اساسنامه مجتمع مسکونی ایلیا

                         (( اساسنامه مجتمع مسکونی ایلیا))

 به منظور اجرای قانون تملک آپارتمان ها و آیین نامه اجرایی و اصلاحیه های مربوط به آن،این اساسنامه برای تنظیم روابط و مناسبات مالکین واحدهای مجتمع مسکونی ایلیا تنظیم و تصویب می گردد.

فصل اول: مشخصات مجتمع

ماده1 -نام مجموعه « مجتمع مسکونی ایلیا » است که از این پس مجتمع نامیده می شود.

 ماده2ـ نشانی مجتمع واقع در تهران،نارمک،سمنگان،کوچه رمضانی زاده،پلاک 24 در قطعه زمین پلاک ثبتی 29498 فرعی از 7022 اصلی مفروز و مجزا شده از پلاک 2041 فرعی از اصلی مذکور می باشد.

ماده3ـ مدت کار مجتمع از تاریخ تأسیس به مدت نامحدود می باشد.

ماده4ـ مجتمع مؤسسه ای است غیرانتفاعی که به منظوراداره امور، نگهداری و نگهبانی مجتمع،تأمین وکنترل هزینه های مشترک مربوط به بهره برداری از وسایل اشتراکی،آپارتمان های مسکونی،محوطه ها،کلیه تأسیسات و متعلقات مربوط به آن ها درحدود مقررات و قوانین موضوعه جاری کشور بر طبق مواد این اساسنامه تشکیل شده است.

 فصل دوم:ارکان مجتمع

 ماده5ـ ارکان مجتمع عبارت است از: مجمع عمومی، هیأت مدیره و بازرس مجمع عمومی.   

ماده6ـ مجمع عمومی متشکل از مالکان و ساکنان مجتمع می باشد که مالکان به اعتبار مالک بودنشان درمجتمع نسبت به موارد و موضوعات اساسی که مربوط به عمر ساختمان،استهلاک آن،تأسیسات،مسایل بنیادی،هزینه های نگهداری ماهانه،تصویب بودجه و ترازنامه،انتخاب هیأت مدیره مجتمع و مانند این را حق اظهار نظر، رأی و تصمیم گیری دارند؛ لیکن اعضای ساکن که به اعتبار سکونتشان درمجتمع دارای حق اظهارنظرورأی درموارد رفاهی و     اجتماعی از قبیل ساعات روشنایی و خاموشی و کیفیت آن، گرم یا سرد کردن دستگاه ها در حدود بودجه و مانند این ها را دارند.   

تبصره1ـ چنانچه در آینده موضوعاتی خارج از تعاریف فوق الذکر در مورد اعضا (مالکین و ساکنان) مجمع عمومی پیش آید که احتیاج به تعبیروتفسیر داشته باشد اتخاذ تصمیم با مجمع عمومی فوق العاده ای است که با حضور مالکین تشکیل می شود.                

تبصره2ـ منظورازساکنان اعم از مالک،مستأجریا نماینده مالک یکی از آپارتمان ها که در این مجتمع ساکن و زندگی می کنند، می باشد.

 ماده7ـ مجمع عمومی عادی سالی یک بار در اردیبهشت ماه در محل مجتمع تشکیل خواهد شد.

 ماده8ـ مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده در صورت ضرورت به دعوت هیأت مدیره یا بازرس یا به درخواست حداقل نه نفر از مالکین تشکیل خواهد شد. هرگاه هیأت مدیره ظرف 10 روزپس از وصول درخواست نسبت به دعوت اقدام نکند، متقاضیان می توانند رأساًبرای تشکیل مجمع عمومی فوق العاده دعوت نامه بفرستند واقدامات لازم را برای عملی شدن این کار انجام دهند.

ماده9ـ دعوت نامه برای شرکت در مجمع عمومی باید حداقل ده روز قبل از موعد تشکیل مجمع با ذکر دستور جلسه با امضای رییس هیأت مدیره برای اعضا به نشانی آپارتمان های ملکی یا اقامتگاه قانونی که قبلاًبه مدیراجرایی اعلام شده ارسال گردد.

 تبصره: با توجه به مفاد و ماهیت دستور جلسه بر حسب مورد از ساکنان یا مالکین جهت شرکت در جلسه مجمع عمومی دعوت به عمل می آید بنام پروردگار یکتا  

ماده10ـ برای رسمیت یافتن مجمع عمومی عادی یا فوق العاده بر حسب مورد حضور مالکین یا ساکنین حد اقل نصف بعلاوه یک واحدها یا نماینده آنان ضروری است.

تبصره1ـ در صورت عدم حضور اکثریت مندرج در این ماده جلسه برای پانزده روز بعد تجدید خواهد شد. هرگاه در این جلسه هم اکثریت لازم حاصل نگردید جلسه برای پانزده روز بعد تجدید و تصمیمات جلسه اخیر با تصویب اکثریت عده حاضر معتبر است.  

تبصره2ـ وکیل یا قایم مقام قانونی هر مالک یا ساکن باید کتبی به هیأت مدیره معرفی گردد؛ به نحوی که در صحت نمایندگی یا قایم مقامی او تردیدی باقی نماند.

 ماده11ـ تصمیمات مجامع عمومی عادی و فوق العاده با رأی اکثریت حاضران در جلسه (حداقل نصف بعلاوه یک)اتخاذ خواهد شد، مگر در مورد توسعه یا تجدید بنای ساختمان ها که رأی مثبت حداقل چهارده نفرازکل مالکین مجتمع لازم است.

ماده12ـ تصمیماتی که در مجامع عمومی مطابق مقررات این اساسنامه، قوانین و آیین نامه های مربوطهاتخاذ می گردد نسبت به کلیه افراد اعم از مالکان یا ساکنان غایب و مخالف نیز نافذ است و باید توسط هیأت مدیره در تابلوی اعلانات اعلام گردد. 

تبصره 1ـ با تغییر ساکن هرآپارتمان مسؤلیت آگاهی و توجیه ایشان از مصوبات و مقررات جاری بر عهده مالک آپارتمان خواهد بود.    

تبصره 2ـ ارکان یا افراد مسؤل مجتمع می توانند در چارچوب مصوبات و مقررات موضوعه جهت اعمال تصمیمات ، ساکنین یا مالکین را مورد خطاب قرار دهند.

 ماده13ـ مجمع عمومی پس از تشکیل و قبل از هرکاردیگر از بین اعضای خود یک نفر رییس، دو نفر ناظر و یک منشی انتخاب خواهد کرد.اداره جلسات با رییس است و تنظیم صورتجلسات، نتایج مذاکرات مجمع و ابلاغ تصمیمات متخذه و سایر موارد مربوط به مجمع با منشی است که بنام پروردگار یکتا   پس از پایان کار مجمع کلیه آن ها را به امضای خود، رییس و نظار رسانده ، بعد از ثبت در دفتر مربوطه، صورت اصلی را جهت اجرا و نگهداری تسلیم هیأت مدیره خواهد کرد.

ماده14ـ پس از انتخاب اشخاص مذکور در ماده 13 برگ حضور که حاوی نام و نشان حاضران و به امضای کلیه آن ها اعم از مالکان یا وکیل یا قایم مقام قانونی آن ها رسیده است باید مورد گواهی هیأت رییسه قرار گیرد. هرگاه کار مجمع عمومی طی چند جلسه ادامه یابد برای هر جلسه باید برای هر جلسه برگ حضور جداگانه ای یه ترتیب فوق تنظیم، امضا و گواهی گردد. ادامه جلسات با حضور تعداد حاضر در جلسه رسمیت خواهد داشت.

تبصره ـ در صورتی که بحث و مذاکرات مجامع عمومی ادامه یابدرییس جلسه موظف است ساعات و روز جلسه بعد را در نزدیکترین زمان مناسب تعیین و در همان جلسه اعلام و در صورتجلسه قید نماید. در این صورت هیأت رییسه انتخاب شده تا پایان کار جلسات موظف به اداره جلسات می باشد. 

 ماده15ـوظایف واختیارات مجمع عمومی عادی با رأی مالکان و با توجه به قانون تملک آپارتمان ها و آیین نامه اجرایی آن به قرار ذیل است:

الف ـ بررسی فعالیت هیأت مدیره و خزانه دار که در طول مدت مأموریتشان انجام داده اند جهت تصویب گزارش.

 ب ـ تفریغ بودجه سال گذشته و تصویب یا رد ترازنامه و صورت های مالی سال گذشته.

ج ـ انتخاب هیأت مدیره مرکب از سه نفر و یک نفرعلی البدل برای مدت یک سال از بین مالکان یا ولی قهری آنان.

د ـ انتخاب یک نفر بازرس اصلی و یک نفر علی البدل ترجیحأ از بین افراد مطلع در امور مالی و حقوقی عضو مجتمع. بنام پروردگار یکتا 

  ه ـ اتخاذ تصمیم نسبت به اداره امورآپارتمان ها،تأسیساتو متعلقات مربوطه به منظور جلوگیری از تنزل ارزش آن ها، حفظ زیبایی بنا، فراهم آوردن امکان استفاده مناسب مالکان از قسمت های مشترک و تأمین آسایش و رفاه عمومی.

و ـ اتخاذ تصمیم در مورد پیشنهادهای هیأت مدیره، راهنمایی اصولی به ایشان و توصیه هایی که در اجرای صحیح وظایف آن هیأت لازم می داند.

 تبصره ـ خدمات هیأت مدیره و بازرس افتخاری می باشد.

ماده 16ـ وظایف و اختیارات مجمع عمومی فوق العاده مالکان عبارت است از :

 الف ـ هرگونه تغییر یا اصلاح مواد اساسنامه.

 ب ـ تصویب بودجه سال مالی آینده و اصلاح بودجه مورد پیشنهاد.

ج ـ اتخاذ تصمیم نسبت به ایجاد اندوخته برای امور مربوط به حفظ، نگهداری، تعمیر بنا و تأسیسات.

د ـ توسعه یا تجدید بنای ساختمان بر اساس ماده 11 این اساسنامه.

 ه ـ اعطای اجازه استفاده از اندوخته.

 تبصره ـ تشکیل مجمع عمومی فوق العاده مالکان نیز تابع همان شرایط تشکیل مجمع عمومی عادی مالکان است.

 ماده17ـ هیأت مدیره در اولین جلسه خود از بین اعضا رییس، نایب رییس و دبیر جلسات را انتخاب خواهند نمود.اداره جلسات با رییس و در غیاب او با نایب رییس است.تنظیم صورتجلسات و نگهداری آن ها و همچنین نظارت کلی بر امور دفتری و حفظ و نگهداری اوراق پرونده ها و دفاتر هیأت مدیره به عهده دبیر هیأت است. 

ماده18ـ هیأت مدیره پس از انتخاب اشخاص نامبرده در ماده 17 کلیه سوابق کار را از هیأت قبلی ضمن صورتمجلسی تحویل خواهد گرفت. 

   ماده19ـ هیأت مدیره شخص واجد شرایطی را به عنوان مدیر اجرایی منصوب می نماید که باید در کلیه امور مجری مصوبات هیأت مدیره باشد. هیأت مدیره می تواند پاره ای از وظایف و اختیارات خود را به شرح زیر به مدیراجرایی تفویض نماید:

الف ـ انجام کلیه مصوبات مجمع عمومی و هیأت مدیره برای اداره و حفاظت ساختمان ها، تأسیسات و متعلقات مربوط به آن ها.

ب ـ مراقبت مستمر در حفظ قسمت های مختلف مجتمع و زیبایی آن ها، تأسیسات، متعلقات مربوطه، ترمیم خرابی ها وانجام تعمیرات ضروری مشروط بر آن که هزینه آن ها در هر مورد از یک میلیون ریال متجاوز نباشد.

ج ـ مراقبت درحفظ حقوق اختصاصی مالکان در قسمت های مشترک به منظور امکان استفاده مناسب ساکنان از آن قسمت ها.

د ـ حفظ اموال مجموعه و هر نوع اشیاء و لوازمی که برای اداره و حفاظت ساختمان، تأسیسات و متعلقات مربوطه خریداری می شود ، به نحوی که از ضایع شدن مصون بمانند.

ه ـ تهیه به موقع مواد و وسایل لازم برای اداره و حفظ ساختمان، تأسیسات و متعلقات مربوطه.

و ـ مراقبت در اجرای کامل مقررات و آیین نامه داخلی و کوشش در صرفه جویی و مراقبت در وصول هزینه های مشترک و پرداخت حقوق نگهبان و هزینه های عمومی(از قبیل آب،برق،گاز، بیمه آتش سوزی مجتمع و...).

ز ـ انتخاب نگهبان / سرایدار مجتمع بر اساس معیارهای اعلامی مجمع عمومی.

 ح ـ تشکیل و نگهداری پرونده منظم برای هر یک ازآپارتمان ها با ذکر اسامی مالکان آن ها.

 ط ـ تنظیم، ثبت و نگهداری حساب مالکان هر یک از آپارتمان ها و سایر بخش های مجتمع به تفکیک و حساب انواع وصولی های متفرقه و هزینه ها به نحو روشن و مرتب و صدور مفاصا حساب برای واحدها بصورت مکتوب.

ی ـ تنظیم گزارش عملیات و اقدامات سالانه خود با ذکر ارقام و تسلیم به هیأت مدیره. این گزارش پس از اظهار نظر هیأت مدیره همراه گزارش بازرس در اختیار مجمع عمومی قرار می گیرد.

ک ـ نمایندگی مجتمع نزد مراجع قضایی، اداری،انتظامی و اجرایی با رعایت این اساسنامه و با نظارت و اطلاع هیأت مدیره.

ل ـ مدیراجرایی (هر سه ماه/یا در نیمه سال مالی) اطلاعات مالی لازم درباره مسایل عمومی مجموعه و مورد مربوط به هر مالک را در اختیار همان مالک می گذارد و در صورت لزوم به هر مالک اجازه مطالعه اسناد مربوطه را میدهد ودر صورت درخواست تصویری از آنها به هزینه وی به طریق مقتضی ارائه می دهد.

 م ـ مدیراجرایی نمی تواند شخص دیگری را به جای خود بگمارد و یا اختیارات تفویض شده را به دیگری منتقل نماید؛ لیکن در مواقع مرخصی و بیماری می تواند با موافقت قبلی هیأت مدیره موقتاً جانشینی برای خود معرفی نماید.

ن ـ آن قسمت از تعهدات شخصی مدیراجرایی به نام مجتمع که خارج از حدود اختیارات مندرج در این اساسنامه یا تصمیمات مجامع عمومی یا هیأت مدیره باشد، تعهد شخصی تلقی گردیده و برای مجتمع در برابر اشخاص اعم از حقوقی یا حقیقی الزام آور نیست.

ماده20 ـ مجمع عمومی عادی یک نفر از مالکان واجد شرایط را طبق بند د ماده 15 به عنوان بازرس اصلی انتخاب می نماید و یک نفر نیز که رأی بیشتری دارد به عنوان بازرس علی البدل تعیین می گردد.

ماده21 ـ هرگاه بازرس اصلی استعفا یا فوت نماید یا به علل دیگر نتواند وظایف خود را انجام دهد بازرس علی البدل به جای او انجام وظیفه خواهد کرد.

 ماده22 ـ بازرس مکلف است وضع عملکرد هیأت مدیره را از نظر اجرای مصوبات مجمع عمومی و رعایت دیگر مقررات و قوانین عمومی رسیدگی کند و درباره صحت و سقم میزان دارایی ها و حساب های نهایی که هیأت مدیره برای تسلیم به مجمع عمومی تهیه می کند اظهارنظر نموده مجمع عمومی گزارش دهد. هیأت مدیره و مدیر داخلی تسهیلات لازم را به منظور انجام وظیفه بازرس فراهم خواهند نمود.

 ماده23 ـ بازرس موظف است نظرات اصلاحی در حدود وظایف خود را کتبی به هیأت مدیره اطلاع دهد و چنانچه ظرف مدت دو هفته نسبت به رعایت نظرات و پیشنهادهای اصلاحی خود پاسخ قانع کننده ای دریافت ننمود می تواند مجمع عمومی فوق العاده را طبق ماده 8 این اساسنامه دعوت به تشکیل جلسه نماید.

ماده24 ـ امور مالی مجتمع توسط هیأت مدیره ، در چارچوب بودجه مصوب و انجام میشود. هیأت مدیره موظف است گزارشی از امورمالی را که به تأیید بازرس نیز رسیده باشد به مجمع عمومی عادی سالانه تسلیم نماید.

فصل سوم: هزینه های قسمت های اختصاصی و مشترک

ماده25 ـمالکیت در مجتمع مشتمل بر دو قسم است:

 الف ـ مالکیت قسمت های مشترک.

ب ـ مالکیت قسمت های اختصاصی.

ماده26 ـ قسمت های مشترک در ماده فوق قسمت هایی از ساختمان و عرصه است که حق استفاده از آن مختص به یک یا چند آپارتمان نبوده و به کلیه مالکین به نسبت قسمت اختصاصی آن ها تعلق می گیرد.به طور کلی قسمت هایی که در اسناد مالکیت هر یک از آپارتمان ها اختصاصی تلقی نشده از قسمت های مشترک محسوب می شود.

ماده27 ـ آن قسمت از مالکیت که خارج از قسمت های مشترک بوده بر طبق سند مالکیت ملک اختصاصی شناخته می شود.

 ماده 28 ـ هزینه، عوارض و مالیات های قسمت های مشترک که پرداخت آن بر عهده مجتمع بوده و  مالکین قسمت های اختصاصی مکلف به پرداخت آنها می باشند به شرح زیر است:

الف ـ مالیات ها و عوارض که به قسمت های مشترک تعلق دارد.

  ب ـ هزینه نگهداری و حفاظت و بهره برداری ازتأسیسات آب، برق، گازو فاضلاب.

ج ـ نگهداری و تعمیرات درهای ورودی، دیوارها، تأسیسات، محوطه ها، نرده ها، کنتورهای عمومی و سایر قسمت های مجتمع که به موجب اسناد و مدارک مربوطه به عنوان مشاعات شناخته می شود.

د ـ هزینه بهره برداری از آب، برق وگاز عمومی و سرویس های عمومی.

ه ـ هزینه نگهداری و تعمیر اتاق های نگهبان، آسانسور و منظمات آن ها، محوطه و پارکینگ.

و ـ حقوق نگهبان و دستمزد کارگرانی که برای انجام امور مجتمع به کار گرفته می شوند.

 ز ـ بهای آب، برق، تلفن و گاز مصرفی قسمت های مشترک.

ح ـ پرداخت حق بیمه آتش سوزی، انفجار، زلزله، ترکیدگی لوله و امثال آن وکلیه ساختمان از قسمت های مشترک و اختصاصی و تمامی تأسیسات و اموال و دارایی های مشترک مجموعه.

تبصره : اشیاء، اموال و نقدینگی های مالکین واقع در واحدهای مسکونی و پارکینگ ها و انبارها مشمول بیمه فوق نمی باشند و هر یک از مالکین می توانند خود رأساً اقدام به بیمه اموال خود نمایند. 

ط ـ خرید لوازم و اشیایی که برای اداره، حفاظت، زیبایی قسمت های مشترک و نظافت آن قسمت ها ضرورت دارد.

ی ـ تأمین ذخایر لازم به منظور جبران هزینه های استهلاک، احیای وسایل، تأسیسات و ماشین آلات مجتمع.

 تبصره : هزینه های مشترک هر سال در بودجه منظور و قبل از شروع سالمالی آینده به مجمع عمومی برای تصویب پیشنهاد می گردد. 

   ماده29 ـ حقوق، تعهدات و همچنین سهم هر یک ازمالکین قسمت های اختصاصی از مخارج عمومی متناسب است با نسبت مساحت اختصاصی به مجموع مساحت قسمت های اختصاصی تمام آپارتمان ها.

 تبصره 1: این محاسبه بدین نحو انجام می گیرد که متوسط جمع هزینه سالانه مجموعه بر جمع کل مساحت اختصاصی آپارتمان ها تقسیم می شود. رقم به دست آمده در مساحت هر واحد ضرب می گردد.حاصل ضرب مبلغی خواهد بود که مالک هر واحد باید در ده روز اول هر ماه پرداخت نماید (در این محاسبه مساحت انبار و پارکینگ هر واحد مننظور نشده است).

 تبصره 2: ملاک محاسبه حصه اختصاصی هر واحد از حیث مساحت، سند مالکیت واحد می باشد.

ماده30ـ مالک هر واحد مسکونی مکلف است سهم خود را از هزینه های مشترک در سررسید تعیین شده پرداخت نماید؛ درغیراین صورت هیأت مدیره طبق مقررات قانون تملک آپارتمان ها، آیین نامه و اصلاحیه آن اقدامات اجرایی را معمول خواهند داشت.

فصل چهارم: انتقال ملک به اشخاص

ماده31 ـ هرگاه مالکین آپارتمان ها ملک خود را عینأ یا منفعتأ به اشخاص دیگری انتقال دهند باید مراتب را کتبی به مدیر اجرایی اعلام دارند.

ماده32 ـ چون حقوق مالکین قسمت های اختصاصی از حقوق آنان در قسمت های مشترک غیر قابل تفکیک می باشد، بنابراین مالکینی که ملک خود را عینأ یا منفعتأ به دیگری انتقال دهند موظفند هنگام انتقال نسخه ای از این اساسنامه را به امضای منتقل الیه رسانیده و آن را به مدیر اجرایی یا هیأت مدیره تسلیم نماید تا در پرونده ملک نگهداری گردد. همچنین در سند انتقال باید تصریح شود که منتقل الیه اساسنامه را خوانده و تعهد رعایت مقررات آن را نموده است.در غیر این صورت ناقل مسؤل هر نوع خسارتی است که در نتیجه تقصیر یا قصور منتقل الیه وارد شود.

تبصره: مالک موظف است قبل از انتقال ملک کلیه بدهی خود از بابت هزینه های مجتمع پرداخت و مفاصاحساب دریافت نماید. منتقل الیه موظف است تکلیف کلیه تعهدات آپارتمانش به مجتمع را در هنگام نقل و انتفال معین نماید و مفاصا حساب واحدش را در اختیار گیرد؛در غیر این صورت مکلف به پرداخت خواهد بود.

 ماده33 ـ هرگاه مالکی بخواهد ملک اختصاصی خود را موقت و برای مدت کوتاه در اختیار اشخاص دیگری قرار دهد باید از قبل مراتب را به اطلاع مدیر اجرایی یا هیأت مدیره برساند. چنین مالکی مسؤل خساراتی است که در نتیجه عمل متصرف موقت ملک اختصاصی به مجتمع و قسمت های مشترک وارد گردیده است.

 ماده34 ـ هیچ یک از مالکان حق استفاده اختصاصی از قسمت های مشترک را ولو به طور موقت ندارد.

 ماده35 ـ نکاتی که در این اساسنامه تصریح نشده است تابع قانون تملک آپارتمان ها، آیین نامه قانون تملک آپارتمان ها و سایر مقررا مربوط به آپارتمان ها می باشد.

 ماده36 ـ هیأت مدیره آیین نامه داخلی مجتمع را تنظیم و به اجرا می گزارد.

 ماده37 ـ این اساسنامه مشتمل بر 37 ماده و 14 تبصره است که در جلسه مورخ       ....................مجمع عمومی فوق العاده مجتمع به تصویب رسید.   


مطالب مشابه :


اساسنامه پیشنهادی مجتمع مسکونی شاهین 43 برای نمونه

فرهنگ آپارتمان نشینی ،مجتمع یاس ماده 16 - مالکین و یا نمایندگان آنها موظفند در هنگام ورود




اساسنامه مجتمع مسکونی ایلیا

فرهنگ آپارتمان نشینی ،مجتمع یاس دو شیراز - اساسنامه مجتمع مسکونی ایلیا - اولین شرط آپارتمان




اساسنامه مجتمـع مسکونی فـردوس برای نمونه

فرهنگ آپارتمان نشینی ،مجتمع یاس ماده 12- دفاتر اسناد رسمی موظف می باشند در هنگام تنظیم




اساسنامه آپارتمان ها و ساختمان و مجتمعهای مسکونی وتجاری

فرهنگ آپارتمان نشینی ،مجتمع یاس دو شیراز - اساسنامه آپارتمان ها و ساختمان و مجتمعهای مسکونی




آدرس دفاتر خصوصی امور مشترکین تلفن همراه

مهندسی فروش مجتمع های فروشگاه یاس 30 درصد هنگام تحویل ، 35 درصد اقساط 18




لباس یاس

مجتمع فنی مهندسی رایا گستر لباس یاس برتن کرد کد پیغام هنگام ورود




خزان زود هنگام و كبود شدن یاس بوستان پیامبر (صلی الله علیه وآله) حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد

گروه تعزيه خواني عاشقان ثارالله زرقان - خزان زود هنگام و كبود شدن یاس بوستان پیامبر (صلی




آیین نامه آپارتمان گلها

مجتمع مسکونی - هنگام خروج ميهمانان،‌ ميزبان بايد در خصوص خروج بي سر صداي یاس تهران




تکلیف اول یاس

تکلیف اول یاس. تصاویر جمله بسازد وبگوید هنگام پرسش باید از کلمات کنار در مجتمع




اهم فعالیت های گروه آموزشی ابتدایی منطقه بسطام در سال تحصیلی90-89

مجتمع آموزشی را مشخص نموده تا همکاران هنگام تدریس این دروس از یاس دانلود مجتمع




برچسب :