تاریخچه یگان ویژه نوپو _ سپاه پاسداران

تامین امنیت انتظامی در لحظات حساس 

تصورتان بر این نباشد که هر یگان ویژه ای، نام یگان ویژه را هم بدنبال خواهد داشت. نیروهایی در سطح کشور فعال هستند که از نظر عملیاتی و ساختار دستوری، تعریف وظایفشان دقیقا همسو با یگان ها یا همان تیپ های ویژه است. از جمله این نیروهای مستقر در سطح کشور، میتوان به نیروهای قرارگاه ثارالله در پایتخت نام برد که وظیفه شان حفظ امنیت فیزیکی یا همان نظامی امنیتی پایتخت میباشد. این قرارگاه شامل زیرمجموعه هایی هم میباشد. از مهمترینانش میتوان به "سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ" و در سطح استانی تهران به "سپاه سیدالشهدا" اشاره نمود.
درکل حساسیت کلان شهرها، اصولا به مسایل شهری محدود نمیشود و برای مواقعی که مسایل دیگر (از قبیل سیاسی) باعث ایجاد اخلال در نظم شهر میشود و بنابر تشخیص معمولا وزارت امنیت کشور، امکان گسترش آن به شهرهای دیگر هم فراهم باشد، وظیفه نیروهای ویژه تامین امنیت و پاد وحشت، وظیفه ای تعریف خواهد شد که حتی دقایق تناوب اختلال نظم بر اساس اجتماعات خیابانی هم در حد یک اخلال اساسی در نظام بالا میرود. و اینجاست که نیروها، با نهایت توان در برابر اختلال (حتی گاه بدون اعمال خشونت از سمت معترضان) به سرکوب شدید این تجمعات میپردازند. به طور مثال عملیات های پراکنده بعد از انتخابات 88. تجمعات بعد از این انتخابات، همچون زمان قیام منافقین، بعد از برکناری بنی صدر نبود. تفاوت تجمعات و اعتراضات بعد از انتخابات با آن وطن فروشان این بود که بعد از انتخابات، اکثر معترضین به مبارزه فیزیکی علاقه نداشتند و اجتماعات مسالمت آمیز بود. اما دستور صریح است و وقتی به نوعی حرکتی که به ضرر نظام انقلاب اسلامی باشد به سمت فراگیری در کشور پیش رود، سرکوب اجتناب ناپذیر است.
درهرحال این مقدمه ای نسبتا طویل بود برای توضیحاتی نسبتا کامل در خصوص قرارگاه ثارالله، که وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی میباشد. امیدوارم از مطالعه آن لذت ببرید.
ادامه مطلب به نقل از سایت ویکیپدیا میباشد.
"تاریخچه از سال ۱۳۷۴ سپاه پاسداران و مشخصاً قرارگاه ثارالله ماموریت یافتند در صورت بروز بحران مسئولیت امنیت پایتخت را برعهده گیرند. از ابتدای تشکیل این قرارگاه در سال ۱۳۷۴ تا پیش از حوادث انتخابات ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ تعیین شرایط ویژه و سپردن مسئولیت امنیت پایتخت به این قرارگاه سه بار اتفاق افتاد؛ در جریان تجمعها و شورشهای خیابانی اسلامشهر در سال ۷۴، ۱۸ تیر ۷۸ و تجمع و شورشهای خیابانی ۱۸ تیرماه ۱۳۸۲.
در دو دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی، عزیز جعفری كه در آن ‏زمان فرمانده نیروی زمینی سپاه بود، فرماندهی این قرارگاه را هم برعهده داشت. در زمان تحصن نمایندگان مجلس ششم، او در نامهای به رهبری و روسای سه قوه، تحصن را مقدمه كودتا خوانده ‏و خواهان مجوز برخورد رسمی قرارگاه با نمایندگان شده بود.
در سال ۸۴ پس از انتقال سردار جعفری به دفتر فرماندهی كل قوا، سردار زاهدی كه جایگزین او در ‏فرماندهی نیروی زمینی شده بود، همزمان فرماندهی قرارگاه ثارالله را برعهده گرفت. در تیر ۱۳۸۷ سردار حجازی قائممقام فرمانده سپاه، باز هم با حفظ سمت به عنوان فرمانده قرارگاه ثارالله منصوب ‏شد.
پس از انتخابات ریاست جمهوری در ۲۲ خرداد ۱۳۸۸، به دستور شورای عالی امنیت ملی وظیفه کنترل پایتخت تا دو ماه (از ۲۵ خرداد تا ۲۵ مرداد ۱۳۸۸) بر عهده قرارگاه ثارالله و زیرمجموعهاش سپاه محمد رسولالله در تعامل با نیروی مقاومت بسیج گذاشته شد. در جریان اعتراضها، شبهنظامیان بسیجی که در کنار ماموران نیروی انتظامی در مقابله با معترضان در تظاهرات تهران حضور داشتند، تحت فرماندهی سپاه محمد رسول الله بودند.[۶] 
زیرمجموعه ها
یرمجموعه های این قرارگاه شامل سپاه محمد رسولالله متشكل از نیروهای كادر و وظیفه سپاه و گردانهای عاشورا و ‏الزهرا شامل نیروهای داوطب مرد و زنی كه در قالب بسیج مساجد، ادارات، دانشگاهها، مدارس ‏و ... سازماندهی شدهاند، میباشد. سپاه استان تهران (سپاه سیدالشهدا) -که یکی از 47 سپاه استانی است که در سال ۱۳۸۷ تشکیل شد- دیگر سپاه استان تهران است.
در ۱۹ و ۲۰ مهرماه ۱۳۸۷ رزمایشی به نام «رزمایش عاشقان ‏ولایت» به فرماندهی قرارگاه ثارالله و با شرکت این دو سپاه و گردانهای بسیج در تهران، کرج، اسلامشهر، شهرری، رباط کریم ‏و ورامین با هدف ایجاد هماهنگی میان نیروهای داوطلب و كادر ‏نظامی برای انجام عملیاتهای درونشهری برگزار 
وظایف

قرارگاه ثارالله در صورت بروز بحران و شرایط ویژه که تشخیص آن با شورای عالی امنیت ملی و تصویب مقام رهبری است، مسئولیت برقراری امنیت شهر تهران را عهدهدار میشود ولی در شرایط عادی این مسئولیت برعهده نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات است."

مطلب بعدی در خصوص نحوه عملکرد عملیاتی و اعتقادات و سیاست های نیروهای نوپو میباشد.
راستی در مورد اینکه نوپو مخفف چیست هم سوالات زیادی شده. ولی معتبرترینشون این سه تا هستند که بعدا اصلیشون رو براتون میگم.
نیروی ویژه پیرو ولایت


و امیدوارم دوستان بدونند که از ویژگی های بارز نیروهای نظامی، اینه که احساسات رو در خصوص نحوه عملیات در نظر نمیگیرن و صرفا تمرکزشون روی نتیجه عملیاته. مثلا یک اجتماع 1 میلیون نفری رو در نظر بگیرید. اگر با مرگ 100 نفر اونا، اون 1 میلیون نفر نجات پیدا کنند، پس این بهتره تا اینکه با احساس رفتار کنن و حتی یک نفرم نکشن تا اون یک میلیون نفر کلا کشته بشن.
و کلا نیت و اصلا وجود این نیروها، حفظ ایران و ایرانیست. نظام یعنی ایران و ایران یعنی ایرانی.
پیروز باشید

همین ابتدا یک خواهش دارم

لطفا به این کلمات خوب دقت کنید:

۱. یگان امداد (همان ضد اغتشاش)

۲.یگان ویژه (همان ضد شورش)

۳.نیروهای ویژه پشتیبان ولایت (همان نوپو)

حالا با عکس ببینیم:

۱.یگان امداد:

 

2 - یگان ویژه


3 - نیروهای ویژه نوپو
<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

۱)علاوه بر اینکه دقت بینایی این افراد باید 10/10 باشه دقت تیر اندازی هم باید 10/10 باشه یعنی با هر شلیک بتوانند به صورت دقیق یک نفر رو هدف بگیرند .

۲ ) اعتماد به نفس : برای مثال هر یک از افراد یگان نوپو باید بتوانند از طریق دو طناب از پشت بام یک ساختمان سه طبقه به ساختمانی در 10 متر آنطرف تر برسند جالب است بدانید  این گروه از تمرینات تنها تابع اعتماد بنفس و شجاعت  است .

 توانایی رزمی  : در حد باز شدن پاها حداقل به اندازه 170 درجه  وتوانایی لگد زدن های محکم و سریع به اندامهای فوقانی و نقاط حساس بدن و چندین فن پرشی و قفل کردن و شکستن اعضای بدن و دفاع شخصی و استفاده از چوب و تونفا و چاقو به انضمام پرتاب چاقو و استفاده صحیح از سلاح سرد . 

۳) توانایی در رانندگی عملیاتی : شامل رانندگی و موتور سواری و شیوه های فرار از تیر رس مهاجم  و تقیب و گریز همزمان و نیز نحوه ی وارد ساختن  ضربه  به سپر خودرو مهاجم به گونه ای که به واژگونی آن بینجامد .

۴) تیر اندازی و جنگ افزار شناسی  تخصصی : شامل آشنایی با تله گذاری و بمب گذاری و شناسایی تله های انفجار در ساختمان ها و به طور کلی نحوه ی برخورد با جنگهای شهری ، اشتباه کنی خودت ترکیدی ! حتی 1 صدم ثانیه ، هیچ گلوله یا بمبی واسه فرارت معطل نمیشه .

۵)  ایجاد وحشت در مهاجم: این کار عمدتا و در عملیات های رهایی گروگان به صورت تخصصی به عهده ی یک نفر از تیم نوپو به نام "مذاکره کننده" است البته از تکنیکهای روانی این گروه پر توان در زمینه عملیات روانی میتوان  به رنگ مشکی تجهیزات ، خودرو ها و لباس و ماسک صورت این گروه اشاره کرد.

۶) راپل و صعود و نزول از ارتفاعات : شامل صعود و نزول  از پشت بام  یا  هلیکوپتر آن هم به شیوه های گوناگن مثل راپل پلنگی یا تیر اندازی در حال صعود و نزول و یا صعود معکوس.

                                       راپل


                               راپل

تک تیرانداز نوپو

mp5  اسلحه نیروهای نوپو


مطالب مشابه :


شرایط استخدام در نوپو

نیرو های ویژه - شرایط استخدام در نوپو - نیروهای ویژه خرید لباس یگان ویژه ی




عکسهای جدید نوپو

برچسب‌ها: عکس های جدید نوپو, نوپو, نیروی نوپو, یگان ویژه ی




فیلم نوپو

یگان ویژه روسیه (اوج اقتدار) نیروی ویژه ی لوکزامبورگ داعش یک میلیون و دویست زن عراقی را




تاریخچه یگان ویژه نوپو _ سپاه پاسداران

تصورتان بر این نباشد که هر یگان ویژه ای، نام یگان ویژه را هم بدنبال خواهد داشت. نیروهایی در




یگان‌ ویژه«نوپو» ، سری‌ترین پلیس ایران

csa - یگانویژه«نوپو» ، سری‌ترین پلیس ایران - معرفی بهترین و پیشرفته ترین ارتش,تجهیزات




برچسب :