ریکاوری (Recovery) در آندروید چيست؟

حالت Recovery یکی از مهمترین حالات گوشی است این منو به صورت اصلی برای همه گوشی ها وجود دارد و معمولا با گرفتن دکمه Home هنگام روشن کردن دستگاه ظاهر میشود. همه دستگاه های اندرویدی با یک کنسول ریکاوری به بازار می آیند که بصورت یک پارتیشن بروی حافظه داخلی دستگاه وجود دارند که در هنگام بوت میتوان به آن وارد شد. ریکاوری اصلی در اکثر دستگاه های اندرویدی شامل چند ابزار پایه و در عین حال مفید هستند که به شما اجازه میدهند تا دستگاه را به حالت کارخانه بازگردانید و همچنین سیستم عامل دستگاه خود را با یک فایل زیپ از رام اصلی بهبود بخشید.
android-system-recovery.jpg

استفاده از منوی ریکاوری :

در محیط ریکاوری میتوانید با استفاده از کلید های ولوم بالا/ولوم پائین در منو ها حرکت کنید و با استفاده از کلید پاور/هوم میتوانید موارد را انتخاب کنید . در اغلب گوشی ها این موارد متفاوت نیستند اما در بعضی از گوشی های خاص این جزئیات کمی متفاوت هستند . گزینه ها هم در برخی از گوشی ها کم و زیاد هستند اما در بیشتر موارد برای همه گوشی ها یکسان هستند .


reboot system now : دستگاه شما را ریبوت میکند و آن را در حالت عادی سیستم عامل بوت میکند .
apply update from sdcard : در این گزینه میتواند یک فایل را از روی SD Card خود نصب کنید ؛ این مورد در بعضی از موارد خیلی کاربرد دارد . بعضی اوقات برای اضافه کردن زبان فارسی و یا اضافه کرد موارد خاص کاربرد دارد .
wipe data/factory reset : این مورد شاید کاربردی ترین گزینه در ریکاوری معمولی گوشی ها باشد . در این گزینه شما میتونید گوشی خود را Wipe کنید . و البته در بعضی از موترد بعد از نصب بسیاری از رام ها نیاز هست گوشی خودتان را به حالت کارخانه رام مورد نظر برگردانید این گزینه کاربرد زیادی دارد . معمولا این مورد در نصبCustom Rom ها مورد استفاده قرار میگیرد. در نصب رام هایی که گوشی روی لوگوی شرکت موردنظر لوپ میشود و گوشی بوت نمیشود معمولا این گزینه مشکل گشا میباشد .
wipe cache partition:این مورد برای حذف کش داخل مموری برنامه های گوشی شما میباشد که با رام های جدید کرش نکنند. توجه داشته باشید این مورد کش دیتای برنامه های شما را حذف نمیکند بلکه کش برنامه های شما را حذف میکنند تا دوباره با رام جدید همخوانی داشته باشند . ( این نکته قابل توجه است که در بسیاری از موارد این گزینه درست کار نمیکند و شما باید این مورد را تا سه بار پشت سرهم انجام دهید ؛ اگر در جایی +۳ را در کنار Wipe دیدید اطمینان حاصل کنید که این کار را بیشتر ۳ مرتبه و پشت سر هم انجام دهید . قابل ذکر است این مورد تمام داده های انباشته شده در طول استفاده از برنامه را پاک میکند .

میتوان در حالت کلی گفت دو مورد آخر از مراحل نصب / فلش یک رام هستند.

در مواقعی که شما برای تلفنتان رمز عبور گذاشته اید و آن را فراموش کرده اید نیز میتوانید با انجام Wipe Data/Factory Reset گوشی را فرمت کارخانه ای کرده و گوشی را آنلاک کنید.


مطالب مشابه :


آشنایی با کلیه اصطلاحات سیستم عامل اندروید ( قسمت سوم )

میکند را به یک پارتیشن درون SDCard که فرمت آن EXT2 یا EXT3 و یا EXT4 از فرمت های پارتیشن بندی Linux




آموزش روت کردن و پارتیشن بندی گوشی xperia x8

آموزش روت کردن و پارتیشن بندی گوشی xperia x8. نكته: اگر از SDCard Class 6استفاده كنيد بسيار بهتر




دانلود نرم افزاری برای نصب برنامه بر روی مموری اندروید و اموزش روت و برنامه ان

با اینکار شما مموری خودتان را پارتیشن بندی کردید. - تعویض محل نصب برنامه ها به SDcard




اصطلاحات اندروید و توضیحاتی درباره ی این سیستم عامل

دارای قابلیت A2SD ؛ اگر پارتیشن دوم برای SDCard و یا EXT4 از فرمت های پارتیشن بندی Linux




ریکاوری (Recovery) در آندروید چيست؟

دسته بندی : بازار می آیند که بصورت یک پارتیشن بروی حافظه داخلی دستگاه وجود from sdcard : در




برچسب :