برنامه ریزی روزانه برای آیلتس

پیش از این درباره مشاوره برای امتحان های آیلتس و تافل صحبت کردیم و چندین برنامه ریزی در قالب های 2 ماهه، 3 ماهه، 6 ماهه و 1 ساله را در ielts2 بررسی کردیم. اما گذشته از بهره گیری از بهترین منابع آیلتس و تافل، بهترین برنامه ریزی روزانه برای این آزمون ها چگونه میتواند باشد؟

 

برنامه ریزی روزانه برای آیلتس آکادمیک

اساس تمامی کلاس های فشرده و نیمه فشرده موفقی که از سوی ما برای امتحان های آیلتس و تافل برگزار میشود یک برنامه ریزی مناسب، هدفمند و پربازده است. بجز خریداری و در اختیار داشتن بهترین منابع و کتاب ها، باید توجه داشت بزرگ بودن حجم خواندنی ها و اندک بودن زمان، دو دشمن بزرگ زبان آموزان در راه رسیدن به یک نمره خوب در آزمون است.

چند نکته در برنامه ریزی های روزانه که به تمامی زبان آموزان کلاس های فشرده آیلتس و تافل پیشنهاد میکنم را در اینجا برای زبان آموزان گرامی می آورم. گرچه در کلاس ها معمولا استاد مسئولیت کامل این برنامه ریزی ها را بر دوش دارد:

 

(1) کوشش کنید زمانی که در پیش رو دارید را به 3 بخش اصلی تقسیم کنید. برای مثال اگر 3 ماه تا آزمون آیلتس یا تافل پیش رو دارید، این زمان را به 3 بخش 1 ماهه تقسیم کنید. اگر 6 هفته زمان دارید به 3 بخش 2 هفته ای و به همین ترتیب. با این روش میتواند براورد منطقی تری از سرعت پیشرفت و همچنین نزدیک شدن به روز آزمون داشته باشید.

 

(2) باید توجه کنید در هر یک از این دوره های 1 ماهه، باید یک سطح بالاتر بروید که این "یک سطح" میتواند به تعبیری برابر با نیم نمره آیلتس یا 5 نمره تافل باشد. نمره خود در آغاز، میان و نزدیک به پایان کار را میتوانید در برخی وبسایت ها، یا کتاب های دربردارنده  آزمون های آزمایشی یا شرکت در چنین آزمون هایی بررسی کنید.

 

(3) کتاب ها و منابعی که در هر یک از این 3 بخش اصلی میخوانید 100% باید با یکدیگر متفاوت باشند و به نظر من نپرداختن به این مساله و غافل شدن از آن بزرگترین عامل شکست زبان آموزان و تفاوت اصلی زبان آموزان خودخوان و زبان آموزانی است که با استادهای خصوصی کار میکنند.

بسیاری از زبان آموز بر این باور نادرست هستند که باید کتاب های هر سطح را 100% و بصورت ریز و کامل بخوانند تا بتوانند سراغ کتاب های بعدی بروند ولی با توجه به ماهیت کتاب های آمادگی آزمون های آیلتس و تافل بسیاری از مطالب و نکته ها بار ها در کتاب های گوناگون تکرار و بازگویی میشوند و نیازی به رسیدن به مهارت کامل در آن ها نیست. باید حتما به این نکته توجه کنید که کتاب های آمادگی آیلتس و تافل کتاب های دانشگاهی نیستند و تنها برای افزایش مهارت شما طراحی شده اند. 

رویهمرفته، به باور من و با توجه به دیده ها و آموخته هایم، یک زبان آموز باید بیش از 20 کتاب را برای رسیدن به یک نمره قابل قبول (6 آیلتس 80 تافل) خوانده و آن ها را تمام کند. گرچه این برنامه(پروژه) براحتی در کلاس های فشرده خصوصی در یک دوره 1.5 تا 3 ماهه با نزدیک به 5 ساعت مطالعه روزانه شدنی است، ولی همین حجم مطالب و کتاب ها بدون برنامه ریزی و بصورت خودخوان و ناآگاهی از سرعت مطالعه، و رها کردن به موفع یک کتاب میتواند بسیار دشوار بوده یا نشدنی به نظر برسد.

 

(4) برای فهمیدن اینکه هر کتاب واقعا در چه سطحی هست باید با یک حرفه ای مشورت کنید. این مشورت میتواند با پرداخت هزینه یا بدون آن باشد ولی میتواند در پیروزی یا شکست شما در آزمون کلیدی باشد. دوره آمادگی برای آزمون های آیلتس و تافل جای آزمون و خطا کردن کتاب های کهنه و کم بازده ای که با جستجوی اینترنتی پیدا میشوند نیست و حتی بهره گیری از همین کتاب ها نیز فن و شگرد های خود را دارد و مجموع این عوامل به شکست بسیاری از زبان آموزان در آزمون ها و تکرار 2 یا 3 باره آزمون با هزینه بسیار بالاتر(هر آزمون از 700 هزار تومان!) از یک مشاوره حرفه ای 1 ساعته با تعیین سطح میشود.

 

(5) دست کم 5 ساعت مفید در روز را به خواندن منابع و مطالب اختصاص و این زمان را به هیچ عنوان فدای برنامه های دیگر نکنید. اگر حتی یک روز را در این دوره فشرده 1 تا 3 ماهه به کارهای دیگر اختصاص دهید احتمال بسیار بالایی وجود دارد که از آزمون باز بمانید. بسیاری از زبان آموزان بزرگی این احتمال را دست کم میگیرند و مجبور به برگزاری دوباره آزمون میشوند یا بطور کلی موقعیت تحصیلی خود را از دست میدهند.

 

(6) از بخش هایی که در آن ها بیشتر ضعف دارید شروع کنید و به هیچ بخشی بیش از میزان ساعت تعیین شده نپردازید! زبان آموزان خودخوان و آدمی به طور کلی(!) گرایش به بخش هایی دارد که در آن ها بهتر عمل میکند و از انجام آن ها لذت میبرد. این گرایش طبیعی در راه امتحان های آیلتس و تافل دشمن بزرگ شماست!

برای مثال تقریبا هیچ کس بطور طبیعی از انجام رایتینگ های آیلتس لذت نمیبرد و گرایشی هم به آن ها ندارد ولی بسیاری از حفظ کردن لغت(چه با روش درست چه با روش نادرست) لذت میبرند و ساعت های بسیاری را به آن میپردازند و در واقع زمان بخش های دیگر را فدای یک بخش میکنند.

اگر 3 بخش اسپیکینگ، لیسنینگ و ریدینگ را کار میکنید، به هیچ وجه بیش از 2 ساعت به هر کدام نپردازید و حتما زمان را در نظر داشته باشید.

 

(7) اگر در چند مهارت پیشرفت خوبی دارید ولی در یک مهارت(مثلا رایتینگ) پیش نمیروید و گیج شده اید، بهتر است پس از بررسی منابع و آگاهی از چند و چون کلی کار، از یک استاد خصوصی حرفه ای که بتواند در چند جلسه کل مطالب را برای شما بازگو کند کمک بگیرید. این کار بسیار بهتر از سردرگم ماندن و نرسیدن به نمره و تکرار آزمون است و هزینه بسیار کمتری هم دارد.

 

(8) در راه آمادگی برای آزمون های آیلتس و تافل، واروی شیوه خواندن برای دروس دانشگاهی، نیازی به مرور تمامی کتاب های پیشین نیست و مثلا اگر در سطح پیشرفته هستید نیازی نیست به سطح ابتدایی بازگردید و کتاب های ماه اول را بار دیگر تکرار کنید. تکرار غیرضروری منابع سطح پایین زمان بسیاری ارزشمندی از شما خواهد گرفت و چیزی به دانسته شما نخواهد افزود.

 

(9) از نرم افزارهای واژگان و دیگر نرم افزارها برای تقویت مهارت های اصلی آیلتس و تافل بهره بگیرید. بیشتر این نرم افزارها ماهیت روزانه دارند و میتوانند از هدر رفتن صدها ساعت زمان شما پیشگیری کنند. این نرم افزارها را با مشورت با یک حرفه ای با سابقه(نه زبان آموزان سال های پیشین و نه تالارهای اینترنتی) تهیه کنید.

...

همچنین میتوانید بخش های زیر را ببینید:


نمره زبان آموزان آیلتس تافل دوره های پیشین
http://www.ielts2.blogfa.com/category/1 
منابع آیلتس
http://www.ielts2.blogfa.com/category/2
منابع تافل
http://www.ielts2.blogfa.com/category/6
رایتینگ آیلتس
http://www.ielts2.blogfa.com/category/3
اسپیکینگ آیلتس
http://www.ielts2.blogfa.com/category/4
رایتینگ تافل
http://www.ielts2.blogfa.com/category/5
واژگان آیلتس تافل
http://www.ielts2.blogfa.com/category/7 
ریدینگ های آیلتس و تافل
http://www.ielts2.blogfa.com/category/13
لیسنینگ زبان انگلیسی آیلتس تافل
http://www.ielts2.blogfa.com/category/9 
بهترین منابع دستور زبان(گرامر) برای آزمون های آیلتس و تافل
http://www.ielts2.blogfa.com/category/11 
سریال، فیلم و موسیقی برای مکالمه، آیلتس و تافل
http://www.ielts2.blogfa.com/category/12/
کلاس های تضمینی آیلتس، تافل و مکالمه زبان انگلیسی
http://ielts2.blogfa.com/post/169/
مشاوره و برنامه ریزی برای آزمون های آیلتس و تافل
http://ielts2.blogfa.com/category/14
کوتاه درباره پیشینه آموزشی کاری مهندس ابوالقاسمی
http://ielts2.blogfa.com/post/9


مطالب مشابه :


برنامه ریزی روزانه زندگی

مشاور تحصیلی - برنامه ریزی روزانه زندگی - مشاوره مجازی برای دانش آموزان دانشجویان وداوطلبان




برنامه ریزی

دبستان سجاد 2 - پایه پنجم - برنامه ریزی دادن به خودشان استفاده می کنند، برنامه روزانه شان




برنامه ریزی

اصول برنامه ریزی. سلام به همه دوستان عزیزم! خیلی خیلی خیلی عذر میخوام که این مطلبو دیر




برنامه ریزی کنکور 94

از طریق این لینک میتونین در طرح مشاوره و برنامه ریزی روزانه مکتبستان تا کنکور شرکت کنین.




برنامه ریزی روزانه برای آیلتس

کلاس های حرفه ای آیلتس ielts تافل toefl - برنامه ریزی روزانه برای آیلتس - دوره های حرفه ای آیلتس




مطالعه و برنامه ریزی درسی

برای مطالعه و برنامه ریزی به نکات زیر 7ـ میزان مطالعه روزانه و هفتگی هر فرد با فرد دیگر




مراحل برنامه ريزي درسي (به همراه یک نمونه جدول برنامه ریزی )

مراحل برنامه ريزي درسي (به همراه یک نمونه جدول برنامه ریزی ) وقتي كه شما به دنبال موفقيت و




برنامه ریزی تحصیلی (مجموعه مهارتهای تحصیلی – برای دانش آموزان )

آگاهی گروهی - برنامه ریزی تحصیلی اول = تعیین نوع برنامه : روزانه – هفتگی – ماهانه




طرح درس روزانه برنامه ریزی تحصیلی -شغلی

فعاليت هاي مشاوره اي - طرح درس روزانه برنامه ریزی تحصیلی -شغلی - كنكور ودرباره ي آن - روش هاي




برنامه منسجم برای آزمون وکالت

شامل سه بخش:1.برنامه ریزی روزانه و هفتگی 2.تست زنی 3. نحوه درس خواندن در 10 روز آخر. 1. برنامه ریزی:




برچسب :