شرکت هرمی چیست؟

پیرامید :

نوع خاصی از نتورک است که ممنوعیت آن بر اساس فوانین سازمان تجارت حهانی (WTO) در سراسر دنیا اعلام شده است. لازم به ذ کر است هر کدام از نتورکها می تواند پیرامید باشد و هیچ ربطی به نوع پلن ندارد اعم از (ماتریکسی- باینری و......) پیرامید در لغت به معنی هرم است برخی از ایرانیان تصور می کنند پیرامید به طرحهایی گفته می شود که در آن افراد به حای این که از بالای هرم به پایین بیایند از پایین به نوک آن می رسند و در این صورت افرادی که در کف هرمند همگی بازنده محسوب میشوند.

برخی دیگر از طرح پیرامید این دید را دارند که افراد بعد از جند مرحله از سیستم خارج می شوند و دیگر جایی در این سیستم ندارند در وافع هیچ کدام از تعاریف بالا تعریف یک طرح غیر قانونی پیرامید نیست باید گفت هرگز از روی پلن یا ساختار سود دهی نمی توان دقیقا قضاوت کرد که طرحی پیرامید است یا خیر.

پیرامید چیست؟

1- کلیهء طرحهایی که در آن محصول ( کالا یا خدمات ) وجود نداشته باشد مانند پنتاگونا.

2- کلیهء کمپانیهایی که کالا یا خد مات خود را با قیمتی بیش از قیمت بازار به فروش می رسانند مانند ebl.

3- کلیهء شرکتهایی که افراد به منظور ورود به شبکهء بازاریابی و نه خرید محصول مبالغ بالایی را مطرح می کنند تحت عنوان خرید کالا یا خدمات مانند ebl 750 هزار تومانی.

4 --کلیهء شرکتهایی که در آن اهمیت افزایش زیر مجموعه و گرفتن پورسانت بیشتر از اهمیت خرید محصول و بازاریابی برای فروش محصول است.

 5- کلیهء کمپانیهایی که محصولشان به غیر از طریق نتورک از هیچ راه دیگری قابل فروش نبوده و نیستند مثل محصولاتی که دارای ارزش باطنی هستند (طلا- نقره-ابریشم).

به طور کلی طرح پیرامید بستگی به گذشته کمپانی دارد و قضاوت در مورد پرامید بودن یک طرح کار ساده ای نیست اما در یک جمله طرحهایی که در آن فروش محصولات هیچ اهمیتی نداشته باشد و افراد به اجبار و حتی به التماس کالاهایی را که در بازار به راحتی یافت شده و مختص آن کمپانی نبوده و عمومیت دارد و یا خدماتی را که به راحتی یافت می شود و در رواج علوم و فنون جامعه تاثیری ندارد و کوچکترین فایده ای برای مصرف کننده ندارد به فروش می رسانند پیرامید نامند.

طرحهای پونزی (طرحهای شدید هرمی):

این طرح توسط چارلز پونزی برای اولین بار در سال 1919 بوجود آمد و مورد توجه مردم آمریکا قرار گرفت این طرحها از نوع هرمی محسوب شده و فرق آن با انواع دیگر پیرامید در محصول آن است طرح پونزی به عنوان یک دسیسهء منسوخ شدهء هرمی شامل پیشرفت یک منبع حیاتی مثل نفت، گاز، معادن طلا ، نقره و الماس بعنوان محصول است و نیازمند یک سرمایه گزاری اولیهء هنگفت می باشد اغلب موسس یک طرح پونزی محصول خود را که جزو یکی از منابع حیاتی نامبرده است با ارزشتر از قیمت واقعی آن جلوه می دهد و یا آنرا دارای ارزش کلکسیونی می داند پونزی به طور کامل منسوخ شده و بر اساس قوانین WTO و FTC (کمیتهء تجارت فدرال ) کاملا غیر قانونی و ممنوع اعلام شده است لازم به ذکر است که ممنوعیت رسمی طرحهای پیرامیدی در سال 97 پس از فاجعهء آلبانی بود به طوری که بدلیل ورود یک سیستم هرمی که عدهء زیادی عضو آن بودند این کشور دچار بحران شد و در عرض چند ماه نیمی از تولید ناخالص داخلی آلبانی و مقادیر کثیری از سرمایه های ملی این کشور را بلعید و دولت تنها نظاره گر ماجرا بود تا جایی که ملت آلبانی خواستار استعفای دولت شدند. منبع: سعود و سقوط هرمها در آلبانی.

طب فراگیر دسیسهء هرمی در سال 2000 در آفریقای جنوبی توسط شرکت  miricell و در سال 2001 در ایرلند شمالی شیوع یافت و اختلالاتی را در چرخهء اقتصادی این کشورها بوجود آورد طرحهای پونزی که نوع شدید طرحهای هرمی هستند در حال حاضر کاملا منسوخ بوده و تعداد محدودی از آنها مانند GQI بصورت غیر قانونی به کار خود ادامه می دهند. از جمله طرحهای پونزی آمریکا که محصولات طلا و نقره را به فروش می رساندند و تعداد آنها به 70 شرکت از هزاران کمپانی فعال در زمینهء نتورک مارکتینگ می رسید عبارت بودند از:                                    

Golden Unlimitted

Prime Gold Biz

Iuternatianal Metals

Prime Bank

هیج یک از افراد این شرکتها نتوانستند در دادگاه خود را  طبرعه کنند و در سال 1990 به کلی به انتهای کار خود رسیدند و یا اینکه شبکه های خود را به کشورهای جهان سوم انتقال دادند.

سوابق طرحهای پیرامید مانند Gold Quest در ایران و جهان: کلیهء نتورکهایی که در حال حاضر در ایران فعالیت می کنند و یا می کردند همگی پیرامید هستند (غیر از چند مورد انگشت شمار ).

از دیدگاه معتبرترین سایت حقوقی آمریکا که متعلق به آفای Bill Brandskum رئیس کمپانیOracle  وقاضی حقوقی آمریکا GQ در کنار چندین شرکت دیگر نمونه هایی از طرحهای پیرامید شناخته شدند.

قبل از GQ کمپانی دیگری در آمریکا به نام Golden Unlmited که دقیقا مشابه GQ بود به فروش سکه های طلا پرداخت این کمپانی نیز محصولات خود را دارای ارزش کلکسیونی می دانست در سال 1995 این کمپانی توسط مسئولان دولتی آمریکابه عنوان یک طرح پیرامید شناخته شد و فعالیت آن به طور کلی ممنوع گردید.

منبع: www.mlmwatchdog.com  (سایت بازرسان شرکتهای mlm در کل دنیا )

 Jvp (یکی از احزاب سیاسی سریلانکا )که قانونی بودن نتورکها را در سریلانکا بررسی می کند پیرامید بودن GQ و ضربه زدن آن به اقتصاد کشور را تایید و آنرا ممنوع اعلام کرده سایت خبر رسانی نپال GQ را پیرامید می داند و بیان می دارد که دفتر کمپانی توسط دولت بسته شد.

سایت خبر گذاری هند ماجرای بازجویی از اعضای GQ را اعلام می کند لازم به ذ کر است که GQ قبلا در 4 شهر هند نمایندگی داشت که مهمترین آن در شهر چنانی هند بود که همگی با برخورد شدید از طرف دولت مواجه و به کلی تعطیل شدند.

منبع:

www.hinduonnet.com/2003/08/22/stories/2003082210240300.htm

سایت خبر گزاری کشور بوتان عملا به پیرامید بودن GQ اشاره   می کند و این مطلب را بیان می کند که GQ از شهر چنانی هند وارد این کشور شده در این سایت نیز اعلام شده تا کنون بسیاری از کشورها این طرح را هرمی می دانند.

منبع: www.kuenselonline.com

سایت خبر گزاری کشور فیلیپین متعلق به روزنامهء مانیلانیوز داستان فردی به نام Raimsom را بیان می کند که از فیلیپین برای تعلیم اعضای GQ به نپال فرستاده شد و سپس توسط عوامل نپالی دستگیر و راهی زندان شد این سایت به طور علنی غیر قانونی بودن GQ زا بیان می کند.

همچنین در این سایت مخالفت بانک مرکزی فیلیپین با GQ اشاره شده و به مردم فیلیپین هشدار داده شده که در GQ سرمایه گذاری نکنند لازم به ذ کر است که هستهء اصلی GQ در فیلیپین بنا نهاده شده. در 3 ژوئن 2005 در سایت Businessonline سریلانکا اعلام شد که تمامی حسابهای GQ در بانکهای کشور بسته شده و فعالیت آن غیر قانونی است اعضای GQ ادعا می کنند یکی از کشورهایی که از گلد کوئست استقبال کرده کامبوج و بعد از آن سودان است اما گلد کوئست زمانی توانست وارد این کشورها شود که محصولاتش را از سکه به محصولات توریستی Vakation تغییر دهد. در حقیقت تا خرید طلا و نقره صورت نگیرد امکان خرید Vakation وجود ندارد. منبع: www.nationalradio.com

از طرفی GQ مدتی در سوئد ، برزیل و کانادا فعالیت کرد اما به محض مطلع شدن این دولتها از فعالیت آن جلوگیری شد و در تاریخ 15 سپتامبر 2003 وقتی GQ قصد داشت توسط تیمی وارد آمریکا شود با انتقادات شدیدی از سوی ( Rod Cook ) پدر بازاریابی شبکه ای آمریکا مواجه شد تجربهء دولت آمریکا در مورد سیستمهای مشابه مانند Prime Bank ، Golden Unlimitted به آنها می گفت GQ پیرامید نیست بلکه خطرناکتر از طرحهای هرمی است.

منبع: http://www.mlmwatchdog.com/Archives2003_4_2.html

 


مطالب مشابه :


انواع پلن های بازاریابی شبکه ای

آشنایی با انواع پلن نتورک مارکتینگ(بازاریابی شبکه ای) برند و برندینگ چیست




معرفی شرکت بازاریابی شبکه ای پنبه ریز

بازاریابی شبکه ای ( نتورک مارکتینگ ) - معرفی شرکت بازاریابی شبکه ای پنبه ریز - زندگی به سبک




۲۹ رمز موفقیت در نتورک مارکتینگ

بازاریابی شبکه ای قانونی در ایران شرکت بادران با پلن نتورک مارکتینگ و مارکتینگ چیست




نتورک مارکتینگ یا بازاریابی شبکه ای یا مولتی لول مارکتینگ چیست؟

نتورک مارکتینگ یا بازاریابی شبکه ای یا مولتی لول مارکتینگ چیست شبکه ای؛ پلن های




اخبار بازاریابی شبکه ای 31

بازاریابی شبکه ای ( نتورک مارکتینگ ) - اخبار بازاریابی شبکه ای 31 - زندگی به سبک بازاریابی شبکه




معرفی پلن خفن Better Life ( اَم وِیِ ایرانی )

بازاريابی شبكه ای - معرفی پلن خفن Better Life ( اَم وِیِ ایرانی ) - شما لایق یک زندگی بهتر هستید.




شرکت هرمی چیست؟

شرکت هرمی چیست باشد و هیچ ربطی به نوع پلن فعال در زمینهء نتورک مارکتینگ می رسید




دسیسه هرمی چیست؟

بازاریابی شبکه ای قانونی در ایران شرکت بادران با پلن مارکتینگ چیست ؟ هدف. تعهد




پلن كسب درآمد از بازاريابي شبكه اي پنبه ريز

آموزش بازاریابی شبکه ای Big stars group - پلن كسب درآمد از بازاريابي شبكه اي پنبه ريز - نتورک




برچسب :