اموزش دروازه بانی به روش مدرن


 نیازهای آمادگی جسمانی برای فوتبال:

هنگامی که روزانه مسابقات فوتبال را تماشا می کنید، برای یک تماشگر عادی فوتبال احساس شدت حرکات انجام شده در زمین بسیار سخت است. این بازیکنان فقط به این خاطر که مبنای جسمانی خوبی را توسعه داده اند به آنها اجازه می دهد در پاس های دقیق، سرعت های انفجاری، درگیری با حریف و زدن شوتهای سهمگین به دروازه را در سراسر بازی با موفقیت انجام دهند.

به عبارت دیگر دارا بودن قدرت، توان، سرعت، چابکی و استقامت کلید بهترین شدن است.

اصول یک برنامه ی خوب بدن سازی به شرح زیر می باشد:

1- انعطاف پذیری:

انعطاف پذیری یک نیاز پایه برای بازیکن فوتبال است، یعنی داشتن دامنهی حرکت بیش از حد معمول یک مفصل می باشد. بازیکنان از طریق افزایش خاصیت کشسانی عضله یا بافت همبند اطراف مفاصل خود می توانند به انعطاف پذیری دست یابند.

2- قدرت:

توانایی عضلات در انقباض و غلبه بر مقاومت را قدرت می نامیم. به طور کلی قدرت به مفهوم بدست آوردن سطح خوبی از توان، استقامت و سرعت است.

3- توان:

ترکیب سرعت و قدرت برای بازیکنان موفق فوتبال امری عادی است. واژه تان هنگامی کاربرد دارد که سرعت و قدرت را به صورت یک واحد در نظر بگیریم یعنی ترکیبی از این دو.

4- استقامت:

استقامت یعنی توانایی دویدن مداوم است،. استقامت در سرعتف قدرت و توان سه عامل بسیارمهم آمادگی جسمانی هستند.

5- چابکی:

توانایی تنظیم سریع حرکات با تغییرات محیطی را چابکی می نامیم. چون در فوتبال موقعیت ها به سرعت اتفاق می افتند ورزشکار باید با پیش بینی کردن، به سرعت جهت و سرعت خود را تغییر دهد بنابر این ورزشکار باید چابکی خود را به حد خوبی برساند.

6- سرعت:

سرعت چیزی فراتر از سریع دویدن است، چالاکی، حرکات انفجاری کوتاه، حرکت سریع در همه ی جهات، توانایی استارت زدنو توقف ناگهانی و سرعت عکس العمل مثال سرعت در فوتبال است.

7- تغذیه:

اگر غذایی که ورزشکار مصرف می کند کمتر از میزان نیاز برای فعالیت های بعدی او باشد، تمرین ارزش زیادی نخواهد داشت. عادات غذایی خوب می تواند باعث افزایش قابل توجهی در عملکرد ورزشکار شود.

لازم به ذکر است که قبل از تمامی این موارد باید یک برنامه اصولی بدنسازی را تهیه که شامل زمانبندی، حجم تمرین، شدت تمرین، مدت وتکرار آن واستراحت می یاشد و بعد اینها را می توان در آن گنجاد.

- تمرین افت:

بعداز انجام دادن تمرین گرفتن توپ زمینی به صورت نرم حالا باید تمرین افت را انجام داد.

یک نفر توپ را یک بار در سمت راست و یک بار در سمت چپ  ما می اندازد( حدود 1 متری کسی که می خواهد توپ را بگیرد) سپس گلر خیلی نرم توپ را جلوی بدن خود می گیرد و سپس آرام خود را زمین می اندازد به طوری که اول توپ با زمین برخورد کند سپس پشت کتف سپس لگن و ران پا. این حرکت را در حدود 2 هفته به میزان 5 بار برای هر طرف انجام دهید و بعداز دو هفته آن را 10 بار انجام دهید.

 لازم است بدانید که هرگز نگذارید که زانوی شما با زمین بر خورد کند زیرا ضرباتی که به زانو وارد می شود حتی با شدت کم به مرور زمان باعث سائیدگی مفاصل زانو و پارگی رباط صلیبی پاها می شود.

 

- تمرین گرفتن توپ در ارتفاع:

دو گلر روبروی هم  به فاصله 10 متری می ایستند سپس توپ را بین خودشان با دست به بالا پرتاب کنند به طوری که توپ تا ارتفاع 10 متری از زمین بالا رود سپس به نوبت توپ را در بالاترین نقطه بگیرند به طوری که با یک پا به هوا پریده و یک پا  از زانو شکسته و به داخل شکم جمع کنند و دست هم به طور کامل پشت توپ قرار گیرد به حالت W  و وقتی که  توپ گرفته شد و پاها روی زمین قرار گرفت سریع توپ را به داخل سینه جمع کنیم به طوری که ساعد دست ها پشت توپ قرار گیرند. در ضمن هنگام پایین آمدن هم با یک پا اول پایین می آییم سپس آن پایی که شکسته بودیم را روی زمین می گذاریم. و باید حواسمان باشد که زانو در هنگام فرود صاف باشد و اول روی پنجه  سپس در ادامه ی پنجه پاشنه زمین بخورد تا باعث پارگی رباط صلیبی و ضعیف شدن چشم ها نشود.

این تمرین در دو هفته اول 8 بار و بعداز آن 15 بار انجام شود.

 

- تمرین گرفتن توپ در ارتفاع + سرعت:

همانند تمرین قبل  می باشد با این تفاوت که اول یک نفر انجام میدهد  بعد نفر دوم. آن کسی که توپ ندارد باید به میزان 9 متر از پشت خود سرعتی 90% برود و برگردد به سمت نفر دوم با همان سرعت و نفر دوم توپ را می اندازد بالا و توپ را مانند تمرین قبل می گیرد.

این تمرین در 2 هفته اول 5 بار و بعداز آن 10 بار انجام شود.

مقدمه:

در ابتدا لازم است که این نکته را ذکر کنم که این تمرینات برای دروازه بانانی است که اولا بدن آنها آماده است و کار دروازه بانی حداقل را می دانند. و در این قسمت سعی می شود که به امید خدا از تمرینات سبک شروع کرده تا به تمرینات مشکل و سخت برسیم.

 

تمرینات فردی:

 

قبل از هر چیز لازم است که دروازه بان یک لباس مناسب را تهیه کند که شامل کفش فوتبال، دستکش و لباس می باشد که در مورد لباس دروازه بانی بهتر است که در زمستان از لباس ذخیم و شلوار گلری استرج استفاده کرد زیرا باعث می شود که بدن سریع تر گرم شود ودمای بدن برای مدت طولانی تری باقی بماند که باعث می شود تا گلر کمتر مصدوم شود و کارایی آن بیشتر شود. وهمچنین بهتر است تا از لباس های تیره استفاده کرد تا گرما زودتر جذب بدن شود اما اگر گلری لباس تیره دوست ندارد می تواند زیر لباس دروازه بانی خود یک تیشرت یا لباس تیره بپوشد. در مورد شلوار  یا شورت هم به همین صورت می باشد البته اینها بهتر است که تیره باشند چون هم دیرتر کثیف می شوند و هم باعث می شود تا گلرهایی که قد کوتاه دارند بدن آنها را بلندتر نشان دهد.

در مورد استوک (کفش فوتبال) باید حتما فیکس پا باشد نه کوچک و نه بزرگ تا در ضربات شوت گلر مشکلی ایجاد نشود و از استوک با پرچ های پیچی آهنی هرگز استفاده نشود و کفش باید استاندارد و جنس آن زیاد خشک نباشد.

در مورد دستکش هم بهتر است با هر دستکشی که گلر با آن راحتر است استفاده کند اما بهتر است که دستکش فیت دست باشد یعنی کاملا قالب دست باشد تا در توپ های هوایی مسلط تر عمل کند.

حال به شرح تمرینات می پردازیم.

اول باید گلر خود را به خوبی گرم کند که اول لازم است که با دویدن آرام حدود 10 دقیقه

 

آغاز کند سپس کم کم گام های خود را سریع کند یعنی گام بلند نه سرعتی که این باید حدود 2-3 دقیقه باشد بعداز اینها باید کم کم سرعت را کم کرد تا ضربان قلب آرام شود و بعداز آن حرکات کششی را انجام داد که بهتراست این حرکات را از بالا به پایین انجام داد. هر چقدر گلر حرکات کششی انجام دهد به نفع او می باشد زیرا هم انعطاف او را بالا می برد و هم باعث خوب گرم شدن عضلات خود می شود.

لازم به ذکر است هنگامی که می خواهیم تمرین گلری انجام دهیم نباید بیشتر ازحد دویدن را انجام داد چون باعث خستگی گلر می شود و این کار را باید در روزی که می خواهیم کار بدن سازی انجام دهیم انتقال دهیم.

بعداز انجام حرکات کششی گلر باید خود را با توپ گرم کند، بدین صورت که توپ را در دست بگیرد چندین با ر به زمین جلوی خود بزند و تا توپ به سینه او رسید آن را با دو دست به صورتی که دو دست حالت w انگلیسی پیدا کند جمع کند سپس توپ را بلند تر بزند تا توپ از سینه او بالاتر رود تا آن را در هوا جمع کند این دو کار باید هر کدام حدود 10 دقیقه انجام شود. و بعد حرکات زیر را انجام دهد:

-         توپ را دور سر خود از راست و چپ 10 بار بچرخاند.

-         توپ را از بین کمر از راست و چپ 10 بار بچرخاند.

-         پاها را از عرض شانه بیشتر باز کرده و توپ را به حالت 8 انگلیسی از چپ و راست با سرعت هر چه تمام 20 بار بچرخاند.

-         پاها را باز کرده( بیشتر از شانه ) سپس توپ را به آرامی از بین پاها یک بار ازسمت پای راست و یک بار از سمت پای چپ رد کند و سپس بچرخد( از همان طرفی که توپ را رد کرده ) و وقتی توپ حدود یک متر از بین پاها رد شد بچرخد و سریع آن را جمع کند.

-         تو پ را در سمت راست بدن در فاصله 2 متری گذاشته و 10 بار روی آن توپ دایب کوتاه بزند و آن را طوری که دستها پشت توپ و کشیده است با دو دست لمس کرده و همین کار را تکرار کند. برای سمت چپ هم همین کار را انجام دهد.

لازم به توضیح است که در گرفتن توپ زمینی باید پایی که سمت توپ است کمی خم شودو حدود 30cm جلو بیاید و سریع آن را بشکاند و توپ را در جلوترین نقطه بگیرد.

- روبروی دیوار ایستاده ( به فاصله نیم متری) سپس توپ را محکم با دو دست روبروی صورت به دیوار زده و توپ را به شکل w گرفته و این حرکت را تا آنجا که می توانیم انجام دهیم زیرا بسیار مفید است در گرفتن توپهای ارسالی به روی دروازه و همچنین پنجه های دست را قوی می کند. لازم به ذکر است که  این حرکت باید با در جا زدن پاها انجام شود هر چقدر این  حرکت را سریع تر انجام دهیم بهتر است.

خب حالا شما میخوایید یه جایگیری مناسب تو دروازه داشته باشید.

جایگیری نسبت به زمین:

اولا شما زمین رو به شش قسمت مساوی  تقسیم کنید بعد اگر توپ در یک سوم دفاعی خودتون بود دقیقا جلوی در وازه رو خط وایسید.

وحالاتوپ در دوسوم زمین یعنی میانه ی زمین خودتون هستش که شما حدودا روی خط 6 قدم قرار بگیری.

توپ روی سه سوم هجومی شما قرار داره که اون موقع شما بیاید روی نقطه ی پنالتی.

توپ روی سه سوم هجومی حریف قرار داره که شما باید بین نقطه ی پنالتی و 18 قدم به ایستید.

توپ روی دو سوم زمین حریف قرار داره که اون موقع شما باید بیاید و روی 18 وایستید.

وحالا توپ در یک سوم دفاعی که شما بیاید وروی قوسی که در هنگام پنالتی

برای بهتر شدن شیرجه در سمتی که ضعیف هستید لازم است که اول از توپ­های زمینی شروع کنید.

تمرین 1:

تمرین را با گرفتن توپ در حالتی که شما روی زمین نشسته­اید آغاز کنید. پاها را بیشتر از عرض شانه باز کنید سپس نفر دیگر توپ را به سمت راست و چپ شما بزند (توپ باید طوری زده شود که دست­ها در هنگام گرفتن کشیده شود) و شما توپ را دراز کش در حالی که پاها ثابت هستند در جلوتر از سرتان و در حالی که دست کشیده است بگیرید و در همان حالت دراز کش توپ را به زننده توپ پس دهید و به کمک دست زیرین و عضلات شکم نشسته و حرکت را ادامه دهید. دقت داشته باشید که پس از هر ضربه باید حالت نشسته بگیرید بعد تکرار را انجام دهید. این حرکت را در 2 ست 8 تایی انجام دهید.

تمرین 2:

بعداز این حرکت آن را به همان صورتی که نشسته بودید در حالی که توپ بلندتر (به اندازه ارتفاع سینه) به سمت شما می­آید بگیرید.(2 ست 8 تایی)

تمرین 3:

بعداز این تمرین دوباره همان تمرین اول و دوم را به صورتی که پایی که سمت توپ است به سمت داخل خم کنید و توپ را بگیرید. ( در هنگام گرفتن توپ پای زیرین (پای موافق توپ) در همان حالتی که باز است کمی به داخل خم می­شود و پای بالایی صاف می­باشد). البته این حرکت را می­توانید اول از یک سمت بدن شروع کنید بعد سمت دیگر را انجام دهید.  (2 ست 20 تایی)

بعداز این تمرینات باید بیشتر تمرین­ها (منظور تمرینات توپ­های زمینی و بلند) را با 5 مانع که در کنار هم به صورت افتی هستند گام ریز و بلند بردارید و توپ­هایی که به سمت شما شلیک می­شود را بگیرید البته به شکل صحیح یعنی به صورت مورب به سمت توپ بروید و پای خود را در توپ­های زمینی و هوایی درست حرکت دهید و تنظیم کنید. (ست­های تمرین تا 5 تا مناسب می­باشد.)

برای بالا رفتن سرعت رفلکس لازم است که تمرینات گلری را با حرکات سرعتی ریز مانند گام به جلو و پهلو با تعداد مانع 5 تا 10  ترکیب شود. همچنین انجام حرکات سرعتی ایستگاهی مانند دو 4 در 9  کمک شایانی خواهد نمود.

نحوه انجام تمرین:

تکرار: هر طرف در 2 هفته اول 5 بار بعداز 2 هفته تا 10 بار

پنج مانع را هماند شکل زیر در فاصله یک متری جلوتر از تیر دروازه قرار دهید؛ سپس با گام ریز از روی مانع­ها به بغل به سمت تیر دروازه حرکت کرده و وقتی مانع آخر رسیدید پای موافق توپ یک قدم جلو می­رود و در حالی که حرکت را به صورت مورب به سمت توپ ادامه می­دهید توپ را در جلوی خود بگیرید. دقت داشته باشید که این حرکت را ابتدا با توپ­های زمینی سپس با توپ­های بلند انجام دهید که نحوه حرکت در توپ­های بلند نیز به همین صورت است. (نحوه گرفتن صحیح توپ­های زمینی و بلند در قسمت­های قبل گفته شده است)

 

l                                l          

1m

 

O    O   O   O   O                                                                                                                      

 

نکته:

انجام دوهای سرعت 4 در 9 به معنی این است که فاصله دو مانع باید 9 متر باشد که حرکت به صورت رفت و برگشت است که در مجموع باید 4 بار بشود

نحوه گرفتن توپ زمینی و افزایش پرش در توپ­های بلند

 

 

در شیرجه­های زمینی باید پای موافق سمت توپ هنگامی که توپ به شما نزدیک می­شود به اندازه یک قدم جلو برود و سریع از زانو پای خود را خم کنید و در حالی که دست رو به جلو و به سمت توپ است بدن را به زمین بیندازید و توپ را در حالت دراز کش و در حالی که دست­ها کشیده است بگیرید. البته این حرکت برای توپ­هایی است که به گوشه دروازه زده می­شود و دارای سرعت زیادی است، می­باشد.  با تمرین این حرکت می­توانید موفق شوید. همچنین تمرینات سرعتی و گام ریز را در هنگام انجام این حرکت به آن نیز اضافه کنید و به صورت ترکیبی با این حرکت انجام دهید.

 (عکس ا - نمونه­ای از نحوه گرفتن توپ زمینی)

        

                                                          soccer_drill_image25%281%29.gif

                                                   عکس شماره 1


اما برای توپ­های بلند و هوایی باید اول پرش خود را قوی کنید که لازمه آن داشتن پاهای قوی و محکم است بنابراین با یک برنامه بدنسازی مناسب قدرت پاهای خود را افزایش داده تا هم دچار آسیب دیدگی نشوید و هم پرش­تان خوب شود، بعداز این مرحله شما باید از روی یک مانع به طرفین شیرجه زدن را تمرین کنید. در ابتدا از فاصله 30 سانت شروع کرده و کم کم آن را افزایش دهید و آن را به یک متر برسانید.

 برای پریدن این نکات را به یاد داشته باشید:
1- حرکت به سمت مانع باید به صورت مورب و با یک نیم قوس انجام گیرد.
2- هنگامی که به مانع نزدیک شدید اول پای موافق مانع را زمین گذاشته و آن را ستون کرده سپس با پای دیگر بدن را هل داده تا از روی مانع بپرید و توپ را باید با دست­های کشیده بگیرید یعنی برای توپی که نزدیک مانع ارسال می­شود اینکار را هرگز انجام ندهید؛ بلکه حداقل در یک متری مانع توپ باید پرتاب شود.

تمرین 1:

تعداد بازيكن: 7 نفر
هدف تمرين: دريافت پاس رو به عقب از مدافعين
شرح تمرين:

1- مربي به همراه تعدادي توپ در مركز زمين قرار مي­گيرد.
2- بازي با پاس مربي به بازيكن B شروع مي­شود.
3- بازيكن B پاس رو به عقب به دروازه­بان مي­دهد.
4- دو بازيكن سبز، براي فشار بر روي دروازه­بان و بازيكنان ديگر وارد عمل مي­شوند.
5- بازيكنان زرد، براي حمايت از دروازه­بان جابجا مي­شوند.
6- دروازه­بان يك بازيكن را انتخاب كرده و بلافاصله او را صاحب توپ مي­كند.

1.jpg

تمرین 2:

تعداد بازيكنان 11بازيكن + 2 دروازه­بان
هدف:پاس رو به عقب مدافعين
شرح تمرين:

در كانال اول، دو بازيكن سبز و يك بازيكن مهاجم زرد

در كانال وسط، دو بازيكن سبز و دو بازيكن زرد و يك بازيكن آزاد

در كانال سوم، دو بازيكن زرد و يك بازيكن مهاجم سبز

هيچ بازيكني حق خروج از كانال خود را ندارد

در كانال وسط شرايط سه در مقابل دو با بازي تيم سبز انجام مي­شود

در فرصتي مناسب،توپ را به دروازه­بان خود پاس مي­دهند

 بازيكن مهاجم، براي فشار روي دروازه­بان و يا يكي از مدافعين اقدام مي­كند

دروازه­بان مي­تواند هم به بازيكن كانال اول پاس بدهد و هم با توپي بلند، مهاجم تيم خود را در كانال سوم صاحب توپ نمايد.

2.jpg 

تمرین 3:

تعداد بازيكنان: 4 دروازه­بان
هدف: كار با پا
شرح تمرين:

- دو بازيكن زرد و قرمز(دروازه­بان­ها) در زمين مقابل يكديگر مسابقه مي­دهند

- هر تيمي كه موفق شود فرصت مناسبي، براي شوت زدن و انداختن يكي از مخروط­ها پيدا كند يك امتياز كسب مي­كند

- تعداد زيادي توپ براي اين كار لازم است

- این تمرین را به صورت انفرادی نیز می­توان انجام داد؛ بدین گونه که دروازه­بان در بین مخروط­ها (در فاصله 8 متری و کم کم بیشتر) قرار می­گیرد و به توپ­ها را یکبار به سمت چپ و بار دیگر به سمت راست شوت می­کند به طوری که به مخروط­ها برخورد کند. ( وسایل مورد نیاز: به تعداد مخروط­ها توپ نیاز است)

3.jpg 

 

تمرین 5:

تعداد بازيكنان: 8 بازيكن و 2 دروازه­بان 
شرح تمرين:

- بازيكنان قرمز و سفيد به همراه 2 دروازه بان درون زمين قرار مي­گيرند

- دو تيم قرمز و سفيد هركدام يك توپ دارند

- بازي همزمان شروع مي­شود. قرمز و سفيد پس از دادن دو يا سه پاس به يكديگر هر دو دروازه­بانها را صاحب توپ مي­كنند.

- اگر يك دروازه بان توپ را از تيم قرمز گرفت، بلافاصله بايد يك بازيكن سفيد را پيدا كرده و به او پاس بدهد و اگر دروازه بان ديگر توپ را از تيم سفيد گرفت، بايد آن را به تيم قرمز پاس بدهد و بازي ادامه مي­يابد.

4.jpg 

 

تمرین 6:

تعداد بازيكنان: 10 بازيكن با 2 دروازه­بان

  شرح تمرين:

- دو تيم پنج در مقابل پنج با هم به بازي مي­پردازند

- سه دروازه كوچك سه متري در هر طرف گذاشته شده است

- بازيكنان دو تيم سعي مي­كنند به يكي از اين دروازه­ها با شوت زميني گل بزنند و يا با دروازه­بان تك به تك شوند

دروازه­بان­ها حق استفاده از دست را هرگز ندارند

- اين يك تمرين كار با پا و تمرين جمع کردن توپ مي­باشد. (KEEPER- SWEEPER)

5.jpg

 

 

تمرین 7:

تعداد بازيكنان: 2 نفر بازیکن با 2 دروازه­بان 
شرح تمرين:

- دو تيم مقابل هم، بازي دو در مقابل يك را انجام مي­دهند؛ بدين معني كه هر تيمي كه صاحب توپ مي­شود با دروازه­بان خود به دروازه مقابل حمله مي­كند و به محض از دست دادن توپ دروازه­بان به دروازه خود برگشته و تيم مقابل به سمت آن­ها حمله مي­كند(دو در مقابل يك )

6.jpg 

تمرین 8:

تعداد بازيكنان: 8 بازيكن با 2 دروازه­بان 
شرح تمرين:

- تيم سفيد سعي مي­كند به دروازه­بان خود پاس بدهد

- تيم آبي، دروازه­بان را تحت فشار قرار مي­دهد و از چهار دروازه كوچك خود كه درون زمين است محافظت مي­كند

- اگر دروازه­بان تيم سفيد موفق شود به يكي از دروازه­هاگل بزند دو امتياز و اگر دروازه­ي تيم مقابل را هدف قرار دهد و توپش درون چهارچوب باشد سه امتياز مي­گيرد

- در اين تمرين، اگر دروازه­بان تيم آبي از سه دروازه نزديك خود مراقبت كند و بقيه بازيكنان تقسيم وظيفه كنند، تمرين جذابتر هم مي­شود. 

7.jpg 

تمرین 9:

تعداد بازيكنان: 4 نفر بازیکن با 4 دروازه­بان 
شرح تمرين:

- دروازه­بان­ها سعي مي­كنند با شوت زميني دروازه­هاي یکديگر را تهديد كنند و به امتياز برسند.

- بازيكنان آبي، تقسيم وظيفه كرده و دروازه­بان­هاي صاحب توپ را تحت فشار مي­گذارند(هم برروي توپ و هم فضا)

- اگرتوپ دروازه­باني با فاصله­ي قابل توجهي به اوت برود يك امتياز منفي مي­گيرد.

8.jpg 

 

 لطفا نظرات خود را اعلام فرمائید


مطالب مشابه :


آموزش دروازه بانی

آموزش دروازه بانی. قوانین پنالتی. وقتی که بازیکن یکی از ده خطایی را که جریمه اش ضربه آزاد




آموزش بدنسازی دروازه­بانی (قسمت دوم)

آموزش بدنسازی دروازه­بانی. قسمت دوم طراحی یک برنامه­ی بدن سازی چیزی فراتر از توسعه­ی همه­ی




تمرینات دروازه بانی

ابوالفضل طهماسبی و علم فوتبال - تمرینات دروازه بانی - اطلاعات و برنامه های تمرینی فوتبال




آموزش بدنسازی دروازه بانی (قسمت اول)

آموزش بدنسازی دروازه بانی. قسمت اول. مقدمه: در این قسمت سعی می­شود تا نحوه آماده­سازی بدن تا




آموزش بدنسازی دروازه بانی (قسمت سوم)

آموزش بدنسازی دروازه­بانی. قسمت سوم متغییرهای تمرین: همانطور که در بحث قبلی و در مورد




اموزش دروازه بانی به روش مدرن

حسين رشيدي و علم دروازه باني - اموزش دروازه بانی به روش مدرن - آموزش بهترين مهارتهاي دروازه




برچسب :