ورود تلیسه های خارجی ضربه مهلکی به صنعت دامداری است

مرتبط با این خبر:

ورود تلیسه های خارجی ضربه مهلکی به صنعت دامداری است!!!!!

استفاده از تمام قابليت‌ها و ابزارها


صرفا جهت اطلاع:

متن خبر:

ورود تلیسه های خارجی ضربه مهلکی به صنعت دامداری است

تهران  - خبرگزاری کشاورزی ایران

گروه: تشکلهای غیردولتی

ورود هر تلیسه خارجی به کشور ضربه مهلکی به صنعت گاوداری شیری کشور وارد می کند.

 

مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکتهای تعاونی کشاورزی دامداران ایران در جمع خبرنگاران گفت: هدفمندی یارانه ها در جهت توسعه پایدار است و حذف آن مطرح نیست.

سعید سلطانی سروستانی درباره ورود تلیسه خارجی به کشور افزود: ورود هر تلیسه خارجی به کشور، ضربه مهلکی به صنعت گاوداری شیری وارد می کند.

وی خاطرنشان کرد: ورود تلیسه های خارجی به دلیل حساس بودن دامهای وارداتی به غیر از صرف هزینه، نتیجه ای نخواهد داشت و نفعی برای دامداری کشور ما ندارد.

سلطانی به اجرای قانون هدفمندی یارانه ها اشاره کرد و ادامه داد: این قانون حرکتی مثبت به سمت تحول اقتصادی در بلندمدت خواهد بود و به دلیل حساس بودن بخش دامپروری، باید برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم تا این بخش به سلامت از این مسیر گذر کند.

وی تصریح کرد: در رابطه با افزایش حاملهای انرژی و فاکتور سوخت در دامداریها تصمیماتی گرفته شده است تا در کوتاه مدت فشارها به این بخش کاهش یابد.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکتهای تعاونی کشاورزی دامداران ایران یادآور شد: به عنوان برنامه ای در کوتاه مدت، جلوگیری از افزایش عوامل تولید به خصوص نهاده های دامی و حاملهای انرژی مدنظر است.

سلطانی از افزایش قیمت نهاده های دامی از اوایل امسال خبر داد و تاکید کرد: قیمت نهاده های دامی بین 20 تا 120 درصد افزایش داشته است. به گونه ای که نهاده ای چون سبوس که از گندم استخراج می شود، 60 درصد افزایش قیمت داشته و وزارت بازرگانی باید همچون سابق وظیفه تعدیل بازار را بر عهده بگیرد و این نهاده و سایر نهاده ها را با قیمت مناسب در اختیار شبکه دامداران کشور قرار دهد.

وی از افزایش 21 برابری گازوئیل خبر داد و اظهار داشت: قبلا حدود هشت درصد از هزینه ها مربوط به حمل و نقل بود. اما با افزایش پیش آمده و اگر این افزایشها را لحاظ کنیم، بر قیمت تمام شده شیر 25 تومان برای هر کیلو شیر و 370 تومان بر روی قیمت تمام شده گوشت قرمز اثرگذار خواهد بود. 

سلطانی همچنین افزود: تزریق یک میلیون جوجه به قیمت 290 تومان نیز از دیگر راهکارهایی بود که برای کمک به مرغداران در بخش کشاورزی انجام شد.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکتهای تعاونی کشاورزی دامداران ایران خاطرنشان کرد: در دو روز گذشته همچنین قیمت جو در بازار آزاد 10 درصد کاهش داشت و گندم نیز به همین ترتیب به دامداریها تزریق شد و موجب کاهش قیمت در بازار آزاد شد. اما این اقدامات در کوتاه مدت اثربخش بوده و باید برای بلندمدت کاری اساسی انجام شود.

سلطانی ادامه داد: استفاده از ادوات اتوماتیک و مکانیزه برای شیردوشی و تعیین بار میکروبی در کارخانه ها از این پس لازم و ضروری خواهد بود تا هزینه ها به مقدار 10 تا 15 درصد کاهش پیدا کند.

 

دو هزار واحد گاوداری صنعتی به ادوات مکانیزه تجهیز می شود

وی تصریح کرد: در راستای طرح هدفنمدی یارانه ها از میان 16 هزار و 500 گاوداری صنعتی، دو هزار واحد تا سال 1390 به امکانات مکانیزه مجهز می شود.

سلطانی یادآور شد: بدین ترتیب 10 تا 15 درصد از قیمت تمام شده کاهش پیدا می کند.

وی تاکید کرد: اگر تسهیلات و اعتبارات کمکی به تشکلها اعطا شود، رشد اقتصادی در زیربخش دام کلید خواهد خورد.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکتهای تعاونی کشاورزی دامداران ایران اظهار داشت: خشکسالی پیش آمده در کشور برای دامداران نگران کننده است. به گونه ای که برخی از آنها اقدام به فروش دامهای مولد کرده اند و در چند روز گذشته شاهد کاهش یک هزار تا هزار و 500 تومانی گوشت قرمز در کشور بوده ایم. این ارزانی زنگ خطری است برای آینده.

سلطانی پیش بینی کرد: اگر خشکسالی همچنان ادامه پیدا کند و برنامه ای برای این مساله اجرایی نشود، تا دو سال آینده وضعیت دامداریهای کشور بحرانی خواهد شد.

وی از دولت خواست تا حمایتهای ریالی خود را بیشتر کند تا از فروش دامهای مولد جلوگیری شود.

سلطانی همچنین گفت: تقاضا داریم که تکلیف یارانه شیر هرچه زودتر مشخص شود و همیشه بیش از پنج هزار میلیارد تومان پول دامداران در اختیار کارخانه ها است و بهانه آن عدم پرداخت به موقع یارانه توسط دولت است.

وی در ادامه افزود: 589 میلیارد تومان برای یارانه شیر خانوار تعیین شده است که امیدواریم این یارانه دست نخورده باقی بماند تا مشکلی پیش نیاید.

 


مطالب مشابه :


صنعت گاوداری، وضعیت اضطراری

گزارش زیر به تازگی پیرامون وضعیت صنعت گاوداری کشور با کمک بزرگواران صنعت گاوداری




ورود تلیسه های خارجی ضربه مهلکی به صنعت دامداری است

ورود هر تلیسه خارجی به کشور ضربه مهلکی به صنعت گاوداری دو هزار واحد گاوداری صنعتی به




صنعت خوراک دام و طیور

تاریخ صنعت خوراک دام و طیور کشور با تاریخ صنعت پرورش در صنعت مرغداری و گاوداری های




وضعیت خاص صنعت گاوداری ایران با رویکرد اقتصادی

وضعیت خاص صنعت گاوداری ایران کوش ترین مردمان تاریخ کشور، آن هم در فرصت طلایی سالهای




تفاوت گاوداری ها در هلند با ایران

در حالی که در واحد گاوداری تحت در این کشور دامی که متولد صنعت دامداری ما یک




روش نگهداری، استفاده و حمل و نقل اسپرم منجمد در گاوداری های صنعتی

دامپزشکی - روش نگهداری، استفاده و حمل و نقل اسپرم منجمد در گاوداری های صنعتی - جایگاه




امکان سنجی بازار و موانع آن درایران

وجود نداشتن رقابت در ساختار اغلب فعالیتهای اقتصادی کشور متولی صنعت در کشور است




تنش گرمایی به عنوان یکی از عوامل موثر در کاهش بازده تولیدمثل گاوهای شیری

گاوهای اصیل نژاد هلشتاین که دام عمده گاوداری های صنعتی شیری کشور گاوداری کشت و صنعت




برچسب :