نمايشگاه فن­آوري اطلاعات خليج ـ 2013

من امسال از نمایشگاه GITEX2013 بازدید کردم.

سی و سومین «نمایشگاه فن آوری اطلاعات خلیج»/ (GITEX (۱ امسال طی پنج روز ـ از یکشنبه {28/07/1392 ه.ش. (برابر با بیستم اکتبر 2013 م.)} تا پنجشنبه {02/08/1392 ه.ش. (برابر با بیست و چهارم اکتبر 2013 م.)} ـ در کشور «امارات متحده ی عربی» برگزار شد.

عکسی از نمایشگاه جیتکس 2013 ـ عکس اختصاصی 

روز نخست «نمایشگاه جیتکس» امسال از ساعت سیزده تا ساعت نوزده و سه روز بعدی آن از ساعت یازده تا ساعت نوزده و روز آخر آن از ساعت یازده تا ساعت هفده، دایر بود.

«نمایشگاه جیتکس» یکی از بزرگ ترین نمایشگاه های فن آوری منطقه ی «خاورمیانه، افریقا و جنوب آسیا»/ (MEASA (۲ است که به گزارش وبگاه رسمی نمایشگاه، از سال 1981 م. تاکنون همه ساله با حضور هزاران متخصص از سراسر جهان در کشور «امارات متحده ی عربی» و در شهر «دوبی» برگزار می شود.

شایان گفتن است؛ «جیتکس» علاوه بر نمایشگاه، فروشگاهی هم به نام «جیتکس شاپر»/ GITEX (Shopper (۳ دارد. (4)

هر سال و مقارن با برپایی «نمایشگاه جیتکس»، متخصصان و اهالی رسانه از سرتاسر گیتی برای بازدید از نمایشگاه به شهر «دوبی» سفر می کنند و طی پنج روز، ضمن بازدید از بخش های مختلف نمایشگاه، در کنفرانس ها و کارگاه های تخصصی و علمی و نشست های خبری آن شرکت می کنند.

«نمایشگاه جیتکس» ـ که چند سالی است نام خود را به «هفته ی فن آوری جیتکس»/ GITEXTECHWEEK تغییر داده است (5) ـ امسال در «مرکز تجارت جهانی شهر دوبی»/ Dubai world trade center ـ واقع در خیابان نیویورک شهر دوبی ـ برپا شد و در آن (به گزارش وبگاه رسمی نمایشگاه)، بیش از سه هزار و پانصد و هفتاد و شش شرکت از پنجاه و چهار کشور دنیا حضور داشتند و بیش از یک صد و سی و نه هزار نفر از یک صد و چهل و چهار کشور دنیا از آن بازدید کردند.

عکسی از نمایشگاه جیتکس 2013 ـ عکس اختصاصی

عکسی از نمایشگاه جیتکس 2013 ـ عکس اختصاصی

عکسی از نمایشگاه جیتکس 2013 ـ عکس اختصاصی

در «نمایشگاه جیتکس» امسال، شرکت ها در دوازده سالن جانما شده بودند:

سالن شیخ سعید ـ خدمات دولت الکترونیک/ Government

غرفه های متنوع از «خدمات دولت الکترونیکی» و «کارهای دانشجویی» و «باشگاه جیتکس»/ GITEX majlis در این سالن مستقر بود.

در این سالن فعالیت های «نهادهای حکومتی»/ Government of Dubai در راستای راهبرد دولت الکترونیک توسط «شهرداری دوبی»/ Dubai municipality {با Solution overview، خودرو (یی که اطلاعات شهری و GIS را جمع آوری می کند)، تاکسی (ای که اپلیکیشن اختصاصی خودش را با قابلیت پرداخت الکترونیک دارد و مسافر می تواند برای راننده ی تاکسی نقد و بررسی بنویسد و به او ستاره بدهد) و ...}، «وزارت راه و حمل و نقل»/ Road & transport authority (با Dubaimetro و ...)، «وزارت سلامت دوبی»/ Dubai health authority (با Smart application و ...)، «قوه­ی قضاییه»/ Judicial department {با CRM، e-services، Smart APPS و ...)، «وزارت داخلی»/ Ministry of Interior، «اداره ی عمومی امور اقامت اتباع بیگانه» (با Smart TV و ...)، «پلیس دوبی» (با همان لامبورگینی معروفش و ...) و ... معرفی می شد.

دولت «امارات متحده ی عربی» در اتخاذ و جاری سازی راهبردهای دولت و تجارت الکترونیکی، دولتی پیشرو به حساب می آید و شهر «دوبی» به عنوان نمونه ای موفق از شهرهای الکترونیکی در جهان و در سطح خاورمیانه شناخته می شود. استقبال از دولت همراه، برنامه ی این تشکیلات در برگزاری «نمایشگاه جیتکس» امسال است که سال گذشته، وعده ی (به گواهی: پایگاه اطلاع­رسانی تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات، 27/07/1392) آن را داده بود.

«شهر هوشمند» پروژه ی جدید «دولت امارات متحده ی عربی» است که در «هفته ی فن آوری جیتکس» امسال رونما شد و نهادهای دولتی، این پروژه را با به نمایش گذاشتن آخرین گجت ها و سیستم های خدمات شهروندی ارایه کردند. هدف این پروژه بنابراظهار "شیخ محمد بن راشد آل مکتوم"/ نخست وزیر امارات و حاکم دوبی (به نقل: افتانا، 30/07/1392) ارایه ی خدمات و اطلاعات از طریق دستگاه های هوشمند و سیستم هایی است که از طریق شبکه های پرسرعت، نهادهای دولتی را به هم متصل می کنند. "احمد بن حومیدانگ" مدیر اجرایی این پروژه است و بنابراظهار وی (به نقل: افتانا، 30/07/1392)، دولت هوشمند دوبی تمامی‌خدمات الکترونیک خود را مهندسی مجدد کرده و به یکپارچگی لازم با دیگر نهادها و همسو با تغییر شکل الکترونیک جاری در امارات متحده ی عربی دست یافته است و بهترین زیرساخت لازم را برای تبدیل شدن به شهر هوشمند دارد تا گام دیگری در جهت رفاه دوبی، شهرواندان، کسب و کارها و توریست ها برداشته شود.

قسمتی از این سالن به ارایه ی کارهای دانشجویی اختصاص داشت. در این جا ده پروژه ی منتخب از کارهای دانشجویان حوزه­ی فاوا از دانشگاه هایی مثل «دانشگاه خلیفه» و ...  به نمایشگاه راه یافته بود که می شد به آن ها رأی داد و چند نفر دانشجوی ایرانی هم در میان آن ها دیده می شد.

«باشگاه جیتکس» محل تجمع «مدیران عامل شرکت ها»/ (CEOs (۶، «مشاوران ارتباطات و فن آوری و بازرگان ها»/ (CTOs (۷ و «مدیران فن آوری اطلاعات»/ (CIOs (۸ برای مبادله­ی تجارب با همتایان و شناسایی بهترین تدابیر کسب و کار و مرور آخرین پیشنهادهای حرفه ای است. در «باشگاه جیتکس» امکاناتی مثل «ایستگاه محتوا» (محل استقرار خبرخوان های زنده، وبلاگ ها، رسانه های اجتماعی و ...) و «مبادله ی جی اس ام» در اختیار حاضران است.

سالن زعبیل ـ گلفکامز/ Gulfcomms

غرفه ی شرکت های ارایه دهنده ی زیرساخت فنی (پلتفرم) (B2B (۹ برای اپراتورها، شرکت های کابلی، تلفن ثابت، شرکت های مبتنی بر پهن باند و شرکت های ماهواره ای در منطقه ی خاورمیانه، افریقا و جنوب آسیا در این سالن مستقر بود.

برندهای مطرحی مثل Alcatel Lucent، Avaya، Blackberry (Research in Motion)، Cisco، Dubai Silicon Oasis، Du، Etisalat، Huawei، NEC، Saudi Telecommunication Company Group (STC)، Telecommunications Regulatory (Authority (TRA و Thuraya

مشخصه ی شرکت های حاضر در این بخش از نمایشگاه، تمرکز انحصاری روی حوزه ی ارتباطات در سطح سرمایه گذاری است.

در کشور «امارات متحده ی عربی» دو شرکت اپراتور تلفن «اتصالات»/ Etisalat و «دوو»/ Du فعالیت می کنند و شرکت «اتصالات» اکثر خدمات/قابلیتهای شبکه را عرضه می کند و یک کتاب نیازمندی ها تحت عنوان Yellowpage (مشابه کتاب اول شهرداری تهران) دارد.

سالن شماره ی یک ـ شبکه و امنیت/ Network & security

غرفه ی شرکت های ارایه دهنده ی نرم افزارهای شبکه، تجهیزات شبکه و نرم افزارهای امنیت شبکه در این سالن مستقر بود.

برندهای مطرحی مثل APC & Pelco by Schneider Electronic، Arbor Networks، Aruba، BifDefender، Bluecoat، Computerlinks، Cyberroam، ESET، Kaspersky، McAfee، Palo Alto Networks، Riverbed، Saifor، Secureway، Sophos، Symantec و Sonicwall amongst others

در میان محصولات و تجهیزات نرم افزاری این سالن از نرم افزارهای پشتیبان و مجازی سازی و وی پی ان تا آنتی ویروس و فایروال یافت می شد.

سالن شماره ی دو ـ فن آوری کارت/ Card TECH

غرفه ی شرکت های ارایه دهنده ی جدیدترین کارت های هوشمند، بهترین سیستم های پرداخت غیرحضوری و زیرساخت فنی تجارت اختصاصی با کارت فن آوری در این سالن مستقر بود.

در این سالن می شد نماینده های مطرح بانک های خرده فروشی، اپراتورهای ارتباط از راه دور و ... را با محصولاتی مثل فن آوری های جدید تصدیق از راه دور، سیستم های دسترسی منطقی، کارت های هوشمند RFID و ... را دید. تلاش این شرکت ها، عرضه ی فن آوری کارت هوشمند با تمرکز بر امنیت دیجیتال و ارایه ی آخرین دستاوردها و محصولات و خدمات در این حوزه بود.

سالن های شماره ی سه و شماره ی چهار ـ راه­حل های سخت افزاری و چاپی/ Hardware & printing solutions

غرفه ی شرکت های ارایه دهنده ی سیستم های توزیع قدرت و سیستم های پوز/ POS و سیستم های تهیه ی نسخه ی پشتیبان و تجهیزات ذخیره/دیسک و چاپ و اسکن و ویدووال و پلاسما و ... در این سالن مستقر بود.

برندهای مطرحی مثل Aptec، DTK، Epson، Despec Mera، Forefront – Fujitsi، Jackys، Kodak، Mindware، OKI Printing Solutions Middle East، Panasonic، ProTechnology و Smart Technology

شرکت های ارایه دهنده ی محصولات سخت افزاری حاضر در این سالن مدعی بودند به کارگیری فن آوری های کلیدی در فضاهای اداری، انقلابی در نظام های اداری ایجاد خواهد کرد و غالبا از شعار توان مندسازی کسب و کار یا Empowering businesses استفاده می کردند.

سالن شماره ی پنج ـ نرم افزار/ Software

غرفه ی شرکت های ارایه دهنده ی راه حل های «برنامه ریزی منابع سازمانی»/ ERP، راه حل های «مدیریت ارتباط با مشتریان»/ CRM، راه حل های «مدیریت محتوای سازمانی»/ ECM، نرم افزارهای «منابع انسانی»/ HR، محصولات «هوشمندی کسب و کار»/ Business intelligence و ... در این سالن مستقر بود و برندهای مطرحی مثل Dubai Internet City، EPS، Focus Softnet، GET Group، Laserfiche، ManageEngine (Zoho Corporation) ، Microsoft، Oracle، Qlikview، Gemalto و Squareone به عرضه ی جدیدترین دستاوردها در این زمینه پرداخته بودند.

سالن شماره ی شش بی ـ نرم افزار، محتوا و دنیای تلفن همراه/ Mobile, APPS & content world

این سالن به معرفی و نمایش مفیدترین نرم افزارهای کاربردی موبایل و ... اختصاص داشت و غرفه ی شرکت های ارایه دهنده ی این گروه از محصولات در همین سالن مستقر بود.

سالن شماره ی شش سی ـ فن آوری رایانش ابری/ Cloud

غرفه ی شرکت های ارایه دهنده ی فن آوری رایانش ابری در این سالن مستقر بود و ارایه ی کنفرانس های مربوط در همین سالن پیش بینی شده بود.

در این سالن شرکت های صاحب غرفه محصولاتی برای راه حل های رایانش ابری، فراهم کردن سرور، فراهم کردن استوریج، یکپارچه سازهای سیستم و ... معرفی کردند.

در این سالن و برنامه های آن، یافتن برندهای مطرح رایانش ابری و فن آوری های جدید این زمینه در منطقه ی «خاورمیانه و شمال افریقا»/ (MENA (۱۰ جزو اهداف بود.

سالن شماره ی هفت ـ نرم افزار و بازاریابی دیجیتال/ Software & digital marketing

غرفه ی شرکت های ارایه دهنده ی ابزار دیجیتال بازاریابی در این سالن مستقر بود و شرکت های صاحب غرفه، راه حل های شان را برای یکپارچه کردن تجارت الکترونیک، بازاریابی اجتماعی و بازاریابی الکترونیک در قالب زیرساخت/ Platform ­های فنی چندوجهی و نوآورانه ارایه کردند و راه حل های ارایه شده طیفی از ایمیل انبوه، مدیریت محتوا، میزبانی دامنه، تحلیل ایمیل ها و تحلیل وب تا مدیریت تجارب وبی را شامل می شد.

سالن شماره ی هشت ـ فن آوری مصرف کننده/ Consumer technology

غرفه ی شرکت های ارایه دهنده ی دستاوردهای فن آوری مصرف کننده و نمایشگاه مسابقه ی نبرد گجت ها در این سالن مستقر بود.

در این سالن محصولات فن آوری مصرف کننده در طیفی از نرم افزارهای مصرف کننده تا هدفون، بازی های موبایل، ام پی تری و ام پی فور پلیر ها، ویدیوهای استریم و ویدیو پلیر ها معرفی می شد.

در نمایشگاه مسابقه ی نبرد گجت ها، بازدیدکننده ها می توانستند به گجت ها امتیاز بدهند و قرار بود تا برنده ی آن ها معرفی شود.

سالن شیخ رشید ـ راه حل های کسب و کار/ Business solutions

این سالن به ارایه ی ابتکاری ترین محصولات فن آوری توسط کشورها در نواحی تحت پوشش آن ها توسط «کسب و کارهای کوچک و متوسط»/ (SME (۱۱ اختصاص داشت.

ارایه ی ابتکاری ترین محصولات فن آوری توسط کشورها در نواحی تحت پوشش آن ها به ویژه در زمینه ی فن آوری اطلاعات و ارتباطات B2B و برگزاری تعداد سیزده نشست تخصصی در این سالن پیش بینی شده بود.

در این سالن تعداد سی و هفت کشور من جمله "ایران" (1۲) به ارایه ی راه حل های مؤثر و مبتکرانه ی خود پرداختند.

نشست های تخصصی در موضوعات «امنیت سایبری»، «دولت الکترونیک»، «اکوسیستم موبایل»، «تجارت الکترونیک، تجارت موبایل محور و خرده فروشی برخط»، «نوآوری»، «پرداخت موبایلی»، «بازاریابی دیجیتال»، «ایجاد و توسعه ی نوآوری»، «بازاریابی و تبلیغات موبایلی»، «امنیت سازمانی»، «فن آوری های پوشیدنی» و «فن آوری در آموزش» برگزار شد.

سالن شیخ مکتوم ـ کنفرانس/ Conference

ارایه ی کنفرانس های تخصصی در این سالن پیش بینی شده بود. کنفرانس ها در سه موضوع «بزرگ داده»/ Big data، «رایانش ابری»/ Cloud confex و «راهبردهای دیجیتال»/ Digital strategies برگزار شد.

در این کنفرانس ها افراد مطرحی مثل "Rt. Hon Francis Maude MP"/ وزیر خزانه داری انگلستان، "محمود شاکر"/ مدیر فن آوری اطلاعات فرست بانک قطر، "فادی هیندی"/ معاون بانک ملی ابوظبی و ... سخن رانی کردند.

عکسی از نمایشگاه جیتکس 2013 ـ عکس اختصاصی

عکسی از نمایشگاه جیتکس 2013 ـ عکس اختصاصی

عکسی از نمایشگاه جیتکس 2013 ـ عکس اختصاصی

ورودی هر روز «نمایشگاه جیتکس» امسال به قیمت نودوپنج درهم امارات (1۳) بود و مجله ی راهنمای کامل نمایشگاه با عنوان «GITEX Times» به قیمت پنجاه درهم امارات به فروش می رسید.

در «نمایشگاه جیتکس» امسال تعداد سه تور بازدید داخل نمایشگاهی برگزار می شد:

ـ تور شماره ی یک با موضوع نرم افزار، رایانش ابری، موبایل، نرم افزارهای کاربردی و محتوا در سالن های شیخ رشید و شماره ی شش و شماره ی هفت

ـ تور شماره ی دو با موضوع نرم افزار، رایانش ابری، بازاریابی دیجیتال و فن آوری مصرف کننده در سالن های شیخ رشید، شماره ی شش، شماره ی هفت و شماره ی هشت

ـ تور شماره ی سه با موضوع دولت، سخت افزار، شبکه، امنیت و گلفکام در سالن های شیخ سعید، شماره­  یک، شماره ی دو، شماره ی سه، شماره ی چهار و زعبیل

توضیح­ـ تورها از روزهای دوم تا پنجم نمایشگاه، هر روز حدفاصل ساعت چهارده تا شانزده و نیم برگزار می شد و نیازمند ثبت نام بود.

پوشش زنده از تلویزیون Sky News عربی برقرار بود.

«شرکت پارسان» (1۴) نماینده ی رسمی و انحصاری «نمایشگاه جیتکس» در «ایران» است و با ارایه ی خدماتی مثل «معرفی نمایشگاه»، «ثبت نام غرفه»، «تور بازدید از نمایشگاه» و «غرفه سازی» علاقه مندان به شرکت در نمایشگاه و بازدید از آن را یاری می دهد.

عکسی از نمایشگاه جیتکس 2013 ـ عکس اختصاصی

عکسی از نمایشگاه جیتکس 2013 ـ عکس اختصاصی

عکسی از نمایشگاه جیتکس 2013 ـ عکس اختصاصی

نمایشگاه بین­ المللی «جیتکس» از مهم ترین رویدادهای جهانی در صنعت فن آوری اطلاعات و ارتباطات است و طی آن، بهترین و مطرح ترین صاحب نظران و فعالان این عرصه به ارایه ی مهم ترین دستاوردهای حوزه ی فعالیت خود می پردازند و بازدید از «نمایشگاه جیتکس» امسال برای من، فرصت مغتنمی بود.

به علاوه، بازدید «نمایشگاه جیتکس» امسال، فرصتی برای مواجهه ی بی واسطه و تماشای شهر «دوبی» به عنوان سریع ترین شهر جهان (۱۵) بود.

«دوبی» در سال ۱۹۶۰ م. یک آبادی کوچک بوده و طی پنجاه سال اخیر به دولت ـ شهری کلاسیک تبدیل شده که بر پایه ی تجارت و قوانین لیبرال اداره می شود و شاید نمونه ی کوچکی از تمام دنیا است.

(1) «GITEX» از اختصار نام Gulf information technology exhibition يا «نمايشگاه فن آوري اطلاعات خليج» به وجود آمده است و وبگاهی به آدرس www.gitex.com دارد.

(2) به منطقه ی «خاورمیانه، افریقا و جنوب آسیا» اصطلاحا Middle East, Africa and South Asia Region (MEASA) گفته می شود.

(3) «فروشگاه جیتکس» برای فروش و عرضه ی آخرین محصولات روز شاخه ی فن آوری اطلاعات و ارتباطات شامل «سخت افزار» (رایانه و لوازم جانبی آن»، «نرم افزار»، «دوربین های دیجیتال» و «فن آوری های روز جهان» برپا می شود و شرکت های بزرگ و مطرحی مثل «سامسونگ»، «ال جی»، «نوکیا»، «بلک بری»، «ایسر»، «توشیبا»، «اچ پی»، «لنوو» و ... و فروشندگان مطرح محلی مثل «Emax»، «SharafDG»، «Jumbo» و ... با پیشنهادهای خرید فوق العاده به رقابت می پردازند. شرکت های مطرح فعال در صنعت اطلاعات و ارتباطات این نمایشگاه را جدی گرفته اند و در رقابت برای فروش بیشتر، بهترین قیمت ها را به مشتریان پیشنهاد می دهند. به گزارش «وبگاه نارنجی» (02/08/1392)، تا پیش از این، «فروشگاه جیتکس» هم زمان با برگزاری «نمایشگاه جیتکس» و به مدت ده تا یازده روز در محل «فرودگاه شهر دوبی» برپا می شد و این، دومین سالی است که «فروشگاه جیتکس» حدود دو هفته جلوتر از برگزاری «نمایشگاه جیتکس» برگزار می شود. «فروشگاه جیتکس» امسال از پنجم تا دوازدهم اکتبر در «مرکز تجارت جهانی»/ World Trade Center شهر دوبی برپا شد.

(4) نمونه ی پیشنهادهای خرید فوق العاده ی «فروشگاه جیتکس» (به­گزارش: پی سی وار، 14/07/1392) یکی خرید تلویزیون هشتادوچهار اینچی با مارک «Hisense» است که خریدارش صاحب یک BMW 316i 2014 رایگان و بدون قرعه کشی به قیمت ۱۲۹۹۹۹ درهم می شود و دیگری نمایش نخستین نوت بوک شانزده بیتی دنیا محصول شرکت «توشیبا» در سال ۱۹۸۶ م. است. پردازشگر مورداستفاده در این نوت بوک، 8Mhz، رم آن، 6/2 مگابایت و حافظه ی داخلیش، ۱۰ مگابایت و وزن آن، ۸/۶ کیلوگرم بوده و هشت سانتی متر ضخامت داشته است.

(5) «هفته ی فن آوری جیتکس» موسوم به GITEX Technology week امسال با سه شعار توان مند سازی/ Empowering، اتصال/ Connecting و سرگرم کننده/ Entertaining برگزار ­شد.

(6) «مدیران عامل شرکت ها» از اختصار نام (Officer executive chief (CEO به وجود آمده است.

(7) «مشاوران ارتباطات و فن آوری» از اختصار نام (Chief Technology Officer (CTO به وجود آمده است.

(8) «مدیران فن آوری اطلاعات» از اختصار نام (Chief Information Officer (CIO به وجود آمده است.

(9) ارتباطات سازمان های اقتصادی در بخش خصوصی و تجار با یکدیگر یا Business to business که اصطلاحا B2B نامیده می شود.

(۱۰) «MENA» از اختصار نام Middle east and north africa به وجود آمده است.

(1۱) «SME» از اختصار نام Small and medium size enterprise به وجود آمده است.

(1۲) تجربه ی "ایران" توسط "امیراسماعیل بزرگ زاده"/ عضو هیأت مدیره ی شرکت مانووی ارایه شد که در کسوت عضویت پنل در نشست تخصصی شماره ی پنج (تحت عنوان Innovation hubs around the world) شرکت داشت.

(1۳) قیمت «مجله ی راهنمای کامل نمایشگاه» با احتساب هر درهم امارات، معادل هشتصد و پنجاه تومان، قابل محاسبه است.

(1۴) "محمد ثروتی" رییس هیأت مدیره ی «شرکت پارسان» و نماینده ی نمایشگاه جیتکس در ایران است و این شرکت وبگاهی به آدرس www.gitex.ir دارد.

(۱۵) تعبیر «سریع ترین شهر جهان» برای دوبی، تعبیر "جیم کرین" است. وی کتابی تحت همین عنوان دارد که «نشر نی» ترجمه ی فارسی آن را منتشر کرده است: جیم کرین (بی تا). دوبی ـ سریع ترین شهر دنیا. ترجمه ی: هرمز همایون پور. تهران. نشر نی. ۱۳۹۱. چاپ اول.


مطالب مشابه :


رایانش ابری

server HP & storage HP - رایانش ابری - پیاده سازی و پشتیبانی تجهیزات دیتاسنتری HP




خودرو هوشمند... خیابان هوشمند

رایانه - خودرو هوشمند خیابان هوشمند - با تولید انبوه خودرو از دهه 1950 معضل ترافیک نیز به




بررسی فناوری محاسبات ابری در لایه زیرساخت

رایانش ابری، رایانش فراگیر، کلان داده محاسبات انبوه از دید فرآهم کنندگان منابع




دانلود مقاله تحمل پذیری خطا در رایانش ابری

دل نوشته - دانلود مقاله تحمل پذیری خطا در رایانش ابری - عواطف دل ارسال و دريافت پيامک انبوه.




کاربرد روش یکپارچه سازی داده مبتنی بر سی.دی.سی در شهر الکترونیک

رایانش ابری، رایانش فراگیر، کلان داده باعث شده است که فرآیند قدیمی انتقال داده های انبوه




برنامه ریزی در حوزه کلان داده

فناوری اطلاعات | مرتضی جوان - برنامه ریزی در حوزه کلان داده - رایانش ابری، رایانش فراگیر




حافظه فلش ساخته شده از قطعاتی با ضخامت یک اتم

اند مطمئن هستند که می توان آن را با تکنیک های رایج نیز به تولید انبوه نیز رایانش ابری; ۱۰




نمايشگاه فن­آوري اطلاعات خليج ـ 2013

غرفه ی شرکت های ارایه دهنده ی فن آوری رایانش ابری در این از ایمیل انبوه، مدیریت




انتشار کتاب"درآمدی برفرهنگ ومدیریت جهادی"

پیامک انبوه | تزئینات رایانش ابری; آینده




برچسب :