سرد مزاجی خانم ها

 

چون سرد مزاجی جنسی در خانم‌ ها معمولا به یک سری از روش‌ ها و شیوه‌ های غلط در زندگی روزمره نیز می‌ تواند مربوط شود؛ به همین دلیل برای درمان این عارضه در خانم‌ ها باید به صورت همه‌ جانبه تمام موارد از جمله مسایل هورمونی، بیماری ‌های مختلف، نوع روش زندگی و عوامل مختلف روانی مانند استرس در زندگی روزمره توسط متخصص مربوطه بررسی شود تا بتوان با درمان عوامل زمینه ‌ای، تغییر در برخی از روش‌ های غلط و یا اصلاح شیوه‌ های مختلف رفتاری در خانم مبتلا، این عارضه را درمان کرد.

معمولا درمان سرد مزاجی در خانم‌ ها، شامل درمان‌ های غیر دارویی می ‌شود، هر چند در برخی موارد از درمان دارویی نیز در برخی افراد، تحت نظر متخصصان مربوطه می ‌توان بهره برد.

* یکی از روش ‌های درمانی موثر در سرد مزاجی خانم‌ ها، شامل استفاده از روش‌ های صحیح در شیوه ی زندگی و ارتباط با همسر است. تعدیل و تغییر شیوه ی زندگی عبارت است از ورزش کردن مرتب، استراحت کافی، آموختن روش ‌های کنترل استرس و اجتناب از مصرف سیگار، مواد مخدر و الکل.

* یکی دیگر از روش ‌هایی که می ‌توان برای درمان این عارضه از آن بهره گرفت، تقویت ماهیچه‌ های لگنی با استفاده از روش " کگل " است. در این روش فرد، عضلات لگن خود را سفت می ‌کند، به ‌طوری که می‌ خواهد جلوی ادرار کردن خود را بگیرد و تا شماره پنج می ‌شمارد، سپس عضلات را شل می ‌کند و مجددا این عمل را تکرار می‌ کند.

* برخی از بیماری ‌های زمینه‌ ای که فرد به آن ها مبتلا است، می ‌تواند باعث بروز سرد مزاجی در زنان شود. به همین علت باید به مسایل پزشکی و روانی فرد بیمار توجه کرد.

بیماری‌ هایی مانند افسردگی، اضطراب، بیماری دیابت، بیماری‌ های قلبی عروقی، جراحی‌ های لگنی، سرطان‌ ها، مشکلات غده ی تیروئید، برخی از بیماری ‌های عصبی و... از جمله بیماری‌ هایی هستند که در درمان سرد مزاجی باید به آن ها توجه کرد.

همچنین توجه به عوامل دیگر مثل بالا رفتن سن، بارداری، یائسگی و مصرف برخی از داروها که کاهش تمایل جنسی از عوارض آن می ‌تواند باشد، در بروز این عارضه موثر است.

* روش دیگر درمان عارضه ی سرد مزاجی خانم‌ ها، تجویز برخی از داروها توسط پزشک معالج است. درمان ‌های دارویی از جمله استفاده از هورمون‌ های زنانه ی استروژن و پروژسترون، در خانم‌ هایی که دچار مشکلاتی در ارتباط با این دو هورمون مهم زنانه هستند، یکی از روش‌ های درمان سرد مزاجی خانم‌ ها است.

تجویز هورمون مردانه ی تستوسترون از دیگر موارد دارو درمانی است که البته هنوز توسط FDA تایید نشده است.

استفاده از برخی قرص‌ ها مثل سیلدنافیل و تادالافیل در خانم‌ هایی که دچار عوارض جنسی ناشی از مصرف داروهای ضدافسردگی شده‌ اند، مرسوم است.

همچنین تاثیر دارویی به نام تیبولون که جهت درمان پوکی استخوان استفاده می ‌شود، در افزایش میل جنسی افراد موثر بوده است.

نکته ی مهم در بحث دارو درمانی جهت درمان اختلالات جنسی، تجویز دارو توسط پزشک متخصص در درمان مشکلات جنسی است.

 

 

علائم سرد مزاجی ...

علائم سرد مزاجی: ضعف نیاز جنسی- بی رغبتی به داشتن مقاربت - بیزاری و نفرت و یا ناسازگاری و یا هر گونه تلاشی از طرف شریک خود - نفرت از آمیزش به علت تجارب ناهنجار قبلی (مثل دیر ارضاءشدن) - عدم احساس آرامش در حین مقاربت - احساس درد بلافاصله قبل از آمیزش و یا در حین و بعد از آمیزش - انقباض ماهیچه های اطراف مهبل هنگامی که مرد قصد دخول داشته باشد به طوری که ورود آلت مرد به واژن را ناممکن و یا مشکل می کند - کاهش جریان خون به واژن و منطقه لگن و عدم توانائی در رسیدن به ارگاسم. مبتلا بودن به مشکلات فوق همسر را تحت فشارهای روحی و روانی شدیدی قرار می دهد.

نکته ای که نباید از آن غافل بود این است که آیا فرد از اوّل دارای این مشکلات بوده و یا اینکه اخیراً به آن دچار شده است.

همچنین نقش عوامل درونی ، آموزشی و ... در سرد مزاجی را نباید دست کم گرفت.

سرد مزاجی را می توان از زاویه های مختلف مورد بررسی قرار داد؛ از جمله زوایای فیزیکی، فیزیولوژیکی و روانی.

به این دلیل است که بخشی از زنان مشکل تحریک شدن و رسیدن به ارگاسم در حین مقاربت را دارند و بخشی دیگر بدلیل ناآگاهی، با ساختمان و کارکرد جنسیت زن و بالاخره بی توجهی و بی اعتنایی همسر خود، ناخشنود و ناراضی می باشد. اگر در یک رابطه دو طرفه آگاهی داشته باشند و ضریب هوشی جنسی متعارفی داشته باشند آنگاه عامل سن در سرد مزاجی تأثیر زیادی نخواهد داشت.

این مطلب زمانی روشن می شود که زنان در هر سنی ممکن است دچار سرد مزاجی شوند (حتی در ۲۰ سالگی) با این همه، تعدادی از محققان در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که اخلال جنسی بیشتر دورۀ بعد از یائسگی که تولید هورمون بدن تقلیل می یابد، دیده می شود. هر چند که بر سر این موضوع نیز توافق چندانی بین محققان وجود ندارد.

درمان:

اگر علت سرد مزاجی فیزیولیوژیکی باشد مثلاً کاهش جریان خون به واژن، ضعف حسی در واژن، کلیتوریس و به طور کلی این منطقه، به دلیل آسیب دیدگی عصب ها، یا کاهش تولید هورمون و یا یک بیماری مثل دیابت باشد، درمان آن هم راحت تر است.

پزشکان متخصص زنان و همچنین متخصصان مجاری ادرار، امروزه در درمان بخشی از این عوامل سرد مزاجی موفقیت زیادی کسب کرده اند. امّا شرط موفقیت درمان این است که دلیل و ریشه مشکل دقیقاً شناسائی می شود که البته کار چندان آسانی نیست. مثلا احساس درد در هنگام آمیزش، آیا ناشی از التهاب یا انقباض ماهیچه های اطراف مهبل، یا تحریک نشدن کافی و عدم مرطوب بودن واژن و یا اینکه یک مسئله روانی است و اینکه همسر علاقه چندانی به شوهر ندارد.

میزان جاری شدن خون به واژن و متورم شدن آلت زنانه از جمله کلیتوریس را می توان با دستگاهی به نام
Vaginal PhotoPlethysmograhpy اندازه گرفت.

همچنین با انجام آزمایشاتی ساده از واژن می توان وجود یا عدم وجود عفونت مهبلی را تشخیص داد. دورۀ یائسگی که با کمبود تولید هورمونی همراه است، به کاهش ترشحات مهبل و بالا رفتن میزان
PH می انجامد - که این را هم می توان با یک تست ساده تعیین کرد و در صورت لزوم برای جبران کمبود ترشحات ناشی از کاهش هورمون ها، از ژل های مخصوص استفاده کرد.

همچنین با دستگاه دیگری می توان میزان حساسیت کلیتوریس و احتمال ناراحتی در کار عصب ها در این ناحیه را هم مشخص کرد. با استفاده از هورمون های تستسترون که برای زنان تا حدودی همان اثر ویاگرا را دارد.

بسیاری از زنان، در اثر فشارهای مختلف به انواع قرص های ضد استرس و مسکن رو می آورند، این قرص ها در کاهش تمایل جنسی تأثیر زیادی دارند و باید در حد امکان آنها را کنار گذاشت.

برای مقابله با سرد مزاجی راه حلهای کوتاه مدتی وجود دارند که عبارتند از:

۱- زن و شوهر سعی کنند از ساختمان جنسی خود اطلاعات کافی بدست آورده و با همدیگر قسمت کنند.

۲- درباره مسئله سرد مزاجی - بخصوص اگر در رابطه خود آن را مشاهده می کنید - با هم صحبت کرده و برای حل آن تلاش کنید. مثلاً آیا تحریک کافی انجام می گیرد؟ از روش های و شیوه های متنوع استفاده می کنید؟ زمان انجام مقاربت و نور اتاق مناسب می باشد؟ و خیلی مسائل دیگر...

۳- در صورت عدم درمان بایستی به روانشناس و پزشک مراجعه نمود.


مطالب مشابه :


خرید قرص سیالیس تادالافیل

خرید قرص سیالیس-cialis – ایجاد نعوظ. نام و نام خانوادگی . در فیلد زیر، کد تلفن کشور خود را وارد




قرص فیناستراید

آموزه های زندگی و زناشویی - قرص فیناستراید - ،مسائل زناشویی ،تنظیم خانواده،پریود،نکات




- قرص های تاخیری مجاز | راه حل هایی برای زود انزالی و شق شدن آلت

Pierre1 - - قرص های تاخیری مجاز | راه حل هایی برای زود انزالی و شق شدن آلت - Pierre




داروهای تجاری موجود در ایران

زادیتن Zaditen (کتوتیفن)- قرص و شربت و قطره چشمی- آنتی هیستامین- نوارتیس سوئیس . (تادالافیل)




- قرص جدید سفت کردن کمر | پیشگیری از زود انزالی

Pierre1 - - قرص جدید سفت کردن کمر | پیشگیری از زود انزالی - Pierre




سرد مزاجی خانم ها

استفاده از برخی قرص‌ ها مثل سیلدنافیل و تادالافیل در خانم‌ هایی که دچار عوارض جنسی




برچسب :