مقاله تحليلي محمد سعيد ذاكري در باره پاورپوينت فتنه88

A0907856.jpg

 

مقاله تحليلي محمد سعيد ذاكري در باره پاورپوينت فتنه۸۸

مروري بر مطالبي كه فتنه گران، خود با عنوان سند منتشر كردند.

اخيرا پاورپوينتي در سايت هاي ضد انقلابي منتشر شده است كه حاوي روشنگري هايي درباره جريان فتنه تا سه ماه پس از انتخابات مي باشد. اين مطالب قبلا در سايت هاي متعدد منتشر شده بود. اما فتنه گران براي اينكه ذهن مردم را از محتواي اين گزارش منحرف كنند ، ادعا كردند اين پاورپوينت سند شوراي عالي امنيت ملي است.

اخيرا پاورپوينتي در سايت هاي ضد انقلابي منتشر شده است كه حاوي روشنگري هايي درباره جريان فتنه تا سه ماه پس از انتخابات مي باشد. اين مطالب قبلا در سايت هاي متعدد منتشر شده بود. اما فتنه گران براي اينكه ذهن مردم را از محتواي اين گزارش منحرف كنند ، به آن جنبه امنيتي داده و ادعا كردند اين پاورپوينت سند شوراي عالي امنيت ملي است.
سران و عناصر موثر جريان فتنه كه در سوابق خود فعاليت امنيتي و اطلاعاتي دارند، بهتر مي دانند، اگر سندي امنيتي باشد، حاوي علائم و ويژگي هايي است كه اين پاورپوينت فاقد آن است. اصولا در قالب پاورپوينت هر مطلبي قابل انعكاس است و هر پاورپوينتي را نمي توان سند امنيت ملي دانست. سر برگ اسناد طبقه بندي شده براي كساني كه در جريان چنين مسائلي هستند، كاملا مشخص است.
آنچه مسلم است اينكه مساله اول سند بودن يا نبودن پاورپوينت نيست؛ مهم مطالبي است كه جريان فتنه گر را رسوا مي كند و از خيانت ها و توطئه هاي آنها در كوران حوادث پس از انتخابات پرده بر مي دارد.البته غالب مطالب و تركيب محتواي ارايه شده در اين پاورپوينت بارها و بارها در رسانه هاي اصولگرا و مستقل و پايگاه هاي اطلاع رساني منتشر شده است، حتي اين مطالب در دادگاه هاي فتنه بارها و بارها اعتراف گرديده است.
جالب اين است كه فتنه گران تاكنون هيچيك از مطالب عنوان شده را تكذيب نكرده اند .مثلا درباره موسوي خوئيني ها و دخالت وي در ساماندهي آشوب ها مطالب تكان دهنده اي مطرح شده كه تاكنون از سوي وي تكذيب نشده است.پاورپوينت بعضا حاوي مطالبي است كه ممكن است جزء متشابهات و يا تندي هايي نسبت به برخي افراد خادم يا ضعيف الايمان باشد يا درباره برخي افراد غلو هم كرده باشد،اما محتواي گزارش در كلان عبرت آموز است.بحث اصلي اين است كه جريان فتنه و سران آن نمي خواهند مردم از اين فتنه گري ها و رسوايي ها مطلع باشند. پيشاپيش از برخي تعابير مطرح شده از سوي جريان فتنه از مردم عزيزمان عذرخواهي مي كنيم و در عين حال دانستن چنين مطالب خباثت آميز را حق آنان مي دانيم.

توجه مخاطبان محترم را ذيلا به مطالعه متن مقاله تحليلي محمد سعيد ذاكري در باره پاورپوينت فتنه جلب مي كنيم:

در پي ايراد يك سخنراني پيرامون افشاي پست صحنه عمليات "فتنه " سال 88 و انتشار آن در دست عموم مردم كه به عنوان "سخنراني سردار مشفق " معروف شد، حلقه اصلي فتنه‌انگيزي عليه انقلاب اسلامي ملت ايران متوجه شد كه با مطالبي روبرو است كه راه انكار و توجيه برخي موارد آن مسدود است. از سويي نيز سكوت در برابر اين افشاگري‌ها موجب اثبات بيشتر حقايق نهفته در آن بوده، ريشه‌هاي آن را برملا ساخته و روند فتنه‌انگيزي را دچار سكته ناگهاني مي‌ساخت.

از اينرو بود كه همانگونه كه در رسانه‌ها نيز آمد اتاق فكر فتنه در صدد برآمد تا به هر نحو ممكن خود را از زير بار فشارهاي خرد كننده افكار عمومي نسبت به اين امطالب روشنگرانه رها ساخته و بدين ترتيب جنجال رسانه‌اي - البته با فاصله زماني كه حاكي از ترس و اضطراب فتنه‌گران بود - در همين راستا سازماندهي شد. متعاقب آن تنظيم شكايت تبليغاتي 7 فتنه‌گر از سخنران ياد شده در دستور كار قرار گرفت. گو آنكه 7 نفر ياد شده عمله اين جريان بوده و نسبت به فرماندهان اصلي پشت صحنه نقش اصلي را ايفا نمي‌كردند. گويا اين 7 نفر به عنوان پيش مرگ فرماندهان اصلي وارد صحنه شده و در جايي كه سران بخاطر آبروريزي و عدم وجود سند براي اثبات كذب بودن مطالب منتشر شده نمي‌توانستند نقش ايفا كنند، اينان براي ورود به ميدان فضا سازي رسانه‌اي ماموريت يافتند. اين در جايي بود كه البته اين فضاسازي‌ها در عمل نيز نتوانست بهره‌اي ‌براي فتنه‌گران ايجاد نموده و منجر شد تا سخنراني ياد شده بيشتر مورد اقبال و توجه و دقت عمومي قرار گيرد.

"از قضا سركنگبين صفرا فزود/ روغن بادام خشكي مي‌نمود "

دست و پا زدن‌هاي جريان فتنه آنان را بيشتر در مرداب فرو رفته پايين كشيد. هم از اينرو بود كه طراحي حلقه جديد فتنه‌انگيزي كليد خورد. اين حلقه كه با جار و جنجال رسانه‌اي در هفته‌هاي اخير از سوي رسانه‌هاي هتاك وابسته به اين جريان نيز همراه بود مدعي بود كه "پاور پوينت " سخنان سردار مشفق نيز كه حاكي از اسناد محرمانه نظام اسلامي بوده را بدست آورده است.

فتنه‌گران بدين وسيله مي‌خواستند ادعا كنند كه با دست آوردن اين باصطلاح اسناد اولا ضربه‌اي به نظام اطلاعاتي و امنيتي كشور وارد آورده و ثانيا اسناد "مهم " ي از نظام اسلامي تهيه كردند كه در جهت تأييد اهداف فتنه‌گران و اثبات ادعاهاي واهي آنان بوده است. اين بار نيز تير فتنه به سنگ خورده و آنان گامي در جهت اثبات "فتنه عميق " عليه نظام اسلامي و به هدف مقابله با ساختارهاي انقلابي و ارزشي ملت ايران طراحي كرده بودند.

واضح است كه نگارنده از منظر خود بدين مطلب مي‌نگرد هم ازاين روست كه دستگاه قضايي و مراجع امنيتي، مراجع صالح اظهار نظر در اين رابطه و تشخيص صحت و عدم صحت اين متن هستند. چنانچه حتي اگر روزي نيز اثبات شود كه چنين متني - كه البته هيچگاه در طبقه بندي‌هاي اطلاعاتي در رده فوق سري جاي نگرفته و حداكثر طبقه‌بندي "محرمانه " خواهند داشت - از مراجع ذيصلاح به سرقت رفته و در رسانه‌هاي فتنه منتشر شده، لكه ننگ ديگري بر جبين سياه سران فتنه و حلقه‌هاي مرتبط با آن - از لندن گرفته تا تهران - خواهد نشاند.

در اين زمينه نكاتي قابل ذكر است:
1 - جنجال رسانه‌اي پيرامون اين متن ،خود حاكي از بلاهت بيش از حد منتشركنندگان آن بوده است. عمق اين جنجال بر پايه‌اي استواراست كه سعي اصلي آن "فوق سري " نشان دادن متن ياد شده بود. اين در حالي است كه قريب به اتفاق مطالب منتشر شده در پاورپوينت معروف، چندي قبل از آن در رسانه‌‌ها، محافل سياسي و مطبوعاتي و حتي سخنراني سردار مشفق مطرح شده و نكته منتشر ناشده‌اي آن هم به صورت "فوق سري "! ندارد. ضمن آنكه تنها سند مطرح، انتشار متن ياد شده در قالب "پاور پوينت " است. و بطلان اين سند نيز به خوبي قابل اثبات است چرا كه تهيه پاور پوينت امري شاق و غير قابل انجام نيست. كافي است دانشجو يا استادي با اختصاص مدت زماني كافي چنين مطالبي را جمع‌آوري كرده و در قالب پاورپوينت ارائه نمايد.

ذوق زدگي بيش از حد فتنه‌گران و القاي فوق سري بودن متن ياد شده، همانقدر جذاب است كه سخنان و حركات طنز آميز و ابلهانه يكي ازعمله‌هاي بيسواد جريان فتنه - كه مي‌خواهد در جمله سران فتنه قلمداد شود - جذاب است.

2 - پيرامون اصل انتشار متن ياد شده در سايت‌هاي فتنه گران نقل قول‌ها و تحليل‌هاي متفاوتي در محافل سياسي مطرح است. گزاره‌اي از اين تحليل‌ها حاكي از آن است كه موقعيت فعلي بسيار شكننده و رو به زوال جريان فتنه از يكسو، عدم همراهي قاطبه ملت از سوي ديگر و نيز برخي پالس‌هاي مثبت پنهاني از سوي مثلث خاتمي‌، هاشمي و سيد حسن - كه تا ديروز اتحادي راهبردي با جريان فتنه را دنبال مي‌كردند - به نظام اسلامي باعث شده تا حلقه فتنه‌انگيزان با طراحي و يا انتشار زماني آن در حال حاضر به افراد ياد شده هشدارهايي صريح ارائه نمايند. به گونه‌اي كه انتشار اين متن و مانور رسانه‌اي روي آن به مثابه حق‌السكوت جريان فتنه از ايشان تلقي شده و از ادامه همراهي احتمالي و يا حفظ چارچوب‌‌هاي نظام اسلامي توسط آنان جلوگيري كرده و بدين ترتيب زوال حتمي جريان فتنه را اندكي به عقب اندازند.

اين جريان به خوبي مي‌دانند كه موسوي و كروبي، مرده‌هاي سوخته شده سياسي و مهره‌هاي مضحك اين جريان‌اند كه نه كارايي دارند و نه مي‌توان در ادامه مسير به ايشان چشم داشت. حفظ مثلث ياد شده براي جريان فتنه حداقل مي‌تواند قدرت چانه‌زني آنان با نظام اسلامي را- به زغم ناصحيح ايشان - بالا برد.

صرفنظر از تحليل اين تحليل و ميزان صحت سنجي آن، تنها در مورد كارآمدي مثلث ياد شده مي‌توان گفت آن زمان كه افراد ياد شده همراهي راهبردي خود با جريان فتنه را به پيش مي‌بردند نيز نتوانستند كاري از پيش برند تا چه رسد به زماني كه پرده از برخي اعمال نهاني آنان برداشته شده است.

تحليل ديگر نيز انتشار اين متن را از جمله حماقت‌هاي جديد جريان فتنه و نشان ديگري بر پايان اين جريان ارزيابي كرده و چون ناظر به نتيجه انتشار اين متن است متذكر مي‌شود كه به دليل مطالب متن ياد شده، حاصل جمع آن، هيچ فايده‌اي براي فتنه‌گران در برنداشته و آنان را بيش از پيش رسوا ساخته است.

3- فرصت انتشار متن ياد شده آن هم از سوي رسانه‌هاي فتنه‌گر، فرصت ايده‌آل و مطلوبي است كه فرماندهان پشت صحنه سران فتنه و حلقه‌هاي وابسته به ايشان پاسخگوي عملكرد به شدت هتاكانه خود در مقابل نظام اسلامي باشند. خاتمي، مهدي هاشمي، موسوي خوئيني‌ها، بهزاد نبوي، موسوي، و ساير وابستگان! در محاكم صالح قضايي و نيز در رسانه‌ها پاسخ دهند كه موضع آنان نسبت به اين متن و نيز سخنراني ياد شده چيست؟ اگر خود منكر اين سخنان و رفتار و عملكرد خود هستند با شواهد و قرائن متقن و واقعي كه مويد متن ياد شده بوده و همه ملت ايران آنرا لمس كرده و بابن دندان چشيدند چه خواهند كرد؟ اين در حالي است كه تاكنون نه تنها اين جماعت، اندك تكذيبي نسبت به اين متن ارائه ندادند كه اقدامات بعدي آنان نيز در همان مسير تفسير مي‌شود.

4 - آگاهان سياسي مي‌دانند زمانيكه هنگامه محاكمه و رو شدن اسناد نظام اسلامي از سران فتنه، فرماندهان پشت صحنه و حلقه‌هاي وابسته فرا رسد چه از لحاظ حجم، چه از حيث كيفيت و چه از لحاظ بازه زماني دربرگيري، اين اسناد غير قابل قياس با متن يا سخنراني ياد شده بوده و آنچه نظام اسلامي از هتاكي‌ها و فتنه‌انگيزي‌هاي ايشان در اختيار دارد بسي فراتر از اين حجم است. از اينرو جلوه دادن اين متن به عنوان متن نهايي! نظام عليه فتنه‌گران خود سندي بر بلاهت منتشر كنندگان آن است.

5 - پرواضح است كه مانور تبليغاتي بر سر اين متن، حداقل با هدف انحراف اذهان عمومي از مطالبه محاكمه و مجازات ظالمان اصلي متعدي به حيثيت نظام اسلامي صورت گرفته است. حال آنكه اكثر مطالب اين متن، خود گواهي بر غير قابل ترديد بودن ضرورت برپايي اين محاكمه و مجازات فرماندهان اصلي عمليات فتنه است. مطالبه عمومي ملت از دستگاه قضايي همچنان بر جاي خود باقي است و اميد مي‌رود تا با بصيرت بيش از پيش در اين مجموعه، اراده برخود با فتنه‌انگيزان هر چه زودتر عملياتي شود.

6 - خواننده متن ياد شده اگر متن مورد نظر را در كناري نهد، وتنها با مرور حوادث و اتفاقات سال 88 در ذهن و مشاهده تيتر رسانه‌ها به يقيين به گزاره‌اي دست مي‌يابد كه با خواندن آن دريافته است. از اينرو مي‌توان گفت كه تواتر اين نقل قول‌ها و همخواني آن با حوادث واقعي رخ داده شده، آنچنان بالا است كه انكار و يا توجيه آن فايده‌اي در بر نداشته و بدليل وجود اسناد ظاهري، راهي جز پاسخگويي باقي نمي‌ماند.

7 - آنچه در اين بين قابل ملاحظه است آنكه در متن منتشر شده از سوي فتنه‌گران نام و عملكرد برخي از سران فتنه نظير شخص برپا كننده اين غائله به فراموشي سپرده شده است. ضمن آنكه علاوه بر وي افرادي نظير مهدي هاشمي، كروبي، موسوي خوئيني‌ها و ... نيز بسيار بيش از اين كه در متن، مورد اشاره قرار گرفته دچار فتنه‌انگيزي - در مقطع مورد اشاره متن منتشره - شده‌اند.


8 - لازم است كه در اين مجال به اندكي از آنچه در متن ياد شده آمده اشاره شود. بديهي است كه انتشار آن مي‌تواند ذهنيت مردم را روشن‌تر كرده و قضاوت آنان را به ياري طلبيد .
اين بخش در 6 زير شاخه ذيل قابل احصا است:
1-8: مقابله با ولايت فقيه به عنوان اساس و پايه نظام اسلامي
2-8: نقش و اقدامات هاشمي رفسنجاني در حوادث فتنه
3-8: هماهنگي‌هاي جريان فتنه با دشمنان خارجي و بيگانه
4-8: تعبيه اهرم فشار به نظام اسلامي از طريق ساماندهي اغتشاشات
1-4-8: تحريك مراجع تقليد به رويارويي با نظام اسلامي
5-8: باوربه عدم تقلب از سوي فتنه‌گران
1-5-8: برنامه‌ريزي براي نظرسازي و انتشار آن به عنوان نظرسنجي
6-8: مقابله با ساختارهاي اصلي نظام اسلامي
و اما تفصيل اين بخش:
1-8: مقابله با ولايت فقيه به عنوان اساس و پايه نظام اسلامي

سرا ن فتنه كه تاكنون به صورت صريح در مورد متن منتشر شده توسط پايگاه‌هاي رسانه‌اي خود در جريان هتاك سبز ،واكنشي نشان ندادند اينك بايد پاسخگو باشند كه نظر ايشان در رابطه با اين اهداف ذكر شده در متن منتشر شده چيست؟آيا عملكرد علني قريب يكساله آنان چيزي جز اين اهداف ذكر شده بوده يا آنكه دقيقا همين اهداف را دنبال نموده‌اند؟زير سئوال بردن مباني انقلاب ،امام و رهبري و قرار دادن نوك تيز حملات و تهاجمات رسانه‌اي و تبليغاتي و هتاكي‌ها و جسارت‌ها به ساحت رهبري وقايعي بود كه به وقوع پيوست و امري پنهان و مخفي نمي‌نمود.چنانچه در متن منتشر شده آمده است:
"هدف و استراتژي ميان مدت و كوتاه مدت بلند مدت حذف رهبري و ولايت فقيه تغيير وتحديد قانون اساسي صدا وسيما شوراي نگهبان نيروهاي مسلح محدود كردن رهبري مصوبات مجلس حوزه دين و مذهب طرح محدودو پاسخگوكردن رهبري بازگشت به قدرت حذف احمدي نژاد به هر قيمت به وجود آوردن عزل رهبري توسط محاكم قضايي تدوين شرح وظايف جديدبراي رهبري ، تشريفاتي كردن رهبري بدون كمك رهبري با عبور از مباني ديني حذف نظارت استصوابي شوراي نگهبان "

بي‌شك افرادي كه نام‌ و متن عبارات و سخنان آنان در متن منتشر شده توسط حاميان رسانه‌اي جريان فتنه ذكر شده بايد پاسخگو باشند كه اين عبارات و سخنان از سوي آنان صادر شده است؟ آيا چنين سخناني را اساسا قبول دارند؟ البته در صورت انكار، برهان‌ديگري نيز مويد اين عبارات منتشر شده است و آن متن عملكرد اين افراد و جريان وابسته به ايشان است كه دقيقا منطق بر عبارات منتشر شده در فضاي مجازي است. در اين متن در ادامه هتاكي جريان فتنه نسبت به ساختار اصلي نظام اسلامي - ولايت فقيه - آمده است:

خاتمي : ( در راهپيمائي غير قانوني 25/3/88) باور داشته باشيد كه رهبري از اين جمعيت ترسيده است، و همين نقطه درست جاي فشار وارد كردن است . موسوي خوئيني ها : ما بايد بيائيم و توان بگذاريم به هر قيمتي آقاي خامنه‌اي را از تخت پائين بكشيم . او بايد بفهمد كه اين مملكت اين طور نيست كه ايشان باشد و هرجور بخواهد آن را به هر سمتي بكشاند . خاتمي و يارانش بالاخره كلي تجربه دارند.

ابطحي: موسوي به آقاي كروبي پيغام داده بود كه من تا آخر هستم . همچنانكه گفتم اين كلمه تا آخر هستم بهترين رمز و اسم شب تلاش براي سقوط و حذف رهبري است .
انتخابات رياست جمهوري اخير ، كه قطعاً تمهيدي همه جانبه براي حذف رهبري بود ، داراي عقبه قدرت مند و كينه توز داخلي در سطوح مديريت هاي مختلف نظام هم بود كه مديريت اين پروژه را در موارد بسياري به عهده گرفتند تا در انتخابات اعلام عملي پايان دوران رهبري رهبر معظم انقلاب را مطرح كنند . بحث اين انتخابات كه ازدو سال پيش كليد خورد به دو دليل مي توانست حذف و يا كم اثر كردن رهبري را در خود داشته باشد يكي به اين دليل كه احمدي نژاد بارها مورد حمايت رهبري قرار گرفته اند وديگر اينكه تطابق شعارهاي احمد ي نژاد با رهبري . به همين دليل حذف احمدي نژاد به معناي حذف عملي رهبري تلقي مي شد .

موسوي خوئيني‌ها : ( در ديدار علي محمد حاضري) آيا با اين اوضاع مي توان مردم را به مدت يك الي سه ماه در خيابان ها و در جلوي چشم همه مردم دنيا نگاه داشت . مي بايست از قضيه ابطال انتخابات فراتر برويم و اين يك راه جديدي است و اين جمعيت الان به عنوان بازيكنان اين جريان هستند . ما بايد در موضوع تخلفات انتخاباتي ابتدا از آقاي خامنه‌اي شروع كنيم كه برق از سر شوراي نگهبان مي پرد . آيا اين حضور مردمي مي‌تواند به اعتصاب و تحصن بيانجامد؟براي آقاي خامنه‌اي ابطال انتخابات به معناي اين است كه بايد يك عقب نشيني را شروع كند كه معلوم نيست ته آن به كجا كشيده مي شود . كاري نكنيد كه اين قضيه ظرف يك هفته بسته شود . اگر مهندس بتواند اين حركت را به روشي آرام اما مستمر تر تبديل كند خيلي مفيد است

بهزاد نبوي : ما بايد از لجبازي هاشمي با احمدي نژاد بهره لازم را ببريم ما بايد از شوراي فقاهت آقاي هاشمي دفاع كنيم و رهبري را منزوي نمائيم

موسوي خوئيني ها : انتخاب خاتمي در سال 76 يك سيلي به گوش حاكميت بود اما ما نتوانستيم آن جريان را حفظ كنيم كه همين مطلب هم باعث شد كه حاكميت دوباره خودش را بازسازي كند . انتخاب مجدد خاتمي نماد مخالفت با حاكميت است

ابطحي : كروبي و موسوي البته در چند نقطه وحدت نظر هم داشتند . يكي از آنها اينكه در صورت رأي آوردن ولايت فقيه را مهار كنند
آقاي خاتمي گفته بود ما هدف بزرگتري داريم . مهم اين است كه در انتخابات بايد پيروز شويم و لذا نبايد در ستاد افرادي باشند كه روزنامه ها از آنان به عنوان جريان تندرو ياد كنند و اصل پروژه پيروزي در انتخابات كه تنها راه مهار كردن رهبري است آسيب ببيند

ابطحي : در مشاركت رضا خاتمي معمولاً صريح تر از ديگران در مورد رهبري حرف مي زند . اصل ديدگاه رضا خاتمي در مورد رهبري اين است كه بايد تا جايي كه ممكن است در برابر نظرات ايشان مقاومت كرد تا ايشان در موضوعات مختلف عقب نشيني كنند .
متأسفم كه بايد اعتراف كنم كه آقاي خاتمي به اعتقاد من كمترين ارادت و علاقه را به رهبري -به عنوان رهبري نظام - دارد و براي اينكه در اين انتخابات روي رهبري را كم كنند خيلي تلاش كرد . بارها در جلسات خصوصي به مامي گفت اگر انتخاب شويم ديگر آقاي خامنه اي آن آقاي خامنه اي قبلي نخواهد بود
موسوي خوئيني ها : اين ولايت فقيه يك امر غير عقلا يي است كه واقعا هم هست عقلا يي به معني امروز دنيا.

تاج زاده : به نظر من انقلاب اسلامي مي تواند نظامي بدتر از رژيم شاه را در ايران مستقر كند . من استبداد ديني را هم براي اسلام و هم براي ايران بدتر از استبداد لائيك مي دانم.

موسوي خوئيني ها : ما بايد تكليف خودمان را با اين رژيم مشخص كنيم . ما مديون امام هستبم ولي امام چيزهايي فرموده كه با گذشت زمان نتيجه مي گيريم كه موفقيتي در آن نيست و حكومت دچار مشكل شده است .

سيد محمد خاتمي : اگر در اين انتخابات احمدي نژاد سقوط كند عملاً رهبري حذف مي شود . اگر به هر قيميتي و به هر شكلي اصلاحات دوباره بر حوزه سياسي و اجرايي كشور باز گردد، ديگر رهبري اقتداري در جامعه نخواهد داشت . سقوط اصولگرايان به معناي پايان اقتدار رهبري تلقي مي شود . با شكست اصولگرايان بايد قدرت آقاي خامنه اي را مهار كرد.

موسوي خوئيني ها: من به دوستان گفتم اگر مي خواهند در شوراي نگهبان مطلبي در مورد انتخابات شروع كنند ابتدا از آقاي خامنه اي شروع كنند و بگويند تخلفات از ايشان شروع شده است . ايشان ( رهبري ) مي داند اگر يك قدم به عقب برود ( ابطال انتخابات ) بايد تا آخرش عقب برود .

آغاجري : ما در دولت خاتمي يكي از پايه هاي ولايت فقيه را منهدم كرديم و با پيروزي موسوي در انتخابات همه پايه هاي ولايت فقيه را فرو خواهيم ريخت

بهزاد نبوي احمدي نژاد كه عددي نيست . آن كس و آنجايي و آن مركزي را بايد تحت فشار بگذاريم كه اصلي ترين نقش را دارد .بالاخره ما بايد ببينيم با آقاي خامنه اي چكار كنيم . اگر آقاي خاتمي رفت ثبت نام كند بگويد كه من ولايت مطلقه را تنها در چارچوب قانون اساسي قبول دارم و اين يعني محدود كردن رهبري

موسوي خوئيني ها : اگر احساس مردم اين باشد كه احمدي نژاد راي ندارد ولي راي بياورد، آثار و تبعات سياسي اين مشكل به دوش آقاي خامنه اي خواهد بود .

موسوي لاري: بالاخره آقاي خامنه اي هم وارد يك چالش شدهاست كه اگر حواسش جمع نباشد ممكن است اين شتر درب خانه ايشان هم بخوابد و فقط قرار نيست درب خانه هاشمي بخوابد، حالا احمدي نژاد رئيس جمهور قانوني شده و مشكلي ندارد و هر چه هست متوجه آقاي خامنه اي است .

موسوي خوئيني ها :اگر كسي شك داشته باشد كه اين جبهه اي كه يك طرف آن آقاي خامنه اي و يك طرف هم مهندس موسوي ، خاتمي و در كل مردم قرار گرفته اند، كداميك حق هستند . اين رفتارهاي اينها ( حاكميت ) دليل اين است كه آنها باطل هستند . به نظر من اگر آقاي خاتمي را مثل معين رد صلاحيت كنند بعداً ايشان حكم حكومتي را نپذيرد و از صحنه كنار برود .

موسوي خوئيني ها: الان رياست جمهوري دو تا چهار سال است، مي شود رهبري را دو تا 5 سال كرد و بعد از آن هم كنار برود . سال گذشته ما در كنگره سازمان مشاركت دعوت بوديم كه مطالبي در خصوص موقتي بودن رهبري از آقاي حجاريان مطرح اما من با آقاي نبوي به اين جهت كه من و خاتمي آنجا نشسته بوديم اعتراض كردم كه چرا چنين مطلبي در حضور ما خوانده شده است و اين مطلب براي آينده تحزب و گروههاي سياسي مفيد نيست حال درست است كه ما هم در اين موضوع - موقتي بودن رهبري - با شما هم عقيده هستيم .

سران فتنه و صحنه گردانان پشت صحنه كه اين سران معلوم‌الحال را به رويارويي با نظام اسلامي فراخواندند عملكردي جز موارد ياد شده نداشتند. البته مي‌توان علاوه بر مطالب ياد شده موارد متعدد و فراوان ديگري را نيز افزود و به واقع ادعا كرد كه متن انتشار يافته اندكي از پرونده قطور هتاكي سران فتنه است و آن زمان كه قرار بر محاكمه اين افراد فرا رسد بايستي پاسخگو باشند كه چرا چنين منافقانه و سالوس‌وار، ادعاي همراهي با آرمان‌هاي ملت ايران داشتند اما در خفا چنين هتاكانه بدنبال هدم اساس نظام اسلامي، منزوي ساختن مردم و تحميل نظرات خود به جمهمور مردم برآمدند.

مهدي هاشمي، خاتمي، موسوي خوئيني‌ها، موسوي، كروبي و ساير حلقه‌هاي مرتبط با جريان فتنه بايد وادار به پاسخگويي شوند تا حقايق نهفته اين جريان آشكارتر گردد چرا كه به هر صورت آنچه فتنه 88 را تدارك ديد، واقعيتي بود كه حتي اگر هيچگونه مدرك و نوشتاري نيز از فتنه گران در ميان نبود، به يقين مي‌شد آنچه امروز در چنين متن‌هايي مشاهده مي‌شود را دريافت.


2-8: نقش و اقدامات هاشمي رفسنجاني در حوادث فتنه

آنچه از نقش هاشمي رفسنجاني در وقايع سال 88 و تحركات وي در سال 87 مي‌توان دريافت چيزي جز تعيين استراتژي‌ها و راهبردها و به كار بردن تاكتيك‌هايي براي رسيدن به اهداف خود نيست. در اين متن منتشر شده ،هدف و استراتژي هاشمي رفسنجاني دقيقا منطبق با اهداف جريان هتاك و برانداز و در ابعاد كوتاه و بلند مدت ذكر شده كه خوب است اين فرصت محلي براي پاسخگويي وي نسبت به اين مطالب باشد.همگان در دايره نظام وانقلاب اسلامي خشنود خواهند شد كه وي اين اهداف را نفي كرده و به پيوستگي با خط انقلاب و رهبري تاكيد كند. توضيحات وي مي‌تواند روشنگري كرده و فضا را از ابهام خالي نمايد.در متن آمده است:

"نقش هاشمي هدف : بسط قدرت و اعمال حاكميت و ايفاي نقش مطلق در كشور استراتژي بعد از انتخابات قبل از انتخابات استراتژي 2 : ايجاد وحدت ميان اصلاح طلبان استراتژي 3 : ايجاد بي ثباتي و عدم استقرار اوضاع در كشور براي وادار كردن حكومت به پناه آوردن به هاشمي براي رسيدن به هدف تاكتيك اول : اطمينان يافتن ازپيروزي قطعي احمدي نژاد و شلوغ كردن فضاي اصولگرايان ( با انتشار نامه ) تاكتيك دوم : عدم مشروعيت دولت احمدي نژادو زمينه سازي اغتشاش واجراي آن توسط منسوبين درجه يك و ابطال انتخابات تاكتيك سوم : طرح حكميت تاكتيك اول : تلاش جهت ايجاد وحدت ميان اصلاح طلبان در مورد كانديداتوري خاتمي تاكتيك دوم : شكست تاكتيك اول و پيگيري تمركز اصلاح طلبان در مورد آمدن ميرحسين تاكتيك چهارم : ايجاد فشارجهت تشكيل دولت ائتلافي از طريق رايزني با مجلس استراتژي 1 : ايجاد انشقاق در ميان اصولگرايان تاكتيك اول : طرح دولت صالح با رياست ناطق يا روحاني تاكتيك دوم : طرح دولت وحدت ملي ( جشن سي امين سالگرد تشكيل مجلس ) تاكتيك سوم : طرح دولت ائتلافي ( قاليباف، لاريحاني و رضايي ) تاكتيك پنجم : پيگيري عدم كفايت سياسي رئيس جمهور در مجلس "

ابطحي: هاشمي رفسنجاني با حمايت مالي موسوي را هدايت كرد . هر دو به يك چيزي انديشيدند [ خاتمي و هاشمي ] . يك اصلاح طلب رئيس جمهور شود تا رهبري در جامعه قدرت مطلق نباشد . به هر قيمتي

حسين مرعشي : در جلسه اي كه با آقاي هاشمي داشتيم ، ايشان به ما تكليف كرد كه بايد زير بيرق موسوي برويد . امسال من يك جهاد و رسالت دارم، وآن هم برداشتن احمدي نژاد است.

ابطحي : آقاي هاشمي رفسنجاني و مهدي از قول پدرش به سختي معتقد بودند كه آقا همچنان طرفدار احمدي نژاد است ولي بايد آنقدر فشار آورد كه يا آقا از احمدي نژاد دست بكشند و يا فضا به گونه اي باشد كه آقا جرأت نكنند از احمدي نژاد حمايت نمايند.بيت هاشمي رفسنجاني از خودش تا فرزندانش و همسرش فشار اصلي را داشتند كه احمدي نژاد رأي نياورد . نظريه هاشمي اين بودكه هر كس كه مي تواند احمدي نژاد را به زمين بزند بايد مورد حمايت قرار گيرد . هيچ شرطي هم نداشت . تمام سرمايه مالي اين كار را هم متقبل شده بود

موسوي خوئيني ها: مجمع روحانيون مبارز نبايد موضع خود را جلوتر از آقاي هاشمي اعلام كند و همواره بايد پشت سر ايشان و به آرامي حركت كند

ابطحي : مهدي هاشمي : در چند ماه آينده ما انتخابات رياست مجلس خبرگان داريم و بايد دست به عصا برويم تا پدرم رئيس مجلس خبرگان شود . همه چيز مملكت به آنجا مربوط است اگر پدرم رئيس نباشد و اتفاقي بيفتند مملكت از دست مي رود استنباط همه بر اين است كه آقاي هاشمي رفسنجاني از اهرم رياست مجلس خبرگان براي تغيير رهبري و يا حداقل رهبري آينده قصد استفاده دارد . مهدي هاشمي بخصوص هميشه نيش سخنانش به رهبري است . رسماً در جلسه اي كه در حرم امام بود مي گفت رو كم كني خوبي از آقا شد بنا به گفته فرزندشان [ مهدي هاشمي ] پيغام آقاي هاشمي به اوباما بوده است كه تا قبل از انتخابات ايران ، با ايران وارد مذاكره نشوند .


3-8: هماهنگي‌هاي جريان فتنه با دشمنان خارجي و بيگانه

موضوع هماهنگي‌ها و ارتباطات حلقه‌هاي فتنه‌گران در طول زمان برپايي غائله فتنه، پيش و حتي مدت‌ها پس از آن با شبكه‌هاي رسانه‌اي و تبليغاتي - كه البته به طور غير علني وابستگي به سرويس‌هاي بيگانه دارند- و حتي در علن ارتباط گيري‌ها با سرويس‌هاي بيگانه و دشمن از جمله موارد ملموس و قابل بررسي در جريان فتنه بوده است .متن منتشر شده نام عده‌اي از حلقه‌هاي فتنه‌گران با كشورهاي بيگانه و متخاصم را برده كه خوب است اين افراد نسبت به چگونگي اين ارتباطات و احيانا ارائه توضيحات تكميلي به افكار عمومي واكنش نشان داده و نحوه اين مراودات و نتايج آن‌ها را بيان كنند.در اين متن در رابطه با برخي از افراد و نحوه ارتباط آنان آمده است:

حلقه كروبي
تقي كروبي ( انگليس و امارات ) عطاء ا … مهاجراني ( انگليس ) هنگامه شهيدي ( انگليس ) جميله كديور ( انگليس ) ابطحي ( عربي و غرب ) فياض زاهد ( انگليس ) نوري شاهرودي ( عربي ) شيرين عبادي ( غرب = آمريكا )

حلقه خاتمي
محمد خاتمي ( غرب،آمريكا وعربي ) محمد رضا خاتمي ( انگليس ) صادق خرازي ( غرب و آمريكا ) امين زاده ( غرب ) البرزي ( غرب و آمريكا ) خوشرو ( غرب ) ابطحي ( عربي - غرب ) مهاجراني ( انگليس ) علي خاتمي ( غرب ) هاديان ( آمريكا ) سمتي ( آمريكا ) عطريانفر ( آمريكا ) بهزاد نبوي ( غرب و آمريكا ) سراج الدين موسوي ( آمريكا ) دختران خاتمي ( انگليس ) علي طباطبايي اردكاني ( غرب ) ( داماد تاجزاده )

حلقه هاشمي
مهدي هاشمي ( عربي-غرب ) فائزه هاشمي ( انگليس-غرب ) محسن هاشمي ( عربي-غرب ) كرباسچي ( غرب ) ياسر هاشمي ( عربي-غرب ) حسين مرعشي ( غرب ) فاطمه هاشمي ( اروپا ) نوري شاهرودي ( عربي ) محمد هاشمي ( آمريكا ) عطريانفر ( آمريكا )

حلقه موسوي كه علاوه بر حلقه خاتمي به طور كامل در اختيار موسوي قرار گرفت عبارت است از:
شاهپور كاظمي ( غرب ) سارا موسوي ( انگليس ) ابوالفضل فاتح ( انگليس )

ابراهيم يزدي در گفتگو با جمعي از اعضاي حزب منحله مشاركت :براي اينكه به حاكميت فشار آوريد شرط آن برگزاري انتخابات تحت نظارت بين المللي است . اگر مي خواهيد اين فرايند اصلاح طلبي يا زايمان، طبيعي و سالم باشد چاره اي نداريد جز اينكه مطرح كنيد نظارت بين المللي مي خواهيم … بگوئيد ما به اين گروهي كه انتخابات را برگزار مي كنند اطمينان نداريم …انتخابات پيش رو با گذشته متفاوت است . در شرايط سياسي و آرايش نيروهاي فعلي، با استراتژي قبل اگر شركت كنيد موفق نمي شويد

خاتمي : براي پيروزي در انتخابات نياز به يك شوك اجتماعي داريم . علاوه بر آن به شوك خارجي هم نياز داريم .

مجيد انصاري : ارسال بيانيه تند شماره سه مجمع روحانيون به شبكه بي‌بي‌سي فارسي به منظور انتشار به شكل زير نويس با ادعاي اينكه با توجه به اينكه شبكه‌هاي داخلي و سايت‌ها فيلتر هستند بايد از شبكه‌هاي خارجي بهره جست .

كيان تاج بخش : زماني كه آقاي خاتمي در نيويورك بود موفق شدم جلسه خصوصي شام با حضور آقاي سروس تدارك ببينم . آقايان ظريف، ريختر و ناير هم بودند . ايشان چيزي در مورد صحبت هاي انجام شده نگفت

سفارت انگليس از تمام كاركنان محلي دعوت كرد تا به صورت فعال در صحنه نا آرامي ها و اغتشاشات خياباني تهران حاضر شده و نسبت به جمع آوري خبر و نيز تهيه عكس و فيلم اقدام نمايند . خانواده هاي كارمندان سفارت انگليس از 10 روز گذشته ( در مقطع نا آرامي ها ) جمهوري اسلامي ايران را بدليل نا امني ترك كرده اند . سفارت انگليس از ساير نمايندگي هاي خارجي غربي در خواست كرده تا در هنگام فرار تظاهركنندگان ،با بازگذاشتن درب سفارت به آنها پناه بدهند . سفارت انگليس از مراكز نمايندگي هاي خارجي درخواست دارو و براي مجروحين كرده بود . ساير كشورهاي خارجي نيز عوامل خود را در اغتشاشات اخير كشور به منظور جمع آوري اخبار و هدايت اغتشاشات فعال نموده بودند .

ميرحسين موسوي شنبه شب (30 فروردين ) در دفتر روزنامه دولتي اطلاعات با 2 تن از اعضاي نهضت آزادي جلسه برگزار كرد . هرچند پيش از اين و در تاريخ 23 فروردين مير حسين موسوي با 3 نفر از اعضاي نهضت آزادي و جبهه ملي ( يكي از افراد عبدالعلي بازرگان بود ) جلسه اي محرمانه برپا كرده وبه تبادل نظر با اين افراد پرداخت، اما جلسه محرمانه شنبه شب با غلامعباس توسلي و عزت ا … سحابي كه از سوي محمود دعايي و برخي سران سازمان مجاهدين و حزب مشاركت مشايعت مي شدند،محتوايي ديگر داشت . ميرحسين موسوي دراين جلسه به تعريف و تمجيد از فعاليت هاي نهضت آزادي د رقبل و بعد از انقلاب پرداخت وي دراين محفل فعاليت هاي نهضت آزادي را در راستاي آرمان هاي انقلاب دانست و به همين خاطر از آنان قدرداني كرد . در اين جلسه اعضاي سازمان و مشاركت هم تعابيري از مير حسين موسوي و ضرورت حمايت از وي را مطرح كردند و به نوعي ديدگاه هاي نهضت آزادي و خود را همپوشان با باورهاي ميرحسين موسوي و ضرورت حمايت از وي را مطرح كردند … ميرحسين در ادامه خواستار حمايت نهضت آزادي از خود در انتخابات آتي رياست جمهوري شد . محمد توسلي : … در زمينه انتخابات گفت و گوهايي هم با سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي و هم جبهه مشاركت داشته ايم ولي اين گفت و گوها محدود بوده است . … وجه اشتراك ما با بقيه اصلاح طلبان در اين است كه همه در شرايط كنوني بر يك نامزد واحد تأكيد مي كنيم واين را يك ضرورت براي پيروزي اصلاح طلبان مي دانيم

خاتمي: گزارش خاتمي از سفر به عربستان و ديدارهاي خصوصي وي با ملك عبد الله و تعريف ملك عبد الله از وي و هاشمي . در آن جلسه ملك عبد الله به شدت از اوضاع سياسي ايران انتقاد مي نمايد .


4-8: تعبيه اهرم فشار به نظام اسلامي از طريق ساماندهي اغتشاشات

يكي از شگردهاي متخذ از انقلاب هاي مخملين، فشار سياسي به نظام‌ها از طريق پياده نظام مردمي و غبار آلود ساختن فضا از طريق ايراد شبهات به بدنه مردم براي جذب آنان و به كارگيري آنان در اين مسير بوده است. متن منتشر شده حاكي از اهتمام فراوان و علاقه حداكثري سران و حاميان جريان فتنه به بهره‌گيري از اين ظرفيت براي پياده سازي اهداف شوم عليه نظام اسلامي است. امري كه همه مردم ايران و حتي مردم سراسر جهان - كه با حمايت رسانه‌اي رسانه‌هاي صهيونيستي از جريان فتنه در جريان حوادث داخلي سال 88 ايران قرار گرفتند - به وضوح در كف خيابان‌ها آن را مشاهده كردند كه حتي اگر هيچ سخني از مهدي هاشمي يا خاتمي و خوئيني‌ها نيز در نگهداري پياده نظام و ميليشيا در كف خيابان موجود نمي‌بود، واقعيت حاكي از اين اهتمام بود. البته خوب است كه سران فتنه، موسوي خوئيني‌ها و ديگر سازمان‌ دهندگان جريان فتنه سخن منتشر شده از خود در فضاي مجازي را تكذيب كنند اما هرگز نخواهند توانست اهتمام عيني و عملي خود در اعمال فشار به نظام اسلامي را منكر شوند. تا بدان جا كه مقام معظم رهبري انقلاب اسلامي - مدظله - در نماز جمعه تاريخي 29 خرداد خود - كه با حضور خيل عظيم مردمي برپا شد - در اين زمينه فرمودند:

"انتخابات براى اين است كه همه‌ى اختلافها سر صندوق رأى حل و فصل بشود. بايد در صندوقهاى رأى معلوم بشود كه مردم چى ميخواهند، چى نميخواهند؛ نه در كف خيابانها. اگر قرار باشد بعد از هر انتخاباتى آنهائى كه رأى نياوردند، اردوكشى خيابانى بكنند، طرفدارانشان را بكشند به خيابان؛ بعد آنهائى كه رأى آورده‌اند هم، در جواب آنها، اردوكشى كنند، بكشند به خيابان، پس چرا انتخابات انجام گرفت؟ تقصير مردم چيست؟ اين مردمى كه خيابان، محل كسب و كار آنهاست، محل رفت و آمد آنهاست، محل زندگى آنهاست، اينها چه گناهى كردند؟ كه ما ميخواهيم طرفدارهاى خودمان را به رخ آنها بكشيم؛ آن طرف يك جور، اين طرف يك جور. براى نفوذىِ تروريست - آن كسى كه ميخواهد ضربه‌ى تروريستى بزند - مسئله‌ى او مسئله‌ى سياسى نيست؛ براى او چه چيزى بهتر از پنهان شدن در ميان اين مردم؛ مردمى كه مي خواهند راهپيمائى كنند يا تجمع كنند. اگر اين تجمعات پوششى براى او درست كند، آنوقت مسئوليتش با كيست؟ الان همين چند نفرى كه در اين قضايا كشته شدند؛ از مردم عادى، از بسيج، جواب اينها را كى‌ بناست بدهد؟ واكنشهائى كه به اينها نشان داده خواهد شد - تو خيابان از شلوغى استفاده كنند، بسيج را ترور كنند، عضو نيروى انتظامى را ترور كنند - كه بالاخره واكنشى به وجود خواهد آورد، واكنش احساسى خواهد بود. محاسبه‌ى اين واكنشها با كيست؟ زورآزمائى خيابانى بعد از انتخابات كار درستى نيست، بلكه به چالش كشيدن اصل انتخابات و اصل مردم‌سالارى است.

من از همه مي خواهم به اين روش خاتمه بدهند. اين روش، روش درستى نيست. اگر خاتمه ندهند، آنوقت مسئوليت تبعات آن، هرج و مرج آن، به عهده‌ى آنهاست.

اين تصور هم غلط است كه بعضى خيال كنند با حركات خيابانى، يك اهرم فشارى عليه نظام درست ميكنند و مسئولين نظام را مجبور ميكنند، وادار ميكنند تا به عنوان مصلحت، زير بار تحميلات آنها بروند. نه، اين هم غلط است. اولاً تن دادن به مطالبات غير قانونى، زير فشار، خود اين، شروع ديكتاتورى است. اين اشتباه محاسبه است؛ اين محاسبه‌ى غلطى است. عواقبى هم اگر پيدا كند، عواقبش مستقيماً متوجه فرماندهان پشت صحنه خواهد شد. اگر لازم باشد، مردم آنها را هم در نوبت خود و وقت خود خواهند شناخت ".
در متن منتشره در اين رابطه آمده است:



ابطحي : سازماندهي اصلي اغتشاشات و به هم ريختن اوضاع اجتماع معتقدم سه مرحله داشت : يك راس داشت . يك بدنه محركه داشت يكي هم مردم مختلفي كه از جاهاي مختلف جمع مي شدند يعني در واقع اون جسم كار . اينا حوادث بعد از انتخابات رو شكل دادند . فرماندهيش خاتمي بود در مرحله اول هاشمي بود در مرحله دوم موسوي خودش بود دكتر روحاني بود به صورت نيمه پنهاني و بعد هم آقاي كروبي بهشون اضافه شد . اينا مجموعاً كارهاي سياسي اداره حوادث بعد از انتخابات رو به عهده داشتند .

بعد از پايان انتخابات هم اولين جلسه هماهنگي مسائلي كه به آشوبها منجر شد در دفتر... صورت گرفت . ظهر شنبه آقاي خاتمي با آقاي ... ملاقات داشتند بعد از ظهر شنبه يك جلسه فوق العاده اي مجمع گرفتند توي جلسه فوق العاده مجمع حرفهايي كه آقاي خاتمي از قول آقاي ... زد چند نكته بود يكي اينكه ما در تنفيذ شركت نمي كنيم يكي هم اينكه ما تا آخر مي ايستيم تا رأي ها بازشماري شود . حاج حسن آقا ، بعد از انتخابات فعال بود . مهمترين آن جلسه اي بود كه ظهر شنبه به اتفاق آقايان خاتمي و موسوي و ... در دفتر آقاي ... برگزار كردند . در آن جلسه آقاي موسوي از آنها خواسته بود كه او را تنها نگذارند . در همان جلسه تصويب شده بود كه سازمانهاي ديگر هم براي تجديد انتخابات بيانيه بدهند . در همان جلسه تصويب كرده بودند كه آقايان خميني ، خاتمي ، موسوي و ... در جلسه تنفيذ رأي آقاي دكتر احمدي نژاد شركت نكنند

رمضان زاده : در جلسه 23/3/88 بحث درخواست تجمع براي طرفداران مهندس موسوي،ايجاد جبهه مقاومت مدني،تشكيل جبهه مقاومت نخبگان،تحقير طرفداران احمدي نژاد در جشن پيروزي در انتخابات واستفاده ازعكس موسوي توسط طرفداران مطرح شد

ابطحي : تحليل مركز تحقيقات استراتژيك ( مجمع تشخيص مصلحت ) اين بود كه آقاي خامنه اي فقط با ريختن مردم در خيابان ها خواهد ترسيد . همچنين بخش سياست خارجي مركز با وجود واعظي ،موسوي و بانك همين استراتژي را به خارج منتقل مي كردند كه در ايران بايد مقاومت كند تا رهبري بترسد و تسليم شود .( ب ) موسوي خوئيني ها : مي بايست از قضيه ابطال انتخابات فراتر برويم و اين يك راه جديدي است و اين جمعيت به عنوان بازيكنان اين جريان هستند . بايد هزينه ها‌ آنقدر بالا برود كه حتما انتخابات ابطال شود چون معني ابطال فراتر از بحث رياست جمهوري است يعني حاكميت را مجبور به عقب نشيني كرديم از مردم مي توان خواست به اشكال مختلف به مخالفت هاي مدني بپردازند در قدم اول بايد انتخابات ابطال و سپس شوراي نگهبان عوض شود مهدي هاشمي به امين زاده: پيگيري كنيد 120 نفر از اساتيد دانشگاه شريف استعفا دهند . موسوي خوئيني ها : رهبري اين اعتراض به حاكميت با مهندس موسوي است . كاري نكنيد اين قضيه ظرف يك هفته بسته شود اگر مهندس بتواند اين حركت را به روشي آرام اما مستمر تبديل كند خيلي مفيد است .

محمد جواد مظفر : ما دچار يك مشكل هستيم كه اگر بخواهيم نرم نرمك و دموكراتيك يا خيلي در چارچوب نظام حركت كنيم مشكل حل نخواهد شد

زهرا اشراقي : اين عين كودتاست . يك انقلاب عظيم مردمي در راه است . قطعا موسوي كوتاه نخواهد آمد . فاطمه كروبي حال كه نظام مجلس هشتم را اينگونه رقم زد، ما هم بايد به آنها بفهمانيم كه در چنين شرايطي قدرت عكس العمل داريم و اين توان را داريم كه فضا را تند كنيم .

جهانبخش خانجاني: فردا قرار است همه ماشين‌ها با پارچه مشكي بر روي آنتن‌ها و با روشن كردن ضبط ماشين و پخش صداي قرآن در سطح شهر حركت نمايند، بايد جوّي ايجاد نمود تا تكليف همه چيز معلوم شود .

حمزه كرمي ( مسئول سايت جمهوريت ): آقاي موسوي بيانيه داده و جنگ هنوز ادامه دارد … اين كاري كه تمام شده نظام قطعاً براي آن هزينه پس مي‌دهد يعني نيروهايش مأيوس مي‌شوند، تازه اگر جنگ و درگيري خياباني نشود؛

ابطحي : "… يونسي گفت كه آقاي خامنه اي فقط وقتي مي ترسد عقب نشيني مي كند و به همين دليل آقاي خامنه اي الآن اين فضايي كه هست يكي دو روز ديگر بايد اين فضا را نگه داشت كه اين ديدگاه هاشمي هم بود . " نظام وقتي مشروعيتش را از دست داد، از دست مي‌رود . " عرب سرخي : " سازمان حضور آرام و مسالمت آميز مردم در خيابانها و در اعتراض به روند برگزاري انتخابات و اعلام نتايج آن را تاييد مي كرد و مكررا بر همه اين اجزا تاكيد داشت . "

بهزاديان نژاد : طي دستورالعملي از كليه استان ها مي خواهد كه حاميان موسوي را به صورت سازماندهي شده از چند شب قبل از انتخابات به خيابان ها بياورند

ابطحي : به من زنگ زد [ تاج زاده ] و گفت زمينه كاملاً آماده است ما قصد داريم از خيابانها حسابي استفاده كنيم . كسي كه به تز نگهداري مردم در خيابانها بسيار اهميت مي داد تاج زاده بود و چون ابزار جوانان ستادها را در اختيار داشت اين تز عملياتي مي شد .

جواد امام : (17/3/88 جلسه ستاد موسوي ) به هر طريق ممكن ولو بدون مجوز راهپيمايي از انقلاب تا آزادي را در روز چهار شنبه برگزار كنيم چون مانور قدرت خوب است

ابطحي : ستاد اصلاح طلبان اينها همه از قبل براي آوردن آدم توي خيابانها براي اين گذاشته بودند كه پيش بيني يك طراحي از قبل آماده شده اي براي آن شب داشته باشند . اگر هم پيروز مي شدند به عنوان جشن تبديل مي كردند به يك رو كم كني احمدي نژاد و شلوغ بازي و اين حرفها .

اولين بار بود آقاي خاتمي به فكر لشكر انساني براي انتخابات افتاده بود اين خيلي مشكوك بود اين دفعه اولين بار بود كه چهار تا لشكر انساني درست شد لشكر انساني كه اولي موج سوم بود در اين دفعه آقاي خاتمي و ستادشان نيرو جمع كردند نيرو به درد شب تظاهرات مي خورد

ابطحي : آقاي [ سيدمحمد ] خاتمي : بايد فضاي عمومي شهر و خيابانها را در حال آماده باش نگهداشت كه مهندس موسوي بتواند با كمك ماها از اين فضا استفاده كند مجمع روحانيون مبارز هم جلسه فوق العاده گذاشت كه در آن آقاي سيدمحمد خاتمي گفت كه در جلسه آقاي [ مهندس ميرحسين ] موسوي و ...و... قرار گذاشته اند كه موسوي را حمايت كنند و موسوي پيام هاي خودش را منتشر كند و مردم را در خيابان نگهدارد كه حتماً تجديد انتخابات و يا حتي تجديد شمارش انتخابات اگر صورت بپذيرد پيروزي مهمي براي ... ، خاتمي و موسوي است .

اعترافات محمد عطريانفر : "… كسي كه به تز نگهداري مردم در خيابان‌ها بسيار اهميت مي‌داد تاج زاده بود و چون ابزار جوانان ستادها را در اختيار داشت اين تز عملياتي مي‌شد . "

در جلسه مورخ موسوي خوئيني ها، انصاري و سايرين مطرح كردند : كه وظايف كميته امور روحانيون به شرح ذيل است : تشكيل ستاد اعزام روحانيون جمعيت تبليغ انتخاباتي مذاكره با علماي سطح اول و دوم حوزه و ساير شهرستانها ارسال نامه و تماس تلفني با ائمه جمعه و جماعات در نقاط مختلف كشور

محتشمي پور : اين انتخابات فاقد مشروعيت است لذا هر روز از ساعت 10 بايد الله اكبر بگويند تا ابطال

برخي از اعضا مجمع روحانيون نظير موسوي خوئيني ها، موسوي لاري ، انصاري و … با حضور در بالكن ساختمان به سر دادن شعار الله اكبر پرداختند .

موسوي خوئينيها : ما نبايد خدشه اي را كه بر انتخابات افتاده رها كنيم و نا مشروع بودن اين دولت بر آمده از اين انتخابات را پيگيري كنيم . اين فرصت خوبي است .

مجيد انصاري : ما بايد در نيمه شعبان يك بيانيه بدهيم و در آن دولت را نا مشروع اعلام نمائيم . مباحث نماز جمعه را نيز ذكر كنيم تا بتوانيم مردم را تحريك كنيم .

خاتمي :ما بايد امشب يك بيانيه بدهيم مبني بر اين باشد كه ما اين نتيجه را نمي پذيريم و پيشنهاد ابطال انتخابات را مطرح كنيم . ما ديگر نمي توانيم به هيچ دليلي مردم را در صحنه بياوريم . چرا ديگر از مردم بخواهيم كه راي دهند و بايد حرفهايمان را به مردم بزنيم . محتشمي پور: مي بايست بيانيه جديدي داد و در آن درخواست كرد كه عاملان كشتارها چه از نيروهاي مسلح و يا لباس شخصي ها محاكمه شوند . و يك تيم تحقيق زير نظر مراجع قم كار كارشناسي كند .

م


مطالب مشابه :


رولت خرما

ابتدا هسته‌هاي خرما را از آن جدا مي‌كنيم و در تابه‌اي نان پنجره اي; بابكا(نان مامي سايت;




باقلوا سه رنگ قزوين

نان پنجره اي; بابكا(نان شكلاتي) كيك مامي سايت; اشپزي براي




باقلوا گل رز يا باقلوا پيچ قزوين

کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید. نكته مهم :




پاور پوينت نان

پاور پوينت نان - 2-سايت تخصصي 45-پنجره اي به وبلاگهاي




فلافل بندری

آنگاه کلیه مواد را با هم در چرخ گوشت با پنجره فلافل بندری با نان فروم مامي سايت




مقاله تحليلي محمد سعيد ذاكري در باره پاورپوينت فتنه88

اخيرا پاورپوينتي در سايت هاي ضد گزاره‌اي از اين بارها در جلسات خصوصي به مامي گفت




برچسب :