دکتر میرزاده مسافر جدید خیابان پاسداران

هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی متشکل از آیت الله علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی، سیدحسن خمینی، حمید میرزاده، حعفر توفیقیسرپرست وزارت علوم ، سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، محمد محمدیان نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاهها، فرهاد دانشجو، بهمن یزدی صمدی، فریدون عزیزی و عبدالله جاسبی روز چهارشنبه تشکیل جلسه می‌دهد تا رییس پیشنهادی دانشگاه آزاد را جهت معرفی به شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب کنند . در این میان، دکتر حمید میرزاده عضو کنونی هیات امنا تنها گزینه ریاست  دانشگاه آزاد اسلامی است .

  تلاش برای عزل دانشجو از ریاست دانشگاه آزاد

طبق این خبر سه تن از اعضای هیات امنای دانشگاه آزاد صورت‌جلسه‌ای را امضا کرده بودند که قرار بود با ارسال صورت‌جلسه به دفتر سه نفر دیگر از اعضا و امضا کردن آنها، محتوای آن رسمیت یافته و فرهاد دانشجو عزل شود. منبع این خبر «یک فرد آگاه در هیئت امنای دانشگاه آزاد» بود.

یک فرد آگاه در هیئت امنای دانشگاه آزاد در هفته گذشته، از تلاش برخی اعضای هیات امنا برای عزل دانشجو از ریاست دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: طی روزهای گذشته 4 نفر از اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد با تهیه صورتجلسه‌ای، فرهاد دانشجو را از ریاست دانشگاه آزاد عزل و حمید میرزاده عضو هیئت امنای این دانشگاه را به سرپرستی آن منصوب کردند.

406155_774.jpg
وی در ادامه عنوان کرده بود که در بخشی از این صورتجلسه آمده است: "از زحمات علمی و مدیریتی دکتر فرهاد دانشجو در مدت ریاست بر دانشگاه آزاد تقدیر می‌شود اما با توجه به روی کار آمدن دولت جدید و وضعیت سیاسی جدید کشور و هماهنگی‌های بیشتر نیاز به تغییر و تحول در مدیریت این دانشگاه است."

فرهاد دانشجو نیز عصر روز گذشته، در جمع خبرنگاران در خصوص علت برگزاری جلسه فوق‌العاده هیئت امنای دانشگاه آزاد، توضیح داد: "نامه‌ای که به امضای 4 نفر از اعضای هیئت امنا، علت برگزاری این جلسه است".
وی در ادامه با بیان برخی توضیحات پیرامون انتقادات مطرح شده در هفته اخیر، عنوان کرد: "اگر از من درباره عملکردم سؤال کنند می‌توانم به آن پاسخ دهم، بنده در دوران مدیریت خود، سیاست‌زدگی را از دانشگاه جدا کردم و اخلاق‌مداری و قانون‌مداری را به دانشگاه آوردم"
406190_962.jpg

دانشجو همچنین در مورد صورت‌جلسه روز چهارشنبه با بیان اینکه برخی از اعضای هیئت امنا مایل به عزل من هستند، عنوان کرد: از بیرون هیئت امنا نیز برخی به من گفتند که استعفا بدهید، وی در انتها تاکید کرد:‌ البته این حق هیئت امنا است که از رئیس دانشگاه سؤال کند و او جواب دهد و اگر قانع نشدند، عزل کنند؛ این روال در پیش گرفته شده، خلاف عدالت و انصاف به نظر می‌رسد.

  میرزاده کیست و چه پشتوانه علمی و اجرایی دارد؟

به گزارش «بازتاب آنلاین»، دكتر حميد ميرزاده، شصت ساله و متولد سیرجان است. او در نخستین سال‌هاس پس از انقلاب فرماندار سیرجان شد و سپس طی سالهای 1360 تا 1364، استاندار کرمان شد و به واسطه دستاوردهایش در مقام استاندار، در همین سال به عنوان معاون اجرایی نخست وزیر منصوب شد و با گذشت چهار سال، این بار به عنوان معاون اجرایی رئیس جمهور، برای چهار سال دیگر مسئولیت شد. وی از سال 1374 به مدت دو سال معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه شد اما میرزاده تنها در حوزه اجرایی در این سطح کلان فعالیت نداشته، بلکه در سطح علمی نیز، فعالیت در سطح عالی را پی گرفته است.

استاد دانشكده ‌مهندسي‌ پزشكي ‌دانشگاه ‌صنعتي ‌اميركبير، رييس انجمن پليمر ايران و معاون علوم و تكنولوژي مركز تحقيقات استراتژيک، بخش کوچکی از سوابق علمی اش است. او در دانشگاه فردوسی، کارشناسی، در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کارشناسی ارشد و در دانشگاه نیوساوت ولز استرالیا دکترای خود را دریافت کرد.

وی آخرین عضو هیات موسس دانشگاه آزد اسلامی است که از سوی دانشگاه آزاد معرفی و مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است. زمینه های تخصصی پژوهش های وی، پلیمرهای زیست سازگار، مبحث زیست سازگاری، مهندسی بافت و آنالیز سطوح بیوماتریال ها است.

او بیش از 29 سال سابقه آموزشی را با خود به دنبال دارد. از سال 1358 تا 64 در دانشگاه شهید باهنر و از سال 1365 تاکنون در دانشگاه صنعتی امیرکبیر. وی 15 واحد درسی را در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تدریس می کند و استاد راهنما و یا مشاور 35 پایان نامه ارشد و دکترا بوده است.

دکتر میرزاده موسس و بنیانگذار شهرک های تحقیقاتی پژوهش تهران و کاوش کرج است. مدیرمسئول و عضو هیات تحریریه مجلات علوم و تکنولوژی پلیمر از سال 1369 تا کنون، می باشد. این مجله دارای درجه علمی – پژوهشی، با 25 سال سابقه انتشار بدون وقفه و چاپ بیش از 600 مقاله علمی و مدیرمسئول و عضو هیات تحریریه Iranian polymer journal از سال 1373 تاکنون بوده است. مجله اخیر نیز تاکنون 728 مقاله به چاپ رسانیده که از این تعداد 222 مقاله از خارج، 475 مقاله از داخل و 31 مقاله به صورت مشترک از داخل و خارج کشور بوده است.

تاسیس آزمایشگاه های لیزر پلیمر در سازمان انرژی اتمی ایران، آزمایشگاه مهندسی بافت در دانشکده مهندسی پژشکی و آزمایشگاه بیوپلیمر در دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران از جمله سوابق و خدمات علمی پژوهشی اوست.

از دکتر میرزاده به همراه مهندس عباسی، به عنوان طراحان ایده تاسیس این مرکز یاد می شود. قطعه زمینی به وسعت 50 هکتار در 16 کیلومتری غرب تهران برای احداث ساختمان جدید در نظر گرفته شد که از 50 هکتار یاد شده، 17 هکتار برای پژوهشگاه پلیمر اختصاص و مابقی به سایر مراکز تحقیقاتی شهرک پژوهش واگذار گردید.

عملیات ساختمانی این مجتمع با 22 هزارمترمربع زیربنا شامل آزمایشگاه ها، کارگاه ها، کتابخانه، سالن آمفی تئاتر، مرکز کامپیوتر، قسمت های اداری، رستوران، بهداری، تعاونی، مهمانسرا، سالن های سرپوشیده و روباز ورزشی، مهد کودک، فضای سبز و بخش های خدمات و پشتیبانی و ... در سال 1375 به اتمام رسید و در آبان ماه همان سال توسط رییس جمهور وقت، هاشمی رفسنجانی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

این پژوهشگاه، فعالیت های آموزشی بلند مدت (تحصیلات تکمیلی) را از سال 1368 با همکاری دانشگاه تهران در قالب برگزاری مشترک دوره کارشناسی ارشد مهندسی پلیمر آغاز کرد. طی این دوره یعنی از سال 1368 تا 73 مجموع 46 کارشناس ارشد در شش دوره تحصیلی در رشته مهندسی صنایع پلیمر دانش آموخته شدند. از سال 1374 پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران با کسب مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این دوره را به صورت مستقل برگزار کرده است.

همچنین پژوهشگاه مجوز پذیرش دانشجو در رشته علوم و تکنولوژی پلیمر در مقطع کارشناسی ارشد از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را از سال 79 دریافت کرده است. پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، از سال 68 با همکاری دانشگاه‌های Loughborough و Brunel انگلستان و دانشگاه New south wales استرالیا اقدام به برگزاری دوره دکترای ترددی کرد. در طی این دوره شش دانشجو رساله دکترای خود را زیر نظر اساتید داخل و خارج کشور به انجام رسانده و دانش آموخته شدند.

طی 13 سال یعنی از سال 1365 تا 75 بیش از 292 سمینار در سطوح مختلف توسط پژوهشگاه برنامه ریزی و اجرا شد. همکاری با دیگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی نیز از سوی این پژوهشگاه منجر به انجام بیش از 100 مورد پروژه های مشترک دانشجویی بوده است.

کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی این پژوهشگاه، دارای 3848 جلد کتاب فارسی، 9036 جلد کتاب لاتین، 2922 مقاله لاتین، 406 عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا، 264 گزارش علمی و تحقیقاتی و 600 عنوان کتاب لاتین به شکل الکترونیک می باشد.

دکتر حمید میرزاده در این سالها با استفاده از لابی های خود، فرصت های بسیاری را برای علوم پلیمر در ایران فراهم آورده است. تصور گسرده شدن این دانش و صنعت در ایران بدون حضور او در کنار سایر دست درکاران این علم در ایران، دشوار است. آیا دانشگاه آزاد اسلامی با انتخاب میرزاده به ریل علمی و غیرسیاسی اش بازخواهد گشت و یک چهره از درون این مجموعه که سوابق علمی و اجرایی اینچنین کلانی را پشتوانه خود دارد، عنان امور این مجموعه علمی را به دست خواهد گرفت؟ باید منتظر صدور حکم میرزاده بود و به آینده امید بست.


مطالب مشابه :


متن لوح تقدیر به مناسبت سپاسگذاری از زحمت کشان ماه مبارک رمضان

ماه مبارک رمضان کمال امتنان و سپاس داشته و زیبنده ترین مراتب تقدیر و هیئت امنا




دکتر میرزاده مسافر جدید خیابان پاسداران

اعضای هیات امنا برای عزل آزاد تقدیر می‌شود هیئت امنا نیز برخی




نامه ی رسمی شهرداری ماسال به هیئت امناء مسجد ماسال

در اقدامی هماهنگ با امام جمعه شهرستان ماسال به صورت رسمی و طی نامه ای به هیئت تقدیر از




جزئیات افزایش حقوق کارکنان دانشگاهها براساس مدرک تحصیلی

مبنی بر تقدیر از زحمات العاده جذب هیئت امنا برای کارکنان غیر نامه هاي




هنرمندان شهرمان ابولقاسم مهدوی

همکلاسی ، زنگها برای که هیئت امنا انجمن و تقدیر نامه و دیپلم




ارائه خدمات بیمه تکمیلی با مجوز سازمان بیمه سلامت امکان پذیر است

تبصره1ـ امکان جابجایی مرکز اصلی صندوق در اختیار هیئت امنا نامه اداری و هیئت‌مدیره برای




اولین مدرسه هیات امنایی

نظر هیات امنا برای تغییر یا آیین نامه داخلی و هیئت امنا ی




معرفی منطقه گردشگری و زیارتی روستای غنچی

هفته نامه نویدتربت دهیار غنچی برای رونق روستا مورد ذیل را اکبر توفیقی رئیس هیئت امنا.




نگاهی به زنذگی نامه حجه الاسلام فاطمی

از همان آغاز کودکی با هیئت و مجالس *تقدیر نامه *عضوهیات امنا همایش ملی




برچسب :