آيا شايسته است با اسيران جنگي كه دنيا را را به لحاظ مقاومت و وفاداري خويش به حيرت واداشته بودند اين

آری این عزیزان همانطوری که همانند یاران با وفای امام حسین (ع) با وجود آگاهی از دشواریهای راه و کشته و زخمی شدن و ... قید زندگی ،رفاه، تحصیل علم و تجارت را زده و بصورت داوطلب عازم جبهه های جنگ و مناطق عملیاتی شده بودند در اسارت نیز فریاد "الله اکبر" و "هیهات من الذله" آنها از پشت میله های ضخیم زندان و شکنجه گاهها لرزه بر اردوگاه دشمن افکنده و فرماندهان و نگهبانان عراقی را به ترس و وحشت انداخته بود و ...
خلاصه مطلب اینکه مقاومت و رشادت این عزیزان موجب گردید که امام امت (ره) آنها را مورد لطف قرار داده و خطاب به این فرزندان خود میفرمایند : «شما موجب عزت اسلام و مسلمین و مردم ایران در دنیا گشته اید ، شما تاریخ را با عظمت و معنویت خود زرین و افتخار آمیز کرده اید ، شما را ملائکــه الله فراموش نخواهند کرد»
و نیز مقاومت این عزیزان ، نمایندگان صلیب سرخ جهانی را به تعجب وا داشته و دشمنان بعث را در سرزمین تحت سیطره خود به ستوه درآورده و آنها را وادار به اقرار نموده که میگفتند : «شما (اسراء ایرانی) در اردوگاهها ی اسارت یک جمهوری اسلامی تشکیل داده اید که فقط پرچم آن را کم دارید».
و نیز سربازان و ماموران و نگهبانان عراقی از مقاومت و صبوری و همچنین از زیرکی اسرا ، خسته شده و می گفتند : «نمیدانیم شما اسیر ما هستید یا ما اسیر شما !؟»
با این مقدمه متاسفانه باید عرض نمایم که همین اسرای فداکار ، وفادار و از جان گذشته اینک مورد بی مهری شدیدی قرار گرفته اند و در حق آنها ظلم و اجحاف بسیاری روا داشته شده است که در این نوشتار اینجانب به دو مورد مهم از آنها میپردازم .
1 - مورد اول موضوع قانون ماده 13 ، قانون حمایت از آزادگان (اسراء جنگی آزاد شده) است که پس از 22 سال هنوز اجرا نشده است که اتین موضوع شامل تمامی آزادگان اعم از ارتشی سپاهی و بسیجی می باشد
2 - مورد دوم ، موضوعی است بسیار دردناک و آزاردهنده که در این ارتباط تبعیض و ناعدالتی بسیار آشکاری صورت گرفته و به واقع، کلمه ی عدالت به سخره گرفته شده است و عدل و انصاف زیر سوال رفته است و آن تبعیض و ناعدالتی در پرداخت حقوق ماهیانه به آزادگان ارتشی (سرباز) و آزادگان بسیجی می باشد که واقعا در حق آزادگان بسیجی ظلم و اجحاف بزرگی شده است ، در حق آن جانبازانی که قبلا به شمه ای از جانفشانیها ، فداکاریها و مقاومت و ایثار آنها در جبهه های جنگ و اسارت اشاره رفت . آری این ظلم و اجحاف و نابرابری در حق آن عزیزان صورت گرفته است . مورد دوم همانگونه که مشخص است مربوط به آزادگان بسیجی و جانباز می باشد که هر دو مورد را بصورت مجزا توضیح خواهم داد .
1 -  موضوع قانون ماده 13 :
این قانون در تاریخ 1368/9/13 به تصویب مجلس محترم شورای اسلامی رسیده است ، این قانون مقرر میدارد :«مدت اسارت برای عموم آزادگان اعم از اینکه قبل از اسارت در دستگاهها شاغل بوده و یا بعد از اسارت شاغل شوند با تمایل آنان به ازاء هر یک سال اسارت ، 2 سال به عنوان سابقه خدمت رسمی و مرتبط تلقی میگردد و از هر لحاظ مورد محاسبه قرار خواهد گرفت»لذا طبق این قانون حقوق و مزایای دوبرابر ایام اسارت آزادگان بر حسب مورد باید پرداخت میشد که اینچنین نشده است .
ولذا با پیگیری موضوع توسط ازادگان عزیز با وجود شفاف و گویا بودن این قانون ، طرح یک فوریتی استفساریه آن نیز در مجلس محترم مطرح و در تاریخ 1389/12/4 به تصویب نمایندگان محترم مجلس رسید و پس از تایید شورای محترم نگهبان طی نامه شماره 476/84859به تاریخ 89/12/17 توسط مجلس محترم شورای اسلامی به دولت محترم ابلاغ گردید .
رئیس جمهور محترم نیز طی نامه شماره 6656 مورخه 1390/1/17 ضمن ابلاغ قانون مزبور جهت اجرا در همین ابلاغیه به شماره نامه ی 300552 به تاریخ 90/1/16 اشاره و اجرای قانون را با مشکل مواجه می سازد ، و نیز نفس نوشتن این نامه به ویژه مقدمه آن موجب آزرده خاطر شدن آزادگان زجر کشیده میگردد .
ریاست محترم مجلس هم طی نامه شماره 20944 مورخه 90/4/4 پاسخ مبسوطی را برای نامه ریاست محترم جمهوری نوشته و ضمن پاسخ به ابهامات و سوالات دولت ، اشاره می دارد ، که نیازی نبوده که دولت محترم در این خصوص نامه نگاری نماید و اگر چنانچه از نظر دولت ابهاماتی وجود داشته (از نظر مجلس ابهاماتی مشاهده نمیشود) میتوانست به حقوقدانان دولت ارجاع و از آنها پاسخ لازم را دریافت نماید و غیره و طبق قانون در همین نامه تاکید شده است که وجود قانون ماده 13 آزادگان بایستی بر مبنای آخرین حقوق و مزایای آنها (یوم الاداء) پرداخت شود .
لازم به ذکر است که متاسفانه پس از گذشت حدود 22 سال از تصویب قانون ماده 13 و با توجه به تصویب استفساریه آن در سال 1389 که شرح کامل آن از نظر گذشت هنوز هم دولت محترم اقدام جدی در این زمینه انجام نداده و با وجود دریافت پاسخ نامه خود از مجلس محترم شورای اسلامی ، هنوز این قانون را به مرحله اجرا در نیاورده و همچنان آزادگان عزیز با گذشت 22 سال از تصویب این قانون منتظر اجرای قانون مذکور میباشند .
ذکر این نکته هم لازم و ضروری به نظر می رسد و آن اینکه با وجود روشن ، گویا و شفاف بودن قانون در خصوص نحوه محاسبه و مبنای پرداخت وجوه قانون ماده 13 شبهاتی البته به صورت شفاهی و کلامی از طرف بعضی ها مطرح می شد (از طرف دولتی ها )که در این ارتباط نیز طبق اعلام کتبی اداره کل قوانین مجلس شورای اسلامی بشماره 17454 مورخه ی 90/5/8 اعلام گردیده است که «مستندا به قانون تفسیر ماده 13 ، قانون حمایت از آزادگان (مصوبه 1368) دولت موظف است حقوق و مزایای دوران اسارت آزادگان اعم از اینکه قبل از اسارت در یکی از دستگاهها شاغل بوده و یا بعد از اسارت شاغل شده اند را مطابق ماده 13 قانون مذکور و بند 82 قانون بودجه سال1390پرداخت نماید .»
البته در خصوص مبنای پرداخت که بایستی بر مبنای آخرین حقوق و مزایای (یوم الاداء) پرداخت گردد دلایل و مستندات قانونی دیگری هم وجود دارد و همه موارد واضح و روشن است که در اینجا نیاز به طرح آنها نمی باشد و همچنین نامه ریاست محترم مجلس و همچنین نامه اداره کل قوانین مجلس محترم شورای اسلامی در این خصوص فصل و الخطاب بوده و همه را بصورت روشن و شفاف بیان نموده و مشخص کرده است و دیگر این مساله منتفی می باشد .
اینک آیا شایسته است با آزادگانی که مقام معظم رهبری از آنها به عنوان ذخبره انقلاب یاد نموده است ، اینچنین رفتار شود و آنها را گرفتار کاغذ بازی و نامه نگاری عجیب و غریب کرد و پس از 22 سال واضح و روشن شدن همه چیز البته از نظر قانون و آزادگان از ابتدا نیز همه چیز در مورد ماده 13 روشن و شفاف بود و نیازی هم به اسفساریه نبود با این همه پس از روشن شدن همه موارد و پاسخ مجلس به ابهامات و سئوالات دولت ، باز هم در اجرای قانون تعلل میشود . آیا این رفتار جای تامل و تاسف ندارد !؟
و اما موضوع دوم :
این موضوع همان گونه که بدوا" نیز عنوان گردید ، واقعا موجب تکدر خاطر آزادگان بسیجی و خانواده های محترم این عزیزان شده است و بدون تعارف باید اذعان داشت که واقعا در این خصوص عدالت به سخره گرفته شده است . البته باید به فرمانده هان و مسولان ارشد جمهوری اسلامی ایران دست مریزاد گقت که در یک اقدام حسنه و شایسته آزادگان ارتشی را تحت حمایت خود قرار داده و حقوق و مزایای مستمری برای آنها تعیین نموده و ماهانه پرداخت می نمایند. ارتش جمهوری اسلامی ایران طبق ماده 108 خود این عمل قابل تقدیر را به اجرا گذاشته و سالهاست که عمل مینماید و علاوه بر پرداخت حقوق ماهیانه ، هر چند وقت هم نسبت به پرداخت حقوق و مزایای معوق آنها اقدام می نمایند .
در خصوص آزادگان بسیجی و سربازان وظیفه سپاه ، سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران نیز   مي بايستي سالها پيش در يك اقدام عادلانه ، مشابه ارتش جمهوري اسلامي عمل مي نمود و تبعيض و نا عدالتي موجود را از بين مي برد كه متاسفانه علي رغم مكاتبات و مذاكرات فراوان و پي گيريهاي مستمر تعداد زياذي از ازادگان عزيز بسيجي ،اين امر بسيار حائز اهميت محقق نشده است ،البته وقتي صحبت از نا عدالتي و تبعيض به ميان مي ايد به آن معنا نيست كه چرا آزادگان ارتش از چنين حقوقي رخوردارند ، قبلا به اين موضوع اشاره گرديد و عملكرد فرماندهان و مسئولان ارشد ارتش مورد تحسين قرار گرفت ، ليكن بحث اين است كه چرا عدالت در مورد هر دو نيرو كه هر دو مال همين مملكت هستند ، هر دو نيرو در جبهه و جنگ شركت داشته اند و هر دو نيرو اسير دشمن بعثي بوده اند،اجرا نمي شود ، و...

ما آزادگان عزيز ارتش را محترم شمرده و آنها را قابل تكريم و احترام مي دانيم ،اما نمي توان منكراین واقعيت شد و نمي توان كتمان كرد كه آزادگان بسيجي پس از آن همه فداكاريها و از جان گذشتگي ها كه عاشقانه و داوطلبانه فرمان امام خميني (ره)را لبيك گفته و كمبود نيرو در جبهه هاي جنگ را مرتفع نموده بودند و پس از رشادتها و جانبازي هاي فراوان كه  بر هيچ كس پوشيده نيست ، اكثرا با بدنهاي مجروح به اسارت دشمن در آمده و در اسارت نيز برای دشمنان بعثي دردسر ساز شده بودند و باز نمي توان منكر اين شد كه آزادگان بسيجي به علت بسيجي بودنشان چقدر مورد كينه و غضب و شكنجه دشمن بعثي قرار مي گرفتند و دشمن همواره سعي مي كرد شرايط را براي آنها سخت تر نمايد و هيچ كسي نمي تواند نقش بسزاي اين نيرو هاي مخلص و از جان گذشته را چه در جبهه هاي جنگ و چه در بند اسارت انكار نمايدكه مطالب در اين زمينه بسيار است ليكن مجال بسط اين موضوع در اين مقال نمي باشد و در اين خصوص فقط به يك نكته از هزاران نكته اشاره مي نمايم و آن ابنكه آيا شايسته است آزادگان بسيجي كه به دليل فداكاريها و رشادتهايشان و به دليل بسيجي بودنشان در اسارت ، بيشتر مورد غضب و كينه دشمن قرار مي گرفتند ، اينك نيز و اين بار هم در كشور خودشان در ايران ، به همان علت ، يعني بعلت آزاده بسيجي بودنشان از حقوق مسلم خود محروم شده و اينگونه شاهد تبعيض و نا عدالتي ها باشند ؟!! و با كمال تعجب بعضي ها در اين مورد سخن از انسجام  قانوني و قانونمند بودن ارتش به ميان مي آورند وسپاه پاسداران را يك نيروي بي انسجام و   بي قانون و يا تازه تاسيس جلوه مي دهند ، از سابقه ارتش مي گويند و سپاه را يك نيروي تازه بوجود آمده و بي تجربه يا كم تجربه قلمداد مي نمايند و به نوعي خواسته يا نا خواسته نظر دشمنان را در مورد سپاه پاسداران  تكرار مي كنند. اين در حالي است كه حدود سي سال از تاسيس سپاه پاسداران مي گذرد و اين نيروي ارزشمند چه در زمان جنگ و چه در زمان سازندگي كارهاي خارق العاده و فراواني را به انجام رسانده و در اداره جنگ هشت ساله و دفاع مقدس  و تامين نيروي انساني جبهه هاي جنگ نقش اول را ايفا مي نمود،حالا وقتي صحبت از رفع تبعيض و ناعدالتي موضوع مورد بحث مي شود ، سپاه را نيروي تازه تاسيس مي نامند.

چطور وقتي حرف از جنگ و دشواري هاي عمليات ها مي شود ياد سپاه پاسداران و بسيجيان مي افتند و لقب بسيجيان بي ترمز در اذهان تداعي مي گردد ، ولي اينك همان بسيجيان و رزمندگان و آزادگان بسيجي جبهه هاي جنگ و سنگرهاي سوخته در حاشيه قرار گرفته و كنار زده مي شوند ؟!آقايان توجه داشته باشند كه اگر حضور نيروهاي بسيجي در جنگ نبود ، اصلا سرنوشت جنگ آن نمي شد كه شاهد بوديم. اين نيرو هاي بسيجي بودند كه با حضور عاشقانه خود در ميادين جنگ و در سخت ترين و دشوار ترين عملياتها، ضمن لبيك گفتن با فرمان امام خميني (ره)كمبود نيروي انساني را مرتفع و جنگ را اداره مي نمودند كه نياز به توضيح نيست. همه مي دانند،شايد بعضي ها عمدا" بخواهند مسئله اي به اين بزرگي را به فراموشي بسپارند،اما آگاه باشندو بدانند كه ملت شريف ايران در گذر زمان ،فداكاري ها و رشادت آنها را فراموش نخواهد كرد و تاريخ جنگ ،آنها را هيچوقت از ياد نخواهد برد،سخن بسيار است اما...

امام خميني (ره) مي فرمايند:«نگذاريد پيشكسوتان جهاد و شهادت در پيچ و خم زندگي به فراموشي سپرده شوند» اين سخن حكيمانه بنيان گذار جمهوري اسلامي ايران خطاب به مسئولان بود و معلوم است كه رهبر كبير و فقيد انقلاب ،اين روزها را پيش بيني مي كرده اند و نگران فرزندان جنگ بوده اند ، اينكه ما نيز عرض مي نمائيم «اماما» كاش بودي و مي ديدي فرزندانت و همان رزمندگان جنگ و پيشكسوتان جهاد و شهادت و شيران در بند اسارت ، كه مقام معظم رهبري نيز از آنها بعنوان كساني كه آبروي ملت و كشور را حفظ كرده اند ياد مي فرمايند اينك براي احقاق حق و حقوق مسلم خود چه سختيها مي كشند و چه راه هاي دشواري را بايد طي نمايند. «اماما» فراموش كه هيچ ، بلكه بعضي ها عمدا تيشه بر ريشه  مريدان و فرزندان شما ميزنند و اين در حالي است كه آقايان در مراسم گوناگون و در سخنراني هايشان دم از امام امت ، انقلاب و شهدا مي زنند ، سخن فراوان است و مجال سفره دل گشودن نيست ، لذا مي پردازم به ادامه ماجرا.

در خصوص رفع تبعيض بين آزادگان ارتشي (سرباز)و آزادگان بسيجي چند گزينه وجود داشته و دارد منجمله اصلاح ماده 190 ايين نامه استخدامي سپاه پاسداران و يا اجراي ماده 121 سپاه و يكسان سازي يكي از مواد ياد شده با ماده 108 ارتش كه در اين ارتباط پي گيري هاي متعدد و زيادي بعمل آمده كه متاسفانه هيچكدام تا كنون به نتيجه نرسيده است و در ادامه به مواردي از آنها اشاره مي نمايم:

( بهتر است در مورد تعداد آزادگان عرض نمايم كه از حدود 47 هزار آزاده فقط تعداد تقريبا هفت يا هشت هزار نفر آنها بسيجي هستند كه سابقه اسارت زيادي هم دارند و مابقي ارتشي مي باشند كه اكثرا داراي حدود دو سال سابقه اسارت مي باشند )

يكي از پي گيريها و اقدامات مهمي كه در اين ارتباط صورت پذيرفته ، نامه رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح جناب سرلشكر بسيجي سيد حسن فيروز آبادي خدمت مقام معظم رهبري بوده است ايشان طي نامه شماره 5-11-81/ 69907 موضوع مورد بحث را خدمت رهبر معظم ارائه مي نمايند و دو گزينه را ا براي حل و فصل موضوع مطرح مي دارند كه معظم له نيز در تاريخ 1382/2/9 موافقت خود را با بند (ب) پيشنهادي ستاد كل نيروهاي مسلح اعلام مي فرمايند ، يعني اصلاح قانون ماده 190 سپاه كه متاسفانه اين امر مهم مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا تا كنون عملي نشده است و حال سئوال اين است كه چرا امر به اين مهمي نزديك به 9 سال است كه بلا تكليف مانده است ؟! و آقايان فقط به برگزاري جلسات بي نتيجه بسنده كرده اند و ديگر هيچ !!

بند (ب) مذكور مقرر مي دارد ، معاونت امور مجلس وزارت دفاع و پشتيباني ، نسبت به تقديم لايحه در جهت اصلاح ماده قانون 190 سپاه و تصميم ماده 153 قانون استخدامي آجا به ان از طريق مجلس شوراي اسلامي اقدام نمايد.

به همين علت تعداي از نمايندگان آزادگان بسيجي در تاريخ 89/3/2 به همراه جناب آقاي يونس اسدي نماينده محترم مردم شريف مشكين شهر ، استان اردبيل  در مجلس و با مساعدت و همكاري ايشان با جناب آقاي سردار وحيدي وزير محترم دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح ملاقات مي نمايند كه پس از انجام مذاكرات ، وزير محترم قول مساعدت و پي گيري موضوع تا حصول نتيجه را مي دهند، و نيز در همين ارتباط معاون حقوقي و امور مجلس وزارت دفاع آقاي علي يار ارشدي طي نامه شماره 2-3-89/ 24/1/س/24104 به جناب اقاي يونس اسدي نماينده فوق الذكر در پاسخ به سئوال ايشان از وزير محترم دفاع اعلام مي دارد: به منظور يكسان سازي قانون سپاه با قانون ارتش و رفع مشكلات آزادگان وظيفه و بسيجي پيش نويس لايحه اصلاح ماده 190 قانون استخدام سپاه پاسداران تهيه ، جهت سير مراحل قانوني در كميسيونهاي مربوطه دولت تحت رسيدگي است و غيره .

باز اين سئوال مطرح ميشود كه آيا با گذشت يك سال و اندي از تاريخ اين نامه ، كار بررسي پيش نويس لايحه فوق الذكر در دولت به اتمام نرسيده است!؟

دوباره در همين خصوص و اينبار ، فرماندهي محترم كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي سرلشكر پاسدار محمد علي جعفري طي نامه شماره 7-9-89 / 4676/ 1-/س به معاون اول رئيس جمهور جناب آقاي دكتر رحيمي ، تسريع لايحه اصلاح ماده 190 قانون استخدامي سپاه را خواستار مي شود و در بند 3 همين نامه به تبعيض آشكار بين آزادگان جانباز و بسيجي و سرباز سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و ارتش جمهوري اسلامي ايران اشاره و مهمتر ابنكه در همين نامه بر موافقت مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا تاكيد مي نمايند يعني موافقت قبلي مقام معظم رهبري را در اين نامه مجددا ياد آوري مي نمايند ، و نيز در فراز پاياني نامه به آمادگي نمايندگان مجلس جهت حل و تصويب موضوع (لايحه فوق الذكر)به لحاظ پي گيري موضوع توسط آزادگان بسيجي و نيز طولاني شدن روندكار ، از دولت خواسته مي شود اصلاحيه مذبور خارج از نوبت در هيات دولت تصويب و به مجلس شوراي اسلامي ارجاع نمايند،كه متاسفانه با گذشت نزديك به يك سال از تاريخ اين نامه ، دولت محترم با وجود موافقت و دستور رهبر عزيز و فرماندهي كل قوا تا كنون اقدام جدي روي اين موضوع انجام نداده كه هيچ ، بلكه در يك اقدام قابل تامل و شگفت انگيز در تاريخ 1390/2/4 موضوع را از دستور كار خود خارج نموده است،كه توضيح كامل آن در ادامه خواهد امد.

در خصوص اين تبعيض و ناعدالتي اينجانب نيز در تاريخ 89/11/28 نامه اي را خدمت جناب آقاي ميرتاجديني معاون محترم پارلماني رئيس جمهور تقديم نموده و تصوير نامه فرمانده محترم كل سپاه پاسداران را كه قبلا در خصوص محتواي آن توضيحاتي را ارائه نمودم به ضميمه تقديم داشتم كه ايشان نيز موضوع را طبق نامه شماره 25-12-89 /297756  به ضميمه نامه فرمانده محترم سپاه به آقاي رحيمي معاون اول رئيس جمهور ارسال مي دارند.

در ادامه پي گيريهاي موضوع مورد بحث ، در تاريخ 15-12-89 نامه اي را اينجانب به محضر مقام رهبري و فرماندهي كل قوا تقديم نموده و سوابق نامه ارائه شده به معاونت پارلماني دولت را به ضميمه تقديم نمودم كه دفتر معظم له موضوع را به فرماندهي محترم  كل سپاه پاسداران ارسال و فرماندهي سپاه نيز موضوع را مجددا به معاونت پارلماني رياست جمهوري منعكس مي نمايند و معاونت مزبور هم طي نامه شماره 1-3-1390/ 65785 در پاسخ نامه سپاه اعلام مي نمايد كه موضوع «اصلاح ماده 190 قانون استخدامي سپاه در حال بررسي در كميسيون ذي ربط در هيات دولت مي باشد و نامه مذكور را براي هيات دولت و اداره كل پيگيري طرح ها و لوايح ، رونوشت مي تعجب آور و قابل تامل كه قبلا اشاره كرديد اينكه دبير كميسيون امور اجتماعي و دولت الكترونيك در پاخ نامه معاونت پارلماني رئيس جمهور طي نامه شماره 8-4-1390/ 8/30862/74707 اعلام مي نمايد كه « موضوع اصلاح ماده 190 سپاه در جلسه مورخه 1390/2/4 كميسيون امور اجتماعي و دولت الكترونيك مطرح و با توجه به نظر وزير محترم دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح مقررشد تا زمان ارايه توافق كار گروه موضوع نامه شماره 1-10-1389/ 8/30862/218322 بررسي پيشنهاد از دستور كار كميسيون خارج شود!!؟

موضوع نامه اخير الذكر كه خطاب به جناب آقاي وحيدي وزير محترم دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح مي باشد در خصوص اصلاح ماده 190 سپاه بوده كه در قسمتي از اين نامه آمده است ،« موضوع ياد شده پيش نويس لايحه اصلاح ماده (190)سپاه در جلسه مورخ 1389/9/28 كميسيون امور اجتماعي و دولت الكترونيك مطرح و مقرر شد موضوع در جلسه اي با حضور جنابعالي (وزير محترم دفاع)،معاون محترم توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيس جمهور و معاون محترم رئيس جمهور  و رئيس بنياد شيد و امر ايثارگران  بررسي و راه حل مناسب ظرف مدت يك ماه به دبير خانه كميسيون ارايه شود » ضمن اين نامه به معاونان فوق الذكر رئيس جمهور نيز رونوشت مي گردد.

با توضيحاتي که ارائه گرديد اينجانب فكر مي كنم همه چيز در اين خصوص كاملا واضح و روشن است و ديگر نيازي به توضيح اضافه نمي باشد و تنها مي توانم بگويم كه آيا اين زيبنده است با كساني كه مقام معظم رهبري آنها را "ذخيره انقلاب" توصيف مي فرمايند اينچنين برخورد گردد؟ آيا از تاريخ 1-10-89 تا كنون مدت يك ماه سپري نشده است؟ و آيا آزادگان بسيجي چگونه با اين مسائل كنار بيايند و اينها را هضم نمايند ؟

آيا بالاتر از اينكه مقام عظماي ولايت موافقت و دستور خود را جهت از بين بردن تبعيض صادر فرموده اند؟ پس چرا آقايان اقدام نمي كنند؟ تا كي تعلل و بي توجهي و...

آيا چه كساني باعث اين همه ناعدالتي و در پي آن تجمع اعتراض آميز آزادگان و دلخوري اين عزيزان شده اند و مسئوليت اين مسائل با چه كساني مي باشد؟

مگر اين آزادكان بسيجي چه كساني هستند؟ چه زود فراموش شد ايثار و فداكاري و جانبازي آنها؟ و چقدر زود فراموش شد سفارش امام امت و چقدر زود اينها در پيچ و خم زندگي به فراموشي سپرده شدند. اينها همان بسيجيان جان بر كف جبهه هاي جنگ هستند، اينها دردمندان اين جامعه هستند ، اينها در انواع بيماري های ناشي از دوران اسارت منجمله بيماري اعصاب و روان دست و پا مي زنند،زيبنده نيست با اينها اينگونه رفتار شود.

و اينها هم ، بايد همانند آزادگان ارتشي (سرباز) دعوتنامه به منزلشان ارسال مي گرديد و محترمانه و مودبانه ار آنها هم ،همانند آزادگان ارتش درخواست مي گرديد تشريف بياورند براي تعيين حقوق ، تشكيل پرونده بدهند ، نه اينكه پس از اين همه مدت زمان سپري شده هنوز هم بايد در پي احقاق حق و حقوق خود بدوند ، رنج بكشند و غصه بخورند و نزد خانواده هايشان شرمنده باشند، و مهمتر از همه ، مجبور باشند علي رغم ميل باطني در مقابل مجلس شوراي اسلامي در تاريخ 90/5/2 تجمع نموده و تظلم خواهي نمايند، در حالي كه اينها همه سرمايه اين نظام و مملكت هستند و ايضا پشتيبان نظام و ولايت فقيه ، و همين ها هستند كه اگر خدا نكرده روزي تهديدي و جنگي پيش بيايد در صف اول خط مقدم جبهه ها قرار مي گيرند،و چقدر راحت بعضي ها با عملكرد خود و با بي توجهي به اين عزيزان سرمايه سوزي مي كنند.و درد اين است كه عامه مردم فكر مي كنند اينها (ازادگان بسيجي و جانباز ) از هر نظر تامين شده اند و دولت تمامي مشكلات آنها را مرتفع نموده است ، البته مردم تقصير ندارند چون آنها ظاهر قضيه را مي بينند و سخنان و تبليغات ظاهري را  مشاهده مي كنند.

آنهايي كه در خصوص اين آزادگان كوتاهي ، تعلل و يا كارشكني و سنگ اندازي مي كنند، فراموش نكنند كه فلسفه وجوديشان مرهون رشادتها و جانبازيها و ايثار و فداكاري اين رزمندگان جبهه هاي جنگ و شيران در بند اسارت مي باشند.

آيا شايسته است با اسيران جنگي كه دنيا را و نمايندگان صليب سرخ جهاني را به لحاظ مقاومت و وفاداري خويش به حيرت واداشته بودند اينگونه رفتار شود،اسرايي كه با وجود تمام تهديدات و ضربات كابل و شلاق و انواع شكنجه ها خم به ابرو نمي آورند و در مقابل دشمن شجاعانه مي ايستادند و مقاومت مي كردند و درد و ناراحتي ناشي از شكنجه را و ايضا" دلتنگي و غم و غصه اسارت را در كنج زندان ها ، آسايشگاهها (رنج گاهها)و به دور از چشمان عراقي ها ، نوش جان مي كردند و از مصائب اسارت به خداوند و ائمه اطهار پناه مي بردند، اين آزادگان با وجود آن همه سختي ها و بر خوردهاي خشن سربازان بعثي ، ترجيح مي دادند در مراسم نوحه خواني در اولين محرم اسارت ((اسرای كم سن و سال(نوجوان و جوان) عمليات خيبر-در روماديه 2 عراق))براي تبليغ انقلاب و اسلام و ايران و ايراني و به منظور رساندن پيام مظلوميت و حقانيت امام حسين (ع) به زبان عربي نيز نوحه خواني بكنند و شاه بيت عربي را تكرار نمايند تا شايد در دل نگهبانان و مزدوران عراقي كه پشت پنجره هاي آهنين زندان نظاره گر نوحه خواني آنها بودند و مدام بچه ها را با فريادهاي ناهنجارشان تهديد مي كردند و با كابل و چوب بر ميله ها مي كوبيدند ، تاثير بگذارد و شايد به حقانيت امام حسين و مظلوميت آن حضرت و نيز به حقانيت ملت عزيز ايران پي ببرند.

آري ،آقاياني كه در مورد آزادگان به ويژه در مورد آزادگان بسيجي تنگ نظر هستند بهتر است كمي زمان جنگ را بياد بياورند و مقداري در مورد جبهه هاي جنگ و اسارت اسرای ايراني مطالعه نمايند، اگر اين آقايان مي توانستند فقط يك روز از اسارت را براي خود متصور بشوند و يا اگر مي توانستند تنها يك مورد از هزاران مورد سختيهاي اسارت و آن عدم وجود سرويس بهداشتي(توالت)در آسايشگاه ها يا همان رنج گاه ها را بدرستي درك نمايند متوجه مي شدند كه در حق چه كساني احجاف و تبعيض و نا عدالتي روا داشته و چه كساني را  آزرده خاطر كرده اند و هرگز در اجراي امر مقام معظم رهبري در خصوص رفع تبعيض بين آزادگان ارتشي و آزادگان بسيجي تعلل و كوتاهي و يا بهانه جوئي نمي كردند.

اما اين ازادگان ،رزمندگان جبهه هاي جنگ ،همسنگران شهدا گرانقدر و شيران زخمي در بند اسارت هرگونه كوتاهي و سنگ اندازي در موارد فوق الذكر را خيانت به كشور ،ملت و دوران هشت سال دفاع مقدس و همچنين خيانت به خون شهدا مي دانند و هرگز مسبين اين امر مهم را نخواهند بخشيد.

و ضمنا اين فرزندان عاشورا و پيروان راستين امام خميني و مطيعان مقام معظم رهبري و ولايت فقيه و پشتيبانان و همچنين سرمايه هاي اصلي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران تا حصول نتيجه و احقاق حق و حقوق مسلم خود به پي گيريهاي مستمر و قانوني خود ادامه خواهند داد.

منع:فاش نیوز


مطالب مشابه :


نحوه پرداخت حقوق و مزاياي ايام اسارت آزادگان

نحوه پرداخت حقوق و مزاياي ايام اسارت آزادگان جمعه هجدهم فروردین ۱۳۹۱ 8 روش برقراري حقوق




حاکمیت ماده واحده تفسیرماده 13 قانون حمایت از آزادگان در خصوص پرداخت حقوق وعیدی

پرداخت حقوق و عیدی ایام اسارت آزادگان حقوق و عیدی ایام اسارت آزادگان، شعب اول




حاکمیت ماده واحده تفسیرماده 13 قانون حمایت از آزادگان در خصوص پرداخت حقوق وعیدی

پرداخت حقوق و عیدی ایام اسارت آزادگان حقوق و عیدی ایام اسارت آزادگان، شعب اول




33 درصد از مطالبات حقوق دوران اسارت آزادگان پرداخت شد

33 درصد از مطالبات حقوق دوران اسارت آزادگان 33% از مطالبات حقوق دوران اسارت به




آزادگان آبروی این ملت را حفظ کردند. (مقام معظم رهبری)

بنابراین آنهایی که بابت ایام اسارت هیچ حقوقی قانون حمایت از آزادگان حقوق و




به نقل از اردوگاه عنبر

هدف ما اطلاع رسانی اخبار و حمایت همه جانبه از آزادگان و رسیدن به حقوق ایام اسارت




آيا شايسته است با اسيران جنگي كه دنيا را را به لحاظ مقاومت و وفاداري خويش به حيرت واداشته بودند اين

و مزایای دوبرابر ایام اسارت آزادگان بر حسب مورد باید بر مبنای آخرین حقوق و




نظر دوستان در مورد ماده 13

دوبرابر ایام اسارت طول اسارت حقوق و حقوق و مزایا به آزادگان مشمول




قانون آزادگان با توجه به محتوای خود قانون باید به اجرا در آید

را در قانون پیش بینی نمایند بنابر این آنهایی که بابت ایام اسارت آزادگان **حقوق و




چگونگی پرداخت و محاسبه ماده 13 قانون حمایت از آزادگان مصوب1369

مرخصی های استحقاقی آزادگان شاغل در طول ایام اسارت آزادگان که پس از اسارت حقوق و




برچسب :