طرح توجیهی کارخانه گچ

طرح توجیهی کارخانه گچ

۱- دپو و آماده سازی سنگ گچ

سنگ گچ مصرفی کارخانه از بهترین وخالص ترین معادن گچ منطقه رباط سفید به نامهای کلاته سازنده ها و تکروک استخراج و به دپوی کارخانه حمل می گردد.سپس کراشر یا آسیاب چکشی مواد خام ، سنگ گچ را تا دانه بندی مناسـب آسیـاب می نـماید. خاک یا دانه های سنگ ریزتر وارد آسیاب نشده و مستقیما به نوار زیر آسیاب منتقل می گردد و از آنجا به همراه خروجی آسیاب به سیلوی مواد خام منتقل می شود . مواد خام خروجی از آسیاب به قسمت پخت هدایت می گردد.

۲- قسمت پخت

مواد خام ورودی به کوره ها منتقل میگردد تا عملیات پخت با ۱۵۰ درجه حرارت تکمیل و در انتهای کوره مواد پخته شده وارد آسیاب میگردند تا به دانه بندی مورد نظر برسند .

۳- آسیاب و دانه بندی

پس از آسیاب مواد پخته شده جهت همسان سازی دانه بندی از سرند انتهایی عبور می نماید مانده روی سرند به دو آسیاب که بصورت موازی با یکدیگر کار می کنند منتقل می گردند . خروجی آسیاب ها مجدداً به سرند مواد پخته هدایت می شود وسیکل بالا دوباره تکرار می گردد.محصول خروجی از سالن پخت به دو سیلوی ذخیره ۳۵۰ تنی منتقل و از آنجا به قسمت بسته بندی حمل می گردد .

۴- بسته بندی و بارگیری

محصول ۲ سیلوی مورد نظر به دو دستگاه بسته بندی منتقل می شود که در مجموع بسته بندی با ۸ شیر انجام می گیرد . محصول پس از بارگیری در کامیون ، روانه بازار مصرف می شود.

 

 

خصوصیات گچ

 

 زمان گیرش: ۶۷ تا ۸۸ گرم گچ در یک لیتر آب حل می شود. حداقل زمان گیرش گچ ساختمانی ۴ دقیقه و حداکثر آن ۸ یا ۱۰ دقیقه است. همچنین کمینه زمان گیرش گچ اندود ۸ دقیقه و بیشینه آن،۶۰ دقیقه می‌باشد .

 

 جمع شدگی : گچ ساختمانی ۱% افزایش حجم دارد. در نتیجه مسأله انقباض خوردن پس از گیرش که در مورد سیمان مطرح است، در مورد گچ وجود ندارد و بعنوان مثال اگر در دیواری ترک وجود داشته باشد، می‌توان آنرا با گچ پر کرد. به همین دلیل در گذشته و قبل از دستیابی به تکنولوژی جدید (پوشش رنگ، کاشی، سرامیک و …) سطوح ساختمانها را فقط با گچ ، اندود می‌کردند. البته باید دانست که سطح گچ بعلت نداشتن سوراخهای ریز، یک سطح صاف و بهداشتی است. از همین خاصیت گچ استفاده کرده ، آنرا جهت پوشش سطوح وسیعی که نباید درز انبساط داشته باشند، بکار می‌برند.

 

اثر بر فلزات: یکی از خصوصیات گچ اینست که فلزات را سولفاته می‌کند. در نتیجه فلزات نباید مستقیماً در تماس با گچ باشند و لازم است پیش از تماس با گچ ، از پوشش ضد زنگ برخوردار شوند.

 

محافظ در برابر آتش: یکی دیگر از امتیازات گچ ، آنست که لایه‌ ای است محافظ در برابر آتش . فرایند محافظت در برابر آتش توسط گچ چنین است که فرض کنید روی یک ستون فولادی ، با لایه‌ای از گچ پوشیده شده باشد. در صورت آتش سوزی ،آب تبلور  تبخیر شده ، لایه‌ای از بخار آب روی فولاد را می‌گیرد . در نتیجه با وجودی که دمای محیط در اثر آتش سوزی بالا می‌رود، دمای ستون فولادی تا مدتی روی  می‌ماند و همین مقدار زمان برای رسیدن نیروهای آتش سوزی و اطفاء حریق کافی است.

 

مقاومت : مقاومت گچ به مقدار آب موجود در خمیر گچ و همچنین به دمایی که در آن گیرش حاصل می‌شود، بستگی دارد. مقاومت گچ برخلاف سیمان، بسرعت زیاد می‌شود و بعد ثابت می‌ماند.. با افزودن ماسه به گچ ، می‌توان مقاومت فشاری آنرا افزایش داد. در بعضی موارد ، این عدد به  نیز می‌رسد.

 

واکنش در برابر رطوبت و سایر خواص: یکی از معایب گچ آنست که در برابر رطوبت مقاوم نیست و اصطلاحاً ًطبلهً می‌کند. البته می‌توان با افزودن ترکیبات پلیمری به گچ ، گچ     ضد آب بدست آورد. لکن گچ معمولی توانایی مقاومت در برابر رطوبت را ندارد. گچ از سایر مصالح ساختمانی سرامیکی سبکتر است . وزن مخصوص دانه‌ای آن ، ۸/۲ و وزن مخصوص انبوهی آن، ۸۵/۰ می‌باشد. باید توجه کرد که سبک بودن گچ ، یکی از امتیازات آنست. سطوح گچی در برابر انتقال حرارت و همچنین صوت، عایق محسوب می‌شوند. در نهایت یادآوری می‌شود که گچ ،جزء مصالح سرامیکی است.

 

 

طرح توجیهی کارخانه گچ

طرح توجیهی کارخانه گچ

 

کاربردهای گچ

 

آخرین مطلبی که در مورد گچ توضیح داده می‌شود، کاربردهای آنست. کاربرد گچ بصورت سنتی در طاق ضربی است. اصول کلی طاق ضری چنین است که در طول فضایی که می‌خواهند سقف بزنند ، تعدادی تیرآهن به موازات هم قرار می‌دهند و بعد بین این تیرآهنها، آجرها را بصورت قوس‌دار می‌چینند تا با استفاده از خاصیت انتقال نیرو در قوس ، نیروی بار وارد بر سقف ، به تیرآهنها منتقل شود. در این نوع سقف، چون آجرها باید سریع به یکدیگر بچسبند، با توجه به اینکه زمان گیرش گچ بسیار کوتاه است، بعنوان ملات از گچ استفاده می‌کنند. امروزه با پیدایش صنعت بتن و سیمان پرتلند، در سقفها از تیرچه بلوک استفاده‌می‌شود و کاربرد گچ بیشتر در سفیدکاری بروز یافته است. اما نکته قابل توجه اینست که سفیدکاری بصورت سنتی ، بسیار پرهزینه و یافتن استادکار ماهر ، مشکل است. به این دلیل هم اکنون روشهای جدیدی از کاربرد گچ در ساختمان جهت کاهش هزینه بکار گرفته می‌شود. این روشها عمدتاً تولید و استعمال فرآورده‌ها و قطعات پیش ساخته گچی است.

 

 در صنعت فرآورده‌های گچی ، پیش ساخته در کارخانه تولید و در کارگاه فقط نصب می‌شوند. انواع مختلفی از فرآورده‌های گچی وجود دارد. در تولید این قطعات ،‌از مواد پرکننده هم استفاده می‌شود. بعنوان مثال،‌با افزودن ماسه، قطعات سنگین‌تر و البته با مقاومت بیشتر بدست می‌آورند. تولید گاز کند و ایجاد تخلخل نماید. مثلاً افزودن آب اکسیژنه سبب تولید هیدروژن و ایجاد تخلخل می‌شود . از مواد زائد دیگر مانند کاه، خاک اره، نی خردشده ـ که در صنعت نیشکر بنام ًباگاسً شناخته می‌شودـ و مواد زائد کشاورزی و صنعتی ، بعنوان پرکننده استفاده می‌شود. قطعات گچیِ ساخته شده به دو صورت است: تیغه‌های گچی ، ورقه‌های گچی.

مناسب برای :

ارائه ی دانشجویی
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

تعداد صفحات:۲۵

فرمت فایل:WORD

دانلود


مطالب مشابه :


طرح توجيهي احداث سردخانه CA ، بالای صفر ، زیر صفر و دو مداره (اولویت دار بخش کشاورزی )

طرح توجیهی تضمینی،اخذ انواع مجوز تضمینی - طرح توجيهي احداث سردخانه ca ، بالای صفر ، زیر صفر و




طرح توجیهی طراحی سردخانه

طرح توجیهی طراحی سردخانه. 1)عنوان طرح: طرح توجیهی اکتشاف برای معادن ذغال سنگ




طرح های توجیهی تضمینی همراه با دفاعیه و پشتیبانی (کار رابه کاردان بسپارید)

طرح توجیهی تضمینی،اخذ انواع مجوز تضمینی طرح توجیهی تولید سردخانه دو مدارۀ زیر و بالای




طرح توجیهی فرآوری و بسته‌بنـدی ماهی

مطالعه بازار - طرح توجیهی فرآوری و بسته‌بنـدی ماهی - همکاری در تدوین طرح های توجیهی و مطالعاتی




طرح توجیهی کارخانه گچ

طرح توجیهی کارافرینی - طرح توجیهی روش هیدروپونیک احداث سردخانه بالای صفر درجه به ظرفیت




برچسب :