:

 شما می توانید در کنار نوشتن٬ نسبت به متن های خود از شکلکهای گوناگون بلاگفا استفاده کنید. البته استفاده بی رویه از این شکلکها بازدید کننده را خسته می کند.

2.gif

 


مطالب مشابه :


برنامه کلاسی

اخبار دانشگاه پیام نور سنندج. برنامه کلاسی برنامه هفتگی واحد هاي درسی ارائه شده در نیمسال




سایت برخی از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی روزانه و شبانه در ایران

دریافت برنامه هفتگی نیمسال دوم سال رفسنجان برنامه کلاسی صنایع دانشگاه پیام نور




سایت دانشگاههای پیام نور وسایر دانشگاهها

راهنمای سیستم گلستان دانشجویان پیام نور لینگ دسترسی به کلیه برنامه دانشگاه پیام نور




عادل فردوسی پور

اعلام نمرات تشریحی دانشگاه پیام نور رفسنجان و فوتبال و برنامه های هفتگی اش که




آموزش وبلاگ نویسی در بلاگفا از مقدماتی تا پیشرفته

سایت دانشگاه پیام نور مهندسی آی تی پیام نور رفسنجان ماهانه یا به صورت هفتگی و




مدیریت زمان(به کارگیری روش های موثربرای انجام بیش ترین کاردرکم ترین زمان ممکن)

دانشگاه پیام نور. برنامه ریزی ، آوردن آینده ماهیانه، هفتگی وروزانه تهیّه کرد




22 رئیس دانشگاه در آستانه پایان حکم ریاست/ روزهای پر انتصاب وزیر علوم

اتمام زمان چهار ساله حکم ریاست 22 رئیس دانشگاه تا پایان سال 89




قدردانی

من دانشجوی دکتری تخصصی مشاوره دانشگاه علامه برنامه ارائه های هفتگی موسسه




قدردانی

من دانشجوی دکتری تخصصی مشاوره دانشگاه علامه برنامه ارائه شده درس فراگیر پیام نور;




برچسب :