گیاهان آپارتمانی - گلهای آپارتمانی

در این بخش از سایت برگزیده ها مطالبی درمورد گیاهان آپارتمانی را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

به نقل از برگزیده ها: اگر می خواهید گیاهی بخرید و از آن نگهداری کنید، اول باید ببینید شرایط خانه شما با نیازهای گیاه جور درمی آید یا نه؛ مثلا کسی که می خواهد بنفشه آفریقایی را داخل خانه اش نگهداری کند حتما باید بداند این گیاه دوستدار نور و روشنایی است و در محیط های تاریک و بدون نور نمی تواند بخوبی رشد کند و گل بدهد.

گلهای آپارتمانی , گلهای اپارتمانی , گل پتوس

گلهای آپارتمانی

گیاهان آپارتمانی

برگزیده ها: تعویض هوای درون اتاق با بازگذاشتن پنجره ها و ورود هوای تازه سبب می شود که اکسیژن کافی و مورد نیاز به گیاه رسیده ساقة گیاهان قوی تر شده در مقابل بیماری ها مقاومت بیشتری یابند. همچنین با این کار گاز نشتی از اجاق گاز و چراغ های گازی دیواری و دیگر آلو دگی های هوا از اتاق خارج می شوند. اما باید گیاه را از وزش مستقیم باد که به سرعت و مستقیماً به گیاه می وزد، نظیر باد کولر و کوران حفظ کنید. همچنین هنگامی که دمای بیرون اتاق از درون آن کمتر است از باز نمودن پنجرة محل استقرار گیاهان برای ورود هوای تازه اقدام نکنید زیرا برای گیاهان زیان آور است. تغییر درجة حرارت ناگهانی محیط زیست گیاه، باعث ریزش برگ های تحتانی آن می گردد.

یکی از گیاهان خوش آب و رنگی که می توانید آنها را داخل آپارتمان های کوچک تان نگهداری کنید، گیاهی است که در ایران آن را به نام گل سنگ می شناسند. این گیاه برگ های زیبا و خالخالی دارد که رگه های روی آن می تواند طیفی از سفید تا قرمز باشد.
گل سنگ را براحتی می توانید داخل خانه نگهداری کنید و فقط کافی است آن را در محیطی مناسب قرار دهید. این گیاه به نور شدید نیاز ندارد؛ یعنی فقط کافی است آن را در محیطی قرار دهید که نور کافی دارد و روشن است، ولی نور مستقیم نمی تابد. در صورتی که نور محیط کم باشد، برگ ها و رنگ گیاه کمرنگ تر می شود که نشان می دهد لازم است جای آن را تغییر دهید.

در مورد آبیاری گیاهان مسئلة مهم تنظیم فواصل آبیاری در فصول مختلف است طبق آمار به دست آمده اکثر گیاهان آپارتمانی در اثر افراط در آبیاری و عدم اطلاع مردم از نحوه آبیاری آنان از بین می روند. میزان آب در هر آبیاری باید طوری باشد که آب اضافی از گلدان خارج شود تا مطمئن شویم که آب به تمام قسمت های گلدان و ریشه ها رسیده است. در ضمن با این روش از باز بودن سوراخ زهکش گلدان هم اطمینان حاصل می کنیم. آب جمع شده در زیر گلدانی را حتماً باید خالی کنید زیرا مانع تنفس ریشه می شود و در نهایت موجب مرگ آن می گردد. از دادن آب خیلی سرد و کلردار نیز به آنان خودداری نمایید.

این روزها بامبو هم طرفداران زیادی پیدا کرده است و خیلی ها چند ساقه بامبو می خرند و در خانه نگهداری می کنند. بعضی ها می گویند بامبو شانس می آورد، بعضی ها اعتقاد دارند که وجود داشتن بامبو در خانه روحیه را بهبود می بخشد و… . در هر حال، چه این باورها درست باشد چه نه، باید بدانیم نحوه نگهداری از بامبو چگونه است و چطور می توان طراوت و شادابی آن را حفظ کرد.

گیاهان رنگ و حال و هوای خاصی به خانه می دهند. با رعایت نکات ساده زیر به خوبی از آن ها نگه داری کنید.

1- جاهای مختلف را امتحان و در انتخاب جای مناسب دقت کنید. بهترین جای خانه را به گلدان ها اختصاص دهید. 

2- اگر محیط برای قرار دادن گیاهان تاریک به نظر می رسد، ناامید نشوید. خیلی از گیاهان مخصوص نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری، به ویژه جنگل های استوایی بوده، در محیط های کم نور مقاوم و پایدارند. بهترین جا برای این گیاهان، قرار دادن آن ها کنار یک پنجره بزرگ شرقی یا غربی است که هوا به خوبی جریان داشته باشد.

3- گیاهان آفتاب دوست را کنار پنجره های شمالی یا شمال شرقی خانه قرار دهید. مقدار رطوبت خاک را مرتب چک و دقت کنید برگ ها در برابر نور نسوزند. به محض دیدن کوچک ترین علامت پژمردگی آن ها را دورتر از پنجره قرار دهید.

4- اگر حمام شما آن قدر بزرگ و پرنور است، بعضی از گل ها مانند سرخس که نیاز به رطوبت دارد را داخل آن قرار دهید.

5- به جای مستقیم آب دادن به گیاهان، زیرگلدانی را از آب پر کنید تا ریشه گیاه آب را کاملا دریافت کند. گل های حساس معمولا به این روش آبیاری می شوند. فقط کافیست ته گلدان حتما سوراخ داشته باشد، تا آب به راحتی جذب شود.

گردآوری: بخش خانه داری برگزیده ها


گلهای اپارتمانی , گل پتوس