بزرگترین تهدید برای اسکیت لرستان نداشتن پیست اسکیت است

رئیس هیات اسکیت لرستان در گفتگو با برنا:

بزرگترین تهدید برای اسکیت لرستان نداشتن پیست اسکیت است

  متاسفانه بزرگترین تهدید برای اسکیت استان نداشتن پیست اسکیت است که مجبوریم اسکیت سرعت را در جاده‌ها برگزار کنیم که خطرات زیادی به دنبال دارد و بار مالی فراوانی دارد.


به گزارش خبرگزاری برنا از لرستان، در ادامه مصاحبه با مسئولان هیات های ورزشی استان به سراغ یکی از کارشناسان ورزش استان رفتیم تا با او در مورد ورزش وموانع توسعه و توانمندی های آن در استان گفتگو کنیم. 

مهرداد کریم پور یکی از چهره‌های کاملا ورزشی استان است که دارای فوق لیسانس تربیت بدنی است. 25سال فعالیت در عرصه ورزش تجربه بسیار خوبی است که می‌تواند راهکارهای مناسبی به ورزش انتقال دهد. در زیر مصاحبه خبرنگار برنا با کریم پور رامی خوانیم.
 
به‌عنوان سوال اول لطف کنید خود را معرفی کنید؟ 
مهرداد کریم پور هستم، اهل خرم آباد ومتاهل دارای یک فرزند ودر دانشگاه علوم پزشکی مشغول به‌کار هستم.
 
سوابق ورزشی خودتان را بفرمایید؟ 
من حدود 15 سال در کشتی بودم، عضو تیم ملی کشتی جوانان کشور، عضو تیم ملی کشتی فرنگی کشور، نایب قهرمان کشتی نوجوانان کشور، قهرمان جوانان آسیا، عضو تیم ملی اعزامی به مسابقات آسیایی فیلیپین، اعزامی به مسابقات جایزه بزرگ لهستان، در تمام رده ها عضو تیم ملی بودم. چند بار هم در مسابقات دانشگاهی قهرمان شدم. ریاست هیات اسکیت استان، رئیس کمیته پژوهش و تحقیقات فدراسیون اسکیت ایران نیز هستم. چطور مسیر زندگی شما به ورزش سوق پیدا کرد؟ آشنایی من با ورزش به دوران نوجوانی بر می گردد در آنجا ناصر نور بخش مربی ورزش ما بود که ایشان در حال حاضر رئیس انستیتو کشتی ایران است بنده را انتخاب کرد و با توجه به شرایط خوبی که داشتیم به سالن کشتی خرم آباد برد واز آن به بعد وارد ورزش شدم. 

شما از چهره های شناخته شده در کشتی هستید و به نوعی تخصص شما در کشتی است چطور از کشتی سراز اسکیت در آوردید؟ 
از سال 77 که بنده مدیر تربیت بدنی دانشگاه شدم دوستانی داشتیم که از تهران آمدند و با ما صحبت کردند و ما هم برای نخستین بار آموزش اسکیت را در سالن برای افراد خودی ودوستان شروع کردیم. بعد از آن یواش یواش آن را رواج دادیم و بعد که فدراسیون تشکیل شد از ما درخواست کردند و ما هم با لطف دوستان هیات اسکیت استان را قبول کردیم. 

در مورد اسکیت بیشتر توضیح دهید؟ 
اسکیت رشته مفرع وبا نشاطی است که دارای مقبولیت اجتماعی خوبی در سطح جامعه می باشد با توجه به اینکه اسکیت را 4 سال است در استان راه اندازی کردیم نتایج خوبی کسب کرده ایم اما به نظر ما این نتایج کافی نیست. مقام اول لیگ دسته اول کشور توسط بانوان لرستان، مقام سوم اسکیت آقایان استان در لیگ کشور، دعوت 6اسکیت باز لرستانی به کمپ استعدادیابی نوجوانان در فدراسیون اسکیت.

اما متاسفانه بزرگترین تهدید برای اسکیت استان نداشتن پیست اسکیت است که مجبوریم اسکیت سرعت را در جاده ها برگزار کنیم که خطرات زیادی به دنبال دارد و بار زیاد مالی زیادی نیز در بر دارد.
 
مدیر کل ورزش وجوانان استان چه کمک هایی به اسکیت داشته است؟ 
از رضا محمدی اصل نهایت تشکر را داریم هر کمکی که از دست ایشان بر آید کوتاهی نمی کنند خانه اسکیت را در منطقه کوی ارتش خرم آباد احداث کرده که در حال حاضر تمرینات همه رده های سنی در خانه اسکیت فعال است؛ تقریبا در همه شهرستان‌های استان هم اسکیت فعال است.
 
شما به‌عنوان یک کارشناس ارشد ورزش روند توسعه ورزش لرستان را چطور ارزیابی می‌کنید؟ 
روند کیفی ورزش استان با امید به آینده وجود دارد و با توجه به حضور محمدی اصل در استان و دستگاه ورزش توسعه ورزش سرعت خوبی به خود گرفته و ما باید هر جا که نقطه ضعفی مشاهده کردیم آن را بگوئیم و در مقابل، اگر توانمندی هم باشد آن را جهت ایجاد انگیزه بازگو کنیم. ببینید خوشبختانه محمدی اصل یک نگاه تمام علمی و ورزشی به ورزش استان دارد در حال بستر سازی خوبی در ورزش است. طرح استعداد یابی ورزش (پیکرسنجی) که حرکت تازه ای در کشور است می توان گفت آینده خوبی در انتظار جوانان ما است. یکی از طرح های موفق ایشان است ورزش استان در چند سال آینده رشد خوبی خواهد داشت. ولی متاسفانه امروزه سبک های شرقی یک تهدید جدی برای رشته های بومی و محلی است یکی رشته رزمی شرقی حدودا 10هزار بیمه شده دارد اما ورزشی مثل وزنه برداری که سابقه 100 ساله در المپیک دارد شاید بیش از 50 نفر بیمه شده نداشته باشد که این خود آمار تکان دهنده ای خواهد بود. 

نبود اعتبارات کافی – نبود امکانات استاندارد کمبودهایی است که اگر جبران شوند تحولی خوب در ورزش شاهد می شویم حق یک درصد ورزش که ادارات باید در راه ورزش هزینه کنند تا چه حد تاثیر بر رشد ورزش استان خواهد گذاشت؟ 
اعتبارات خود ادارات ورزش استان ها جوابگوی نیاز ورزشی نخواهند بود با توجه به تنوع و کثرت رشته های ورزشی اعتبارات جوابگو نیست متاسفانه فرهنگ اسپانسری و کمک به ورزش در استان ما جا نیفتاده که در همین جا از مدیران دستگاه های دولتی تقاضا داریم حق یک درصد ورزش و خصوصاً جز (ص) آن را به حساب اداره کل ورزش استان واریز کنند تا متولیان ورزش بتوانند حداقل نیازهای مالی رشته های ورزشی را تأمین کنند.
 
در حال حاضر آیا به نظر شما از پیشکسوتان که می توانند کمک حال ورزش باشند استفاده می شود یا خیر ؟ 
هم اکنون ابراز اصلی ورزش علم است که خوشبختانه اکثر پیشکسوتان ما هم تعدادشان زیاد است و از نظر علم ورزشی غنی هستند که نیاز به برنامه ریزی و برگزاری همایش های آموزشی وعلمی دارد با دعوت از آنها می توانیم بهترین تجربیات رااز پیشکسوتان کسب کنیم.
 
چرا لرستان از ورزش انفرادی موفقیت های زیادی داشته اما در مقابل، ما در ورزش های گروهی مانند انفرادی عمل نکردیم وتوفیق چندانی نداشتیم؟ 
خطه لرستان از نظر نیروی انسانی یک معدن غنی است ما در انسان های کوتاه قد وسبک وزن قهرمان داشتیم تا سایز 100 کیلوگرم با قد های دو متری که نشان دهنده استعداد زیاد در همه سنین و سایزی است فاکتورهای آمادگی جسمانی هم در همه آنها وجود دارد. اما در ورزش های گروهی بحث تاکتیک است با جمع بودن است اجرای دستورات مربی است که نیاز به برنامه ریزی و فضاهای بیشتری دارد که متأسفانه ما در این زمینه دچار مشکل هستیم.
 
شما کارشناس ارشد ورزش هستید اگر به شما پست مدیر کلی ورزش پیشنهاد شود بهترین اقدام شما درباره پیشرفت ورزش چه خواهد بود؟ 
چند مولفه دارد، کمک گرفتن از کارخانجات و شرکت هایی که وضعیت مالی خوبی دارند، برگزاری همایش های قهرمانی که باعث ایجاد انگیزه برای سایرین باشد و اجرای طرح های استعدادیابی، همانند پیکرسنجی که در حال اجرای آن است.
 
شما با توجه به اینکه حدود 15 سال در کشتی فعال بودید آیا همکاری با هیات کشتی استان دارید یا نه؟ 
افرادی که در آنجا در حال فعالیت هستند همگی از دوستان ما هستند در اکثر جلسات آنها حضور دارم و در حد همفکری در خدمتشان هستم. قبلا آموزش دست بنده بود که به‌علت مشغله کاری نتوانستم در خدمت عزیزان باشم.
 
در پایان اگر حرف خاصی دارید بفرمائید؟ 
از خبرگزاری برنا در لرستان و شما که لطف کردید این وقت را در اختیار ما قرار دادید نهایت تشکر را دارم. 

مصاحبه از کریم داودی نژاد

 

 

 

 

توسط ستاد ساماندهی امور جوانان استان انجام گرفت؛

تقدیر وزیر ورزش و مدیرکل ورزش و جوانان لرستان از استاندار 

به بهانه کسب عنوان سوم کشور، توسط ستاد ساماندهی امور جوانان لرستان،از طرف وزیر ورزش و جوانان و مدیرکل ورزش و جوانان لرستان از زحمات و تلاشهای مهندس بازوند تقدیر شد. 

در گوشه ای از نامه دکتر گودرزی، وی ضمن قدردانی از تلاش‌های استانداران نتیجه عملکرد ستاد ساماندهی امور جوانان استان اعلام شده است.

در این ارتباط مدیرکل ورزش و جوانان استان لرستان نیز ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش‌ها و همکاری استاندار لرستان،افزود: با توجه به کثرت جمعیت قشر جوان در استان لرستان و تهدیدهای پیش روی این نسل،‌ مهندس بازوند در طول سال گذشته با برگزاری جلسات متعدد با دستگاه‌های مرتبط با جوانان و ورود مستقیم به مسائل مربوط به جوانان این تهدیدهارا بنحوی تبدیل به فرصت کرد.
رضا محمدی اصل با اشاره به اینکه استاندار لرستان خود فردی ورزشی است اظهار داشت: خوشبختانه این خصیصه مهندس بازوند باعث شد که در سال گذشته غیور مردان لرستانی  1388 مدال برای استان و کشورمان به ارمغان آورده و ورزش استان لرستان را بالاتر از ورزش بسیاری از استانهای پر امکانات و برخوردار قرار دهند.

مدیر کل ورزش و جوانان لرستان افزود:مهندس بازوند همواره با حمایت‌های خود از جامعه ورزش و جوانان استان انگیزه غیورمردان لرستانی را در راه افتخار آفرین مهیا کرده است، افزود: استاندار ورزشی و ورزش دوست استان لیست قهرمانان و مدال آوران هم استانی در سال92 را از ما اخذ کرد که در اولین فرصت مراسم تجلیل از دلاور مردان قوم اصیل لر در سال جاری انجام پذیرد.
رضا محمدی اصل مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان لرستان در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه خصیصه ورزش و جوانان مهندس بازوند برگ برنده جامعه ورزش و جوانان استان لرستان است، افزود: امیدوارم استاندار ورزش دوست لرستان همچون گذشته در سال جاری نیز با حمایتها و افاضات خود جامعه بزرگ ورزش و جانان استان لرستان را در راه رسیدن به اهداف عالیه یاری کند. 

گزارش اختصاصی برنا از هاکی بانوان لرستان؛

تیم همیشه قهرمان هاکی بانوان لرستان در آستانه نابودی است/ بی مهری مسئولان به هاکی بانوان لرستان

  بی مهری مسوولان به تیم همیشه قهرمان هاکی لرستان با این روند هاکی از بین می‌رود همان طور که مدرسه هاکی به دلیل نبود امکانات تعطیل شد.

 

به گزارش خبرگزاری برنا از لرستان، همانطورکه می دانید تیم هاکی بانوان لرستان امسال ودرماه گذشته  برای یازدهمین سال پیاپی موفق شد یازدهمین قهرمانی مسابقات قهرمانی کشورولیگ برتررا کسب کند. 

این درحالی است که بازیکنان شایسته این تیم همه ساله باحداقل امکانات (چوب‌های شکسته و غیراستاندارد) بدون لباس دروازه بانی مناسب، در سالن های که در تابستان بدون سیستم خنک کننده و در زمستان بدون سیستم گرمایشی) تمرینات خود را با سختی ومشقت فراوان انجام می دهند اما، حریفان آنها در استان هایی چون همدان وآذربایجان غربی واستان مرکزی که به دور پایانی راه یافته اند با داشتن سالن های اختصاصی، امکانات کامل وبه روز، اسپانسرهای قوی و گرفتن 4 یا 5 بازیکن ملی پوش از سایر استان ها روزی دوجلسه از تمرینات منسجم با امکانات عالی بهره بردند ولی بازهم این تیم دست خالی لرستان تنها با داشتن بازیکنان فنی وبا اخلاق توانست براین تیم های پر مدعا غلبه کند. 

علاوه براین متاسفانه باگذشت بیش ازیک ماه ازبازگشت تیم به استان قهرمانان استانمان حتی به صورت لفظی مورد تشویق وتجلیل هیچ ارگانی قرار نگرفته اند درحالی که رقبای آنها با کسب مقام دوم وسوم با شایستگی مورد تجلیل ارگان های مختلف قرار گرفته ومطالباتشان را نیز دریافت کرده اند. 

خبرگزاری برنا در استان لرستان با دعوت چند تن از اعضای تیم به نمایندگی از سایر اعضا پای درد دل آنها نشست امیدواریم این گزارش از نگاه مسوولان مربوطه دور نماند ونگذارند این تیم همیشه قهرمان مثل سایر رشته های ورزشی که روزگاری همچون هاکی سرآمد بودند از هم پاشیده شود و بازیکنان مستعدش بدون انگیزه ورزش را رها و از روی ناچاری ترک دیارخود کرده و به استان های دیگر مهاجرت کنند. 

شایسته است مسوولان مادست این قهرمانان را بگیرند تا از عناوین قهرمانی شان دفاع کنند و همچنان برای این استان افتخار آفرین باشند. چرا که خیلی ناراحت کننده است وقتی از زبان اعضای تیم شنیده می شود ما در سال آینده تیمی به اسم هاکی در لرستان نخواهیم داشت. 

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است 
نایب رییس، مربی وبازیکن تیم هاکی استان دراین زمینه می گوید: حدود 2 ماه از برگشت ما از مسابقات وقهرمانی این تیم می گذرد اما، یک تشکر خشک و خالی هم از ما نشده است. این در حالی است که ما خیلی حیف ومیل ها در ورزش داریم داریم.  ما، در این وادی و این شهر و این رشته پیرشده ایم. 

متاسفانه جایی که باید هزینه شود نمی شود. یک روز دفتر آقای مدیرکل تربیت بدنی بودم که چند تقدیرنامه ازایشان جهت کمک به فلان ارگان برای رفتن به سفرمکه وفلان هزینه برای ارگانی دیگر توجه ام را جلب کرد. 

آقای مدیرکل شنیدی که می گویند، چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است. شما که پول دارید به فلان ارگان کمک کنی چرا به ورزشکارانت که این همه تلاش کرده اند کمک نمی کنی؟! 

به جرات می گویم تیم ما بهترین تیم توپی کل کشور است چون در تاریخ ورزش کشور هیچ تیمی پیدا نشده که 10 سال پیاپی قهرمان شود. مسوولان ما قدر نمی دانند. کجاست آن دست یاریگر؟ کیست یاریم کند؟!... 

این قهرمان کشوری که دارنده پنج عنوان بهترین گل زن مسابقات لیگ برتر و دومین گل زن برتر درمسابقات آسیایی است، می گوید: درطی این ادوار تیم ما همیشه به عنوان یک تیم فنی بیشترین گل را در مسابقات زده است و اکثر مواقع 35 گل زده اما، در این ادوار یک تا دو گل خورده است. همیشه بهترین های مسابقات بوده ایم. 

در اکثر مسابقات تیم های حریف برای مقام دوم تلاش می کردند چون می دانستند که لرستان اول است وآنها دوم وسوم. 

ما همه این موفقیت ها را مدیون یکدلی، کاروتلاش مجدانه بچه ها می دانیم که من هم به عنوان یک عضو کوچک در مجموعه آنها بوده ام. متاسفانه در تمام این دوران همیشه مورد بی مهری مسوولان واقع شده ایم. 

گاها حمایت هایی از طرف مسئولان تربیت بدنی درزمان آقای سالاروند وآقای هداوند رییس هیات بوده ایم وآنها مبالغی را هدیه می داند اما، راضی کننده نبوده. سال 90 قرارداد کل ما 25 میلیون تومان بود و با اینکه آقای نیکوخصال قول دادند متاسفانه بعد ازدوندگی های بیشمار مبلغ ناچیزی به ما داده شد وما هم آن را بین بچه ها تقسیم کردیم. 

سال گذشته هم قرار داد بستیم ولی تاکنون یک ریال دریافت نکرده ایم. با توجه به کیفیت کار بچه ها واین همه قهرمانی که دراین سالها همگی شاهد بوده اند دریغ ازیک تشکرخشک وخالی ؟! 

ما ماه گذشته وقتی کاپ قهرمانی را به تربیت بدنی بردیم در جواب گفتند: بابا شما که همیشه اولید! درآنجا به شکلی از ما تشکر شد که گویا همیشه بازنده ایم. 

سوای این موارد گفته شده موقع اعزام ما و همه بچه ها این دغدغه را داریم که نکند پول اعزام نباشد. ما یکسال دربدترین شرایط تمرین می کنیم اما، زمان اعزام پولی نیست. ما همیشه روزهای آخرمی دویم برای جورکردن پول اعزام. بچه های ما امسال 8 ماه ازسال را توی سالنی تمرین کرده اند که نه آب داشت ونه برق! ... ما همیشه با حداقل امکانات به مسابقات می رویم، کجای دنیا دیده شده که ورزشکار خودش دنبال غذای ارزانتر شود. مسوولان ما اگر این رو بشنوند بایدگریه کنند نه اینکه به راحتی از این موضوع بگذرند. من و قتی این درد دلها را برای آقای عطرمدیرهتل عطرخرم آباد گفتم گریه اش گرفت. 

نخستین بار نیست که این حرف ها زده می شود اما، خدا کند این بارگوش شنوا وچشم بینایی پیدا شود و این هفته نامه را بخواند. 

وقتی از خانم تیموری برنامه های برای سال آینده را پرسیدم خیلی ناراحت کننده بود وقتی در پاسخ گفت: بی انگیزگی به سراغ بچه ها آمده، مدال وحکم برای آنها تکراری شده فقط یک تعصب است که آنها را اینجا گیر داده که متاسفانه اون تعصبه هم دارد کم رنگ می شود. با این وجود مطمئن نیستیم که سال آینده بچه های ما، دراستان بمانند. 

وقتی تیم های دیگر قراردادهای بهتری با اعضای تیم هاکی ما می بندند چطور می‌توانیم آنها را نگه داریم، در هر صورت ما برای لرستان فعلا برنامه ای نداریم. آقای عطر (مدیرهتل عطرخرم آباد) فقط به ما قول حمایت صدر درصد داده اند که اگر وی کمک کند ما، در لرستان می مانیم. 

نایب رییس هیات هاکی استان درپایان گفت: مسوولان این بار بشوند، بخوانند و عمل کنند. این خواسته ماست کمک کنند نگذارند این تیم از هم بپاشد. مسوولان فکرکنند تک تک این بچه ها فرزندان خودشان هستند. آقای مسئول اگردخترخودتان با این شرایط می رفت وقهرمان می شد بازهم ساکت می نشستید. 

به هرحال اگر به این صورت پیش رود هاکی از بین می رود همان طور که مدرسه هاکی ما با 40 ورزشکار با استعداد به دلیل نبود امکانات تعطیل شد. شاید سال های بعد لرستان تیم هاکی داشته باشد اما، قهرمانی نخواهد داشت. 

لیلا رحیمی از دیگر اعضای تیم هاکی که از سال 82 تاکنون هاکی کار می کند و سال 83 به تیم ملی دعوت شده و قهرمانی بازی های چند جانبه عربستان ومسابقات آسیایی مالزی را نیز در کارنامه خود دارد در این خصوص اضافه کرد: مشکل هاکی ما، درحال حاضر نبود اسپانسر و حمایت کننده است و به مسئولان می گوییم شاید سال های بعد با وجود اسپانسر قوی وحمایت های مالی لرستان تیم هاکی داشته باشد اما، قهرمانی نخواهد داشت. 

با کم لطفی و بی مهری ها نگذارید هاکی زده شویم 
زهرا بازگیر از دیگر اعضای تیم که دانشجوی رشته کارشناسی تربیت بدنی است و از سال 88 وارد هاکی شده  ودو دوره افتخار قهرمانی را در کارنامه دارد با تایید توضیحات دیگر دوستان خود در مورد مشکلات هاکی می گوید: خود ما واقعا از نزدیک شاهد مشکلات هاکی که با آن دست و پنجه نرم می کند، هستیم و با وجود دوندگی های خانم تیموری و خانم رحیمی باز هم کم لطفی ها را به عینه می بینیم. ای که دستت می رسد کاری کن و گرنه سال آینده تیمی به اسم هاکی نخواهیم داشت. 

این تیم اگر در شهرهای دیگری بود بهتر از این رویش سرمایه گذاری می کردند. سال گذشته تیم ما مقابل همدان بازی داشت. هیات آنها به بچه های تیم اعلام کرد که اگر لرستان را بزنید هدیه شما سفر مکه خواهد بود اما، ما 2 هیچ همدان را شکست دادیم ولی آنها به خاطر نایب قهرمانی سفرکربلا را هدیه گرفتند وامسال هم وعده های بهتری به آنها داده شد ولی ما اندر خم یک کوچه ایم و مانده ایم یکی بیاید و از ما حمایت کند وبه تیم ما یک تبریک خشک وخالی بگوید. 

مسوولان بدانند توقع ما بالانیست. ما عاشق هاکی هستیم و اگر تلاشی می شود وقهرمانی حاصل می شود دوست داریم برای لرستان باشد. بازیکنان ما دارند یک کار دلی انجام می دهند ما عاشق این رشته ایم وعاشق استانمان وگرنه هاکی لرستان باید خیلی وقت پیش ازهم پاشیده می شد. با این وجود خیلی کم لطفی و بی مهری است که حمایت نشویم و هاکی زده شویم. 

دید و نگرش من در ورزش بحث همدلی، تفاهم و خرد جمعی است و همه باید برای توسعه و موفقیت ورزشکاران استان تلاش کنیم.
 
آقای عطر مدیر هتل عطر خرم آباد که قرار است از این تیم حمایت کند در گفتگوی تلفنی با برنالرستان گفت: با اتکا به خداوند متعال وپیگیری مسوولان وتلاش بازیکنان امروز شاهد قهرمانی متوالی تیم هاکی بانوان لرستان در لیگ برترکشور هستیم و تیم های قدرتمندی مانند آذربایجان غربی، همدان ومرکزی به ترتیب بعد از تیم های لرستان قرارگرفتند و افتخار قهرمانی را برای استان به ارمغان آوردند که جا دارد از خانم آذر تیموری مربی وبازیکن زحمتکش هاکی بانوان تشکر و قدردانی کنم که علاوه بر قهرمانی کشوری تیم، نامبرده را به‌عنوان خانم گل مسابقات معرفی کردند و از لحاظ انضباط و رفتار تیمی لرستان در رتبه نخست قراردارد. 

گزارش بتول صادقی برنا لرستان 

 

شهردار خرم‎آباد:

قصد تیم‎داری در لیگ دسته اول فوتبال را داریم

شهردار مرکز لرستان بار دیگر بر قصد این شهرداری برای خرید امتیاز تیم لیگ دسته اولی فوتبال سخن گفت.

 محمد مهرابی در جمع خبرنگاران گفت: با استاندار و مدیرکل ورزش و جوانان لرستان جلساتی داشته‎ایم که تیمداری کنیم و بر این اساس تصمیم گرفتیم در لیگ دسته اول فوتبال باشگاه‎های کشور به این عرصه ورود کنیم.

وی ادامه داد: دوست داشتیم در لیگ برتر تیمداری کنیم که توان هزینه‎های آن از عهده شهرداری خارج است. امیدواریم با اجرای امور کارشناسی بتوانیم در این زمینه موفق باشیم.

مهرابی با اشاره به اینکه خرم‎آباد پتانسیل‎های خوبی در بحث ورزش دارد، اضافه کرد: یکی از اولویت‎های شهرداری خرم‎آباد، توسعه ورزش در بخش همگانی و قهرمانی است که با جدیت در این بخش‎ها کار می‎کنیم.

شهردار خرم‎آباد همچنین درباره تخریب یا عدم تخریب باشگاه 22 بهمن نیز گفت: این باشگاه در طرح مجتمع تجاری مسکونی 30 طبقه‎ای «کیو» است که سازه آن مشکل دارد و در این طرح چند برابر فضای سالن 22 بهمن فضا و امکانات ورزشی دیده شده است.

 صحبت‎های شهردار در حالی مطرح شده که شورای اسلامی شهر خرم‎آباد با تصویب طرح دو فوریتی، باشگاه 22 بهمن را از تخریب نجات داده و در مورد بحث تیمداری نیز مدت‎هاست که اهالی ورزش آماده شنیدن اخبار خوب در این زمینه هستند که فعلاً خبری نشده است. 

 

اعزام یک جودوکار و مشاور ورزشی استاندار لرستان به مغولستان

تیم ملی جودو کشورمان با 8 ورزشکار بامداد امروز عازم مغولستان شد.

 تیم ملی جودو کشورمان با ترکیب احسان بهرامیان جودوکار لرستانی در وزن 60- کیلوگرم، وحید‎ حسن‎زاده در وزن 66- کیلوگرم، سعید ملایی در وزن 73- کیلوگرم، امیرقاسمی‎نژاد در وزن 81- کیلوگرم، قاسم احدی و سعید مرادی در وزن 90- کیلوگرم، جواد محجوب در وزن 100- کیلوگرم و جعفر پهلوانی در وزن 100+ کیلوگرم به این رقابت‎ها اعزام شدند.

همچنین آرش میراسماعیلی مشاور ورزشی استاندار لرستان به‎عنوان سرپرست و مسعود حاجی آخوندزاده به عنوان سرمربی بامداد امروز راهی مغولستان شدند.

رقابت‎های جایزه بزرگ مغولستان 13 تا 15 تیرماه در "اولان‎باتور" برگزار می‎شود. 

 

مسابقات صخره‌نوردي لرستان در دورود برگزار شد

مسابقات صخره‌نوردي لرستان در دورود برگزار شدیک دوره مسابقات استانی بلدرينگ گرامی‌داشت شهدای هفتم تیر زير نظر هیأت کوه‌نوردی لرستان برگزار شد.

 این مسابقات که با حضور 14 صخره‌نورد از شهرستان‌های استان در سالن صخره‌نوردی شهرستان دورود برگزار گردید و با شناخت نفرات برتر به پایان رسید.

در پايان اين رقابت‌ها، محمد آیینی، علی لک و حسین لک به ترتيب اول تا سوم شدند.

شایان ذکر است این نفرات تیم استان را در رقابت‌های کشوری یاری خواهند كرد.

 


مطالب مشابه :


لرستان و مجموعه آثار مفرغی

لرستان و مجموعه ابزار و نمادهای منحصر به فردی که از درون قبرهای این منطقه بدست جام جم




بررسی تاثیر آموزش ضمن خدمت بر میزان موفقیت و کارآیی افراد

به نهادی کردن انتظارات سازمانی و موافق کردن آن با خواسته های فردی سیستم آماری جام




جلسات آموزش و تمرینات فوتبال رده سنی زیر 18 سال ترم تابستان سال 92

پایگاه استعدادیابی فوتبال سپاهان لرستان جام رمضان مربوط به سیستم های مختلف بازی




193.سرگذشت شبکه های جدید سیما(قسمت دوم)

پایگاه اطلاع رسانی سیستم و شبکه لرستان - ایلام خانواده و بهداشت فردی بصورت تخصصی، از




ایین نامه کلی منشور اخلاقی فوتبال ایران

پایگاه اخبار فوتبال لرستان . برای بهبود رفتارهای فردی و گروهی و اجتماعی و فرهنگ سازی




کد ملی و شهر محل صدور (شهر محل تولد) مربوط به آن

لرستان 483-484. ازنا. 557 تربت جام. شهرهای دو اسمی در سیستم




بزرگترین تهدید برای اسکیت لرستان نداشتن پیست اسکیت است

جام نیوز استاندار لرستان خود فردی ورزشی که در تابستان بدون سیستم خنک کننده و در




تکنولوژی تشخیص گل در جام جهانی 2014

تکنولوژی تشخیص گل در جام کنیم و با نصب این سیستم در همه استادیوم‌ها و لرستان رود




آثار موجود در موزه های ایران و جهان

نقاب‌های غار کلماکره لرستان جام نقره زمینه انجام مسافرتهای گروهی و فردی داخلی و




اهمیت گوش دادن در روابط بین فردی

اهمیت گوش دادن در روابط بین فردی ورود به سیستم یکی از همکاران صادراتی لرستان.




برچسب :