سهم اروپایی ها و آسیایی ها از حق بیمه درمان چند درصد است

در برخی از نقاط جهان به ویژه در کشورهای اروپایی بیمه درمان، اجباری است. در ایالات متحده آمریکا، اصلاح نظام بیمه درمان به یکی از پرچالش ترین بحث ها تبدیل شده است. 15928_635109375102363750_l.jpg

صنعت بیمه -  صنعت بیمه به یکی از مهمترین صنایع در جهان امروزی تبدیل شده است. به باور کارشناسان رشد نفوذ این صنعت، رابطه مستقیمی با رشد اقتصادی کشورها دارد؛ به همین دلیل اکنون یکی از اصلی ترین نگرانی ها برای دولت ها، ارائه خدمات بیمه ای به ویژه در بخش درمان است.


در برخی از نقاط جهان به ویژه در کشورهای اروپایی بیمه درمان، اجباری است. در ایالات متحده آمریکا، اصلاح نظام بیمه درمان به یکی از پرچالش ترین بحث ها تبدیل شده است. در این کشور، هر شهروند به طور متوسط حدود هشت هزار دلار برای سلامتش خرج می كند. دولت های آمریکا و سوئیس بیشترین سهم درمان شهروندان شان را می پردازند. آمریکایی ها حدود  ۵۵.۳ درصد از هزینه های درمان شان را خودشان می پردازند. اما خدمات بیمه دولتی در ایالات متحده نمی تواند انتظارات شهروندان را برآورده كند، از همین رو، حدود ۷۵ تا ۸۰ درصد از ساكنان این كشور تحت پوشش بیمه های خصوصی قرار گرفته اند. البته دولت ۴۴.۷ درصد هزینه های درمان را می پردازد اما بالا بودن این هزینه ها باعث می شود، مردم دست به دامان بیمه های خصوصی شوند.


در بریتانیا به عنوان یکی از موفق ترین کشورهای اروپایی، بیمه درمان برای تمامی شهروندان اجباری است و سهم هر كس از پرداخت حق بیمه، با توجه به درآمد وضعیت شغلی اش مشخص می شود. در این كشور، ۸۰ درصد هزینه های بهداشت و درمان توسط مالیات تامین می شود. در بریتانیا ۱۵.۹ درصد تولید ناخالص داخلی صرف هزینه های درمانی مردم می شود.

اما در آلمان و فرانسه، بیمه خصوصی و در کنار بیمه دولتی به شهروندان دو کشور ارائه می شود. بیمه دولتی تقریبا ۸۸ درصد از مردم این كشورها را تحت پوشش قرار می دهد و تنها 23.1 درصد از هزینه تمام شده درمان را خود مردم می پردازند. پرداخت هزینه های جراحی، دارو، آزمایش، دندانپزشكی و معاینات پزشكی تنها بخشی از خدمتی است كه بیمه های دولتی به مردم آلمان و فرانسه می رسانند و بیمه های حوادث، سالمندان و از كار افتادگی هم توسط بیمه های دولتی انجام می شود.


دولت بابت خدمات درمانی و بهداشتی در سوئد یارانه می پردازد. كودكان و نوجوانان زیر ۱۸ سال از خدمات درمانی رایگان در درمانگاه ها و پزشكان متخصص بهرمند می شوند. در سال ۲۰۱۰ میلادی، سقف حداكثر هزینه درمانی ۹۰۰ كرون بوده است. اگر بیمار چنین مبلغی را بپردازد، یك كارت آزاد دریافت خواهد كرد و با این كارت می تواند از خدمات درمانی رایگان در باقیمانده سال برخوردار شود.


در كانادا که یكی از پیشرفته ترین كشورهای جهان در این زمینه به حساب می آید، بیمه دولتی حرف نخست را می زند. این نوع از بیمه، هزینه های پزشكی، بستری شدن، جراحی، عكسبرداری، واكسیناسیون و ... را در بر می گیرد. مردم كانادا تنها حدود 30.2 درصد از هزینه های درمان شان را از جیب خود پرداخت می كنند و با توجه به كمك های دولتی، نیازی به وجود شرکت های خصوصی بیمه ندارند.


اما در قاره آسیا شرایط به گونه ای دیگری در حال رقم خوردن است. در چین که یکی از گسترده ترین خدمات را ارائه می دهد، ۴۰ درصد از هزینه های درمان توسط خود مردم پرداخت می شود. طبق آخرین گزارش منتشر شده، 95 درصد از شهروندان چینی در حال حاضر حداقل از یک نوع پوشش بیمه درمانی برخورداند. دولت چین با اجرای اصلاحات چشمگیر در نظام بیمه درمانی خود توانست به نتایج چشمگیری دست یابد؛ در حال حاضر 1.3 میلیارد نفر از شهروندان این کشور تحت پوشش بیمه درمان هستند. اما دولت این كشور امیدوار است كه تا سال ۲۰۱۵ پرداختی مردم برای درمان از ۴۰ درصد كنونی به ۳۰ درصد برسد.


در هندوستان که رقیب اقتصادی چین به شمار می آید، بیمه درمان مهجور مانده است. در حال حاضر بیمه های درمانی تنها بخش کوچکی (تقریبا 10 درصد) از جمعیت این کشور را پوشش می دهند. اما با ارائه راهکارهای جدید توسط دولت دهلی مانند برنامه دواطلبانه بیمه درمانی یا ورود شرکت های خصوصی به این بازار، این امید وجود دارد که این صنعت رشد خوبی را تجربه کند. بیش از 72 درصد هزینه های درمانی در كشور هند در زمان بیماری و از محل هزینه های پیش بینی نشده توسط خود بیماران پرداخت می شود؛ این روش بسیار ابتدایی است و در اغلب موارد موجب گسترش فقر می شود.


دولت ژاپن با گرفتن مالیات، به رشد بیمه های عمومی كمك می كند و به همین دلیل است كه این کشور یكی از موفق ترین نظام های درمانی را دارد. ژاپنی ها تنها 7.18 درصد از هزینه درمان خود را می پردازند. در این كشور حدود 5.1 میلیون تخت بیمارستانی وجود دارد كه یك سوم آن دولتی و مابقی خصوصی هستند. گرچه ۸۰ درصد بیمارستان های ژاپن خصوصی است اما بیمارستان های دولتی از كیفیت بسیار بالایی برخوردارند.


دولت ترکیه نیز سعی کرده است با گرفتن مالیات به بهبود بیمه درمان در این کشور کمک کند. ۴۱ درصد از هزینه سلامت مردم تركیه با كمك مالیات تامین می شود و شركت های بیمه تنها ۳۱ درصد در هزینه های درمان نقش دارند. مردم تركیه هم به طور متوسط رقمی حدود ۲۸ درصد از این هزینه را می پردازند. نظام بیمه تركیه با كمك بیمه های ملی و بیمه های خصوصی برای تامین رفاه مردم تلاش می كند و جالب اینجاست كه آنکارا رقمی بیش از ۸۰ درصد هزینه های دارویی مردم را پرداخت می کند.


مطالب مشابه :


دانلود فرم اظهار نامه مالیات بر ارزش افزوده

برگ تشخیص و برگ قطعی مالیات دانلود ضرايب اقلام مشمول بیمه و مالیات در بیمه قوانین و




دانلود حسابداری حقوق و دستمزد

دانلود حسابداری حقوق و شناخت قوانین بیمه و مالیات و سایر بیمه و مالیات)




معافیت بیمه‌ها از پرداخت مالیات ارزش افزوده

آخرین اخبار قوانین بیمه از پرداخت مالیات بر می شود و صنعت بیمه می




قوانین تامین اجتماعی و سهم پرداخت بیمه در ترکیه

برای دانلود قوانین بیمه در کشور لیست شرکت های ترکیه به تفکیک صنعت و




حسابداری و حسابرسی بیمه

اخبار،آموزش و دانلود حق بیمه. ۷) واگذاری صنعت بیمه کنندهٔ بیمه و قوانین کار




موانع و راهکار های توسعه بیمه های عمر در کشور

تعداد کارکنان صنعت بیمه : بیمه ایران 437ر2نفر بیمهü آسیا 743ر1 نفر بیمه دانا 374ر1 نفر و بیمه




سهم اروپایی ها و آسیایی ها از حق بیمه درمان چند درصد است

صنعت بیمه - صنعت بیمه بهداشت و درمان توسط مالیات عالی بیمه; قوانین و




مقاله حسابداری ، دانلود مقالات حسابداری

دانلود نقش صنعت بیمه در بازارهای سرمایه جهانی شده مالیات بر نقل و قوانین مرتبط. مباحث




برچسب :