آموزش تنظیمات مودم ADSL وای فای برای اتصال گوشی

آموزش تنظیمات مودم ADSL وای فای برای اتصال گوشی

:. آموزش تنظیمات مودم ADSL وای فای برای اتصال گوشی (ستیو ، ویواز و گوشی های سیمبین مشابه) به آن .:.

و استفاده از اینترنت پرسرعت آن روی گوشی بدون نیاز به روشن بودن کامپیوتر
با رمز و بدون رمز




سلام خدمت همه دوستان

ـ در این تاپیک قصد دارم تنظیمات مودم adsl wi-fi (وایرلس دار) را برای استفاده از اینترنت آن روی گوشی های وایرلس دار مانند ستیو و ویواز قرار بدهم به گونه ای که پس از یک بار انجام تنظیمات مودم توسط کامپیوتر دیگری نیازی به روشن بودن کامپیوتر نباشد و تنها روشن بودن مودم کافی باشد تا شما به آن وصل شوید و از اینترنت پرسرعت آن روی گوشی خود لذت ببرید.

. . .

ّـ در این روش اینترنت کامپیوتر به اشتراک گذاشته نمی شود بلکه گوشی به طور مستقیم به مودم وصل می شود در نتیجه شما می توانید با گوشی به اینترنت وصل شوید بدون اینکه کامپیوتر روشن باشد و نه تنها یک گوشی بلکه چندین گوشی همزمان می توانند به یک مودم وصل شوند و امکان استفاده همزمان گوشی و کامپیوتر نیز وجود دارد بدون هیچ اشتراکی بلکه هر کدام یک سرور جداگانه محسوب می شوند.

. . .

آنچه در این تاپیک در بخش اول می آید تنظیمات مربوط به مودم های ADSL خانگی می باشد و هیچ ربطی به شبکه های پرسرعت دیگر ندارد و در صورتی مفید است که شما توانایی دستکاری تنظیمات مودم را داشته باشید پس دوستانی که در اتصال به اینترنت دانشگاه ها و جاهای دیگر که دسترسی به تنظیمات مودم ممکن نیست مشکل دارند در این تاپیک سوال نفرمایند.

. . .

مطالب این تاپیک در دو بخش ارائه می شود :
بخش اول تنظیمات مودم
بخش دوم تنظیمات گوشی

. . .



در این تاپیک، به جهت تنوع مودم های ADSL تنظیمات مودم به طور خلاصه و کلیدی بیان شده است.
دوستان در صورت بروز مشکل خاص می توانند از دفترچه راهنمای مودم خود استفاده کنند یا با دفتر فنی و پشتیبانی سرویس ارائه دهنده اینترنت خود تماس بگیرند.

.:. بخش اول : تنظیمات مودم .:.


1. کانکشن مودم باید به حالت PPPoE یا PPPoA تنظیم بشود نه حالت Bridge .
اینکه فرق این ها به زبان علمی و حرفه ای چیست سزاوار این تاپیک نیست فقط همین را عرض کنم که :
در حالت PPPoE یا PPPoA تنظیمات کانکشن روی خود مودم ذخیره می شود و دیگر نیازی به ساختن کانکشن در دستگاهای که قرار است به مودم وصل شود نیست و عمل اتصال به طور اتوماتیک انجام می شود و حتی اگر شما ویندوز کامپیوتر را هم عوض کنید هیچ تاثیری در تنظیمات مودم ندارد و براحتی می توانید به اینترنت وصل شوید و می شود همزمان چندین دستگاه به اینترنت وصل شوند برخلاف حالت Bridge که تنظیمات کانکشن روی کامپیوتر ذخیره می شود و برای هر بار اتصال باید مانند دایل آپ از طریق کانکشن داخل ویندوز متصل شوید و امکان اتصال دو کامپیوتر به صورت مستقل (هر کدام یک سرور) ممکن نیست و برای استفاده چند کامپیوتر حتما باید یکی سرور باشد و همیشه روشن تا بقیه هم بتوانند در صورت به اشتراک گذاشتن اینترنت سرور از آن استفاده کنند.

2. آدرس IP باید اتوماتیک باشد و هیچ IP خاصی داده نشود و گرنه با پیغام خطای (no gateway replay) هیچ درگاهی پاسخ نمی دهد مواجه می شوید.
توضیح : پس از تنظیم کانکشن روی یکی از دو حالت بالا می شود که به مودم IP خاصی داد و در نتیجه هنگام اتصال کامپیوتر به اینترنت نیز باید IP خاصی را وارد کنید ( البته وارد کردن این آدرس برای همان بار اول کافی است و برای دفعات بعد ذخیره می شود و چند کامپیوتری که قرار است وصل شوند باید آدرس IP آنها متفاوت باشد و گرنه به صورت همزمان نمی توانند به اینترنت وصل شوند.)

در اینجا روش فهم اینکه آدرس IP مودم ما روی اتوماتیک تنظیم شده یا روی آدرس خاص ، در ویندوز XP و 7 بیان می کنیم.

ویندوز XP
ـ وارد Control panel سپس Network Connections شوید و سپس روی Local Area Connection راست کلیک کرده و گزینه Properties را بزنید و از منوی (This connection uses the following items)
گزینه (Internet Protocol(TCP/IP را انتخاب و گزینه Properties را بزنید.



ـ سپس پنجره Internet Protocol(TCP/IP) Properties باز می شود و باید IP address و DNS server addresses هر دو روی حالت automatically باشد.



ـ و همچنین در همین پنچره باید در پد Alternate Configuration حالت Automatic انتخاب شده باشد.


* توجه : اگر ویندوز xp شما از طریق وایرلس به مودم وصل شده باشد شما باید پس از وارد شدن به پنجره Network Connections روی آیکن Network Connections Wireless راست کلیک کرده و همان مراحل بالا را ادامه دهید.

ویندوز 7
_ وارد مسیر زیر بشوید
Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center
و روی قسمت Local Area Connection کلیک کنید. (

ـ در پنجره باز شده روی گزینه Properties کلیک کنید تا پنجره Local Area Connection Properties باز شود.

ـ در پنجره باز شده از منوی (This connection uses the following items)
گزینه (Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6 را انتخاب کرده و گزینه Properties را بزنید.
باید IPv6 address و DNS server addresses هر دو روی حالت automatically باشد.


ـ هم چنین باید (Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4 که در عکس شماره 6 دیده می شود پس از زدن Properties در قسمت IP address و DNS server addresses هر دو روی حالت automatically باشد.

* توجه : در صورتی که ویندوز سون شما از طریق وایرلس به شبکه وصل می شود پس از وارد شدن به پنجره Network and Sharing Center به جای مرحله اول روی گزینه Wireless Network Connection که نام شبکه شما زیر آن نمایش داده شده است کلیک کنید و همان مراحل بالا را دنبال کنید.
...

اگر تنظیمات مودم شما این گونه تعریف شده باشد شما به راحتی می توانید گوشی را به مودم وصل کرده و از اینترنت آن بهرمند شوید.
ولی اگر هنگام انجام تنظیمات مودم برای بار اول آدرس IP خاصی تعریف شده باشد و روی حالت اتوماتیک قرار داده نشده باشد شما نمی توانید از اینترنت مودم روی گوشی استفاده کنید نه اینکه گوشی به مودم وصل نشود بلکه گوشی به مودم وصل می شود ولی این صرفا یک اتصال است ولی هیچ گونه اطلاعاتی انتقال داده نمی شود و شما با پیغام خطا مانند (no gateway replay) مواجه می شوید.

. . .

دوستانی که تنظیمات مودم آنها غیر از موارد بالا است و در اتصال و استفاده اینترنت مشکل دارند یا باید تنظیمات مودم خود را تغییر داده یا به طور کل مودم را ریست کرده و از اول تنظیم بفرمایند.
(در صورت عدم توانایی نسبت به تغییر یا ریست مودم با دفتر فنی ارائه دهنده سرویس خود تماس بگیرید.)

برای مشاهده تنظیمات مودم خود می توانید وارد مرورگر اینترنت شده و آدرس زیر را تایپ بفرمایید :
HTML Code:
http://192.168.1.1/

در پنجره ای که باز می شود در قسمت user name و password عبارت admin را تایپ کنید.
البته در صورتی که (نام یا رمز) را تغییر داد باشید باید آنچه تعریف کرده اید وارد کنید.

. . .

توضیحی درباره کد امنیتی (رمز) برای شبکه شما

تنظیمات بالا برای اتصال گوشی به مودم از طریق وایرلس و استفاده از اینترنت آن روی گوشی چه در حالت داشتن کد امنیتی و چه در حالت نداشتن کد، مشترک می باشد.

به عبارت دیگر اگر کامپیوتری با وایرلس به مودم شما وصل شود در صورتی که رمز بخواهد گوشی هم رمز می خواهد و در صورتی که شبکه شما باز باشد و کامپیوتر وایرلس دار بدون رمز بتواند به گوشی شما وصل شود گوشی هم بدون رمز وصل می شود.
و این بستگی دارد که شما سکوریتی مودم در بخش WLAN را چگونه تعریف کرده باشید.

نداشتن کد امنیتی به هیچ وجه توصیه نمی شود
زیرا تا فاصله ای که مودم وایرلس شما برد داشته باشد (مثلا حدود 50 متر) هر کسی می تواند با روشن بودن مودم شما از اینترنت شما استفاده کند.
و غصه وارد کردن رمز برای هر بار را نخورید چون در صورت تمایل شما می توانید پس از اتصال کامپیوتر یا گوشی برای بار اول اجازه بدهید که دفعات بعد آن کامپیوتر خاص یا گوشی خاص بدون کد متصل شود و برای وسایل دیگر کد امنیتی باقی باشد.


.:. بخش دوم : تنظیمات گوشی .:.


پس از اطمینان از اتصال صحیح مودم و روشن بودن آن برای استفاده از اینترنت آن روی گوشی مراحل زیر را دنبال کنید.

ـ از منوی اصلی گوشی به قسمت Settings بروید و روی Connectivity دوبار کلیک کنید تا باز شود.

ـ روی گزینه Wi-Fi کلیک کنید تا شبکه های وایرلس موجود در محیط شما نمایش داده شود.

. . .
توضیحاتی درباره این قسمت :

1. در این پنجره تمام شبکه های که به حالت مخفی تنظیم نشده باشند به صورت لیست نشان داده می شود ولی شبکه های که به صورت مخفی باشند نشان داده نمی شوند و شما با انتخاب گزینه (Other (hdidden network می توانید با دادن نام آن شبکه به آن وصل شوید و این شبیه مخفی کردن نام بلوتوث خود می باشد و کارایی مشابه به آن دارد.

2. نام شبکه های که در بالا نشان داده می شود تابع آن چیزی می باشد که شما در تنظیمات مودم تعریف کرده اید و ما آن را به سلیقه خود و احترام به این سایت (pnufa-tci) گذاشته ایم.

3. اگر در جلوی نام شبکه مانند آنچه شما در عکس شماره 9 مشاهده می کنید علامت قفل وجود داشته باشد یعنی شبکه قفل (رمز) دارد و شما بدون دادن رمز نمی توانید به آن متصل شوید.

4. علامت آنتن جلوی آن میزان آنتن دهی شبکه را نشان می دهد.

5. زیر نام شبکه عبارت (Unkown) یا (Kown) نوشته شده است. در صورتی که شما تا به حال با آن شبکه متصل نشده باشید و شناخته نشده باشد عبارت (Unkown) و در صورتی که قبلا با آن متصل شده باشید و اجازه اضافه شدن به عنوان یک access point را به آن داده باشید عبارت (Kown) یعنی شناخته شده می آید.

6. برای نمایش جزییات بیشتر شبکه ها در حالی که نمایش داده می شوند روی شبکه مورد نظر خود قرار گرفته و روی گزینه Options کلیک کنید و از منوی باز شده گزینه Details را انتخاب کنید تا جزییات بیشتری از جمله مقدار سیگنال موجود از آن شبکه (همان که به صورت مختصر مانند علامت آنتن جلوی نام شبکه نشان داده می شد) و همچنین اگر جلوی Security کلمه WEP باشد یعنی شبکه رمز دارد (همان که به صورت قفل جلوی نام شبکه نشان داده می شود).
. . .

ـ روی شبکه نمایش داده شده کلیک کرده و گزینه Connect را بزنید.
در صورتی که شبکه شما رمز نداشته باشد عمل اتصال انجام می شود ولی در صورتی که شبکه شما رمز داشته باشد صفحه کلید برای دادن رمز نمایش داده می شود.
توجه :
پیش فرض صفحه کلید روی حروف انگلیسی است همان طور که بالای گوشی جلوی نماد مداد نشان داده شده است و شما برای وارد کردن رمز به صورت عدد بایستی دکمه # را برای چند ثانیه نگه دارید تا بتوانید عدد تایپ کنید.


پس از وارد کردن رمز به صورت صحیح OK را بزنید تا عملیات اتصال انجام بشود.

پس از آن پنجره ای باز می شود که از شما می پرسد آیا قصد دارید یک access point مربوط به همین شبکه در قسمت اینترنت ایجاد بشود.
در صورتی که شما گزینه Skip را بزنید این فرایند رها شده و این شبکه هنوز به صورت ناشناس (Unkown) باقی می ماند و برای دفعات بعد شما دوباره باید رمز وارد کنید ولی اگر گزینه Allow را انتخاب کنید اتصال برقرار شده و از این به بعد پس از نمایش اون شبکه زیر آن عبارت (Kown) نوشته شده است و برای کانکت شدن دیگر از شما رمز نمی خواهد.
و اگر به آدرس زیر بروید :
Menu\Settings\Connectivity\Destinations\Internet
خواهید دید که یک access point با نام شبکه شما ایجاد شده است.
و با کلیک روی آن می توانید مشخصات آن را ببینید و البته دستکاری این تنظیمات پیشنهاد نمی شود.
اگر شما این access point را پاک کنید آن شبکه از حالت (Kown) به حالت (Unkown) تبدیل می شود و اگر قفل داشته باشد دوباره برای اتصال از شما رمز می خواهد.( و همان مراحل بالا تکرار می شود.)

یک تجربه شخصی که زیاد برای بنده اتفاق افتاده است :
در صورتی که شبکه شما شناخته شده (Kown) بود ولی به هنگام اتصال به شبکه مشکل داشتید و پیام داد که شبکه یافت نشد شما access point مربوط به آن را از مسیری که در بالا گفته شد پاک کنید تا به حالت (Unkown) تبدیل شود سپس اقدام به برقراری اتصال کنید می بینید که براحتی وصل می شود.


ـ الان گوشی شما به مودم متصل است و شما می توانید مرورگر خود را باز کرده و به جستجو در اینترنت بپردازید () یا برنامه یوتیوب را باز کرده و فیلم های مورد علاقه خود را مشاهد کنید.

. . .

چند نکته :

1. پس از اتصال علامت وای فای تا زمانی که اتصال برقرار باشد بالای گوشی نمایش داده می شود و به محض قطع شدن محو می شود.

2. در صورتی که شبکه شما رمز داشته باشد روی علامت آن در قسمت بالای گوشی یک قفل نمایش داده می شود.

3. شما پس از اتصال به یک شبکه می توانید بلافاصله Options را زده و گزینه Start browsing را انتخاب کنید تا مرورگر گوشی باز شود.

4. برای قطع ارتباط کافی است شما روی همان شبکه قرار گرفته و Options را زده و گزینه Disconnect Wi-Fi را انتخاب کنید.

5. وای فای گوشی در صورت استفاده نکردن سریع قطع می شود و شما باید دوباره کانکت شوید دلیل این مطلب هم روشن است زیرا این طوری هم در مصرف باطری صرفه جویی می شود و هم سی پی یو و حافظه گوشی کم تر در گیر می ماند و در نتیجه سرعت گوشی بهتر خواهد بود.

6. گیرندگی سیگنال های وای فای گوشی از جهت سخت افزاری اگر نگوییم در حد پایین قرار دارد در حد بالای هم قرار ندارد و نباید با دستگاه های چون لپ تاپ مقایسه شود .
همین امر سبب شده که در حین کار با وای فای گوشی بارها پیش بیاید که اتصال ناگهان قطع شود و اعصاب شما خورد شود و این یک امر طبیعی است که شما باید با آن کنار بیاید بخصوص اگر فاصله شما بیش از پنج متر باشد.
در نتیجه توصیه می شود تا می توانید به مودم نزدیک شوید.

7. برخی از برنامه ها به صورت اتوماتیک به هنگام استفاده ،اتصال وای فای را برقرار می کنند به خصوص اگر شما آن را به عنوان اتصال پیش فرض تعریف کرده باشید و برنامه یوتیوب هم گاهی این کار را انجام می دهد ولی در بیشتر مواقع پیام خطای اتصال کانکشن می دهد پس همیشه برای استفاده از برنامه یوتیوب نخست به شبکه وصل شوید سپس سریع برنامه را اجرا کنید.

8. گاهی در اثر استفاده زیاد و پشت سرهم از وای فای گوشی ممکن است گوشی هنگ جزئی کند و حتی پیش بیاید که در قسمت Connectivity گزینه Wi-Fi ناپدید شود زیاد ناراحت نشوید کافی است شما گوشی را ریست کنید تا همه چیز به حالت عادی برگردد.
منبع :www.ir-tci.org


مطالب مشابه :


آموزش تنظیمات مودم ADSL وای فای برای اتصال گوشی

هم بتوانند در صورت به اشتراک گذاشتن اینترنت سرور از وای فای گوشی در صورت استفاده




دانلود Connectify Pro 3.7.0.25374 | نرم افزار به اشتراک گذاشتن اینترنت لپ تاپ با دستگاه های دیگر

نرم افزار به اشتراک گذاشتن اینترنت لپ تاپ با تاپ خود را به یک هات اسپات وای فای




در هر مکان با لپ تاپ خود به "اینترنت" متصل شوید + آموزش تصویری

گوشی همراه، اینترنت وای فای، یا استفاده از به اشتراک گذاشتن آن از آن برای




Connectify Pro 3.7.1.25486-اشتراک گذاری اینترنت لپ تاپ

Connectify Pro 3.7.1.25486-اشتراک گذاری اینترنت مودم وای-فای اشتراک گذاشتن اینترنت با




آموزش نصب و اشتراک گذاری مودم وای فای برروی گوشی های دارای سیستم عامل

هم بتوانند در صورت به اشتراک گذاشتن اینترنت سرور از وای فای گوشی در صورت استفاده




در هر مکان با لپ تاپ خود به "اینترنت" متصل شوید

همراه، اینترنت وای فای، یا اشتراک گذاشتن آن از همان وای فای به اشتراک




آموزش به اشتراک گذاشتن اینترنت PC با موبایل از طریق usb

برعکس این کار یعنی به اشتراک گذاشتن اینترنت pc بر روی موبایل وای فای رو روشن




شبکه

لپ تاپ خود را تبدیل به مودم وای فای به اشتراک گذاشتن اینترنت لپ تاپ با




صورت وای فای

صورت وای فای وسیله را با اینترنت برقرار در جهت به اشتراک گذاشتن اینترتی




برچسب :