معرفی منابع کنکور دکتری شیمی تجزیه

دروس اعلام شده برای دکتری شامل شیمی تجزیه پیشرفته، اسپکتروسکوپی۱ و الکتروشیمی می باشد

شیمی تجزیه پیشرفته:

سرفصل های این درس به طور کامل مشخص نیست، زیرا با وجود اینکه شورای انقلاب فرهنگی سرفصل های لازم برای این درس را معرفی کرده است، در هر دانشگاه مباحث متفاوتی تدریس می شود. بنابراین لازم است قسمت های مختلفی از شیمی تجزیه مطالعه گردد. بدین منظور پیشنهاد می کنیم دروس شیمی تجزیه ۱و۲ کارشناسی به طور کامل مطالعه گردد. کتاب مدرسان شریف، پوران پژوهش یا جزوه عرب می تواند منابع مفیدی باشند. در سالهای اخیر مشاهده شده است که سوالاتی در زمینه جداسازی که جز دروس اعلام شده نمی باشد، تحت عنوان تجزیه پیشرفته، مطرح گردیده است بنابراین برای آمادگی بیشتر لازم است منابع این درس نیز مطالعه گردد. برای این منظور مطالعه جلد دوم کتاب دستگاهی اسکوگ به همراه بخش استخراج از کتاب هاروی، هریس، ملون و یا کتاب تجزیه ۲ اسکوگ که در فصل به این مطلب پرداخته است برای این منظور کافی خواهد بود. کتاب دستگاهی اسکوگ منبع مشترکی بین دو درس تجزیه پیشرفته و اسپکتروسکوپی است و مطالعه کامل آن ضروری می باشد. بخشی از سوالات تجزیه پیشرفته مربوط به آمار می باشد و در دو سال اخیر از این بخش سوالاتی مطرح گردیده است بنابراین مطالعه آن ضروری است. برای این بخش، مطالعه فصول ۴،۳ و۵کتاب هاروی می تواند کافی باشد.

اسپکتروسکوپی۱ :

برای کسب آمادگی کامل در درس اسپکتروسکوپی، لازم است برای شروع جلد اول کتاب اسکوگ دستگاهی را به طور کامل مسلط باشید. در ادامه مطالعه کتاب اینگل پیشنهاد می شود. توصیه می شود از مطالعه مباحثی که دارای ریاضیات پیچیده ای است، پرهیز شود و فقط مطالب مربوط را به طور کامل مطالعه بفرمایید. طبق سرفصل های تعیین شده مباحث طیف سنجی مولکولی جز اسپکتروسکوپی یک نمی باشد ولی توصیه جدی می شود این مباحث هم به طور کامل از کتاب اینگل مطالعه گردد. در پایان ، بخش اسپکتروسکوپی کتاب هریس مطالعه گردد. توصیه آخر اینکه مثال ها، تمرین ها، شکل و نمودارهای کتاب هریس و اینگل را با دقت بالا بررسی کنید.
در پایان برای کسب نتیجه بهتر، مطالعه جزوه دکتر هرمزی نژاد که در سایت موجود می باشد،توصیه می شود. این جزوه مطالب اسپکتروسکوپی ۱و۲ و تا حدودی تجزیه پیشرفته را دربر می گیرد. لازم به ذکر است مطالعه این جزوه به تنهایی می تواند منجر به کسب یک نتیجه خیلی خوب گردد و افرادی که وقت کافی برای مطالعه منابع اصلی را ندارند، می توانند از همین جزوه استفاده کنند.

الکتروشیمی:

بهترین منبع برای این درس، کتاب بارد می باشد. مطالعه جلد اول این کتاب به طور کامل باید صورت گیرد. در کنار این کتاب، جزوه دکتر شاهرخیان نیز می تواند کمک بزرگی به درک بهتر و کسب آمادگی لازم در درس الکتروشیمی گردد. مطالعه این جزوه به تنهایی نیز برای کسب یک رتبه خوب کافی است، سبک نوشتاری جزوه ب هنحوی است که نکات مهم در آن اشاره شده است و نوعا با همین نکات پاسخ خیلی از تست های را می توان داد.


مطالب مشابه :


جزوه شیمی تجزیه

جزوه شیمی تجزیه کتاب آنلاین مهندسی راکتورهای شیمیایی برای مهندسان شیمی جدول تناوبی




معرفی منابع کنکور دکتری شیمی تجزیه

شیمی تجزیه کتاب مدرسان شریف، پوران پژوهش یا جزوه عرب می تواند منابع مفیدی باشند.




جزوات درسی کارشناسی رشته شیمی(کاربردی-محض)

شیمی تجزیه - جزوات درسی کارشناسی رشته شیمی جزوه درس شیمی تجزیه 1وتجزیه دستگاهی –




جزوه دست نویس شیمی تجزیه دستگاهی!!!!!

جزوه دست نویس شیمی تجزیه دستگاهی!!!!! موضوع: کتاب های درسی و کتابهای کمک درسی نویسنده:




جزوه آزمایشگاه شیمی تجزیه کمی

جزوه بسیار زیبا و کاربردی آزمایشگاه شیمی تجزیه کمی که در آن به برخی مباحث پایه ای شیمی تجزیه




شیمی تجزیه 1 (رابرت دی براون)

شیمی - شیمی تجزیه 1 (رابرت دی براون) - شیمی پیام نور ایلام - جزوه آموزش ریاضی عمومی2 در قالب




جزوات درسی (ویرایش ۱ خرداد ۹۱)

درگاه تخصصی شیمی دانشگاه آذربایجان - جزوات درسی (ویرایش ۱ خرداد ۹۱) - سایت علمی دانشجویان




نمونه ای از سوالات آزمایشگاه شیمی تجزیه 1

گروه شیمی محض دانشگاه آزاد مسجدسلیمان - نمونه ای از سوالات آزمایشگاه شیمی تجزیه 1 - دنیای




برچسب :