معرفی واحد دانشگاه آزاد واحد قیام دشت (تهران شرق)

معرفی واحد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق (قیامدشت) در 20 کیلومتری شرق تهران در شهرک قیامدشت قرار دارد و از نظر تقسیمات مناطق شهری تهران، در منطقه 15 شهرداری واقع شده است.


پیشینه واحد


این واحد با تصویب هيأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان واحد تهران شرق در چهارم اسفند ماه سال 1378 تأسیس و فعالیت خود را در سال 1380 در قالب مرکز آموزشی زیر نظر واحد تهران مرکز با جذب تعداد 400 نفر دانشجو در دو رشته علوم اجتماعی و تربیت بدنی در یک ساختمان دو طبقه در شهرک قیامدشت و بدون داشتن فضای مناسب آموزشی و اداری آغاز کرد و با پذیرش دانشجوی بیشتر در سنوات بعد با اجاره بخشی از پاساژ بازارمصالح در 3 کیلو متری سه راه افسریه به کار خود ادامه داد.              
با اهتمام و حمایت ریاست محترم  دانشگاه آزاد اسلامی جناب آقای دکتر جاسبی، معاونت عمران واحد تهران مرکزی و مسئولان واحد در زمینی به مساحت 54 هکتار از سال 82 مراحل تهیه نقشه و پلان مجتمع دانشگاهی تهران شرق توسط متخصصان و کارشناسان معاونت عمران سازمان مرکزی دانشگاه تهیه و احداث فاز یک آن با 5000 متر مربع در دو طبقه با اسکلت فولادی و نمای سنگی آغاز و تمام مراحل طراحی و اجرای آن در کمتر از یکسال انجام گردید. فاز یک پس از احداث درهفدهم مرداد ماه سال1383 به دست با کفایت جناب آقای دکتر جاسبی ریاست محترم دانشگاه افتتاح شد. همزمان با افتتاح فاز 1، احداث مجتمع فاز 2 نیز در سال 83 آغاز شد و اینک آماده بهره برداری است. این فاز نیز با مساحت 7000 متر مربع در چهار طبقه و نیم و با داشتن 50 کلاس درس، کارگاه، کتابخانه، سالن اجتماعات، نمازخانه، بوفه و انتشارات، دارای کاربردی صد در صد آموزشی و پژوهشی مجهز به سیستم گرمایش و سرمایش است، که بالغ بر 20000 مترمربع فضای سبز در اطراف آن نیز تکمیل شده است. همچنین ساختمان کارگاه ها و آزمایشگاه با مساحت 2300 متر مربع، سالن مجهز و کامل تربیت بدنی (شامل تمامی رشته های ورزشی) با 6300 متر مربع، زمین چمن مصنوعی فوتبال دانشگاه با 10000 متر مربع (فاز3) نیز از سال 1386 در مساحتهای ذیل کلنگ احداث زده شد و هم اکنون با تجهیزات کامل، در آستانه افتتاح می باشد. همچنین پروژه های بعدی که بخشی از کارهای ابتدایی آن انجام شده است به این شرح است: سالن اجتماعات مجزا و کامل، سالن غذاخوری و آشپزخانه مجزا و کامل و مسجد دانشگاه. 
تصويب دانشکده ها، تعداد رشته و دانشجو در هر يک از دانشکده ها
اين واحد دانشگاهي با درجه بزرگ داراي 33 رشته مصوب فعال بوده که در همه اين رشته ها دانشجويان در حال تحصيل مي باشند. از مجموع 33 رشته، 18 رشته در مقطع کارداني، 14 رشته در مقطع کارشناسي و 1 رشته در مقطع کارشناسي ارشد مي باشد. اين واحد داراي 3 دانشکده علوم انساني، علوم پايه و فني و مهندسي مي باشد.
دانشکده علوم انساني با حدود 6 رشته کارشناسي و 1 رشته کارشناسي ارشد (روابط عمومي) و6 رشته کارداني، دانشکده علوم پايه با 3 رشته کارشناسي از جمله دانشکده هاي مصوب مي باشند. همچنين دانشکده فني و مهندسي با حدود 12 رشته کارداني و 5 رشته جديدالتأسيس کارشناسي (شامل مهندسي تکنولوژي عمران، مهندسي تکنولوژي برق ـ الکترونيک، مهندسي تکنولوژي نقشه کشي و معماري، مهندسي تکنولوژي کامپيوترـ نرم افزار، مهندسي تکنولوژي مکانيک خودرو) در آستانه تصويب در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري است. همچنين اين رشته ها در قالب 13 گروه آموزشي اداره مي گردد. تمامي گروه هاي آموزشي داراي تشکيلات کاري منظم و مرتبط با قوانين جاري دانشگاه آزاد اسلامي مي باشند. اين گروه ها و رشته هاي فعّال در آنها به تفکيک دانشکده ها عبارتند از
:


دانشکده علوم انساني


گروه علوم اجتماعي شامل رشته هاي برنامه ريزي اجتماعي، ارتباطات اجتماعي، روزنامه نگاري، روابط عمومي (همگي در مقطع کارشناسي) (رشته روابط عمومي در مقطع کارشناسي ارشد).
گروه حسابداري شامل رشته هاي کارداني پيوسته حسابداري و علمي ـ کاربردي حسابداري.
گروه تربيت بدني شامل رشته هاي کارداني پيوسته تربيت بدني،کاردانی ناپیوسته تربیت بدنی، کارشناسي ناپيوسته تربيت بدني و کارشناسي پيوسته دبيري تربيت بدني.
گروه هنر شامل رشته هاي کارداني پيوسته گرافيک ، کارداني پيوسته هنرهاي تجسمي (نقاشي) و کارشناسي ناپيوسته ارتباطات تصويري.
گروه جهانگردي شامل رشته کارداني پيوسته خدمات مسافرتي و جهانگردي.
دانشکده علوم پايه


گروه شيمي شامل رشته هاي کارشناسي پيوسته شيمي محض و شيمي کاربردي.
 گروه زيست شناسي شامل رشته کارشناسي پيوسته زيست شناسي.

دانشکده فني و مهندسي


گروه مکانيک شامل رشته هاي کارداني پيوسته مکانيک خودرو، مکانيک تهويه مطبوع، مکانيک ساخت و توليد و مهندسي تکنولوژي مکانيک.
گروه عمران ـ معماري شامل رشته هاي کارداني پيوسته عمران ( کارهاي عمومي ساختمان)، کارداني پيوسته نقشه کشي (معماري)، مهندسي تکنولوژي عمران، مهندسي تکنولوژي معماري.
گروه کامپيوتر شامل رشته هاي کارداني پيوسته کامپيوتر ـ نرم افزار، مهندسي تکنولوژي کامپيوتر ـ نرم افزار.
گروه برق و الکتروتکنيک شامل رشته هاي کاردان فني برق ـ الکترونيک، علمي ـ کاربردي برق (قدرت)، الکترونيک عمومي (کارداني پيوسته)، الکتروتکنيک (کارداني پيوسته)، مهندسي تکنولوژي الکترونيک.
همچنين تعداد دانشجويان هر دانشکده به تفکيک دختر و پسر به اين شرح می باشد:
دانشکده علوم انساني


دانشجويان دختر: 1414
دانشجويان پسر: 1158
جمع کل دانشجويان دانشکده علوم انساني: 2572
دانشکده علوم پايه


دانشجويان دختر: 1126
دانشجويان پسر: 458
جمع کل دانشجويان دانشکده علوم پایه: 1584

دانشکده فني و مهندسي


دانشجويان دختر: 575
دانشجويان پسر: 3565
جمع کل دانشجويان دانشکده فنی ـ مهندسی: 4141
سایت کامپیوتری


سایت کامپیوتری پارتیشن بندی شده برای تشکیل کلاس های کامپیوتر به مساحت 360 متر مربع مجهز به 60 دستگاه رایانه متصل به اینترنت و چاپگر و اسکنر که دارای شش کلاس برای تشکیل کارگاه کامپیوتر دانشجویان رشته های مختلف می باشد.
کتابخانه واحد


کتابخانه مرکزی واحد به صورت پارتیشن بندی با امکانات مناسب و مکان های انفرادی مطالعه دانشجویان و نیز دارای دو سالن مجزای خواهران و برادران و فضای مخزن بسته، به منظور حفظ و نگهداری کتابها در فضای 200 متر مربع است که مجهز به قفسه بندی زیبا و سیستم تهویه مطبوع به منظور حفظ و حراست بهتر از کتب می باشد. تعداد کتاب ها و نشریات این کتابخانه (که در سال های اخیر رشد چشمگیری داشته است) برحسب عنوان کتاب و تعداد نسخه و به تفکیک کتب و نشریات فارسی و لاتین به این شرح است:
تعداد عنوان کتاب فارسی: 7320 عنوان کتاب فارسی
 تعداد عنوان کتاب لاتین: 1480 عنوان کتاب لاتین
تعداد نسخه کتاب فارسی: 17445 نسخه کتاب فارسی
تعداد نسخه کتاب لاتین: 1560 نسخه کتاب لاتین
تعداد عنوان نشریات فارسی: 183 عنوان نشریه فارسی
تعداد عنوان نشریات لاتین: 10 عنوان نشریه لاتین


امتیاز واحد


این واحد از ابتدای سال 84 با ابلاغ ریاست عالیه دانشگاه، رسماً از واحد تهران مرکز جدا و به عنوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قیامدشت (تهران شرق) مستقل گردید. در تیر ماه 84 با افتتاح فاز 2 وگسترش فعالیت در راه اندازی آزمایشگاه و جذب هيأت علمی و تأسیس رشته های جدید با واحد بزرگ ارتقا یافت و جمع امتیازات آن به حدود 300 رسیده است.
اعضای هيأت علمی واحد
این واحد دارای 147 عضو هيأت علمی می باشد که از این تعداد حدود 22 عضو استادیار، 62 عضو مربی، 62 عضو مربی بورسیه (دانشجوی دکتری) و 1 عضو دانشیار می باشند.


امکانات رفاهی


سالن اجتماعات و بوفه دانشجویی به مساحت 400 متر مربع که حتی در روزهای جمعه نیز امر سرویس دهی را انجام می دهد، انتشارات دانشجویی و کتاب فروشی و نمازخانه به متراژ 133 متر، آشپزخانه مجهز و مجزا به همراه یک باب انباری به متراژ 200 متر مربع (که همه گونه امکانات جهت پخت و طبخ غذا را دارد)، دو سالن غذاخوری مجزای خواهران و برادران به مساحت 300 متر مربع و 35000 متر مربع فضای سبز در محوطه دانشگاه از دیگر امکانات رفاهی دانشگاه می باشد.
سالن اجتماعات مجزا و کامل، سالن غذاخوری مجهز و بزرگ، آشپزخانه مجزا و کامل و مسجد دانشگاه نیز از پروژه های در دست اقدام می باشد.

 

دانشجویان فارغ التحصیل


تاکنون تعداد 3803 نفر از این واحد دانشگاهی فارغ التحصیل شده اند که از این تعداد، 1139 دانشجو در مقطع کارشناسی و 2380 در مقطع کاردانی می باشند. از این تعداد 1931 نفر زن و1872 نفر مرد هستند.


تجهیزات کارگاهی - آزمایشگاهی


این واحد دانشگاهی در سال 84 موفق به راه اندازی 16 کارگاه و آزمایشگاه مدار، آزمایشگاه سیستم های اندازه گیری، آزمایشگاه مدارهای الکترونیک، آزمایشگاه دیجیتال، کارگاه برق صنعتی، کارگاه تابلو، آزمایشگاه اندازه‌گیری دقیق، تجهیزات نقشه‌برداری و کارگاه هنر شده است.
خرید امکانات کارگاهی تأسیسات مکانیکی ساختمان، عقد قرارداد برای خرید تجهیزات آزمایشگاه CNC ، آزمایشگاه فیزیک پایه 1، 2 و 3، کارگاه مدار فرمان 2، کارگاه الکتریکی ساختمان، کارگاه بیمه و حفاظت و نگهداری اولی و همچنین تجهیز دو سالن نقشه کشی، 10 سالن آزمایشگاهی و کارگاهی که قابلیت سرویس دهی آزمایشگاه های الکترونیک 1 و 2 و کارگاه ساختمان و... را دارد، از دیگر اقدامات انجام شده در راستای راه‌اندازی کارگاه ها و آزمایشگاه های این واحد است.

در ادامه با شروع پروژه فاز 3 ایجاد آزمایشگاه ها و کارگاه های تخصصی در اولویت قرار گرفت. این طرح از سال 1386 شروع به کار نموده و با سرعت در پایان سال 87 به مرحله بهره برداری رسیده است. در اواخر سال 1387 تا اواسط سال 1388 نیز تجهیز آزمایشگاه ها و کارگاه ها به پایان رسیده است. در حال حاضر این واحد دانشگاهی در تمامی رشته های فنی و مهندسی ـ شیمی و زیست شناسی دارای کارگاه ها و آزمایشگاه های مجهز می باشد. این محل دارای حدود 60 کارگاه تخصصی مجهز و حدود 70 آزمایشگاه مجهز و تخصصی می باشد. کارگاه هایی مانند کارگاه سیستم عامل، کارگاه الکترونیک، کارگاه سیستم عامل شبکه، کارگاه تکنولوژی، کارگاه قالبندی، کارگاه آرماتوربندی، کارگاه مونتاژ، کارگاه تعمیرات تلویزیون، کارگاه و رقکاری، کارگاه جوشکاری، کارگاه مدار فرمان1و2، کارگاه سیم پیچی1و2، کارگاه سیم پیچیACوDC ، کارگاه مکانیک، کارگاه تابلو، کارگاه ترانسفورماتور، کارگاه انتقال قدرت، کارگاه ریخته گری، کارگاه مدل سازی، کارگاه سوخت رسانی، کارگاه تهویه مطبوع، کارگاه طراحی ساخت و تولید، کارگاه ساختمان، کارگاه ماشین ابزار، کارگاه حرارت مرکزی، کارگاه نقص یابی اتومبیل، کارگاه کانال سازی، و... و آزمایشگاههایی مانند آزمایشگاه نرم افزار گرافیکی، آزمایشگاه پایگاه داده، آزمایشگاه مهندسی نرم افزار، آزمایشگاه معماری کامپیوتر، آزمایشگاه مکانیک سیالات، آزمایشگاه هیدرولیک، آزمایشگاه مصالح ساختمانی، آزمایشگاه مکانیک خاک، آزمایشگاه بتن، آزمایشگاه فیزیک حرارت، آزمایشگاه مدارهای الکترونیکی، آزمایشگاه مدارهای دیجیتال، آزمایشگاه مدارهای مخابراتی، آزمایشگاه مدارهای مجتمع خطی، آزمایشگاه اجزاء کامپیوتر، آزمایشگاه میکروپروسسور، آزمایشگاه میکروکنترلو، آزمایشگاه اندازه گیری الکتریکی، آزمایشگاه الکترونیک عمومی، آزمایشگاه دیجیتال، آزمایشگاه تکنیک پالس، آزمایشگاه اندازه گیری الکتریکی، آزمایشگاه الکترونیک کاربردی، آزمایشگاه اصول میکروکامپیوتر، آزمایشگاه ترمودینامیک، آزمایشگاه مکانیک سیالات، آزمایشگاه پنوماتیک، آزمایشگاه شیمی عمومی، آزمایشگاه آلی، آزمایشگاه مبانی پلیمر، آزمایشگاه جداسازی و شناسایی ترکیبات آلی1و2، آزمایشگاه شیمی فیزیک1و2، آزمایشگاه شیمی سطح، آزمایشگاه شیمی معدنی1و2، آزمایشگاه فیزیک1و2و... از مهمترین آنها می باشند.


مطالب مشابه :


راهنمای شرکت در آزمون ورودی دانشگاه های افسری آجا:92-93

مستند.حقيقت.واقعيت - راهنمای شرکت در آزمون ورودی دانشگاه های افسری آجا:92-93 - نظرات جهت نمايش




شرایط ثبت نام داوطلبان استخدام دانشگاههای افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران

آگهي استخدام دانشگاه هاي افسري ارتش جمهوري اسلامي ايران . ارتش جمهوري اسلامي ايران جهت




دانلود سوالات استخدامی دانشگاه افسری امام علی (ع)

دانلودنمونه سوالات استخدامی کلیه رشته ها - دانلود سوالات استخدامی دانشگاه افسری امام علی (ع




مسیر سرویس دانشگاه گرمسار + هزینه + نام و شماره تماس رانندگان

انجمن علمی عمران دانشگاه گرمسار - سه راه افسریه - جاده امام رضا(ع) مسجد سید الشهدا .




استخدام نيروي انتظامي در رسته آگاهي (افسری و درجه داری)

دانشگاه علوم پزشكي بقيه




چت روم افسریه مخصوص دختر پسرای باحال

-افسریه چت-دانشگاه سه راه افسریه-دختر پسرای باحال افسریه-چت روم افسریه-afsarieh chat: افسریه چت




معرفی واحد دانشگاه آزاد واحد قیام دشت (تهران شرق)

دانشگاه آزاد سنوات بعد با اجاره بخشی از پاساژ بازارمصالح در 3 کیلو متری سه راه افسریه به




chat room farsi arezoo

چت روم افسریه; روم افسریه چت روم سه راه تهرانپارس چت روم شریف آباد چت روم دانشگاه ایلام




راه های رفت و آمد از تهران به گرمسار + بازه زمانی حرکت + هزینه

انجمن علمی عمران دانشگاه گرمسار 1- ترمینال گرمسار (تا 1-سه راه افسریه 2-ترمینال جنوب)




اجاره خونه و رفت و امد به دانشگاه

دانشگاه جامع گرمسار ازایستگاه سه راه افسریه برای گرمسار تاکسی هست قیمتشم بین 6000 تا 6500.




برچسب :