تربت حیدریه-نشریه اینترنتی آوای تربت حیدریه:مصاحبه با دکتر مقدس زاده رئیس دانشکده فنی و مهندسی تربتق

 

مصاحبه با دکتر مقدس زاده رئیس دانشکده فنی و مهندسی تربت حیدریه  برگرفته ازنشریه ترنم

تربت حیدریه-نشریه اینترنتی آوای تربت حیدریه:ارتقاء آموزشکده فنی تربت حیدریه به دانشکده فنی ومهندسی مصاحبه با دکتر مقدس زاده رئیس دانشکده فنی و مهندسی تربت حیدریه-برگرفته ازهفته نامه نوید تربت ونشریه ترنم

تربت حیدریه-نشریه اینترنتی آوای تربت حیدریه:نظر خوانندگان محترم را به مصاحبه دکتر مقدس زاده رئیس دانشکده فنی و مهندسی تربت حیدریه با نشریه ترنم  جلب می نمایم

- سلام خسته نباشید.
سلام
- لطفاً خودتون رو به طور کامل برای خوانندگان معرفی کنید.
باقر مقدس زاده متولد شهرستان مشهد  لیسانس آمار و کامپیوتر از دانشگاه فردوسی مشهد و فوق تخصص آمار ریاضی از دانشگاه فردوسی مشهد و دکتری آمار از دانشگاه تربیت مدرس تهران
چه طور به این رشته علاقه مند شدید  ؟
از همان دوران تحصیل به خصوص در دبیرستان به رشته های علوم محض و کاربردی علاقه مند بودم.
- آیا کتابی منتشر کرده اید؟
کتابهای مختلفی بصورت تالیف و ترجمه در موضوعات ریاضی و آمار کاربردی منتشر کرده ام و اکنون کتاب ریاضی دیگری در دست تالیف است.
- آیا یک مدیر موفق بوده اید؟
بایستی به قضاوت دیگران توجه کرد.
- از چه زمانی رئیس دانشکده فنی و مهندسی تربت شده اید؟
از بدو تاسیس 

تربت حیدریه-نشریه اینترنتی آوای تربت حیدریه:ارتقاء آموزشکده فنی تربت حیدریه به دانشکده فنی ومهندسی مصاحبه با دکتر مقدس زاده رئیس دانشکده فنی و مهندسی تربت حیدریه-برگرفته ازهفته نامه نوید تربت ونشریه ترنم

- با توجه به مشغله کاری که دارید، چقدر از وقتتون رو در اختیار دانشکده قرار می دهید؟
من سعی می کنم روز های یکشنبه و چهار شنبه در دانشکده حضور داشته باشم ولی ممکن است در بعضی مواقع در محیط بیرون دانشکده جلساتی برگزار شود که اجازه حضور در اینجا را به من ندهد.
- دانشجویان چگونه می توانند به طور مستقیم با شما در ارتباط باشند؟
در اتاق من همیشه به روی دانشجویان باز است و دانشجویان می توانند به صورت حضوری با ما در ارتباط باشند؛ علاوه بر این ما اینجا کلاس داریم و در کلاس نیز پاسخ گوی عزیزان هستیم. دانشجویان می توانند در روزهایی که من اینجا هستم  با من در ارتباط باشند.

- فکر نمی کنید اگر ارتباط حضوری باشد هم وقت شما گرفته می شود و هم اینکه تعداد دانشجویان به قدری زیاد شود که شما پاسخ گوی آنها نباشید؟
البته در برنامه های ترم قبل سعی می کردیم به خوابگاه های دانشجویان سر بزنیم. چون در خوابگاه فضا باز است و بهتر با دانشجویان به صحبت می نشینیم. در این ترم نیز مصمم هستیم که این اتفاق رخ بدهد. (گزارش انجام گرفتن یا نگرفتنش رو تو ترنم بعدی بخونید)
- بهتر نیست صندوق مکاتبه یا ایمیلی هم وجود داشته باشد؟
قرار است صندوقی برای ریاست در نظر گرفته شود تا دانشجویان بدین طریق نیز با ما در ارتباط باشند

تربت حیدریه-نشریه اینترنتی آوای تربت حیدریه:ارتقاء آموزشکده فنی تربت حیدریه به دانشکده فنی ومهندسی مصاحبه با دکتر مقدس زاده رئیس دانشکده فنی و مهندسی تربت حیدریه-برگرفته ازهفته نامه نوید تربت ونشریه ترنم

- چقدر با نقد منصفانه موافق هستید؟
به نقد منصفانه بسیار اعتقاد دارم ولی در بعضی مواقع احساس می شود که دانشجویان دوست دارند در جمع با هم صحبت کنند که البته بعضی مواقع با گفتگوی جمعی به نتیجه نرسیده اند چون معمولا در جمع نمی توان چندان سخن گفت.
- اگر ما این فضا رو فراهم کنیم چطور؟
باید ببینیم که گفتگوی جمعی چه برتری نسبت به گفتگو با یک نماینده دارد.
- فکر نمی کنید اگر دانشجویان از طریق نماینده با شما در ارتباط باشند سخن شما به تمامی آنها نرسد یا ممکن است حرف های شما به طور کامل به آنها منتقل نشود؟

اگر اینگونه باشد ما باید به طور کامل نمایندگی را از بین ببریم. نمایندگی یک ادبیاتی دارد یک فرهنگی دارد. نماینده ای که انتخاب می شود باید به دور از خصلت های منفی باشد نماینده تبلوری از اطلاعات مجموعه ی دانشکده است و من با نماینده بیشتر موافقم تا گفتگو در جمع.

- چقدر در جریان غذای سلف هستید؟
هر اتفاقی که در سلف رخ بدهد با من در میان گذاشته می شود.


قائم مقام ومعاون آموزشی دانشکده فنی مهندسی تربت حیدریه درگفتگوبا ندای تربت عنوان کرد:

ارتقاء آموزشکده فنی تربت حیدریه به دانشکده فنی ومهندسی

 

 

محسن شبان -قائم مقام ومعاون آموزشی دانشکده فنی مهندسی تربت حیدریه در گفتگو با هفته نامه نوید تربت وضعیت دانشکده فنی ومهندسی تربت حیدریه را تشریح کرد .

* لطفاً در ابتدا خودتان را معرفی کنید ؟

بنده مهندس سید علی ضیایی کارشناس ارشد مهندسی عمرانی از دانشگاه صنعتی شریف تهران بوده واز حدود4سال قبل به عنوان عضو هیئت علمی ومدرس در دانشگاههای فردوسی مشهد ، دانشکده فنی مهندسی وآزاد تربت حیدریه مشغول به تدریس می باشم .

* دانشکده فنی مهندسی تربت حیدریه در چه سالی تأسیس وراه اندازی شده است ؟

مجوز تأسیس آموزشکده فنی تربت حیدریه در تابستان سال 1384توسط وزارت علوم تحقیقات وفن آوری صادر گردیده است ودر حقیقت تمامی فعالیتهای این آموزشکده (که اخیراً به دانشکده ارتقاء یافته است) مطابق دستورالعمل ها وبخش نامه های دانشگاههای دولتی زیر نظر وزارت علوم می باشد ودر مهر ماه همان سال در رشته کاردانی تولیدات گیاهی دانشجو پذیرفته است .

* در حال حاضر این دانشکده دارای چه رشته هایی است؟

در آخرین ترم تحصیلی گذشته 6رشته تحصیلی دراین آموزشکده فعال بود.این رشته ها عبارتنداز: کارشناسی ناپیوسته تکنولوژی ساختمان،  کارشناسی ناپیوسته مهندسی تولیدات گیاهی ،کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی ساختمان ،کاردانی کارهای عمومی ساختمان ، کاردانی تکنولوژی تولیدات گیاهی ،و کاردانی نرم افزار کامپیوتر

* نحوه پذیرش وثبت نام دانشجو چگونه است ودرحال حاضرچند نفردانشجو دارید ؟

نحوه پذیرش دانشکده از طریق کنکور سراسری وسازمان سنجش انجام می گیرد ودر حال حاضر حدود 230نفر دانشجودر این دانشکده مشغول به تحصیل هستند ،تاکنون 150نفر فارغ التحصیل شده اند. البته پیش بینی می شود با توجه به رشته های تحصیلی در ترم جدید آمار دانشجویان به حدود 500نفر برسد

* چه فعالیتهایی در حوزه آموزشی دانشکده فنی مهندسی صورت گرفته است؟

در قسمت آموزش سه گروه آموزشی عمران ، تولیدات گیاهی وکامپیوتر

فعال می باشند وحدود 45مدرس با مدرک کارشناسی ارشد ودکترا با گروههای آموزشی دانشکده جهت تدریس همکاری می کنند.

 مهندس ضیائی افزود:با توجه به زحمات اساتید محترم ودانشجویان عزیز دانشکده موفق به کسب افتخاراتی در سطح کشور گردیده است .که از آن جمله می توان به انتخاب انجمن علمی عمران دانشکده به عنون انجمن علمی برتر وبرگزیده کشوری در سال جاری اشاره نمود وهمچنین در کنکور کاردانی به کارشناسی، این دانشکده در سال گذشته یکی از بالاترین آمار قبولی در سطح کشوررا با 75درصد داشته است .

 مهندس ضیائی گفت : 2سایت کامپیوتر با حدود 60سیستم در بهترین نقطه شهرستان راه اندازی گردیده است ودانشجویان درحال حاضر از این سایت استفاده می نمایند ، ضمن اینکه آزمایشگاههای تخصصی در دانشکده همانند آزمایشگاه خاک ، آزمایشگاه طرح اختلاط بتن مصالح ساختمانی ، حشره شناسی و.... فعال می باشند .

کتابخانه ای با حدود 4هزار جلد کتاب وهمچنین تخصیص خوابگاههای مجهز برای خواهران وبعضی از برادارن ونیز سلف سرویس با ظرفیت 150دانشجوی برادر و150دانشجو خواهر در دانشکده وجود دارد .

* درزمینه فعالیتهای عمرانی چه اقداماتی انجام شده است ؟

ساختمان دانشکده در زمینی 5هکتاری که توسط یکی از خیرین به نام آقای مهندس کریمی اهداء گردیده است احداث شده و2پروژه ساختمان اداری وآموزشی با متراژ 4500متر مربع با تمامی امکانات از جمله سایت کامپیوتر، کلاسهای استاندارد ، اتاقهای اداری ، آزمایشگاههای مجهز وغیره در حال ساخت می باشد . ضمناً یک سوله در مجاور این 2ساختمان می باشد که ان شاءا... در آینده می توان از آن به عنوان سالن چند منظوره وکارگاهها و.... استفاده نمود که طرح توجیهی آن به وزارت علوم ارسال گردیده است.

 اعتبار ساختمان های آموزشی واداری ذکر شده به مبلغ 1میلیارد و700میلیون تومان در سفر اول ودوم استانی ریاست جمهوری اختصاص گردیده ومبلغ 700میلیون تومان هم توسط وزارت علوم تخصیص داده شده است که امید است با تخصیص اعتبار جدید بتوان هر چه سریعتر ضمن اتمام این پروژه ، پروژه های جدید را شروع نمود.

 مدیر گروه عمران دانشکده فنی افزود : زمینی 35هکتاری اخیراً توسط ورثه آقای نوریان وبا پی گیری نماینده مجلس به دانشکده اهداء گردیده است که در آینده می توان از آن به عنوان سایت کشاورزی دانشکده استفاده کرد.

* از ارتقاء دانشکده فنی مهندسی بگوئید ؟

با توجه به تلاش همکاران دانشکده فنی ومهندسی ومسئولین شهرستان وامکانات فراهم گردید ه در دانشکده از جمله رشته های موجود ، راه اندازی آزمایشگاهها،ضعیت فعالیتهای عمرانی ،سایت کامپیوتر وافتخارات کسب شده توسط دانشجویان واساتید دانشکده وسایر امکانات ی که به آن اشاره شد وباارائه این مستندات به وزارت علوم وبرگزاری جلسات متعدد که در جلسه نهایی نماینده محترم مجلس هم در جلسه حضور داشتند خوشبختانه وزیر محترم علوم ودفتر گسترش آموزش عالی اخیراً به طور قطعی با ارتقاء آموزشکده به دانشکده فنی ومهندسی موافقت نمودند که این ارتقاء را به کلیه اساتید عزیز، دانشجویان محترم ومردم شهرستان تربت حیدریه تبریک عرض می نمایم وضمناً به اطلاع می رساند که برای سال تحصیلی جدید در رشته ها مهندسی عمران ومهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر دانشجومی پذیرد .

* ساختمان دانشکده ومحل برگزاری کلاسها در کجا میباشد ؟

در حال حاضر ساختمان اداری دانشکده در خیابان   قره نی دایر می باشد وکلاسهای دانشکده در ساختمان مجزایی که در کنار تربیت معلم می باشد برگزار می شود. ضمناً خوابگاهها، سلف سرویس ، کتابخانه وسایت کامپیوتر نیز برای دانشجویان نزدیک به ساختمان اداری ودر نقاط مناسب شهرستان فراهم گردیده است

* نقش آموزش های فنی ومهندسی در توسعه پایدارشهرستان را چگونه ارزیابی می کنید ؟

با توجه به موقعیت شهرستان تربت حیدریه، آموزش های فنی ومهندسی به نظراینجانب نقشی عمده ای درتوسعه شهرستان ایفا می نماید . جای خالی رشته های فنی ومهندسی از دیر بازدر مؤسسات آموزش عالی شهرستان دیده می شد چرا که اکثرمؤسسات آموزش عالی دایر که سابقه طولانی نیز دارند در زمینه رشته های علوم انسانی کارهای مناسبی انجام داده اند اما متأسفانه کمتربه سمت جذب رشته های فنی ومهندسی رفته اند که این خلاء درشهرستان مشاهده می گردد.بنابراین با توجه به نیاز بازار امروز که احتیاج به نیروی فنی وکاردان جهت اشتغال در اکثر کارخانه ها ، شرکت هاو..... دارد وجود رشته های فنی ومهندسی بسیار ضروری به نظر می رسد .

* اگر صحبت خاصی دارید بفرمائید ؟

در پایان لازم می دانم از طرف خود ، رئیس دانشکده جناب آقای مقدس زاده که از اساتید گروه آمار می باشند وهمچنین از طرف سایر معاونین ومسئولین دانشکده از زحمات تمامی عزیزانی که ما را یاری رسانده اند تقدیر وتشکر نمایم. بویژه باید عرض کنم که در ابتدای تأسیس ، آموزشکده به صورت هیات امنای اداره می گردید که لازم است از زحمات تمامی اعضای محترم هیأت امنا ومسئولین وقت شهرستان تشکر نمایم واز نماینده محترم مجلس حاج آقا ی رضایی که در پی گیری فعالیتهای عمرانی، ساخت وساز وارتقاء آموزشکده به دانشکده وپی گیری جهت اهداء زمینی 35هکتاری تقدیرنمایم

ازفرماندار محترم که پی گیری جدی برای شروع ساخت وپیشرفت احداث ساختمان داشته اند وهمچنین امام جمعه محترم که از اساتید خوب دانشکده می باشند وسایر مسئولان ذی ربط شهرستان تقدیر وتشکر می نمایم .


مطالب مشابه :


قابل توجه دانشجویان ترمی دانشگاه علمی کاربردی تربت حیدریه

قابل توجه دانشجویان ترمی دانشگاه علمی کاربردی تربت حیدریه.




نمونه جزوه درسی #c - علمی کاربردی تربت حیدریه

علمی کاربردی تربت حیدریه. دانشجویان عزیز میتونند جزوه درس رو از لینک زیر دانلود کنند.




گردهمایی نخبگان، استعدادهای برتر و فرهیختگان شهرستان تربت حیدریه

در باره شهرستان تربت حیدریه دانشگاه جامع علمی و کاربردی مرکز تربت حیدریه




مطالبی درموردرشته های مهندسی عمران

شهرستان تربت حیدریه خط و ابنیه راه آهن، مهندسی جریه راه آهن ، مهندسی علمی کاربردی عمران




سوالات بنیه علمی( پیشرفت تحصیلی ) علوم زیستی (سال اول)

زیست شناسی تربت حیدریه علوم زیستی کاربردی با استفاده از روش علمی در محیط




تربت حیدریه-نشریه اینترنتی آوای تربت حیدریه:مصاحبه با دکتر مقدس زاده رئیس دانشکده فنی و مهندسی تربتق

ارتقاء آموزشکده فنی تربت حیدریه علمی کاربردی تربت حیدریه انجمن علمی




برچسب :