قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان با «آتیه سازان حافظ» منعقد شد

پس از یک ماه انتظار؛

قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان با «آتیه سازان حافظ» منعقد شد

پس از گذشت یک ماه از اتمام قرارداد بیمه دی، عضو هیات مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی از انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی کارگران بازنشسته با شرکت بیمه آتیه سازان حافظ خبر داد.

کریم صادقزاده با اعلام این خبر گفت: قرارداد کانون عالی کارگران بازنشسته با شرکت بیمه آتیه سازان حافظ از ابتدای آذرماه سال ۹۲ آغاز و تا پایان آبان ماه سال ۹۳ ادامه خواهد یافت.

وی بابیان اینکه به موجب این قرارداد یک ساله، هزینه حق بیمه ماهیانه هر نفر بالغ بر ۲۰ هزار و ۲۰۰ تومان خواهد بود، گفت: پیش بینی می‌شود که از این طریق 120 هزار نفر از خدمات بیمه مکمل درمانی در استان آذربایجان شرقی استفاده کنند.

این مقام صنفی بایادآوری اینکه پیش از این کارگران بازنشسته از طریق قراردادی که میان نهاد صنفی‌شان با شرکت «بیمه دی» بسته شده بود از خدمات بیمه مکمل درمانی استفاده می‌کردند، افزود: این قرارداد با همه نارضایتی‌ها در آبان ماه سال جاری به پایان رسید.

وی افزود: ابتدا قرار بود قرارداد جدید خرید بیمه تکمیلی درمانی کارگران بازنشسته با شرکت «بیمه دانا» منعقد شود، اما با وجود امضای تفاهم نامه مشترک این قراداد به دلیل عدم استقبال بعضی ازکانون‌های استانی و عهدشکنی بیمه دانا منتفی شد و در ‌‌نهایت قراداد جدید با شرکت خدمات بیمه آتیه سازن حافظ منعقد شد.

صادقزاده افزود: در کارنامه شرکت بیمه آتیه سازان حافظ که زیر نظر بیمه سلامت ایرانیان قرار دارد سابقه انعقاد و اجرای قراردادهای سنگین بیمه‌ای همانا خدمت به بازنشستگان کشوری مشاهده می‌شود.

نائب رئیس هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته استان گفت: از ابتدای آذرماه با به اجرا در آمدن قرارداد خرید بیمه تکمیلی جدید، بصورت پیش فرض تمامی افرادای که نام آن‌ها در آخرین لیست خریداران بیمه تکمیلی درمانی از شرکت بیمه دی (لیست مهرماه) وجود دارد، به عنوان مشتریان شرکت بیمه آتیه سازان حافظ تلقی می‌شوند.

وی ادامه داد: بر همین اساس چنانچه از میان این لیست، فرد یا افرادی نسبت به استفاده از خدمات بیمه مکمل شرکت آتیه سازان حافظ تمایلی ندراند، می‌بایست حداکثر ظرف مدت سه ماه با مراجعه به کانون‌های شهرستانی تابعه استان آذربایجان شرقی کارگران بازنشسته و مستمری بگیران انصراف و یا افزایش افراد تحت تکفل خود را بصورت کتبی اعلام نمایند.

به گفته صادقزاده بر این اساس کانون‌های شهرستانی نیز موظف هستند تا هرچه سریع‌تر با ارسال لیست اعضای منصرف شده خود نسبت به لغو قرارداد بیمه تکمیلی آن‌ها و بازپرداختن حق بیمه‌های که هر ماه توسط سازمان تامنی اجتماعی از محل مستمری‌ها کسر می‌شود اقدام کنند.

وی بابیان اینکه حق بیمه مربوط به کارگران بازنشسته انصرافی از بیمه تکمیلی، از محل چک‌های مربوط به حذف و اضافه حق بیمه انجام خواهد شد، گفت: پس از اتمام این دوره سه ماهه دیگر هیچ درخواستی برای لغو بیمه تکمیلی این گروه از بیمه شدگان پذیرفته نخواهد شد و کانون های شهرستانی بازنشسته در این خصوص هیچ مسئولیتی را برعهده نمی‌گیرد.

وی همچنین در خصوص شرایط تازه‌ای که در قرارداد جدید برای نحوه ارائه اخدمات بیمه مکمل درمانی به اعضای تحت تکفل (همسر، فرزند، والدین و...)کارگران بازنشسته گنجانده شده است، گفت: به موجب این قرارداد کارگران بازنشسته از این پس در صورت تمایل می توانند همه اعضای خانواده خود را تحت پوشش خدمات بیمه مکمل قراردهند.

همچنین صادقزاده در خصوص تعرفه‌های قرارداد جدید گفت: به موجب این قراداد اعمال جراحی فوق تخصصی ۸ میلیون تومان، جراحی تخصصی ۵ میلیون تومان، پارکلینک ۱، ۲و ۳ معادل ۳ میلیون تومان، آزمایش ۲ میلیون ۵۰۰ هزار تومان، و رفع عیوب انکسار چشم ۸ هزار تومان خواهد بودو بیمه عمر و حوادث گروهی جزء این قرارداد نبوده که در حال بررسی جهت انعقاد قرارداد با یکی از شرکتهای بیمه ای هستیم که در صورت تایید اطلاع رسانی خواهد شد.

رئیس هیئت مدیره کانون کارگران بازنشسته شهرستان تبریز در خاتمه سخنان خود با بیان این مطلب وضعیت معیشت بازنشستگان تلخ و رنج آور است گفت: دولت و مجلسیان بایستی توجه جدی به معیشت بازنشستگان داشته باشند زیرا که وضعیت امروز بازنشستگان تصویری از آینده کارگران امروز است.

صادقزاده با بیان اینکه افزایش چندبرابری بیمه تکمیلی در توان بازنشستگان نیست و  بیمه تکمیلی،بیمه تحمیلی برای تامین درمان بازنشستگان و مستمری بگیران است گفت:بازنشستگان در حالت عادی هم توانایی تامین مایحتاج زندگی خود را ندارند و با سیلی صورت خود را سرخ نگه می دارند و توان پرداخت هزینه های اضافی را ندارند که با توجه به پیشنهاد اعضای هیئت مدیره کانونعالی به مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی امید است کمک های شایانی در جهت هزینه های بیمه درمانی تکمیلی گروهی و عمر و حوادث بازنشستگان در آینده نزدیک انجام پذیرد.

وی با اشاره به اینکه قانون درمان الزام یکی از دستاوردهای ارزنده نظام جمهوری اسلامی ایران است گفت:ما با توجه به صراحت ماده 76 قانون الزام درمان بیمه شدگان مخالف بیمه درمان تکمیلی هستیم ولی ناتوانی سازمان تامین اجتماعی در ارائه خدمات بهینه درمان و کثرت بیمه شدگان در سطح استان که نزدیک به 700 هزار نفر و با خانواده هایشان بالغ بر 1.5 میلیون نفر در سطح استان هستند و وجود 2 بیمارستان تخصصی  و 15 درمانگاه تامین اجتماعی در سطح استان که جوابگوی نیازهای درمان بازنشستگان و مستمری بگیران نیست به ناچار مجبور به انعقاد قرارداد گروهی با هزینه خود بازنشستگان هستیم.

 


مطالب مشابه :


مشکلات بیمه درمان

بگیران سازمان تامین اجتماعی کشور مجهز تامین اجتماعی در تبریز بیمه




قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان با «آتیه سازان حافظ» منعقد شد

کانون کارگران بازنشسته تبریز ولی ناتوانی سازمان تامین اجتماعی در ارائه خدمات




استخدام در تامین اجتماعی

اولین نسخه دیجیتالی نشریه تأمین، نشریه داخلی سازمان تأمیناجتماعی; بیمارستان 29 بهمن




استخدام 5777 نفر در سازمان تامین اجتماعی

بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز اولین نسخه دیجیتالی نشریه تأمین، نشریه داخلی سازمان تأمین




انتخابات بازرسان کانون کارگران بازنشسته با حضور گسترده کارگران بازنشسته شهرستان تبریز برگزار گردید

کانون کارگران بازنشسته تبریز طول سال از طریق سازمان تامین اجتماعی و بانک رفاه




قدرت خرید کارگران باید حفظ شود.

کانون کارگران بازنشسته تبریز تغییر نام سازمان تأمین اجتماعی به صندوق




اردوی سیاحتی سرعین

کانون کارگران بازنشسته تبریز برگزاری این اردوها با حمایت مالی سازمان تامین اجتماعی




استخدام 1900 نفر در سازمان تامین اجتماعی در سراسر کشور

استخدام در تبریز کاریابی و بازار کار به گزارش روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی




برچسب :