تقدیر از صداوسیما و محمدرضا ورزی به خاطر سریال سالهای مشروطه

یکی از شیوه های جنگ نرم و نبرد سایبرنتیک استفاده از رسانه خصوصا سینما وتلویزیون برای رساندن پیام های تاریخی واقعی یا جعلی است. غربی ها برای حفظ حافظه تاریخی خودشان، در آثاری چون ده فرمان و پرنش مصر و عیسی به روایت لوقا و مصایب مسیح و  ژاندارک این رسالت را به خوبی ایفا کرده اند ولی متاسفانه سینمای گیشه ای و روشنفکر زده ایران کمتر به فکر بوده است. اما برخی کارگردانان متعهد و اسلام گرا چون علی حاتمی و فرج الله سلحشور و شهریار بحرانی و محمدرضا ورزی و نادر طالب زاده به این فکر بوده اند و همیشه اثارشان از استقبال زیادی برخوردار بوده است. همین نکته باعث حسادت ها و نقدهای بی انصافانه ای به این کارگردانان بوده است. گرچه باید حساب نقد بی انصاف و نقد منصفانه ای که در مسیر بهتر شدن کار است را از هم جدا کرد. آخرین تلاش ارجمند از این مجموعه، از آن محمد رضا ورزی است که سریالی درباره سالهای مشروطه ساخته است. 

 در این مدت که این سریال درباره تاریخ معاصر کشورمان در تلویزیون پخش شده است، شاهد بودیم و هستیم که بهائیان وفراماسونرها و خط تاریخ نگاران طاغوتی و غربزده و کم سواد را به چالش جدی کشید و اینها نیز در سرکوب کردن آقای ورزی و تیم اش از هیچ کوششی فروگذار نکردند و او را به خیال خود منکوب کردند، گرچه مردم مسلمان را به دیدن بهتر و دقیق تر این سریال مجبور کردند. و مکروا و مکرالله و الله خیر الماکرین. واقعا باید از صداوسیما وکارگردان خوب این سریال جناب اقای محمد رضا ورزی تشکر کرد که این سریال را به مردم خداجو تقدیم کردند وبا شجاعت در مقابل خط تاریخ نگاری روشنفکرزده بیمار و فراماسونها و بهائیان ایستاد وهمه جور تهمت را به خود خرید و وارد کارزار شد و این سریال راساخت.

واقعا با دیدن این سریال نسبتا قوی، برای اولین بار تصمیم گرفتم که دی.وی.دی این سریال را از سروش سیما  بگیرم و باز هم برای چندمین بار آن را دقیقا تماشا کنم تا خیانت های فراماسونرها و بهائیان ودرباره وحسادت های مادر شاه برایم بیشتر محسوس شود. (البته  دی.وی.دی مستند بسیار زیبای راز آرماگدون سعید مستغاثی را نیز ارز سروش سیما گرفتم و بسیار از دیدن چند باره اش لذت بردم. ان مستند هم درباره نقد فراماسونرها و یهودیان ماده گرا بود.)

این سریال ارزشمند، از طرف دیگری مرا به تفکر در اوضاع واحوال سیاسی روز ایران فرا می خواند. فتنه باب وبهاء و فتنه فراماسونری ومشروطه که منجر به شهادت بزرگمردی چون شیخ فضل الله شد، برای امروز ما درس آموز است. هنوز هم همان دعواهای تاریخی در این کشور است وغرب پرستان دنیاگرا که وابسته به ام.آی.سیکس و سی.آی.ای  و روچیلدها هستند، به هوش نیامده اند و نخواهند آمد، چرا که منافع اقتصادی و سیاسی اشان در همپالگی با بیگانگان ضد وطن وضد اسلام می باشد. خدا رحمت کند شیخ فضل الله نوری و میرازی شیرازی و امیرکبیر که راه ورسم مردانگی و مقاومت در برابر بهائیت وفراماسونری و غرب و انگلیس را به ما آموختند. دست آقای ورزی هم درد نکند که این خاطرات ناب را به ذهن مردم اوردند. در اینجا متن کامل مطلب وبلاگ سینما ساحل نجات صهیون را عینا می آورم. در قسمت نظرات آن وبلاگ ارجمند می توانید بحث های خوبی را از مخالفین وموافقین ببیند. دوستان گروه مطالعاتی با حوصله پاسخ های منتقدین را داده اند. منتظر نظرات شما هستم.

تقدير و تشکر از سريال تاريخي سال هاي مشروطه / ويرايش سوم

باز هم شاهد تلاش زيبا و قابل تقدير کارگردان متعهد کشورمان، محمد رضا ورزي هستيم. سريال سال هاي مشروطه، با خط روايي مناسب و جذاب و فيلم برداري و گريم و طراحي لباس و دکور خوب و داستان روان و حساب شده اش و تيتراژ قوي آغازين و مبتني بر تحقيقات خوب تاريخي، تلاش کرده است تا سال هايي از سلطنت قاجاريه که منجر به مشروطه شد، را به تصوير بکشد. موسيقي تاثير گذار اين سريال نيز به غناي آن افزوده است. انصافا اين سريال، قوي تر از کارهاي قبلي اين کارگردان درآمده است و هر شب منتظرم که ساعت هشت و چهل و پنج دقيقه  آن را در شبکه سوم سيما ببينم.

واقعا اين سريال بار ديگر مرحوم اميرکبير را در قلبم زنده کرد. گرچه اگر برخي جزئيات توجه بيشتري مي شد، بهتر بود و احيانا بهانه از دست برخي منتقدان که بي توجه به برجستگي هاي کار، فقط آن را تضعيف مي کنند، گرفته مي شد. البته در هر صورت بايد قدر همه نقدها را دانست و تجربه اندوخت. بنده هم قبول دارکم که برخي جزئيات مي توانست بهتر درآيد ولي کار، در مجموع بسيار جذاب و روان و متقن در آمده است. اعتراض بي منطق و غير علمي بهائيان و فراماسونرها به اين سريال در برخي سايت هايشان، نشان از نفوذ جدي اين سريال در ميان هموطنان مسلمانمان دارد که بايد آن را قدر دانست. البته برخي منتقدين منصف هم نقدهاي خوبي به اين اثر وارد کرده اند که در مسير افزايش دانش و مهارت سينمايي ما بايد به کار آيد.

از تلاش هاي خوب شبکه سوم و گروه فيلم و سريال و تلاش هاي خوب آقاي ضرغامي در ساخت آثار ارزشمند تاريخي و مستندهاي خوبي درباره امام عزيز و انقلاب اسلامي، نيز بايد تشکر کرد که رسم ادب و انصاف، چنين است. از طرف ديگر، از حيث تحليل محتوا، نيز اين سريال، بسيار قوي تر از سريال هايي چون روزگار قريب درآمده است که تاريخ کشورمان را مخدوش و غربگرا روايت کرده بودند. (قبلا در همين وبلاگ چند نقد خوب براي فيلم روزگار قريب کارشده بود. کلیک کنید.

سال هاي مشروطه، که با وجود روايت130شخصيت تاريخي،باز هم توانسته ارتباط خوبي با مخاطب برقرار کند، يکي از بهترين فيلمهاي تاريخي است که تاکنون ديده ام وانصافا به دور ازخط تاريخ نگاري غربگرا و فراماسونرزده وطاغوتي مرسوم،سعي کرده تاريخي دقيق را روايت کند و نقش حسودان دربار و خوش گذراني هاي پادشاهان ظالم و فراماسونرها و سفارت انگليس را درتاريخ ايران روايت کند. ازهمين جا به اين کارگردان و ساير عوامل اين فيلم خسته نباشيد مي گوييم و اميدواريم که در آينده نيز شاهد آثار قويتر ايشان باشيم. اين دو نقد را ببينيد: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8811260460  و http://www.magiran.com/npview.asp?ID=2013684 

اطلاعات بيشتري درباره اين سريال: سال‌هاي مشروطه» از ابتداي سلطنت ناصرالدين شاه و زمان صدارت ميرزا خان(اميرکبير) تا انقلاب مشروطه را به تصوير مي‌کشد. اين سريال آخرين بخش از تريلوژي تاريخ معاصر است که فازهاي دوم و سوم آن به نام‌هاي «پدرخوانده» و «عمارت فرنگي» در سال‌هاي گذشته ساخته شد.در «سال‌هاي مشروطه» وقايع تاريخي از زمان صدارت ميرزا تقي خان تا بهمن 57 بررسي مي‌شود.از مهم‌ترين فصل‌هايي که در اين سريال بررسي مي‌شود، مي‌توان به انقلاب مشروطه، علماي آن دوران، روشنفکري غربي، مشروطه مشروعه و به انحراف کشيده شدن مشروطيت و مشروطه خواهان اشاره کرد. در اين سريال، زندگي 5 پادشاه ايران در مدت 70 سال روايت مي‌شود و در آن 130 شخصيت مختلف حضور دارند. پيش توليد اين سريال از خردادماه شروع و مردادماه هم کار تصويربرداري در لوکيشن‌هاي مختلفي چون کاخ گلستان، کاخ سعدآباد، کاخ نياوران، شهرک سينمايي غزالي، شهرک سينمايي دفاع مقدس، بازار سعدالسلطنه، باغ فين کاشان، دهکده کن و باغ ملک و... آغاز شده است. تصويربرداري اين سريال دي ماه امسال به پايان رسيد.
عوامل اين سريال به اين شرح هستند:نويسنده و کارگردان:محمدرضا ورزي، مدير برنامه ريزي و دستيار اول کارگردان: مسعود عجمي، مدير تصويربرداري:فرشاد خالقي، مدير توليد: تينا پاکروان، طراح دکور، لباس و صحنه:رويا ابراهيمي، موسيقي: ستار اورکي، صدابردار:عليرضا غفاري و طراح چهره‌پردازي: شهرام خلج.
بازيگران اين سريال که برخي‌ها در دو نقش جلوي دوربين ظاهر خواهند شد، عبارتند از: اکبر عبدي (مظفر‌الدين شاه)، محمد صادقي (اميرکبير)، آزيتا حاجيان(مهد عليا)، ايرج راد (ناصر‌الدين شاه ميانسال)، محمد مطيع (اتابک)، رضا رويگري (ميرزاي آشتياني، کريم دوات‌گر)، زهير ياري (اصلان)، داريوش کاردان (ميرزا آقاخان نوري)، شهرام عبدلي (محمدعلي شاه)، فرخ نعمتي (ميرزاي شيرازي)، قاسم زارع (ميرزارضا کرماني)، تينا پاکروان (امينه)، يوسف صيادي (آقا جوهر)،‌جمشيد جهانزاده (شاپ‌شال)، فريبا خادمي (مادام حاجي‌عباس)، چنگيز وثوقي (کامران ميرزا)، ‌ولي‌‌الله مومني (پهلوان علي اکبر)، علي رامز (کلنل فرانت) ، خسرو فرخ‌زادي (حاج امين الضرب)، شهروز ابراهيمي (تالبوت)، آناهيتا دري(انيس‌الدوله)، سعيد شيخ‌زاده (ناصر‌الدين شاه جوان)، ناصر خاوري ، حسن کاخي، شيرين ايزدي، عليرضا حق‌شناس، خسرو بامداد، مهري وداديان، کيميا موسوي، اسدالله يکتا، شهره نيکنام، اصغر ضرابي، ميثم نيکنام، رضا حقيقي و با حضور جمشيد مشايخي (کمال‌الملک و دو نقش ديگر). عکس ها و مطالب بيشتر درباره اين سريال:  http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8811260431

 

A0791849.jpg

«محمدرضا ورزي» کارگردان سريال تلويزيوني «سال‌هاي مشروطه» در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس: ... وي درباره برخورد منتقدان با «سال‌هاي مشروطه» گفت: من خوب يادم هست زماني که سريال «هزاردستان» اثر زنده‌ياد علي حاتمي از تلويزيون پخش مي‌شد، گروهي به شدت از آن انتقاد مي‌کردند و سريال برجسته مرحوم حاتمي را مي‌کوبيدند... چقدر عليه اين کار نوشتند و براي مرحوم حاتمي حرف درآوردند ولي ايشان که فوت کرد، به عنوان يک الگو از ايشان ياد شد و هنوز هم مي‌شود و از اثرش، به عنوان يکي از فاخرترين آثار هنري تلويزيون ياد مي‌کنند...
ورزي به فارس گفت: سخن من اين است در کشور و مملکت ما، بايد بميريم تا کارهاي‌مان ارزشمند و فاخر شود چرا که ما تا زنده هستيم، قدر همديگر را نمي‌دانيم و مرتب نسبت به کار هم انتقاد مي‌کنيم که اين شيوه درستي نيست...
وي گفت: انتقاد منصفانه را همه قبول دارند. من هم گفتم که هدفم از روايت تاريخ در تلويزيون، جلب رضايت مردم است نه چيزي زياد و نه کم!، اما بحث منتقدان، جاي خودش را دارد. يادم هست که من با يکي از منتقدان قرار بود کار مشترکي را در يک سريال انجام دهيم و قرار شد ما به ايشان يک نقشي بدهيم که کار منتفي شد و آن سريال هم به سامان نرسيد، ولي گويا اين منتقد هنوز از دست من دلخور است!  ورزي ادامه داد: من در اين زمينه يک نظر دارم و حرف‌هاي دوستاني که از روي غرض‌ورزي و کينه انتقاد مي‌کنند، برايم پشيزي ارزش ندارد چرا که اينها با اين دست کارها، مي‌خواهند به حساب خودشان، تلافي کنند!
اين کارگردان تأکيد کرد: در کارهاي من هميشه روال کاري بر اين است که مردم برايم مهم باشند. يعني اين که اگر مردم از کار بدشان بيايد، من قافيه را باخته‌ام و اگر هم استقبال کردند و ازکار خوششان آمد، من پيروز شده‌ام.  وي گفت: در سريال قبلي (عمارت فرنگي) مردم خيلي از کار خوششان آمده بود و استقبال فراواني از سريال شد. يک بار هم براي شرکت در يک برنامه نقد، به تلويزيون دعوت شدم که در پي پخش اين برنامه، به ما ابراز علاقه و لطف و محبت شد و ما فقط شرمنده اين همه ابراز و علاقه و محبت خالصانه شديم و اين براي من يک پيروزي بود.... متن کامل را در این آدرس ببینید: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8811260431

گفتگوي آريا بامحمدرضا ورزي درباره سالهاي مشروطه:پاسخ برخی انتقادات

خبرگزاري آريا:کارگردان "سالهاي مشروطه" از نظرتنگي برخي منتقدين که غرض ورزي ميکنند جاي نقد کردن،ابراز تأسف کرد. با توجه به اينکه مدتي است سريال "سالهاي مشروطه" از شبکه سه سيما پخش مي شود و مخاطبان بسياري را جذب کرده امّا برخي از منتقدين واکنش هاي انتقاد آميزي نسبت به اين اثر نشان داده اند که کارگردان اين سريال در گفتگويي با خبرنگار آريا واکنش نشان داد و گفت:همانگونه که پيش بيني مي شد  سالهاي مشروطه از  پر بيننده ترين سريال تلويزيوني شده است و اين آمار نشان دهنده اين است که مردم اين کار را پسنديده اند و نظر مردم براي من از اهميت بالايي برخوردار است تا يکسري صحبت هاي منتقد نماها.
ورزي در خصوص انتقاد هايي که به طراحي صحنه و لباس وتکرارلوکيشن ها شده،تصريح کرد:برخي منتقدين گفته اند چرا همان بازار تهراني که در عمارت فرنگي به نمايش درآمده در "سال هاي مشروطه" هم وجود دارد؟بايد بگويم که چه اشکالي وجود دارد،مگر ما چند بازار تهران داريم که به طور متنوع از آن استفاده کنيم يا در مورد کاخ گلستان نيز به همين صورت است يعني اگر استاد حاتمي و سعيد نيکپور در اينجا کار کرده اند من ديگر نبايد در آنجا فيلم بسازم آيا زاويه نگاه من به کاخ گلستان شبيه زاويه نگاه کساني بوده است که قبلاً در آن جا کار کرده اند.
کارگردان سريال "پدر خوانده" گفت:مردم از من تشکر کردند که خاطره ربع قرن پيش را برايشان زنده کردم؛من 5 سکانس براي کمال الملک نوشتم که اگر استاد مشايخي دعوت مرا براي بازي در اين نقش قبول نمي کردند اين نقش را از سناريو حذف مي کردم چون اعتقاد داشتم که حضور ايشان يک فضاي نستالوژيک براي مخاطب در سريال بوجود مي آورد.
وي به اعتراض غرض ورزي هاي برخي منتقدين که حرمت اهل قم را شکسته اند،توصيه کرد:اين افرادي که به خودشان اجازه مي دهند خود را منتقد خطاب کنند و از ناهماهنگي بازيگران اين سريال صحبت مي کنند بايد در جواب آنها بگويم که اتفاقاً مردم بازي خوب بازيگران سريال را مورد تحسين قرار داده اند.آنها بدانند مردم بسيار باهوش هستند و سريالي که قوي و قابل قبول باشد را تا آخر دنبال مي کنند و سريال ضعيف را به راحتي کنار ميگذارند.
ورزي در خصوص گرايش هاي خود به توليدات فيلم هاي مذهبي،خاطرنشان کرد:من تا به حال دو فيلم مذهبي "ابراهيم خليل الله" و "ستاره خضراء" را براي سينما و تلويزيون ساخته ام در صورتيکه بسيار علاقمند به توليدات مذهبي هستم ولي به خاطر سلسله وار شدن سوژه تاريخي مجبور شدم پشت سرهم سريال تاريخي بسازم.
کارگردان فيلم "دهخدا"در خصوص بازي بازيگراني همانند محمد صادقي و محمد مطيع اظهار داشت: ترجيح مي دهم با بازيگراني همانند محمد صادقي کار کنم به اين دليل که توانمندي بازيگري برايم حائز اهميت است و به نظر من صادقي جزو استاندارترين هنرپيشگان اين کشور به حساب مي آيد که بارها و بارها امتحان خود را در عرصه تلويزيون و فيلم پس داده است. وي همچنين گفت:افتخار داشتم که بعد از 25 سال که محمد مطيع از ايران دور بود در اولين حضور خود جلوي دوربين "عمارت فرنگي" رفت چرا که ايشان در گذشته نشان داده اند چه آثار فاخري را نقش آفريني کرده اند از جمله سريال "سلطان و شبان" داريوش فرهنگ،"هزار دستان" استاد حاتمي و "کوچک جنگلي" بهروز افخمي و همچنين در عرصه تئاتر نيز ميتوان گفت يک بدأت گذار محسوب مي شود. کد مطلب در آریا: 20100221134956293

همچنین در اینجا ببینید: نقد شفاهي مجموعه‌هاي روي آنتن/«سال‌هاي مشروطه»؛ پاسخ به ضرورت‌هاي تاريخي: خبرگزاري فارس: يك منتقد گفت: «سال‌هاي مشروطه» پاسخ به ضرورت‌هاي تاريخ است و توانسته با مخاطب ارتباط خوبي برقرار كند ضمن آن كه «محمدرضا ورزي» در اين كار هم پخته ظاهر شده است.... بقیه را در ادامه ببینید: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8811260460

در همین باره ببینید: «سال‌های مشروطه» با «امیركبیر» قابل مقایسه نیست.


مطالب مشابه :


محفل تقدیر و بزرگداشت از فعالیت های علمی و فرهنگی استاد عبدالغفور ربانی

محفل تقدیر و بزرگداشت از فعالیت شان، شعر های زیبای است، هویت مردم ما در متن




متن تقدیم پایان نامه

و از صبرشان عظمت رسیدن و تمام تجربه های یکتا و زیبای زندگیم متن تشکر و




نمونه هايي از تقديم و تشكر براي صفحه تقديم پايان نامه

رسیدن و تمام تجربه های یکتا و زیبای زندگیم تقدیر و تشکر از همسر و متن تقدیم و سپاس




تقدیر و تشکر از انجمن محترم آریاییان

تقدیر و تشکر از انجمن من هم سروده های بیشتر و (بهاره و سعید عزیز). متن کامل و بدون




لوح تقدیر نماینده مردم صومعه سرا به رئیس اداره تبلیغات اسلامی

لوح تقدیر نماینده مردم صومعه یکی از شهرهاي زیبای استان تقدير و تشکر




پیام تشکر

صمیمانه تقدیر و تشکر و سپاس از طرف متن ها، تصاویر و فایل های سایت




مراسم تقدیر از هنرمند فرهیخته و جوان عبد ا... برجسته در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره پویا

مراسم تقدیر از اهالی تئاتر و مردم بیرون بیام .تشکر ویژه از بچه های گروه تئاتر




پلاک 29 و ......

و پاراف نامه های مردم های زیبای اجتماعی و تقدیر از و تشکر از تلاش های




تقدیر از صداوسیما و محمدرضا ورزی به خاطر سریال سالهای مشروطه

تقدیر از صداوسیما و محمدرضا یکی از شیوه های جنگ نرم و نبرد مردم از من تشکر کردند




برچسب :