چه رشته هایی از چه دانشگاههایی مورد قبول نظام مهندسی هستند

دانش ­آموختگان رشته­ های اصلی اعم از فارغ ­التحصیلان دانشگاه­ها و مراکز آموزش عالی دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی که مدارک تحصیلی آنها مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و میانگین کل نمرات آنها
کمتر از 12 باشد. در صورتیکه عنوان معادل در مدرک تحصیلی ایشان قید نشده باشد می­توانند پروانه اشتغال به کار مهندسی با کد اصلی دریافت نمایند.

2ـ فارغ­التحصیلان کارشناسی رشته مهندسی علمی ـ کاربردی عمران ـ تأسیسات آبی (با ساختمانهای آبی) از دانشگاه شهید عباسپور در صورت ارائه مدرک تحصیلی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می­توانند پروانه اشتغال به کار در رشته مرتبط با مهندسی عمران دریافت نمایند.

3ـ به فارغ­التحصیلان دوره کارشناسی ناپیوسته عمران ـ عمران (بورسیه جهادسازندگی) از دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ارزشیابی معادل کارشناسی عمران، پروانه اشتغال به کار در رشته مرتبط با مهندسی عمران تعلق می­گیرد.

4ـ به فارغ­التحصیلان کارشناسی مهندسی عمران ـ راهداری از دانشگاه علم و صنعت ایران پروانه اشتغال به کار در رشته مرتبط با مهندسی عمران با حدود صلاحیت فقط نظارت در پایه 3، تعلق می­گیرد.

5 ـ به فارغ­التحصیلان کارشناسی مهندسی عمران ـ آب با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد مهندسی عمران ـ سازه و یا عمران ـ زلزله پروانه اشتغال به کار در رشته مرتبط با مهندسی عمران با حدود صلاحیت نظارت بر حسب سنوات و محاسبات حداکثر در پایه 2 ، با رعایت کلیه ضوابط مندرج در قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و آئین­نامه اجرایی آن تعلق می­گیرد.

6 ـ به فارغ­التحصیلان کارشناسی ارشد مهندسی عمران ـ سازه­های هیدرولیکی (مهندسی عمران ـ آب)
که دارای مدرک تحصیلی کارشناسی آبیاری باشند، پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته­های اصلی یا مرتبط با عمران تعلق نمی­گیرد.

7ـ به فارغ­التحصیلان کارشناسی عمران روستایی فقط پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با عمران
تعلق می­گیرد.

8 ـ به فارغ­التحصیلان رشته علمی ـ کاربردی ساختمان و یا عمران فقط پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با عمران تعلق می­گیرد.

9ـ به فارغ­التحصیلان کارشناسی ناپیوسته در رشته عمران و یا ساختمان و کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی ساختمان و یا عمران فقط پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با عمران تعلق می­گیرد.

10ـ به فارغ­التحصیلان رشته مهندسی مکانیک ـ مکانیک ماشینها ازدانشگاه علم وصنعت ایران پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با تأسیسات مکانیکی ساختمان تعلق می­گیرد.

11ـ به فارغ­التحصیلان رشته مهندسی مکانیک ـ کشتی­سازی پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته­های اصلی یا مرتبط با تأسیسات مکانیکی تعلق نمی­گیرد.

12ـ به فارغ­التحصیلان رشته مهندسی مکانیک ـ نیروگاه پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته­های اصلی یا مرتبط با تأسیسات مکانیکی ساختمان تعلق نمی­گیرد.

13ـ به فارغ­التحصیلان رشته مکانیک ـ ساخت و تولید پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته­های اصلی یا مرتبط با تأسیسات مکانیکی ساختمان تعلق نمی­گیرد.

14ـ به فارغ­التحصیلان کارشناسی مهندسی شیمی ـ طراحی فرآیندها، پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته­های اصلی یا مرتبط با تأسیسات مکانیکی ساختمان تعلق نمی­گیرد.

15ـ به فارغ­التحصیلان رشته کارشناسی پیوسته مهندسی مکانیک ـ تهویه و تبرید پروانه اشتغال به کار مهندسی تأسیسات مکانیکی ساختمان تعلق می­گیرد.

16ـ به فارغ­التحصیلان رشته­کارشناسی پیوسته مهندسی مکانیک ـ تأسیسات حرارتی وبرودتی پروانه اشتغال به کار مهندسی تأسیسات مکانیکی ساختمان تعلق می­گیرد.

17ـ به فارغ­التحصیلان رشته مهندسی مکانیک ـ اتومکانیک پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته­های اصلی یا مرتبط یا تأسیسات مکانیکی ساختمان تعلق نمی­گیرد.

18ـ به فارغ­التحصیلان رشته کارشناسی ناپیوسته تأسیسات حرارتی و برودتی و رشته تهویه مطبوع (علمی ـ کاربردی ـ تکنولوژی و..) پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با تأسیسات مکانیکی ساختمان تعلق می­گیرد.

19ـ به فارغ­التحصیلان رشته کارشناسی مهندسی خرید راه­آهن پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با تأسیسات مکانیکی ساختمان تعلق می­گیرد.

20ـ فارغ­التحصیلان کارشناسی پیوسته مهندسی شبکه­ های انتقال و توزیع و یا کارشناسی پیوسته مهندسی علمی ـ کاربردی شبکه­ های انتقال و توزیع در صورت ارائه مدرک تحصیلی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فن­آوری
می­توانند پروانه اشتغال به کار مهندسی تأسیسات برقی ساختمان دریافت نمایند
.

21ـ به فارغ ­التحصیلان رشته کارشناسی ناپیوسته شبکه­ های انتقال و توزیع (علمی ـ کاربردی، تکنولوژی و ...) پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با تأسیسات برقی ساختمان تعلق می­گیرد.

22ـ به فارغ­التحصیلان رشته کارشناسی مهندسی پزشکی (بیوالکتریک) پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته­های اصلی یا مرتبط با تأسیسات برقی ساختمان تعلق نمی­گیرد.

23ـ به فارغ­التحصیلان کارشناسی ناپیوسته مهندسی کنترل و ابزار دقیق و مهندسی تکنولوژی کنترل و ابزار دقیق پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با تأسیسات برقی ساختمان تعلق می­گیرد.

24ـ فارغ­التحصیلان مهندسی کاربردی برق ـ قدرت از دانشگاه صنعت نفت آبادان در صورت تأیید مدارک تحصیلی ازسوی وزارت علوم،تحقیقات وفناوری می­توانند پروانه اشتغال به­کار مهندسی تأسیسات برقی ساختمان دریافت نمایند.

25ـ به فارغ­التحصیلان کارشناسی ناپیوسته رشته علمی ـ کاربردی معماری و مهندسی تکنولوژی معماری از دانشگاه­ها و مؤسسات آموزشی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناری، پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با معماری تعلق می­گیرد.

26ـ به فارغ­التحصیلان رشته جغرافیا و برنامه­ریزی شهری، پروانه اشتغال به کار شهرسازی تعلق نمی­گیرد.

27ـ فارغ­التحصیلان رشته خط و ابنیه و یا خط و سازه­های ریلی از دانشگاه علم و صنعت ایران می­توانند
پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با عمران با حدود صلاحیت نظارت حداکثر پایه سه بدون امکان ارتقاء دریافت نماید.

28ـ به فارغ­التحصیلان رشته تکنولوژی آبادانی روستا از مؤسسه آبادانی و توسعه روستاها و یا دانشگاه شهید بهشتی فقط پروانه اشتغال به­کار مهندسی دررشته مرتبط باعمران با حدود صلاحیت نظارت حداکثر تا پایه سه تعلق می­گیرد.

29ـ به فارغ­التحصیلان کارشناسی مدیریت شهری هیچگونه پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته­های اصلی یا مرتبط با معماری تعلق نمی­گیرد.

30ـ نحوه بررسی و تعیین وضعیت صدور پروانه اشتغال به کار مهندسی برای دارندگان مدارک تحصیلی مقاطع کاردانی وکارشناسی که عنوان رشته تحصیلی درج­شده در دانشنامه ایشان در هر دو مقطع مذکور عیناً یکسان می­باشد همانند دارندگان مدارک کارشناسی پیوسته در همان رشته وفق ضوابط و مقررات مندرج در قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و آئین­نامه اجرایی آن می­باشد.

31ـ به استناد تصویب­نامه شماره 77549/33120 مورخ 3/12/84 هیدت محترم وزیران و همچنین رأی
شماره 198 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری مندرج در روزنامه رسمی شماره 18719 مورخ 20/3/88 کشور، درخصوص دارندگان مدارک تحصیلی از سازمان امور اداری و استخدامی کشور، صدور یا ارتقاء پایه پروانه اشتغال به کار مهندسی برای این دسته از متقاضیان امکان­پذیر نیست.

32ـ مقرر گردید معرفی دانش­آموختگان رشته مرتبط برای گذرانیدن کسر واحدهای درسی خود به منظور دریافت صلاحیت رشته اصلی مهندسی تا اطلاع ثانوی کان­لم­یکن می­باشد.

33ـ مدارک لازم جهت طرح و بررسی در کمیسیون هم­ارزی رشته­ها، مطابق پیوست 2 می­باشد.

34ـ به دارندگان مدارک تحصیلی کارشناسی ارشد در هریک از گرایشهای عمران که مدرک کارشناسی آنها در موضوع رشته عمران نباشد، باتوجه به عدم گذرانیدن 70% از واحدهای کارشناسی عمران هیچگونه پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته­های اصلی یا مرتبط با عمران تعلق نمی­گیرد.

35ـ به دارندگان مدارک تحصیلی کارشناسی مرتبط با مهندسی عمران که دارای مدرک کارشناسی ارشد سازه و زلزله باشند، پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط و با صلاحیت نظارت بر حسب سنوات و محاسبات حداکثر تا پایه 2 تعلق می­گیرد.



مطالب مشابه :


مرکز آموزش علمی کاربردی جامعه اسلامی کارگران اهواز

نگاهی به دانشگاه علمی-کاربردی خوزستان - مرکز آموزش علمی کاربردی جامعه اسلامی کارگران اهواز




مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر اهواز

نگاهی به دانشگاه علمی-کاربردی کارگران آموزش علمی کاربردی خانه کارگر اهواز.




شهادت استاد دانشگاه صنعتی شریف در اثر انفجار بمب

مرکز علمی کاربردی جامع اسلامی کارگران شهادت استاد دانشگاه صنعتی شریف در اثر انفجار بمب




مرکز آموزش علمی کاربردی استقلال اهواز

مرکز آموزش علمی کاربردی استقلال اهواز علمی-کاربردی دانشگاه اسلامی کارگران




چه رشته هایی از چه دانشگاههایی مورد قبول نظام مهندسی هستند

مرکز علمی کاربردی جامع اسلامی کارگران معماری از دانشگاه­ها و مؤسسات آموزشی




مرکزآموزش علمی کاربردی خبر اهواز

مرکزآموزش علمی کاربردی خبر اهواز و فناوری دانشگاه جامع علمی اسلامی کارگران




مرکزآموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی اهواز

نگاهی به دانشگاه علمی-کاربردی مرکز آموزش جامعه اسلامی کارگران جهادکشاورزی اهواز




مرکز آموزش علمی- کاربردی فنی وحرفه ای اهواز

مرکز آموزش علمی- کاربردی فنی وحرفه ای اهواز علمی-کاربردی دانشگاه کارگران




جلسه اول

مرکز علمی کاربردی جامع اسلامی کارگران در دفتر ریاست دانشگاه با حضور جناب دکتر




مرکز آموزش علمی-کاربردی جهادکشاورزی اهواز

نگاهی به دانشگاه علمی-کاربردی مرکز آموزش جامعه اسلامی کارگران مرکز جهاد کشاورزی اهواز.




برچسب :