دستور العمل صدور پروانه براي كل و قوچ

ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها موظفند پس از ابلاغ سهمیه شکار با رعایت مفاد این دستورالعمل نسبت به صدور پروانه عادی شکار کل یا قوچ (ویژه) از تاریخ صدور لغایت آخر اسفند و رعایت بند 13 این دستورالعمل جهت متقاضیان اقدام نمایند.

1- اداره کل محیط‌زیست استان پس از اطلاع‌رسانی به‌نحو مقتضی مهلت معینی را جهت ارسال درخواست متقاضیان پروانه عادی شکار تعیین و نسبت به جمع‌آوری آن اقدام خواهد کرد.
2- در صورتی‌که تعداد تقاضای متقاضیان بیشتر از ظرفیت تعیین شده باشد نسبت به قرعه‌کشی درخواست‌های متقاضیان اقدام شود. در طول فصل مجاز برای هر متقاضی فقط یک فقره پروانه کل یا قوچ (ویژه) صادر خواهد شد. صدور پروانه بیش از یک فقره تخلف محسوب شده و با متخلف برابر مقررات رفتار خواهد شد.
3- اداره کل محیط‌زیست استان از متقاضیانی که به نام آنها پروانه شکار صادر شده است تعهد مبنی بر شکار حیوان با سن حداقل برای قوچ و کل 7 سال اخذ نماید. و در صورت شکار حیوان با سن کمتر برابر ضوابط و مقررات به عنوان متخلف با آنها برخورد گردد.
4- بهاء پروانه سیصد و ده هزار ریال می‌باشد که در ازای ارائه فیش بانکی صادر خواهد شد.
5- شکارچیان جهت پروانه شخصاً مراجعه نمایند در صورت عدم مراجعه ذخیره نمودن پروانه برای افراد متقاضی به هر شکل و عنوان ممنوع است.
6- مدت اعتبار پروانه سه روز متوالی می‌باشد (هنگام صدور باید تاریخ شروع و پایان اعتبار پروانه با حروف در متن پروانه قید گردد) ضمناً خاطر ‌نشان می‌سازد که به هیچ عنوان مدت تعیین شده در پروانه تمدید نخواهد شد و هرگونه قلم خوردگی از ناحیه دارنده پروانه در تاریخ و یا شکارگاه تعیین شده در حکم تخلف محسوب و پروانه صادره باطل خواهد شد.
7- در پروانه شکار فقط یک رأس کل یا قوچ (ویژه) ذکر گردد در صورتی‌که شکارچی با پروانه شکار کل مبادرت به شکار قوچ (ویژه) و یا غیر از گونه تعیین شده نماید تخلف محسوب و برابر مقررات برخورد خواهد شد.
8- حدود اعتبار پروانه محدوده شکارگاه‌هایی است که در متن پروانه قید می‌گردد.
9- صدور پروانه شکار صرفاً منوط به ارائه جواز اسلحه ‌گلوله‌زنی صادره از (ساحفاجا- ساحفاسا و حفاناجا) و دفترچه شناسایی ویژه حمل سلاح گلوله‌زنی از طرف متقاضی می‌باشد.
10- مشخصات پروانه صادره باید در دفترچه شناسایی ویژه حمل سلاح گلوله‌زنی ثبت گردد و عدم رعایت این ماده تخلف اداری محسوب می‌گردد.
11- استفاده از تفنگ‌های سرپر و هرگونه اسلحه گلوله‌زنی که کالیبر آن از شش میلیمتر یا 240 انگلیسی کمتر باشد از جمله تفنگ‌های خفیف کالیبر 22 و همچنین به همراه داشتن و استفاده از تفنگ‌های ساچمه‌زنی از قبیل کالیبر410-20-16-12 و سلاح‌های خودکار و نیمه خودکار و غیره و استعمال فشنگ ساچمه و چهار پاره و تک گلوله ساچمه‌زنی برای کلیه پستانداران بزرگ قابل شکار ممنوع است.
12- برای متقاضیان شکار چهارپا با تیر و کمان در صورتی که قدرت تیر و کمان آنها بیش از 60 پوند باشد پس از دریافت دفترچه شناسایی ویژه حمل سلاح گلوله‌زنی اقدام به صدور پروانه شکار گردد.
13- شروع فصل شکار از تاریخ صدور تا 25 آبان ماه و مجدداً از 165 آذر لغایت آخر اسفند ماه سال جاری می‌باشد.
14- از اعزام هم زمان گروه‌های متعدد شکارچی در یک تاریخ به شکارگاه خودداری گردد.
15- صدور پروانه شکار کل یا قوچ (ویژه) برای اتباع خارجی (مقیم و غیر مقیم) ممنوع بوده و در این خصوص فقط از طریق سازمان مرکزی (اداره کل هماهنگی گارد امور استان‌ها و مناطق) اقدام خواهد شد.
16- دارنده پروانه شکار مجاز است حداکثر دو نفر همراه غیر مسلح در شکارگاه داشته باشد ضمناً در ظهر پروانه یا طی اطلاعیه به همراه پروانه به متقاضیان اعلام گردد که از همراه داشتن اتباع بیگانه خودداری نمایند و در صورت عدم توجه به این دستور مسئولیت و عواقب ناشی از این امر به عهده شکارچی خواهد بود.
17- پروانه‌ها غیر قابل انتقال بوده و ملصق به عکس متقاضی می‌باشد لذا به منظور جلوگیری از استفاده غیرمجاز احتمالی از پروانه لازم است هنگام صدور پروانه مشخصات مندرج در جواز حمل سلاح و همچنین مشابهت متقاضی به ملصق به جواز مذکور و دفترچه شناسایی ویژه حمل سلاح گلوله‌زنی دقیقاً تطبیق داده شود.
18- متقاضیانی که از سال 1382 از پروانه عادی یا ویژه استفاده کرده‌اند در سال‌جاری حق شرکت در قرعه‌کشی را ندارند.
تبصره: متقاضیانی که به دلیل شرایط جوی و شرایط خاص در شکارگاه حضور پیدا نکرده‌اند از ممنوعیت این بند مستثنی هستند.
19- هر متقاضی فقط می‌تواند در یکی از استان‌های کشور از یک فقره پروانه برای گونه خاص استفاده نماید و در صورت برنده شدن در قرعه‌کشی حق شرکت در قرعه‌کشی سایر استان‌ها را ندارد.
20- از کل سهمیه تعیین شده 50% برای شکارچیان بومی و 50% برای شکارچیان غیر بومی در نظر گرفته شود.
21- در پایان فصل شکار آمار پروانه‌های صادره را به اداره کل هماهنگی گارد استان‌ها و مناطق و دفتر امور حیات‌وحش و آبزیان ارسال نمایند.

 


مطالب مشابه :


نحوه نگهداري تفنگ ساچمه زني

زني نيز پروانه شکار و يا دو پروانه عادي شكار پرنده با مدت پروازی سال 92




نشست هم اندیشی شکار پایدار برگزار شد

برای صدور پروانه های شکار منافع کارگروه استراتژی شکار و صید برای ده سال آینده با




قيمت انواع تفنگ ساچمه زني در ايران

وی در مورد هزینه های شکار افزود؛ «بعد از گرفتن پروانه شکار و شکار یک پرنده سال 92 نتايج




شكارچيان دست‌ودلبازترين توريست‌ها‌.

شکار در ایران سال است كه براي گر چه سازمان محيط ‌زيست ده برابر اين تعداد پروانه را به




دستور العمل صدور پروانه براي كل و قوچ

صادر شده است تعهد مبنی بر شکار حیوان با سن حداقل برای قوچ و کل 7 سال پروانه شکار مجاز




نحوه خرید مجاز اسلحه شکاری در ایران

زیست مراجعه و پروانه شکار 270، 8/57، 308، 7/62، 7/92، 7 شکار پرنده و شکار حیوانات




شكار چيست ؟ شكارچي كيست ؟

(با کسب پروانه شکار) معرفي پرنده برنامه مرحله دوم مسابقات آزاد اهداف پروازی سال 92




قیمت اسلحه شکاری در ایران

وی در مورد هزینه های شکار افزود؛ «بعد از گرفتن پروانه شکار پرنده، چون پروانه شکار سال




مراحل خريد يك اسلحه خوب

و پس از مراسم پروانه کسب وکاربه این شغل شکار پرنده باشد پروازی سال 92




برچسب :