هزارمین نشست ادبی فرهنگسرای اندیشه

هزارمين جلسه نشست ادبی فرهنگسرای انديشه

سيد محمد حسين حجازی رئيس فرهنگسرای انديشه گفت: اين كانون ادبی از سال 1372دراين فرهنگسرا آغاز به فعاليت كرده است . اين كانون در ابتدا توسط استاد رضا عبدالیي شاعر و نويسنده برجسته در سال 1370در معاونت فرهنگی و  اجتماعی شهرداری تهران تشكيل شد كه نشست های آن از ساختمان نيمه ساز فرهنگسرای خاوران در منطقه 15 شهرداری تهران برپا می شد و به نام انجمن شاعران فعاليت می كردكه پس از آن در سال 72 به فرهنگسرای انديشه منتقل شد ونشست های آن باحضور 5 عضو ثابت كه هيچ يك از آن ها جزو شاعران نامدارآن زمان نبودند برگزار گرديد .اين نشست ها پس از دو ماه به سالن اجتماعات فرهنگسرای انديشه منتقل شدكه 200 نفر ظرفيت داشت.پس از گذشت مدت كوتاهی تعداد اعضاي اين كانون از 400نفر گذشت به گونه‌ای كه از طريق دوربين مدار بسته تلويزيون در پارك پخش می شد.وی افزود:پس از شكل گيری كانون در سالن اجتماعات اين فرهنگسرا بسياری از شاعران مشهور مانند علی معلم دامغانی، عليرضا قزوه، قيصر امين پور و.... در اين نشست ها كه سه شنبه ها برگزار می شود و به نشستهای يسه شنبه معروف بود شركت می كردند.

رئيس فرهنگسرای انديشه افزود : اكنون حدود 20سال از برگزاری اين كانون می گذرد و همچنان نشست های آن برپا مي شو دضمن آن‌كه بسياری از افرادی كه در اين نشست ها شركت می كردند به صورت ميهمان از استان های ديگر هم مي آمدند واكنون شاعران خوبی هستند كه بسياری از آن ها صاحب كتاب هستند ودر نشريات ومراكزمختلف فعاليت می كنند.
حجازی تاكيد كرد:هدف اصلی انجمن كه اكنون تبديل به كانون ادبی شده است كشف استعدادهای نيروهای مستعد واهل ذوق بود وتاكنون هم موفق بوده وتوانسته است شاعران زيادی را پرورش دهد.اين مساله به نوبه خود سبب شد ما براي آموزش رشته هاي ادبی هم تلاش داشته باشيم واكنون نيز در مركز آموزش فرهنگ‌سرا،فنون بلاغت صناعات ادبی وآشنايی با عروض وقافيه تدريس می شود واين كلاس ها زير نظر استاد رضا عبد الهی اداره می شود.
وی از اعضای ثابت اين كانون كه در روزهای ابتدايی راه اندازی آن فعاليت می كردند به شاعرانی چون حسين منزوی، مسعود احمدی، شمس لنگرودی، يزدان سلحشور، كريم رجب زاده، ضياءالدين خالقی، كامران شرمشاهی، اكبر كتابدار، سيدعباس سجادی، دكتر آبان شهرام، مهدي عابدی و مسعود ارشادی فر برخی از اين شاعران اعضای ثابت اين كانون بودند كه برخی از آن ها اكنون در قيد حيات نيستند وبرخی نيز، از استادان نامدار عرصه شعروادب فارسی امروز هستند.baner-copy.jpg
رئيس فرهنگسرای انديشه ادامه داد: تا كنون از اعضای اين كانون بيش از 100عنوان كتاب منتشر شده كه برخی از اين كتاب ها در همين كانون رونمايی شده است.


از آخرين آثاری كه در اين كانون رونمايی شده می توان به كتاب های (زخاف رايج در شعر فارسی)و(فاطمه پيغمبر انديشه ها)اثر استاد رضا عبد الهی نام برد..از استاد عبدالهی تاكنون 22 عنوان كتاب گوناگون در باب شعر وادب فارسی منتشر شده وحدود 500 ترانه سروده است كه برخی از اين ترانه ها توسط خوانندگان مشهور ايرانی نظير بي‍‍زن خاوری عليرضا عصار قاسم افشار ومرحوم ناصر عبد الهی اجرا شده است.
حجازی با اشاره به اين كه برخی از اعضای قديمی اين كانون اكنون مسئول كانون ادبی ساير فرهنگسرای تهران هستند
اظهار داشت:در حال حاضر اعضای اين كانون حدود 150نفر هستند وبرخی اعضای قديمی نيز در نشست های اين كانون
از ساعت 30/16روزهای سه شنبه برگزار می شود شركت می كنند.
وی يادآور شد:هزارمين نشست كانون ادبی انديشه روزسه شنبه 25 مرداد ماه ساعت 17 با حضور اعضاي كانون و شاعران مطرح فرهنگسرای انديشه برگزار می شود.


مطالب مشابه :


پاورپوینت فرهنگسرای خاوران ( جوان )

پاورپوینت فرهنگسرای خاوران ( جوان ) فایل سایت خارجی زبان




فرهنگسرای خاوران.......

فرهنگسرای خاوران هم تموم شد روزاش به خوبی نمایشگاه کودک پارک گفت و گو (مدیر سایت بلاگفا)




نقد کتابخانه عمومی فرهنگسرای خاوران تهران

کتابخانه فرهنگسرای خاوران که بااینکه از کتابخانه های درجه ی یک شهر تهران است ولی این وبلاگ




هزارمین نشست ادبی فرهنگسرای اندیشه

انجمن ادب و هنر - هزارمین نشست ادبی فرهنگسرای اندیشه - فعالیت ادبی وهنری - انجمن ادب و هنر




فرهنگسرا چیست ؟

دانلود دتایل ساختمانت این سایت . وبلاگ مهندسی عمران و * فرهنگسرای خاوران




مجتمع ورزشی تفریحی خاوران

گزارشی از مجتمع ورزشی تفریحی خاوران عینالی فرهنگسرای الغدیر پارک جنگلی سایت استانداری




فرهنگسرای نیاوران

معماری روز دنیا - فرهنگسرای نیاوران - مقالاتی درباره معماری




برچسب :