المپیاد شیمی 1-پاسخ به سوالات-اندر باب لینکیدن وبلاگ ها

سلام!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

"ولي شايد اين ها كمك كنه:

1.شيمي عمومي با نگرش كاربردي.(انتشارات فاطمي) من به شخصه عاشق اين كتاب بودم.اگر سال اول يا دوم دبيرستان هستيد حتما با اين كتاب شروع كنيد.پديد مناسبي از شيمي ارائه ميده.

2.شيمي عمومي مورتيمر هم كتاب مناسبيه.ولي يه سري اشكالاتي داره.يكي اينه كه چون متنش تقريبا براي دانشگاه نوشته شده شايد چندان جذاب نباشه.يكي ديگه هم اينه كه همه مطالبش به درد المپياد نمي خوره.

به هر حال يكي از اين دو كتاب بالا براي ياد گرفتن هر مبحثي مي تونه به درد بخوره.ولي تاكيد زيادي روي حل مسئله و درك عميق مطالب اوليه دارم.ببينيد مشكل خيلي ها(از جمله خودم) در المپياد اينه كه فكر مي كنند دارن براي المپياد درس مي خونن ولي در حقيقت دارن حفظ مي كنند.اين حفظ كردن بعدا در مراحل بالاتر دردسر ساز ميشه.

براي شروع تمرين هاي اين دو كتاب بد نيستند.حل تمرين هر دو هم در بازار موجوده.مي تونيد بخريد و جواب ها را هم كاملا چك كنيد.

 

بعد از نوبت به تمرين هاي تكميي ميرسه.كه به نظر كتاب هاي "چگونه مسائل شيمي را حل كنيم" و "3000 مسئله حل شده شيمي عمومي (شومز) " مناسب باشند.به شخصه خودم "چگونه ..." را بيشتر دوست داشتم.والبته حتما توصيه مي كنم كه "چگونه..." را بخريد.

 

يه سري كتاب هاي موضوعي هم هستند،كه انتشارات فاطمي منتشر كرده.اين ها هم بد نيستند(مولفينش طراحان سوالند و به هر حال براي فروش كتابشون هم كه شده يكي دو تا سوال از اين كتاب ها مي دن)ولي "شيمي آلي-دكتر سيدي" از اين سري به نظرم ارزش يك بار خواندن را داشته باشد.

 

يه كتاب هم انديشه سازان مرحوم چاپ كرده بود به اسم شيمي تكميلي كه به نظرم كتاب خوبي بود ولي بعضي از سوالاش واقعا سخت بود.

 

يه سري كتاب هم هست به اسم "آموزش مفاهيم شيميايي" يا يه چيزي شبيه اين ها كه دكتر خلخالي نويسنده اين سريه.من عاشق تست هاي اين كتاب ها بودم.اگه ببينيدشون مي فهميد چرا...

 

سوالات المپياد هاي دوره قبل را هم بايد بجويد.چون به لطف كميته طرح سوال هر سال سوال هاي جديد و متنوع طراحي مي شود و اصلا هيچ كدام تكراري نيست...

 

سوال هاي المپياد ملي "شيطان بزرگ"هم واقعا به درد مي خوره.قلم چي به گمونم منتشرشون كرده.

سوال هاي المپياد استراليا هم خوبه ولي تشريحياش بيشتر به درد مرحله دوم مي خوره.

 

غير از اينا كه نوشتم هر چي سوال بيشتر حل كني بهتره.اينا كه نوشتم از سر مرحله اول هم زياديه.ولي براي مرحله دوم ميشه كاملترش كرد. "

 

خب من تصمیم گرفتم تو این مورد خاص حسابی این جا کامنت بگذارم.امیدوارم به درد یه عده بخوره! 

           

                       

 

         

            مـتـن :    کتاب های دکتر خلخالی رو مخصوصا به سال دومی ها توصیه می کنم.یک سری کتاب قدیمی از ایشان به اسم سری"طرح مناظره با فراگیر در کتاب" چاپ شده که خود من 3 جلد اولش رو داشتم.

 

ویژگی مهم این کتاب تست های انتهای کتابه.روش جالبی در پاسخ این تست ها استفاده شده است.برای هر گزینه یک جواب وجود دارد یعنی شما با استفاده از راهنمایی های یک جواب غلط هم به جواب درست خواهید رسید....

 

یک سری کامنت دیگه هم در مورد دوره ی 40 نفر می نویسم.به زودی انشاءالله...

سلام به همگی!

(گویا جو منو گرفته فکر کردم ادمین وبلاگم!)

 

به هر حال اینم یه قسمت دیگه از چیزهایی که شاید دونستنش بد نباشه:

 

"تعداد سوالات و زمان پاسخ گویی به سوالات:

 

مرحله ی اول:60 سوال تستی-150 دقیقه هم احتمالا وقت دارید.

 

مرحله ی دوم: 50 سوال تستی-50 دقیقه وقت

قسمت تشریحی اگر چه متنوع تر است اما معمولا یکی از این دو فرمت است:

1. 8 سوال تشریحی و 100 دقیقه وقت

2. 10 سوال تشریحی و 150 دقیقه وقت

 

قسمت تشریحی معمولا شامل 1 سوال استوکیومتری و 1 سوال رسم ساختار مولکولی است.2 سوال معمولا از شیمی آلی خواهید داشت که معمولا یکی از این سوال ها در مورد واکنش صابونی شدن استر ها است.گرچه واکنش هایی که می توانند از آن ها سوال بدهند بسیار متنوع است.

یک سری شوال شیمی فیزیک خواهید داشت.پیش تر هر دو دوره یک بار یک سوال سینتیک هم می دادند اما اکنون چند سالی است که سوالات بیشتر ترمودینامیک است.به خصوص "گرما شیمی".البته تعادلات را هم نباید فراموش کرد.

سوالات تجزیه چند سال قبل با سال های اخبر بسیار متفاوت است.یک دلیلش بر می گردد به تغییر کتاب ها درسی شیمی و دیگری به استعفا دکتر نجات از کمیته المپیاد شیمی مربوط است.فعلا اگر اشتباه نکنم به جای ایشان دکتر نعمتی طراح سوال اند.به نظر می رسد اگر در این سال ها بخواهند سوال طرح کنند بیشتر از مبحث اسید و باز سوال در می آورند و قسمت الکتروشیمی را تقریبا فراموش کرده اند.به هر حال شانسی است دیگر!

یک سوال هم پیشتر ها از شیمی توصیفی عناصر گروه اصلی می دادند که در این سال ها بسیار ساده تر شده است و یا حذف شده است اما حضورش واقعا محتمل است.

 

در مرحله ی دوم از میان حدودا 600 برگزیده مرحله ی اول،تقریبا 40 نفر را انتخاب می کنند و در المپیاد شیمی معمولا رقابت زیادی بر سر این 40 نفر وجود دارد.هیچ چیز بیشتر از حل مسئله و دقت فراوان و دقت فراوان و دقت فراوان و دقت فراوان(به گیرنده های خود دست نزنید،مشکل از فرستنده هم نیست!) نمی تواند به شما در رد شدن از این مرحله کمک کند.

 

یک کتابی هم وجود دارد به اسم "سیری در شیمی" که اگر اشتباه نکنم قلمچی چاپ کرده است.اگر بتوانید بخوانید(در حقیقت سوالاتش را بزنید) می توانید بفهمید که دانش عمومی شیمی تان در چه حدی است.به نظرم کتاب خوبی برای دوره مفاهیم پایه و ضروری است."

 

این ها را داشته باشید تا بعد

 

شاد زید...

                       

         

                       

                       

 


مطالب مشابه :


المپیاد شیمی 1-پاسخ به سوالات-اندر باب لینکیدن وبلاگ ها

المپیاد شیمی 1-پاسخ به سوالات شيمي عمومي مورتيمر هم ویژگی مهم این کتاب تست های




برنامه ریزی و آماده شدن برای المپیاد شیمی

نمونه سوالات شيمي پيش دانشگاهي يا فصل ١٦ کتاب شيمي عمومي مورتيمر قابل توجه ي تست




المپیاد شیمی

دو موضوع وجود دارد که سطح سوالات آنها به فصل 16 کتاب شيمي عمومي مورتيمر تست را پاسخ داده




برای دانش آموزان سال اول دبیرستان

در اولين قدم شما بايد کتاب شيمي عمومي مورتيمر شيمي سه ساله سراغ کتاب­هاي تست و




همه چیز درباره ی اتم

بانک نمونه سوالات و *شيمي عمومي نوشته مورتيمر. نمونه سوالات ریاضی تست




عناوین جدید کتاب

( گياه شناسي ،کاشت ،داشت ،برداشت ،شيمي شيمي عمومي/ چارلز مورتيمر مجموعه تست




ساختار ماده

در صفحه اي كه بازمي شود فهرستي از موضوعات مربوط به شيمي مشاهده چارلز مورتيمر و تست هوش




کاتالیزگر

كليه تست‌هاي در ادامة بحث روشهاي عملي براي پاسخ دادن به اين سوألات 1- شيمي عمومي (جلد




برچسب :