همه چیز از همه جا
دیدنی ها و خواندنی های هفته
باز هم نشد؟!
پس لازم شد که باز از زاویه دیگری نگاه کنیم!
دیدید؟ چیزی که در ابتدا برای ما بیمعنی بود، در یک زاویه دید خاص، زیبا و هنری و مبتکرانه به نظر میرسد. وقتی با یک معادله ریاضی کلنجار میروید و نمیتوانید حلش کنید، وقتی در مورد یک معضل اجتماعی اندیشه میکنید و جز فرسایش مفز چیزی حاصلتان نمیشود، زمانی که امکانات و نداشتههای خود را در جهت نیل به هدفتان فهرست میکنید و ناتوان از تصمیمگیری میشوید، در بسیاری از موارد تغییر زاویه دید است که به کمکتان میآید، نه اصرار بر تمرکز بیشتر. حتی خرد جمعی هم اگر نخواهد زاویه دید را تغییر دهد و مصر بر نگریستن از یک زاویه باشد، نمیتواند تصویر مطلوب غایی را ایجاد کند.
اما اطلاعاتی در مورد این پرتره سهبعدی از محمدعلی کلی؛ این حجم زیبا و ابتکاری به وسیله مایکل کالیش ساخته شده است و متشکل از ۲۵۰۰ کیسه بوکس، ۱۰٫۵ کیلومتر کابل فلزی ضدزنگ و بیش از ۱۱۰۰ متر لوله آلومینیومی است. سه سال طول کشید تا این بنای ۶٫۵ متری ساخته شود. ایده ساختن این پرتره سهبعدی، یکی از شبهای سال ۲۰۰۸، در حین خواب به ذهن معمارش رسید. او در خواب، کیسههای به شکل قطره اشک دید که در هوا به سرعت حرکت میکنند و ناگهان متوقف میشوند. مایکل کالیش، مقیم لوس آنجلس است، او به واسطه ساخت پرترههای خاص اشخاص مشهوری مثل ماریا شریور و آرنولد شواتزنگر مشهور شده است. در آیین گشایش این پرتره، خود محمد علی حضور داشت و آخرین کیسه بوکس را آویخت.
به نقل از ویکی پدیا، موسسه بین المللی فیزیک و شیمی سلوی (Solvay) در سال ۱۹۱۲ در بروکسل بلژیک و پس از برگزاری نخستین کنفرانس بین المللی سلوی در ۱۹۱۱ تاسیس شد. این کنفرانس با دعوت ارنست سلوی برگزار شد که اینشتین جوان ترین فیزیک دان حاضر در این جلسه بود.
کنفرانس های بین المللی آنزمان که هر چند سال یک بار برگزار می شد، شاهد دستاورد های بسیار بزرگی بود. می توان گفت کنفرانس های سلوی مشهور ترین کنفرانس ها در فیزیک و شیمی هستند.
مشهور ترین این کنفرانس ها، پنجمین کنفرانس سلوی بود که در اکتبر ۱۹۲۷ (مهر ۱۳۰۶) با موضوع الکترون ها و پروتون ها برگزار شد. از ۲۹ نفر فیزیک دان حاضر در کنفرانس، ۱۷ نفر برنده جایزه نوبل شده بودند (یا در سال های بعد برنده این جایزه شدند)
موضوع این کنفرانس، بحث و بررسی در مورد نظریه کوانتومی بود که به تازگی ارایه شده بود و اصل عدم قطعیت هایزنبرگ به موضوع بحث داغ بین البرت اینشتین و نیلز بوهر تبدیل شده بود.
جهت مشاهده تصویر بالا در سایز بزرگ، بر روی آن کلیک کنید
حاضران در عکس، از راست به چپ
ردیف اول : اوون ریچاردسون (نوبل فیزیک ۱۹۲۸)، چارلز ویلسون (نوبل فیزیک ۱۹۲۷)، چارلز گویه، پل لانگه وین، آلبرت اینشتین (نوبل فیزیک ۱۹۲۱)، هنریک لورنتز (نوبل فیزیک ۱۹۰۲)، ماری کوری (نوبل فیزیک ۱۹۰۳ و نوبل شیمی ۱۹۱۱)، مکس پلانک (نوبل فیزیک ۱۹۱۸)، اروینگ لنگ مویر (نوبل شیمی ۱۹۳۲)
ردیف دوم : نیلز بوهر (نوبل فیزیک ۱۹۲۲)، مکس بورن (نوبل فیزیک ۱۹۵۴)، لوییس دی بروگلی (نوبل فیزیک ۱۹۲۹)، ارتور کامپتون (نوبل فیزیک ۱۹۲۷)، پل دیراک (نوبل فیزیک ۱۹۳۳)، هنریک کرامرز، ویلیام براگ (نوبل فیزیک ۱۹۱۵)، مارتین نادسن، پیتر دبیه (نوبل شیمی ۱۹۳۶)
ردیف سوم (ایستاده) : لئون بریلوئین، رالف فاولر، ورنر هایزنبرگ (نوبل فیزیک ۱۹۳۲)، ولفگانگ پائولی (نوبل فیزیک ۱۹۴۵)، ژولز امیل ورشافلت، اروین شرودینگر (نوبل فیزیک ۱۹۳۳)، تئوفیل دی داندر، ادوارد هرزن، پل اهرنفست، امیل هنریوت، اگوست پیکارد.
کوچکترین کتابخانه دنیا با کتابهای کوچک !
جوزف طاری، که یکی از علاقمندان جمع آوری کتاب های کوچک در جهان است توانسته از سال 1969 تاکنون بیش از 4500 کتاب کوچک را جمع آوری کند. مجموعه های او شامل طیف گسترده ای از موضوعات مذهبی، سیاسی، موسیقی و ورزشی است. کتابخانه جوزف طاری به عنوان کوچکترین کتابخانه جهان به رسمیت شناخته شده است.
Since 1969, Jozsef Tari has collected over 4,500 miniature books. His collections includes a wide range of themes from religion to politics, music, sports, and more. His smallest booklet is 2.9 x 3.2 mm (0.11 x 0.12 inches), which is recognized as the world’s smallest book
مخترع سیدی یا دیسک های فشرده درگذشت
رئیس شرکت سونی اعلام کرد: نوریو اهگا (Norio Ohga)، رئیس سابق سونی و مخترع سی دی های فشرده در سن 81 سالگی در گذشت. وی در سال 1982 به مدیریت شرکت سونی منصوب شد و تا سال 1995 این مسئولیت را به عهده داشت.
اهگا تحصیلات خود را در دانشگاه هنر و موسیقی توکیو ادامه داد، علاقه خاص و وافری به موسیقی داشت، بخصوص موسیقی کلاسیک و همین علاقه باعث شد در کار خود پشتکار زیادی داشته باشد تا بتواند سمفونی مورد علاقه اش را بر روی یک دیسک فشرده جای دهد. سی دی های فشرده امروزی مدیون علم و نبوغ این مرد ژاپنی هستند.
اجرای قانون جدید جرایم رانندگی از شنبه
بنا به اظهار سردار اسكندر مومنی در حاشیه "نشست تخصصی قانون جدید رسیدگی به تخلفات رانندگی" با اشاره به اینكه آخرین هماهنگیها برای اجرای قانون اخذ جرایم رانندگی انجام شده، قانون جدید جرایم رانندگی دو بخش دارد، بخشی از قانون نیازمند تدوین آییننامه است و بخشی از آن نیز نیازی به تدوین آییننامه ندارد كه بر این اساس، بخشهایی از قانون همچون نمره منفی، افزایش مهلت پرداخت جرایم رانندگی و ... از روز شنبه دهم اردیبهشت ماه سال جاری در سراسر كشور به مرحله اجرا گذاشته میشود.
جدول جدید جرایم رانندگی
چک 2 هزار تومانی با رعایت نکات امنیتی
شعبه ممتاز شرق تهران بیمه ایران بعد از پیگیری های بیست روزه یک زیان دیده، چک خسارت را در وجه او صادر کرد. به گزارش مشرق، این اتفاق در روز بارها در شعب مختلف بیمه های سراسر کشور رخ می دهد، اما نکته جالب در این چک صادر شده، مبلغ تعجب برانگیز آن است.
شعبه ممتاز شرق تهران واقع در سه راه تهرانپارس، ابتدای جاده آبعلی دراقدامی نادر برای خسارت وارده به یکی از بیمه گزاران، بعد از گذشت 20 روز و در پی دوندگی های مکرر، چکی به مبلغ2000تومان صادر کرد. این چک 2000تومانی در حالی صادر شد که همه پیشگیری های امنیتی برای عدم سواستفاده از آن مثل ثبت ماشینی رعایت شده و مهر "غیر قابل انتقال" بر روی آن زده شده است.
گفتنی است محمدباقر باباغلامی پس از گذشت 20 روز از وارد آمدن خسارت به اتومبیلش توانست خسارت خود را به مبلغ2000تومان دریافت کند! این در حالی است که شعب بانکهای معتبر کشور برای وصول چک های فراگیر، بین 500 تا 700 تومان کارمزد دریافت می کنند. دقت بیمه ایران در پرداخت خسارتها با ضریب خطای 1000تومان در حالی است که اخیرا خبرهایی از سواستفاده مالی در این شرکت بزرگ منتشر شده است.
شکار صحنه ای بینظیر از نجات جوجه پرنده توسط والدینش
شاید کمتر کسی شاهد چنین صحنه زیبایی از نزدیک بوده باشد. نجات جان جوجه پرنده توسط پدرو مادرش. صحنهای که توسط یک عکاس خوش شانس شکار شده است. این صحنه واقعی تلاش بیدریغ پدرو مادر جوجه پرندهای است که در حین تمرین پرواز تعادل خود را از دست داده و در حال سقوط است.
آنها می خواهند با تلاش فراوان، فرزندشان را به آشیانه برگردانند. این عکس به نام "خانواده" نامگذاری شده است. چرا که یک شاهکار عکاسی از تلاش یک خانواده برای نجات فرزندشان است. تصویری گویا و پر معنا در زمینه خانواده. عکاس این تصویر میگوید: "من فرد خوش شانسی هستم که در آن لحظه در صحنه حاضر بودم. عکاسی از چنین صحنهی زیبا یکی از به یاد ماندنیترین خاطرات زندگی عکاسی من خواهد بود.
این عکس به طور بینظیری ارزش، مقام و فداکاری اعضای یک خانواده را اثبات و ثبت کرده است. چگونه و کدام دانشمند و محقق زیست شناسی میتوانست به این روشنی ارزش خانوده را در بین سایر موجودات کره زمین ثابت و نشان دهد؟ واقعا که دانستن ارزش واقعی یک خانواده بسیار تحسین برانگیز است.
مرد عنکبوتی آسمان خراش ها را تسخیر می کند !
"آلن روبر" (Alain Robert) تسخیرکننده مشهور آسمان خراش ها معروف به "مرد عنکبوتی" آسمان خراش "برج خلیفه" در دبی، بالاترین ساختمان جهان را تسخیر کرد. "برج خلیفه" 163 طبقه و ارتفاع آن 828 متر است. با وجود آنکه این صخره نورد بی باک که تا به حال به بیش از صد آسمان خراش صعود کرده، قبلا از تجهیزات ویژه استفاده نمی کرد ولی به اصرار مقامات امارات متحده عربی اینبار از طناب های مخصوص استفاده کرد. "روبر" بعد از کمی بیش از 6 ساعت به میله "برج خلیفه" رسید.
بر خلاف اغلب کشورها که در آنجا "روبر" با پلیس میانه خوبی ندارد، در دبی از او طوری پذیرایی کردند که گویی "روبر" قهرمان ملی امارات بود. "روبر" معمولا بدون اینکه اجازه مقامات محلی را به دست بیاورد به آسمان خراش ها صعود می کند. اولین آسمان خراشی که در سال به دست 1994 "روبر" تسخیر شد، ساختمان "سیتی بانک" در شهر شیکاگو بود. از آن پس "روبر" بیش از صد آسمان خراش در سراسر جهان، از جمله Empire State Building در نیویورک، برج ایفل در پاریس و برج 242 متری "غرب" مجتمع "فدراسیون" در مسکو را تسخیر کرد.
بدون شرح !
با تشکر از سایت پزشین استار
مطالب مشابه :
مزايده تاريخ 1390/09/12
خود را واقع در چهارراه تهرانپارس بهترین نقطه 650 متر به تالار پذیرایی
همه چیز از همه جا
بهترین مرورگرها برای نمایش سایت نویسندگان فعال »
بخش ششم/مونوگرافي(سليمآبادي)
و همچنان جزء بهترین به همراه تهرانپارس در دهه 20 توسط تالار پذیرایی
برچسب :
بهترین تالار پذیرایی تهرانپارس