همسر امیر قطر و فراماسونری

 به نقل از العالم، قطر بیش از پنج میلیون دلار به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و اویگدور لیبرمن وزیر امور خارجه مستعفی رژیم صهیونیستی برای تأمین هزینه‌های تبلیغات انتخابات پارلمانی آنها پرداخت کرده است.

شبکه اول تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از تزیپی لیونی وزیر خارجه سابق رژیم صهیونیستی که رهبر حزب  « جنبش » است اعلام کرد: قطر سه میلیون دلار به نتانیاهو و دو میلیون و پانصد هزار دلار به لیبرمن هم پیمان نتانیاهو برای تأمین هزینه های تبلیغات انتخابات پارلمانی آنها پرداخت کرده است.

شبکه یک تلویزیون رژیم صهیونیستی افزود: لیونی تأکید کرده است  بین وی و شیخه موزه مسند همسر حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر رابطه دوستی نزدیکی وجود دارد.

nf00144270-1.jpg

به گزارش شیعه آنلاین، روز به روز که می گذرد، چهره واقعی شاهزاده «موزه» همسر امیر قطر که یکی از جنجالی ترین همسران حکام عرب به شمار می رود، بیشتر نمایان تر می شود.

صبح امروز رسانه های عرب زبان تصویری از وی منتشر کردند که نشان می دهد او با لباسی مخصوص در جنش فراماسون ها در انگلیس شرکت کرده است.

این عکس در حالی منتشر می شود که قطر طی دو سال اخیر، یعنی از زمان آغاز موج "بیداری اسلامی" در جهان عرب تلاش کرده با برخی تحرکات، خود را یکی از پرچمداران اصلی تغییر و تحولات در جهان عرب معرفی کند.

قطر به گونه ای رفتار می کند که گویا خواهان دمکراسی در جهان عرب است، در حالی که در تاریخ سیاسی کشور قطر تاکنون حتی یک انتخابات – که نماد دمکراسی است – برگزار نشده و حکومت این کشور وراثتی است. 

البته ناگفته نماند «حمد بن جاسم آل ثانی» امیر فعلی قطر هم در سال 1996 میلادی علیه پدرش کودتا کرد و خود بر تخت پادشاهی تکیه زد. به نظر می رسد در قاموس سیاسی قطر، کودتا به معنی دمکراسی است.

27289_V7R3FHL7_pic.jpg

اکنون سوالات بیشماری درباره رابطه "شیخه موزه مسند"، همسر پرنفوذ امیر و "شیخ یوسف قرضاوی" وجود داشته و رابطه نزدیک این دو همواره از برای بسیاری از ناظران سوال برانگیز بوده است.

چراکه شیخ قرضاوی به لطف همین رابطه بود که از امتیازات بسیاری بر خوردار و موجب شد از گزند "حسنی مبارک" که او را از مصر تبعید کرده بود، در امان بماند، این درحالی است که قرضاوی جز قطر پناهگاهی برای خود نیافته بود.

قرضاوی پس از ورود به قطر به تابعیت این کشور دست یافت و تقریبا به عنوان فتوا دهنده خصوصی امیر قطر و همسرش شیخه موزه تبدیل شد. اما این روابط حسنه چندان دیری نپایید و پس از مدتی خبرهایی منتشر شد که اظهار می‌کرد، موزه به همسر مطلقه قرضاوی کمک کرده تا علیه شیخ در دادگاه الجزایر شکایت و قرضاوی را متهم کند که پس از طلاق به وی تعدی و تجاوز کرده است و این مهر تاییدی بر تیره شدن روابط موزه و قرضاوی باشد.

همچنین اطلاعات به دست آمده درباره این قضیه به این نکته اشاره می‌کند که شیخه موزه، همسر "شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی"، امیر قطر خود به طور رسمی با "عبدالعزیز بوتفلیقه"، رئیس جمهوری الجزایر تماس گرفته و از وی خواسته تا "اسماء بن قاده"، همسر سابق قرضاوی برای انتخابات پارلمانی نامزد کند و منابع آگاه تاکید کردند که عبدالعزیز بوتفلیقه از "عبدالعزیز بلخادم"، دبیر کل حزب آزادیبخش ملی درخواست کرده بود تا از موقعیت خاص خود و احترامی که در حزب برخوردار است، برای برآوردن خواست شیخه موزه استفاده کند و نام اسماء بن قاده را به لیست کاندیداهای این حزب اضافه کند، تا به این ترتیب اسماء بن قاده نفر چهارم لیست حزب آزادیبخش ملی و نفر اول فهرست زنان شرکت کننده در انتخابات پارلمانی الجزایر باشد.

اما چه رازی در پس این روی گردانی شیخه موزه از قرضاوی وجود دارد. در این ارتباط منابع آگاه قطری فاش کردند که ریشه اختلافات این دو به پس از پیروزی انقلاب 25 ژانویه مصر و به قدرت رسیدن جماعت اخوان المسلمین در مصر و اقدام شیخه موزه به حمایت از جماعت جهت نفوذ در آنها و حفظ موقعیت قطر در مصر پس از حسنی مبارک باز می‌گردد. 

از سوی دیگر این منابع اظهار کردند که قرضاوی تا پیش از انقلاب مصر از آنجا که تابعیت قطری را به دست آورده بود، در سفرهایش از گذرنامه قطری استفاده می‌کرد و این اقدام را راهکاری برای حمایت خویش در برابر رژیم حسنی مبارک به شمار می‌آورد که از افرادی چون قرضاوی بی‌زار بود و حال که مانعی چون مبارک و رژیمش از بین رفته بودند، قرضاوی دیگر نیازی نمی‌دید که از تابعیت قطری خود استفاده کند، بنابراین پیروزی انقلاب مصر و به قدرت رسیدن اخوان المسلمین و کسب اکثریت کرسی‌های پارلمان، قرضاوی را به هوس انداخت با لغو تابعیت قطری خود به مصر باز گردد، به ویژه اینکه در تمام طول این مدت امیر قطر اقدامی برای قانع کردن همسر سابق قرضاوی به پس گرفتن دادخواست قضایی‌اش علیه قرضاوی نکرده بود.

این منابع می‌افزایند: به همین منظور شیخ قرضاوی از مدت‌ها پیش کینه امیر قطر و همسرش را به دل گرفته بود و مترصد فرصتی بود تا انتقام لازم را از آنها بگیرد، به همین منظور و در ابتدای کار از "عبد الرحمن"، پسرش خواست که به مصر بازگردد و از تابعیت قطری خود صرف نظر کند و نقش یکی از رهبران انقلاب مصر را بازی کند. سپس شیخ حمد را تشویق کرد تا "اسامه"، یکی از پسرانش را به عنوان سفیر قطر در قاهره منصوب کند تا به این وسیله امکان سلب تابیعتش را راحت‌تر کند.

251200_107.jpgاما مهمترین اقدام قرضاوی مامور کردن دخترش به دست بردن در ویکپیدیا و قرار دادن اطلاعاتی مبنی بر اینکه شیخ یوسف قرضاوی مانع استقبال امیر قطر از "شیمون پرز"،‌ رئیس رژیم صهیونیستی شده واز او خواسته بود، پس از دست دادن و خوش آمد گویی به پرز دستشش را بشوید. همچنین از دخترش خواست که در این سایت تاکید کند که آمریکا شیخ را از ورود به این کشور منع کرده است.

منابع آگاه قطری در ادامه می‌گویند که شیخ قرضاوی پس از آن با جدیت به فکر نفوذ به یکی از شبکه‌های ماهواره‌ای مصر افتاد تا دشمنی و خصومت خود با  امیر قطر را در آنجا اعلام و تاکید کند که او مخالف کودتای امیر قطر ضد پدرش و مانع ارتباط او با اسرائیل جهت توطئه ضد فلسطینیان بوده است و این اولین گام در راه تسویه حساب‌های قرضاوی با شیخه موزه و امیر قطر به شمار می‌آمد.

به رغم اینکه قرضاوی رابطه خود را با کودتای شیخ حمد علیه پدرش رد و ادعا می‌کند که وی از کسانی بوده که مخالف این کودتا بوده است، با این حال منابع بسیاری بر این مسئله تاکید دارند که ایده و بذر کودتای پسر علیه پدر را شیخ قرضاوی در ذهن شیخ حمد کاشت و "شیخ خلیفه"، امیر پیشین قطر از قرضاوی به شدت متنفر بود، بگونه‌ای که در دهه هشتاد قرن گذشته در صدد اخراج قرضاوی از قطر برآمده بود که دلیل آن درگیری قرضاوی با "رجاء نقاش"، سردبیر مجله فرهنگی الدوحه و منتقد مصری جهان بود.

قرضاوی به دلیل حسادتش به رجاء نقاش که مجله‌ای فرهنگی را در دوحه چاپ و منتشر می‌کرد و موجب شده بود تا این کشور کوچک به تبدیل به ستاره‌ای درخشان در آسمان فرهنگ و ادبیات جهان عرب تبدیل شود و چهره‌ای از این کشور ارائه داد که تاکنون ارائه نشده بود، قرضاوی فتوای تکفیر رجاء نقاش را به این بهانه که وی کمونیست است را صادر کرد.

این فتوا موجب بروز بحران داخلی شدیدی در قطر شد که تا پیش از این با فتواهای تکفیری مواجه نشده بود. و این همان چیزی بود که قرضاوی در پی آن بود و زمینه را مهیا کرد تا احزاب اسلامی را به تعطیل کردن مجله دوحه قانع کند و حاکم قطر را به طور غیرمستقیم تحت فشار نخبگان فرهنگی و نویسندگان قطری گذاشت تا مانع انتشار مجله رجاء نقاش شوند.

شیخ خلیفه که از کنه و باطن اقدامات قرضاوی مطلع بود به سرعت به سرعت به مقابله با اقدامات قرضاوی پرداخت تا وی را در حد و حدود خود متوقف کند، این درحالی است که شیخ خلیفه در این زمان از نقش قرضاوی در سیاست‌های داخلی قطر و به خطر انداختن امنیت داخلی این کشور آگاه شده و دریافته بود که وی تاثیر بسزایی بر حمد گذاشته بود تا را به پایان نرساند و تمام اینها موجب شد تا شیخ خلیفه اقدام به سلب تابعیت قرضاوی و اخراج او از قطر کند.

ولی قرضاوی با صادر کردن فتوایی به شیخ حمد اجازه داد علیه پدر قیام و برضد وی کودتا کند و نیز مجوز دستگیری و به زندان افکندن شیخ خلیفه به اتهام ترویج کفر به وسیله مجله‌ای که سردبیرش یک کمونیست بود را صادر کرد تا شیخ خلیفه را مبهوت اقدامات خود کند و به این ترتیب قرضاوی پایه‌گذار کودتایی بزرگ در قطر و به قدرت رسیدن شیخ حمد به جای پدر شد.

این موجب شد تا در این زمان رابطه‌ای عمیق بین شیخ حمد با شیخ موزه، همسر دردانه‌اش از یک سو و شیخ قرضای از سوی دیگر به عنوان عاملان این کودتا به وجود آید و این رابطه گرم و صمیمانه به جایی رسید که شیخ قرضاوی علی رغم اینکه در یکی از مراسم‌ها با شیخه موزه علی رغم نامحرم بودن وی دس251199_797.jpgت دهد و در پاسخ منتقدانش اعلام کند که دست دادن با شیخه موزه به این جهت که "ام المومنین" به شمار می‌آید، حرام نیست.

در این میان قرضاوی به شدت از حمایت‌های شیخه موزه بهره‌مند می‌شد و حمد بن خلیفه آل ثانی،‌ امیر قطر همیشه از او قدردانی و تشکر می‌کرد و برای تقدیر از جایگاه او جایزه‌ مطالعات اسلامی را از طرف دولت شخصا به قرضاوی تقدیم کرد و این جایزه طی مراسم بزرگداشتی که برای  در سال 2008 گرفت، به قرضاوی تقدیم کرد.

قرضاوی در این جشن از از مقامات قطری و بالاخص امیر قطر تشکر کرد و خطاب به امیر قطر گفت که ای امیر از تو سپاسگذارم چراکه تو با این کار ثروت معنوی بزرگی را به من هدیه کردی. 
قرضاوی همچنین در سخنان خود خاطر نشان کرد که همه مقامات قطر دانش آموخته‌های او هستند که در انجمن‌های دینی و یا در دانشگاه قطر از محضر درس او استفاده کرده‌اند.
قرضاوی از آزادی که در طول دوران اقامت 50 ساله‌اش در قطر بدون هیچ خط قرمز و محدودیتی به دست آورده بود، نیز یاد و آن را یک هدیه بزرگ از جانب خدا قلمداد کرد.

رابطه ی بین امیر قطر و همسرش با قرضاوی به روابط رسمی محدود نماند، بلکه به سطح روابط شخصی نیز گسترش یافت تا جایی که امیر قطر و همسرش شخصا از قرضاوی در بیمارستان ملاقات کردند.

nf00144259-2.jpg

به گزارش جهان، کیهان به نقل از روزنامه لبناني الد يار نوشت، شيخه موزه تأكيد كرده كه قصر شيخ حمد بايد تنها يك همسر را به خود ببيند و آن هم خود اوست. 

شيخه موزه تصميم گرفته بودجه اي بالغ بر هفت ميليارد دلار از امير قطر دريافت كند كه آن را براي انجام كارهاي پرورشي و تربيتي در اختيارش گذاشته بود و سپس كاخ امير را ترك كند تا بدين ترتيب شيخ حمد زندگي مشترك جديد خود را با همسر جديدي كه براي خود انتخاب كرده و گفته مي شود فقط 17 سال دارد آغاز كند. 

«موزه بنت ناصر المسند» دومين همسر از سه همسر امير قطر «شيخ حمد بن خليفه آل ثاني» است. او خود را يكي از مدافعان سرسخت حقوق زنان معرفي مي كند و فارغ التحصيل رشته جامعه شناسي است. 

برخي معتقدند كه شيخه موزه ايراني الاصل و اهل شيراز است و اسم واقعي اش زهره صادقي است. شيخه موزه در سال 1999 در لندن با امير قطر ازدواج كرد و داراي يك پسر و يك دختر است.

اولين آشنايي او با حاكم قطر به ميهماني افطاري بازمي گردد كه پدر امير كنوني قطر در قصر خود تدارك ديده بود. موزه بنت ناصر المسند اولين زن از خاندان سلطنتي است كه مناصب حكومتي دارد، او تابوهايي كه در بين عرب ها در مورد زنان وجود داشت را شكست به طوري كه نماينده ويژه يونسكو در امور آموزش پايه و پيشرفته و رئيس بنياد آموزش و علوم و توسعه جامعه قطر شد.

تنها چند سال پس از ورود اتفاقي اين زن متفاوت به خانواده سلطنتي! شيخ حمد بن خليفه آل ثاني، همسر موزه بنت مسند در يك كودتاي آرام و بدون خونريزي پدر را از قدرت كنار زده و بر تخت سلطنت مي نشيند.

شیخه موزه بنت ناصر و  واقعه ای به نام زلزله زنانه 

به گزاش جهان، در حالی که پدر شیخه موزه بنت ناصرالمسند بخاطر انتقاد از وضعیت اقتصادی کشور و سیاستهای دولت در زندان امیر قطر بود ولی او عروس  خانواده سلطنتی قطر می شود تا این امیر نشین حاشیه خلیج فارس را با  واقعه ای بنام زلزله زنانه روبرو سازد.

تنها چند سال پس از ورود این زن متفاوت به خانواده سلطنتی برحسب اتفاق! شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی همسر موزه بنت مسند دریک کودتای آرام و بدون خونریزی بر تخت سلطنت می نشیند . 

برخی معتقدند که برتخت نشستن همسر موزه بنت مسند موجب شد تا ملکه قطر بتواند توانایی های خود را بعنوان یک همسر متفاوت درعرصه های سیاسی، اجتماعی ،اقتصادی و بین المللی به نمایش بگذارد.

او بقدری بر امیر قطر نفوذ داشته که توانسته است وضعيت زندگي کارگران خارجي در قطر و محل هاي اسکان آنها را بهبود بخشد، دستگاه حمل و نقل عمومي قطر را نوسازي کند، امکان تحصيل زنان در دانشگاه را فراهم کند و به عنوان سفير يونيسف هم فعاليت کند.
 

اثر گذاری شیخه موزه بنت ناصرالمسند بر وقایع کشور قطر بر مردم این کشور پوشیده نیست به طوری که اسرا آل ابراهيم دختر جوان دانشجوي قطري دراین باره می گوید: «ملکه بهترين اتفاق ممکن براي قطر بود... او الهام بخش همه ما است، از زماني که او ملکه شده قطر صددرصد عوض شده است.»

ملکه قطر در مورد تحولات کشورش مي گويد: «ما فقط اين را باور داريم که پيشرفت با برنامه ريزي به دست مي آيد نه به صورت تصادفي، يا فقط با خرج کردن پول و ما باور داريم که بردن کشور به سمت پيشرفت وظيفه ما است.»

زنی متفاوت درخانواده آل ثانی
خانواده ای که تا دیروز شاهد حضور هیچ زنی از خاندان سلطنتی در مناسبات سیاسی کشورشان نبوده امروز شاهد حضور همسر دوم امیر در که در اماکن عمومي و مجامع  بین المللی است بگونه ای که او را اولین زن متفاوت خانواده آل ثانی معرفی می کنند. اما اين تنها تفاوت او نيست، چرا که تلاش هاي او براي مدرن کردن قطر، بهبود شرايط زندگي زنان و از بين بردن تبعيض ها در کشور قطر او را به چهره ايي بسيار محبوب بدل کرده است. 

این اتفاقات درحالی رخ می دهد که تا چند سال قبل، دولتمردان قطر تحت تأثير جامعه سنتى و انزواگراى كشور هيچ گونه نقش و يا حقوقى براى زنان قائل نبودند. اما با روى كار آمدن شيخ حمد بن‏خليفه آل ثانى به عنوان امير قطر، دولت اين كشور در راستاى اجراى اقدامات دمكراتيك در كشور و برداشتن سانسور و نظارت دولت بر مطبوعات و بعضى از آزاديهاى فردى و اجتماعى، نسبت به برطرف كردن بعضى از قيود سنتى از زنان و استيفاى حقوق اجتماعى و مدنى آنان وعده داد. 

جالب تر آنکه تاكنون اجازه چاپ تصوير همسر امير و بعضى از اساتيد و مسئولين زن قطرى در مطبوعات به علت عدم پذيرش جامعه (به نقل از محافل قطرى) وجود ندارد.

ملکه قطر کشور های غربی
 وی با کشور های غربی روابط بسیار خوبی دارد به طوری که خودمدعی است برای پیشرفت در کارش از الگوی غربی ها استفاده کرده است و این موضوع در جلساتی که در سفر های مکرر وی و همسرش به کشورهای غربی کاملا مشهود است.

انگلیس کشور محبوب ملکه قطر است و  ملکه قطر که رئیس بنیاد آموزش و علوم و توسعه جامعه است مدل آموزشی انگلیسی ها را در کشورش پیاده کرده است بارها در این باره با آنها به جلسه وگفتگو نشسته است. 

 ملکه قطر و فلطسین اشغالی 

شیخه موزه بنت ناصر المسند درمورد فلسطین اشغالی مواضع مبهمی دارد به طوری در  جلسه ای به کودکان فلسطینی گل هدیه می کند و ابزار محبت و همدردی با آنها می پردازد.

اما چندی بعدهمسرش امیر قطر در ملاقات ویژه ای که با لیونی دارد، دست دوستی به سوی صهیونیست های غاصب دراز می کند و در این نسل کشی مسلمانان شریک می شود و سکوت ملکه قطر در این مورد این عمل قبیحانه همسرش در هالهای از ابهام قرار دارد آن هم ملکه ای که بیشترین نفوذ را بر همسرش دارد.

nf00144263-3.jpg

این اشک تمساح تاجایی ادامه می یابد که در جریان جنگ غزه، ملکه قطر در همایش نمادین که به دعوت همسر اردوغان (نخست وزیر ترکیه) بود همراه با ملکه های کشورهای اسلامی جمع شدند تا از مردم غزه حمایت کنند.

نکته جالب دراین همایش نمادین، پیام حمایت همسر سارکوزی (کارلابرونی) اسپینوزا(همسر نخست وزیر اسپانیا)و همسر بلر بودکه اعلام کردند از جمع حاضر حمایت می کنند... 

سامی یوسف (خواننده ایرانی انگلیسی) جولیا پتروس(خواننده لبنانی) رغدا(دختر صدام)سامر بصری سوزان نجم الدین (هنرپیشه سوری )هم میهمان این جلسه بودند...


ملکه قطر و ایرانشیخه موزه بنت ناصر المسند در ظاهر علاقه خاصی به ایرانی ها دارد شاید حضور فعال زنان ایران در عرصه های مختلف علت این امرباشد چراکه وی به شدت مدافع حضور فعال زنان درعرصه های اجتماعی فرهنگی سیاسی و بین المللی است.

در حالی که شاهد احترام ملکه قطربه ایران هستیم اما نباید شیطنت قطرها را در مورد جعل نقشه فراموش کرد زمانی که به جعل یکی از شهر های مهم ایران درنقشه پرداختند و از  نامی که صدام حسین و دشمنان تجزیه طلبش از آن بهره می بردنداستفاده کردند.

0.116779001330917498.www.irannaz.com.jpg






مطالب مشابه :


قطر نيروي كار ايراني در رشته‌هاي پزشكي و پرستاري مي‌پذيرد

پایگاه اطلاع رسانی پرستاری - قطر نيروي كار ايراني در رشته‌هاي پزشكي و پرستاري مي‌پذيرد




استخدام در دبی

بازار کار - استخدام در دبی - بازار کار پایگاه اطلاع رسانی استخدام و اشتغال ایرانیان




ابزارهای برشی

در ارتباط با قطر قطعه كار در نقطه برش، مي‌توان سرعت برشي يا سرعت سطحي را با Vcو واحد m/min




مضرات شکستن قولنج انگشتان

سرپرستی مدارس جمهوری اسلامی ایران در قطر - مضرات شکستن قولنج انگشتان - پایگاه اطلاع رسانی




مسابقه نقش كار در زندگي انسان

مجتمع آموزشی پسرانه شهید بهشتی دوحه-قطر - مسابقه نقش كار در زندگي انسان -




مطالبی در مورد سوراخکاری خزینه کاری و برقوزنی فلزات پودمان کاربا فلز کاروفناوری هشتم

عمليات گردتراشي، در داخل سطوح كار، براي ايجاد سوراخ هايي با قطر و طول مشخص را سوراخكاري مي




حدیده کاری و قلاویز کاری

محاسبات لازم درباره انتخاب قطر مته در مبحث قلاويز ضمن عمل در كار گير كرده و در اثر




همسر امیر قطر و فراماسونری

ملکه قطر در مورد تحولات اما با روى كار آمدن شيخ حمد بن‏خليفه آل ثانى به عنوان امير




برچسب :