«آتیه‌سازان حافظ» مجوز فعالیت ندارد

معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی با تاکید بر اینکه شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ مجوز فعالیت از بیمه مرکزی ندارد، گفت: در صورت بروز مشکل برای این شرکت، بیمه مرکزی هیچ‌گونه مسوولیتی در قبال آن نخواهد داشت.

رحیم مصدق در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، با بیان اینکه براساس قانون تاسیس بیمه مرکزی تمامی شرکت‌های بیمه که در زمینه بیمه‌های بازرگانی فعالیت می‌کنند، باید دارای مجوز از بیمه مرکزی و مراجع مربوطه باشند، اظهار کرد: با وجود تاکیدات مکرر ، شرکت آتیه‌سازان حافظ تاکنون مجوزی دریافت نکرده است. وی در پاسخ به این سوال که این شرکت تاکنون تقاضای اخذ مجوز کرده است، گفت: آتیه‌سازان حافظ دو بار تقاضا کرده و بیمه مرکزی مدارک و شرایط لازم را برای انطباق با قوانین بیمه‌های بازرگانی به آنها اعلام کرد، اما مدیران این شرکت دیگر برای ارائه مدارک مراجعه نکرده‌اند. مصدق تاکید کرد: این شرکت چارچوب‌های قانونی برای تاسیس شرکت بیمه را طی نکرده است.
معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی در پاسخ به این سوال که آیا بیمه مرکزی به وزارت آموزش و پرورش نسبت به عدم انعقاد قرارداد با این شرکت تذکر داده بود، گفت: بیمه مرکزی به کرات و در مقاطع مختلف اعلام و تاکید کرده که شرکت آتیه‌سازان حافظ فرآیند دریافت مجوز برای فعالیت را طی نکرده است. وی تصریح کرد: در هر نظام اقتصادی، برای فعالیت بر شرکت‌ها و فعالان آن بخش، مقرراتی را وضع و سازمان ناظری را برای نظارت بر آن تعیین می‌کنند، وقتی شرکتی از سازمان ناظر مجوزی دریافت نکرده باشد، اگر مشکلاتی برای آن شرکت به‌وجود بیاید دیگر سازمان ناظر مسوولیتی در قبال آن ندارد.
مصدق با بیان اینکه محاسبات حق بیمه چارچوب‌ها و ضوابط فنی دارد، گفت: طبق قانون تمامی شرکت‌هایی که می‌خواهند در حوزه درمان فعالیت کنند، اگر افراد تحت پوشش بیش از 10 هزار نفر باشد، باید نرخ‌های حق بیمه را به بیمه مرکزی پیشنهاد دهند تا در این میان منافع بیمه‌گذار و شرکت، در نظر گرفته شده باشد. وی اظهار کرد: به خاطر اینکه بیمه درمان جزو نیازها و اولویت‌های جامعه است، به دقت میزان حق بیمه بررسی می‌شود تا مشکلی بابت ایفای تعهدات برای شرکت بیمه‌گر به‌وجود نیاید زیرا در سال‌های گذشته مشکلاتی از این محل ایجاد شد و شرکت بیمه به‌دلیل تعیین نرخی غیرکارشناسی نتوانست تعهدات تعیین شده در قرارداد را انجام دهد. عضو هیات عامل بیمه مرکزی با اشاره به افزایش هزینه‌های درمان بخش دولتی و خصوصی، گفت: شرکت آتیه‌سازان حافظ چون خود را تحت نظارت بیمه مرکزی نمی‌داند، نرخ‌های حق بیمه را به بیمه مرکزی ارائه نکرده است. مصدق تاکید کرد: با توجه به اینکه گروه بیمه‌شدگان آموزش و پرورش گروه بزرگی هستند و باید خدمات مناسبی به آنها ارائه شود، دغدغه ما این است که شرکت آتیه‌سازان حافظ از عهده تعهدات برنیاید.

دنیای اقتصاد

 

 


مطالب مشابه :


سامانه اطلاعاتی بیمه طلایی بازنشستگان فرهنگی (بیمه اتیه سازان حافظ)

دفتر عطارد - سامانه اطلاعاتی بیمه طلایی بازنشستگان فرهنگی (بیمه اتیه سازان حافظ) - پست - پست




خلاصه تعهدات قرارداد بیمه درمان تکمیلی والدین فرهنگیان 94-93

آتیه سازان حافظ (نمایندگی علی روزبه) - خلاصه تعهدات قرارداد بیمه درمان تکمیلی والدین




قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان با «آتیه سازان حافظ» منعقد شد

پس از یک ماه انتظار؛ قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان با «آتیه سازان حافظ» منعقد شد




بیمه طلایی بازنشستگان کشوری به شرکت آتیه سازان حافظ واگذار شد

به گزارش روابط عمومی شرکت آتیه سازان حافظ، پس از برگزاری ‌مناقصه بیمه طلایی درمان




مراکز درمانی طرف قراردادشاغلین آموزش و پرورش

شرکت آتیه سازان حافظ از تخصصی ترین شرکت های ارائه دهنده خدمات بیمه تکمیلی ازابتدای تاسیس




اسامی مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه آتیه سازان اصفهان

اسامی مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه آتیه سازان شـرکت آتیه سـازان حافظ در راستـای




بیمه آتیه سازان حافظ

بیمه آتیه سازان حافظ. تمامی همکاران فقط تعرفه کامل را از بیمه شدگان آتیه سازان حافظ




شرکت آتیه سازان حافظ در یک نگاه

شرکت آتیه سازان حافظ، وابسته به سازمان بیمه خدمات درمانی از سال 1380 با هدف ارائه آن دسته از




«آتیه‌سازان حافظ» مجوز فعالیت ندارد

معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی با تاکید بر اینکه شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ مجوز فعالیت از




دریافت هزینه عینک ،عصاو سمعک

شرکت آتیه سازان حافظ های ویزیت ،دارو وآزمایش و رادیولوژی و خدمات داندانپزشکی جهت بیمه




برچسب :