چند توصیه از "مجری"

در این قسمت چند نکته که البته حاصل تجربیات خودم در طول اجرا بوده را ذکر میکنم که امیدوارم مورد استفاده قرار گیرد (البته مطمئن هستم به دردتان می خورد!)

1) قبل از اجرای هر برنامه حتما یک نگاهی به تقویم مناسبتهای ملی و مذهبی بیندازید . اطلاع داشتن از مناسبتها دست شما را در جهت دهی مطالبتون باز میکنه و البته خیلی ها توقع دارن که مجری یک مناسبت مهم رو تبریک یا تسلیت بگه و اگه کمی هم ذوق و سلیقه و حوصله به خرج بدید و مطالب مناسب و آگاهی دهنده (البته به شرطی که مرتبط با مجلس باشد !) آماده کنید میتونید برنامه رو بهتر اداره کنید . مخصوصا در زمانهایی که مثلا سخنران جلسه دیر کرده یا فضای آزاد زیادی به هر دلیلی در جلسه ایجاد شده شما آمادگی این رو دارید که با مطالب ارزشمند از این فرصت استفاده کنید و ضمن اداره جلسه به نحو احسن به بیهوده گویی یا ... دچار نشید .

2) قبل از شروع برنامه با مسئول برگزاری جلسه صحبت کنید و از اون خواهش کنید راهی برای ارتباط شما با مسئولان برگزاری پیش بینی کنه . معمولا در نظر گرفتن یک نفر به عنوان مسئول هماهنگی سن کمک زیادی به شما می کنه که با استرس کمتر و هماهنگی بیشتر جلسه رو اداره کنید . با چندتا مثال چند مورد کاربردی رو براتون میگم ؛ مثلا :
* اگه قراره خبردار بشید که آیا سخنران یا مدعو جلسه رسیده یا خیر .
* وسیله یا چیزی برای سن مورد نیازه مثل آب ، صندلی اضافه و ...
* سیستم صوت نیاز به تنظیم خاصی داره که باید به مسئول صوت اطلاع بدین .
* گروه هنری برای اجرای برنامه به اقلام خاصی نیاز دارن که باید براشون تهیه بشه .
* سن برای برگزاری برنامه بعدی نیاز به جابجایی خاصی داره .
* و از این قبیل مسائل که معمولا چون شما تنها شخصی هستید که همه در جلسه اون رو میشناسن ، پس در نتیجه برای هماهنگی اکثر مسائل روی سن با شما به عنوان مجری برنامه هماهنگ می کنن و اگر شما کسی رو نداشته باشید که سن و روند برنامه ها رو با اون هماهنگ کنید دستتون حسابی تو پوست گردو می مونه و بعضی اوقات ناچارید از دور پرو بال بزنید تا یه نفر شما رو ببینه یا اینکه در مسابقه دوی رفت و آمد به نفس نفس افتاده و تمرکزتون رو از دست بدید . 

3) خیلی از برنامه هایی که اجرا می کنید توسط مسئولین برنامه نظر سنجی میشه . اگه میتونید قبل از جلسه بگید که نحوه اجرای مجری رو در نظر سنجی قرار بدن . (حتما) این کار رو بکنید و بعد از نظر سنجی پیشنهادات و انتقادات و جمع بندی نظرسنجی در مورد مجری رو از مسئولین بگیرید . برای خود من نکات و مطالبی در این نظرسنجی ها پیدا شده که اصلا فکرش رو هم نمی کردم . با آغوش باز به هر نوع انتقاد و پیشنهادی گوش بدید و بدون جبهه گیری در موردش فکر کنید . قول میدم بیشتر اوقات این نکات در جهت پیشرفت و ارتقاء شما موثر باشه .

4) فیلم و عکس اجراتون رو از مسئولین برگزاری جلسه بگیرید و با مشاهده اون نحوه اجراتون رو بارها از لحاظ مختلف بررسی کنید . مثلا میمیک صورت ، نحوه خندیدن ، نحوه ایستادن ، نحوه میکرفون گرفتن ، نحوه بیان اشعار ، نحوه سخن گفتن و خلاصه همه چی . بعضی اوقات خندتون میگیره از نحوه خندیدنتون و تازه میفهمید بهتره در هنگام خنده مثلا چه کاری انجام ندید یا چه کاری انجام بدید . مطمئنم خیلی آگاهی دهنده است .

برای این بار کافیه . سعی میکنم بازم در این باب بنویسم .

با آرزوی پیشرفت روزافزون شما
محمدرضا مبارکی


مطالب مشابه :


نمونه سلام در مجری گری صحنه (9 مورد)

نمونه سلام در مجری گری صحنه سلام و شروع مجری صحنه : 6: جملات حکیمانه




متن مجری آغاز سال تحصیلی

از مجری و مجریگری بازگشایی مدارس و شروع سال تحصیلی جدید، دانشگاه ها و نکات مجری گری.




متن مجری (شروع برنامه هایی که در صبح اجرا می شوند ؛ صبح و سلام)

متن مجری (شروع برنامه هایی که در صبح اجرا می شوند ؛ صبح و سلام) نکات مجری گری. جملات




فنون سخنراني- کامل و جامع

مجری گری، گویندگی و فن بیان مثال در مورد نگارش جملات . بهترين حالت براي شروع




چند توصیه از "مجری"

نکات مجری گری، پیام های مدیر شعر شروع مراسم جملات حکیمانه




شعر شروع مجلس با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم

شعر شروع مجلس با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم نکات مجری گری. جملات حکیمانه




پیام "مجری"

از مجری و مجریگری در صورت امکان حتماً در دوره های آموزش گویندگی ، مجری گری شعر شروع




برچسب :