حمام کردن نوزاد

راستش من از زمانی که متوجه بارداریم شده بودم یکی از بزرگترین دغدغه هایم که تا قبل از اولین حموم کیاراد ادامه داشت، همین قضیه حموم کردن نوزاد مخصوصا در روزهایی که نافش هنوز نیفتاده، بود. در اکثر سایت هایی که سر میزدم حتی فیلم های آموزشی که دیدم روش حمام اسفنجی رو پیشنهاد کرده بودند. به این ترتیب که سر و بدن نوزاد را مرحله به مرحله با یک لیف لطیف می شوییم و نیازی به وارد کردن نوزاد در آب یا ریختن آب بر روی نوزاد نیست. حتما باید تمام وسایل لازم شامل لباس و حوله شامپو و ... را دم دست بگذاریم و نکته مهم اینه که حتی برای یک ثانیه نوزاد را تنها نگذاریم. بعضی جاها استفاده از شامپو را هم ضروری ندانسته بودند. ولی من همچنان به این فکر میکردم که وسط گریه های بی امان نوزاد من چطور میتوانم او را بشورم!!
تا اینکه در بیمارستان با دیدن روش ژاپنی ها برای حموم کردن نوزاد تمام ترسم به وحشت تبدیل شد.!!!! و همچنان که ماما کیاراد را حموم میکرد و من داشتم فیلم میگرفتم که بعدا از روش یاد بگیرم، مدام داشتم به پرستار میگفتم که بچه من سنگین هست و مراقب باش از دستت رها نشه!!!! ولی ترس و وحشت من خیلی زود با دیدن آرامش کیاراد در حالی که توی آب غوطه ور بود و دست و پا میزد تموم شد.

من پسرم را از همان اول به روشی که اینجا (ژاپن) یاد گرفته ام حموم میکنم. به اینصورت که وانش را پر از آب میکنم و در حالی که سر و گردن بچه را با یک دست و با دست دیگه از زیر باسنش گرفته ام وارد آب میکنمش و بدنش را از گردن به پایین (حتی زمانی که نافش نیفتاده بود) در آب غوطه ور میکنم. البته روی بدنش یک حوله کوچیک میندازم که احساس آرامش میکنه. پسرم از این وضعیت بشدت لذت میبره. البته گاهی موقع وارد کردن در آب یک لحظه میترسه ولی با حرف زدن و ریختن آب گرم روی حوله اش (روی تنش ) آروم میشه. کلا در طول حموم من چشم در چشم نگاهش میکنم و باهاش حرف میزنم که باعث میشه گریه نکنه.
با دست دیگه  سر و تنش رو میشورم. اول صورتش رو با لیف یا یک پارچه لطیف به آرامی میوشورم. به این ترتیب مه اول چشمها از گوشه  داخلی به  بیرون، پیشانی از وسط به طرفین و بعد گونه ها از کنار بینی به سمت گ.شها و بعد بینی و دور دهان.بعدسرش رو میشورم و بعد تنش رو. ضمنا برای شستن هر قسمت از بدنش حوله را فقط از اون قسمت کنار میزنم و بعد به پشت برمیگردونم برای شستن پشتش. و نهایتا از آب بیرون میکشمش و با آب تمیزی که کنار گذاشته بودم آبکشی میکنم. (یک پارچ آب از شانه ها به پایین میریزم روش). حوله و لباس هاش رو هم از قبل آماده کنار دستم میگذارم که بچه سردش نشه. دمای آب حدودا 40 درجه هست که برای تابستون و زمستون میشه کمی تغییر داد. حتما قبل از وارد کردن بچه داخل آب دمای آب را با آرنج باید چک کرد. کل زمان حموم کردن 5 الی 10 دقیقه بسته به سن نوزاد است.

حالت کلی نگه داشتن بچه در آب

16kyiyv.jpg

شستن سر (گوشهای بچه را با انگشت شصت و وسطی گرفته ام)
ml60eu.jpg

شستن مرحله به مرحله بدن (طرز گرفتن گوشها واضح تر دیده میشه)
330y0x0.jpg
2gsq1i8.jpg
im1lkk.jpg
df7k84.jpg

من دمای خونه رو تنظیم میکنم و وان کیاراد رو روی میز آشپزخونه میگذارم که تسلط ام اینطوری بیشتر هست. حوله اش رو از قبل کنار وان باز میکنم و لباس هاش رو هم آماده روی تختش میگذارم که بعدا معطل و هول نشم.



مامان خانومی ها لطفا روش خودتون رو برای حموم کردن نوزاد کوچولوتون یا تو کامنتها یا بصورت ایمیل و یا بعنوان نویسنده برامون بنویسید. میدونم که خیلی از مامانهای منتظر دوست دارن روشهای مختلف رو بخونند تا برای اون لحظه شیرین آماده باشن.


مطالب مشابه :


دانلود چند کلیپ از زایمان طبیعی در خانه با لینک مستقیم

کلیپ زایمان طبیعی در خانه شماره 9 دانلود تمامی کلیپ های زایمان طبیعی در




عکس هایی از زایمان طبیعی!!!!!!

عکس هایی از زایمان طبیعی!!!!! تا در حريق واحهء عکس آب آرشیو




سزارین .کلیپ سزارین . آموزش کامل نکات سزارین . عمل جراحی سزارین

طورمتوسط، ۱۰ درصد زایمان ها در جهان به روش کلیپ های سزارین می آب سیاه یا




حمام کردن نوزاد

مرحله به مرحله با یک لیف لطیف می شوییم و نیازی به وارد کردن نوزاد در آب یا زایمان شیرین




آيا خودارضايي با فشار آب برايم زيان آور است؟

آيا خودارضايي با فشار آب برايم زيان اوقات احساس درد در ناحیه زیر زنان و زایمان




برچسب :