مقاله در مورد حسابداري فارسي و انگليسي

مقدمه

 

قبل از به وجود آمدن خط و ایجاد جرقه های آتش ، آن گاه که افراد خود را به دادوستد نیازمند یافتند حسابداری چون شعله ای کور سوزان نمودار شد . حسابداری در جهان نزدیک به 6000 سال سال سابقه دارد و تاریخ نخستین مدارک کشف شده به 3600 سال قبل از میلاد باز می گردد . مدارک به دست آمده در ایران نیز گواه بر پیشرفت این دانش در ایران باستان است . در اواخر قرن 15 پاچیولی (Patchioli) نخستین گام را در راه ایجاد حسابداری دو طرفه برداشت و چون در ابتدا ناقص بود صاحب نظران را برانگیخت تا در پی تکامل آن برآیند و ادامه این کوشش ها بود که در اواخر قرن 19 با رقه ای درخشیدن گرفت و نخستین دفتر روزنامه ایتالیایی "بنومه" به جهانیان عرضه شد . عقربه های زمان می تاختند و با هر جنبشی آمریکائیان را سرزنش می کردند که اینان ساکت نشسته و هوز گامی در راه تکامل این فن برنداشته اند . آنان نیز به ناچار کمر همت بر بسته و در آغاز دفتر روزنامه آمریکائی به نام Journal cradl tver  را به وجود آورده و سپس سیستم حسابداری برگه ای یا بانکی Sljpesstem را پایه نهادند.

 

در طول تاریخ روشهای حسابداری متنوع و متعددی ابداع شده که در پاسخ به نیازهای زمان سیر متحولی و تکاملی داشته است. حسابداری نوین همانند بسیاری از دانش های کاربردی دیگر به همراه ورود فرآورده های صنعتی و رسوخ موسسات به ایران راه یافت و در جریان تحولات اقتصادی و اجتماعی 100 سال گذشته به پیدایش سازمان های جدید دولتی و خصوصی و دگرگونی شیوه های تولید و توزیع رایج شد. آموزش حسابداری در موسسه دارالفنون در دهه 1290 شمسی در دوران ریاست علی اکبر دهخدا آغاز و به ایجاد رشته های حسابداری در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در سراسر کشور منتهی شد.

 

در فروردین ماه 1346 حسابداری صنعت برق تحت عنوان روش متحدالشکل حسابداری از سوی وزارت نیرو تدوین با استعانت و نظارت کارشناسان مالی وزارت نیرو در شرکتها و سازمانهای برق ایران که در امر تولید و انتقال و توزیع فعالیت داشتند به مورد اجرا گذاشته شد.

 

 

 

 

تعاریف

حسابداری: فن ثبت ، تلخیص و طبقه بندی فعالیتهای مالی یک موسسه در قالب اعداد قابل سنجش به پول و تفسیر نتایج حاصله از انجام بررسیها می باشد .

 

هزینه :هزینه عبارت است از منابع مصرف شده یا از دست داده شده در اثر عملیات واحد ، برای ایجاد درآمد و تحصیل سود .

 

هزینه یابی: طبقه بندی و تسهیم درست هزینه ها به منظور تعیین بهای تمام شده محصولات و خدمات و تنظیم و ارائه اطلاعات مربوطه به نحو مناسب در جهت راهنمائی مدیران برای کنترل عملیات .

 

یک سیستم واحد حسابداری باید اطلاعات لازم برای منظورهای ذیل را تهیه و ارائه نماید .

 

الف: تهیه و تنظیم صورتهای مالی (تراز نامه و حساب سود و زیان)

 

ب: تهیه صورت حسابها و اطلاعات مربوط به بهای تمام شده .

 

راه انداز هزینه: راه انداز (انگیزه ، محرک ، موجد) هزینه عبارت است از هر عاملی که تغییر آن موجب بروز تغییر در کل هزینه مرتبط با فعالیت مشخص و معین شود ، مانند حجم و کیفیت مواد یا درجات متفاوت مهارت کارگران تولیدی و ...

 

هزینه استاندارد:عبارت است از پیمانه یا اندازه محاسباتی از پیش تعیین شده برای مصرف منابع در تولید.

 

هزینه واقعی: عبارت است از منابع مصرف شده مستند به سند ، مدرک ، صورت حساب ، حواله ، قبض و مانند اینها .

 

انحراف استاندارد: تفاوت بین هزینه های واقعی و هزینه های استاندارد .

 

انحراف نامساعد: اگر هزینه واقعی بیشتر از هزینه استاندارد باشد گوییم انحراف نامساعد است یعنی در عمل بیشتر از آن چه که انتظار می رفته از منابع استفاده شده است .

 

انحراف مساعد: در صورتی که هزینه واقعی کمتر از هزینه استاندارد باشد گوییم انحراف مساعد است یعنی در عمل کمتر از آن چه که پیش بینی شده بود از منابع استفاده شده است . معمولا این انحراف نشان دهنده کارائی عملیات مثبت است .

 

نقطه سر به سر : عبارت است از حالت تعادل بین هزینه کل و درآمد کل به نحوی که نه سود و نه زیان ایجاد شود .

 

دارائی : کلیه اموال منقول ، غیر منقول و کالاها و وجوه نقدی و حقوقی و تجاری که در اختیار شرکت قرارداد که به دو طبقه ثابت وجاری تقسیم می شود .

 

دارائی ثابت : عبارت است از دارائیهای که عمر مفید آنها بیشتر از یک سال و ارزش آن قابل ملاحظه بوده و در تملک شرکت باشد و دارای منافع آتی می باشد .

 

دارائی جاری : عبارت است از پول نقد و آن دسته از دارائیهایی که انتظار می رود در جریان یک دوره عادی عملیاتی (معمولا یک سال) به پول نقد تبدیل یا فروخته شده یا مصرف گردد .

 

استهلاک : کاهش تدریجی ارزش دارائی ثابت بر اثر استفاده ، فرسودگی ، عوامل طبیعی ، ناباب شدن و گذشت زمان را استهلاک گویند . (استهلاک از تاریخی محاسبه می شود که دارائی ثابت قابل استهلاک وارد بهره برداری شده باشد .)

 

عمر مفید : مدت زمانی که به موجب قانون ، دارائیهای ثابت شرکت بایستی مستهلک گردد .

 

 

 

 

 

دوره مالی :

 

عبارت است از یک بازه زمانی که معمولا یک ساله انتخاب می شود و پایان آن زمانی است که فعالیتهای شرکت به حداقل خود می رسد . در پایان آن به استناد دفاتر حسابداری ، فعالیتهای مالی انجام شده طبقه بندی و تلخیص گردیده و صورت حسابهای مالی مربوط به آن دوره تهیه شود . دوره مالی ممکن است ماهیانه ، سه ماهه ، شش ماهه و یا سالیانه باشد .

 

حداکثر تا چهار ماه بعد از پایان سال مالی هیات مدیره مکلف است نسخه ای از گزارشها و صورتهای مالی پایان سال مالی ، از قبیل تراز نامه و حسابهای عملکرد و سود و زیان ، پیشنهاد نحوه تقسیم سود خالص سالانه و صورت جریانات نقدی را پس از آماده شدن حداکثر تا یک ماه قبل از تشکیل مجمع عمومی عادی سالانه برای رسیدگی به بازرسان تسلیم کند .

 

رسیدگی و اخذ تصمیم درباره ترازنامه ، حساب سود و زیان و سایر گزارشهای مالی هیات مدیره ، با مجمع عمومی عادی می باشد . لازم است که در تهیه و تنظیم اسناد حسابداری ، صورتهای مالی و دفاتر قانونی ، اصول و موازین حسابداری و روشهای متداول و قابل قبول حسابداری رعایت شود .

 

بازرس یا بازرسان می توانند رسیدگی به حسابها ، دفاتر ، اسناد و صورتهای مالی شرکت را شخصا یا در صورت لزوم با استفاده از کارشناس و حسابرس انجام دهند که در این صورت پرداخت هزینه حسابرسی در حدود بودجه مصوب مجمع عمومی بر عهده شرکت بوده و گزارش حسابرسی به اطلاع هیات مدیره می رسد و ضمن گزارش سالانه به اطلاع مجمع عمومی نیز خواهد رسید .

 

 

 

دفاتر قانونی از نظر مالیاتی:

 

طبق قانون مالیاتهای مستقیم دفاتر قانونی از نظر مالیاتی عبارتند از:

 

الف: دفتر روزنامه

 

ب: دفتر کل

 

ج: دفتر دارائی

 

د: دفتر کپیه

 

که دو دفتر آخر مدت زمانی است که دیگر تهیه و نگهداری نمی شود .

 

دفتر روزنامه:

 

کلیه عملیات مالی به صورت مداوم در طول دوره مالی براساس اسناد صادره در دفتر روزنامه ثبت می شود و این دفتر انواع متفاوتی دارد که دفتر مورد استفاده در شرکت برق از نوع دفاتر دو ستونی است که یکی برای ثبت اقلام بدهکار و دیگری برای ثبت اقلام بستانکار می باشد که به ترتیب تاریخ وقوع در اجزای بدهکار و بستانکار منظور می گردد .

 

مهمترین علت تهیه دفتر روزنامه را می توان در 4 دلیل عمده به شرح زیر بیان داشت:

 

1-     الزام قانونی

 

2-     کسب اطلاعات کامل هر رخداد مالی بعلت ثبت اسناد در یک جا و یک محل

 

3-     کسب اطلاعات از اسناد با تاریخهای مختلف بعلت رعایت ترتیب تاریخ عملیات مالی

 

4-     کاهش اشتباهات بعلت امکان کنترل تساوی اقلام بدهکار و بستانکار هر ثبت

 

نوشتن دفتر روزنامه به شکل مطلوب همانند دیگر موارد حسابداری تابع مقررات و اطلاع از آئین نامه های مربوطه است . ثبت اطلاعات سال ، ماه ، روز ، عنوان حساب بدهکار و عنوان حساب بستانکار و شرح مختصر هر سند از نکات مهم ثبت دفتر روزنامه است و در حقیقت آدرس هر سند و عملیات مالی به صورت خلاصه منعکس می شود .

 

نکات دیگری غیر از موارد فوق همچون قید شماره صفحه روزنامه بر روی سند و قید شماره سند در ستون ردیف دفتر روزنامه انجام که ارتباط اسناد و دفاتر را در موقع نیاز تسهیل می نماید که به لحاظ کم اهمیت بودن از ذکر آن خودداری می شود .

 

دفتر کل و معین:

 

بعد از اتمام مراحل قبلی اسناد ثبت شده در دفتر روزنامه ، از آن دفتر به دفتر کل منتقل می گردد .

 

صفحات دفتر کل با عنوان حسابها تفکیک شده و ارقام هر سند در حساب مربوطه با ذکر شماره سند و تاریخ ثبت می شود . معمولا اسناد ثبت شده در دفتر روزنامه در پایان هر روز و یا هر چند روز یکبار (حداکثر هفته ای یک مرتبه) به حساب دفتر کل انتقال می یابد .

 

حسابهای دفتر کل براساس نیاز و تعداد حسابها صفحه بندی می شود . در ستون شرح دفتر کل ، شرح کوتاهی برای رقم ثبت شده نوشته می شود و با گذاشتن شماره صفحه روزنامه در ستون مخصوص دفتر کل دستیابی به دفتر روزنامه به منظور اطلاع از شرح هر سند آسان می شود . در سیستم دفاتر شرکت برق در قسمت شرح دفتر کل شماره سند قید می گردد تا در اثر ضرورت به اصل سند مراجعه شود .

 

قواعد دیگری برای ثبت و ضبط دفتر کل رعایت می گردد که به لحاظ کم اهمیتی از طرح آنها خودداری می شود .

 

اطلاع از جزئیات حسابها از دفتر کل امکان پذیر نمی باشد که این مساله خود ضرورت داشتن دفاتر معین هر حساب را ایجاد می نماید که در کلیه موسسات به تناسب فعالیتها و وسعت عملیات مالی از دفتر مذکور در اندازه و شکلهای مختلف استفاده می گردد که اطلاعات جزء هر حساب در مواقع لزوم از دفاتر مذکور برداشت می شود .

 

اطلاعات ثبت شده در دفتر معین از روی اسناد انجام می شود که در مجموع دفاتر روزنامه ، کل و معین بنای اصلی مالی هر موسسه را تشکیل می دهد .

 

در پایان هر ماه تراز عملیات ثبت شده در دفتر روزنامه ، کل و معین به تفکیک تهیه و در صورت نداشتن مغایرت کار ثبت اسناد برای ماه بعد ادامه می یابد .

 

علاوه بر موارد فوق الذکر کار تجزیه و تحلیل حسابها و اصلاحات لازم بوسیله ارائه گزارشهای متصدیان ذیربط انجام می گردد .

 

در خاتمه کارکنان حسابداری عمومی در اواخر دوره مالی نسبت به تهیه صورتهای مالی شامل صورت سود و زیان و تراز نامه و صورت جریانات نقدی و تراز نامه اختتامی با همکاری و هماهنگی سایر واحدهای مالی اقدام می نمایند .

 

حق العملها و هزینه های صدور اولیه سهام است ، هزینه های مذکور نمی باید از صرف سهام کسر شود . به هنگام ابطال سهام صادره مبلغ ثبت شده در این حساب از بابت سهام مذکور باید به حساب 210 "سود فروش یا ابطال سهام بازخرید شده" منظور شود و در صورت فروش مبلغ مذکور بر مانده حساب 210 مبلغ بازار می باید به حساب 439 اصلاحات سود انباشته بدهکار شود . هزینه های بازخرید یا بازفروش سهام موسسه نباید در این حساب منظور گردد . موسسه مجاز است که هزینه سهام سرمایه راکت را بعضاً به حساب 211 سرمایه پرداخت شده متفرقه نقل نماید .

 

ذخیره انباشته بازنشستگی و مزایا : این حساب شامل ذخیره منظور شده توسط موسسه و پرداختی های کارکنان برای مزایای مربوط به بازنشستگی ، سوانح و فوت ، پس انداز ، کمک ، بیمارستان و سایر مقاصد احتیاطی می باشد که وجوه مربوطه در شمار دارایی های موسسه چه به شکل کلی یا به صورت یک حساب منتقل وجوه می باشد .

 

هزینه های عملیاتی : جمع مبالغ ثبت شده در حسابهای هزینه عملیاتی (برقی) نشان داده می شود .

 

هزینه های تعمیر و نگهداری : جمع مبالغ ثبت شده در حسابهای تعمیر و نگهداری نشان داده می شود .

 

هزینه استهلاک (فرسایشی) : این حساب شامل مبلغ هزینه استهلاک همه طبقات تاسیسات استهلاک پذیر برقی مشغول به کار است . جز هزینه استهلاکی که باید به حسابهای تصفیه یا به حساب 416 هزینه های خرید و فروش کالا ، مقاطعه کاری و کار قراردادنی بدهکار شود . موسسه باید حساب اموال و برکناری آن ها را چنان نگهداری کند که منعکس کننده عمر مفید اموال برکنار شده باشد و برآورد عمر مفید متحمل را به روش محاسبه فرسودگی ، برگشت سرمایه یا سایر روش های مناسب ، تسهیل کند و همچنین منعکس کننده درصد اموال بازیافتی و هزینه های برداشت اموال برکنار شده از هر یک از حساب ها یا حساب های معین برای اموال استهلاک پذیر تاسیسات برق باشد . هزینه استهلاک اموال ثبت شده در حساب 104 در تاسیسات برق در اجاره دیگران باید به حساب 413 هزینه های تاسیسات و برق در اجاره دیگران بدهکار شود . هزینه استهلاک وسایل حمل و نقل تجهیزات کارگاهی ، ابزارها ، لوازم فنی ، ماشین آلات ساختمانی و سایر تجهیزات عمومی را می توان به منظور توزیع صحیح هزینه ها بین ساخت و عملیات به حساب های تصفیه بدهکار کرد .

 

هزینه های توزیع شده موجودی سوخت : اگر مبلغ مجموع دستمزد و ملزومات مصرف شده و مخارج تولید سوخت از وسیله نقلیه و عملیات پیش از مصرف سوخت با اهمیت باشد جزئی از بهای تمام شده موجودی سوخت به حساب آمده و به این حساب منظور می شود و در غیر اینصورت در زمان وقوع به حساب هزینه ها ثبت می شود .

 

همزمان با مصرف سوخت مبالغ این حساب نیز به هزینه منظور می شود به طوری که مانده این حساب بیش از مخارج منتسب به موجودی سوخت نباشد .

 

هزینه های توزیع نشده انبار : این حساب شامل هزینه نظارت و سرپرستی ، کار و هزینه های عملیات ، انبارهای عمومی شامل خرید ، انبارداری ، جابجایی و توزیع مواد و ملزومات است . این حساب باید به شکلی معقول و متناسب ما بین مواد و ملزومات صادره انبار توزیع گردد مانده این حساب در پایان سال جاری مهم مربوط به موجودی انبار ، به جز سوخت خواهد بود زیرا هزینه های مربوط به سوخت در سرکت برق در حساب 152 هزینه های توزیع نشده سوخت منظور می شود .

 

هزینه مستهلک نشده دیون : این حساب شامل هزینه های مربوط به صدور یا تقبل اوراق قرضه است مبالغ ثبت شده در این حساب باید طی عمر سری از قرضه های صادره به گونه ای متوازن توزیع شود . این روش تخصیص استهلاکی باید ماهانه بوده و مبالغ آن به حساب 428 استهلاک (مالی) کسر و هزینه دیون بدهکار شود .

 

اگر دین مربوطه پیش از سر رسید بارخرید شود و از آن بابت مبلغ مستهلک نشده ای وجود داشته باشد باید چنان که در دستورالعمل عمومی 17 آمده است به حساب گرفته شود .

 

زیان مستهلک نشده بازخرید دیون : این حساب شامل زیان های بازخرید یا بازپرداخت بدهی های بلند مدت می باشد .

 

هزینه های سهام : این حساب به تفکیک حساب های فرعی برای هر طبقه یا سری سهام شامل تمامی حق العمل ها و هزینه های صدور اولیه سهام است . هزینه های مذکور تمامی هزینه استهلاک وسایل حمل و نقل مورد استفاده در رساندن سوخت از مکان تحویل به محل تخلیه باید به حساب 151 موجودی سوخت بدهکار شود .

 

هزینه های خرید و فروش کالا ، مقاطعه کاری و کار قراردادی : دو حساب فوق شامل هزینه همه درآمدهای حاصل از فروش کالا و کار مقاطعه یا قراردادی به همراه سود یا کمیسیونی است که برای موسسه از بابت کار مقاطعه در مقام عامل ایجاد می شود و تمامی هزینه های ایجاد شده در این گونه فعالیت ها می باشد . درآمدهای بهره از بابت فروش های احتیاطی باید در حساب 419 درآمد بهره و سود سهام ثبت شود .

 

هزینه های عملیات غیر خدمات عمومی : دو حساب فوق شامل درآمدها و هزینه های عملیات غیر برقی است . در مجموع فعالیت عملیاتی متمایزی را در شرکت تشکیل می دهد . هزینه ها باید شامل همه عناصر در این گونه عملیات باشد و حسابها باید چنان تنظیم شود که تفکیک اقلام به شرح زیر به سرعت و سهولت میسر گردد .

 

 

Accounting Case Study on General Mills
General Mills, Inc.


Financial Accounting Case Study Module 1: A. General Mills Consolidated Statements of Earnings: 1. The recorded sale amount of almost $8 billion is not the actual amount of cash collected. The amount of $8 billion includes cash and credit sales.

2. Sales increased each year from 2000 to 2002. The difference between the year 2000 and 2001 was a 5.35% increase (5,450-5,173/5,173 = .0535). The difference between the year 2001 and 2002 was a 45.85% increase (7,949-5,450/5,450 = .4585).

3. The largest expense for General Mills for the years 2000, 2001, and 2002 was the same; over 50% of the revenue each year went towards the cost of sales. Sales in 2002 were the largest, about 7% more than the two previous years.

2000: (2,698/5,173) = .522 = 52.2% 2001: (2,841/5,450 = .521 = 52.1% 2002: (4,767/7,949) = .599 = 59.9% 4. Net Income: 2000: $614 million 2001: $665 million 2002: $458 million When comparing the net income figures for the past three years, it is seen that between 2000 and 2001, the net income increased by $51 million, but between 2001 and 2002, the net income decreased by $207 million.

5. A company's stock price is usually influenced by the amount of net income because when finding the price of the stock, you must divide the number of stocks by the net income. So, the higher the net income, the lower the price of stocks, which is what buyers look for (means better profit).

6. Even though General Mills paid dividends in 2000, 2001 and 2002, the corresponding total dividend payments did not appear as an expense on the income statement because dividends are not an expense; they are a financing activity that is reported on the statement of stockholder's equity. They are payments that are made to only the owners of the company.

B. General Mills Consolidated Balance Sheets: 7. A company has assets so that they have a location and equipment to operate/create a business. Assets are resources that are controlled by a business. Without assets, one cannot produce and/or run a company. The purpose of assets are to keep track of expenses, what a company owns, like equipment, inventory, cash etc., and creates value for the company.

8. The total amount of assets at the end of 2002 was $16,540 million.

9. When comparing the assets from the beginning of 2002 to the end, we found that the percentage increase in assets was 224.89% ( 16,540-5,091/5,091 = 2.2489 = 224.89%). Goodwill is the type of asset that is responsible for the increase.

10. The two groups that have contributed assets to General Mills and claims on the their assets are shareholders and lenders. Shareholders have about $5,733 million in claims and the lenders have a claim of $5,591 million.

C. General Mills Consolidated Statement of Stockholder's Equity: 11. The General Mill's total stockholders increased significantly from May 27, 2001 to May 26, 2002 because they sold more stock.

12. Comprehensive income is the change in a company's owner's equity during a period that is the result of all transactions and activities that are not by the owner. These can include profits from operating activities, foreign currency, net income, events that change owner's equity except those from the company's own stockholders and selling stock or paying dividends.

D. General Mills Consolidated Statement of Cash Flows: 13. There are three categories of cash flows shown on the company's cash flow statement. They are the following: 1. Operating activities 2. Investing activities 3. Financial activities 14. When comparing the net income figure to the amount of net cash provided by operating activities for each of the three years, one observes that the net income went up in the first two years and than decreased between the second and the third year. The net cash from operating activities increased each year, but its greatest growth was between the second and the third year. So, when the net income was the lowest, the net cash from operating activities was the greatest.

15. Net cash provided by Net cash used by operating activities investment activities 2000: $722 million (564 million) 2001: $737 million (460 million) 2002: $913 million(3,271 million) It is clear to see that in the year 2000 and 2001, operating activities was large enough to cover the investing cash outflow, but in 2002, the investing cash outflow exceeded far past the amount of net cash provided by operating activities. Loans were used to make up the difference.

16. When comparing the dividend payments to the income amounts for the current year, we found that the dividend payout ratio for 2002 was 78.2% (358/458 = .7816 = 78.2) E. General Mills Report of Management Responsibilities and Reports of Independent Public Accountants: 17. The management of General Mills, Inc. is responsible for the accounting numbers in the annual report.

18. For safeguards, General Mills used internal controls to ensure the accuracy of the reported numbers, including: an audit program, a separation of duties and responsibilities, and instated policies that demand ethical behavior from employees.

19. The independent accountant does not say that the reported amounts are correct, but does state that they are reported fairly. "We believe these consolidated financial statements do not misstate or omit any material facts... In our opinion, the consolidated financial statements referred to above present fairly, in all material respects..." The CPA assures that the statements are in accordance with the GAAP.

20. General Mills hired a CPA (Certified Public Accountant) to audit the financial statements to ensure accuracy and to verify that the numbers on the statements (disclosures made by the management in its reports) are consistent with the company's actual financial position, cash flow, and results from its operating activities.

21. General Mills hired KPMG LLP as their accountant to audit their financial statements. The report of the independent accountants that performed this was signed on June 24, 2002.

F. General Mills Financial Statements: 22. General Mills major operating activities during 2002 were net sales, selling, general, and administrative, and cost of goods. The major difference between accrual and the cash flow of these activities is that accrual includes cash and credit, where these major operating activities only include cash. Accrual accounts for all, while the cash flow doesn't account for credit sales until the money is collected.

23. General Mills return on total assets for 2001 was 13.1% (665/5,091= .1306) and in 2002, the return on total assets was 2.8% (458/16,540 = .0276). The return on total assets deteriorated from 2001 by 10.3% (.1306-.0276 = .103) 24. If you owned 10,000 of the company's common stock in 2002, your claim on the company's earnings would be $13,800 (10,000 x 1.38 ( EPS-basic) = 13,800). If you were to own 10,000 of the company's common stock in 2001, your claim would be greater than your claim if you would to purchase them in 2002 by $9,600, making your claim in 2001 $23,400. (10,000 x 2.34 (EPS-basic) = 23,400).

25. The major source of cash for General Mills in 2002 was the issuance of long-term debt. With the cash they received, they were able to purchase Pillsbury (acquired in a stock and cash transaction).

26. Major financing activities performed in 2002 was the change in long-term debt. They increased their amount of debt while paying off some of their notes payable. They also purchased some treasury stocks. In the year 2002, their net cash increased incredibly, by about $3,500 million, which was one of the biggest increases recorded over the previous years for net cash.

27. A major investing activity that occurred in 2002 was when General Mills purchased Pillsbury.

28. At the end of 2002, the company's most important assets were: inventories, goodwill, receivables, and land, buildings, and equipment. Other resources that might be important that aren't reported on the balance sheet are the skills and level of intelligence of the management and the employees, as well as the value of the brand name 29. If asked to assess the company's financial performance of General Mills in 2002, I would have to say that they were very successful. Their financial activities show that they are a growing and prosperous company; their operating and financing activities are increasing and the investing cash flows decreasing, keeping the inflow larger than the outflow. Their successfulness opens many new opportunities for them in the future.

منبع :

سايت اينترنتي:

www.arrojad.blogfa.com

 


مطالب مشابه :


مقاله تخصصي انگليسي در مورد معماري قرن بيستم با ترجمه آماده

مورد معماري قرن بيستم با انگليسي در مورد معماري متن کامل لاتین و ترجمه




دارالترجمه تخصصی ارتباط: ترجمه متون تخصصی زمین شناسی، زلزله شناسی و ...

ترجمه متن آنلاین دارالترجمه مقاله انگليسي معماري مقاله انگلیسی در مورد کامپیوتر با




متن در مورد خمش تيرها

متن در مورد خمش کتاب معادلات مشتقی با مسائل مقدار مرزی Differential مقالاتی در مورد




روش ترجمه

نکاتی چند در مورد ترجمه و موضوع متن، فلسفي، طبي، معماري متن و ترجمه را با هم




جغرافیای فرهنگی متن انگلیسی با ترجمه فارسی

جغرافیای فرهنگی متن انگلیسی با ترجمه فرهنگي مورد كند در مقام كاربرد- با




معماری و فرهنگ

صورت باستاني فرهنگ در متن يا با زبان انگليسي در هنر معماري مورد توجه و




مقاله در مورد حسابداري فارسي و انگليسي

بانوان، ترجمه متن های شخصا یا در صورت لزوم با در مورد دانشگاه آزاد متن




مولوى از منظر جهانى

جالبى در مورد آنها در مقام قياس با ترجمه هاى متن ترجمه انگليسى آن




مترجم متن انگلیسی به فارسی پدیده به صورت رایگان!

مترجم پدیده پس از دریافت متن انگلیسی آن را با سرعت ۳۰۰ صفحه در متن ترجمه در مورد شبکه




روش های ترجمه حرفه ای از فارسی به عربی و بالعکس

آن ‌چه در مورد ترجمه متن و ترجمه را با هم مطالعه و برنامه‌ هاي عربي و انگليسي




برچسب :