آموزش پاورپوینت

آموزش نرم افزار پاور پوینت بخش سوم
در بخش اول نرم افزار پاور پوینت کار با کادرهای متنی و ایجاد اسلاید و در بخش دوم وارد کردن عکس و اعمال تغییرات بر روی تصاویر را به طور کامل آموزش دادم . در این بخش می خواهم کار با اشکال و ایجاد شکل های دلخواه در اسلاید با تنظیمات آن را به طور کامل برای شما توضیح بدهم .

کار با اشکال در پاور پوینت
در نرم افزارهای دیگر مجموعه آفیس نیز از گزینه Shape استفاده کرده ایم اما می خواهیم در این قسمت به طور کامل با کاربرد این ابزار آشنا شویم .برای شروع نرم افزار پاور پوینت را باز کنید.
1. بعد از اجرایی برنامه ، بر روی گزینه Insert در نوار ابزار کلیک کرده و گزینه Shape را انتخاب می کنیم .(برای مشاهده تصاویر با سایز اصلی بر روی آنها کلیک راست کرده گزینه View Image را انتخاب کنید)

POWER-POINT-2010-CH3-1.jpg

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید برای ترسیم کردن یک شکل انتخابهای متفاوتی را ، این جعبه ابزار در اختیار شما قرار داده است کافیست هر کدام از شکل هایی که در لیست زیر مشاهده می کنید انتخاب کرده و در وسط اسلاید خود بکار ببرید.برای مثال چند نمونه از شکل های موجود در این لیست را برای شما در وسط اسلاید خودم ترسیم کردم.

POWER-POINT-2010-CH3-2.jpg

POWER-POINT-2010-CH3-3.jpg

2. برای ترسیم خطوط آزاد باید چکار کرد؟ در بعضی از مواقع ممکن است احتیاج داشته باشید تا یک شکل را خودتان ترسیم کنید برای انجام اینکار نیز دو ابزار بسیار کاربردی در لیست با نام های Freeform.Scribble وجود دارد .
تفاوت این دو ابزار در این است که با ابزار FreeFormشما می توانید با درگ کردن یا ایجاد نقاط در اسلاید به شکل دلخواه خود برسید اما ابزار Scribble این امکان را برای شما فراهم نمی کند یعنی اگر شما در حال درگ کردن دستتان از روی کلیک راست ماوس برداشته شود کادر شما همان جا نیمه کاره باقی می ماند. برای درک خودتان یکبار این تمرین را با هر دو ابزار انجام دهید .

POWER-POINT-2010-CH3-4.jpg

وارد کردن عکس و بافت داخل اشکال ترسیم شده
3. شما می توانید به جای رنگ ، داخل اشکال ترسیمی را با تصاویر و بافت هایی که به صورت پیش فرض در نرم افزار پاور پوینت وجود دارد را پر کنید . به تصاویر زیر دقت کنید.

POWER-POINT-2010-CH3-5.jpg

4. چند دایره در وسط اسلاید خود بکشید . بر روی یکی از دایره ها کلیک کرده تا تب Drawing Tools فعال شود .
5. در این تب تنظیمات پیشرفته مربوط به اشکال در نرم افزار پاور پوینت وجود دارد که می توانید با آنها کار کنید . برای تغییر رنگ داخل اشکال ترسیمی گزینه Shape Fill را انتخاب کرده و یک رنگ را به دلخواه انتخاب کنید . در صورتیکه به رنگ بیشتری احتیاج دارید گزینه More Fill Color  را انتخاب کرده و در لیست باز شده به رنگهای بیشتری دسترسی خواهید داشت .

POWER-POINT-2010-CH3-6.jpg

6. می خواهیم داخل دایرهای ترسیم شده یک تصویر یا بافت دلخواه را وارد کنیم برای انجام اینکار گزینه Shape Fill را انتخاب و بر روی گزینه Picture کلیک کنید .
شما می توانید تصاویر مورد نظر خودتان را انتخاب و بر روی کلید Open کلیک کنید .

POWER-POINT-2010-CH3-7.jpg

POWER-POINT-2010-CH3-8.jpg

POWER-POINT-2010-CH3-9.jpg

7. برای وارد کردن بافت مورد نظر نیز به همین ترتیب گزینه Shape Fill را انتخاب و از لیست باز شده گزینه Texture را انتخاب کنید .

POWER-POINT-2010-CH3-10.jpg

POWER-POINT-2010-CH3-11.jpg

8. برای تغییر رنگ خط دور دایره ها نیز در تب Drawing Tools از گزینه Shape Outline می توانید استفاده کنید .
همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید می توانید رنگ مورد نظر خود را در طیف نمایش داده شده  انتخاب نمایید یا با انتخاب گزینه Weight ضخامت خط دور اشکال و با انتخاب گزینه Dashes نوع خط را تغییر دهید.

POWER-POINT-2010-CH3-12.jpg

9. در قسمت Shape Effect هم می توانید سایه ، بعد و شفافیت اشکال خود را تغییر دهید .

POWER-POINT-2010-CH3-13.jpg

تراز کردن اشکال کشیده شده
10.برای اینکه اشکال کشیده شده شما در اسلاید در یک راستا قرار بگیرد کافیست آنها را با پایین نگه داشتن کلید Ctrl انتخاب و کلید Align را در تب Format انتخاب کنید.از لیستی که برای شما باز می شود با در نظر گرفتن شکلهای خود می توانید آنها را از بالا، پایین ، راست و چپ تراز کنید .

POWER-POINT-2010-CH3-14.jpg

POWER-POINT-2010-CH3-15.jpg

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید اشکال ترسیم شده از سمت راست با هم تراز شده اند .

آموزش نرم افزار پاور پوینت بخش چهارم
در این بخش میخواهم کار با Smart Art ، ایجاد جدول و کاربرد آنها را برای شما کاربران عیزیز توضیح بدهم . قرار بود که در بخش اول یک آموزش کاربردی و خلاصه و مفید ایجاد کنم که کاربرانی که با این نرم افزار کم و بیش آشنایی دارند نیازی به خواندن مطالب تکراری نداشته باشند اما اولیت را بر این گذاشتم که بیشتر دوستان شاید به تازگی با این نرم افزار آشنا شده باشند و یک آموزش مختصر بدون در نظر گرفتن تمام ابزار شاید کمی گیج کننده برای افراد مبتدی باشه ولی سعی می کنم در یک یا دو درس بعدی به جمع بعدی برسم و یک پروژه کامل را برای شما آموزش بدهم .

کار با Smart Art
در بخش های قبلی به طور خلاصه کارکرد Smart Art را توضیح دادم اما می خواهم در این بخش به طور کامل به این موضوع پرداخته وشما را بیشتر با این ابزار آشنا کنم . گزینه Smart Art  از تب Insert قابل دستیابی است .
 1. بر روی تب Insert کلیک کرده و گزینه Smart artرا انتخاب کنید . می خواهم سر فصل هایی که در اسلاید نمایش داده شود را با Smart art ایجاد کنم .قبل از هرچیز یک اسلاید جدید از تب Home ایجاد کنید(برای مشاهده تصاویر با سایز اصلی بر روی آنها کلیک راست کرده گزینه View Image را انتخاب کنید)

POWER-POINT-2010-CH4-1.jpg

2.بر روی کلید Insert Smartart Graphic کلیک کنید.

POWER-POINT-2010-CH4-2.jpg

3.در این صفحه شما می توانید به دلخواه یکی از شکل های مورد نظر را با توجه به اسلاید خود انتخاب کرده و عناوین مقدمه یا صفحات خود را وارد کنید .
من عناوین اسلایدهایی که می خواهم در پروژه معرفی سایت قرار بگیرد را وارد می کنم .

POWER-POINT-2010-CH4-3.jpg

4. دقت داشته باشید که شما هر اسلایدی که بخواهید در تب Layout می توانید انتخاب کنید و محدودیتی در انتخاب طرح خود ندارید .برای ایجاد کلید های بیشتر در Smart art کشیده شده کافیست در تب Design گزینه Add Shape را انتخاب و یک یا چند کلید قبل و بعد از نقطه مشخص شده ایجاد کنید .
نکته برای ایجاد یک زیر مجموعه همانند تصویر زیر کافیست کلید Add Bullet را بزنید .

POWER-POINT-2010-CH4-4.jpg

POWER-POINT-2010-CH4-5.jpg

5. در قسمت layout در صورتیکه از باکس کشیده شده خود راضی نیست می توانید شکل آن را تغییر دهید.

POWER-POINT-2010-CH4-6.jpg

6. در قسمت Smart Art Style می توانید نوع نمایش باکس کشیده شده را تغییر دهید .

POWER-POINT-2010-CH4-7.jpg

7. در قسمت Change Color می توانید رنگ باکس کشیده را تغییر دهید.

POWER-POINT-2010-CH4-8.jpg

لینک دادن Smart Art به صفحات دیگر
در این قسمت با توجه به تصاویر بالا یک صفحه به نام آموزش نرم افزارهای کاربردی ایجاد کرده و کلید های Smart Ar که دراین آموزش ساخته ایم را به صفحه مقصد لینک می دهیم .
8. بر روی متنی که می خواهید به صفحه مقصد لینک دهید کلیک راست کرده گزینه Hiperlink را بزنید.

POWER-POINT-2010-CH4-9.jpg

9.بسیار خوب همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید اگر لینک انتخابی شما در یک سایت یا وبلاگ باشد می توانید آدرس مورد نظر خود را در قسمت Address تایپ کنید .

POWER-POINT-2010-CH4-10.jpg

اگر می خواهید به یکی از صفحات اسلاید خود لینک داشته باشید گزینه Place In this Document را انتخاب کرده و لیست اسلایدهای طراحی شده را به شما نمایش می دهد با انتخاب هر کدام از آنها و کلید بر روی گزینه Ok لینک شما ساخته می شود .

POWER-POINT-2010-CH4-11.jpg

برای نمایش اسلاید ساخته شده کلید F5 را از روی کیبرد بزنید .لینک ساخته شده را تست کنید .

POWER-POINT-2010-CH4-12.jpg

POWER-POINT-2010-CH4-13.jpg

وارد کردن جدول
10. کاربا جدول ها در نرم افزار Word 2007 به طور کامل توضیح داده شده است ولی می خواهم در این قسمت توضیحات را کمی کاملتر کنم .
بر روی تب Insert کلیک کرده و گزینه table را انتخاب کنید . یک صفحه کوچک برای شما نمایش داده می شود .خانه های کوچکی که در تصویر زیر مشاهده می کنید ستون های یک جدول می باشد بای مثال می خواهیم یک جدول 4×4 ایجاد کنیم کافیست در جهت های عمودی و افقی 4 مربع را انتخاب نمایید .

POWER-POINT-2010-CH4-14.jpg

11. در صورتیکه تعداد خانه های جدول شما از مربع های کوچک بیشتر بود می توانید گزینه Insert Table را انتخاب و خانه های جدول خودتان را وارد کنید .

POWER-POINT-2010-CH4-15.jpg

12. در صورتیکه 2 گزینه بالا کار راه انداز شما نبود و جدول ساخته شده با جدولی که شما می خواهید متفاوت بود گزینه Draw Table را انتخاب کرده و جدول خود را ترسیم کنید .

POWER-POINT-2010-CH4-16.jpg

13. برای تغییر و تنظیمات ظاهری جدول یکبار بر روی آن کلیک کرده تا تب Table Tools فعال شود . حال می توانید در این صفحه در قسمت Table Style Option ستون های عنوان و ردیف را با رنگ متفاوت نمایش دهید .

POWER-POINT-2010-CH4-17.jpg

14.می توانید در قسمت Table Style تم ظاهری جدول را تغییر دهید .

POWER-POINT-2010-CH4-18.jpg

15. در قسمت Border Style شما می توانید اطلاعات مربوط به خطهای موجود در جدول های را ویرایش ، حذف ، یا نوع خط نمایش داده شده را تغییر دهید .

POWER-POINT-2010-CH4-19.jpg

16. کافیست بعد از انتخاب خط مورد نظر با قلمی که فعال می شود بر روی جدول های مورد نظر بکشید یا با ابزار Eraser خط جدول ها را پاک کنید .

POWER-POINT-2010-CH4-20.jpg


  


آموزش نرم افزار پاور پوینت بخش پنجم
در بخش های قبلی در مورد ایجاد اسلاید و کار با کادرهای متنی ، وارد کردن عکس در پاور پوینت ، کار با اشکال و آموزش Smart Art را برای شما به طور کامل توضیح دادم.در این مرحله می خواهم تغییر ظاهری اسلایدها و چیدمان یک صفحه را براش شما به طور کامل توضیح بدهم.

تغییر ظاهری اسلاید
1. در مرحله اول نرم افزار را اجرا کرده ، بر روی تب Design کلیک کنید .
شما با انتخاب گزینه Page Setup می توانید اندازه اسلاید ، نمایش طولی و عرضی اسلاید را تغییر دهید
با انتخاب گزینه Slide Orientation اسلاید خودتان را به صورت عمودی یا افقی تنظیم کنید.

POWER-POINT-2010-CH5-1.jpg

2. اما مهمترین بخش در تب Design قسمت Themes می باشد . شما در این بخش می توانید تغییرات ظاهری اسلاید خودتان را به صورت دلخواه تغییر دهید . فقط کافیست ماوس خود را در لیستی که در تصویر زیر مشاهده می کنید برده تا پس زمینه اسلاید شما تغییر کند .

POWER-POINT-2010-CH5-2.jpg

POWER-POINT-2010-CH5-3.jpg

شما در تنظیمات رنگ بندی و چیدمان تم ها هیچ محدودیتی ندارید و هر تغییری که بخواهید می توانید با انتخاب گزینه Background Styles بدهید .بر روی Background Styles کلیک کرده و گزینه Format Background را انتخاب می کنیم .

POWER-POINT-2010-CH5-4.jpg

3. در ویزارد Format Background قسمت اول Fill می توانید پس زمینه رنگی ، گرادیانت ، عکس و بافت اسلاید را تغییر دهید  . تنظیمات این ابزار بسیار ساده بوده فقط کافیست گزینه مورد نظر خودتان را انتخاب کرده و درصدهای آن را کم یا زیاد کنید تا به اسلاید دلخواه برسید .

POWER-POINT-2010-CH5-5.jpg

4. در صورتیکه گزینه Picture Or Texture را در قسمت Fill تیک بزنید سه گزینه بعدی نیز فعال می شود .

POWER-POINT-2010-CH5-6.jpg

5. با انتخاب سه گزینه قسمت چپ می توانید روشنایی ، رنگ و افکت را نیز تغییر دهید.

POWER-POINT-2010-CH5-7.jpg

6. بیشتر ابزارها در تب های مختلف تکرار شده اند و از توضیح در مورد آنها خودداری میکنم .شما با انتخاب گزینه Color می توانید طیف رنگی پس زمینه را مشاهده کنید .کافیست رنگ مورد نظر خودتان را انتخاب کنید .

POWER-POINT-2010-CH5-8.jpg

نحوه نمایش اسلایدها در پاور پوینت
شما در تب transitions می توانید نحوه نمایش اسلایدها را تعیین کنید به عنوان مثال بعد از نمایش دادن اسلاید اول اسلاید دوم به صورت مربع مربع نمایش داده شود . بر روی تب transitions کلیک کنید .

POWER-POINT-2010-CH5-9.jpg

6.بسیار خوب شما می توانید در قسمت transitions to this slide حالت های نمایش را انتخاب کنید .یکی را انتخاب کرده و کلید F5را بزنید .
اگر بخواهید تمام اسلاید ها از یک حالت نمایش استفاده کنند کلید Apply To All را بزنید . برای اینکه متوجه بشید همه اسلایدها از حالت نمایش انتخاب شده بهره می برند ، یک ستاره در قسمت سمت چپ اسلاید مشخص می شود.

POWER-POINT-2010-CH5-10.jpg

7.  در قسمت Effect Options می توانید نحوه نمایش اسلاید را تغییر دهید .به عنوان مثال اگر اسلاید شما از سمت راست نمایش داده می شوند می توانید نوع نمایش را به سمت چپ یا وسط یا هر قسمت دیگر تغییر دهید .

POWER-POINT-2010-CH5-11.jpg

8. دو گزینه دیگر در تب transitions وجود دارد یکی Sound که زمانی بکار می رود که بخواهید هنگام نمایش اسلاید یک صدا هم پخش شود .دیگری Duration مدت زمان نمایش اسلاید می باشد .

POWER-POINT-2010-CH5-12.jpg

9. در قسمت Advance Slide اگر تیک گزینه On Mouse Clickرا بزنید دیگر نیازی نیست در هنگام نمایش اسلایدها کلیک کنید کافیست در قسمت After یک مدت زمانی را برای نمایش اسلایدها وارد نمایید .

POWER-POINT-2010-CH5-13.jpg


  


آموزش نرم افزار پاور پوینت بخش ششم
در بخش آخر می خواهم نحوه اعمال انیمیشن بر روی آبجکت ها و کار با کلیدهای اکشن باتن را به صورت کامل برای شما توضیح بدهم . یکی از مهمترین مباحث هم پرینت گرفتن از اسلایدها و تنظیمات پرینت بود که در قسمت آخر این آموزش به صورت کامل توضیح دادم.

 افکت یا انیمیشن بر روی آبجکت ها
1. پاور پوینت را اجرا کنید .از منو بار بالای صفحه روی تب Animation  کلیک کنید .

POWER-POINT-2010-CH6-1.jpg

دقت داشته باشید تا آبجکتی را در اسلاید انتخاب نکنید ابزارهای تب Animation فعال نمی شود .شما می توانید در این صفحه بر روی هر آبجکت یک انیمیشن اجرا کنید.
2. در قسمت Animation یک حالت را برای نمایش آبجکت خود انتخاب کنید. بعد از انتخاب حالت نمایش به صورت پیش فرض Animation انتخاب شده به صورت Preview نمایش داده می شود .
عدد 1 که در تصویر زیر نمایش داده می شود نشانگر این است که اولین آبجکت در اسلاید شما متحرک شده است .

POWER-POINT-2010-CH6-2.jpg

3. تب Animation Panel را فعال کنید تا تغییرات اعمال شده را مشاهده کنید. شما می توانید با زدن کلید Play تغییرات اعمال شده بر روی آبجکت را مشاهده کنید .

POWER-POINT-2010-CH6-3.jpg

4. در قسمت Timing می توانید مدت زمان باقی ماندن و سرعت لود شدن انمیشن را در این قسمت تغییر دهید .

POWER-POINT-2010-CH6-4.jpg

5.در بعضی مواقع احتیاج دارید چند آبجکتی که در صفحه دارید به صورت مربع پشت سرهم اجرا شود به عنوان مثال ابتدا لگو اجرا شود بعد متن پایین صفحه و بعدش هرچی که توی اسلاید خودتون دارید . اینجا باید به اعدادی که به آبجکت های شما تعلق گرفته دقت داشته باشید یعنی آبجت اول برای اجرا را عدد 1 قرار بدید و آبجکت های بعدی را به ترتیب اعداشو تغییر بدید برای انجام اینکار فقط کافیست در قسمت Animation Panel جای اعداد را با توجه به نوع و ترتیب نمایش با زدن کلید Red-Order تغییر بدید .

POWER-POINT-2010-CH6-5.jpg

6. تو قسمت Add Animation هم برای ورود ، تاکید و  پایان یک اسلاید می توانید Animation هایی را در نظر بگیرید .

POWER-POINT-2010-CH6-6.jpg

کلیدهای اکشن باتن ها
در بعضی از مواقع هنگامیکه می خواهید اسلاید خودتان را به نمایش بگذارید شاید لازم باشد که بخواهید با یک کلید به اسلاید قبلای برگردید یا با استفاده از یک لینک در صورتی که تعداد اسلایدهای شما زیاد باشد به صفحات بعدی بروید ، در این مواقع باید چکار کرد ؟ باید از کلیدهای اکشن باتن استفاده نمود.برای انجام اینکار :
7. بر روی نوار ابزار بالای صفحه Insert کلیک کرده سپس گزینه Shape را انتخاب می کنیم .پایین لیست Shape همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید کلیدهای اکشن باتن قرار گرفته است.کافیست با در نظر گرفتن فعالیتی که می خواهید انجام دهید کلید مورد نظر را انتخاب و هر کجای اسلاید که مد نظر تان باشد قرار دهید .(برای اینکه کلیدهای شما به صورت مرتب و با یک اندازه قرار بگیرد کلید Shift را پایین نگاه دارید )

POWER-POINT-2010-CH6-7.jpg

من یک کلید Next یک کلید Back و یک کلید Home به اسلاید خودم اضافه کردم.وقتی کلید مورد نظر خودتان را روی اسلاید قرار میدهید بلافاصله صفحه Action Settingفعال می شود . شما در این صفحه می توانید مشخص کنید که بعد از کلیک کردن بر روی کلید Next اسلاید شما به کدام صفحه برود یا هنگام کلیک کردن بر روی کلید Next یک موزیک یا یک صدای دلخواه پخش شود .

POWER-POINT-2010-CH6-8.jpg

8. در مرحله بعد کافیست از روی این سه کلید کپی گرفته و در اسلاید های بعدی قرار بدهید .
نکته : شاید بخواهید بعد از کلیک کردن بر روی کلید Home اسلاید دوم یا هر صفحه ای که مد نظر شما هست نشان داده شود برای انجام اینکار بر روی کلید Home کلیک راست کرده گزینه Edit Hyperlink را انتخاب کنید .
کافیست در قسمت Hyperlink To: گزینه Slide را انتخاب کرده و از لیستی که در اختیار شما قرار میدهد یک اسلاید را به عنوان اسلاید خانه انتخاب کنید .

POWER-POINT-2010-CH6-9.jpg

POWER-POINT-2010-CH6-10.jpg

یک نکته در قسمت View وجود داره که واقعا برای کسانیکه اسلایدهای زیادی دارند و میخواهند خروجی اسلایدها را مشاهده کنند تا در صورتیکه مشکلی داشته باشد اونو درستش کنند قسمت Slide Sorter هست .فقط کافیه بر روی کلید Slide Sorter کلیک کنید تا تمام اسلایدها را مشاهده نمایید تا هر کدام اگه مشکلی داشته باشند با دابل کلیک کردن روی هرکدام ایرادهاشو بگیرید . بقیه ابزار هم توضیح داده شده و از تکرار خودداری میکنم .

POWER-POINT-2010-CH6-11.jpg

قسمت آخر پرینت گرفتن از اسلایدها
در بعضی از مواقع لازم است که یک پرینت از اسلاید مورد نظر خودمان بگیریم و برای کسی بفرستیم برای انجام این کار بر روی منوی File کلیک کرده و گزینه Print را انتخاب کنید .

POWER-POINT-2010-CH6-12.jpg

همانطور که مشاهده می کنید در این قسمت 4 گزینه وجود دارد که هرکدام دارای تنظیمات خاص خودشان هستند .
در قسمت اول Print All Slide می توانید با انتخاب گزینه اول از تمام صفحات پرینت بگیرید .
Print Selection : فقط از اسلایدهای انتخاب شده پرینت بگیرید .
Print Current Slide : فقط اط اسلایدی که در حال نمایش است یا انتخاب کرده اید پرینت بگیرید .
Custome Range: می توانید شماره صفحات اسلایدها را مشخص کنید و فقط از همان ها پرینت بگیرید .

POWER-POINT-2010-CH6-13.jpg

در قسمت Print Layout می توانید اسلاید انتخاب شده را در یک صفحه ، همراه با متن ، دو یا چند اسلاید در یک صفحه پرینت بگیرید .

POWER-POINT-2010-CH6-14.jpg

درسمت Collated می توانید به صورت پشت سرهم یا سه بار از اسلاید 1 ، سه بار از اسلاید 2 و ... پرینت بگیرید .

POWER-POINT-2010-CH6-15.jpg

در قسمت آخر هم می توانید رنگ اسلاید مورد نظر را به صورت سیاه و سفید یا رنگی پرینت بگیرید .

POWER-POINT-2010-CH6-16.jpg


مطالب مشابه :


تصویر زمینه برای پاور پوینت

تصویر زمینه برای پاور پوینت " target="_blank">تصویر پس زمینه برای پاور پوینت




پاور پوینت عربی

پاور پوینت عربی . بودجه بندی کنکور تجربی94 . دانلود والیپر های زیبا برای تصویر زمینه .




آموزش نرم افزار پاور پوینت بخش دوم

وارد کردن تصویر در پاور پوینت تقریبا برای شروع می از پس زمینه یا هر فایل




آموزش نرم افزار پاور پوینت بخش دوم

آموزش نرم افزار پاور پوینت وارد کردن تصویر در پاور پوینت تقریبا از پس زمینه یا هر




آموزش پاور پوینت (جلسه چهارم)

آموزش پاور پوینت درج تصویر در پس زمینه تا تصویر مورد نظرتان را برای پس زمینه




آموزش پاورپوینت

آموزش نرم افزار پاور پوینت آشنا شویم .برای شروع نرم افزار پاور تصویر زیر




آموزش نرم افزار پاور پوینت بخش پنجم

آموزش نرم افزار پاور پوینت بخش پنجم در تصویر زیر مشاهده می کنید برده تا پس زمینه




برچسب :