توصیه هایی برای تکمیل دفترچه کاردانی کنکور فنی و حرفه ای و کاردانش سال 1391

1-      دفترچه کنکور فنی وحرفه ای فقط خاص کسانی هست که بتوانند حداکثر تا دیماه 91 موفق به اخذ دیپلم فنی یا کاردانش شوند.

2-      دانش آموزان شاخه نظری به شرطی که حداکثر تا تاریخ 30/10/91 بتوانند موفق به دریافت دیپلم در یک رشته از شاخه کاردانش شوند مجاز به شرکت در این کنکور متناسب با دیپلم گرفته شده هستند.

3-      معدل در این کنکور تاثیری ندارد.

4-      پسران باید از لحاظ مشمولیت مشکلی نداشته باشند.

5-      بطور کلی ظرفیت پذیرش نسبت به سال قبل در بعضی رشته ها کاهش و در بعضی افزایش یافته است .

6-      در هنگام تکمیل دفترچه دقت زیادی در ثبت کد چهار رقمی دیپلم خود داشته باشید. راههای شناسایی کد دیپلم را در زیر توضیح داده ام .

7-      کد محل تولد و کد محل صدور شناسنامه بعضاً با هم تفاوت دارد لذا در تکمیل این بندها دقت لازم را داشته باشید.

8-      محل حوزه امتحانی را به دلخواه هرجا که در جدول شماره 4کد محلهای حوزه امتحانی آمده است می توانید انتخاب کنید.

9-      بسیجیان در این کنکور سهمیه ای ندارند.

10-  اگر داوطلبی پدرش دارای سوابق جبهه هست سهمیه رزمندگی شامل وی  نمی شود.

11-  فرزندان جانبازان 50درصد به بالا شامل سهمیه جانبازان می شود.وباید کد سوابق را از سایت ایثار دریافت نمایند.

12-  فرزند آزادگان شامل سهمیه آزادگان هستند وباید کد خود را از سایت ایثار دریافت نمایند.

13-  داوطلبانی که جزء اتباع بیگانه هستند شرط اولیه ثبت نام آنها داشتن حداقل معدل 14 دیپلم هست . ولی توصیه ام به کسانی که معدل کمتر دارند اینست که ثبت نام نمایند و بعد از قبولی با مراجعه به استانداری محل آموزشکده پذیرفته شده با توجه به مناطق ممنوعه معمولا اگر استانداری موافقت نماید می توانند با معدل کمتر هم ثبت نام نمایند . لذا این فرصت را ازدست ندهند.

14-  در روزهای اول بلافاصله اقدام به ثبت نام نکنید ؛ به عبارتی اول مشورت کنید و بعد از سه روز که اگر اصلاحیه ای از طرف سازمان سنجش اعلام نشد اقدام به ثبت نام نمائید.

15-  درج کد استانی که دیپلم می گیرید برای استفاده از سهمیه بومی خیلی مهم است لذا در این بند دقت لازم را داشته باشید.

16-  40درصد سهمیه هر شهر به داوطلبان بومی آن استان تعلق می گیرد . مثلا اگر بوشهر در یک رشته 30 نفر پذیرش داشته باشد 40 درصدآن می شود 12 نفر که می تواند از خود استان بوشهر انتخاب شوند . اما این به منزله آن نیست که حتما 12 نفر از بوشهر خواهد بود بلکه هر فرد بومی اگر حدنصاب علمی را در زدن تست ها رعایت کرد آن وقت می تواند از سهمیه بومی خود استفاده نماید . حدنصاب هم از طرف سازمان سنجش مشخص نشده است .

17-  شهر بومی در هر اولویتی درج شود شامل 40درصد خواهد شد. اما اگر در اولویت اول باشد به لحاظ نزدیکی و سایر شرایط به نفع داوطلب خواهد بود.

18-  کد رشته تحصیلی و کد رشته امتحانی معمولا یکی هست . مثلا کد رشته تحصیلی الکترونیک 11 هست و کد امتحانی آن نیز 11 هست .

19-  برای علامت بند 24 که مربوط به گزینه غیرانتفاعی هست حتما باید یک کارت رمز عبور دیگر خریداری نمائید .

20-  توصیه می شود بند 24 مربوط به دانشگاههای غیرانتفاعی را حتما علامت بزنید .

21-  منابع مربوط به آزمون را حتما مجددا بررسی بفرمائید .

22-  در انتخاب شهر ها توصیه می شود از 50 اولویت خود(در صورت داشتن ) حتما استفاده نمائید . البته بندهای بعدی را هم مطالعه کنید.

23-  در انتخاب شهرهای روزانه نهایت دقت را داشته باشید .آموزشکده های فنی وحرفه ای هم دارای محرومیت است ؛ یعنی اگر داوطلبی شهر روزانه ای را انتخاب کرد وقبول شد چه اقدام به ثبت نام در آن دانشگاه بنماید و چه ننماید سال بعد از شرکت در کنکور فنی وحرفه ای محروم می گردد. لذا شهرهایی را در گروه روزانه ها انتخاب کنید که حتماً قصد رفتن داشته باشید.

24-  شهرهای شبانه را حتماً انتخاب کنید . اگر قبول شوید ونخواهید بروید محرومیتی نخواهید داشت .

25-  شهرهایی که دانشگاه غیرانتفاعی دارند را حتماً انتخاب کنید زیرا اگر قبول شوید و نخواهید بروید محرومیت سال بعد را نخواهید داشت .

26-  هزینه دانشگاه در دوره های شبانه تقریباً حدود نصف هزینه دانشگاههای غیرانتفاعی هست .

27-  دانشگاههای شبانه از ارائه خوابگاه معمو لا خودداری می کنند بخصوص برای پسران اما برخی از دانشگاههای شبانه اقدام به ارائه خوابگاه خودگردان (باهزینه دانشجو) نموده اند .

28-  کلاسهای دوره های شبانه معمولا با همان دوره های روزانه تشکیل می شود . در سالهای قبل رسم براین بود که اگر جا کم داشتند و یا تعداد داوطلبان پذیرش شده زیاد بوده کلاسها را در نوبت عصر به تشخیص مسئولین دانشگاه برگزار می کردند.

29-  انتقال از شبانه به روزانه امکان پذیر نیست .

30-  انتقال از شبانه به شبانه معمولا سخت انجام می گیرد .

31-  از لحاظ اعتبار مدرک هیچ تفاوتی بین مدرک شبانه و روزانه وجود ندارد.

32-  سبد  درسی شبانه و روزانه  با همدیگر یکسان هستند.

33-  تفاوت شبانه و روزانه فقط در پرداخت هزینه تحصیل و در بعضی جاهها در پرداخت هزینه خوابگاه و سلف هست .

34-  هزینه تحصیل در دانشگاههای غیرانتفاعی در سال 90 حدود 450000 هزار تومان بوده ( البته بعضی رشته ها کمی باهم دیگر تفاوت داشته اند) . امسال حدود 10درصد افزایش دارد.

35-  بعضی دانشگاههای غیرانتفاعی خوابگاه ندارند و بعضی هم که خودگردان هستند.

36-  از لحاظ اعتبار مدرک هیچ تفاوتی با روزانه یا شبانه ندارند.

37-  بیشترین تفاوت دانشگاههای غیرانتفاعی با روزانه و شبانه در پرداخت هزینه و نیز کمیت و کیفیت بکارگیری اساتید و نحوه تدریس آنها هست .

38-  انتخاب شهرها:

الف ) کسانی که خوب خوانده اند : این گروه می توانند بیشترین اولویت ها را از روزانه انتخاب نمایند و حدود 5 تا 6 اولویت آخر را از شهرهای شبانه و غیرانتفاعی استفاد ه نمایند . شهرهای روزانه را می توانند اول آنهایی را که دوست دارند انتخاب نمایند و سپس اقدام به اولویت بندی نمایند . در گزینش خود حتما شهر مربوط به استان خود را لحاظ نمایند . شبانه استان خود و یا نزدیکترین استان را به همراه شهرهای غیرانتفاعی استان خود در آخر در نظر داشته باشند.

ب) کسانی که متوسط مطالعه نموده اند: این گروه  می توانند حدود حداکثر 15 الی 20 شهر را از روزانه آنهم شهرهای متوسط و ضعیف انتخاب نمایند . این داوطلبان متوجه باشند اصلا از شهرهایی مانند شیراز . اصفهان . تهران . قزوین . کرج . مشهد. بطور کلی کلان شهرها استفاده ننمایند. مگر آنکه تعداد شهرهای آنها خودش کم باشد. مانند داوطلبان رشته صنایع شیمیایی. بعد از انتخاب شهرهای روزانه حدود 20شهر نیز از شبانه انتخاب نمایند و در پایان هم حدود 10 شهر از غیرانتفاعی .

ج) دانش آموزان ضعیف و یا کسانی که در هنرستانهای کاردانش تحصیل کرده و مطالعه خوبی هم برای کنکور نداشته اند: این گروه می توانند حداکثر از 10 شهر روزانه استفاده نمایند و حدود 25 شهر نیز از شبانه و 15 شهر نیز از غیرانتفاعی استفاده نمایند . در انتخاب شهرها هم سعی شود شهرهای ضعیف و متوسط انتخاب شوند.مگر آنکه اصلا علاقه به شبانه و غیرانتفاعی نداشته که در این صورت توصیه می شود تمام 50انتخاب خود را با روزانه تکمیل نمایند.

تذکر :

-           گاهی برای یک فرد داوطلب یک شهر شبانه راه دور ارزشش از یک شهر غیرانتفاعی در همان استان داوطلب ممکن است پائین تر باشد و بخواهد اول غیرانتفاعی استان خودش را بزند و بعد شبانه استانهای دیگر . پس دقت لازم را در محاسبه هزینه رفت و آمد ، خوابگاه و.... داشته باشید تا بتوانید بخوبی در جابجایی شهرها قدرت عکس العمل داشته باشید.

-          اگر شهر روزانه ای را دوست ندارید و احتمال می دهید بعد از قبولی نخواهید رفت انتخاب ننمائید تا همانطور که گفتیم سال بعد محروم نشوید.

-          تاکنون تجربه ثابت کرده کسانی که شهرهای دور را در اولویت اول انتخاب می نمایند و قبول می شوند بعد از یک الی دو ترم از کرده خود پشیمان شده که چرا استان خودشان را انتخاب نکرده اند لذا در اولویت گذاری شهرها دقت لازم را داشته باشید.

-          جابجایی شهرها هیچ تاثیری در قبولی شما نخواهد داشت . یعنی اینطور نیست که شما یک شهری را از اولویت 30 خو.دتان بیاورید به اولویت اول و بگوئید با اینکار زودتر قبول می شوم . فراموش نکنید که اگر شهری قبول شدید و بعد متو جه شدید که در انتخاب های دوم به بعد و یا بعد ی ها هم شانس قبولی داشته اید امکان جابجایی بسیار کم وجود دارد و گاهی حتی امکان پذیر نیست .

-          سیستم بررسی اولویت ها در سازمان سنجش بصورت افقی هست . یعنی از اولویت اول شما شروع خواهد شد و اگر خدای نخواسته در اولویت اول نمره شما نخورد در اولویت دوم بررسی می شوید و همینطور ادامه می یابد تا آخرین اولویتتان مورد بررسی قرار می گیرد و هرجا که نمره کل شما با ظرفیت آنجا مطابقت داشته باشد بعنوان قبولی برای شما اعلام خواهد شد.

 

39-  برای اطلاع از وضعیت خوابگاه آموزشکده ها می توانید براساس شماره تلفن هایی که در آخر دفترچه برای آنها ثبت شده نسبت به تماس با آنها اقدام نمائید و از نحوه ارائه خوابگاه آنها مطلع شوید .

40-  تا می توانید خودتان و یا با همکاری دوستان اقدام به ثبت نام کنید و به کافی نت ها اعتماد نکنید . واگر مجبور هستید اول کل اقدامات دفترچه را انجام دهید بعد به آمجا مراجعه نمائید و هیچ گونه توصیه مشاوره ای را از آنها قبول نکنید.

41-  حتما پیش نویس دفترچه را با مداد تکمیل نمائید . و اگر خواستید آنرا مجبوراً در اختیار کافی نت بگذارید برای ثبت نام پیش نویس را پاک نمائید و مجدداً با  خودکاروبدون خط خوردگی  تکمیل نمائید و به کافی نت تحویل دهید .

42-  پس از ثبت نام حتماً پرینت ثبت نام خود را از کافی نت تحویل بگیرید . و نزد خود نگهداری نمائید.

43-  در پرینت ثبت نام دقت کنید که کد پیگیری اطلاعات (رهگیری) در آن موجود وثبت باشد .

44-  هیچ مدرکی از خود نزد کافی نت ها بجا نگذارید.

45-  کارت رمز عبور و پرینت ثبت نام را حداقل برای مدت یکسال نزد خود نگهداری نمائید. برای دریافت کارت ورود به جلسه ونیز  ممکن است بعد از اعلام نتایج مرحله تکمیل ظرفیت پیش بیاید و برای ثبت نام لازمتان شود.

46-  زمان ویرایش اطلاعات شما 20/2/91 لغایت 27/2/91 خواهد بود.

47-  زمان دریافت کارت ورود به جلسه 31/5/91 لغایت 2/6/91 خواهد بود.

48-  زمان آزمون روز جمعه 3/6/91 صبح یا بعد از ظهر خواهد بود.

49-  زمان اعلام نتایج نیمه دوم شهریور خواهد بود.

50-  اگر خبرجدیدی شد ویا مطلب جدیدی  به ذهنم رسید حتماً در همین پست درج خواهم نمود.

 ۵۱ - واقعا چقدر مشاوران و راهنمايان زيادي در اين عرصه پيدا مي شوند و ارائه طريق مي نمايند !!!!! بازهم تاكيد مي نمايم مواظب صحبت هاي دوستان و اطرافيان و افراد نااشنا با وضعيت كنكور باشيد ! بسياري از دوستان به اشتباه فكر مي كنند نحوه بررسي در اين انتخابها مانند دانشگاه آزاد هست و بعضي نيز خيالهاي ديگر و توصيه هاي عجيب و غريب مانند اينكه اگر شهرهاي بزرگ را اول بزنيد چون ترازشان بالا هست احتمال قبولي شما بيشتر خواهد شد را به دوستان داوطلب توصيه مي نمايند كه اين فكر كاملاً اشتباه هست . شما اگر ۵۰ شهر را انتخاب كرديد ديگر اين ۵۰تا را هر طور جابجا كنيد هيچ تاثيري در قبولي شما نخواهد داشت فقط اين موارد ( مانند علاقه - هزينه - اساتيد- امكانات - دوري ونزديكي ) بايد در جابجايي شهر دخالت داده شود . دو اصل مهم را رعايت كنيد اول بيائيد انتخاب كنيد بعد بيائيد بچينيد . پس مي بينيد كه انتخاب خيلي مهم تر از چيدن هست .

مثلا در رشته صنايع شيميايي پسرانه همه شهرهاي روزانه - شبانه - و غيرانتفاعي روي هم 43 مورد مي شود در اين موارد توصيه ام اينست كه 43 تا را بزنيد .

مي توانيد اول روزانه ها باشه . بعد شبانه استان خودتان و بعد غيرانتفاعي استان خودتان و بعد ساير شبانه ها و در آخر هم ساير غير انتفاعي ها .

چرا گفتم بعد از شبانه استان خودتان غيرانتفاعي استان خودتان را بزنيد ؟

ببينيد شما اگر شبانه راه دوري قبول شويد هزينه اي حدود ۲۵۰ هزار تومان براي انتخاب واحد خواهيد داد و اگر خوابگاه خودگردان باشه ۲۰۰ هزار تومان هم براي خوابگاه و هزينه غذا ورفت و آمد و .... هم خواهي داشت كه روي هم حدود ۵۰۰ هزار تومان خواهد شد حالا اگر همان غيرانتفاعي استان خودت را انتخاب كني كه همان ۵۰۰ هزار تومان ميشه و نزديك هم هستي و .... بهتر نيست ؟؟؟؟

چرا مي گوييم ساير شبانه ها و غير انتفاعي ها رو هم بزنيد و در آخر هم بگذاريد ؟

چون روزانه بهتر است اول باشد بعلت خوابگاه و هزينه ندادن و.... وچون شبانه و غيرانتفاعي فوقش اگه قبول شديم ونخواستيم بريم براي سال بعد ما هيچ مشكلي ايجاد نمي نمايد .

پس مواظب نحوه انتخاب هايتان باشيد

 

براي اطلاع از كد رشته كه بسيار مهم هست به روش زير مي توان عمل نمود :

1- اگر در مدارس روزانه هستيد و يا رشته شما مشخص هست و اقدام به تغيير رشته نكرده ايد و يا در آموزشگاههاي آزاد در حال گذراندن مهارت نيستيد مي توانيد در بالاي كارنامه تحصيلي خود قسمت سمت راست نگاه كنيد و جايي كه نام رشته شما درج شده در زير آن كد رشته تحصيلي شما يا به عبارتي كد ديپلم شما كه يك عدد چهار رقمي هست را خواهيد ديد و اين همان كد ديپلم شما هست .

2- اگر كارنامه نداريد كه مي توانيد با مراجعه به واحد كامپيوتر مدرسه خود و يا سيستم مركزي آموزش و پرورش كه كليه اطلاعات مدارس را دارند نسبت به پرينت كارنامه خود اقدام كنيد و كد ديپلم خود را شناسايي كنيد.

3- اگر ديپلم نگرفته و در حال گذراندن مهارت در آموزشگاههاي آزاد يا فني و حرفه اي هستيد بايد به آن مراكز مراجعه نمائيد و كد استاندارد مهارت ، نام مهارت و ساعت مهارتي كه در حال گذراندن هستيد را بگيريد و نزد مشاور مدرسه اي كه در آن ثبت نام كرده يا مي خواهيد كنيد برويد و با ارائه آن كدها نسبت به شناسايي كد ديپلم خود اقدام كنيد .

4- اگر مشاور در دسترس نداشتيد مي توانيد همان كد استاندارد ، نام مهارت و ساعت مهارتي را كه مي گذرانيد بياوريد و در قسمت نظرات واضح بنويسيد تا به شما اعلام نمايم جزء كدام كد ديپلم محسوب مي شويد.


مطالب مشابه :


تاریخ توزیع دفترچه کنکور فنی وحرفه ای دقیقاَ مشخص شد.آغاز ثبت نام کنکور فنی وحرفه ای 89 براساس اطلاع

تاریخ دقیق توزیع دفترچه ثبت نام کنکور فنی وحرفه ای وکاردانش : روز دوشنبه مورخ ۱۴/۴/۸۹ دفترچه




تهیه دفترچه فنی

Revers Engineering - تهیه دفترچه فنی - all things about ren 2- ثبت دستور کار و ورد به دفتر بههمراه تاریخ .




تاریخ توزیع دفترچه کنکور کاردانی پیوسته فنی وحرفه ای دانشگاه آزاد سال 89 وتمدید مهلت ثبت نام کنکور ف

به گزارش روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد : دفترچه کنکور کاردانی پیوسته فنی وحرفه ای




توصیه هایی برای تکمیل دفترچه کاردانی کنکور فنی و حرفه ای و کاردانش سال 1391

توصیه هایی برای تکمیل دفترچه کاردانی کنکور فنی و حرفه حداکثر تا تاریخ 30/10/91 بتوانند




تاریخ +ثبت نام+ آزمون ارشد +دانشگاه سراسری +سال 1392+

تاریخ آزمون ارشد 92 دفترچه سوالات آزمون کارشناسی ارشد کارشناسی ارشد ایمنی و بازرسی فنی




دانلود دفترچه راهنمای پژو 405

خودرو برتر - دانلود دفترچه راهنمای پژو 405 - وبلاگ دانش فنی ، اطلاعات مهندسی ،آموزشی ، خبری و




دانلود رایگان دفترچه سوالات کنکور کاردانی فنی حرفه ای شهریور 91

حسـابداری بازرگانـی هنرستان رثایی - دانلود رایگان دفترچه سوالات کنکور کاردانی فنی حرفه ای




دانلود دفترچه راهنمای خودروی تندر90

خودرو برتر - دانلود دفترچه راهنمای خودروی تندر90 - وبلاگ دانش فنی ، اطلاعات مهندسی ،آموزشی




شرایط ثبت نام برای کنکور فنی و حرفه ای دولتی سال 91

به پرسشهای تحصیلی آنها هستم به علت مشکلاتی که تاکنون پیش آمده از تاریخ دفترچه راهنما




دانلود دفترچه معرفی کامل و اطلاعات فنی پژو 206 به زبان فارسی

خودرو برتر - دانلود دفترچه معرفی کامل و اطلاعات فنی پژو 206 به زبان فارسی - وبلاگ دانش فنی




برچسب :