منابع کارشناسی ارشد مدیریت رسانه و تجربه های من(به پیشنهاد دوستان)

منابع پیشنهادی کارشناسی ارشد مدیریت رسانه(به ترتیب اهمیت نوشته شده)

درسایت های و وبلاگ های مختلف منابع موجوده.من به خاطر درخواست چند نفر از دوستان منابع رو ذکر میکنم و از تجربه ی خودم در مطالعه ی اونا و مهم ترین اونا می گم.امیدوارم به دردتون بخوره.

زبان تخصصی و عمومی

نمی خوام ناامیدتون کنم اما باید بگم از اول فکر نکنید که اگر روی فلان کتاب زبان صد درصد تسلط داشته باشید در آزمون بالای 50 می زنید.باید بگم تو درس زبان از این خبرا نیست.یه سری منابع خسته کننده و کسل کننده معرفی میشن که ما بچه ها که از بچگی باهامون کار نشده برامون خیلی سخته.به این فکر کنید که سه یا چهار تست درست شما رو از خیلی ها بالاتر می بره.

اینم بگم که اگر کسی زبانش مثل من در حد متوسط باشه هرچقدر هم برای کنکور بخونه بازهم کم میاره.چون مطالب زبان فرار و گستردس و به همین دلیله بچه های زبان تو قبولی در این رشته خیلی موفق ترن.یا کسایی که تسلط کامل دارن به زبان.

اما ناامید نشید.اگر جایی ضعف دارید مطمئنا جاهای دیگه دارای قدرت هستید.

منابعی که پیشنهاد شده رو می گم و بعد میگم من چی و چطوری خوندم.

1-     Word Essential for the Toefl

این کتاب 30 درس داره که هردرس با ذکر مثال ها و تمرین ها و متن هایی 15 لغت با متضاد و مترادفش به شما ارائه میشه.

من این کتاب رو خیلی دوست دارم و دوبار یا بیشتر !خوندمش.درضمن اینو بگم این کتاب از 504 خودمون کامل تره و لغت های اونو هم داره.البته در مورد 504 هم حرف هایی دارم!

2-      504

این کتاب 42 درس داره که در هردرس 12 لغت با ذکر سه مثال و یک متن reading وتمرینات کوتاهی در پایان هر درس به شما لغت ها رو معرفی میکنه. اما من یک توصیه دارم.

کسایی که قصد مطالعه ی کتاب شماره یک رو دارن می تونن به 125 واژه ی ضروری پایان کتاب 504 اکتفا کنن و کل کتاب رو نخونن و از فلش کارت کتاب استفاده کنن.این 125 واژه خیلی خیلی خیلی مهمه.اگر انقدر تاکید دارم چون در درک مطلب ها و واژگان کنکور خیلی ازش استفاده میشه و این هم به دلیل مشابه بودن و مشکل بودن لغات و مترادف و متضاد های اونه.من 125 واژه رو خوب مطالعه کردم و به همه ی دوستان هم توصیه کردم که مطالعه ش کنن.

نکته : فلش کارت  و فایل صوتی تلفظ لغات دو کتاب (که معمولا با کتاب در یک لوح فشرده ارائه میشن) به جاگرفتن لغات در ذهن شما خیلی کمک می کنن.

درمورد زبان تخصصی باید بگم که من مطالعه ی خوب و زیادی نداشتم چون در انتخاب منابع دچار سردرگمی شدم.

1-      زبان تخصصی برای دانشجویان علوم ارتباطات و روزنامه نگاری ،دکتر سید وحید عقیلی، احمد توکلی

این کتاب 26 درس داره و کتاب خیلی خوب و شیرینیه و خسته کننده نیست و کتاب مفیدی هم هست.متن و لغات همراه با ترجمه وهمین طور واژگان تخصصی رشته تو کتاب هست.من این کتاب رو خوندم.

2-      انگلیسی برای دانشجویان رشته ی روزنامه نگاری و علوم ارتباطات ،دکتر سید محمد ضیا حسینی و فهیمه معرفت

این کتاب 20 درس با متن ها و تمرین های گسترده داره.(تبلیغ ضد نشه اما از اون کتاباییه که حوصله آدمی که زبانش در حد متوسط و پایین باشه رو سر می بره و فقط وقتشو تلف میکنه!به نظرم برای مطالعه ی کنکور چنگی به دل نمی زنه.)

من این کتاب رو خوب نخوندم و فکر کنم تادرس 10 نرسیده بودم که کنارش گذاشتم.

باز هم تاکید میکنم، زبان ضریبش 3 و به علاوه زبان درسیه که خیلی ها درکنکور اصلا نمی رن سراغ سوالای زبان.بنابراین اگر یک تست درست در زبان هم با توجه به ضریب و سختی درس شما رو بالا می بره.

مبانی کلی ارتباط جمعی

برای این درس تابخواید می تونم براتون منابع معرفی کنم !توسایت ها و وبلاگ های مختلف هم هست!اما سعی میکنم مهم ترین ها رو به ترتیب معرفی کنم که دچار سردرگمی نشید.

1-      نظریه های ارتباطات ، ترجمه دکتر دهقان

این کتاب خیلی خیلی خیلی مهمه.واز اون دست کتاب هاییه هربار که اونو مطالعه کنید مطالب جدیدی به چشمتون می خوره.

2-      درآمدی برنظریه ارتباط جمعی ، دنیس مک کوایل

این کتاب به نظرم کمی تلخ و سنگینه، اما عادت کردن به نوع گفتمانش اونو براتون بااهمیت و شیرین میکنه.این کتاب از هرعنصری از ارتباطات سخن گفته ومیشه گفت یک کتاب جامع و کامل از کل مباحث ارتباطیه.

3-      جزوه ی دکتر مهدیزاده

این جزوه ماه های نزدیک به کنکور به دستم رسید.این جزوه چکیده ای از برجسته ترین مباحث ارتباطیه و مطالعه ی یک یا دوبار اونو بهتون توصیه میکنم.چون مباحث در این جزوه با اینکه خیلی اهمیت داره ،خیلی راحت بیان شده و وقت زیادی از زمان بندی شما رو برای مطالعه نمی گیره.

4-      کاربرد نظریه های ارتباطات ، ترجمه دکتر دهقان

این کتاب که انگار مکمل کتاب نظریه هاس مهمه.البته اینم بگم مطالبی که در این کتاب می خونید ممکنه به صورت مکرر در سایر کتاب هایی که معرفی میکنم هم ببینید.اما این کتاب در بسط وگسترش مطالب خیلی بهتر از کتاب های دیگه کار کرده.

5-      نظریه ی جامعه اطلاعاتی ،فرانک وبستر

این کتاب از جامع ترین کتاب ها در حوزه ی جامعه ی اطلاعاتیه.بحثی که تو سال های اخیر از اهمیت زیادی برخوردار شده.همون طور که به من هم توصیه شده بود سه فصل "دانیل بل"، "کاستلز" و "هابرماس" این کتاب اهمیت بیشتری به نسبت بقیه فصل ها دارن.اما خود من علاوه بر این سه فصل" شیلر" رو هم مهم می دونم.

6-      جزوه ی دکتر خانیکی (خلاصه ای از جامعه ی شبکه ای کاستلز)

این جزوه هم از جزوه های مهم در خصوص جامعه ی اطلاعاتیه که برای کسایی که وقت کمی دارن و فرصت مطالعه ی کتاب کاستلز رو ندارن،خیلی کمک خوبیه.

7-      ارتباط شناسی ،دکتر محسنیان راد

این کتاب یکی از کتاب های تحقیقی پژوهشی در خصوص ارتباطاته و علیرغم حجم زیادی که داره اما بسیار روان و شیرین نوشته شده و هرساله هم از این کتاب سوال طرح شده.مخصوصا بخش "مدل ها ی ارتباطی" این کتاب خیلی مهمه .اطلاعاتی که در این فصل از نظریه ها و نظریه پردازان و مدل های مختلف هست به سختی به طور منسجم در کتاب های دیگه ی ارتباطی پیدا میشه.برای همین این فصل رو خیلی خوب بخونیدو اسامی و مدل ها و رابطه ی اون ها باهم رو به خاطر بسپارید.

8-      درآمدی بر مطالعات ارتباطی ، جان فیسک

یه کتاب خوب در عین حال سنگینه.من این کتاب رو فقط تونستم یک بار بخونم.اما مطالب خوب موجود درکتاب علاقه ی من به دوباره خوندن اون رو بیشتر کرد.از این کتاب هم گاها سوال های عجیب غریب زیادی میدن!

9-      وسایل ارتباط جمعی ،دکتر معتمد نژاد

فصل های اول کتاب خیلی مهم هستن و توصیه شده که فصل های اول کتاب حتما مطالعه بشن.چون هرسال از این کتاب سوال هایی داده میشه که در عین آسون بودن و قابل درک بودن،پیچیدس.مطالعه ی یک بار اون به تسلط شما روی مباحث اون کمک می کنه.نکته های ریز تو این مباحث خیلی زیاده و مطالع ی دقیق فصول اول کتاب رو توصیه میکنم.

10-   مبانی ارتباط جمعی ،دکتر دادگران

این کتاب علیرغم حجم کمی که داره مباحث گسترده ای داره.من به شخصه برای کسایی که کتاب "خلاصه مباحث ارتباطات" رو ندارن مطالعه ی بخش سوم این کتاب و همین طور فصول آخر کتاب رو توصیه میکنم.

بخش سوم کتاب دیدگاه های سه نظریه پرداز مطرح در ارتباطات رو مورد بررسی قرار داده.

منابع مکمل

این منابع رو من به طور کامل مطالعه نکردم.اما خوب توصیه شده که اونا رو هم در حوزه ی مطالعاتی قرارداد.من هم بعضی از این منابع رو مطالعه کردم.در حقیقت مطالعه ی منابع جدیدتر وبیشتر اگر وقت باشه،حتی برای یک بار هم خیلی خوبه.چون به آدم اعتماد به نفس مطالعاتی میده! واین خیلی خوبه!

11-   خلاصه مباحث ارتباطات

این کتاب که دوجلد داره و تالیف بچه های قدیمی دانشکده س خیلی به جمع بندی و مرور مطالب کمک می کنه.شما این کتاب رو درهفته های نزدیک به کنکور می تونید مطالعه کنید.من خودم این کتاب دوجلدی رو مطالعه کردم و خیلی هم بهم در نکته یابی و درک بعضی مفاهیم کمک کرد.البته ویرایش های قدیمی این کتاب اشتباه و غلط تایپی و غیر تایپی داره.

12-   مخاطب شناسی

به جای خود کتاب(چون خیلی سخت میشه پیدا کرد) می تونید جزوه ی دکتر منتظر قائم رو مطالعه کنید .

من هم خود کتاب و هم جزوه ی دکتر منتظر قائم رو یک بار مطالعه کردم.

13-   مطالعات فرهنگی درباره ی فرهنگ عامه،جان فیسک

این یکی از کتاب های مورد علاقه ی منه.گاها توصیه شده که این کتاب جزو منابع مکمل ارشده. فصل  تلویزیون اون خیلی مهمه.من کل کتاب رو باتاکید به فصل توصیه شده مطالعه کردم.

14-   فصلنامه رسانه64،ارتباطات و توسعه

این فصلنامه چند مقاله در مورد ارتباطات و توسعه داره که مطالعه ی مقاله ی دکتر خانیکی و مقاله ی دکتر شکرخواه توصیه میشه.

من این دومقاله رو چندبار خوندم و هربار با توجه به سوالات کنکور نکات بیشتری پیدا کردم.

15-   افکارعمومی،ژودیت لازار

کتاب افکار عمومی به کسایی توصیه میشه که خلاصه مباحث ارتباطات رو ندارن.من خودم این کتاب رو مطالعه کردم.اما در خلاصه مباحث ارتباطات به صورت منسجم تری مباحث افکار عمومی ارائه شده.

16-   درک رادیو(جزوه ی دکتر راود راد)

من جزوه دکتر راود راد رو مطالعه کردم.اما کتابش رو نه.

منابع زیر جز همون منابع مکمل هستن که من اونا رو مطالعه نکردم و به جای خود کتاب از کتاب های خلاصه مباحث و مرور استفاده کردم.

17-   یک جهان چندین صدا (فقط مقدمه ی کتاب)

18-   اجلاس سران درباره ی جامعه ی اطلاعاتی ، دکتر معتمد نژاد

19-   تلویزیون و گستره ی عمومی

20-   ویژه نامه ی رسانه،حوزه ی عمومی و دموکراسی

21-   جزوه ی نظریه ی جامعه ی اطلاعاتی ،محمدمهدی فرقانی

22-   جامعه ی شناسی وسایل ارتباط جمعی ، ژان کازنو

23-   جامعه ی اطلاعاتی،دکتر معتمد نژاد

24-   جامعه شناسی ارتباطات ،دکتر ساروخانی

25-   مبانی ارتباط جمعی،دکتر زارعیان

26-   نظریه ارتباطات،دکتر رزاقی

آمار وروش تحقیق

1-      روش تحقیق درعلوم اجتماعی ،ارل ببی

این کتاب مهم ترین منبع تو حوزه ی روش تحقیق محسوب میشه وتامی تونید برای مطالعه ی اون وقت بذارید.

2-      جزوه ی روش تحقیق دکتر عبدالهیان

این جزوه در خصوص روش تحقیق میتونه کمک خیلی زیادی به شما بکنه که به صورت پراکنده به دنبال کتاب های دیگه آمار و روش تحقیق نرید.

3-      تحلیل محتوا ،بروجردی

این کتاب خیلی خوب و مهمیه.من هم در هفته های های پایانی اونو مطالعه کردم.اما جزوه ی دکتر رضوی زاده که استاد مهمان از علامه برای این واحد درسی ما بود به من خیلی کمک کرد.چون در اون جزوه چکیده و خلاصه ی چند کتاب مهم در حوزه ی تحلیل محتوا آورده شده و شما رو از خوندن چند کتاب قطور معاف میکنه.توصیه شده که جزوه ی تحلیل محتوای دکتر کوثری هم منبع خوب و خلاصه ای برای این درسه.

4-      کتاب خلاصه مباحث ارتباطات بخش آمار و روش تحقیق

مطالعه ی این کتاب رو توصیه میکنم.چون در حدود 70-80 صفحه مهم ترین مباحث آمار و روش تحقیق روبه صورت نکته های ریز آورده و در صرفه جویی زمان به شما خیلی کمک میکنه.

5-      تحقیق در رسانه های جمعی

این کتاب به من خیلی توصیه شد و گفته شد که سال های اخیر از منابع مهم محسوب میشه.کتاب خیلی قطوریه.متاسفانه من نتونستم این کتاب رو گیر بیارم.

دانش مدیریت

1-      مدیریت عمومی، دکتر الوانی

این اصلی ترین منبع برای این درسه و در عین اینکه کمی پیچیدس،کتاب آسون و شیرینیه.من این کتاب رو دوبار یا بیشتر مطالعه و مرور کردم.

2-      مدیریت عمومی ،دکتر علاقه بند

این کتاب از کتاب اولی حجم خیلی کمتری داره.درعین حال پیچیدگی بیشتری داره.اما کتاب خیلی خیلی خیلی مهم و خوبیه.من این کتاب رو از کتاب اول به خاطر حجم کمش بیشتر خوندم.

3-      مبانی سازمان و مدیریت ،دکتر رضاییان

کتابی شلوغ با حجم نسبتا زیادیه.اما از کتاب های مهم تو این حوزس.

4-      مدیریت رفتار سازمانی

این کتاب هم مثل کتاب بالایی حجم زیاد و شلوغی داره و به نسبت اهمیت کمتری داره.اما جز منابع معرفی شدس.

نکته : یکی از کتاب هاییکه خیلی دیر به من معرفی شد و نتونستم اونو پیدا کنم و مطالعه کنم کتاب "مبانی مدیریت" استیفان رابینز ترجمه ی دکتر محمد اعرابی بود.به نظرم از این کتاب امسال سوال داده بودن.چون بودن سوال هایی که برای من غریبه بودن.

5-      من جزوه ی مدیریت عمومی دانشکده صدا وسیما رو هم مطالعه کردم.کسی توصیه نکرده بود.خودم پیداش کردم!اما خوب مباحثی که داشت به صورت گسترده تو دو کتاب اولی که معرفی کردم بود.

معارف اسلامی

1-      برای این درس به طور خاص کتابی معرفی نشده.کتاب های معارف پیش دانشگاهی و دبیرستان و همین طور معارف اسلامی 1و2 دانشگاهی توصیه شده.

من برای این درس خیلی وقت نذاشتم و راحت بگم که هیچ کدوم از کتاب های معرفی شده رو نخوندم.بلکه کتاب های درس آزمون پیش دانشگاهی و سوم دبیرستان انتشارات موسسه ی آموزشی مبتکران رو مطالعه کردم.اون هم در هفته های پایانی وباید اعتراف کنم بااینکه روی این درس سرمایه گذاری نکرده بودم و هدفم درصد بالا تو دو درس مدیریت و ارتباط جمعی بود،اما درصد معارف برای من خیلی موثرتر از درصد مدیریتم بود.

نکته : هفته های پایانی حتما تست سالهای گذشته رو بزنید.حتما این کارو بکنید.چون کم نیستن سوال هایی که تکرار سال های گذشته هستن.مخصوصا تو درس معارف،اخیرا سوال های تکراری از سال قبل خیلی بیشتر شده.یادم میاد یکی از سوالات ارتباطات هم تکرار سال های گذشته بود.من که قبلا اونو دیده بودم بدون اینکه وقت بذارم برای درک سوال و پاسخ به اون سریعا سوال رو پیدا کردم و این به وقت کم شما در کنکور خیلی کمک می کنه.

پس سعی کنید با برنامه ریزی همه ی منابع رو برای یک بار مطالعه کنید و بعد از اون هم و غمتون روی منابع اصلی باشه.بعد از اون تصمیم بگیرید که برای کدوم درس وقت بیشتری بذارید و برای کدوم وقت کمتر.همه ی دروس به یک اندازه نیاز به مطالعه ندارن.مطمئنن دروس با ضریب بیشتر اهمیت بیشتری دارن.شما باید یکی از دروس ضریب چهار رو 45% به بالا بزنید.یکی از دروس معارف و آمار رو 50 % به بالا بزنید.و زبان رو تا هرچقدر که می تونید درست جواب بدید تابتونید تو این رشته انشالله قبول بشید.

انشالله موفق و موید باشید.

 


مطالب مشابه :


کاربرد نظریه‌های ارتباطات. سون ویندال. ترجمه دکتر علیرضا دهقان

کاربرد نظریههای ارتباطات. ترجمه دکتر علیرضا دهقان - نظریه های ارتباطات تانکارد.




خلاصه فصل یک کتاب نظریه های ارتباطات-دکتر علیرضا دهقان

خلاصه فصل یک کتاب نظریه های ارتباطات-دکتر خلاصه فصل تانکارد-ترجمه




منابع كارشناسي ارشد ارتباطات

5- نظریه های ارتباطات، تالیف ورنر سورین،(ترجمه دکتر دهقان) مي‌توانيد خلاصه مفیدی از




منابع ازمون دکترا و کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی

کاربرد نظریه های ارتباطات ، تالیف سورین ویندال و همکاران، ترجمه دکتر علیرضا دهقان های




منابع کارشناسی ارشد مدیریت رسانه و تجربه های من(به پیشنهاد دوستان)

1- نظریه های ارتباطات ، ترجمه دکتر دهقان. این کاربرد نظریه های "خلاصه مباحث ارتباطات




منابع کارشناسی ارشد، منابع ارشد، منابع آزمون ارشد، منابع کنکور ارشد، منابع کنکور کارشناسی ارشد، مناب

استونر و فریمن ، ترجمه دکتر کاربرد نظریههای نظریههای ارتباطات




گفتگوی اختصاصی سایت مدیر با خانم منا کاتبی نفر اول کارشناسی ارشدمدیریت رسانه در سال 90

3- نظریه های ارتباطات دکتر 1- مدیریت ترجمه دکتر خلاصه ی و دانلود کتاب ارتباطات




منابع دکتری مدیریت گرايش هاي مختلف(دولتی، بازرگانی، رسانه)

ترجمه: دکتر نظریه های ارتباطات و کاربرد نظریه های ارتباطات ؛ ویندال ؛ دهقان




دکتری مدیریت (management PH.d )

ترجمه: دکتر الوانی نظریه های ارتباطات و کاربرد نظریه های ارتباطات ؛ ویندال




برچسب :