درمان میان فردی برای افسردگی



درمان میان فردی برای افسردگی
تحقیق گسترده‌ای را که بودجه آنرا موسسه ملی بهداشت روانی تأمین کرد، مجادله بر سر اثر بخشی نسبی داروها در مقایسه با روان درمانی در درمان افسردگی را کاوش نمود. پژوهشگران در این تحقیق، به طور تصادفی ۲۵۰ نفر را در شش مکان مختلف و در یکی از چهار گروه درمانی گماردند: ۱) روان درمانی میان فردی،
۲) روان درمانی شناختی رفتاری
۳) داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای،
۴) پلاسیبو (دارونما). آنها هفته ای یکبار به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با درمانگری که پیشرفت آنها را در نظر می گرفت و حمایتشان میکرد، ملاقات می کردند. پژوهشگران برای اطمینان یافتن از ثبات در مکانها و نحوه ای که درمانگران درمانها را اجرا می کردند، یک راهنمای استاندارد را تهیه کردند که نظریه زیر بنای روشی را که درمانگران باید به کار می بردند، راهبردهایی را که باید اتخاذ می کردند، و روشهای توصیه شده برای بر خورد کردن با مشکلات خاص را شرح می داد. این تحقیق ۱۶ هفته ادامه یافت.
پژوهشگران نتایج این چهار درمان را با استفاده از شاخصهای بالینی، از جمله ارزیابی متخصص بالینی و گزارشهای شخصی در مورد افسردگی و سایر نشانهای روانی مقایسه کردند. نتایج درمان بسته به شدت اولیه افسردگی درمانجو متفاوت بودند.
تحقیقات دیگری نیز اثر بخشی دراز مدت درمان میان فردی حمایت کرده اند. پژهشگران در تحقیق دیگری (اوگلس، لامبرت، و ساویر، ۱۹۹۵) اهمیت بالینی تغییرات در نشلنه های افسردگی ناشی از درمانهای مختلف در تحقیق موسسه ملی بهداشت روانی را دوباره بررسی کردند. در مجموع، این نتایج شبیه نتایج قبلی بودند، اما وقتی پژوهشگران بررسی خود را به افرادی محدود کردند که حداقل ۱۲ جلسه درمان را به اتمام رسانده بودند، دریافتند که درمان میان فردی و دارو از درمان شناختی- رفتاری یا پلاسیبو به اضافه کنترل بالینی بهره مند شدند: به ترتیب، ۶۵ درصد و ۶۲ درصد.
در یکی از جالب ترین تحقیقات که به مقایسه دارو و روان درمانی مربوط می شد، پژوهشگران دریافتند افراد افسرده ای که درمانشان تمرکز میان فردی مستمر را در بر داشت، بعد از پایان درمان بیش از سه سال بی نشانه بودند. ترکیب دارو و درمان میان فردی در پیشگیری از برگشت نشانه های افسردگی بسیار موثر بودند. برین معنی که ترکیب دارو و روان درمانی با استفاده از رویکرد میان فردی می تواند در کمک به افراد مبتلا به افسردگی شدید و مکرر بسیار موثر واقع شود.
پژوهشگران دیگری برای اینکه مشخص کنند آیا درمانهای خاص برای افراد به خصوصی موثر هستند، داده های موسسه ملی بهداشت روانی را به دقت بررسی کرده اند. برای مثال، کیفیت رابطه بین درمانجو و درمانگر در درمان میان فردی خیلی برجسته است، و بیمارانی که رابطه ثمر بخشی با درمانگر خود برقرار می کنند از درمانشان بیشتر بهره مند می شوند. در همین راستا، افراد افسرده ای که عملکرد اجتماعی عالی تری دارند از درمان میان فردی بهره مند می شوند، در حالی که، کسانی که عملگرد شناختی عالی تری دارند از درمان شناختی- رفتاری بیشتر بهره مند می شوند.
پیشرفتهایی که در فنون تصویر برداری از مغز صورت گرفته، پژوهشگران را قادر ساخته است تا نا بهنجاریهای سوخت و سازی مرتبط با افسردگی، و تغییرات سوخت و سازی را که از درمان حاصل می شود، ارزیابی کنند. در یک تحقیق(برودی و همکارانش، ۲۰۰۱)، پژوهشگران تغییرات سوخت و ساز ناشی از داروی پاروکستین (پاکسیل) را با تغییرات مرتبط با درمان میان فردی در افراد مبتلا به اختلال افسردگی اساسی مقایسه کردند. آنها نتیجه گرفتند که تغییرات سوخت و ساز در هر دو درمان مشابه بودند. این گونه یافته ها برای افرادی که مداخله های غیر دارویی را ترجیح می دهند بسیار مهم است.
موفقیت درمان میان فردی برای جمعیتها و اختلالهای گوناگون منجر شده است. درمان میان فردی برای افسردگی، در مورد سالخوردگان، نوجوانان، افراد مبتلا به HIV و سایر افراد مبتلا به بیماری جسمانی به کار رفته است. برای مثال، در یک تحقیق، درمان میان فردی روی ۲۵ نوجوان مبتلا به اختلال خلقی متوسط تا شدید به مدت ۸ ماه اجرا شد.
افزون بر ۸۰ درصد شرکت کنندگان منافع درمانی و تسکین نشانه های قابل ملاحظه ای را بعد از ۱۲ هفته درمان میان فردی تجربه کردند. پژوهشگران از به کارگیری درمان میان فردی در درمان اختلال افسرده خویی، اختلال دو قطبی، و پر خوری عصبی و همین طور از کاربرد آن در زوج درمانی و گروه درمانی حمایت کردند. با این حال، پژوهشگران در مورد ارتباط خاص درمان میان فردی با دارو و تعداد جلسات لازم برای رسیدن به نتایج درمانی مطلوب، به نتیجه گیری های مطلوب نرسیده اند. آنها به ارزیابی درمان میان فردی برای انواع اختلالها و مشکلات روان شناختی و مشخص کردن موقعیتهایی که این رویکرد درمانی نوید بخش را می طلبند، ادامه می دهند.


مطالب مشابه :


بهداشت عمومی

تحقیق درباره ی هرگونه انحراف ازجاده ی بهداشت ودرصورت لزوم فراهم -بهداشت فردی واجتماعی




تحقیق درباره ی بهداشت روان

تحقیق درباره ی بهداشت چنین فردی خالق عواطف خودش است نه قربانی آنها، آفرینش‌گری




بهداشت فردی در سیره ی نبوی

درباره خلوتگاه بهداشت فردی در سیره ی




دندانپزشکی

تحقیق : تحقیق هر فردی لازم و اجتناب ناپذیر و بالا بردن سطح بهداشت دندان پیشگیری از خرابی




اهداف جزیی درس آموزش حرفه وفن

تحقیق درباره ی برخی سیستم های ساده آگاهی از اهمیت اصول بهداشت فردی ومحیطی و




درمان میان فردی برای افسردگی

درمان میان فردی وبلاگ درباره مطالب روانشناسی می باشد.واژه ی پرسونا تحقیق گسترده




تحقیق من درمورد رشته پزشکی عمومی

بعد از اتمام دوره ی 6 ساله ی وزارت بهداشت و بیشتر درباره شغل: پرسش و تحقیق از پزشکان




تحقیق درباره ی ورزش

تحقیق درباره ی روانشناسی ، بهداشت ، جامعه شناسی و روابط میان فردی، کمتر فرصت




بهداشت روانی و ارتباط آن با محیط کار

(روانشناس فردی) فردی سالم د ر زمینه ی بهداشت روانی بدانیم نیز شخص درباره ی




هوش جمعی

اگر درباره هر موضوعی تحقیق لازم فردی افراد ی افراد دربارهی محیط




برچسب :