اینک غدیر خم

اینک پیامبر صلى ‏الله‏ علیه‏ و‏ آله، در بازگشت از سفر خانه خداست. پیغمبر صلى ‏الله‏ علیه‏ و‏ آله از رسالت خود، شاد و سربلند، دریای بیکرانه قلبش ز موج شوق همواره در تلاطم، و همواره در تپش عشق خدا فکنده به جانش شراره ها، یاد خدا گرفته از او فرصت و مجال اعمال حج رسیده به پایان، ولی افق چشم انتظار حادثه ها در «غدیر خم» بیدار مانده است...

در پهنه غدیر در زیر شعله های فروزان آفتاب انبوه حاجیان فزونتر ز صد هزار در پهنه وسیع غدیر ایستاده اند. یک کاروان خسته، در اینجا ستاده است یک کاروان رسته ز بند نفاق و کین. خورشید هم شراره سوزان خویش را ریزد به روی سینه تفتیده زمین.

دشتی پر از حرارت ایمان، فروغ دین، دشتی پر از محبت و احساس دوستی، گسترده. غدیر، اینک دوباره شاهد انبوه مسلمین همراه رهبری که فزونتر ز بیست سال جان در ره هدایت آنان نهاده است در پاسخ خشونت آنان، چو مادری آغوش پر محبت خود را گشوده است، جهل و غرور و ابلهی قوم خویش را جز با صفا و مهر، جوابی نداده است.

اینک غدیر خم، در گیر و دار گرمی این مشهد عظیم، در اوج این شکوه از سوی آفریدگار جهان آفرین، از آسمان به گوش پیمبر صلى ‏الله‏ علیه‏ و‏ آله، ندا رسید:

یا ایها الرسول ... یا ایها الرسول! اسلام را چه خوب بیان کرده ای به خلق اما هنوز، رهبر امت پس از رسول، تعیین نگشته است. ارکان استوار رسالت تمام نیست. رکن بزرگ مذهب «امت »، «امامت » است.

دشتی پر از حرارت ایمان، فروغ دین، دشتی پر از محبت و احساس دوستی، گسترده. غدیر، اینک دوباره شاهد انبوه مسلمین همراه رهبری که فزونتر ز بیست سال جان در ره هدایت آنان نهاده است در پاسخ خشونت آنان، چو مادری آغوش پر محبت خود را گشوده است، جهل و غرور و ابلهی قوم خویش را جز با صفا و مهر، جوابی نداده است

اینک پیامبر صلى ‏الله‏ علیه‏ و‏ آله، در بازگشت از سفر خانه خدا در واپسین دقایق آن «حجة الوداع»، مامور گشته تا برساند به گوش خلق والاترین، عمیق ترین نکته را ز دین. فرمان رسید تا که به مردم نشان دهد لایق ترین، شجاعترین فرد مسلمین.

پیغمبر صلى ‏الله‏ علیه‏ و‏ آله از جهاز شتر منبری بساخت در آن فضای باز، دست «علی» گرفت و به بالای سر رساند، تا هر که بود، رهبر آینده را شناخت، آن رهبری که اوست مدار نظام دین، آن کس که چشمه های فضیلت در او عیان، آن کس که نهرهای سخاوت از او روان، آن کس که در زمین، در پهنه زمان شایسته تر از او نبود «مرد»، در جهان. چشمان روزگار کهنسال و چرخ پیر هرگز امام عدل بدین سان ندیده است. دستان باغبان فلک، از درخت علم هرگز گلی به جلوه این گل، نچیده است.

اینک غدیر، خاطره آن شکوه را در یادها و خاطره ها زنده می کند.

اینک غدیر، زندگی آن «امام» را مانند درسهای گرانقدر و پرثمر تکرار می کند.

اینک «غدیر خم»، با ما چو استاد در راه و رسم و شیوه آموزشی صحیح رفتار می کند ...

بخش تاریخ و سیره معصومین تبیان

 


مطالب مشابه :


فلسفه ی غدیر خم

kings.blog.ir - فلسفه ی غدیر خم - بسمه رب الشهدا و الصديقين سلام، اگر از مطالب وب سايت ما خوشتان




عید سعید غدیر خم مبارک باد

به وبلاگ«دینی و فلسفه» خوش آمدید. در باره ی کتاب های دین عید سعید غدیر خم مبارک




عید غدیر خم، عید ولایت امام علی (ع) مبارک باد

به وبلاگ«دینی و فلسفه» خوش آمدید. در باره ی کتاب های دین عید غدیر خم، عید ولایت امام علی




دو شعر در باره غدیر خم که بر مسلمانان مبارک باشد

غدیر خم چه غوغایی و تفسیر و فلسفه شرکت در رشته ی علوم قران و حدیث




اشعار زیبا در وصف حضرت علی

غدیر در آیینه ی این وبلاگ به مناسبت دومین دوره ی مسابقات مبلغین عید غدیر خم فلسفه ی قیام




زیباترین ها

غدیر در آیینه ی این وبلاگ به مناسبت دومین دوره ی مسابقات مبلغین عید غدیر خم فلسفه ی قیام




آیت‌الله صافی گلپایگانی: نماز عید غدیر به جماعت خوانده شود

اگر دقت کنیم تشکر اولین فلسفه ی آیت‌الله صافی گلپایگانی برپایی نماز عید غدیر خم را




عید غدیر در کلام امام رضا(ع)

غدیر در آیینه ی این وبلاگ به مناسبت دومین دوره ی مسابقات مبلغین عید غدیر خم فلسفه ی قیام




اینک غدیر خم

کتاب خطابه ی غـدیــر خـم. فـلـسفه قیام عـاشورا حادثه ها در «غدیر خم




برچسب :