آموزش جامع و کامل نرم افزار 25pp!!!

20121230115240788

 

مطمئنا بیشتر شما با نرم افزار فوق العاده 25pp آشنا هستید که به وسیله ی اون می تونید برنامه های iOS را بر روی دستگاهتون بدون نیاز به جیل بریک  و هم چنین ثبت UDID نصب بکنید!!! برنامه ی تازه عرضه شده ۲۵PP نام دارد که متاسفانه تا به حال تنها به زبان چینی ارائه شده است و به همین منظور کار کردن با آن کمی سخت به نظر می آید اما خوشبختانه با تمامی فریمور ها از ۵ تا آخرین نسخه ی عرضه شده در فریمور ۶ یا همان iOS 6.0.2 سازگار می باشد. در زیر سعی می کنیم تا با آموزشی شما را از نحوه ی چگونگی کار کردن این برنامه آگاه بکنیم.

 

اول از همه شما باید این برنامه را که در نسخه ی Beta قرار دارد رو از اینجا دانلود بکنید؛ برنامه رو نصب کرده وآن را اجرا بکنید.

 

آشنایی کلی با برنامه ی ۲۲PP

 

1223

 

عکس بالا نشان دهنده ی حیط برنامه ی ۲۵PP می باشد که اگر کمی با آن کار کنید متوجه شباهات بسیار زیاد آن با نحوه ی عملکرد آیتونز اپل می شوید. این برنامه دقیقا دارای قسمتی همچون App Store (قسمت ۱)، قسمتی همچون iTunes Library (قسمت ۲) می باشد که در کنار این دو ویژگی به شما امکاناتی نظیر مدیریت SHSh، دانلود فریمور مد نظر خود و … (قسمت ۳) را می دهد؛ در نهایت در آخرین قسمت شما می توانید دستگاه خود را مدیریت بکنید و به اطلاعات درون آن دسترسی پیدا بکنید.

 

حال در زیر به شرح مفصل قسمت های مختلف این برنامه می پردازیم؛ پس با ما همراه باشید.

 

بخش A

همونطور که گفتیم این قسمت شامل بخشی هایی هست که شما می توانید از اون برنامه ها رو دانلود بکنید.این قسمت شامل چند بخش مجزا برای دانلود نرم افزار هستش که شما برای دانلود برنامه های مخصوص باید به قسمت دوم (قسمت ۱) برید.

در ضمن آخرین قسمت این بخش (قسمت ۲) هم به شما این امکان رو می دهد که موزیک های مورد علاقه ی خود را به صورت رایگان دانلود بکنید.

همچنین شما گزینه هایی رو در بالای صفحه می بینید که اولین گزینه برای برگشتن به صفحه ی قبلی (قسمت ۳)، دومین گزینه (قسمت ۴) برای رفتن به صفحه ای که قبلا ان را بارگزاری کرده اید هست، سومین گزینه (قسمت ۵) برای Refresh کردن صفحه ی موجود هست، گزینه ی بعدی (قسمت ۶) شما را به سربرگ آخرین برنامه های آپلود شده می برد و در نهایت در گزینه ی یکی مانده به آخر (قسمت ۷) شما به صفحه ای منتقل می شوید که در آن شاهد آخرین بازی های اپلود شده می باشید.

 

1213

 

حال اگر به طوروارد یکی از بخش های مخصوص برنامه و یا بازی (قسمت ۶ و یا ۷ در عکس بالا) بشوید با صفحه ی زیر روبرو می شویم که جزییات آن به شرح زیر هستند:

قسمت ۱ به شما گزیده ای اتفاقی از برنامه ها و یا بازی ها را نشان می دهد، قسمت دوم می توانید نوع دستگاه خود را انتخاب بکنید، در قسمت سوم و چهارم می توانید صفحات موجود را تعویض بکنید و در نهایت قسمت جهارم این اجازه را به شما می دهد تا به صورت دستی به صفحه ی دلخواه خود بروید.

 

1214

 

قسمت آخری که مربوط به بخش A می شود و به نوعیمهم ترین آن نیز می باشد، قسمت جستجوی این برنامه هست که به شما این امکان را می دهد تا بدون دردسر و تنها با وارد کردن نام دلخواه برنامه ی خود به ان دسترسی پیدا بکنید.

 

1215

 

خوب از همه ی اینها که بگذریم میرسیم به نحوه ی دانلود برنامه ها! اگر شما برنامه ی مد نظر خود را پیدا کردید باید برای ذخیره کردن آن ها قسمت ۱ در شکل زیر کلیک کنید تا بلافاصله دانلود آن شروع شود و به بخش مدیریت دانلود شما منتقل بشود (قسمت ۲).

 

1218

 

بخش B

این بخش به نوعی نقش Library آیتونز رو برای شما بازی می کنه که به ترتیب فایل های ( می تونه برنامه، بازی، موسیقی و … باشه) در حال دانلود شما (قسمت ۱)، برنامه و بازی های دانلود شده (قسمت ۲)، موزیک های شما (قسمت ۳)، ویدیو های شما (قسمت ۴)، Ring Tone های شما (قسمت ۵)، عکس های شما (قسمت ۶) و کتاب های شما (قسمت ۷) را به طور منظمی دسته بندی می کند.

 

1216

 

در نهایت اگر دوست دارید که به Library خود اطلاعاتی را از درون کامپیوتر خودتان وارد کنید باید طبق دستور العامل زیر عمل کنید:

با توجه به نوع فایل های مد نظر وارد بخش مخصوص آن فایل بشوید، سپس بر روی قسمت ۱ کلیک کنید. پس از آن دو گزینه می بینید ( قسمت ۲ و۳) که اگر می خواهید یک فایل را به Library خود اافه کنید باید از قسمت دوم و اگر می خواهید محتویات یک فولدر را به Library این برنامه اضافه کنید از قسمت سوم استفاده بکنید.

 

1217

 

بخش C

در این بخش شما ابزار های جانبی در اختیارتون قرار میگیره که کار کردن با یک iDevice رو برای شما راحت تر می کند. قسمت اول که در عکس زیر مشاهده می کنید مربوط به مدیریت Shsh هستش؛ قسمت دوم هم به شما این امکان رو میدهد تا تمام فریمور های دستگاه های مختلف اپل رو توسط این برنامه و اون هم تنها با یک کلیک دانلود بکنید و در نهایت قسمت سوم هم برای شما یک کانورتر (صوتی و تصویری) را فراهم میکنه تا به راحتی هر چه تمام تر موزیک ها و ویدیوهاتون رو متناسب با دستگاهتون کانورت بکنید.

 

1219

 

اما اگر بخوایم قسمت مدیریت Shsh را برای شما شرح بدیم باید نگاهی به عکس زیر بیندازیم. برای وارد شدن به این بخش باید بر روی قسمت ۱ و سپس قسمت ۲ کلیک بکنید تا وارد بخش مربوطه ی دستگاه خود بشوید.

اگر بخواهید Shsh هایی را که تا به حال برای دستگاه خود ذخیره کرده اید را دوباره بر روی کامپیوتر خود ذخیره کنید باید بر روی گزینه ی ۳ کلیک کنید تا برنامه به صورت خود کار لیستی از Shsh های ذخیره شده را برای شما به نمایش در بیاورد (قسمت ۵)؛ همچنین اگر بخواهید محل ذخیره سازی انها بر روی کامپیوتر خود را پیدا بکنید باید از قسمت ۶ کمک بگیرید.

البته در قسمت ۴ هم شما اطلاعات دقیقی از دستگاه خود میبینید.

 

1220

 

اگر بخواهید فریموری را برای دستگاه مد نظر خود دانلود بکنید باید به قسمت ۱ در عکس زیر بروید. در انجا می توانید از قسمت ۲ فریمور مد نظر خود را متناسب با دستگاه خود پیدا کرده و بر روی گزینه ی آبی کنار آن کلیک کرده تا دانلود فریمور شما بلافاصله در بخش مدیریت دانلود شما شروع بشود. همچنین در قسمت سوم چندین فریمور محبوب تر از دستگاه های محبوب تر برای شما کنار گلچین شده است تا با راحتی بیشتر آنها را دانلود بکنید.

 

 

1221

 

 

اگر بخواهید وارد بخش کانورتر این برنامه بشوید باید بر روی قسمت ۱ در عکس زیر کلیک کرده تا به آن بخش منتقل بشوید.

در صفحه ی کانورتر شما می توانید در قسمت ۲ صوت های مد نظر خود و در قسمت ۳ ویدیوهای مورد نظر خود را کانورت بکنید. با استفاده از قسمت ۴ می توانید فایل مورد نظر خود را به بخش کانورت اضافه بکنید تا تغییرات لازمه را بر روی آن انجام بدهید. در قسمت ۵ می توانید فرمت مد نظر خود را انتخاب بکنید و در قسمت ۶ محل ذخیره فایل کانورت شده ی خود را می توانید انتخاب بکنید و در نهایت با کلیک بر روی گزینه ی ۷ کانورت شما شروع می شود.

 

1222

 

 

بخش D

همانطور که قبلا گفتیم این بخش به شما این امکان رو می دهد تا اطلاعات موجود در گوشی خود را مدیریت بکنید. به ترتیب قسمت های ۱ تا ۵ در عکس زیر نشان دهنده ی برنامه های نصب شده، موزیک های ریخته شده،ویدیوهای ریخته شده، عکس های ریخته شده کتاب های ریخته شده می باشند.

اگر به قسمت ۹ نگاه کنید خواهید دید که هر سربرگ در گوشی شما چقدر فضا اشغال کرده است؛ به طور مثال اگر در سربرگ برنامه باشید فضای اشغال شده توسط برنامه ها به شما نمایش داده می شود.

قسمت هشتم شامل یکیسری از برنامه های ضروری iOS می شود که به درد کاربران عادی نمی خورد( درضمن قسمت هفتم رو نغهمیدم اگر کسی از دوستان متوجه شد بگه ما هم بفهمیم)

 

12

 

 

قسمت ششم در عکس بالا مربوط به File Manager برنامه می باشد که عکس زیر نشان دهنده ی محیط آن می باشد.

 

13

 

اگر بخواهید به قسمت تنظیمات این برنامه بروید می توانید در صفحه ی اصلی مطابق عکس زیر بر روی قسمت ۱ کلیک کرده و پس از آن بر روی قسمت دوم کلیک بکنید تا صفحه تنظیمات برای شما باز بشود.

 

14

 

در تنظیمات برنامه شما با سه سربرگ روبرو هستید که در آنها به ترتیب می توانید تنظیمات فایل های دانلود شده، تنظیمات مربوط به Shsh و همچنین Apple ID خود را انجام بدهید (قسمت ۱ تا ۳).

در عکس زیر به طور مثال در سربرگ ۱ هستیم که در آن می توانید به ترتیب محل ذخیره ی دانلود ها، برنامه ها، آهنگ ها، Ring Tone ها و والپیپرهای خود را در قسمت ۴ انجام بدهید. برای انجام تنظیمات مربوط به محل ذخیره ی Shsh هم می توانید به سربرگ ۲ بروید.

قسمت ۵ به شما این امکان را می دهد تا جای مد نظر خود را به عنوان مکان جدید برای ذخیره ی فایل های خود انتخاب بکنید و با کلیک بر روی قسمت ششم محل فعلی ذخیره ی اطلاعات شما به نمایش در می آید.

 

15

 

اما در نهایت می رسیم به سر اصل مطلب و این که چگونه برنامه های دانلود شده را بر روی گوشی خود نصب بکنیم.

 

طریقه نصب برنامه های دانلود شده

ابتدا  به سربرگی می روید که در قبلا گفته شده بود باید برنامه ها را از آنجا دانلود کرد؛ سپس در گوشه ی سمت چپ بالای این صفحه یک گزینه ی آبی رنگ وجود دارد که به هنگامی که دستگاه شما با کابل وصل می باشد بر روی آن کلیک می کنید تا این گزینه به رنگ سفید و پس از آن به رنگ آبی در بیاید (انجام دادن این کار تنهاو تنها برای اولین بار ضروری می باشد)

 

17

 

حال دستگاه شما برای نصب برنامه های دانلود شده آماده شده است؛ بهترین راه و آسان ترین راه نصب برنامه این است که آنها را طبق عکس های زیر توسط این برنامه اجرا بکنید.

 

18

 

پس از اجرا کردنApp های دانلود شده توسط برنامه ی ۲۵PP، صفحه زیر باز می شود که شما باید تنها و تنها بر روی گزینه ی زیر کلیک کنید.

 

19

 

 

اگر با گزینه ی زیر روبرو شدید باید به خودتان تبریک بگویید و از برنامه ی نصب شده لذت ببرید.

 

20

 

مطمئنا در آینده ای نزدیک اموزش هایی جامع تر درباره ی این برنامه برای شما قرار خواهیم داد.

امید واریم که توانسته باشیم به نحوی شیوا و قابل فهم طریقه ی کارکرد این برنامه را برای شما بزرگواران توضیح داده باشیم.


مطالب مشابه :


ساده ترین روش نصب برنامه ها بر روی اندروید توسط برنامه PC Suite

ساده ترین روش نصب برنامه ها بر روی زبان این برنامه چینی میباشد و بر روی آیفون.




آموزش نصب بازی و برنامه رو گوشی ایفون

اموزش کامل بازی برنامه بر رو گوشی ها چینی ایفون برنامه ی برنامه در iPhone, طریقه نصب




آموزش جامع و کامل نرم افزار 25pp!!!

به زبان چینی ارائه شده کنید باید بر روی گزینه ی ۳ کلیک طریقه نصب برنامه




آموزش تصویری استفاده از وی چت (wechat) در کامپیوتر

پشتیبانی از ۱۸ زبان از جمله انگلیسی ، چینی ی چت; چت با و داخل این برنامه نصب کنید و




آموزش وصل شدن به اینترنت GPRS از بلوتوث گوشی همراه

آر اس گوشی بطور مستقیم هست ممکنه دردسر ساز بشه مخصوصا در گوشی های چینی نصب برنامه




راهنمای نصب آیفون تصویری کوماکس(تک واحدی)

آموزش نصب آیفون طریقه نصب ابه قوطی با لبه ی دیوار یکسان باشد. بر روی پنل 4 عدد




برچسب :