رجب شهر الله الاصب

ای ماه رجب جلوه ز رخسار که داری                       ای ماه خدا وعده ی دیدار که  داری

این لطف وصفا را    تو زگلزارکه داری                       با خویش چه آورده وآثار  که  داری

گویا که تورا هست  به جز بعثت احمد                     میلاد  سعید      دوعلی  و  دو محمد

 

منادی ندا میکند رجبیون کجایند؟

حضرت امام صادق علیه السلام فرموده است، روز رستاخیز سروشى از درون عرش ندا مى‏دهد رجبى‏ها کجایند؟ گروهى برمى‏خیزند که چهره‏شان براى مردم محشر مى‏درخشد، بر سرشان تاج پادشاهى آکنده از مروارید و یاقوت است. همراه هر یک از ایشان هزار فرشته از سوى راست و هزار فرشته از سوى چپ ایستاده‏اند و به او مى‏گویند اى بنده خدا! کرامت خداى بر تو گوارا باد! از عرش هم ندا مى‏آید که اى بندگان من! سوگند به عزت و جلال خودم جایگاه شما را گرامى و عطاى شما را جزیل قرار مى‏دهم و غرفه‏هایى از بهشت به شما ارزانى مى‏دارم که از زیر آن جوى‏ها جارى است و جاودانه در آن خواهید بود و پاداش عمل‏کنندگان چه نیکوست، شما براى من در ماهى، روزه مستحبى گرفتید که حرمت آن ماه را بزرگ و حق آن را واجب کرده‏ام. اى فرشتگان من! بندگان و کنیزکان مرا به بهشت درآورید.

امام صادق علیه السلام اضافه فرموده است که این پاداش کسى است که چیزى از ماه رجب را روزه بگیرد، هر چند یک روز از دهه اول یا دوم یا آخر آن باشد.َ روضه الواعظین ج2ص402»

 

اعمال شب و روز اول ماه رجب

 

شب اول

 

این شب، شب شریفی است و در آن چند عمل وارد شده است:

 

1- وقتی هلال ماه دیده شد فرد بگوید: اللَّهُمَّ أَهِلَّهُ عَلَیْنَا بِالْأَمْنِ وَ الْإِیمَانِ وَ السَّلامَةِ وَ الْإِسْلامِ رَبِّی وَ رَبُّکَ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ.

 

خدایا این ماه را بر ما نو کن به امنیت و ایمان و سلامت و دین اسلام پروردگار من و پروردگار تو (اى ماه) خداى عزوجل مى باشد.

 دعای پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم هنگام رویت هلال ماه رجب:

از حضرت رسول (صلی الله علیه و آله و سلم) منقول است که چون هلال رجب را می‏دید می‏گفت: اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی رَجَبٍ وَ شَعْبَانَ وَ بَلِّغْنَا شَهْرَ رَمَضَانَ وَ أَعِنَّا عَلَی الصِّیَامِ وَ الْقِیَامِ وَ حِفْظِ اللِّسَانِ وَ غَضِّ الْبَصَرِ وَلا تَجْعَلْ حَظَّنَا مِنْهُ الْجُوعَ وَ الْعَطَشَ.

 

چون رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) نظرش به هلال رجب مى‏افتاد میگفت: خدایا ماه رجب و شعبان را بر ما مبارک گردان، و ما را به ماه مبارک رمضان رسانده، و بر گرفتن روزه و عبادت، و بر حفظ زبان و پوشیدن چشم از نامحرمان یارى فرما، و بهره ما را از آن ماه تنها گرسنگى و تشنگى قرار نده

2- غسل

 

حضرت رسول اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) فرموده‌اند: هر کس ماه رجب را درک کند و اول و وسط و آخر آن ماه را غسل نماید، از گناهان خود پاک می‌شود مانند روزی که از مادر متولد شده است.

 

3- زیارت امام حسین (علیه السلام)

 

4- بعد از نماز مغرب بیست رکعت، یعنی 10 نماز دو رکعتی نماز گزارده شود. تا خود، اهل، مال و اولادش محفوظ بماند و از عذاب قبر در پناه باشد.

 

5- بعد از نماز عشا دو رکعت نماز گزارده شود: در رکعت اول حمد و ألم نشرح یک مرتبه و توحید سه مرتبه و در رکعت دوم حمد و ألم نشرح و توحید و معوذتین خوانده شود و پس از سلام، سی مرتبه لا اِلَهَ اِلا اللهُ بگوید و سی مرتبه صلوات بفرستد تا حق تعالی گناهان او را بیامرزد مانند روزی که از مادر متولد شده است.

 

6- احیاى شب اول ماه:

 شیخ طوسى در «مصباح المتهجد» از امام صادق(علیه السلام) از جدش از امیر مؤمنان على(علیه السلام) نقل کرده است که آن حضرت دوست داشت که در چهار شب از شبهاى سال، فارغ از هر چیز، به عبادت بپردازد: شب اول ماه رجب، شب نیمه شعبان، شب عید فطر و شب عید قربان.

 

روز اول رجب

 

این روز، روز شریفی است و برای آن چند عمل ذکر شده است:

 

1- روزه

 

 روایت شده كه حضرت نوح (علیه السلام) در این روز به كشتى سوار شد و به كسانى كه همراه او بودند امر فرمود روزه بگیرند که هر كس این روز را روزه بگیرد، آتش جهنم یك سال از او دور شود .

2- غسل

 

3- زیارت امام حسین (علیه السلام)

فضیلت ماه رجب:

از امام جعفر صادق علیه السلام روایت شده که هرکس امام حسین علیه السلام را در روز اول رجب زیارت کند خداوند اورا بیامرزد.

مرحوم سيدابن طاووس در كتاب اقبال الاعمال خود از وجود مقدس پيامبر« صلی الله علیه و آله و سلم »، روايتي نقل مي‌كنند كه ذات اقدس حق خدای سبحان  فرمودندجعلت هذا الشهر حبلاً بيني و بين عبادي اين ماه را ريسماني بين خود و بندگانم قرار داده ام فمن اعتصم به وصل بی هر كس به آن چنگ زند به وصال من مي‌رسد.

در حديث قدسی آمده است:
الشَّهرُ شَهري و العَبدُ عَبدي و الرَّحمَةُ رَحمَتي فَمَن دَعاني في هذَا الشَّهرِ أجَبتُهُ و مَن سَألَني أعطَيتُهُ؛
ماه (رجب)، ماه من ، بنده، بنده من ، و رحمت ، رحمت من است ؛ هر كه در اين ماه مرا بخواند ، اجابتش كنم و هر كه حاجت آورَد ، عطايش كنم .

پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در مورد شرافت ماه رجب می‌فرمایند: رجب شهر الله الاصب است و بدان سبب آن را اصب نامیدند که هیچ ماهی به پایه عظمت آن نمی‌رسديَصُبُّ اللّه‏ فِيهِ الرَّحمَةَ عَلى عِبادِهِ خداوند در اين ماه رحمت خود را بربندگانش فرو مى‏ريزد      عيون اخبارالرضا عليه‏السلام ، ج 2 ، ص 71

پيامبر اکرم (صلى‏الله‏عليه‏و‏آله) فرمودند:
إنَّ في الجَنَّةِ قَصرا لايَدخُلُهُ إلاّ صُوّامُ رَجَبٍ ؛
در بهشت قصرى است كه جز روزه داران ماه رجب وارد آن نمى‏شوند . [بحار الأنوار ، ج 97 ، ص 47]

امام كاظم (عليه‏السلام ) فرمودند:
رَجَبٌ شَهرٌ عَظيمٌ يُضاعِفُ اللّه‏ُ فيهِ الحَسَناتَ و يَمحُو فيهِ السَّيِّئاتَ ؛
رجب ماه بزرگى است كه خداوند [پاداش] نيكى‏ها را در آن دو چندان و گناهان را پاك مى‏كند . [ من لايحضره الفقيه ، ج 2 ، ص 92]
پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) نیز در بیان عظمت و اهمیت ماه رجب می‌فرمایند: خداوند متعال در آسمان هفتم فرشته‌ای به نام داعی قرار داده است هرگاه ماه رجب فرا رسد آن فرشته دعوت کننده هر شب تا به صبح گوید: خوشا به حال کسانی که به ذکر الهی مشغولند خوشا به حال کسانی که با میل و رغبت تمام رو به سوی درگاه خدا آرند و خداوند می‌فرماید: من همنشین کسی هستم که با من همنشین باشد و مطیع کسی هستم که فرمان مرا ببرد و آمرزنده‌ کسی هستم  که از من طلب آمرزش کند این ماه، ماه من، بنده هم بنده من و رحمت هم از آن من است. هر کس مرا در این ماه بخواند پاسخ مثبت دهم و هر کس از من چیزی بخواهد به او عطا کنم و هر کس از من هدایت جوید هدایتش کنم و من این ماه را وسیله ارتباط بین خود و بندگانم قرار داده‌ام پس هرکس به آن بپیوندد به من میرسد. المراقبات ص 142. 

پاداش روزه در ماه رجب

امام موسی کاظم (علیه السلام) نیز در روایتی زیبا در مورد فضیلت روزه ماه رجب می‌فرمایند: رجب ماه عظیمی است که خداوند اعمال نیک را در آن چند برابر می‌فرماید و گناهان را در آن محو می‌کند پس هر کس یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد به اندازه مسیر یکسال از جهنم دور می‌شود و هر کس سه روز از آن ماه را روز بدارد بهشت بر او واجب می‌شود.

 

امام پنجم‌(علیه السلام) فرمود: هر که یک روز از ماه رجب را روزه دارد از اول یا وسط یا آخر ماه خدا بهشت را بر او واجب کند و روز قیامت با ما هم درجه‏اش سازد و هر که دو روز از رجب را روزه دارد به او گویند کردار از سر گیر که خدا آنچه گذشت از برایت آمرزید و هر که سه روز از رجب روزه گیرد باو گویند گذشته و آینده‏ات آمرزیده شد، براى هر که از برادران گنهکارت خواهى شفاعت کن و براى آشنایانت و هر که هفت روز از رجب را روزه دارد هفت در دوزخ بر او بسته گردد و هر که هشت روز از رجب را روزه دارد هشت در بهشت به رویش باز شود تا از هر کدام خواهد در آید. أمالی الصدوق، ص: 6

 

ابن بابویه بسند معتبر از سالم روایت کرده است که گفت رفتم بخدمت حضرت امام صادق(علیه السلام) در اواخر ماه رجب که چند روز از آن مانده بود چون نظر مبارک آن حضرت بر من افتاد فرمود که آیا روزه گرفته ای دراین ماه گفتم نه والله ای فرزند رسول خدا(ص)، فرمود که آنقدر ثواب از تو فوت شده است که قدر آنرا به غیر از خدا کسی نمی داند بدرستی این ماهی است که خدا آنرابر ماههای دیگر فضیلت داده وحرمت آنرا عظیم نموده وبرای روزه داشتن آن گرامی داشتن رابرخود واجب گردانیده پس گفتم یابن رسول الله(صلی الله علیه و آله و سلم) اگر درباقیمانده این ماه روزه بدارم آیا به بعضی ازثواب روزه داران آن فایز می گردم؟فرمود:ای سالم هرکه یک روز از آخر این ماه را روزه بدارد خدا آن را ایمن گرداند ازشدت سکرات مرگ واز هول بعد از مرگ واز عذاب قبر وهرکه دو روز از آخر این ماه روزه دارد برصراط بآسانی بگذرد و هرکه سه روز از آخر این ماه را روزه داردایمن گردد از ترس بزرگ روز قیامت و ازشدت ها و هولهای آن روز و برات بی زاری از آتش جهنم به او عطا کنند و بدانکه از برای روزه ی ماه رجب فضیلت بسیار وارد شده است و روایت شده که اگر شخص قادر بر آن نباشد هر روز صد مرتبه این تسبیحات را بخواند تا ثواب روزه ی آن رادر یابد. سبحان الله الجليل ، سبحان من لاينبغي التسبيح الا اله سبحان الاعز الاكرم ، سبحان من لبس الغروهوله اهل (وسائل الشيعه ج7ص358

استغفار و آداب استغفار در ماه رجب

از امام صادق (علیه السّلام) نقل شده که حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: رجب ماه استغفار امت من است، پس در این ماه طلب آمرزش کنید که خداوند آمرزنده و مهربان است و رجب را «اصب‏» می‏گویند زیرا که رحمت ‏خداوند در این ماه بر امت من بسیار ریخته می‏شود پس بسیار بگوئید استغفر الله و اسئله التوبة.

رحمت خدا در ماه رجب بر امت من بسیار است پس بسیار بگوئید: أستغفر الله و أسأله التوبة

استغفار برطرف کننده بوی بد گناه :

برای اینکه این راه را طی کنیم، اولین شرط آن است خود را معطر کنیم. وجود مبارک امیرالمؤمنین طبق نقل مرحوم شیخ طوسی از رسول گرامی «علیهما آلاف التحیة و الثناء» نقل می‌کند آن حضرت فرمود: «تعطروا بالاستغفار لا تفضحنکم روائح الذنوب» یعنی با استغفار، خود را معطر کنید تا بوی بد گناه شما را رسوا نکند، یک انسان گناهکار، بدبو است و قیامت بوی بد عده‌ای ظهور می‌کند. آنها که معطرند و خوشبو هم برای خود راحتی آفریده‌اند هم برای دیگران، اگر کسی گناه نکرد معطر است، اما اگر خدای ناکرده آلوده شد، قبل از هر چیز شایسته است خود را با استغفار معطر کند.

دو ذکر برای رفع دین :

1- «اللهم أغننی بحلالک عن حرامک و أغننی بفضلک عمن سواک»، «خداوندا، به حلال خود مرا از حرامت بى‏نیاز کن، و به فضل خودت مرا از غیر خودت بى‏نیاز کن».

2- «سبحان الله العظیم و بحمده استغفرالله و أسأله من فضله»، «سپاس خداوند را که منزه است و از او طلب مغفرت و فضل را خواستارم». (الآداب الدینیة للخزانة المعینیة، ص: 289)

ثواب هفتاد بار استغفار :

حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: هر کس هنگام سحر، هفتاد بار استغفر الله بگوید جزو افرادی که خدا در شأنشان فرموده «و بالأسحار هم یستغفرون»، خواهد بود. (ارشاد القلوب ترجمه رضایی، ج1ص228)

استغفار بعد از نماز واجب :

امام باقر(ع) فرمود؛ بعد از نماز واجب سه بار بگویید: «استغفر الله الذى لا اله الا هو الحى القیوم ذوالجلال و الاکرام و اتوب الیه»

کلید آمرزش گناهان :

امام صادق(علیه السلام) فرمودند: هیچ مؤمنى نیست که در شبانه‌روز مرتکب چهل گناه کبیره شود، آن‌گاه با پشیمانى بگوید: «استغفرالله الذى لا اله الا هو الحى القیوم بدیع السموات و الارض ذوالجلال و الاکرام و اسئله ان یتوب على»، «از خداوندى که جز او خدایى نیست،

زنده است و قیوم و پدید آورنده آسمان‌ها و زمین، که بزرگ و عزیز است، آمرزش خواسته و از او مى‌خواهم مرا ببخشد»، مگر اینکه خداوند آن گناهان را مى‌آمرزد . )ثواب الاعمال، ص 363(

دعا و نیایش در ماه رجب

1-در تمام ایام ماه رجب دعای ذیل را که روایت شده امام زین العابدین(علیه السلام) در حجر در غره خواندند، خوانده شود:

"یَا مَنْ یَمْلِكُ حَوَائِجَ السَّائِلِینَ وَ یَعْلَمُ ضَمِیرَ الصَّامِتِینَ لِكُلِّ مَسْأَلَةٍ مِنْكَ سَمْعٌ حَاضِرٌ وَ جَوَابٌ عَتِیدٌ اللَّهُمَّ وَ مَوَاعِیدُكَ الصَّادِقَةُ وَ أَیَادِیكَ الْفَاضِلَةُ وَ رَحْمَتُكَ الْوَاسِعَةُ فَأَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّىَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَقْضِىَ حَوَائِجِى لِلدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَىْ‏ءٍ قَدِیرٌ ."

2-دعایی را كه از امام صادق(علیه السلام) روایت شده، خوانده شود:

«خَابَ الْوَافِدُونَ عَلَى غَیْرِكَ وَ خَسِرَ الْمُتَعَرِّضُونَ إِلا لَكَ وَ ضَاعَ الْمُلِمُّونَ إِلا بِكَ وَ أَجْدَبَ الْمُنْتَجِعُونَ إِلا مَنِ انْتَجَعَ فَضْلَكَ بَابُكَ مَفْتُوحٌ لِلرَّاغِبِینَ وَ خَیْرُكَ مَبْذُولٌ لِلطَّالِبِینَ وَ فَضْلُكَ مُبَاحٌ لِلسَّائِلِینَ وَ نَیْلُكَ مُتَاحٌ لِلْآمِلِینَ وَ رِزْقُكَ مَبْسُوطٌ لِمَنْ عَصَاكَ وَ حِلْمُكَ مُعْتَرِضٌ لِمَنْ نَاوَاكَ عَادَتُكَ الْإِحْسَانُ إِلَى الْمُسِیئِینَ وَ سَبِیلُكَ الْإِبْقَاءُ عَلَى الْمُعْتَدِینَ اللَّهُمَّ فَاهْدِنِى هُدَى الْمُهْتَدِینَ وَ ارْزُقْنِى اجْتِهَادَ الْمُجْتَهِدِینَ وَلا تَجْعَلْنِى مِنَ الْغَافِلِینَ الْمُبْعَدِینَ وَ اغْفِرْ لِى یَوْمَ الدِّینِ .»

3-از امام صادق (علیه السلام) روایت شده كه در ماه رجب این خوانده شود:

«اللَّهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِینَ لَكَ وَ عَمَلَ الْخَائِفِینَ مِنْكَ وَ یَقِینَ الْعَابِدِینَ لَكَ اللَّهُمَّ أَنْتَ الْعَلِىُّ الْعَظِیمُ وَ أَنَا عَبْدُكَ الْبَائِسُ الْفَقِیرُ أَنْتَ الْغَنِىُّ الْحَمِیدُ وَ أَنَا الْعَبْدُ الذَّلِیلُ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ امْنُنْ بِغِنَاكَ عَلَى فَقْرِى وَ بِحِلْمِكَ عَلَى جَهْلِى وَ بِقُوَّتِكَ عَلَى ضَعْفِى یَا قَوِىُّ یَا عَزِیزُ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الْأَوْصِیَاءِ الْمَرْضِیِّینَ وَ اكْفِنِى مَا أَهَمَّنِى مِنْ أَمْرِ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»

قابل توجه است که ادعیه دیگری نیز برای این ماه عزیز ذکر شده است که می‌توانید به مفاتیح الجنان مبحث اعمال ماه رجب رجوع نمایید .

4-از حضرت رسول اکرم(صلى الله علیه و آله) روایت شده كه: هر كس در ماه رجب صد مرتبه بگوید: «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَحْدَهُ لا شَرِیكَ لَهُ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ» و آن را به صدقه ختم فرماید حق تعالى براى او به رحمت و مغفرت و كسى كه چهار صد مرتبه بگوید بنویسد براى او اجر صد شهید عطا فرماید.

5-از نبی مکرم اسلام روایت است: كسى كه در ماه رجب هزار مرتبه "لا إِلَهَ إِلا اللهُ" بگوید خداوند عز و جل براى او صد هزار حسنه عطا کند و براى او صد شهر در بهشت بنا فرماید .

6-روایت است كسى كه در رجب در صبح هفتاد مرتبه و در شب نیز هفتاد مرتبه بگوید: "أَسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ" و پس از اتمام ذکر، دست‌ها را بلند كند و بگوید: "اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِى وَ تُبْ عَلَىَّ" اگر در ماه رجب بمیرد خدا از او راضى باشد و به بركت ماه رجب، آتش او را مس نكند .

7-در کل این ماه هزار مرتبه ذکر: أَسْتَغْفِرُ اللهَ ذَا الْجَلالِ وَ الْإِكْرَامِ مِنْ جَمِیعِ الذُّنُوبِ وَ الْآثَامِ " گفته شود؛ تا خداوند رحمان او را بیامرزد .

8-سید بن طاووس در اقبال از حضرت رسول اکرم(صلى الله علیه و آله) فضیلت بسیاری براى خواندن سوره قل هو الله أحد نقل کرده است که ده هزار مرتبه یا هزار مرتبه یا صد مرتبه در این ماه تلاوت شود. و نیز روایت كرده كه هر كس در روز جمعه ماه رجب صد مرتبه سوره قل هو الله أحد را بخواند براى او در قیامت نورى شود كه او را به بهشت بكشاند.

9-سید بن طاووس از حضرت رسول اکرم(صلى الله علیه و آله) روایت كرده كه: هر كس در روز جمعه ماه رجب، مابین نماز ظهر و عصر، چهار ركعت نماز بگزارد و در هر ركعت حمد یك مرتبه و آیة الكرسى هفت مرتبه و قل هو الله أحد پنج مرتبه بخواند، و  سپس ده مرتبه بگوید: «أَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ» حق تعالى براى او از روزى كه این نماز را گزارده تا روزى كه بمیرد هر روز هزار حسنه به او عطا فرماید، و او را به هر آیه‌ای كه خوانده شهرى در بهشت از یاقوت سرخ و به هر حرفى قصرى در بهشت از دُرّ سفید دهد و تزویج فرماید او را حورالعین و از او راضى شود .

10-سه روز از این ماه را كه پنجشنبه و جمعه و شنبه باشد روزه گرفته شود. زیرا كه روایت شده هر كس در یكى از ماه‌هاى حرام، این سه روز را روزه بدارد حق تعالى براى او ثواب نهصد سال عبادت بنویسد.

11-از حضرت رسول اکرم(صلی الله علیه و آله) روایت شده است كه: هر كس در یك شب از شب‌هاى ماه رجب ده ركعت نماز به این نحو که در هر ركعت حمد و قل یا ایها الكافرون یك مرتبه و توحید سه مرتبه بخواند، خداوند گناهان او را می‌آمرزد.

12-یکی از اعمالی که در ماه شریف رجب، پس از هر نماز واجب، معمولا انجام می‏گیرد،دعای «یامن ارجوه ...» است. ماخذ اصلی دعای «یامن ارجوه‏» کتاب‏ اقبال سیدبن طاووس است. به سند معتبر، منقول است که محمد بن ذکوان به خدمت‏ حضرت صادق(علیه السّلام) عرض کرد که : فدای تو شوم! این، ماه رجب است. مرا دعایی تعلیم نما که حق تعالی، مرا، به آن‏ نفع ببخشد. حضرت فرمودند که: «در هر روز ماه رجب، در صبح و شام و بعد ازنمازها در شب [بخوان]: «یا من ارجوه لکل خیر...». پس، حضرت محاسن مبارک خودرا به دست چپ گرفتند و انگشت ‏سبابه‏ ی دست راست‏ خود را به جانب چپ و راست‏ حرکت‏ می‏دادند و با انکسار تمام، این دعا را حضرت می‏خواندند: «یا ذالجلال ...» و دست از ریش مبارک خود بر نداشت تا از آب دیده‏ ی مبارک‏ اش ، تر شد.

يا مَنْ اَرْجُوهُ لِكُلِّ خَيْرٍ وَ آمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ كُلِّ شَرٍّ  يا مَنْ يُعْطِى الْكَثيرَ بِالْقَليلِ يا مَنْ يُعْطى مَنْ سَئَلَهُ يا مَنْ يُعْطى مَنْ لَمْ يَسْئَلْهُ وَمَنْ لَمْ يَعْرِفْهُ تَحَنُّناً مِنْهُ وَرَحْمَةً اَعْطِنى بِمَسْئَلَتى اِيّاكَ جَميعَ خَيْرِ الدُّنْيا وَجَميعَ خَيْرِ الاْخِرَة وَاصْرِفْ عَنّى بِمَسْئَلَتى اِيّاكَ جَميعَ شَرِّ الدُّنْيا وَشَرِّ الاْخِرَةِ فَاِنَّهُ غَيْرُ مَنْقُوصٍ ما اَعْطَيْتَ  وَ زِِدْنى مِنْ فَضْلِكَ يا كَريمُ يا ذَاالْجَلالِ وَالاِْكْرامِ يا ذَاالنَّعْماَّءِ وَالْجُودِ يا ذَاالْمَنِّ وَالطَّوْلِ حَرِّمْ شَيْبَتى عَلَى النّارِ.


مطالب مشابه :


کواکب سبعه:/ دوستی و دشمنی ستارگان از نظر هندیان/...حروف ابجد/ ابجد صغیر :/ ابجد وضعی:/ابجد کبیر

قمر در عقرب: برج های آبی که سرطان وعقرب و حوت بود و نیمه پسین از جدی زه کننده 92/12/12 ساعت




آسمان اسفند

این ستاره ی غول پیکر نیز که شعاع آن حدود 92 برابر (نیمه) با فاز 42% در (قمر در عقرب




با روش های کم هزینه همسر خود راخوشحال کنید

اس ام اس-جدیدترین اس ام اس های روز,گلچینی از بهترین اس ام اس های 92 : قمر در عقرب در هیچ




دانستنیهای علوم خفیه 1

هر كس نیمه های شب در گوشه مریم و در جای خالی دوم نام کسی طالع طالب قمر در عقرب




اندر انتظار وام طلاق

نیمه گمشده تحصیل بدهند که اوضاع در این کهکشان راه شیری قمر در عقرب است هفته دوم آذر




رجب شهر الله الاصب

چند یک روز از دهه اول یا دوم یا آخر آن شب نیمه شعبان، شب قمر در عقرب




نقدی بر ادعاهای دکتر روازده(نمک دریا و روغن کنجد) + پيوست صوتي سخنان دكتر روازاده در راديو قرآن

با آنکه روازاده به دلیل آگاهی از اوضاع قمر در عقرب سواد علمی نیمه هم ترجمه 92 برای ما یک




عید نوروز ، شادی و زیبایی

دیدگاه دوم آن‏است که عید نوروز شده ویا ایامی که قمر در عقرب بوده و شروع 59، ص 92. 10.سوره




برچسب :