مشایی کیست؟ قسمت اول

همان طور که وعده کرده بودم تصمیم دارم زوایای پیدا و پنهان زندگی اسفندیار رحیم مشایی همه کاره دولت نهم و دهم را  منتشر کنم.

این شما و قسمت اول از زندگی اسفندیار رحیم مشایی


مشایی کیست؟

 

اگر بخواهید سری با سایت شخصی وی بزنید و احتملا از گوگل وارد شوید با این پیام رو برو خواهید شد:

 

“Warning - visiting this web site may harm your computer!

Suggestions:

Return to the previous page and pick another result.

Try another search to find what you're looking for.

Or you can continue to http://www.mashaei.ir/ at your own risk. For detailed information about the problems we found, visit Google's Safe Browsing diagnostic page for this site.

 

For more information about how to protect yourself from harmful software online, you can visit StopBadware.org.

 

If you are the owner of this web site, you can request a review of your site using Google's Webmaster Tools. More information about the review process is available in Google's Webmaster Help Center.

 

که اگر ترجمه کنید خواهید دید:

 

"اخطار -- بازدید از این سایت ممکن است به رایانه شما آسیب برساند!

پیشنهادات :

بازگشت به صفحه قبل و انتخاب دیگری منجر شود.

سعی کنید در صفحه نتایج جستجو برای پیدا کردن آنچه که شما دنبال آن هستید.

یا می توانید همچنان در معرض خطر خود را http://www.mashaei.ir/. برای کسب اطلاعات دقیق در مورد مشکلات ما در بر داشت ، دیدار گوگل امن در حال دیدن صفحه تشخیصی برای این سایت.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی حفاظت از خود نرم افزار مضر آنلاین ، می توانید StopBadware.org مراجعه کنید.

 

زندگی

 

‌‌اسفندیار رحیم مشایی‌ ‌در آبان ماه سال ۱۳۳۹ در رامسر متولد شد. در نوجوانی به خوبی قرآن را تلاوت می‌کرد و در ‏هیات‌های مذهبی مداحی اهل بیت را می‌گفت. او در زمان پیروزی انقلاب ایران ۱۸ سال داشت. مشایی که در فضای داغ آن ‏روزها از ۱۵ سالگی برای مردم شهر و روستا سخنرانی کرده بود، در بحبوحه انقلاب تبدیل به سخنرانی قهار و محور ‏اقدامات انقلابی شهر شد. راه‌اندازی راهپیمایی‌ها، نوشتن بیانیه‌ها و پخش اعلامیه‌های آیت‌الله خمینی، برگزاری هیأت ‏مذهبی و مراسم خواندن دعای کمیل و ندبه از جمله فعالیت‌های او پیش و در اوایل انقلاب است.

 

فعالیتها از ۱۳۵۷ تا ۱۳۸۴

 

او سابقه دستگیری ندارد ‏و خود می‌گوید که چندین بار از خطر ساواک رهایی یافته‌است. مهندسی الکترونیک را از دانشگاه صنعتی ‏اصفهان گرفته‌است. او نیز چون دیگر همراهان احمدی نژاد، در سال‌های ۶۵-۶۶ دوباره به تحصیل روی آورده ‏است. ‏وی پیش از تاسیس وزارت اطلاعات به سیستم اطلاعات-امنیتی که در کشور توسط نهادهایی چون سپاه راه اندازی شده ‏بود، پیوست. رحیم مشائی در اطلاعات سپاه رامسر به فعالیت پرداخت. وی سپس به دلیل بحرانی که اوایل انقلاب علی ‏الخصوص در سال‌های ۵۸ تا ۶۱ گریبان مناطق کردنشین را گرفته بود، به دعوت سردار محمدرضا نقدی به کردستان رفت تا در ‏سمت معاون اطلاعات واحد کومله اطلاعات سپاه مستقر در قرارگاه حمزه سیدالشهداء شروع به فعالیت کند. مقارن با ‏فرمانداری محمود احمدی نژاد در خوی، وی عضو شورای تامین استان آذربایجان غربی بود. حسین الله کرم درباره آشنایی ‏احمدی نژاد و مشائی می‌نویسد: «احمدی‌نژاد فرماندار خوی بود و مشایی عضو شورای ویژة ‏تأمین استان. این آشنایی ‏سبب گشت تا بعدها احمدی‌نژاد(شهردارتهران) به سبب شناختی که از سبک کار فرهنگی موفق ‏او در کردستان داشت او را به ‏سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران فراخواند.» وی با نام مستعار مرتضی محب الاولیاء در مناطق کردنشین به ‏اقدامات امنیتی-اطلاعاتی دست زد. او با نام اصلی ‏اش یعنی اسفندیار رحیم مشائی عضو شورای تامین استان آذربایجان غربی نیز بود. پس از تشکیل وزارت اطلاعات در سال ۶۳، رحیم مشائی «مسئول تدوین استراتژی ‏نظام جمهوری اسلامی در خصوص اکراد ایرانی» بود. ‏در زمان تصدی «محمد محمدی ری شهری» بر وزارت اطلاعات، وی مسئولیت «مناطق بحرانی کشور» و را عهده دار ‏بود. او همچنین از موسسین «موسسه مطالعات علمی» (در سال ۷۶) وابسته به وزارت اطلاعات است که عمده فعالیت اش ‏تحقیق و پژوهش و ارائه راهکار در خصوص مسائل قومیت‌های ایرانی، شناخت بیشتر آنان و همبستگی ملی است. ‏وی سپس به وزارت کشور رفت و در دوران تصدی علی محمد بشارتی مدیرکل اجتماعی وزارت کشور شد و از آنجا ‏به رادیو پیام و سپس به شهرداری منتقل شد. رحیم مشائی تا اسفندماه سال ۱۳۸۸ به مدت ۲۰ سال، مدیر مسئول ماهنامه «سروه» بود. این نشریه با گستره ‏توزیع بین‌المللی در ایران و جهان منتشر می‌شود. زبان آن کردی سورانی است و به گویش کرمانجی نیز ده صفحه ‏مطلب منتشر می‌کند که اخیرا به صورت ویژه نامه کرمانجی ضمیمه مجله می‌شود. همچنین سرمقاله نشریه علاوه بر ‏کردی به زبان فارسی هم درج می‌شود. مشخصا در میان بدنه وزارت اطلاعات از او به عنوان کارشناس مسائل ‏کردستان یاد می‌شود.

 

 افشاگری قالیباف

 

 قالیباف در جلسه می گوید: من تعجب می کنم چگونه وقتی کسی چون احمدی نژاد دم از ولایت پذیری می زند، اینگونه با حکم حکومتی رهبری مقابله می کند، چرا که اساساً احمدی نژاد اعتقادی به ولایت ندارد.

 

قالیباف گفت: چگونه فردی چون مشایی با چنین تفکراتی در معاون اولی رییس جمهوری قرار می گیرد که ادعای دروغین ولایت پذیری اش گوش فلک را کر کرده.

 

شهردار تهران در ادامه در مورد مشایی می گوید: من صدای سخنرانی ایشان را دارم که  مشایی می گوید: اسلام ظرفیت اداره ی جامعه را ندارد! اینها اعتقادی به انقلاب ندارند.

ازدواج 

 قالیباف می افزاید:  مشایی خودش طرفدار منافقین بوده، حتی همسر  مشایی منافق است و سه سال در زندان بوده و مشایی نیز بازجوی همسرش در زندان بوده و در زندان با یکدیگر آشنا و زدواج کرده اند.

 



مطالب مشابه :


کنگره های مغز و اعصاب پیش رو...

دکتر شیروانی/جراح مغز و اینم از دکتر ذبیحیان!! کنفرانس هفتگی!!تجمع اساتیدقایم!!




فهرست مشاهیرخمسه زنجان

78) دکتر محمد یگانه زنگانی (وزیر 167) حاج علی ذبیحیان 168) جهانگیر الماسی (بازیگر)




مشایی کیست؟ قسمت اول

صفحه فیسبوک هوادران قمی دکتر محمد باقر قالیباف در




لیست کتب خریداری شده معاونت فرهنگی شهرداری منطقه7 -کتب غیر درسی

دکتر حسن خزائل 5007 بهروز ذبیحیان. 5051.




فرماندارتبریز در بازدیداز جهاد دانشگاهی

ذبیحیان تصریح کرد: دکتر نجف قراچورلو رییس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این




طرح سولات پاتولوژی اختصاصی

با توجه به هماهنگی بعمل آمده با استاد محترم پاتولوژِی، خانم دکتر محمدی جهت ذبیحیان




رویدادها

جدیدی/بوستانی/ایمانزاده/فاضلی/ذبیحیان/ثابت عهد/رفیعی دکتر کیوانفر/پروفسور




برچسب :