آشنایی با گرایش‌های كارشناسي ارشد فناوري اطلاعات

آشنایی با گرایش‌های كارشناسي ارشد فناوري اطلاعات

شبکه‌های کامپیوتری

این گرایش از رشته IT در سرتاسر دنیا زیر شاخه‌ای از گرایش مهندسی کامپیوتر و مخابرات تلقی می‌شود و از لحاظ کاربردی پیشینه طولانی‌تری نسبت به دیگر گرایش‌های فن‌آوری اطلاعات دارد. متخصین شبکه‌های کامپیوتری قادرند با توانایی‌های برگرفته از تحصیلات خود در این زمینه، فعالیت‌های گونگاگونی را انجام داده و در حرفه‌های متفاوت و متنوعی مشغول به خدمت رسانی شوند. از جمله دانش‌های کاربردی این گرایش می‌توان به موارد مهمی همچون طراحی، پیکربندی و پیاده‌سازی شبکه‌های کامپیوتری و برنامه‌نویسی شبکه اشاره کرد. امنیت در شبکه‌های کامپیوتری از دیگر مباحثی است که در قالب تعلیمات مرتبط با این گرایش قرار می‌گیرد. مهندسان گرایش شبکه‌های کامپیوتری همچنین قادر خواهند بود با مهندسان گرایش‌های دیگر مثل تجارت الکترونیک در زمینه بسترسازی برای فعالیت‌هایشان، همکاری کنند. ساختن برنامه‌های تحت شبکه اینترنت جهانی یا web و پیاده‌سازی سیستم‌های توزیع شده (مانند پایگاه داده‌های توزیع شده یا سیستم عامل‌های توزیع شده) از دیگر فعالیت‌هایی است که به کارشناسان محصل در این گرایش آموزش داده می‌شود.

تجارت الکترونیک و سیستم‌های چند رسانه‌ایی

تجارت الکترونیک با استفاده از شبکه‌های رایانه‌ای، معاملات تجاری را در مراحل گوناگون آن مانند طراحی، تولید، خرید، فروش و تحویل، ساده نموده و به آن سرعت می‌بخشد. عبارت «تجارت الکترونیک» دربرگیرنده هر گونه تجارت و تعامل مدیریتی است که با استفاده از فن آوری اطلاعات و ارتباطات صورت می‌گیرد. هدف از این دوره ارائه درکی مناسب از فناوری‌های مرتبط با شبکه‌های کامپیوتری، مهارت در طراحی و تولید سیستم‌های مالتی مدیا برای توزیع در سطح شبکه و آگاهی از ابزارها و روش‌های مودنیاز برای تغییر وظایف تجارتی و مدیریتی از طریق انجام معاملات به صورت الکترونیکی است. دوره کارشناسی ارشد رشته تجارت الکترونیک فارغ التحصیلانی کاردان با دانش فنی، مهارت‌های خلاق و توانایی تجاری خلق می‌کند تا بتوانند از پتانسیل عظیم بازاریابی در شبکه‌های رایانه‌ای بهره‌‌برداری كند.

فناوری اطلاعات

رشته فناوری اطلاعات دانشی را به مخاطب منتقل می‌کند که طی آن روش‌های جمع‌آوری اطلاعات، استفاده و انتقال آن میسر می‌شود. مطالعه، طراحی، ساخت، راه‌اندازی، نگهداری سیستم‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، جمع‌آوری، سازمان‌دهی، طبقه‌بندی و انتقال اطلاعات، مهم‌ترین اهدافی است که مهندسی فناوری اطلاعات آن را دنبال می‌کند. مهم‌ترین توانمندی دانش‌آموختگان این رشته، استفاده صحیح و بهره‌برداری به‌موقع از اطلاعات است. در عصری که به‌سر می‌بریم، فناوری اطلاعات یکی از عمده‌ترین محورهای تحول و توسعه در دنیا محسوب می‌شود. امروزه دستاوردهای ناشی از فناوری اطلاعات چنان با زندگی مردم تلفیق شده است که توقف در مسیر آن باعث ایجاد اختلال در جامعه و حتی رفاه و آسایش مردم می‌شود. از این‌رو بسیاری از کشورها جهت عمومیت بخشیدن به استفاده از فناوری اطلاعات دست به اقدامات خرد و کلانی زده‌اند که آموزش آکادمیک فناوری اطلاعات یکی از این موارد است. رشته فناوری اطلاعات در دوره کارشناسی ارشد ضمن تکمیل مدیریت پروژه به ارائه‌ی راه‌حل‌های مناسب برای مسایل پیچیده سازمانی می‌پردازد.

مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی و امنیت اطلاعات

با توجه به افزایش وابستگی به تکنولوژِی اطلاعات و ارتباطات در دولت الکترونیک و خطراتی که دراستفاده از آن با آن‌ها مواجه هستیم، مانند برنامه‌های مخرب ویروس‌ها، حمله نفوذگران و سارقان، حملات Dos و DDos و ... نیاز به متخصیصنی که بتوانند جلوی این‌گونه خطرات را بگیرند و یا در صورت بروز، سیستم‌ها را سریعا ریکاوری کنند، بسیار احساس می شود. بنا بر گزارش Gartner بین رشته های IT این رشته بیشترین رشد را در سال 2005 داشته است که خود گواهی بر اهمیت و ضرورت امنیت اطلاعات در شرکت‌ها و سازمان‌ها است.

كارشناسي ارشد فناوری اطلاعات

گرایش‌های كارشناسي ارشد فناوري اطلاعات

آشنایی با گرایش‌های كارشناسي ارشد فناوري اطلاعات

بازار کار رشته كارشناسي ارشد فناوري اطلاعات

بازار کار خارج از کشور كارشناسي ارشد فناوري اطلاعات

منابع آزمون و ضرایب كارشناسي ارشد فناوري اطلاعات


 


مطالب مشابه :


منابع آزمون و ضرایب كارشناسي ارشد فناوري اطلاعات

ارشد92×اخباردانشگاه×منابع ارشد×استخدام92 مهندسی فناوری اطلاعات(it) 1. 4. 1. 1. 1. 1. 0




آشنایی با گرایش‌های كارشناسي ارشد فناوري اطلاعات

ارشد92×اخباردانشگاه×منابع ارشد×استخدام92 كارشناسي ارشد فناوری اطلاعات.




منابع کنکور کارشناسی ارشد – رشته ی IT (مهندسی فناوری اطلاعات)

فناوری اطلاعات و ارتباطات - منابع کنکور کارشناسی ارشد – رشته ی it (مهندسی فناوری اطلاعات




منابع کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات

ح ) مدیریت فناوری اطلاعات. کتاب درس: منابع ارشد. تاريخ : جمعه 30 دی1390 | 0:2 | نویسنده :




كارشناسي ارشد فناوری اطلاعات

ارشد92×اخباردانشگاه×منابع ارشد×استخدام92 - كارشناسي ارشد فناوری اطلاعات - اخباردانشگاه




منابع کنکور کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات(IT)

منابع کنکور کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات it در این بخش سعی شده جامعیت منابع رعایت




منابع کنکور کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات وکامپیوتر

منابع کنکور کارشناسی ارشد کامپیوترومهندسی فناوری اطلاعات. 1) زبان‌تخصصی (با ضریب 1) ( 30 سؤال )




دانلود مقاله:معماری سازمانی برپایه فناوری اطلاعات و ارتباطات(5)

معماری سازمانی برپایه فناوری اطلاعات و ارتباطات. عنوان مقاله: معماری سازمانی برپایه فناوری




برچسب :