برنامه سالانه و تقويم اجرايي مصوب مجتمع آموزشی پرورشی شهید طباطبائی نژاد

برنامه  سالانه و تقويم اجرايي مصوب مجتمع آموزشی پرورشی شهید طباطبائی نژاد

در سال تحصیلی 92-91 

در اجراي ماده 5 و قسمت ب بند 3 ماده 10 آيين نامه اجرايي مدارس مجموعه حاضر كه شامل برنامه هاي پيش بيني شده و تقويم اجرايي سال تحصيلي 92-91مي باشد , پس از بررسي و كار كارشناسي همه جانبه در جلسات شوراي اداري مجتمع تنظيم و بعد از جمع بندي توسط مدير مجتمع جهت بررسي در اختيار شوراي مدارس  قرار گرفت. در آخرين جلسه شوراي مجتمع(سال تحصيلي 92-91) برنامه پيشنهادي طرح , بررسي و تصويب گرديد. با اميد به اين كه طرح مصوب مورد تاييد شوراي مجتمع  (سال تحصيلي 92-91) قرار گرفته و جهت اجرا ابلاغ گردد.

 اعضا شوراي مجتمع

1-   علی  اکبر حلاج زاده مدیر مجتمع

2- فاطمه صادقی   معاون

3-شهلاسادات صدوق مربی پرورشی مجتمع

4-زهرا مومن زاده  نماینده معلمان مجتمع

5 محمد کچویی (نماینده انجمن اولیا)مجتمع

6-عباسعلی جوزی  نماینده معاونین مدارس تحت پوشش مجتمع

با توجه به آيين نامه اجرايي مدارس كه چند سالي است مبناي كار اجرايي مراكز آموزشي قرار گرفته است و موادي از آن كه مربوط به برنامه سالانه مدارس است كه از نقاط بسيار خوب آيين نامه به شمار مي رود اگر به درستي اجرا شود مي تواند به رواني امور جاري مدارس كمك نمايد. چون در اين مواد مدير موظف به ارايه برنامه سالانه مي باشد. چنانچه بخش اجرايي آموزشگاه و در راس آنها مدير معتقد به تنظيم برنامه سالانه (و حتي چند سال) باشد مجبور به شناخت و شفاف سازي اهدافي است كه خود و همكارانش مجري آن بوده و برنامه براي آن تنظيم شده است. در وضعيت موجود اكثر مديران مدارس با استفاده از دستورالعمل , شرح وظايف و تجربه شخصي به صورت مقطعي و روزمره وظايف خود را انجام مي دهند كه متاسفانه گاهي اوقات در حين اجرا با مشكل روبرو شده و شايد بخشي از فعاليت اجرايي فراموش شود. شناختن هدف و توجيه نمودن عوامل اجرايي نسبت به آن كمك بسيار مناسبي است جهت پيدا كردن راهكار و نظم بخشيدن به امور كه به برنامه ريزي منتهي مي شود.با عنايت به تجربه اي كه در تنظيم برنامه سالانه و اجراي آن در سالهای گذشته داشتیم  از شهریور سال 90در شوراي مجتمع با كمك همكاران شروع به بررسي و شناخت اهداف و برنامه ها نموده و نهايتاً برنامه تصويب شده حاضر حاصل گرديد. با توجه به محدوديت هايي كه در ايجاد آن دخالت نداشته و از عوامل خارج سازماني محسوب مي شوند سعي شده است پيش بيني هاي لازم به عمل آيد تا اثر عوامل مخل برنامه به حداقل خود رسيده و اميدواريم در صد بسيار زيادي از برنامه ها به اجرا در آيد.در پايان لازم مي دانم از همه كساني كه در تنظيم و تصويب برنامه و تقويم اجرايي دخالت داشته اند تشكر و قدرداني نمايم

.1 برنامه هاي پيش بيني شده و مصوب سال تحصيلي 92-91 شامل سه بخش عمده است :

1- امورآموزشي

2-امورپرورشي

3- امورمالي و پشيباني

در اين برنامه رشد و شكوفايي استعدادهاي دانش آموزان ، تقويت كرامت انساني و نوع دوستي ،تقويت تفكر تعاون و مشاركت دانش آموزان همكاران و اولياء در جهت سياست كلي ياري رساندن , رشد دادن و پيوند دادن مد نظر قرار گرفته است.

 الف: امورآموزشي

 اين بخش در برگيرنده دانش آموزان كاركنان و اولياء است.

1-دانش آموزان

در تنظيم برنامه هفتگي سعي شده تعادل در سبكي و سنگيني درس رعايت شود و فاصله ارايه درس در هفته نيز متعادل باشد. فعاليت هاي فوق العاده پيش بيني شده براي دانش آموزان شامل برگزاري كلاس هاي فوق برنامه طبق ضوابط اداري تشكيل كلاس هاي تقويتي براي دانش آموزاني كه توان علمي كمتري دارند برنامه ريزي جهت شركت دانش آموزان پايه پنجم وششم دركلاس هاي انجمن علمي برگزاري آزمون هاي مستمر ماهانه و هفتگي و تشكيل گروه هاي درسي.

2- كاركنان

با توجه به پيشرفت علوم و تغيير در روش هاي آموزشي كليه كاركنان نياز به بازآموزي و طي دوره هاي مختلف ضمن خدمت دارند. تشويق و تحريك همكاران براي شركت در كلاس هاي مختلف و همچنين برگزاري كلاس هاي آموزشي عمومي نظير  C.I. T و دعوت از اساتيد در جلسات شوراها و يا گروه هاي درسي كه از سوي آموزش و پرورش اجرا مي شود در برنامه پيش بيني شده است..

3- اوليا

به تجربه ثابت شده است عدم آگاهي اوليا از مسائل و قوانين آموزش و پرورش در سرنوشت دانش آموزان تاثير منفي گذاشته است. در زمينه آموزش اوليا برگزاري كلاس هاي آموزش خانواده در موارد تعليم و تربيت نيازها و ويژگيهاي روانشناسانه دانش آموزان دوره ابتدايي و راهنمایی معضلات اجتماعي نظير اعتياد طلاق مسائل جرم و بزهكاري كودكان و دانش آموزان  و . . . پيش بيني شده است.البته كلاسهاي آموزش خانواده براي مادران و پدران به صورت مجزا در نظر گرفته شده است.

 ب: پرورشي

در اين بخش براي برنامه هاي اعتقادي , فرهنگي و هنري , ورزشي و اردويي پيش بيني هاي لازم به عمل آمده كه در برگيرنده دانش آموزان و كاركنان مي باشد.

1- اعتقادي

برگزاري و شركت در مسابقات فرهنگي برگزاري مراسم اعياد و سوگواري و بزرگداشت ايام الله و تاكيد بر اقامه نماز وبرگزاري جلسات قرائت قرآن پيش بيني شده است.

 2-فرهنگي هنري

برنامه ريزي جهت شناسايي آموزش و هدايت دانش آموزان هنرمند در رشته هاي مختلف هنري (بازيگري و تئاتر نقاشي و طراحي روزنامه ديواري و... ) و شركت در مسابقاتي كه در سطوح مختلف برگزار مي گردد. تشويق دانش آموزان و همكاران به كتابخواني و شركت در مسابقات كتابخواني و مقاله نويسي و روزنامه ديواري برگزاري مسابقه از مجلات رشد براي دانش آموزان و همكاران تشويق و ترغيب جهت شركت در مسابقات سراسري پرسش مهر كه ضمن ايجاد فرهنگ تفكر داراي اهداف مختلف فرهنگي و كاربردي است.اميد است در اين خصوص با تلاش و پيگيري هاي مربيان پرورشي مجتمع اهداف مورد نظر تحقق پيدا كند . 

3-اردويي

برگزاري اردوهاي درون مدرسه اي درونشهري ، برونشهري و بازديد از مراكز علمي فرهنگـي تفريحي و موزه ها و در كنار هم قرار گرفتن دانش آموزان و مربيان اثرات بسيار خوب و سازنده اي در ايجاد الفت و آموزش غير مستقيم دارد. با برنامه ريزي و پيش بيني هايي كه به عمل آمد سعي مي شود هر دانش آموز در طول سال تحصيلي حداقل دوبار از امكانات ايجاد شده استفاده نمايد.

4- ورزشي

با عنايت به اثرات مثبت جسمي و روحي ورزش فعاليت هاي ورزشي در بخش پرورشي از اولويت خاصي برخوردار است. تشويق و ترغيب دانش آموزان و همكاران جهت انجام ورزش صبحگاهي در مراسم آغازين . شركت در مسابقات درون مدرسه اي(كلاسي و بين كلاسي) و منطقه اي  آموزش و تمرين تيم هاي ورزشي پيش بيني و برنامه ريزي شده است. 

ج: پشتيباني

در امور مرتبط به پشتيباني نيروي انساني , امور مالي , امور عمراني , تجهيزات و ارتباطات از اهميت بيشتري برخوردارند و در مجموع اگر پشتيباني به درستي انجام گردد  به اجرا درآمدن تمام برنامه هاي پيش بيني شده بيشتر مي شود  در اين زمينه كمك و ياري مديريت آموزش وپرورش تاثير زيادي خواهد داشت.

امور مالی

علي رغم افزايش قابل توجه ميزان سرانه دانش آموزي نسبت به سنوات قبل با توجه به برآورد هزينه هاي پيش بيني شده براي سال تحصيلي 92-91  حداقل پنجاه ميليون ريال اعتبار نياز است تا بتوانيم هزينه هاي جاري (آب ، برق، تلفن و ارتباطات، تعميرات و تجهيزات، هزينه هاي مصرفي و غيرمصرفي، امورآموزشي و پرورشي، امتحانات ، اردوها ، برپايي اعياد و مناسبتهاي مذهبي وملي و........را پرداخت نمود. از اين ميزان اعتبار بخشي از طرف مديريت آموزش و پرورش تامين و اميد است مابقي با آگاه سازي اولياء دانش آموزان و نيز كمك خيرين جذب شود . در نهايت در صورت كمبود بودجه با عنايت به اولويت هاي فعاليت هاي پيش بيني شده بخشي از آن ها كه اهميت كمتري دارد اجرا نخواهد شد.

 4-تعميرات

 رنگ آميزي ديوارها و سقف كلاس ها ، دفتر مدارس ، راهرو،كتابخانه ها  ، انباري ها ، دستشويي ها ،آبخوري ها ، ديوارهاي حياط مدارس و ديوارنماي بيروني مدارس

·   رنگ آميزي درب و پنجره ها و حفاظ هاي كلاسها  دفتر  راهرو  كتابخانه  انباري دستشويي آبخوري و درب مدرسه

·  به سازي سيستم برق كشي ساختمان و تعويض لامپ هاي سوخته

·  تعويض شيشه هاي شكسته شده پنجره ها

· خط كشي محل اجراي مراسم صبحگاهي و صفوف كلاسي و زمين ورزش

· رنگ آميزي و نصب صندوق همراز ( پاسخ به سئوالات دانش آموزان )

5-تجهيزات

ü     تهيه و نصب تابلوهاي كلاسي رنگ آميزي و خط كشي

ü     تهيه و نصب قاب عكس هاي حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبري

ü     تهيه و نصب تابلوي اعلانات راهرو و حياط مدرسه

ü     تهيه و نصب آينه قاب دار در راهرو ، دفتر و آبخوری

ü     تهيه و نصب ساعت ديواري براي كلاس ها

ü     تهيه تاقچه پوش و روميزي برای دفتر مدارس

ü     به سازي باغچه هاي حياط مدارس

ü     پاكسازي و تهيه كتب جديد براي كتابخانه

ü     تهيه ملزومات ورزشي ( توپ هاي مختلف ، ميله واليبال ، بارفيكس و... )

ü     رنگ آميزي و نصب ميله پرچم در حیاط مدارس

ü     تهيه و نصب پلاكاردهاي مخصوص بازگشايي مدارس ، آغاز هفته دفاع مقدس

ü      تهيه و نصب پرده براي دفتر  بعضی از مدارس

6-ارتباطات

فعال كردن وبلاگ مجتمع آموزشی ، پرورشی شهید طاطبائی نژاد جهت ارتباط دانش آموزان , اوليا دانش آموزان , ساير مدارس و مراكز علمي، براي استفاده علمي , آموزشي دانش آموزان و كاركنان , اطلاع رساني و آگاهي اوليا از وضعيت  تحصیلی دانش آموزان.

 طرحها و برنامه هاي پيش بيني شده

 برنامه سالانه مجتمع آموزشی پرورشی شهید طباطبائی نژاد در راستاي اهداف و سياستهاي آموزش وپرورش در جهت برنامه ريزي و تعيين هدف و خط مشي و هم چنين پيش بيني و آينده نگري و راهكارهاي رسيدن به اهداف تدوين گرديده است.

 

اهم اولويتهاي سال تحصيلي 92-91به شرح ذيل مي باشد.

طرح مشاركت اولياء در خصوص تهيه و تجهيز امكانات لازم مدارس

طرح تقويت اعتقادات مذهبي دانش آموزان و رشد اخلاقي آنها

طرح ايجاد و گسترش كتابخانه و افزايش و تقويت فرهنگ كتابخواني

طرح تقويت ورزش و تربيت بدني و مسابقات ورزشي در مدارس تحت پوشش مجتمع

طرح مشاركت دانش آموزان در امور آموزشگاه ها و تقويت توان مديريتي آنان

طرح گسترش فرهنگ پژوهش در مدارس  و تشويق دانش آموزان و آموزگاران و دبیران به انجام بررسي ها و پژوهشهاي كتابخانه اي. 

طرح شناخت دانش آموزان كم بضاعت و برنامه ريزي در جهت كمك به آنان .

طرح افزايش قبولي و كارايي مدارس و كاهش افت تحصيلي

طرح دانش افزايي معلمان و تبادل تجارب آنان از طريق کارگاهها  

طرح به كارگيري وسايل كمك آموزشي و آزمايشگاهي جهت آموزش بهتر

طرح ارزشيابي از كاركنان مدارس و ارشاد و راهنمايي آنان

طرح تقويت روحيه كاركنان مدارس با برگزاري اردو وگردش

طرح آشنا نمودن كاركنان و دانش آموزان با اهداف و وظايف مدارس  ، آيين نامه ها و دستورالعملهاي آموزشي اداري امتحاني و انضباطي

طرح ارتباط با فارغ التحصيلان و آگاهي از موفقيتهاي آنان و بهره گيري از تجارب و نظريات آنان در فرايند تعليم و تربيت مدارس

طرح آشنايي با جامعه و شناخت محيط پيراموني خود

طرح شناخت و پرورش استعدادهاي دانش آموزان و معرفي آنان به مسابقات علمي ، مذهبي ،  ورزشي و هنري

طرح ايجاد نمايشگاههاي گوناگون در مدارس

طرح بهسازي نظام امتحاني مدارس تهيه بانك سوالات و اجراي مناسب امتحانات و كاهش اضطراب   دانش آموزان

طرح استفاده بهينه از همه امكانات موجود در مدارس در طول سال تحصيلي و تابستان

طرح ارتباط والدين دانش آموزان با معلمان در ايام سال تحصيلي

طرح ايجاد دوره هاي تقويتي و جبراني در خلال سال تحصيلي

طرح ايجاد تهسيلات و امكانات رفاهي براي دانش آموزان و معلمان

طرح واگذاري بخشي از وظايف مديريتي به دانش آموزان (برنامه صبحگاهي ، مراسم و مناسبت ها ، نظارت و كنترل كلاسها ، حياط ، آبخوري و دستشويي ها و نظافت آنها)

طرح پوشيدن لباسهاي مناسب و وضع موي سر دانش آموزان

طرح برگزاري مسابقات گوناگون علمي هنري ، فرهنگي و ورزشي در مدارس

طرح ارتقاء سطح كمي و كيفي (رشد كمي نسبت به سال قبل ، بالا بردن سطح كيفي )

طرح نهادينه كردن پرسش مستمر و انجام امتحانات 4/5 سئوالي براي هر درس در طول هفته 

تعمير و نگهداري لوازم و تجهيزات مدارس

طرح برگزاي كلاسهاي رفع اشكال درايام امتحانات نوبت اول و دوم

طرح ايجاد انگيزه در معلمان در خصوص استفاده از روشهاي نوين تدريس و شركت در مسابقات الگو هاي برتر تدريس با ارائه طرح درس

 

 هدف گذاري مجتمع آموزشی پرورشی شهید طباطبائی نژاد در سال تحصیلی 92-91

 1- ارتقا سطح كمي و كيفي مدارس

الف)3 درصد رشد كمي نسبت به سال قبل

ب) بالا بردن سطح كيفي (بالا بردن ميانگين قبولي دانش آموزان نسبت به سال قبل)

2- نهادينه كردن پرسش مستمر:

æ    بالا بردن آمادگي دانش آموزان و جبران عقب ماندگي هفتگي

æ    برگزاري امتحانات 4/5 سئوالي براي هر درس در طول هفته

3- گسترش آموزش ازطريق طرح تصوير :

æ    تنوع در تدريس به منظور بالا بردن سطح كيفي وكمي

æ    بهره گيري از كامپيوتر و تلويزيون در آموزش دروس مختلف

æ  تهيه فيلم ها سي دي هاي كمك آموزشي( اطلس بدن، جهان ، طبيعت ، تاريخ ،  ايران ، جغرافيا و قرآن و.. )

4- برگزاري مسابقات علمي

æ    ايجاد انگيزه بالا بردن سطح علمي دانش آموزان

æ    برگزاري كلاس انجمن علمي براي دانش آموزان پايه پنجم ابتدایی وششم

استفاده از مدرسان آموزش كامپيوتر ، زبان انگليسي ، خط و نقاشی و آموزش فوتبال

5- تهيه كارنامه پيشرفت تحصيلي :

اطلاع والدين دانش آموزان از وضعيت درسي دانش آموز به منظوركمك به دانش آموز و مدرسه براي جبران عقب ماندگي دو بار طي سال ( يك ماه پيش از شروع امتحانات )

6-گسترش كتابخانه ها:

الف) تقويت علمي دانش آموزان

ب ) پر كردن اوقات فراغت

ج) ايجاد زمينه مناسب براي رشد روحيه مشاركت

د ) بالا بردن سطح تربيتي دانش آموز

æ    انجام مسابقات كتابخواني

æ    اهداء كتاب به عنوان بهترين نوع جايزه

æ    برپايي نمايشگاه كتاب در مدارس

æ    ترغيب دانش آموزان به اهداء حداقل يك كتاب به كتابخانه مدرسه

æ    ترغيب اولياء جهت اشتراك مجلات پيوند

æ    ترغيب معاونین آموزگار جهت اشتراك مجله آموزش ابتدايي – معلم و تكنولوژي آموزشي

æ    فعال كردن كتابخانه دفتر آموزشگاه ها جهت استفاده همكاران واولياء دانش آموزان

7-پيگيري جهت استفاده از اينترنت :

الف) بالا بردن سطح آگاهي همكاران

ب) ايجاد انگيزه در دانش آموزان

ج) دسترسي آسان به منابع علمي

د)فعال كردن وبلاگ مجتمع

ه)اطلاع رساني به اولياء و دانش آموزان جهت مراجعه به ( وبلاگ مجتمع آموزشی ، پرورشی شهید طباطبائی )

8- دعوت از دانش آموزاني كه در اين مدارس تحصيل كرده و به مدارج عالي تحصيلي راه يافته اند

ايجاد انگيزه در دانش آموزان

9- برگزاري حداقل دو دوره امتحان ماهانه يك ماه پيش از امتحانات اصلي :

æ    ايجاد آمادگي

æ    از بين بردن التهاب و استرس وترس از امتحان

æ    مشخص نمودن نقاط قوت و ضعف فرايند يادگيري

æ  اطلاع يابي دانش آموزان ، معلمان و اولياء از پيشرفت درسي و يافتن نقاط ضعف و تلاش جهت رفع نواقص

10- تشكيل كلاسهاي تقويتي :

الف) بالا بردن سطح كيفي وكمي آموزش

ب) جلوگيري از افت تحصيلي

11- تعمير و نگهداري لوازم وتجهيزات (ساختمان):

آماده نگهداشتن مدارس براي هدف هاي بعدي

 عوامل رشد دانش آموزان درمدارس :

 Ã    برقراري ارتباط با دانش آموزان در بدو ورود آنها به آموزشگاه ها

à آشنا نمودن دانش آموزان با محيط آموزشگاه و عوامل اجرايي و آيين نامه ها و مقررات مدارس

à   سنجش مستمر دانش آموزان از نظر درسي و اخلاقي در طول سال تحصيلي

à   استفاده از معلمان مجرب در تدريس

à   همسو بودن كليه عوامل اجرايي و معلمان و اولياء در جهت اعتلاء و رشد دانش آموزان

à   نبود تعارض در بين همكاران داراي تقليل ساعت و همكاران جايگزين 

à   ايجاد انگيزه در دانش آموزان

à مشاوره و راهنمايي مستمر دانش آموزان توسط مدير و مربي پرورشي آموزشگاه در طول سال تحصيلي

à   ارتباط آموزشگاه با والدين و پيگيري گزارش روند تحصيلي دانش آموزان

à   تكريم و ارزش نهادن به دانش آموزان

à   سعي در جهت كاهش اضطراب در دانش آموزان

à   واگذاري بخشي از مسئوليت هاي آموزشگاهي به دانش آموزان ((مديريت مشاركتي))

à   استفاده از كلاسهاي جبراني ضمن سال در بعضي از دروس

à   برگزاري كلاسهاي رفع اشكال در ايام امتحانات

à   استفاده از روشهاي نوين تدريس توسط معلمان

à   فعال نمودن دانش آموزان در كلاس تدريس

à   تشويق دانش آموزان در ارائه مقالات و پژوهش و تحقيق در خصوص مواد درسي

à معرفي دانش آموزان برتر در زمينه هاي مختلف ( درسي ، ورزشي ،  اخلاقي ، بهداشتي و...) در مراسم صبحگاهي

à   تشكيل جلسات متعدد بادانش آموزان و نظر خواهي از آنها

à   اطلاع رساني به خانواده ها در خصوص روند تحصيلي دانش آموزان

à   تمهيد مقدمات در تمامي زمينه هاي رشد دانش آموز

à   ايجاد رقابت سالم در بين دانش آموزان در سطح فردي ، گروهي ، كلاسي 

à   كاهش تراكم كلاس

à   كنترل و نظارت بر پيشرفت تحصيلي دانش آموزان

à   تهيه گزارش كار توسط دانش آموزان در دروس مختلف

à تقدير و تشويق مستمر دانش آموزان در پيشرفت روز افزون امور تحصيلي( كارت هاي تشويقي ،  تقديرنامه و جوايز مختلف )

à احترام به نظرات و عقايد دانش آموزان و اجازه ابراز وجود به آنها با برگزاري مسابقه اي تحت عنوان( نظر تو در مورد ... چيست؟)

à   مشاركت دانش آموزان در امور آموزشي و فرهنگي و كلاسهاي فوق برنامه

à   استفاده از والدين در كميته هاي مشورتي و نظر خواهي از آنها جهت بهبود وضعيت مدرسه

à   برقراري ارتباط با دانش آموزان و دادن مسئوليت به آنها در مسايل آموزشي و انتظاماتي

 ايجادكميته آموزشي

هدف : ايجاد دقت در وضعيت آموزشي ، ارزشيابي آموزشي و روشها و فنون تدريس

وظايف:

1-دقت در وضعيت آموزشي دانش آموزان در زمان ثبت نام

2-توضيح موارد آموزشي نتايج توجه به قوانين آموزشي .

3-ارائه بحث هاي آموزشي در جلسات شوراي معلمان  

4-ارائه بحث آموزشي با موضوع خلاقيت .

5-ارائه روشهاي نوين

6-تشكيل كتابخانه آموزشي معلمان در دفتر

7-كوشش درجهت غني ساختن كتابخانه آموزشي معلمان

8-نصب چارت هاي آموزشي در زمينه هاي شيوه مطالعه

9-معرفي دانش آموزان مشكل دار به مربي پرورشي ودر مراحل بعدي به كارشناسي مشاوره 

 10-جمع آوري بحث هاي موضوعي معلمان و ارائه در شوراي معلمان

11-دعوت سخنران در زمينه مسائل آموزشي روز در شوراي معلمان

12-جمع آوري ميانگين هاي قبولي كلاسها كه توسط خود معلمان تهيه ميگردد .

13-تشويق دانش آموزان با اهداء جوايز متنوع

14-جمع آوري تجربه هاي موفق همكاران در زمينه ارتقاء رشد فردي و اجتماعي دانش آموزان و ارسال آنها به اداره متبوع.

 ايجادكميته رفاهي

هدف :ايجاد رغبت در بين همكاران و دانش آموزان ، ايجاد محيطي با نشاط جهت انجام فعاليت ها

وظايف:

ايجاد صندوق قرض الحسنه در صورت موافقت همكاران

1-بررسي نيازهاي آموزشگاهي و تمهيدات لازم براي ايجاد محيطي مناسب .

2- رفع نيازهاي همكاران در حد امكان .

3-نصب نيمكت هاي آهنی  براي رفاه دانش آموزان در حياط مدارس .

4-نصب شيرهاي آب و مايع دستشويي براي دانش آموزان در آبخوري مدارس .

5- زيبا سازي فضاي مدارس

6-به سازي فضاي سبز حياط مدارس

 كميته پرورشي

 هدف : ترغيب ، تشويق دانش آموزان در مراسم عبادي ، سياسي به خصوص نماز

وظايف:

1- اعلام برنامه روزهاي برگزاري مراسم نماز جماعت در ابتداي سال تحصيلي .

2- اعلام برنامه مناسبت ها در ابتداي سال تحصيلي .

3- استفاده از شيوه هاي متنوع در جذب دانش آموزان به مراسم عبادي به خصوص نماز ( ايجاد تنوع در مكان ، پارك ، حياط مدرسه و غيره )

4- تهيه جانماز و مهر نماز

5- تشويق دانش آموزان نمازگزار به شكلهاي متنوع

6- برگزاري جلسات قرائت قرآن

7- اجراي ويژه برنامه 13 آبان

8- اعلام برنامه ريزي اجراي مراسم دهه فجر با مشاركت و مسئوليت معلمان

9- برنامه ريزي به مناسبت هفته بسيج دانش آموزي

10- برگزاري مسابقه حفظ قرآن

11- احياء هفته كتاب در تمامي ايام سال

12-تبيين اهميت كتاب و لزوم مطالعه جهت اولياء دانش آموزان در جلسات آموزش خانواده و...

13- اطلاع رساني درخصوص كتب جديد الانتشار در تابلو اعلانات مدارس .

14- ايجاد جلسات بحث و گفتگو بررسي كتاب ، مسائل فرهنگي ، اجتماعي ، سياسي ، خانوادگي هر ماه يكبار به صورت كلاسي با حضور دانش آموزان و معلمان كلاس مربوطه .

15- برگزاري جلسات مختلف با دانش آموزان و همكاران جهت انجام هرچه بهتر مسابقات و سرويس دهي مناسب كتابخانه .

16- حضور فعال در مسابقات شهرستان، پرسش مهر توسط همكاران و دانش آموزان .

17- عضويت كليه همكاران و دانش آموزان در كتابخانه های مدارس .

18-تقويت و تشويق دانش آموزان مستعد قرآني.

19-تهيه كارت عضويت كتابخانه براي همه دانش آموزان 

20-برگزاري جلسات پرسش و پاسخ ديني درمدارس

21-افزايش مشاركتهاي مديريتي واجتماعي و تربيتي دانش آموزان

22-توسعه و تقويت فعاليتهاي شوراي دانش آموزي

23-افزايش مشاركت دانش آموزان در مسابقات فرهنگي و هنري

24-استمرار طرح پيشگيري از مشكلات رفتاري دانش آموزان

 كميته اداري

 هدف :ايجاد سرعت بخشيدن و به روز بودن امورات برپايه قوانين و رعايت ضوابط حاكم بر مدارس

وظايف:

1- تدوين مدارك دانش آموزان ثبت نام شده دوره جديد در پوشه هاي مخصوص و جلوگيري از ازدحام اوراق و مدارك غيرضروري دانش آموزان

2- تهيه پوشه هاي مخصوص بخشنامه هاي اقدامي ، مربوط به همكاران و...

3-تهيه مشخصات فردي دانش آموزان ( نام ونام خانوادگي ، كلاس ،  معدل و مدرسه سال قبل ، آدرس محل سكونت و تلفن تماس ، شغل و ميزان تحصيلات والدين، تعداد افراد خانواده و...

4-تهيه دفتر انضباطي .

5- معدل گيري نوبت اول و دوم دروس دانش آموزان هر كلاس

6- تهيه و تنظيم درصد قبولي و معدل كلاسي هر كلاس و رسم نمودار كامپيوتري آن .

7- تهيه كارت تشويق و تقديرنامه از دانش آموزان برتر هركلاس در زمينه هاي مختلف

8- تهيه و تنظيم و اعلام نتايج امتحانات كلاسها و انتخاب كلاس برتر و نصب اسامي يا عكس دانش آموزان برتر در تابلو اعلانات مدارس .

9-تحويل كليه مدارك موجود دانش آموزان پايه پنجم ، و سوم راهنمایی تهيه و تنظيم گواهينامه اصلي آنان

10-تهيه پوشه با درج كاورهاي مخصوص براي حفظ و نگهداري پرونده كاركنان اداري و آموزشي مدارس .

 كميته انضباطي

 هدف : آشنايي و ايجاد فرهنگ احترام به قوانين و رعايت ضوابط حاكم بر مدارس

وظايف:

1-برگزاري جلسات جهت ارائه قوانين و تسهيل رسيدگي به مسائل انضباطي دانش آموزان و تعجيل در تصميم گيري تخلف ، متخلف .

2-تدوين و اجراي آئين نامه انضباطي با توجه به ضوابط حاكم برمدارس .

3-تهيه و تنظيم فرم اخلاقي ، انضباطي ، آموزشي براي هر نوبت سال تحصيلي به كليه معلمان براي تمامي دانش آموزان .

4-رسيدگي به حضور و غياب دانش آموزان به روز و پيگيري علت عدم حضور دانش آموز غايب در مدرسه بواسطه تماس با ولي ايشان .

5-ورود و خروج به موقع همکاران و دانش آموزان

6-آموزش استفاده بهینه از اوقات فراغت

7-آموزش اهمیت نظم و انضباط در مدرسه و خارج از محیط مدرسه

8-احترام به حق دیگران

9-آموزش احترام به خود در خلوت جهت تقویت اعتماد به نفس

10-انتخاب نمایندگان از داخل دانش آموزان برای کنترل حضور و غیاب دانش آموزان

11-ایجاد کمیته انضباطی برای رسيدگی به دلایل مشکلات و غیبت دانش آموزان یا عدم رعایت قوانین توسط آنان

12-رفع معضلات اخلاقی توسط معلمانی که می توانند نقش مشاور را نیز ایفا نمایند .

13-آموزش تربیت دینی اخلاقی در قالب رعایت انضباط

14-تهیه دفتر بررسی خصوصیات انضباطی دانش آموزان

15-ارتباط با اولیاء جهت رفع مشکلات اخلاقی دانش آموزان با هماهنگی های قبلی

16-آموزش اهمیت به وقت ، جلوگیری از اتلاف وقت

17-تهیه و تنظیم فرم انضباطی و اخلاقی برای هر نوبت از سال تحصیلی

 كميته ورزشي

 هدف:فعال كردن تربيت بدني در آموزشگاه های تحت پوشش مجتمع

وظايف:

1-اجراي ورزش صبحگاهي

2-شناخت ضعفهاي عضلاني و اسكلتي دانش آموزان

3-تجهيز مدارس به وسايل ورزشي

4-استفاده از مشاركتهاي مردمي جهت خريد وسايل ورزشي

5-پوشش لباس ورزشي و كاور ورزشي در ساعات ورزش دانش آموزان

6-فعال كردن مسابقات داخل آموزشگاهي

7-شركت دانش آموزان در مسابقات ورزشي در سطح كلاس ، مدرسه و شهرستان

8-تشكيل گروه هاي ورزشي دررشته هاي مختلف

9-تهيه وسايل و امكانات ورزشي براي دانش آموزان

10-اجراي نرمش در مراسم آغازين

11-تقدير از همكاران شركت كننده در فعاليت هاي ورزشي

تعيين سياست و اولويتهاي توسعه كمي و كيفي مجتمع در سال تحصيلي 92-91

 æ    افزايش درصد قبولي در امتحانات پایانی

æ    كاهش افت تحصيلي در درس رياضي و املاء پايه هاي سوم و چهارم ابتدایی

æ    تشكيل كلاسهاي تقويتي جهت دانش آموزان مخصوصا پايه پنجم ابتدایی وششم

æ    پيگيري جهت توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات و I.T در مجتمع

æ    بهينه سازي فرايند تدريس و يادگيري

æ    بهينه سازي ارزشيابي مستمر

æ    نظارت و كنترل

æ    بسيج امكانات و منابع

æ    بهره گيري از توانمندي هاي دانش آموزان و اولياء و كاركنان مدارس

æ    تهيه و تجهيز كتابخانه جهت استفاده دانش آموزان و معلمان و اولياء

æ  آموزش از طريق رسانه هاي ديداري و شنيداري (كامپيوتر ، تلويزيون ، ضبط صوت ،  ويديو  و سي دي

æ    تشكيل جلسات و دعوت از صاحب نظران آموزشي و تربيتي

 شاخصهاي رفتاري مديريت مجتمع آموزشی پرورشی شهید طباطبائی نژاد درسال تحصيلي  92-91

 1-توجه به روابط انساني صحيح در محيط كار

 v    -بهره گيري از اخلاق اسلامي در روابط انساني

v    -احترام به كليه كاركنان مدارس و تكريم شخصيت آنان

v    -توجه به نظرات و پيشنهادات كاركنان براي بهبود امور آموزشي و پرورشي

v    -توجه به مشكلات كاركنان

v    -تقويت روحيه و ايجاد رضايت در كاركنان مدارس

v    -توجه به انواع نيازهاي كاركنان و دانش آموزان و شركت در شادي ها و مصايب آنها

 2-هدايت و رهبري گروهي

 Ø  -استفاده از تواناييهاي خدادادي كاركنان در جهت اهداف و برنامه تعيين شده در مدارس

Ø     -ايجاد محيط و شرايطي جهت شكوفاي قابليتهاي خدادادي در دانش آموزان

Ø     -پرهيز از تعارض در محيط كاري

Ø     -تشكيل به موقع شوراها و انجمنهاي متعدد واحدهای آموزشي

 3-سازمان دهي امور مدارس

 o-شناسايي توانمنديهاي علمي و فني كاركنان مدارس و بكارگيري هر عضو در جاي مناسب

o-ابلاغ وظايف هر يك از كاركنان در سال تحصيلي و عقد قرارداد انجام وظايف با آنها

o-تقسيم وظايف كاركنان و رعايت سلسله مراتب سازماني در آموزشگاه

o-بهره گيري از نهادها و سازمانهاي متعدد جامعه در گسترش كمي و كيفي آموزش

4-مديريت امور آموزشي و پرورشي

Ø  آشنا ساختن كاركنان مدارس با اهداف آموزشگاه و اهداف درسي به ويژه اهداف رفتاري

Ø  شناسايي خصايص زيستي و رواني و اجتماعي دانش آموزان و برنامه ريزي آموزشي و پرورشي آنان

Ø  استفاده از منابع انساني و امكانات دروني و بروني سازمان در فرايند آموزش وپرورش دانش آموزان ، توجه به آيين نامه ها و مقررات آموزشي و امتحاني در سال تحصيلي

Ø  شركت دادن دانش آموزان در مسابقات هنري ،  فرهنگي و علمي

Ø  استفاده از مشاوره و راهنمايي به منظور كمك به حل مشكلات جسماني عاطفي اجتماعي و اخلاقي و تحصيلي دانش آموزان

Ø تشويق معلمان جهت شركت در گروههاي آموزشي شهرستان و استان

 5-امور اداري و مالي وتداركاتي

 •استفاده از امكانات مالي و مشاركتهاي مردمي در جهت ثمربخشي وتجهيز مدارس

•در اختيار گذاشتن آيين نامه ها و بخشنامه هاي واصله به كاركنان

•شناسايي افراد خير و استفاده از كمكهاي آنان در امور آموزشگاهي و افراد بي بضاعت

•تخصيص اعتبار جهت توسعه ورزش در مدارس

•تعمير و حفظ و نگهداري از وسايل و تجهيزات مدارس

 ۶-امور ارزشيابي

 í    شناسايي نقاط ضعف و قوت واحد آموزشي از طريق ارزشيابي

í    برنامه ريزي در جهت رفع موانع و ضعف موجود در آموزشگاه ها

í    نظارت و كنترل دقيق كاركنان و ارزشيابي آنان

í    نظر سنجي از دانش آموزان در سه مرحله در خصوص مديريت و كاركنان آموزشگاه ها

í     تشويق و تقدير از دانش آموزان و كاركناني كه در افزايش بازدهي آموزشگاه ها فعال مي باشند

 انجمن اولياء مربيان

 اهداف:

ó  همفكري اولياء و مربيان در برطرف كردن بسياري از مشكلات آموزشي و تربيتي دانش آموزان

ó  استفاده مطلوب و موثر از توان تخصصي و مهارتهاي اولياء در مسايل مختلف آموزشي و تربيتي.

ó  استفاده از اولياء و مربيان  درپيشرفت تحصيلي، و جلوگيري به موقع از رفتارهاي ضداخلاقي دانش آموزان و برطرف كردن مسايل مادي مدارس و تحقق اهداف آموزش و پرورش.

ó    ارتباط مستمر و مداوم خانه و مدرسه و حل  مشكلات دانش آموزان

ó  دعوت از اولياء دانش آموزان حداقل ماهي يك بار به مدرسه ، جهت آگاهي از وضعيت آموزشي و رفتاري فرزند خود.

ó    بر طرف كردن كمبودهاي موجود در مدارس  با همكاري اولياء و مربيان.

ó    برگزاري جلسات عمومي انجمن اولياء و مربيان در هر فصل 

ó    انجام هزينه ها با اطلاع رئيس انجمن و تاييد در شوراي مالي

ó    تشكيل انجمن اولياء و مربيان هر دو هفته و يا حداقل هر ماه يك بار در مدارس .

ó  ارايه پيشنهادها و طرح هاي مفيد به مدير مجتمع و مديريت  آموزش و پرورش منطقه براي بهبود تعليم و تربيت دانش آموزان

ó    شركت نماينده انجمن در شوراي مدارس جهت تصميمات اجرايي در آموزشگاه ها

ó    همكاري در تمامي زمينه هاي آموزشي و تربيتي

ó  جلب همكاري اولياي دانش آموزان جهت مشاركت و كمك و ارتقاي كيفيت فعاليت هاي مربوط و ارائه ي پيشنهادهاي لازم به مديرمجتمع

ó    مشاوره و برنامه ريزي درجهت تحقق هرچه بهتر اهداف انجمن

ó    همكاري و مشاركت با شوراي معلمان در برگزاري كلاس هاي فوق برنامه

ó    برنامه ريزي و تصميم گيري جهت تشكيل جلسات آموزش خانواده

ó  همكاري و مشاركت با مدير مجتمع دراجراي فعاليت هاي پرورشي ، برگزاري اردوهاي دانش آموزي و بازديد از مراكز علمي ،

ó    برنامه ريزي و تشكيل جلسات عمومي اولياي دانش آموزان

ó    نظارت برچگونگي اخذ كمك هاي مردمي با رعايت قوانين و مقررات مربوطه

ó  تشكيل شوراي مالي مجتمع با عضويت مدير مجتمع ، معاون اجرایی مجتمع ، حسابدار، نماینده انجمن اولیا یکی از مدارس و نماينده ي شوراي معلمان یکی از مدارس  

ó    مشاركت دراجراي برنامه هاي دانش آموزان در مدارس

ó  نظارت برنحوي هزينه ي وجوه حاصل از كمك هاي مردمي ، خدمات فوق برنامه ، سرانه ي دانش آموزان وكمك هاي شوراهاي آموزش وپرورش از طريق شوراي مالي و مطابقت موارد هزينه با برنامه هاي مصوب شوراي مجتمع

 اهداف شوراي دانش آموزي مجتمع آموزشی پرورشی شهید طباطبائی نژاد

 شوراي دانش آموزي به منظور تحقق امر تمركزدايي، مشاركت و حس مسووليت پذيري دانش آموزان در تعليم و تربيت، ايجاد بستر مناسب براي تربيت اجتماعي، تكريم شخصيت دانش‌آموزان و ايجاد ارتباط مطلوب و موثر بين دانش‌آموزان و اوليا مدرسه خواهد بود. نقش شوراي دانش آموزي  در تصميم‌سازي و تصميم‌گيري مدارس مهم مي باشد لذا شوراي دانش‌آموزي به‌منظور جلب مشاركت دانش آموزان و شركت آنان در پيشبرد اهداف آموزشي و تربيتي مدارس بسيار مهم بوده ومجتمع آموزشی ،پرورشی شهید طباطبتایی يكي از اولويت هاي كاري خود را در سال تحصيلي 92-91 توجه دادن به نظرات و پيشنهادات شوراي دانش آموزي مدارس مقرر كرده كه به شرح ذيل مي باشد. :

Ø     تحكيم و تعميق ارزشها و باورهاي ديني

Ø     ارج نهادن به شخصيت و كرامت دانش آموزان و تقويت خود باوري و اعتماد به نفس در آنان

Ø     استفاده از نقطه نظرات دانش آموزان در امور مختلف مدارس

Ø  تسهيل در حسن اجراي برنامه هاي آموزشي و پرورشي و امور اجرايي مدارس از طريق واگذاري مسئوليت به آنان

Ø  زمينه سازي براي آموزش و ارتقاء سطح فرهنگي ، اجتماعي و تربيتي دانش آموزان براي حضور بهتر و موثرتر آنان در همه عرصه هاي اجتماعي

Ø     توسعه قدرت تصميم گيري و بهبود نظام آن از طريق مشاركت دانش آموزان

Ø  ايجاد بستر مناسب جهت تعامل فكر و انديشه و نظرات دانش آموزان با مسئولين در فرايند آموزش و پرورش

 شورای مجتمع آموزشی پرورشی شهید طباطبائی نژاد

 در راستاي سياست مدرسه محوري و تفويض اختيارات به مدارس و به منظور توسعه مشاركت ، همكاري و استفاده از تجارب معلمان ، مربيان و اولياي دانش آموزان در اداره مدرسه ، بهبود فرايند تصميم گيري ، ارتقاي كيفي فعاليتهاي آموزشي و پرورشي و اداري ، تدوين برنامه هاي سالانه مدرسه و هماهنگي امور و نظارت بر فعاليتهاي مربوط ، در هر يك از مدارس شورايي به نام شوراي مدرسه تشكيل مي گردد . تركيب اعضا و شرح وظايف شوراي مدرسه به شرح زير است :

 الف)تركيب اعضا:

 1- مدیر مجتمع  

2-معاون دبیر یا معاون آموزگار مدارس  

3- نماینده معلمان

4- رئیس انجمن اولیاء و مربیان

 

 

 ب ) شرح وظايف:

 1- مراقبت و نظارت بر فعاليتهاي مدرسه در چهار چوب اهداف مصوب دوره تحصيلي و مفاد اين آيين نامه .

2- نظارت بر حسن اجراي مصوبات شوراي عالي آموزش و پرورش و دستورالعملهاي مربوط و بخشنامه هاي ابلاغي از سوي وزارت آموزش و پرورش و برنامه ريزي براي توجيه و آموزش عوامل ذيربط .

3- بررسي و تأييد برنامه هاي پيشنهادي سالانه مدارس كه از سوي مدير ، در چارچوب مقررات و ضوابط مربوط ، به شورا ارائه  مي شود .

4- بررسي و اتخاذ تصميم در مورد پيشنهادهاي ارائه شده از سوي شوراي معلمان ، انجمن اوليا و مربيان و شوراي دانش آموزان .

5- بررسي و تأييد برنامه هاي مربوط به بزرگداشت ايام الله و مناسبت هاي مختلف ديني و انقلابي و ملي .

6- بررسي و تأييد برنامه هاي مربوط به مسابقات علمي ، ورزشي ، فرهنگي و هنري در سطح مدارس .

7- بررسي و تأييد برنامه اردوها و بازديد هاي دانش آموزان از مراكز علمي ، فرهنگي ، حرفه اي با رعايت ماده 107 اين آيين نامه .

8- بحث و اتخاذ تصميم در مورد چگونگي برگزاري امتحانات با رعايت مقررات و دستورالعملهاي مربوط .

9- تصميم گيري در مورد تشويق و تنبيه دانش آموزان برابر مندرجات بندهاي « 2 و 3 » فصل ششم اين آيين نامه .

10- برنامه ريزي براي تقدير از كاركنان و دانش آموزان نمونه به منظور ارائه الگوهاي شايسته با همكاري انجمن اوليا و مربيان .

11- تصميم گيري در مورد امتحانات داخلي دانش آموزان برابر آيين نامه امتحاني .

12- تصميم گيري در مورد لباس و پوشش دانش آموزان ، در چارچوب مباني و ضوابط مندرج در فصل پنجم اين آيين نامه.

13- نظارت بر فرايند بودجه بندي برنامه درسي ارائه شده از سوي شوراي معلمان و تأييد آن براي اجرا .

14- بررسي مشكلات موردي دانش آموزانی كه با مسائل خاصي از نظر آموزشي و پرورشي مواجهند و ارائه پيشنهاد به كميسيون خاص ادارات آموزش و پرورش مربوط با توجه به اختيارات كميسيون مذكور .

15-- صدور مجوز اخذ امتحان از دانش آموزي كه در امتحان پاياني(1) داخلي و امتحان جهش تحصيلي غيبت موجه داشته است تا دو هفته پس از پايان ايام امتحانات .

(1)  برابر رأي صادره در دويست و سي و چهارمين جلسه كميسيون معين شوراي عالي آموزش و پرورش مورخ 7/4/79 منظور از امتحان پاياني غايبين مجاز در نظام امتحاني نيمسالي امتحانات پايان نيمسال و در نظام سالي امتحانات خرداد و شهريور ماه است

16-بررسي و تصويب پيشنهاد شوراي معلمان در مورد تعيين پايه تحصيلي دانش آموزان دوره ابتدايي مشمول ماده 43 اين  آيين نامه .

17-برنامه ريزي براي كمك به دانش آموزاني كه شرايط استفاده از ماده 54 اين آيين نامه را دارا مي باشند .

18-تصميم گيري در مورد داير بودن مدرسه در ايام تعطيل رسمي و اوقات فراغت ، براي فعاليتهاي فوق برنامه آموزشي و پرورشي ، با مسئوليت مستقيم مدير مجتمع .

19-برنامه ريزي براي ارتقاي هر چه بيشتر دانش معلمان و كاركنان مدارس .

20-ترويج و گسترش فعاليتهاي آموزشي ، پرورشي و تقويت اعتقادات ديني ، قرآني و نماز و مكارم اخلاقي و فراهم آوردن امكانات و زمينه هاي برگزاري شايسته مراسم گوناگون عبادي ، سياسي .

21-بررسي و اتخاذ تصميم در مورد چگونگي ارتقاء مهارت هاي زندگي و اجتماعي مورد نيازدانش آموزان .

22-برنامه ريزي مناسب به منظور توسعه تربيت بدني ، بهبود وضع امكانات ورزشي ، حفظ و توسعه نمودهاي عيني اخلاق و آداب اسلامي ، ارتقاي سطح بهداشت ، بهبود وضعيت فضا و تجهيزات كارگاهي ، آزمايشگاهي و نمازخانه و حفظ محيط زيست .

23-بررسي و اتخاذ تصميم در مورد نحوه مشاركت مؤسسات و دستگاههاي آموزشي خارج از مدارس در آموزشهاي علمي و عملي دانش آموزان بر اساس آيين نامه هاي مربوط .

24-بررسي و اتخاذ تصميم در مورد عرضه توليدات و ارائه خدمات حاصل از فعاليتهاي آموزشي (عملي ، كارگاهي) دانش آموزان به متقاضيان بر اساس آيين نامه مربوط .

25- برنامه ريزي مناسب براي برقراري ارتباط و تعامل بين مدرسه و جامعه محلي به منظور بهره مندي از امكانات و ظرفيت هاي پيرامون مدرسه در ارتقاء امور كمي و كيفي مدرسه ..

26-بررسي و اتخاذ تصميم در مورد دانش آموزاني كه با مشكلات اخلاقي و رفتاري خاص مواجه اند با حفظ و رعايت شأن و كرامت انساني آنان و تصميم گيري در مورد دانش آموزان مشمول ماده 84 اين آيين نامه . در چنين مواردي موضوع با حضور مدير ، يكي از معاونين به انتخاب مدير ، يك نفر از مربيان امور تربيتي  بررسي و تصميم لازم اتخاذ مي شود .

(( رياست شوراي مجتمع با مدير است و دستور جلسات شوراي مجتمع با نظر اعضاي شوراي مذكور توسط مدير مجتمع تعيين مي شود . مسئوليت اجراي تصميم هاي شوراي مجتمع نيز با مدير خواهد بود . همه كاركنان مدارس موظفند براي اجراي مطلوب مصوبات شورا همكاري نمايند

 

 

 

 

 نتايج :

 دانش آموزان در پايان سال تحصيلي 92-91 به هدف هاي زير كه تعيين شده برسند

 í    شناخت حقوق خود و ديگران

í    شناخت ارزشها و پايبندي به آنها

í    استفاده معقول از اوقات فراغت

í    پذيرش مسئوليت

í    اعتماد به نفس

í    تقويت ايمان و اعتقاد به خداوند

í    علاقه به تحقيق و پژوهش

í    ايجاد انگيزه در دانش آموزان جهت ادامه تحصيل

í    توانايي تجزيه و تحليل منطقي مسائل

í    توانايي سازگاري با تغيير

í    اعتقاد به نظم و انضباط و مقررات و توجه به قانون

í    كارآفريني

 

 

 پيشنهادات :

 í    آموزش مهارت هاي اساسي و بروز به دانش آموزان ارائه شود.

í  برنامه هاي آموزشي چنان تدوين شوند كه دانش آموزان براي ادامه تحصيلات علاقمند شوند.

í    صرفه جويي و كاهش هزينه هاي غير ضروري به منظور افزايش بهره وري و منافع

شوراي مدرسه

 


مطالب مشابه :


برنامه سالانه و تقويم اجرايي

خامنه اي در سال تحصيلي 92ــ بيني شده و تقويم اجرايي سال زمينه سازي براي




برنامه سالانه و تقويم اجرايي مصوب مجتمع آموزشی پرورشی شهید طباطبائی نژاد

بيني شده و تقويم اجرايي سال زمينه سازي براي آموزش و سال تحصيلي 92-91 به




برنامه سالانه و تقويم اجرايي مصوب مجتمع آموزشی پرورشی شهید طباطبائی نژاد

بيني شده و تقويم اجرايي سال زمينه سازي براي آموزش و سال تحصيلي 92-91 به




تقويم اجرايي مجتمع آموزشي و پرورشي شهيد تيمور گرامي سال تحصيلي 91-92

شده و تقويم اجرايي سال شده براي سال تحصيلي 92/19 زمينه سازي براي




معرفی رشته عکاسی

تمرين و تجربه در زمينه عكاسي با تكنيكهاي براي انجام سال تحصیلی 92-1391.




برنامه سالانه مدرسه شهیدکلانتری سال93-92

برنامه هاي پيش بيني شده و تقويم اجرايي سال اينكه براي سال زمينه سازي براي




معرفی رشته تولید چند رسانه ای شاخه کاردانش (کامپیوتر)

كامپيوتر اصول و مباني لازم را براي ورود به رشته ها و گرايشهاي تخصصي در سال تحصیلی 92




برنامه سالانه

توجه به اينكه براي سال تحصيلي91 در سال تحصيلي 92-91 زمينه مناسب براي رشد روحيه




منابع کارشناسی ارشد تاریخ

علم تاريخ تحولات گذشته جامعه انساني که مي تواند زمينه براي تشخيص و و تقويم ، مباني




چگونه می توان علاقة دانش آموزان نسبت به درس تاریخ را افزایش داد؟

ي تمدني و كشورهاي پيشرفته عقب مي نمايد در نتيجه بهترين راه حل براي كامپيوتر سال 92




برچسب :