کاندیداهای احتمالی شورای شهر تبریز

شهرام دبیری متولد ۱۳۳۹. دکترای تخصصی رادیولوژی و رادیوتراپی. متخصص طب هسته ای. عضو هيئت مديره و معاون رفاهي پشتيباني سازمان نظام پزشكي وعضو هيئت بدوي انتظامي سازمان نظام پزشكي تبريز. رییس شورای شهر سوم تبریز در چهار سال نخست آن.

دکتر دبیری به واسطه اقداماتی که در سال های گذشته برای ورزش و سلامت آذربایجان کرده است، تقریبا برای همه تبریزی ها شناخته شده است. دکتر دبیری اخیرا بیمارستان بین المللی تبریز را هم که خود سهامدار اصلی آن است افتتاح کرد. دبیری از چند هفته پیش عملا ستاد انتخاباتی خود را راه اندازی و فعالیت های انتخاباتی را آغاز کرده است.

عباس شاملی مدير اسبق روابط عمومي شهرداري تبريز و از مدیران شهرداری در سال های گذشته. تحصیل کرده معماری و دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری. همچنین از آغاز کار ایرانسل در شمالغرب کشور وی مسئولیت املاک شمال کشور این مجموعه اقتصادی را بر عهده داشته. شاملی اعلام کرده در هفته های آتی کتاب خاطرات خدمتی خود را که اغلب با شهرداران 22سال گذشته تبریز بوده به صورت کتاب منتشر نماید.
شاملی سبد رای خود را در میان جوانان شهر بیشتر می بیند و با راه اندازی صفحه اختصاصی در یکی از شبکه های اجتماعی به دنبال جذب جوانان است.

کمال بارعی پژو هشگر مذهبی و معلم.
وی در دوره های قبلی انتخابات شوراهای اسلامی نیز بخت خود را آزموده است و این آزمون نتوانسته است رتبه ای کمتر از متوسط در بین کل شرکت کنندگان برای او دست و پا کند.
بارعی اخیرا و در محافل سیاسی مذهبی تبریز مسابقه سوالات مذهبی که خودش طرح کرده و جایزه اش را هم خود تامین می کند را توزیع کرده است.

رسول درسخوان دکتری شهرسازی از واحد علوم وتحقیقات، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد تبریز، رئیس سابق دانشکده معماری وهنر، عضو و سخنگوی شورای اسلامی شهرتبریز دوره سوم، نائب رئیس کمسیون عمران شورای شهرتبریز.
درسخوان در شورای شهر تبریز به یکی از چهره های حامی شهردار نوین شناخته می شود.
او اخیرا با تشکیل ستاد خود به دنبال جلب نظر رسانه های محلی است. وبلاگ او مرتبا به روز می شود و همینطور صفحه ای در فیس بوک برای او ایجاد شده است.

کریم باقری مهندس کریم باقری در دوره های قبلی انتخابات شورای اسلامی شهر تبریز کاندیدا شده بود، این بار هم سودای کاندیدا شدن در سر دارد. او دبیری کارگروه حمل و نقل و ترافیک استانداری، دبیری شورای هماهنگی ترافیک شهرهای استان، دبیر کمیته حمل و نقل و سوخت استان و... را بر عهده دارد.

حسین نجفی
مدیرعامل سابق سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز هم طبق شنیده ها قصد کاندیداتوری دارد.
نجفی که عملکرد دوران مدیریتی اش در سازمان فرهنگی و هنری مورد مناقشه برخی موافقان و مخالفان فراوان است، سبد رای خود را در محله حکم آباد و نیز در میان همرزمان خود می بیند.
نجفی دارای یک شرکت چاپ بزرگ است و از این رو در صورت شرکت در انتخابات باید منتظر تبلیغات وسیع از سوی او بود.

مهدی قربانی مداح جوان و محبوب هیئات حسینی تبریز. تحصیل کرده رشته حقوق.
جامعه مداحان و هیئات حسینی تبریز، سابقه معرفی حاج صادق کمالی به عنوان کاندیدای انتخابات شورای شهر را دارد که البته تجربه ناموفقی بود. این بار جامعه هیئات حسینی با معرفی این چهره جوان و محبوب، شانس ود را بالاتر می بیند.

روح الله جهانگیری د كتري مدیریت استراتژیک. متولد روستاي كرويق ورزقان. فرمانده سابق يگان انتظامي استان. معاون هماهنگ كننده فرماندهي انتظامي استان.
با حمایت وسیع ارسبارانی های مقیم تبریز رای نسبتا خوبی را در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی به دست آورد. جهان گیری بازهم چشم به رای ارسبارانی های مقیم تبریز دارد.

محمد حسن لواسانی دکتر محمد حسن لواسانی پزشک خوشنام و خیر تبریزی که سابقه ریاست شورای شهر تبریز را هم در کارنامه خود دارد، به علت کاندیداتوری در انتخابات مجلس هشتم، کاندیدای شورای شهر سوم تبریز نشد.

شنیده می شود دکتر لواسانی بعد از یک دوره غیبت، قصد بازگشت به شورای شهر از عرصه انتخابات را دارد.

جعفر مدبرحاج جعفر مدبر با مسجد شعبان و بنیاد فرهنگی حضرت زهرا(س) شناخته می شود. با جلسات سخنرانی که او و دوستانش برای سخنرانان محبوب مذهبی در ایام مختلف برپا می کنند و اردوهای راهیان نور اختصاصی که متفاوت از سایر ارگان ها برگزار می کنند.

علی شیاری او هم اکنون مشاور فرهنگی استاندار است و اخیرا هم به مدیرکلی پژوهش استانداری منصوب شده، وی مدرس دانشگاه است و بعد از پیروزی محمود احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری 88، بواسطه ریاست یکی از ستادهای تبلیغاتی رییس جمهور، کاندیدای فرمانداری چندین شهرستان شد، که نپذیرفت.
شیاری در دوره قبلی انتخابات شورای شهر از تبریز حضور داشت که موفق به پیروزی نشد. او این روزها محیای حضور در انتخابات شورای شهر چهارم تبریز می شود.

بهروز خاماچی متولد سال ۱۳۱۴تبریز. لیسانس تاریخ و جغرافیا از دانشگاه تبریز. مالف آثار متعدد در زمینهٔ تاریخ و فرهنگ منطقهٔ آذربایجان و شهر تبریز.

استاد خاماچی با حضور در برنامه های رادیویی و تلویزیونی سیما و صدای استانی چهره شد. با گفتن از آداب و رسوم مردم تبریز و نقل تاریخ این شهر. به همین واسطه هم محبوب شد و شش سال در شورای شهر بر صندلی طبقه آخر عمارت شهرداری تکیه زد. او در این شش سال سفرهای خارجی متعددی همراه شهردار داشت و با حمایت شهرداری کتاب هایی با تیراژ قریب ده هزار از وی چاپ شد. هرچند شنیده می شود افرادی برای عدم شرکت در انتخابات، استاد خاماچی را ترغیب می کنند، اما باید او را یکی از کاندیداهای بالقوه انتخابات شورا محسوب کرد.

ناصر وحیدی مهرخداحافظی اش از معاونت فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی مصادف شد با رفتن جواد شریف نژاد از معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز به فرمانداری ارومیه. بر حسب روابط خوبی که با نوین شهردار تبریز داشت، بلافاصله جای شریف نژاد را گرفت. هرچند جایگاه فعلی اش بیشتر مشورتی و مطالعاتی است تا اجرایی، اما وحیدی مهر سعی می کند بیشتر در اخبار دیده شود.

شنیده می شود او هم یکی از کاندیداهای شورای شهر تبریز است و این موضوع از سوی وی تکذیب نشده است.

حبیب شیری آذربازنشستۀ استانداری آذربایجان شرقی. فرمانده سابق یکی از نواحی بسیج شهری تبریز. اصلاح طلبی که سعی می کند از خطوط نظام عبور نکند. سخنگوی شورای شهر فعلی تبریز.

به واسطه او طرح تعیین وضعیت نیروهای شرکتی و قراردادی شهرداری تبریز در صحن شورا به تصویب رسید و با موج خبری به گوش ها رسید، اما تا کنون خبری از اجرای آن منتشر نشده است. حاج حبیب سعی کرده است در سال های اخیر توجه ویژه شهرداری را به مناطق پایین شهر جلب کند و در توسعه این مناطق نقش مهمی ایفا کرده است. از همین رو سبد رای خود را هم در این محلات می بیند: ارم، چهل متری و...

سلمان امیری سلمان امیری صاحب پمپ بنزین بزرگ میدان آذربایجان است و همچنین رییس انجمن صنفی جایگاه داران گاز طبیعی استان. از مدت ها قبل در محافل و مجالس حضور می یابد و از کاندیداتوری خود می گوید. او از جانبازان پنجاه درصد جنگ تحمیلی است و برادر شهید. سمت های مختلفی در سپاه استان داشته از قبیل: مسئول بسیج دانش آموزی، مسئول تبلیغات سپاه ناحیه تبریز، مسئول خدمات رفاهی و پرسنلی سپاه استان.

امیری اصالتا بستان آبادی است و برنامه ریزی هایی برای جذب رای قریب ده هزار بستان آبادی مقیم تبریز داشته است. در مجلس هفتم نیز از بستان آباد کاندیدا شده بود که با اختلاف کمی از راهیابی به مجلس بازماند.


احد اصغرنژادماشین سازی تیم قدیمی تبریز این روزها حال و روز خوشی ندارد. تیم در آستانه سقوط است و مالک باشگاه که جوانان خیر بود، منحل شده. حاج احد اصغرنژاد سخنگوی باشگاه ماشین‌سازی تبریز هم مدام مصاحبه می کند و از مشکلات تیم می گوید. شنیده می شود او هم که بازنشسته نیروی انتظامی است بی تمایل به شرکت در انتخابات شوراها نیست. حداقل رد نمی کند.

صدیقه جدیدی مشاور بانوان شهردار تبریز کلی همایش و برنامه با حضور بانوان برگزار می کند و در فکر افزایش پارک بانوان است. چندی پیش گفت و گوی وی با خبرگزاری ایرنا که در آن گفته بود برای رسیدن نور خورشید به سر بانوان تبریز می خواهیم یکی از پارک های بانوان را برای استفاده بانوان بدون حجاب آمده کنیم، برایش حاشیه ساز شد که شهردار و بعد خودش تکذیب کرد.

از صدیقه جدیدی به عنوان نامزد انتخابات شوراهای اسلامی شهر تبریز نام برده می شود.

ایرج شهین باهرشهردار سابق باسمنج. رییس سابق سازمان نظام مهندسی آذربایجان شرقی که با وجود انتخاب به عضویت هیئت رییسه نظام مهندسی استان در دوره فعلی، به علت تصمیم برای شرکت در انتخابات شورای شهر تبریز، کاندیدای ریاست نظام مهندسی در دوره جدید نشد.

مسعود برزگر جلالی وقتی به ریاست سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری تبریز منصوب شد، شاید در رزومه اش نقطه درخشان همان مدیرمسئولی هفته نامه ساقی بود. در دوره حضورش در شهرداری نشریه اش منعکس کننده اقدامات شهرداری و گفته های شهردار بود که از فردای عزل برزگر جلالی از سمت ریاست سازمان پارک ها، ساقی تبدیل به منتقد جدی علیرضا نوین شد.

برزگر جلالی در انتخابات مجلس شورای اسلامی هم نامزد شد و با وجود رد صلاحیت در مرحله اول بررسی صلاحیت ها، با کمک حجت الاسلام جلیل زاده و رایزنی های وی صلاحیت گرفت. این مدرس دانشگاه در سال های دوم خرداد شیفته شخص دکتر علی شریعتی و سید محمد خاتمی بود که سرمقاله های ساقی و کتابی که او نوشته است موید این مطلب است؛ اما در سال های گذشته برزگر جلالی به جبهه پایداری و شاگردان آیت الله مصباح گرایش پیدا کرده است و اخیرا هم در همایش جبهه پایداری در تبریز حضور داشت. همین حضور ها و برخی رایزنی های برزگر جلالی با سیاسیون شهر، خبر کاندیداتوری برزگر جلالی را صادق استقرایی نشان می دهد.

اصغر عابدزاده از چهره های نزدیک به موتلفه در تبریز. قاری تلاوت های آغازین جلسات شورای شهر. عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز. در شورای شهر فعلی تبریز، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و عضو کمیسیون های خدمات شهری، تحقیق، نظارت و بازرسی و فرهنگی و اجتماعی شد.

عابدزاده در مناقشه بین حامیان و متقدان علیرضا نوین شهردار تبریز که چند بار عود کرد، سعی می کرد حد وسط باشد، هرچند آخر سر منتقدان او را حامی نوین دانستند. عابدزاده محیای رقابت انتخاباتی می شود.

محمد شهرتی فرمدیرکل سابق سیاسی استانداری آذربایجان شرقی که فرمانداری را هم در سابقه خود دارد. این روزها در دانشگاه تاریخ تدریس می کند. تمایلات اصلاح طلبی خود را پنهان نمی کند، اما بهترین گزینه برای انتخابات آینده را قالیباف می داند. شنیده می شود شهرتی فر حتی طرح های تبلیغات انتخاباتی خود را آماده کرده است.

سعید محدث بواسطه شهرداری در یکی از مناطق تبریز در سال های گذشته، مجموعه شهرداری را خوب می شناسد. بواسطه شناخت از مشکلات محله آخماقیه، سبد رای خود را در این منطقه می داند.

یونس آزادگويان حجت الاسلام و المسلمين حاج يونس آزادگويان سابقه خدمتی متمادی در ارتش جمهوری اسلامی را داراست. بواسطه الحاق باسمنج به شهر تبریز (در صورت تصویب نهایی توسط وزارت کشور) و به سبب حضور متمادی وی در باسمنج، شانس رای حاج آقا در این منطقه بالاست.

جعفر سعیدیمدیر سابق حقوقی شهرداری، مدیرکل سابق همیاری شهرداری های استانداری آذربایجان شرقی، عضو و نائب رئيس هيئت مديره شرکت سرمایه گذاری توسعه آذربایجان.


سعیدی که سال های متمادی با شهرداران کار کرده و در شهرداری تبریز هم به چم و خم قانون های شهری وارد است، سودای حضور در شورای شهر تبریز را دارد. او در این مسیر به فکر ائتلاف با برخی کارشناسان امور شهری است.

محمد حسن اسّوتچی عضو معترض شورای شهر که از اول تا آخر سر سازگاری با علیرضا نوین را در بحث مباحث کارگری نداشت. خود عنوان می کرد که اعضای شورایی که خود را نماینده قشر تحصیل کرده می دانند، در افتخار خود ما را شریک ندانند و افتخار من نماینده کارگرها و طبق پایین بودن است. نامه نگاری های استوتچی و انتشار عمومی این نامه ها که عموما خطاب به شهردار و رییس شورا بود، آخر سر قضیه را به دادگاه کشاند و دادگاه هم سر کلمه "آهای آقای شهردار" وی را محکوم به تحمل ضربات شلاق کرد که البته شهردار به اجرایش راضی نشد.

اسوتچی بازنشستۀ سپاه تبریز است و خزانه دار شورا. جمعی از جوانان حزب اللهی محیای برپایی ستاد وی شده اند.

حمید مظاهری راد سرهنگ بازنشسته؛ فوق ليسانس شیمی و مدیریت منابع انسانی.
اعلام کرده است بواسطه مدیریت چند مجتمع مسکونی که داشته، می خواهد فرهنگ شهر نشینی را بعد از انتخاب شدن به عنوان شورا بسط دهد. شایسته سالاری و مقابله شدید با ریاکاری هدف مهم وی برای شرکت در انتخابات شوراست.

جواد ششگلانی فرمانده اسبق سپاه تبریز، رئیس هیأت فوتبال آذربایجان شرقی، رئیس شورای شهر تبریز در سال آخر.

ششگلانی در جمع هیئتی ها هم محبوبیت دارد و از برنامه های خود، هیئت را حذف نمی کند. در شورای شهر سوم تبریز ندارا و هم گرایی با شهردار را درعمل نشان داد و حتی در قضیه استیضاح شهردار اول کار موافق و جزو استیضاح کنندگان بود که بعدا پس گرفت. سال آخر شورا هم اعلام کرد به شهردار نمره 20 نمی دهد. ششگلانی به رای تراکتوری ها و هیئتی ها چشم دوخته است.

یاور قاسم زاده حاج یاور قاسم زاده فرماندار اسبق شهرستان چاراویماق است و در کارنامه خود بخشداری سرعین، شهرداری بیله سوار و کوثر، معاون تعاون روستایی تبریز و مشاور فرماندار کرج را هم دارد.
بعد از بازنشستگی بیشتر به امورات اجتماعی و محله ای از قبیل فرماندهی پایگاه و عضویت در شورای حل اختلاف باغمیشه پرداخته. از همین رو سبد رای خود را در باغمیشه جست و جو می کند.

مهدی نعلبندی نعلبندی کلا یک فعال رسانه ای است. نویسنده است و کتاب های مختلفی از قبیل "اعدامم کنید"، "همسایه خانه زاد"، "ده بهشت" و... از او چاپ شده است. سابقه فعالیت در بیشتر نشریات استانی را دارد و برنامه ساز رادیو برون مرزی جمهوری اسلامی برای آن سوی ارس است.

نعلبندی اخیرا از واحد علوم تحقیقات کارشناسی ارشد علوم سیاسی را هم اخذ کرده است. وی اعلام کرده تا حد زیادی مجاب به شرکت در انتخابات شده است.

سید حسن شکوری مهندس شکوری سال 84 که کسی احمدی نژاد را نمی شناخت، برای پیروزی وی و رای آوریش در تبریز از جان مایه گذاشت و حتی اتوموبیل شخصی اش را در این راه فروخت، اما هیچ وقت به فکر سهم خواهی نیافتاد و کسی هم سهمی به وی تعارف نکرد. در انتخابات 88 هم با وجود معرفی مدبر به عنوان رییس ستاد احمدی نژاد در استان، شکوری ستادی مجزا برای فعالیت انتخاباتی داشت.

در شورای شهر سوم، دبیر شورا، عضو کمیسیون عمران و توسعۀ شورا، نماینده شورا در کمیتۀ فنی شهرداری مرکز شد و البته یکی از سه نماینده مخالف شهردار در شورا که صدالبته اعتراض هایش را خیلی رسانه ای نکرد و در حد چند نطق پیش از دستور باقی ماند.

لطیف لطیفی متولد 1341تبریز. لیسانس مطالعات دفاعی استراتژیک. بازنشسته سپاه.
در انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابی تبریز، آذرشهر و اسکو با ۲۶۲۸۲ رای رتبه شانزدهم را به خود اختصاص داد. این میزان رای با وجود هزینه نه چندان زیاد و البته با اقبال لیست های مطرحی چون جبهه پایداری، به لطیفی جسارت حضور در انتخابات شوراهای اسلامی شهر را داده است.


علی آذرنژادمتولد ۱۳۴۱ روستای مردانه قم. فوق لیسانس مدیریت و لیسانس مهندسی عمران. سرپرست حوزه عمرانی استانداری در سال ۷۶. نائب رئیس شورای شهر اول تبریز. از سال۸۱ به عنوان مدیر کل نوسازی مدارس استان آذربایجان شرقی مشغول است.

شنیده می شود مهندس آذرنژاد بار دیگر قصد بازگشت به صندلی شورای شهر را دارد.

حسین نجفی2متولد ۱۳۶۰. کارشناس عمران و مسائل شهری. ناظر تامین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد تبریز. از اولین موسسان نهادهای غیردولتی جوانان در تبریز با نام کانون اندیشه سپید. دبیر برتر تشکلهای مردم نهاد. از اعضای هیت مدیره موسسه موفقیت فکر ایران. به اذعان خود، می خواهد زبان گویای مسایل جوانان در انتخابات آتی شورای شهر باشد.

یوسف علیزاده
دانشجوی فوق لیسانس معماری
مهندس است و درپروژه های عمرانی نظارت داشته. با شرکت های خصوصی همکاری داشته است و در پروژه های بنیاد مسکن همکاری هایی کرده است. خود را به عنوان هوادار دو آتشه تراکتورسزی معرفی می کند.


رشید صالح پور حاج رشید صالح پور مشاور امور ایثارگران استاندار است که سابقه نامزدی در انتخابات شورای اسلامی شهر تبریز را دارد. صالح پور متولد ۱۳۴۳ تبریز و از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس دارای ۷۰ درصد جانبازی است.

او دانش آموخته رشته نظامی در مقطع فوق دیپلم است.

ایران آهور تقریبا همه مردم تبریز او را بواسطه کاندیداتوری های متعدد در انتخابات های مجلس و شورای شهر می شناسند که از این حیث دارای یک رکورد است. او اولین بار در انتخابات مجلس پنجم کاندیدا شد و از آن به بعد در هر سه دوره شورای شهر و سه دوره مجلس نامزد شده است. او در انتخابات شورای دوم شهر تبریز توانست به شورا ره پیدا کند، اما بعد یک سال با قصد شرکت در انتخابات مجلس هفتم استعفا داد که دکتر بهشتی از منتخبین علی البدل جای او را در صحن شورا گرفت.

کاندیداتوری ایران آهور این بار یک تفاوت با کاندیداتوری های سابقش دارد و آن این که این بار آهور عنوان «دکتر» را در مقابل نام خود خواهد گذاشت. او موفق شد سال گذشته از رساله دکتری خود دکترای تخصصی خود در رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری از دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات دفاع کند.

علیرضا زرینه پوردارای ليسانس حقوق. تنها سابقه او 9سال خدمت در یکی از واحدهای تولیدی تبریز است و از این رو خود را نماینده طیف کارگر معرفی می کند.

احد زبردست مهم ترین عنوانی که می توان او را معرفی کرد، همسری عشرت شایق نماینده سابق تبریز در مجلس شورای اسلامی است. در سال های بعد از نمایندگی همسرش همواره همراه او در جلسات حضور یافته و در محافل از او به عنوان سردار زبردست یاد می شود. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق است.

نازیلا آصفی رای اول مردم برای شورای شهر اول تبریز. نماینده جنجالی شورای شهر دوم تبریز. آصفی قبل از عضویت در شورا در سال های قبل از 85 هم به عنوان کارشناس مسایل شهری مصاحبه های متعددی از جمله کیهان در نقد عملکرد شهردار وقت تبریز می کرد که با عضویت در شورا انتقادهای او پر رنگ تر شد. از جمله مسایلی که آصفی دنبال می کرد و با رسانه ای کردن آن ها سعی در جنجالی کردن موضوعات داشت، هبه های شهردار وقت بود.
در شورای دوم، مسائل حاشیه ای برای آصفی به وجود آمد که در نهایت همان مسایل باعث شد، نتواند برای شرکت در انتخابات شورای شهر سوم احراز صلاحیت شود. او همان زمان در در اعتراض به سخنان يكي از اعضاي شورا گفته بود: «من از اين شخص شكايت خواهم كرد،چرا كه وقتي كسي نمي‌تواند اسم خود را حفظ كند و با تغيير اسم مدعي ارزش‌مداري است، نمي‌تواند از ارزش‌ها دم بزند. دين و مذهي من مشخص است و اعتقادات من مربوط به امروز و ديروز نيست مردم خود بهترين داور هستند.»

آصفی در صورت دریافت پالس های مثبت برای احراز صلاحیت، علاقه زیادی به شرکت در انتخابات شورای شهر چهارم دارد.

کريم صادق زاده دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز. او در همه سال هایی که مسئولیت خانه کارگر تبریز را بر عهده داشته، حتی در زمان سکوت روسای این تشکل اصلاح طلب در تهران، همواره سعی داشته در رسانه های جمعی استان حضور داشته باشد؛ چه با سفارش گزارش آگهی به مطبوعات و چه با سخنرانی در مراسمات تشکیلات که عموما از نمایندگان مجلس به آن جلسات هم دعوت می شوند. وی با نام تشکل اش در همه انتخابات های بعد از مجلس پنجم لیست انتخاباتی ارائه کرده است که عموما هم معلوم شده گمانه زنی های صادق زاده در خصوص افراد پیروز درست از آب در می آید. او هم با نمایندگان اصولگرا میانه خوبی دارد و هم با سران اصلاح طلب استان. اما با همه این تفاصیل کاندیداتوری های صادق زاده در انتخابات های مجلس و شورا تا کنون به جایی نرسیده است. او نامزد قطعی شورای چهارم است.

جعفر شکوریان دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی، مدیرمسئول انتشارات شکوریان تبریز، نویسنده کتاب های "رازهای موفقیت انسان"، "مبانی بورس اوراق بهادار" و... روزنامه نگار و بازنشسته بانک صادرات آذربایجان شرقی.

علی فخرآذررئيس سابق اداره تجزيه و مبادلات پست استان؛ رئیس سابق بازرسی اداره کل پست استان. فخر آذر در انتخابات مجلس شورای اسلامی از کلیبر کاندیدا شد که بعد از فتحی پور و حمادی رای سوم را به دست آورد. او سودای
نشستن بر صندلی طبقه آخر ساختمان ساعت را دارد و در این مسیر با کاندیداهایی دیگر برنامه ائتلافی ریخته است.

احتشام حاجی پورشهردار پرحاشیه تبریز در سال های 82 تا 84 که پس از احراز عنوان نفر دوم انتخابات شورای دوم، نامزد شهرداری شد و علی رغم کش و قوس های بسیار بر کرسی شهرداری تبریز تکیه زد. وی در دوران ۲ ساله ی شهرداری‌اش به عنوان خبرسازترین چهره‌ی استان مطرح بود و در نهایت مجبور به استعفا شد. حاجی‌پور پس از برکناری از مسوولیت شهرداری عزم خود را برای کاندیداتوری مجدد در شورای سوم جزم کرد اما رد صلاحیت شد.

او مصمم به نامزدی در شورای شهر چهارم به نظر می رسد، اگر تایید صلاحیت شود...

رحیم اکبرنژادبرادرزاده دکتر شکور اکبرنژاد نماینده سابق مردم تبریز در مجلس. دکتر رحیم اکبرنژاد مدیریت کلینیک پزشکی میلاد را بر عهده دارد و در قالب ائتلافی با حضور حاج محمد حسن استوتچی و جمعی دیگر از نخبگان عدالتخواه ئارد کارزار انتخابات شورا خواهد شد.

حسین اکبرنژادبرادر دکتر شکور اکبرنژاد. سال های متمادی در سمت های مختلف در شهرداری تبریز حضور داشته است. معاون اداری و مالی شهرداری منطقه پنج، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری و...
حضور دو "اکبرنژاد" قطعا موجب ریزش آرای هر ردو خواهد شد، از این رو به نظر می رسد در نهایت یکی از این دو به نفع دیگری کاندیدا نشود.

داود امیر حقیان یک معلم که مسئولیت های مختلف اجرایی را تجربه کرده است. از معاونت پرورشی آموزش و پرورش ناحیه3 تبریز به مديرعاملی در شرکت عمران و توسعه آذربايجان رفت. فرماندار ورزقان شد و از آن جا به آموزش و پرورش برگشت و شد رییس آموزش و پرورش خسروشهر. از همانجا بواسطه دوستی با شهردار نوین به شهرداری منطقه ۷ تبریز آمد و حالا می خواهد برای دومین بار بخت خود را در انتخابات شورای اسلامی شهر تجربه کند.

او اعلام کرده است طی روزهای آینده استعفا خواهد داد.

عباس علی زاده جانباز 70درصد جنگ تحمیلی که در سال های گذشته به فعالیت در بخش خصوصی پرداخته و قصد دارد در انتخابات شورای شهر چهارم در قالب ائتلاف وارد کارزار شود.

یاشار جسورمتولد ۱۳۵۹. از لحاظ مدرک تحصیلی کارنامه پر و پیمانی دارد: کارشناسی حقوق قضایی وعمران؛ کارشناسی ارشد وبرنامه ریزی شهری، کارشناسی ارشد عمران - سازه؛ دانشجوی دوره دکتری مدیریت استراتژیک. سال های مدیدی است که در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان فعالیت دارد و در دوره قبلی شورای شهر نیز کاندیدا شده بود. بواسطه حضور در شهردار باسمنج طی سال های اخیر گوشه چشمی به آرای این منطقه نیز دارد.

محمد حسن منافي رييس شوراي شهر و رییس دانشگاه آزاد اسلامی گوگان. از مسیر عضویت در شورای شهر گوگان، به ریاست شورای اسلامي آذربايجان شرقي رسید و نهادی را که پیشتر اهمیت چندانی نداشت با چالاکی و پیگیری مداوم خود، به یک نهاد پر خبر در رسانه ها رساند. به واسطه حضور در جلسات شورای عالی استان ها، اخباری در سطح کشوری نیز از وی در رسانه ها منعکس شد تا این که اخیرا منافی تصمیم خود مبنی بر شرکت در انتخابات شورای شهر تبریز با برخی فعالان سیاسی در میان گذاشت.

قادر غضنفری فوق ليسانس مکانیک؛ جوان و جویای نام.

محمد حسین جعفری شنیده می شود سردار محمد حسین جعفری بعد از اطمینان از این که برای کاندیداتوری در انتخابات شورای شهر، نیازی به استعفا از مدیرعاملی باشگاه محبوب تراکتورسازی ندارد، برای نامزدی در انتخابات به نظر می رسد مصمم تر شده است.
زمزمه هایی به گوش می رسد که جعفری رایزنی هایی با برخی اعضای فعلی شورا برای ائتلاف داشته است.

سجاد میمندی ليسانس کامپیوتر نرم افزار. ساکن و فعال منطقه سیلاب ملازینال. در برخی اظهار نظرها، در این منطقه خود را صاحب رای اعلام کرده است.

منبع :حامیان دکتر عابدزاده


مطالب مشابه :


آگهی استخدام هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی

معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر-خسروشهر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز




ويژه/ شکایت‌نامه كانديداهاي تبریز به وزارت كشور

دانشگاه آزاد تبریز تاسیس واحد دانشگاه آزاد اسلامی در شهرهای باسمنج و خسروشهر و




اسامی دانشجویان رشته جغرافیای طبیعی ورودی بهمن 79 مرند

طبیعی ورودی بهمن 79 دانشگاه آزاد اسلامی واحد (خسروشهر) (تبریز) شیرین واحد حسن




اطلاعیه شمار 2- اساتید راهنمای طرح نهایی-کارشناسی ناپیوسته معماری - ورودی بهمن 88

اساتید گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی آزاد اسلامی تبریز). آزاد اسلامی خسروشهر).




سیستم اطلاع رسانی وثبت نمرات اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی

وثبت نمرات اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد فولاد تبریز.:. دانشگاه ازاد خسروشهر.:.




شهرستان ملکان ( تقدیم به دوست خوبم حاج رضا ابراهیم پور دانشجوی کارشناسی و دبیر هنر)

(عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خسروشهر و استاد دانشگاه واحد تبریز)




کاندیداهای احتمالی شورای شهر تبریز

علمی دانشگاه آزاد تبریز، رئیس شهری از دانشگاه آزاد واحد و پرورش خسروشهر.




لیست کاندیداهای احتمالی شورای شهر تبریز

هیئت علمی دانشگاه آزاد تبریز، رئیس شهری از دانشگاه آزاد واحد و پرورش خسروشهر.




ليست واحدهاي دانشگاهي استان آذربایجان شرقی

دانشگاه آزاد علوم و تحقيقات ادغام با واحد تبریز. خسروشهر




سوالات فیزیک کنکور دانشگاه آزاد - گروه پزشکی

دانشکده فیزیک دانشگاه تبریز. آموزشگاه فروغ اندیشه خسروشهر. سوالات کنکور دانشگاه آزاد




برچسب :