مقایسه چند خودرو

اکنون تنوع در بازار خودرو کمی زیاد شده و با تبلیغات شرکت‌های خودروسازی در بازار شب عید، مصرف‌کننده خودرو برای انتخاب و خرید خودروی مورد نیاز خود با مشکل مواجه است.

این در حالی است که هنگام خرید خودروهای داخلی موضوع کیفیت هم مطرح بوده و بسیاری از خودروهای داخلی تنها در اسم با هم تفاوت دارند. در دنیا یکی از پر رقابت‌ترین بازار‌ها، بازار خودروهای مورد نیاز اقشار متوسط است؛ یعنی خودروهایی که قیمت آن نه آنقدر ارزان و بی‌کیفیت و نه آنچنان گران است که تنها ثروتمندان بتوانند خریداری کنند. این گروه در ایران به 2قسمت بالا دستی و پایین‌دستی یعنی گروه قیمتی 20 تا 30 و 10 تا 20 میلیون تومانی تقسیم می‌شود. به‌طور کلی هنگام خرید خودرو باید به نکاتی مانند مصرف سوخت، قیمت خودرو پس از چند سال و راحتی فروش آن در بازار توجه کرد.

آیا انتخاب خودرو در بازار ایران به این آسانی است؟

در گروه قیمتی10 تا 20‌میلیون تومانی یکی از گزینه‌ها، تندر90 است. اگر شما می‌توانید با شکل‌ظاهری تندر90 کنار بیایید و از طرفی برایتان زرق و برق ماشین زیاد مهم نیست می‌توانید همین خودرو را انتخاب کنید چرا که قدرت موتور خودرو 110 اسب بخار است. البته اگر برای شما داشتن شکل ظاهری بهتر و امکانات رفاهی بیشتر و داشتن ترمز ضد‌قفل که ایمنی و تعادل خودرو را بیشتر می‌کند مهم است بهتر است مدل e1 تندر را انتخاب کنید که تقریبا می‌توانید با 13 تا 14میلیون تومان آن را بخرید اما درصورتی که شکل ظاهری خودرو برای شما مهم‌تر است و نمی‌خواهید 13میلیون تومان پول بدهید، ریو 500هزار تومان ارزان‌تر است. فقط هنگام خرید یادتان باشد شکل‌ظاهری را فدای امکانات کرده‌اید چرا که داخل خودرو کوچک‌تر بوده و موتور آن 97 اسب بخار قدرت دارد. ایمنی این خودرو نیز از تندر کمتر است.

خانواده سمند و پژو

اما خیلی از خریداران که از شکل‌ظاهری تندر خوششان نمی‌آید و زیر بار خرید ریو هم نمی‌روند، معمولا سمند را بر می‌گزینند. سمند ال‌ایکس برای این افراد گزینه مناسبی است البته باید یادشان باشد که مصرف خودرو بالا بوده و حدود 12 لیتر در 100کیلومتر است. موتور خودرو هم 100 اسب بخار قدرت دارد، با این همه خوش فرمان‌بودن، ایمنی بالا و طراحی قابل‌قبول از حسن‌های سمند است. البته خیلی‌ها که روحیه کلاسیک‌تری دارند و سمند را نمی‌پسندند به سراغ پژو 405 می‌روند. این خودرو هم مصرف بالایی دارد اما به قیمت 13 تا 14میلیون تومانی‌اش می‌ارزد.

با این همه فرمان‌پذیری و ایمنی سمند از این خودرو بیشتر است؛ البته بدنه پژو405 نسبت به سمند دیرتر به صدا می‌افتد. در میان برند‌های پژو، 206 مقبول‌ترین گزینه برای خرید است. اگر خانواده پرجمعیتی ندارید و شکل‌ظاهری برای شما بسیار مهم بوده و در ضمن می‌خواهید خودروی ایمنی بخرید و از طرفی مصرف سوخت پایین و قدرت بالا هم برایتان ملاک است، دست‌دست نکنید و یک‌راست سراغ پژو‌206 بروید.

اگر هم می‌خواهید در ترافیک تهران کمتر اذیت شوید پژو‌206 تیپ6 با گیربکس تیپ ترونیک که هم قابلیت تعویض‌دنده دستی بدون کلاچ‌گیری و تعویض دنده کاملا اتوماتیک را دارد انتخاب کنید؛ خودرویی که ۵/۱۷ میلیون تومان قیمت دارد. البته خیلی از کسانی که می‌خواهند پژو‌206 بخرند معتقدند باید خودرو صندوق داشته باشد یا آنکه خودروی بدون صندوق خیلی جوان پسند می‌شود.

این افراد بهتر است به سراغ پژو‌206 اس‌دی بروند. پژو پارس نیز خودرویی است که به‌نظر بسیاری، زیباترین خودروی ایران خودرو است. البته بگذریم که مسائل فنی خودرو آنچنان مانند ظاهرش قوی نبوده و پژو پارس عادی با اینکه تفاوتی نسبت به پژو 405 از نظر فنی ندارد، بین 16 تا 17‌میلیون تومان قیمت دارد.

مقایسه ای بین پژو  ۴۰۵ و تندر ۹۰

کمپانی : پژو 405 محصول سال 1984 شرکت پژو فرانسه می باشد که بازار خوبی در قاره ی آفریقا ، اروپای غربی ، ایران و.. داشته . ال 90 محصول دهه 90 شرکت رنوی فرانسه می باشد که بازار خوبی در روسیه ، هند ، ایران ، برزیل و اروپای غربی و.. داشته . این دو شرکت خودرو ساز فرانسوی از پر توان ترین خودروسازان این کشور هستند ، که نمی توان برتری هیچ یک را بر دیگری اعلام کرد .
طراحی بدنه : شرکت پژو فرانسه با طرحی از پینین فارینا ، 405 را در سال 1984 به بازار معرفی کرد . شرکت رنو فرانسه با طرحی از کنت ملویل از شرکت طراحی رومانیائی ، ال 90 یا رنو لوگان را در دهه نود میلادی به بازار عرضه کرد . با توجه به یک دهه اختلاف 405 از زیبائی بیشتری نسبت به ال 90 بر خوردارست .
ایمنی : با توجه به سال تولید پژو 405 اطلاعات دقیقی نسبت به تعداد ستاره ایمنی این خودرو موجود نمی باشد . ال 90 دارای سه ستاره ی ایمنی از پنج ستاره ی ایمنی EURO NCAP می باشد . و می توان ال 90 را در سطحی برتر در ایمنی نسبت به پژو 405 دید .
ارگونومی : ارگونومی در تندر 90 با اختلاف حداقل یک دهه از زمان تولید نسبت به پژو 405 در سطح بالاتری قرار دارد .
موتور : موتور 1800 انژکتور 405 متعلق به اوایل دهه ی 90 و فاصله ای پانزده ساله با تکنولوژی روز دارد و بزرگ ترین ایراد آن مصرف سوخت و آلایندگی زیاد آنست ، اما ال 90 خودروئی با موتور تقریبا ً مطابق با استاندارد های روز می باشد و پرتوان و دقیق تر از موتور 405 عمل می کند .
گیربکس : گیربکس پژو 405 با اینکه عمل کرد خوبی دارد اما ال 90 دارای گیربکسی مدرن تر با عمل کرد و هماهنگی بیشتر با موتور است .
ساسپنشن : با توجه به مدرن بودن ساسپنشن در ال 90 در مقابل 405 اما نمی توان برتری برای هیچ یک از آنها را بر دیگری قائل شد و هر کدام دارای ویژگی های خاص خود هستند اما در پژو 405 مجموعه ساسپنشن باعث ایجاد جابه جائی های سریع خودرو با شک های اسپرتی می شود .
ترمز : قطعا ً ترمز در ال 90 عمل کردی بسیار برتر از 405 دارد و می توان تا حدودی به آن اعتماد کرد .
سیستم های پایداری : هر دوی این دو خودرو فاقد سیستم پایداری می باشند .
تست درایو : 405 با ارتفاع کمتر و ایجاد نقطه ی ثقل مناسب تر وزن و بکار گیری ساسپنشن سخت تر ، هندلینگ خوبی را پیدا کرده اما با توجه به توزیع نا مناسب وزن ، نقاط ضعفی در پایداری عقب خودرو دیده می شود . ال 90 با ارتفاع بیشتر و بکار گیری ساسپنشن مدرن و نرم ، انعطاف و هندلیگ را در یک مجموعه جمع آوری کرده ، همین طور توزیع قابل قبول وزن نقطه ی ضعف جدی در آن پدید نیاورده ، شتاب گیری و رسیدن به سرعت نهائی در ال 90 سریع تر از 405 اتفاق می افتد . موتور مدرن و پر توان ال 90 با بهره گیری از دو میل سوپاپ و 16 سوپاپ عمل کرد سریع تری را نسبت به موتور 405 دارد و گیربکس آن نیز در هیچ دنده ای ضعف انتقال نیرو را پیدا نمی کند . ارگونومی و ترمز برتر ال 90 توان هدایت این خودرو را برای راننده به مراتب بیشتر از 405 ایجاد می کند و راننده با احساس تسلط بیشتر و دید و
حس حدود خودرو قادر به جابه جایی های سریعتری در حرکت نسبت به 405 است . با این که 405 خودروئی کارآمد است اما ال 90 قادر به بیرون کردن آن از میدان رقابت می باشد.
    پيكان يا پرايد؟ images?q=tbn:ANd9GcQz6XfXuvTDaGs9rDpKT6T



     مقايسه پيكان و پرايد به نوعي مقايسه ايران خودرو و سايپا است. روزگاري ايران خودرويي ها با پيكان حكمران مطلق بازار بودند و حال سايپا با پرايد سهم عظيمي از بازار خودرو كشور را در اختيار دارد.
    هر چند پيكان هفت هشت سالی مي شود كه به موزه رفته و پرايد جايش را در بازار پر كرده، اما شايد هنوز هم باشند كساني كه يادگار قديمي تالبوت كشور انگليس را به پلت فرم فراموش شده كياي كره ترجيح بدهند. اين در حالي است كه پيكان ديگر توليد نمي شود اما پرايد با سرعت هر چه تمام تر در حال توليد مي باشد. پيكان و پرايد در كل شباهت خاصي با يكديگر ندارند و شايد تنها نقطه مشترك آنها قيمت زير 10 ميليون تومان شان باشد. البته اين كه هر دو آنها حق بسياري بر گردن ناوگان مسافركشي كشور دارند نيز جزو شباهت هايشان به حساب مي آيد.
    پيكان انژكتوري با موتور 1600 سي سي اش قدرتي برابر با 75 اسب بخار توليد مي كند در حالي كه پرايد با حجم موتوري 1400 سي سي توانايي توليد 63 اسب بخار قدرت را دارد. درست است كه عدد 180 در كيلومتر شمار پرايد به عنوان حداكثر سرعت آن ثبت شده اما بهتر است با توجه به شرايط فني اين محصول چندان به عدد مذكور اعتماد نكنيد. البته پيكان هم تقريبا همين وضعيت را دارد.
    نهايت سرعت در كيلومتر شمار آن عدد 200 قيد شده ولي بهتر است در رسيدن به اين سرعت نيز احتياط به خرج دهيد. شما با محصول از خط خارج شده ايران خودرو در عرض 3/14 ثانيه به شتاب 100 كيلومتر مي رسيد در حالي كه پرايد دو دهم ثانيه كمتر وقت شما را در اين زمينه مي گيرد. در باب ميزان مصرف سوخت، اين دو به هيچ وجه قابل مقايسه با يكديگر نيستند. پيكان در هر 100 كيلومتر سيكل برون شهري مصرفي برابر 9 ليتر دارد اما پرايد 3/5 ليتر بنزين را در اين سيكل مي سوزاند در سيكل تركيبي یعنی برون و درون شهری نيز مصرف سوخت پيكان به 10 و پرايد به 9/6 ليتر در 100 كيلومتر مي رسد. در سيكل شهري هم در كل پيكان بسيار پرمصرف تر از محصول سايپا است.
    در واقع يكي از دلايل اصلي حذف پيكان از خط توليد ايران خودرو پرمصرف سوخت و آلايندگي بالاي آن بود كه مسوولان امر را به خروج پيكان مجاب كرد. اين در شرايطي است كه ايران خودرويي ها معتقدند نماينده آنها ايمن تر و محكم تر از پرايد است و سايپايي ها نيز در عوض روي امكاناتي نظير كولر و شيشه هاي برقي به عنوان برخي مزاياي اين خودرو در مقايسه با پيكان دست مي گذارند. مسوولان ايران خودرو هر چند عملاپيكان، گاو شيرده شان را از دست دادند اما پس از آن با ايجاد تغييراتي فني و تعويض اتاق، ابتدا محصولي ديگر را با نام پژو RD و سپس روآ را به توليد رساندند. سايپايي ها نيز هم اكنون چندين مدل مختلف از پرايد را كه البته فيس ليفت شده و با يكديگر متفاوت است، توليد كرده اند.
    در حال حاضر پرايد صبا كه تيراژ بيشتري در مقايسه با مدل هاي ديگر دارد با قيمت هشت ميليون و 150هزار تومان به فروش مي رسد. اما پيكان با توجه به اينكه ديگر توليد نمي شود بسته به سال ساختش از قيمت هاي متفاوتي بهره مي برد، به نحوي كه احتمالابتوان هم مدل سال 67 با قيمت دو سه ميليون تومان و مدل 83 با قيمت پنج شش ميليون تومان آن را در صفحات نيازمندي روزنامه ها پيدا كرد.
    يك نكته را در زمينه خريد اين دو نبايد فراموش كرد و آن اينكه هم اكنون با توجه به چرخش نياز زير 10ميليون تومان بازار به پرايد، اگر پيكان خريداري كنيد بعيد است بتوانيد آن را با همان قيمت يا بيشتر بفروشيد در حالي كه پرايد شرايطي دقيقا عكس را در اين زمينه خواهد داشت.
             
 روزنامه دنياي اقتصاد، شماره 1668 به تاريخ 26/8/87، صفحه 16 (خودرو) اما بنده(مدیر وبلاگ) هم نکاتی را راجع به مقایسه ی فوق به عرضتان برسانم. من هر دوی این ماشینها را داشته ام و تا حدودی با نقاط ضعف و قوت آن دو آشنا هستم. حقیقت این است که سیستم ترمز پیکان به مراتب بهتر از پراید عمل می کند بخصوص پیکانهای انژکتوری ۸۲ و ۸۳ . امنیت در پیکان هم خیلی بیشتر و اتاق و بدنه ی آن هم محکمتر از پراید است. توی جاده هم رانندگی اش خیلی بهتر از همتای سایپای اش می باشد.      اما واقعیت اینه وقتی که حداقل هر سال در کشورهای خارجی ماشین جدید با آپشنهای جدید تولید می شه آیا تولید چهل ساله ی پیکان را یک ظلم ملی به حساب نیاوریم؟ آیا همه ی کسانی که ذینفع تولید چهل ساله ی پیکان بوده یا به هر نحو در تولیدات تکراری آن دست داشته اند؛ در برابر مرگ و میر تصادفات ناشی از استاندارد نبودن پیکان، مسئول نیستند؟ آیا مسئولیت این همه خونهای که به ناحق در این مملکت ریخته شده و می شود به عهده ی این جانیان نیست؟ آماری وحشتناک که تا آنجا که تحقیق کرده ام سالی بیش از سی هزار نفر کشته.... آن هم در کشوری مسلمان و ترقیخواه.   مقایسه ای بین سمند ال ایکس و تندر۹۰

مجله خودرویاب در شماره 10 خود مقایسه کاملی بین دو خودرو داخلی محبوب یعنی سمند ال ایکس و تندر L90 انجام داده است که در ادامه بصورت خلاصه و گزیده تقدیم می گردد. این مقایسه با نام ” آیا اسب غیر اصیل ایرانی بر تندر غربی ها می تازد ” منتشر گردیده است.

فاکتورهای انتخاب این خودروها برای خریدار ایرانی تقریباً مشابه می باشد که عبارتند از یک خودرو خانوادگی، جادار و صندوقدار، با هزینه های معقول نگهداری و امکانات قابل قبول.

سمند بهتر است یا تندر؟

نمای ظاهری:

ظاهر سمند LX قدیمی تر و کلاسیک تر می باشد و در طول دوره تولید به پختگی مناسبی رسیده است و اینک سمند LX سال بعنوان میوه نهایی این طرح می باشد که ترکیبی از طرحهای آئودی و بی ام و می باشد. در سوی دیگر رقابت تندر L90 بواسطه طراحی جدیدتر خود نامانوس و نا آشنا بنظر می رسد. طراحی حجمهای خودرو تندر با یکدیگر هماهنگ نبوده  و نافرم می نماید.

در قسمت داخل اطاق فضای رنو لوگان بدور از هرگونه هیجان و کاملاً ساده می باشد. در حالیکه سمند از طراحی به مراتب بهتری سود می جوید. یکی از مشکلات سمند اندازه بزرگ داشبورد آن و همچنین ستون های A خودرو می باشد که بعلت پهن بودن دید راننده را محدود می نماید. در مورد تندر نیز سبک قرارگیری راننده پشت فرمان آن هنوز جا نیافتاده است. و دید عقب نیز محدود می باشد.

مقایسه قوای محرکه و دینامیک خودروها:

موتور 16 سوپاپ خودرو تندر 90 با داشتن 105 اسب بخار قدرت و گیربکس 5 سرعته نرم و دقیق ظرف 10.2 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر می رسد و نهایت سرعت آن نیز 208 کیلومتر می باشد در حالیکه موتور سمند سال قدیمی تر بوده و تنها 8 سوپاپ داشته و 100 اسب بخار نیرو تولید می نماید. شتاب آن 11.9 ثانیه و حداکثر سرعت آن نیز 211 کیلومتر بر ساعت می باشد. وزن تندر 90 حدود 105 کیلوگرم سبکتر بوده و به این دلیل پر شتابتر نیز می باشد.

logan

در مورد ترمز، هر دوی این خودروها مجهز به ترمزهای ضد قفل ABS هستند که در سمند عملکرد آن با تاخیر اندکی همراه بود و این بدلیل قدیمی تر بودن تکنولوژی آن می باشد.

در مورد دینامیک خودروها در حرکتهای مارپیچ، سمند بدلیل وزن بیشتر و آیرودینامیک بهتر، عملکرد بهتری داشت و پایداری آن در مقایسه با تندر بالاتر بود.

tondar L90 logan

هدایت خودرو تندر بواسطه کلاچ و گیربکس نرم، راحتتر از سمند می باشد. در مسیر های ناهموار نیز تحت رانندگی پرفشار و سخت، تندر 90 از سمند پیشی می گیرد و عملکرد بهتری ارائه می کند. در قسمت تعلیق و فنربندی هر دو خودرو مشابه بوده و تنها در قسمت عقب برتری با تندر است.

ایمنی:

ایمنی خودرو یکی از پارامترهای مهم در انتخاب خودرو می باشد. در خودرو تندر90 از دو کیسه هوا برای راننده و سرنشین استفاده شده است که این همان نقطه ضعف سمند می باشد که البته بیشتر بواسطه نوع طراحی داشبورد آن می باشد و قرار است در مدلهای جدید سورن این نقیصه برطرف گردد.

samand lx

اما از سوی دیگر بدنه سمند از ورقهای قطورتری استفاده می کند که استحکام کلی بدنه را افزایش می دهد.

سایر نکات:

سمند از یک شبکه بزرگ خدمات پس از فروش بهره می گیرد و قطعات آن نیز به وفور در هر نقطه از کشور یافت می شوند. البته استاندارهای جهانی خدمات پس از فروش بسیار با آنچه ایران خودرو ارائه می کند فاصله دارند. در مقابل تندر 90 با مشکلات عدیده ای روبروست. مشکلاتی نظیر تحریم سازندگان و کمبود و گرانی قطعات.

نتیجه نهایی برعهده خوانندگان می باشد. سمند برای رقابت احتیاج به خون تازه ای دارد. در مورد تندر هم اگر طراحی آن مشکلات فعلی را نمی داشت، شاید فاتح بازارهای ایران می شد!

سایر گزینه‌ها

گذشته از سمند و پژو، شرکت ایران خودرو با مشارکت شرکتی خصوصی یک محصول چینی هم می‌سازد. این محصول چری a15 نام دارد؛ خودرویی شبیه خودروهای جدید روسی لادا؛ خودرویی که با موتور 87 اسب بخاریش و قیمت حدود 13‌میلیون تومان، شاید بدترین گزینه برای خرید باشد. البته گذشته از این خودرو یک محصول چینی دیگر هم در بازار وجود دارد؛ لیفان، محصولی که در کرمان خودرو تولید می‌شود.

شاید شکل‌ظاهری متفاوت و موتور 110 اسب بخاری کمی شانس این خودرو را در بازار بیشتر از هموطن دیگرش‌ کرده باشد ولی یک خودروی چینی ارزش پرداخت قیمت 14 میلیون تومانی را ندارد. دیگر خودرویی که در این بازه قیمتی به‌دلیل قیمت بالا و امکانات کم، ارزش خرید ندارد فیات سیناست. این خودرو قیمتی حدود 16 تا 17‌میلیون تومان دارد؛ خودرویی در کلاس پژو‌206 صندوقدار که البته موتورش 77 اسب بخار قدرت دارد. خدمات بعد از فروش نامناسب و قیمت بالا نسبت به امکانات خودرو، این اتومبیل را در بازار با شکست روبه‌رو کرده است.

بهترین و بدترین ماشینهای داخل ایران

تازه ترین ارزیابی سطح کیفی خودروهای داخلی برای ماه بهمن 1389 در شرایطی اعلام شد که مزدا3 جدید باز هم در صدر جدول قرار گرفت و پراید نیز در انتها باقی ماند. در این رده بندی 22 خودرو تحت ارزیابی در 9 معیار سیستم فنربندی، تعلیق و فرمان، سیستم موتور و انتقال قدرت، ترمز، تجهیزات الکتریکی، تزئینات داخلی و خارجی، صداهای غیرعادی، بدنه، نفوذ آب و رنگ، مورد ارزیابی کیفی قرار گرفته و بر حسب میزان نمره منفی، در دو دسته «خیلی خوب» و «خوب» دسته بندی شده اند.

این در شرایطی است که خودروهای «خیلی خوب» بین صفر تا 120 نمره منفی به دست آورده و «خوب»ها نیز بین 120 تا 200 امتیاز منفی کسب کرده اند. از نکات بارز این رده بندی، می توان به ارتقای تندر ایران خودرو و بالاتر قرار گرفتن MVM چینی از پژو 405 و پارس اشاره کرد.

ژاپنی ها در صدر
در رده بندی بهمن ماه، ژاپنی های مونتاژی صدر جدول را به خود اختصاص داده اند. در این بین، مزدا3 جدید با کسب نمره منفی 16.4، باکیفیت ترین خودرو کشور لقب گرفته است. این خودرو فقط در معیار رنگ امتیاز منفی به خود می بیند. پس از مزدا3، به مونتاژی پارس خودرو در رده دوم می رسیم. ماکسیما که 18.4 امتیاز منفی دارد، در معیارهای تزئینات، صداهای غیرعادی، بدنه و رنگ نمره منفی کسب کرده است. سوزوکی گرندویتارا هم که در بدنه و رنگ نمره منفی دارد، جایگاه سوم جدول را به خود اختصاص داده است. پس از این سه ژاپنی، یک کره ای به نام هیوندای آوانته را در جایگاه چهارم می بینیم. این خودرو که در بخش خصوصی مونتاژ می شود، به جز سیستم موتور، تجهیزات الکتریکی، صداهای غیرعادی و نفوذ آب، در باقی معیارها نمره منفی کسب کرده است.

اختلاف کیفی تندر
جایگاه پنجم جدول در شرایطی به تندر-90 ایران خودرو رسیده که این محصول کیفیت بهتری را در مقایسه با همتای پارس خودرویی خود بدست آورده و دو رده بالاتر قرار دارد. نکته مهم دیگر اینجاست که همچنان اختلاف کیفیت بین این دو به چشم می آید و نمرات منفی آنها در معیارهای مختلف متفاوت از یکدیگر است. از تندر که بگذریم، مگان هموطن این خودرو در جایگاه ششم جدول نشسته است. این خودرو در چهار معیار نمره منفی به خود می بیند. همچنین پژو 206 هاچ بک نیز که پس از تندر پارس خودرو در رده هشتم جای گرفته، در تمام معیارها نمره منفی دارد. بیشترین امتیاز منفی این خودرو به تزئینات مربوط می شود. پژو 206 صندوق دار هم که رده بعدی را به خود اختصاص داده، به جز سیستم تعلیق، تجهیزات الکتریکی، صداهای غیرعادی و نفوذ آب، در دیگر معیارها نمره منفی کسب کرده است. پس از این فرانسوی ها، به دو کره ای در رده های دهم و یازدهم جدول بر می خوریم. هیوندای ورنا که محصول بخش خصوصی به شمار می رود، به جز صداهای غیرعادی و نفوذ آب، در سایر معیارها امتیاز منفی به خود می بیند. ریو نیز نه تنها در همه معیارها امتیاز منفی دارد، بلکه همچنان از کیفیت پایینی در سیستم موتور برخوردار است. پس از ریو، با سمند در رده دوازدهم جدول مواجه می شویم، خودرویی که در تمام معیارها امتیاز منفی دارد. بیشترین نمره منفی این خودرو به تزئینات مربوط می شود.

MVM باکیفیت تر از پژو
اما رده سیزدهم جدول در شرایطی به MVM مدل 530 اختصاص یافته که این خودرو چینی کیفیت بهتری در مقایسه با پژو 405 و پارس بدست آورده است. MVM که در بخش خصوصی مونتاژ می شود، فقط در معیارهای سیستم موتور، ترمز و صداهای غیرعادی نمره منفی به خود نمی بیند و کمترین کیفیت را در سیستم تعلیق بین خودروهای تحت ارزیابی بهمن ماه دارد. پس از این خودرو، پژو پارس خراسان که فقط در نفوذ آب نمره منفی ندارد، در جایگاه چهاردهم جدول نشسته است. در رده بعدی نیز پژو 405 تولید مرکز قرار دارد که در تمام معیارها نمره منفی به خود می بیند. بیشترین امتیاز منفی این محصول به تزئینات مربوط می شود. پژو 405 خراسان نیز که در جایگاه بعدی است، اگرچه در سیستم تعلیق، تجهیزات الکتریکی و نفوذ آب، نمره منفی ندارد اما کمترین کیفیت را در رنگ نصیب خود کرده است. از 405 که بگذریم، به دو چینی در رده های هفدهم و هجدهم بر می خوریم. MVM مدل 110 که در بخش خصوصی مونتاژ می شود، به جز ترمز در سایر معیارها نمره منفی به خود می بیند. لیفان نیز جدای از کسب نمره منفی در تمام معیارها، حائز کمترین کیفیت در ترمز و صداهای غیرعادی شده است. همچنین پژو روآ نیز که پشت سر لیفان قرار گرفته، ضمن کسب امتیاز منفی در معیارهای نه گانه ، کمترین کیفیت را در سیستم موتور و تزئینات بین خودروهای تحت ارزیابی بهمن ماه به خود می بیند.

رده های پرایدی
اما به سراغ رده های انتهایی جدول که معمولا در اختیار مدل های پراید است، برویم. در رده بندی بهمن، پراید 132 که باکیفیت ترین مدل پراید لقب گرفته! در تمام معیارها امتیاز منفی کسب کرده است. بیشترین نمره منفی این خودرو به بدنه آن مربوط می شود. پراید صبا نیز نه تنها در تمام معیارها منفی است، کمترین سطح کیفی را در تجهیزات الکتریکی و نفوذ آب به خود می بیند. همچنین پراید پارس خودرو نیز که معمولا در انتهای جدول رده بندی کیفی خودروهای داخلی قرار می گیرد، این بار هم آخر شده و در همه معیارها نیز نمره منفی کسب کرده است. این محصول، کمترین کیفیت را در صداهای غیرعادی بین تمام خودروهای تحت ارزیابی بهمن ماه دارا است.

آخرین لیست از قیمت انواع خودرو (  تومان ):

مدل خودرو مشخصات قیمت (تومان)
قیمت مدلهای پژو 206 و 207i
پژو 206 تیپ 2 13.585.000
پژو 206 تیپ 2 با ABS 13.900.000
پژو 206 تیپ 3 15.100.000
پژو 206 تیپ 2 سفارشی با ABS 14.015.000
پژو 206 تیپ 6 اتوماتیک 18.435.000
پژو 206 تیپ 6 سفارشی
پژو 207i بنزینی دنده دستی 17,500,000
پژو 207i بنزینی دنده اتوماتیک 19,500,000
قیمت مدلهای پژو 206 صندوقدار( 206 SD )
پژو 206 صندوقدار سفارشی V20 بنزینی ABS 14.535.000
پژو 206 صندوقدار V20 دوگانه سوز 14.220.000
پژو 206 صندوقدار V6 14.700.000
پژو 206 صندوقدار کلاس 1-V1 ترمز ABS
15.635.000
پژو 206 صندوقدار کلاس 10-V1 16.130.000
پژو 206 صندوقدار پایه گازسوز V2 16.100.000
پژو 206 صندوقدار v8 16.535.000
پژو 206 صندوقدار v9 19.300.000
قیمت سایر مدلهای پژو
پژو 405 GLX بنزینی با ABS و ایموبیلایزر 13.780.000
پژو 405 بنزینی 13.100.000
پژو 405 دوگانه سوز با ABS و ایموبیلایزر 14.880.000
پژو 405 TU5 بنزینی با ABS و ایموبیلایزر 13.850.000
پژو پارس بنزینی 17.190.000
پژو پارس دوگانه سوز 18.210.000
پژو پارس سال بنزینی با ABS 18.160.000
پژو پارس با ABS و ایموبیلایزر
17.760.000
پژو پارس معمولی پرشیا با رینگ آلومینیومی 17.100.000
پژو پارس اتوماتیک با ABS و ایموبیلایزر 19.920.000
پژو پارس ELX بنزینی سفارشی
21.470.000
پژو پارس دوگانه سوز با ABS و ایموبیلایزر
18.790.000
پژو پارس ELX با موتور 16 سوپاپ
21.400.000
پژو روا سال G2 بنزینی 1700سی سی 8.800.000
پژو روا سال G2 دوگانه سوز 1700 سی سی ABS 10.300.000
پژو SLX با ترمز ABS و ایموبیلایزر 14.080.000
پژو 407 گیربکس دستی 43.700.000
پژو 407 اتوماتیک 47.500.000
قیمت مدلهای پراید
پراید هاچ بک (نسیم) فول با ایموبیلایزر 7.896.000
پراید صندوقدار (صبا) بنزین سوز با ایموبیلایزر 7.750.000
پراید صندوقدار (صبا) دوگانه سوز 8.150.000
پراید 132 فول انژکتوری ایموبیلایزر و ABS 8.067.000
پراید 141 دولوکس رینگ آلومینیومی و ایموبیلایزر 7.750.000
قیمت مدلهای سمند
سمند EL شخصی – بنزینی ABS 13.440.000
سمند LX سال
بنزینی L3 ترمز ABS 14.990.000
سمند LX سال سفارشی با یخچال 15.950.000
سمند LX سال EF7 بنزینی 15.500.000
سمند LX سال
دوگانه سوز موتور L3 با ABS 16.240.000
سمند LX سال
پایه گاز سوز موتور EF7 16.800.000
سمند سورن ABS و کیسه هوای راننده و ایموبیلایزر 16.840.000
سمند سریر - 23.000.000
قیمت مدلهای رنو
لوگان تندر L90 E0
لوگان تندر L90 E0 کولر دار 11.350.000
لوگان تندر L90 E1
لوگان تندر L90 E1 نیمه فول 13.700.000
لوگان تندر L90 E1 فول
لوگان تندر L90 E2 14.200.000
لوگان تندر L90 E2 فول 15.250.000
مگان 1600 سی سی دنده ای 24.000.000
مگان 1600 سی سی وارداتی 26.200.000
مگان 2000 سی سی اتوماتیک 31.200.000
قیمت مدلهای هیوندای
هیوندای آزرا 53.900.000
هیوندای سوناتا تیپ 10 مدل 2010 44.900.000
هیوندای i30 فول  2000 مدل 2011 38.900.000
هیوندای سانتافه 2011 58.900.000
هیوندای توسان تیپ 5 40.900.000
هیوندای جنسیس فول 2011 80.900.000
هیوندای ix55 وراکروز
فول 3800 مدل 2011 68.900.000
هیوندای کوپه 2700 سی سی 40.500.000
هیوندای ورنا دنده معمولی 18.500.000
هیوندای ورنا اتوماتیک 20.800.000
هیوندای آوانته دنده معمولی 23.000.000
هیوندای آوانته اتوماتیک 29.200.000
قیمت مدلهای نیسان
نیسان ماکسیما دنده معمولی 36.000.000
نیسان ماکسیما اتوماتیک 39.925.000
مورانو پارس خودرو 71.900.000
مورانو اطاق جدید وارداتی 94.000.000
نیسان رونیز - 32.000.000
قیمت مدلهای سیتروئن
سیتروئن زانتیا سوپردولوکس SX-2000 29.300.000
سیتروئنC5 تیپ 1 53.000.000
سیتروئنC5 تیپ 2 58.000.000
قیمت مدلهای کیا
کیا ریو با ایموبیلایزر و بیمه و شماره گذاری 14.300.000
کیا ریو اتوماتیک با ایموبیلایزر و بیمه و شماره گذاری
کیا اپیروس 3800cc 53.700.000
کیا سراتو 2000cc 38.700.000
کیا اسپورتیج 2700cc 38.700.000
کیا سورنتو 3500cc 59.700.000
کیا کارنز 2000cc اتوماتیک
40.700.000
کیا کارنیوال 2700cc 44.700.000
کیا موهاوی 3800cc 66.700.000
کیا موهاوی 4600cc مدل 2011
71.700.000
قیمت مدلهای تویوتا
تویوتا اوریون 3500سی سی اتوماتیک 2009 61.200.000
تویوتا راوفور Rav4 Exclusive چهار سیلندر 2009 63.900.000
تویوتا یاریس هاچ بک -
تویوتا یاریس صندوقدار تیپ C اتوماتیک 31.950.000
تویوتا یاریس صندوقدار تیپ B -
تویوتا کرولا اتوماتیک XLI 41.900.000
تویوتا کرولا GLI اسپشیال اتوماتیک 1800cc 47.900.000
تویوتا کرولا GLI دنده معمولی 44.500.000
تویوتا کمری GLX SPL 2010 52.500.000
تویوتا کمری دنده ای GL مدل 2010
47.500.000
تویوتا کمری اتوماتیک GL 44.400.000
تویوتا کمری اتوماتیک GLX مدل 2009
51.100.000
تویوتا کمری اتوماتیک SE 52.500.000
تویوتا پرادو سه در چهار سیلندر 72.900.000
تویوتا پرادو پنج در چهار سیلندر GX5 61.800.000
تویوتا پرادو پنج در چهار سیلندر GX8 65.300.000
تویوتا پرادو پنج در شش سیلندر VX5 مدل 2010
89.500.000
تویوتا پرادو پنج در شش سیلندر VX8 مدل 2010
96.900.000
لندکروز 4000cc شش سیلندر GXR مدل 2010 92.900.000
لندکروز 4700cc هشت سیلندر VXR 135.000.000
وانت هایلوکس دو کابین 36.800.000
وانت هایلوکس دو کابین 41.900.000
وانت هایلوکس دو کابین شاسی بلند دو دیفرانسیل 47.000.000
هایس سقف کوتاه
هایس سقف بلند 52.000.000
قیمت مدلهای بی ام و BMW
بی ام و 740Li 237.000.000
بی ام و 730Li 158.000.000
بی ام و X3 2.5Si 86.500.000
بی ام و X3 3Si 132.000.000
بی ام و 325i 81.500.000
بی ام و 330i 109.500.000
بی ام و 630i کوپه 175.000.000
بی ام و 630i کروکی 190.000.000
بی ام و 320i تیپ 1 70.800.000
بی ام و 320i تیپ 2 73.800.000
بی ام و 320i تیپ 3 76.800.000
بی ام و 118i 62.300.000
بی ام و 120i هاچ بک 75.800.000
قیمت مدلهای لکسس Lexus
لکسس LS 460L 196.000.000
لکسس LS 460 191.000.000
لکسس GS 460 139.000.000
لکسس RX 350 114.000.000
لکسس ES 350 95.500.000
قیمت مدلهای متفرقه
فولکس گل - 17.500.000
سوزوکی گراند ویتارا دنده معمولی جدید ساده 2400 38.500.000
سوزوکی گراند ویتارا اتوماتیک جدید فول 2400 44.850.000
چری ویانا 13.490.000
چری A15 12.790.000
چری A15 دوگانه سوز 13.590.000
قیمت مدلهای مزدا
مزدا 3 تیپ 1 31.500.000
مزدا 3 تیپ 2 33.500.000
مزدا 3 تیپ 3 35.500.000
قیمت مدلهای MVM
ام وی ام چهارسیلندر 9.950.000
ام وی ام اتوماتیک 11.800.000
ام وی ام سه سیلندر
قیمت مدلهای پورشه
پورشه کاین Cayenne 6 سیلندر فول 2010 165.300.000
پورشه کاین Cayenne 6 سیلندر نیمه فول 2010 136.600.000
پورشه کاین Cayenne 6 سیلندر ساده 2010 129.700.000

توجه: کلیه قیمتها به تومان است. منبع قیمتها شامل اعلام فروش نقدی عرضه کنندگان عمده و نمایندگی ها و قیمت کف بازار برای مدلهای متفرقه می باشد.

 بهمن ماه 1389

 


مطالب مشابه :


گیربکس اتوماتیک ال 90

گیربکس اتوماتیک ال 90. هم اکنون در کشور ما ۳ شرکت خودرو ساز ایران خودرو -پارس خودرو -سایپا در حال تولید ال۹۰می باشند که هیچ کدام از این شرکت ها قادر به تولید




تندر 90 E2 اتوماتیک (ال 90 اتوماتیک) قیمت+عکس

دنیای ماشین اسپرت واسه من و تو - تندر 90 E2 اتوماتیک (ال 90 اتوماتیک) قیمت+ عکس - دنیای ما پر ازجا واسه ابتکارات و فکرهای نو هست که میشه مال ما باشه - دنیای




لیست جدید لوازم آپشن تندر ال 90

دایملر Daimler: کلوپ مهندسی مکانیک - لیست جدید لوازم آپشن تندر ال 90 - " متعلق به گروه صنعتی کاسپین فراز غرب ... مشاوره، فروش و نصب انواع درب اتوماتیک.




توليد انبوه تندر 90 دنده اتوماتيك از آذر 91

14 ا کتبر 2012 ... به گزارش ایکوپرس ، مهندس محمد رضا معتمد معاون تولید تندر90 ایران خودرو درزمینه تولید تندر 90 با گیربکس اتوماتیک گفت : تولید آزمایشی




مشخصات فنی ال 90

قیمت خودرو - مشخصات فنی ال 90 - قیمت جدید خودرو در صفحه نخست www.dayprice.ir - قیمت خودرو. ... مشخصات فني سوزوکی ویتارا اتوماتیک · مشخصات فني سوزوکی




قیمت خودرو + سامانه قیمت خودرو

مشخصات فنی ال 90 · مشخصات فنی ... ایران خودرو, تندر L90 E1 اتومات, 47,300,000. ایران خودرو ... ایران خودرو, گراند ویتارا کلاس 8 اتومات, 122,000,000. ایران خودرو




مقایسه چند خودرو

27 مارس 2011 ... ال 90 محصول دهه 90 شرکت رنوی فرانسه می باشد که بازار خوبی در روسیه ، هند ، ایران ..... پژو پارس اتوماتیک, با ABS و ایموبیلایزر, 19.920.000.




مقایسه تندر 90 و پارس تندر

9 آوريل 2012 ... نام خودرو: تندر 90 E2. مدل(طراحی): 2005. تعداد سیلندر: 4. تعداد سوپاپ: 16. حجم موتور : 1598 سی سی. قدرت موتور: 105 اسب بخار. حداکثر سرعت: 187




نگاه فني به خودرو ال 90(تندر)

ال 90 خودره دو رگه. ال 90 يا همان خودروي لوگان اولين محصول پروژه x90 از پلات‌فورم توسعه يافته نيسان ميكرا استفاده كرده اين خودرو در كلاس B+ قرار دارد و رقباي آن در




تالار گفتگوی نیکوپخش به صورت رسمی آغاز به کار کرد

23 فوریه 2011 ... اولین مرکز تخصصی آپشن تندر90-ال90-لوگان-داچیا -DACIA (محمد فتح الله زاده شندي) ... http://www.npco90.com/forum/lavazem-l90/. برای قطعات




برچسب :