در تازه‌ترين رده‌بندي سطح كيفي خودروهاي توليد داخل :

در جديدترين رتبه‌بندي سطح كيفي خودروهاي توليد داخل بنز E280 جايگاه خود را در صدر جدول حفظ كرد و سايپا 141 نيز همچنان در انتها باقي ماند.

16-01.jpg

اين درحالي است كه در رتبه‌بندي اخير كه مربوط به آبان‌ماه بوده و توسط سازمان گسترش و نوسازي صنايع كشور منتشر شده، ماكسيما باز هم به جمع خودروهاي تحت ارزيابي بازگشت و مگان نيز اولين حضورش را در رتبه‌بندي سطح كيفي خودروهاي توليد و مونتاژ داخل تجربه كرد.
خودروهاي قرار گرفته در رده‌بندي آبان نيز مانند ماه‌‌هاي گذشته در 9معيار سيستم فنربندي، تعليق و فرمان، موتور و انتقال قدرت، ترمز، تجهيزات الكتريكي، تزيينات داخلي و خارجي، صداهاي غيرعادي، بدنه، نفوذ آب و رنگ مورد ارزيابي قرار گرفتند.
محصولاتي كه نمرات منفي‌شان صفر تا 120 بوده در دسته خيلي خوب، بين 120 تا 200 در گروه خوب ، بين 200 تا 277 در دسته قابل‌قبول و بين 277 تا 410نيز در سبد حداقل قابل‌قبول‌ها جاي دارند.
البته در اين نوع رتبه‌بندي‌‌ها خودروهاي با امتياز منفي بيش از 410، غيرقابل قبول به حساب مي‌آيند كه طي رتبه‌بندي آبان هيچ محصولي در اين سطح قرار نگرفته است.
از نكات جالب ارزيابي اخير سطح كيفي خودروها، اينكه پژو روآ با كاهش نمرات منفي‌اش به دسته قابل قبول‌ها صعود كرد، اما سمند با افزايش امتيازات منفي‌اش تقريبا در آستانه سقوط به گروه حداقل قابل قبول‌ها قرار گرفت اين در شرايطي است كه چهار نماينده پرايد به‌رغم پايين‌آمدن نمرات منفي‌شان در مقايسه با مهرماه، همچنان جايگاه خود را در انتهاي جدول حفظ كرده‌اند. همچنين تمامي خودروهاي تحت ارزيابي در سه معيار تزيينات داخلي و خارجي، بدنه و رنگ داراي امتياز منفي هستند و كمترين نمرات منفي نيز در بخش نفوذ آب به دست آمده است.
مگان، خيلي خوب تازه وارد
از جمله 26خودرو مورد ارزيابي كيفي آبان‌ماه، 11محصول در گروه خيلي خوب جاي دارند كه در اين بين، مگان براي اولين‌بار مورد ارزيابي كيفي قرار گرفته و مكان چهارم را نيز به خود اختصاص داده است.
اين محصول مونتاژي پارس‌خودرو در معيارهاي سيستم تعليق، ترمز، صداهاي غيرعادي و نفوذ آب نمره منفي ندارد و بيشترين امتياز منفي‌اش نيز به بخش بدنه مربوط است از سوي ديگر بنز E280 هم جايگاه اخير خود را در صدر جدول حفظ كرده و ماكسيما نيز با بازگشت دوباره‌اش به جمع خودروهاي تحت ارزيابي، جايگاه دوم را به دست آورد و سوزوكي گراندويتارا محصول مونتاژي ايران‌خودرو نيز در رده سوم جاي دارد اين خودرو در مقايسه با رتبه‌بندي قبلي نمرات منفي‌اش بيشتر شده است.
نكته مشترك ميان بنز، ماكسيما و گرندويتارا اينكه هر سه تنها در معيارهاي تزئينات داخلي و خارجي، بدنه و رنگ داراي امتياز منفي‌اند البته مزدا 3 مونتاژي گروه بهمن و نيسان رونيز مونتاژي پارس‌خودرو هم كه طي رتبه‌بندي آبان به ترتيب، رده پنجم و نهم را به خود اختصاص داده‌اند، فقط در سه معيار مذكور نمره منفي به دست آورده‌اند.
بيشترين نمره منفي مزدا 3 با معيار رنگ رابطه دارد. پس از اين محصول، پژو 206صندوق‌دار در حالي جايگاه ششم را به دست آورده كه به جز معيارهاي نفوذ آب و صداهاي غيرعادي، در هفت بخش ديگر حائز نمره منفي شده است. بيشترين امتياز منفي اين محصول با معيار تزيينات داخلي و خارجي ارتباط دارد. از سوي ديگر ريو محصول مونتاژي سايپا نيز درحالي كه باز هم طي رتبه‌بندي آبان تعداد عيوب 25امتيازي‌اش از حد مجاز بيشتر شده، جايگاه دهم را به خود اختصاص داده است. بالاترين امتياز منفي اين كره‌اي در بخش تزيينات داخلي و خارجي به دست آمده است. البته اين خودرو نمره منفي نسبتا بالايي در معيار سيستم موتور دارد. به نحوي كه تفاوت نمره منفي‌اش در اين بخش با محصولي چون پرايد تنها 2/2 امتياز است. پس از ريو نيز هيونداي آوانته به عنوان نماينده خودروسازان خصوصي كشور در گروه خيلي خوب قرار گرفته است كه مانند بيشتر اعضا اين گروه، تنها در سه معيار تزيينات داخلي و خارجي، بدنه و رنگ امتياز منفي كسب كرده و بيشترين آن با بخش بدنه در ارتباط است. آوانته تحت برند هيونداي كره، توسط كرمان موتور يكي از خودروسازان خصوصي كشور مونتاژ مي‌شود.
تندر 90 خيلي خوب مي‌شود؟
تندر 90 پارس خودرو تنها 6/2 امتياز ديگر تا صعود به گروه خيلي خوب فاصله دارد. اين محصول كه طي رتبه‌بندي آبان با كسب 6/122 امتياز منفي در صدر گروه خوب‌ها جاي گرفته،‌ در معيارهاي سيستم تعليق، موتور، تجهيزات الكتريكي و نفوذ آب حائز نمره منفي نشده و بيشترين امتياز منفي‌اش نيز به بخش بدنه مربوط است. اين در شرايطي است كه تندر 90 ايران خودرو با 10 امتياز منفي بيشتر، دو رده بعد از همتاي پارس خودرويي‌اش قرار گرفته و بالاترين نمره منفي آن با معيار بدنه رابطه دارد. نكته عجيب اين كه با وجود يكي بودن منبع تامين قطعات دو شركت در زمينه توليد اين محصول تفاوت فاحشي ميان نمره منفي بدنه تندر 90هاي توليدي مشاهده مي‌شود. اين در حالي است كه تندر 90 ايران خودرو طي رتبه‌بندي آبان، باز هم در معيار رنگ بهترين شده است. اين محصول برخلاف همتاي پارس خودرويي خود در بخش ترمز حائز نمره منفي نسبتا بالايي شده و از اين حيث در بين 26 محصول تحت ارزيابي ركورد دار است. قبل و بعد از تندر ايران خودرو، دو محصول مونتاژي خودروسازان خصوصي كشور يعني هيونداي ورنا و فولكس گل قرار گرفته‌اند كه هيچ يك در معيارهاي سيستم تعليق، ترمز، تجهيزات الكتريكي و صداهاي غيرعادي داراي نمره منفي نيستند اين در شرايطي است كه بالاترين امتياز منفي ورنا به بخش تزيينات داخلي و خارجي مربوط بوده و فولكس گل نيز بيشترين نمره منفي‌اش را در معيار بدنه به دست آورده است. البته اين محصول در معيار موتور و انتقال قدرت نيز نمره منفي نسبتا بالايي دارد.
پژو 405، بدترين در سيستم تعليق
طي رتبه‌بندي سطح كيفي خودروهاي داخلي در آبان‌ماه، باز هم محصولات سايت خراسان ايران خودرو جايگاه بهتري را در مقايسه با همتايان خود در سايت مركزي اين شركت به دست آوردند.
به نحوي كه پژو پارس خراسان با كسب هفت امتياز منفي كمتر، جايگاه شانزدهم جدول را به خود اختصاص داده، اما پارس توليدي مركز هجدهم شده است. پژو 405 خراسان نيز كه ركورددار امتياز منفي در معيار سيستم تعليق به حساب مي‌آيد با همين اختلاف امتياز نسبت به 405 توليدي مركز در مكان هفدهم قرار دارد. بالاترين امتياز منفي پژو 405 توليد خراسان به تزيينات داخلي و خارجي آن مربوط و كمترين نمره منفي اين محصول نيز با معيار نفوذ آب رابطه دارد، در حالي كه بيشترين امتياز منفي 405 مركز با معيار بدنه در رابطه است. اين خودرو البته در بخش صداهاي غيرعادي نمره منفي ندارد. از سوي ديگر بالاترين نمره منفي پارس خراسان به معيار تزئينات مربوط مي‌شود، اما ركورد امتياز منفي پارس‌ توليد مركز در معيار بدنه به دست آمده است. اين خودرو در بخش‌هاي ترمز و صداهاي غيرعادي داراي نمره منفي نيست.
عقبگرد كيفي سمند
در حالي كه ايران‌خودرو دومين محصول ملي‌اش را طي بهمن‌ماه امسال رونمايي خواهد كرد، اولين برند ملي اين شركت نه تنها طي رتبه‌بندي آبان، ارتقاي كيفي نداشته بلكه مجموع نمرات منفي‌اش در مقايسه با ماه‌هاي اخير بالاتر نيز رفته است! سمند در حال حاضر مشتركا با 405 جايگاه بيستم اين رتبه‌بندي را كسب كرده و در گروه خوب‌ها، آخر شده، به نحوي كه تنها 11 امتياز تا سقوط به دسته قابل‌قبول‌ها فاصله دارد. اين محصول در تمامي معيارها نمره منفي به دست آورده كه بيشترين و كمترين آن به ترتيب به معيارهاي تزئينات و نفوذ آب مربوط مي‌شود. اين در شرايطي است كه MVM ، مونتاژي چيني خودروسازان خصوصي كشور باز هم در جايگاه بالاتري نسبت به محصول ملي ايران‌خودرو قرار گرفته است. MVM برخلاف سمند در معيارهاي سيستم تعليق، ترمز، صداهاي غيرعادي و نفوذ آب امتياز منفي ندارد و بيشترين امتياز منفي‌اش نيز به معيار تزئينات داخلي و خارجي مربوط است.
گلي به جمال روآ
هر چند ايران‌خودرويي‌ها پژو روآ را محصولي ضررده دانسته و دل‌خوشي از بازار آن ندارند اما اين روزها بايد به آن افتخار كنند كه برخلاف سمند نمرات منفي‌اش در حال پايين آمدن بوده و حتي طي رتبه‌بندي اخير به گروه قابل‌قبول‌ها نيز صعود كرده است. اين محصول به جز معيار صداهاي غيرعادي در ساير بخش‌ها نمره منفي به دست آورده كه بيشترين آن به بدنه مربوط مي‌شود. روآ البته ركورددار امتياز منفي در معيار موتور و انتقال قدرت به حساب مي‌آيد.
پس از روآ، چهار مدل پرايد (صبا، پارس‌خورو و 132 و 141) جايگاه‌هاي بيست و سوم تا بيست و ششم را به خود اختصاص داده و در تمامي معيارها حائز نمره منفي
شده‌اند. در اين بين پرايد صبا بالاترين امتياز منفي را در معيار نفوذ آب ميان 26 خودرو تحت ارزيابي كسب كرده و سايپا 132 هم در بخش تجهيزات الكتريكي ركورددار امتياز منفي است.
كمترين نمره منفي اين دو خودرو نيز به معيار ترمز مربوط مي‌شود.
سايپا 141 ركورددار منفي
شايد چندان هم عجيب نباشد اما سايپا 141 طي رتبه‌بندي آبان و در مقايسه با ارزيابي قبلي به نمرات منفي‌اش افزوده شده است. اين محصول كه معمولا قعر جدول كيفي خودروهاي توليد داخل را به خود اختصاص مي‌دهد در چهار معيار تزئينات، صداهاي غيرعادي، بدنه و رنگ ركورددار امتياز منفي به حساب مي‌آيد. بيشترين امتياز منفي سايپا 141 در بخش تزئينات به دست آمده و كمترين آن نيز به معيارهار موتور و ترمز اختصاص دارد.

 

در جدول فوق تندر ۹۰ پارس خودرو رتبه ۱۲ را کسب کرده که به علت اشتباه تایپی،تندر ۹۰ ایران خودرو در این رتبه قرار گرفته است .

 


مطالب مشابه :


مقايسه سيلو با سمند و ريو

تست فني-تيونينگ-عكس-قيمت خودرو - مقايسه سيلو با سمند و ريو - تست فني-تيونينگ-عكس-قيمت خودرو




مقایسه سمند و ریو

خودرو سمند با بهره وری از آپشن های بیشتر همچون شیشه بالا بر برقی عقب و یا سیستم گویای




مقايسه تندر90 و ريو

مقايسه تندر90 و ريو با باز کردن درب دو خودرو ، ورق کاملا بر می گردد . سمند رانا مقايسه.




مقایسه چند خودرو

در حال حاضر پرايد صبا كه تيراژ بيشتري در مقايسه با مدل هاي در سمند عملکرد آن با




مقایسه خودروهای بازه ی قیمتی 10 تا 18 میلیون

همانند بسیاری دیگر از محصولات داخلی بنزین سوز میباشد ، حجم باک سمند در مقایسه با دیگر




تحليل مقايسه اي ايران خودرو و سايپا.

تحليل مقايسه اي در دو گروه پژو و سمند را با افزايش قطعات ريو و تيبا، هزينه ها




پژو 206 صندوق‌دار V20 بخرم يا ريو؟(عکس+مشخصات فنی)

پژو 206 صندوق‌دار v20 بخرم يا ريو؟ امروز به مقايسه ريو تنها هم‌اكنون ريو با قيمت




در تازه‌ترين رده‌بندي سطح كيفي خودروهاي توليد داخل :

كرد، اما سمند با افزايش شان در مقايسه با مهرماه ريو محصول




مجموعه فیلم های آموزشی مکانیک و تعمیرات خودرو در 18 دی وی دی

كسب خوداشتغالي با پكيج كامل آموزش تعميرات - مقايسه هزينه هاي بنزين با cng سمند - ريو




برچسب :