دانلود نقشه های تاسیسات

تأسیسات استخر :

شنا در تمام فصول سال ورزشی مفرح است. البته به شرط وجود استخری با تأسیسات مناسب. ارائه یک طرح خوب برای استخر مستلزم پیش بینی تسهیلات لازم، کافی برای شناگران و تدارک دیدن سیستمی کارآمد جهت تصفیه مداوم و در صورت لزوم گرم کردن آب استخر 
می باشد در غیر این صورت استخر به محلی برای گسترش انواع بیماری های پوستی و روده ای تبدیل خواهد شد.

در این پست نقشه تأسیسات مکانیکی یک استخر شنای روباز که توسط شرکت فنی مهندسی تهویه گستر سپاهان  طراحی گردیده به شما کاربر گرامی تقدیم می گردد.

1.png 

 دریافت نقشه

این نقشه شامل فیلترهای شنی – اسکیمر – موگیر – پمپ های سیرکولاسیون تصفیه آب استخر – نازل های ورودی و خروجی گریل اطراف استخر – کلرزن گازی – کلکتور های پمپ استخر – فلودیاگرام لوله کشی استخر و ... می باشد.

شرکت تهویه گستر سپاهان با استفاده از مهندسین متخصص در زمینه طراحی و اجرای استخر، سونا و جکوزی و با توجه به پروژه های متعددی که در سال های اخیر توسط این شرکت طراحی و اجرا گردیده آماده هرگونه مشاوره، طراحی و اجرا در زمینه استخر سونا و جکوزی عمومی و خصوصی می باشد.

 

تأسیسات بخار:

بخار واسط بسیار کارآمد و قابل دسترسی برای انتقال گرما محسوب می شود. مشروط بر اینکه سیستم تولید و شبکه توزیع آن از تجهیزات مناسبی برخوردار باشد.

شبکه انتقال بخار علی رغم نامی که بر خود دارد حاوی سه سیال بخار آب و هوا با کمیت های متفاوت است که کمیت هر یک از آن ها متناسب با کیفیت تجهیزات و نحوه اجرای ساختار شبکه متغیر است کمبود و یا عدم وجود هوا در کل سیستم و جدایی هر چه بیشتر بخار و آب نشانه کیفیت بهتر و برتر شبکه انتقال است.

آمیختگی هر چه بیشتر بخار و آب در هر یک از خطوط رفت و برگشت نتایج نامطلوبی مانند ضربات قوچ، کاهش اختلاف فشار، کاهش ظرفیت مبدل ها افزایش خوردگی و در نهایت اتلاف انرژی و سرمایه را به دنبال دارد بنابراین هر اندازه این دو از هم دور باشند شرایط بهتری برای سیستم حاکم خواهد شد.

وظیفه بخار پس از عبور از وسایل تبادل حرارت با از دست دادن گرمای نهان به پایان می رسد و از نظر تئوریکی در این مرحله باید بخار به آب تبدیل شده باشد اما همواره چنین نیست در اغلب اوقات و بنا به دلایل متعدد بخشی از بخار بدون تغییر حالت مبدل را ترک می کند و در مسیر خط برگشت قرار می گیرد که این امر فارغ از تبعات نامطلوب فیزیکی از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه نیست.

در این پست نقشه تأسیسات فلودیاگرام یک موتور خانه بخار که توسط شرکت فنی مهندسی تهویه گستر سپاهان طراحی و اجرا شده به شما کاربر گرامی تقدیم می گردد.

2.png

 دریافت نقشه 

این نقشه شامل دیگ بخار – تله بخار – دی اریتور – تانک بلودان – خطوط اصلی بخار – مبدل های حرارتی – منابع کویلی بخار – پمپ کندانس – منبع کندانس- کلکتورهای اصلی بخار – شیر کنترل بخار – شیر تقلیل فشار بخار و ... می باشد.

 

تأسیسات موتورخانه:

طراحی موتورخانه یکی از مهمترین مراحل در روند طراحی ساختمان است زیرا چگونگی موارد متعدد مرتبط با آن مانند موقعیت مکانی، مساحت، ارتفاع، نحوه دسترسی، آلودگی محیطی ایمنی، نوع و ظرفیت تجهیزات تأثیرات تعیین کننده ای بر کمیت مالی و کیفیت فنی ساختمان دارند.

موتورخانه منشأ تأمین شریط آسایش در ساختمان است و برای اینکه این نقش به خوبی ایفا شود باید دقایق و ظرایف دو مورد کلی تجهیزات و مکان موتورخانه متناسب با یکدیگر مد نظر قرار گیرند.

در این پست نقشه های تعدادی از موتورخانه هایی که توسط شرکت تهویه گستر سپاهان طراحی و اجرا گردیده به شما کاربر گرامی تقدیم می گردد.

 

نقشه شماره 1 موتورخانه :

 3.png

 دریافت نقشه

این نقشه شامل دیگ های فولادی، منایع انبساط بسته، کپسول های نیتروژن، منابع کویلی کلکتور های رفت و برگشت دیگ های فولادی، شیر سه راهه موتوری جهت منبع کویلی، پمپ های منابع کویلی و پمپ های سیرکوله آب دیگ فولادی می باشد.

 

 

 

نقشه شماره 2 موتورخانه :

4.png

 دریافت نقشه

این نقشه شامل دیگ های فولادی، سختی گیر، منابع کویلی آب گرم مصرفی، منابع انبساط باز، کوپلینگ آتش نشانی، پمپ های برگشت مصرفی و ... می باشد.

 

نقشه شماره 3 : موتورخانه :

5.png

 دریافت نقشه

این نقشه شامل دیگ های آب گرم، برج خنک کننده، چیلر جذبی آب گرم، منبع انبساط باز برای دیگ آب گرم و منبع انبساط باز چیلر، کلکتورهای مکش و دهش پمپ های تابستانه و زمستانه و ... می باشد.

 

نقشه شماره 4 موتورخانه :

6.png

 دریافت نقشه

این نقشه شامل یک موتورخانه سه بعدی با تمامی تجهیزات می باشد. این نقشه توسط نرم افزار اتوکد طراحی شده و با پسوند dwg ذخیره شده است.

 

گرمایش از کف :

افزایش روز افزون مصرف انرژی در کشور به تدریج به یکی از مشکلات کلان اقتصادی و اجتماعی تبدیل می گردد. هر چند کشور ایران از نظر منابع انرژی فسیلی بسیار غنی است اما مصرف غیر بهینه انرژی سالیانه خسارت جبران ناپذیری را بر بودجه کشور تحمیل می نماید.

تجربه کشورهای صنعتی نشان می دهد که رشد اقتصادی و توسعه صنعتی به عنوان پیش شرط های استقلال ملی و اقتدار سیاسی به عوامل مختلفی از جمله انرژی و بهره وری مناسب از آن بستگی دارد.

بخش ساختمان در مصرف انرژی کشور از اهمیت خاصی برخوردار است. یکی از بهترین روش های کاهش مصرف انرژی در بخش ساختمان استفاده از طرحی موسوم به سیستم گرمایش از کف می باشد. سیستم گرمایش از کف تابشی به دلیل تأمین همزمان دو پارامتر مهم آسایش دمایی ساکنان و صرفه جویی در مصرف انرژی به میزان 40% نسبت به سایر روش های گرمایی انقلابی عظیم در صنعت تأسیسات به وجود آورده است.

در این پست تعدادی از نقشه های گرمایش ازکف که توسط شرکت تهویه گستر سپاهان طراحی و اجرا گردیده به شما کاربر گرامی تقدیم می گردد.

 

نقشه شماره 1 :

7.png 

 دریافت نقشه

نقشه گرمایش از کف یک استخر خصوصی می باشد. این نقشه شامل طراحی لوله های گرمایش از کف در محوطه استخر، جکوزی و سونا می باشد. همچنین در این نقشه کلکتورهای رفت و برگشت لوله های گرمایش از کف، سایز لوله های گرمایش از کف طول لوله های اجرا شده فاصله بین لوله های گرمایش از کف و .... مشخص شده است.

 

 

 

نقشه شماره 2 گرمایش از کف :

8.png 

 دریافت نقشه

این نقشه شامل سیستم گرمایش از کف یک مسجد واقع در شهر اصفهان خیابان امام خمینی می باشد که توسط شرکت تهویه گستر سپاهان طراحی گردیده است.

نقش شماره 3 گرمایش از کف :

9.png 

 دریافت نقشه

این نقشه شامل طراحی سیستم گرمایش از کف یک ساختمان مسکونی واقع در شهر اصفهان خیابان آپادانا اول می باشد که توسط شرکت تهویه گستر سپاهان طراحی و اجرا گردیده است.

 

هواساز :

در سیستم های تهویه مطبوع با نصب دستگاه هواساز انتقال سرما و گرما توسط هوا و کانال انجام می گیرد در دستگاه تهویه هوا از نظر حرارت و برودت و فیلتراسیون شرایط مطلوب را به خود گرفته و به وسیله کانال های انتقال هوا به قسمت های مورد نظر منتقل می شود و در نتیجه شرایط مطبوع برای اتاق ها و واحدها را تأمین می نماید.

نحوه کار سیستم بدین صورت است که ابتدا کانال های رفت هوای مناسب را از دستگاه گرفته و به نقاط مختلف می رساند و کانال برگشت هوای اتاق را به دستگاه تهویه باز می گرداند.

10.png 

 دریافت نقشه

در این پست نقشه هواساز یک مرکز آموزشی به همراه طراحی کانال های رفت و کانال های برگشت هواساز به شما کاربر گرامی تقدیم می گردد.

 

فن کویل :

این دستگاه هم برای گرمایش در زمستان و هم برای سرمایش در تابستان مورد استفاده قرار می گیرد آب سرد و گرمی که در دستگاه های مولد انرژی ( دیگ یا چیلر) تولید می شود توسط پمپ و شبکه لوله کشی به فن کویل رسیده و پس از عبور از کویل های پرده دار به وسیله ورزش اجباری هوا روی کویل ها سرما و گرما را به محیط می دهد.

فن کویل ها در سه مدل ساخته می شوند: 1ـ فن کویل زمینی  2ـ فن کویل سقفی 3- فن کویل کانالی

فن کویل های زمینی و سقفی مشابه یکدیگرند و فقط محل نصب آن ها متفاوت است ولیکن فن کویل کانالی دارای پوشش اطراف نبوده و به صورت نمایان در سقف کاذب نصب شده و توسط کانال هوا را به اتاق ها منتقل می کند.

در این پست پلان یک ساختمان اداری که شامل لوله کشی و جانمایی فن کویل های زمینی می باشد به شما کاربر گرامی تقدیم می گردد.

11.png 

 دریافت نقشه

این نقشه شامل لوله های رفت و برگشت فن کویل، لوله های درین، جانمایی فن کویل ها، ظرفیت فن کویل ها سایزینگ لوله های فن کویل، دبی آب عبوری از فن کویل ها و .... می باشد.

 

سیستم آب افشان خود کار ( Sprin klers ) :

این سیستم در ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری و صنعتی و کاربرد بسیاری دارد و به طور اتوماتیک و در غیاب ساکنان ساختمان موجب اطفای حریق می شود این سیستم به صورت یک شبکه شاخه ای یا کلکتوری و زیر سقف اجرا شده و دارای چند آب افشان 
( اسپرینکلر) در روی انشعاباتش می باشد که هر آب افشان دارای یک سنسور حرارتی است هنگام ایجاد حریق حباب شیشه ای آب افشان که توسط مایعی پر شده است در اثر افزایش حرارت منبسط می شود و در نتیجه حباب شیشه ای توسط مایع خرد شده و آب افشان باز می شود پس از اطفای حریق باید کلیه اسپرینکلرها را تعویض نمود.

 

 12.png

دریافت نقشه


در این پست نقشه آب افشان یک پارکینگ طبقاتی واقع در اصفهان به شما کاربر گرامی تقدیم می گردد. 

این نقشه شامل جانمایی آب افشان در سقف، لوله های انشعابی آب افشان و ... می باشد این نقشه توسط نرم افزار اتوکد طراحی و با پسوند dwg ذخیره شده است.

 

شبکه لوله کشی آب آتش نشانی :

در هر ساختمان باید بر اساس وسعت هر طبقه از آن یک یا چند لوله اصلی قائم (stand pipe) وجود داشته باشد که هر کدام یک سری جعبه آتش نشانی را تغذیه می کند، محل نصب جعبه های آتش نشانی در هر طبقه به گونه ای است که اگر از هر طبقه دایره ای به شعاع طول شیلنگ (حدود 75 فوت) و پاشش آب به طول حدود 20 فوت زده شود. کلیه قسمت های هر طبقه را زیر پوشش قرار دهد.

در این پست نقشه های رایزر دیاگرام لوله کشی آتش نشانی یک ساختمان اداری واقع در شهر اصفهان به شما کاربر گرامی تقدیم می گردد.

 13.png

 

 دریافت نقشه


این نقشه شامل پمپ های آتش نشانی بر روی بام، کوپلینگ روی بام و درب ورودی ساختمان، منبع ذخیره آب داخل زیرزمین و روی بام، بوستر پمپ، منبع انبساط بسته و پرشر سوییچ، شیر فشار شکن، شیربرقی، جعبه آتش نشانی و ... می باشد.

 

رادیاتور :

رادیاتور یکی از ساده ترین و کم هزینه ترین مبدل های حرارتی جهت گرمایش فضا می باشد که به 3 گروه چدنی، فولادی، و آلومینیومی تقسیم می شود. در رادیاتورها انتقال حرارت از طریق جابجایی طبیعی صورت می گیرد.

در این پست نقشه های رادیاور یک ساختمان 19 واحدی به شما کاربر عزیز تقدیم می گردد.

این نقشه ها توسط نرم افزار اتوکد ترسیم شده و با پسوند dwg ذخیره شده است.

 14.png

 دریافت نقشه

این نقشه ها شامل : جانمایی رادیاتورها – حوله خشک کن ها – پکیج – لوله های رفت و برگشت رادیاتور سایز زنی لوله های آب ورودی و خروجی به رادیاتور و پکیج می باشد.

آب رسانی و فاضلاب :

توزیع آب مصرفی مورد نیاز به صورت آب گرم و سرد شبکه آب رسانی و همچنین تخلیه آب مصرف شده در شبکه فاضلاب در انواع ساختمان های مسکونی اداری تجاری و صنعتی همواره یکی از موارد مهم در سیستم های تأسیساتی می باشد.

آب مصرفی توسط شبکه آب شهری توزیع می گردد سپس در ابتدای ورود به ساختمان پس از عبور از کنتور و متعلقات دیگر به شبکه داخلی لوله کشی آب منتقل می شود و پس از جریان یافتن در انشعابات اصلی و فرعی به واحد مصرف کننده یعنی سرویس بهداشتی می رسد.

علیرغم ظاهر ساده شبکه فاضلاب عدم توجه کافی در طراحی و رعایت استانداردهای معتبر می تواند معضلات بسیار مهمی از قبیل پخش گاز و بوی نامطبوع و زننده در فضای ساختمان تخلیه نامطلوب و پس زدن فاضلاب و تولید صدا در شبکه را به همراه داشته باشد.

در این پست نقشه های آب و فاضلاب یک مجتمع مسکونی به شما کاربر عزیز تقدیم می گردد.

15.png 

 دریافت نقشه

این نقشه ها شامل لوله کشی آب سرد و گرم و برگشت مصرفی سرویس های بهداشتی حمام و آشپزخانه، سایزینگ لوله ها، لوله کشی فاضلاب و نت و اگزوفن سرویس های بهداشتی حمام و آشپزخانه و ... می باشد. این نقشه ها توسط نرم افزار اتوکد ترسیم شده و با پسوند dwg ذخیره شده است.


مطالب مشابه :


نقشه تاسیسات مکانیکی نظام مهندسی

این نقشه مربوط به تاسیسات یک آپارتمان ۴ طبقه ۴ واحده با متراژ۱۱۰۰ مترمربع می باشد تاسیسات




دانلود نمونه نقشه های تاسیسات مکانیکی و الکتریکی با فرمت اتوکد(DWG)+نمونه قرارداد

standard&boushehr&civil - دانلود نمونه نقشه های تاسیسات مکانیکی و الکتریکی با فرمت اتوکد(DWG)+نمونه




نقشه تاسیسات جکوزی

تاسیسات مکانیکی و الکتریکی ساختمان - نقشه تاسیسات جکوزی - تاسیسات مکانیکی و الکتریکی




علایم اختصاری نقشه کشی تاسیسات و نقشه های جزئیات

تاسیسات مکانیکی و الکتریکی ساختمان - علایم اختصاری نقشه کشی تاسیسات و نقشه های جزئیات




نمونه کامل نقشه تاسیسات مکانیکی

تاسیسات مکانیکی ساختمان - نمونه کامل نقشه تاسیسات مکانیکی - هنر برتر از گوهر آمد پدید




دانلود نمونه نقشه های تاسیسات مکانیکی و الکتریکی با فرمت اتوکد(DWG)+نمونه قرارداد

عمران&بوشهر&استاندارد - دانلود نمونه نقشه های تاسیسات مکانیکی و الکتریکی با فرمت اتوکد(dwg




مرجع نقشه کشی تاسیسات

Mehdi Mostofi - مرجع نقشه کشی تاسیسات - I have prepared this blog in order to communicate with my students and colleagues more easily




دانلود نقشه های تاسیسات

مقالات برتر مكانيك - دانلود نقشه های تاسیسات - وبلاگ مهندسی مکانیک مقالات برتر مكانيك




نقشه اتوکد تاسیسات گاز خانگی

مهندسی مکانیک و تاسیسات ساختمان - نقشه اتوکد تاسیسات گاز خانگی - جامدات ، سیالات ، تاسیسات




برچسب :