مشاوره قبل از بارداری

مشاوره قبل از بارداری                                                                             38.jpg                                                                                                                                                                                                                                                                                         
 قبل از تصمیم گیری جهت بارداری آینده نیاز به مشاوره با پزشک متخصص زنان زایمان و انجام تست های خاصی می باشند .
در هنگام ویزیت پزشک جهت مراقبت قبل از بارداری چه اتفاقی می افتد ؟
در جریان ویزیت پزشک شما سعی در تعیین و مشخص کردن عواملی می کند که ممکن است فرزندتان را در بارداری آینده در معرض خطر قرار دهد . وی از شما سئوالاتی درباره وضعیت تغذیه و روش زندگی و نیز سابقه بیماری های طبی و دارو های مصرفی واستفاده از روش های پیشگیری از بارداری در گذشته و عوارض حاملگی های قبلی و بیماری های خانوادگی شما می کند . در این ویزیت معاینات کامل فیزیکی شامل تست پاپ اسمیر انجام شده و آزمایشات خونی جهت بررسی وجود کم خونی و عفونت در شما درخواست می شود .در ذیل به برخی از نکاتی که شما می توانید برای برنامه ریزی در مورد داشتن یک بارداری سالم در آینده انجام دهید اشاره می کنیم :اگر شما دارای اضافه وزن و یا کاهش وزن هستید ، سعی در بدست آوردن یک وزن متعادل قبل از بارداری بنمائید .از یک رژیم غذائی سالم ( غنی از میوه و سبزیجات تازه و غلات سبوس دار ) استفاده کنید .میزان اسید فولیک مورد نیاز توصیه شده برای پیشگیری از نقایص مادرزادی جنین را مصرف کنید .اگر تاکنون ورزش انجام می دادید آنرا دنبال کنید در غیر اینصورت یک برنامه ورزشی سبک را شروع کنید .از رفتارهای ناسالم نظیر سیگار کشیدن ، استفاده از الکل و مواد مخدر پرهیز کنید .مواد شیمیائی و سمی موجود در منزل و یا محیط کار را شناسائی کرده ( نظیر حشره کش ها و مواد شیمیائی تمیز کننده و ... ) و از آنها اجتناب کنید .اگر دارای بیماری خاصی نظیر فشارخون بالا ، دیابت و تشنج و غیره هستید درمان انها را قبل از اقدام برای بارداری شروع کنید .واکسن های مورد نیاز را تزریق کنید .
چگونه داشتن اضافه وزن روی حاملگی تاثیر می گذارد ؟
افزایش وزن می تواند سبب افزایش فشار خون و یا دیابت شود . همچنین ممکن است که سبب فشار روی قلب شما شود و این فشار در جریان حاملگی مضاعف می شود . نوزادان افرادچاق در معرض خطر بیماری ماکروزومی ( افزایش بیش از حد وزن جنین ) و خطرات ناشی از گیر کردن نوزاد در جریان زایمان هستند .
چگونه کاهش وزن روی حاملگی تاثیر می گذارد ؟
بطور ابتدائی خانم های لاغر و دارای کاهش وزن بدلیل اختلالات هورمونی ممکن است در سعی برای بارور شدن دچار مشکل شوند . همچنین این افراد در معرض خطر تولد نوزادان کم وزن و نارس هستند.
چرا مصرف اسید فولیک مهم است ؟
مصرف اسید فولیک حداقل 3 ماه قبل از بارداری به میزان 400 میکروگرم روزانه احتمال بوجود آمدن بیماری نقص لوله عصبی در جنین را به میزان چشمگیری کاهش می دهد .
چگونه ورزش برای آماده شدن بارداری کمک می کند ؟
اگر شما تاکنون از یک برنامه ورزشی منظم استفاده می کرده اید شانس داشتن یک حاملگی راحت و بدون خطر و نیز زایمان راحت تر به میزان زیادی افزایش می یابد . در مورد افراد غیر فعال توصیه به شروع یک برنامه ورزشی متوسط حدود 30 دقیقه در اکثر روزهای هفته می شود . قدم زدن و شنا دو نمونه از ورزش های مفید و توصیه شده به این منظور هستند . در مورد ورزش های سنگین تر مثل دوچرخه سواری و دویدن اگر شما عادت به انجام آنها دارید می توانید آنها را حتی در جریان حاملگی نیز ادامه دهید .
چه نوع واکسن هایی  و چه زمانی  باید آنها را بزنم ؟
 این مسئله اهمیت دارد که شما واکسن های مورد نیاز از قبیل هپاتیت ، سرخجه و کزاز و آبله مرغان را قبل از بارداری ( حداقل 3 ماه قبل در مورد واکسن سرخجه ) تزریق کرده باشید . در ضمن خانم هایی که مایلند در اواخر فصل پائیز و زمستان باردار شوند ، حتما بایستی واکسن آنفلونزا را تزریق کنند . داشتن بیماری عفونی جنسی STD 
اگر شما فکر میکنید که خود و یا همسرتان دارای بیماری عفونی جنسی هستید ، سریعا به پزشک مراجعه کنید تا از این لحاظ بررسی و درمان شوید .همسر شما نیز بایستی همزمان با شما درمان شود .درمان مذکور شانس انتقال بیماری به جنین و نیز احتمال زایمان زودرس را کاهش می دهد .
اگر یکی از افراد خانواده من و یا شوهرم بیماری طبی خاصی داشته باشیم چه اتفاقی می افتد ؟
برخی از بیماری های طبی دارای زمینه ژنتیک و ارثی هستند لذا مشاوره با پزشک و انجام تست های مربوطه قبل از اقدام برای بارداری توصیه می شود . اگریکی از اعضا خانواده شما دارای فشار خون بالا و یا دیابت ، تشنج ، عقب افتادگی ذهنی و یا نقایص مادرزادی است ، خطر ابتلا جنین به این بیماریها افزایش می یابد بنابراین مراقبت های خاص دوران بارداری الزامی است .
نکته : در خانم های با پریود های منظم 28 روزه بهترین زمان برای باردارشدن از روز 9 شروع پریود تا روز 19 آن به صورت یک شب در میان نزدیکی است . زوجین برای باردار شدن بایستی صبر و حوصله داشته باشند. معمولا اکثر بارداری ها در عرض 1 سال اول پس از ازدواج رخ می دهند .در خانم های بالای 35 سال این مدت 6 ماه محاسبه می شود .اگر در طی این مدت بارداری رخ ندهد بایستی که جهت بررسی آن به پزشک متخصص زنان مراجعه شود


مطالب مشابه :


عقب افتادگی عادت ماهیانه

عقب افتادگی در بعضی مواقع که خانم ها در زمان معمول همه ماهه که پریود میشدند ، خون نمی




تاخير و يا قطع پريود

پريود خانمها اگر کمتر از 10 روز عقب بيفتد اشکال ندارد و خود به خود برطرف مي شود.




طب سنتی در یزد

طب ایرانی - طب سنتی در یزد - 1- سر شاش‌ saršăš : براي‌ درمان‌ كليه‌ درد




بدون آزمایش از بارداری خود باخبر شوید!

همان‌طور که عقب اما علامت‌های دیگری هم وجود دارد که در کنار عقب افتادگی پریود> می




نشانه های حاملگی

همان‌طور که عقب اما علامت‌های دیگری هم وجود دارد که در کنار عقب افتادگی پریود می




بدون آزمایش از بارداری خود مطلع شوید

همان‌طور که عقب‌افتادن که دوره پریود خود را کنار عقب افتادگی پریود> می




مشاوره قبل از بارداری

اگریکی از اعضا خانواده شما دارای فشار خون بالا و یا دیابت ، تشنج ، عقب افتادگی پریود تا




مطابقت تاریخ قمری وقایع عاشورا با تقویم شمسی و میلادی

پریود زمانی و با سال شمسی همان تاریخ مقایسه کرده و سپس به صورت رجوعی، میزان عقب افتادگی




برچسب :