پایان نامه علوم تربیتی

پایان نامه علوم تربیتی

مشاوره و راهنمایی

برنامه ریزی تحصیلی

مشاوره خانواده

مشاوره شغلی

رشته علوم تربیتی و مشاوره را می توان حد واسط علوم روانشناسی و علوم اجتماعی دانست.

گرایش تکنولوژی آموزشی:

در تعریف مفهومی باید گفت که تکنولوژی آموزشی شامل تئوری‌ها و اجرای اعمال طراحی، رشد، کاربرد، مدیریت و ارزشیابی فرآیندها و منابع یادگیری می‌شود.این فرآیند از یک سو نگاهی خُرد و موشکافانه دارد؛ زیرا برای تسهیل فراگیری به تک تک فراگیران به صورت خُرد توجه می‌کند و از سوی دیگر کیفیت آموزشی را به‌صورت کلی در نظر می‌گیرد و در این راستا به طراحی علمی، رشد علمی، کاربرد و مدیریت این فرآیند می‌پردازد.در کل می‌توان گفت که رشته تکنولوژی آموزشی تلاش می‌کند تا با طراحی دقیق و صحیح نظام آموزشی، به معلم‌ها بیاموزد که چگونه معلمی ورزیده، کاردان و ماهر شوند و تدریس خود را بر پایه بهترین شیوه‌ یادگیری, استوار کنند. این دانش همچنین به مسؤولان نظام آموزشی بهترین راه تدوین کتب درسی، مدیریت آموزشی و ارزشیابی آموزشی را نشان می‌دهد.فلسفه اصلی این رشته، استفاده از توانایی فارغ‌التحصیلان آن در آموزش و پرورش و سپس صدا و سیما است. اما در عمل می‌بینیم که به دلیل تفکر غلط حاکم بر محیط‌های فوق، تکنولوژیست‌های آموزشی به سختی جذب این مراکز می‌شوند. البته برخی از فارغ‌التحصیلان این رشته جذب مدارس غیرانتفاعی شده‌اند و با ارائه طرح‌های آموزشی برای دوره‌ها و درس‌های مختلف، کارآیی مدرسه را بسیار ارتقاء داده‌اند.عده‌ای از فارغ‌التحصیلان نیز جذب وزارت ارشاد یا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می‌شوند و بالاخره برخی از فارغ‌التحصیلان با توجه به توانایی‌هایی که در طی تحصیل کسب کرده‌اند، جذب بازار کار آزاد می‌شوند و به عکاسی آموزشی یا تولید فیلم‌های آموزشی می‌پردازند.

گرایش مدیریت و برنامه‌ریزی:

گرایش مدیریت و برنامه‌ریزی آموزشی یک رشته میان رشته‌ای است که تلفیقی از رشته‌های روانشناسی، جامعه‌شناسی، فلسفه، مدیریت، آمار، زبان خارجی و مشاوره می‌باشد.هدف این گرایش از یک سو فراهم ساختن فرصت‌های یادگیری هر چه بیشتر برای گروه‌های واجب‌التعلیم و علاقه‌مند به یادگیری و از سوی دیگر تربیت نیروی انسانی ماهر مورد نیاز توسعه اقتصادی کشورها است. در کل مدیریت و برنامه‌ریزی آموزشی، مدیریت بر فعالیت‌های یاددهی و یادگیری به منظور ایجاد تغییرات مطلوب در رفتار یادگیرنده و ارزیابی میزان تحقق این تغییرات است.فارغ‌التحصیل این گرایش به راحتی می‌تواند علاوه بر پیش‌بینی‌های آموزشی یک کشور، مراحل برنامه‌ریزی آموزشی و مدیریت بر اجرای آن را ترسیم کند و با روش‌های بهتر آموزشی، راهنما و مشاور خوبی برای یادگیرندگان باشد.

گرایش آموزش و پرورش پیش‌دبستانی و دبستانی:

آموزشی که از زمان تولد آغاز و تا شروع اولین کار رسمی دبستان در پایان ششمین سال زندگی کودک ادامه می‌یابد، بسیار مهم است. زیرا کودکان در چنین سال‌هایی، مراحل مهم و حساس زندگی خود را از نظیر شخصیتی،‌ اجتماعی و آموزشی پشت سر می‌گذرانند، و در واقع 6 سال اولیه زندگی از لحاظ رشد هوش و شکل‌گیری شخصیت دورانی سرنوشت‌ساز است. از سوی دیگر آموزش وپرورش دبستانی مهم‌ترین حلقه از حلقه‌های نظام آموزش و پرورش کشور است و کودکان در این دوره در مراحل بسیار مهم رشد جسمانی،‌ عاطفی، ذهنی به سر می‌برند، از همین‌رو توجه به این دوره از آموزش و پرورش باید از اولویت خاصی برخوردار باشد. هدف گرایش آموزش و پرورش پیش‌دبستانی و دبستانی تربیت متخصصانی است که بتوانند قوای جسمی،‌ عاطفی، روانی،‌ اجتماعی و اخلاقی کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی را پرورش دهند.

گرایش آموزش و پرورش کودکان استثنایی:

کودکان ودانش‌آموزان استثنایی به پنج گروه عقب‌مانده ذهنی و معلول جسمی، ناشنوا و نیمه‌شنوا، نابینا و نیمه‌بینا، ناسازگار و تیزهوش تقسیم می‌شوند و در هر گروه شرایط خاصی برای تعلیم و تربیت آنها وجود دارد . هدف از آموزش و پرورش کودکان استثنایی فراهم آوردن فرصت‌های مناسب و امکانات آموزشی ویژه برای این دسته از کودکان است. در این گرایش به کودکان دارای مشکلات ذهنی و جسمی بیشتر پرداخته می‌شود و متخصصان کودکان استثنایی تلاش می‌کنند تا با توجه به ویژگی‌های عقلانی و جسمانی آنان ، توانایی‌های ذهنی و جسمی آنها را به حداکثر برسانند .

گرایش فلسفه تعلیم و تربیت

فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی (تربیت دینی) روش شناسی تحقیق، فلسفه علوم تربیتی / تربیت رسمی و ...
فلسفه تعلیم و تربیت تربیت اسلامی و فلسفه های تعلیم و تربیت جدید
نظریه های تربیتی معاصر و نقد آن در حوزه تعلیم و تربیت معرفت شناسی ، مکاتب فلسفی ، ICT

گرایش فلسفه تعلیم و تربیت

*       فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی (تربیت دینی)

*       روش شناسی تحقیق، فلسفه علوم تربیتی / تربیت رسمی و ...

*       فلسفه تعلیم و تربیت

*       تربیت اسلامی و فلسفه های تعلیم و تربیت جدید

*       نظریه های تربیتی معاصر و نقد آن در حوزه تعلیم و تربیت

*       معرفت شناسی ، مکاتب فلسفی ، ICT

گرایش تکنولوژی آموزشی

*       طراحی آموزشی- طراحی محیط های یادگیری

*       نظریه های یادگیری- روش های تدریس

*       نظریه های برنامه درسی

*       روش های تحقیق کمی و کیفی

*       تکنولوژی آموزشی

*       طراحی آموزشی- حیطه عاطفی

*       تکنولوژی آموزشی-روش های تدریس

 


مطالب مشابه :


موضوع پایان نامه

پایان نامه کارشناسی ارشد روانشناسی ومشاوره-علوم تربیتی موضوع پایان نامه می




پایان نامه علوم تربیتی

پایان نامه ارشد نامه کارشناسی :موضوع پایان نامه علوم تربیتی.




موضوع پایان نامه برای دانشجویان مدیریت

موضوع پایان نامه برای دانشجویان مدیریت. یکی از مشکلات مهم دانشجویان کارشناسی ارشد رشته




پایان نامه و پروپوزال

موضوع پایان نامه علوم » پایان نامه علوم تربیتی التحصیلان کارشناسی ارشد و دکترای




چند توصیه برای شروع اخذ پایان نامه کارشناسی ارشد

کارشناسی ارشد علوم تربیتی. پایان نامه کارشناسی ارشد: کنید موضوع پایان نامه شما




انجام پروپوزال

انجام سمینار,پروپوزال,پایان نامه کارشناسی ارشد. ارشد روانشناسی تربیتی ارشد; موضوع




کد 522: پایان نامه کارشناسی ارشد مشاوره خانواده آماده تحویل : 30 هزار تومان

پایان نامه کارشناسی ارشد پایان نامه علوم تربیتی ، پایان این پایان نامه با موضوع




پایان نامه علوم سیاسی

موضوع پایان نامه علوم » پایان نامه علوم تربیتی » پایان از این‌رو رشته کارشناسی ارشد




برچسب :