طرز تهیه نان

طرز پخت نان فانتزی

توجه طرز تهیه نان همبرگر هم مثل نان فانتزی است با این تفاوت که نان همبرگر شکر ندارد و همچنین به نان همبرگر 5 گرم بهبود دهنده اضافه می کنن...
.

طرز پخت نان فانتزی

مواد لازم:تخم مرغ=1 عدد
 شکر=1/2 پیمانه
روغن= 50 گرم
 مایه خمیر= 1 قاشق سوپخوری پر
نمک=نصف قاشق چایخوری
 آرد =حدود 5 پیمانه
آب ولرم= 1/2 پیمانه
 شیر= 1/2 پیمانه


طرز تهیه:مایه خمیر را در نصف پیمانه آب ولرم و 1 قاشق شکر حل کرده می گذاریم پف کند و بعد از این که پف کرد شکر و تخم مرغ و روغن و نمک و شیر را به آن اضافه کرده کمی هم می زنیمسپس چهار پیمانه آرد را ریخته و خوب چنگ می زنیم اگر خمیر به دست چسبید پیمانه آرد آخر را کم کم اضافه می کنیم خمیر در جای نسبتاگرم می گذاریم تا خمیر پف کرده بالا بیاید

روی میز آرد پاشیده مقداری تز خمیر را روی میز پهن کرده خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و با بشقاب یک دایره می بریم و ته سینی را آرد پاشیده و خمیر را لیست می اندازیم از کرم آماده کمی رو خمیر می دهیم باید دقت کنیم وسط خمیر قرار بگیرد بطوری که خمیر دوم را روی آن می اندازیم بیرون نزند دایره دیگری به اندازه خمیر قبلی باز کرده و روی خمیر اول می اندازیم و روی خمیرهای قالب زده رو به اشکال مختلف قالب می زنیم و لیست حاوی نان ها را در جای گرم مثل رادیاتور یا روی فر روشن قرار می دهیم تا حجم نان ها 2 برابر شود بعد زرده تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و روی نانن ها را زرین کرده داخل فر پنجره وسط حراررت 200 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار میدهیم

توجه طرز تهیه نان همبرگر هم مثل نان فانتزی است با این تفاوت که نان همبرگر شکر ندارد و همچنین به نان همبرگر 5 گرم بهبود دهنده اضافه می کنند همین طور در داخل نان همبرگر کرم نمی گذارند

طرزتهیه نان شیرمال

مواد لازم :
تخم مرغ 2 عدد
شکر 4/1 لیوان
ماست 1 لیوان
جوش شیرین 4/1 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
آرد به حدی که خمیر به دست نچسبد
وانیل کمی
روغن 4/3 لیوان

nan-shirmal_400

 

طرز تهیه :شکر را همراه با تخم مرغ و وانیل با همزن می زنیم تا کاملاً مخلوط شود. روغن را اضافه کرده دوباره هم می زنیم. ماست و بکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کرده آرد را کم کم می ریزیم و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر درست شود آرد را درحدی می ریزیم که خمیر به دست نچسبد این خمیر را در ظرفی قرار داده و روی آن را نایلون می کشیم روی آن علامت می زنیم خمیر باید حجمش دوبرابر شود. سپس از خمیر گلوله برداشته روی میز آرد پاشیده و به شکل بیضی پهن می کنیم با وردنه به ضخامت نیم سانت در سینی چرب شده قرار می دهیم رویش را زرده تخم مرغ همراه با کمی زعفران می مالیم کنجد پاشیده و در فر با حرارت 350 درجه به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا سطح نان طلایی شود

طرز تهیه نان پنجره ای: مواد لازم:
آرد سفید=یک استکان معمولی(75 گرم)
نشاسته=یک استکان معمولی(75 گرم)
تخم مرغ=5 عدد
گلاب=3 تا 4 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:نشاسته را در ظرفی می ریزیم و گلاب را بتدریج داخل نشاسته می نماییم و بهم می زنیم تا نشاسته خمیر گردد ولی زیاد نباید شل شود بعد تخم مرغها را داخل نشاسته می شکنیم و بهم می زنیم و آرد را در آن می ریزیم و تمام مواد را مخلوط می کنیم و مایه را از صافی رد می کنیم. روغن فراوان را داغ می کنیم قالب مخصوص نان پنجره ای را در روغن می گذاریم تا گرم شود(نکته حساس در مورد این شیرینی میزان گرمی قالب است که باید نه زیاد داغ باشد و نه زیاد سرد  و این مشکل با تجربه ای اندک حل می شود)قالب را در مایه می زنیم به اندازه ای که مایه تا سر قالب برسد و روی قالب را نگیرد بعد قالب را بلافاصله داخل روغن می زنیم و آنرا تکان می دهیم تا نان از قالب جدا شود. حرارت را ملایم می کنیم یک طرف نان که کمی برشته شد بر می گردانیم تا طرف دیگر نیز برشته شود باید نانها خشک شود ولی رنگ آنها زیاد تغییر نکند بعد نانها را وارونه در صافی می چینیم تا روغن زیادی آن گرفته شود وقتی کاملا سرد شد دو طرف نان را کمی خاک قند که با کمی هل کوبیده مخلوط کرده ایم می پاشیم و در ظرفی می چینیم و روی آنرا کمی پسته چرخ کرده می ریزیم. نکته قابل توجه گاه نانها از قالب براحتی جدا نمی شود. علت زیاد نگاه داشتن قالب در روغن است که نان در قالب می پزد و جدا نمی شود باید یک لحظه قالب را در مایه نگاه داشت و فوری در روغن زده تکان داده تا نان در روغن بیفتد.

طرز تهیه نان سنگک


مواد لازم:● ١ کیلوگرم آرد (مقدار تقریبی است)
● ٧ دسی لیتر آب ٢٠ درجه سانتیگراد
● هفت ،هشت گرم مایه خمیر Yeast تقریبا اندازه دو عدد پسته
● دو تا سه قاشق چای خوری نمک
● کنجد یا سیاه دانه به مقدار دل خواه

ظروف و وسایل لازم:
مقداری سنگ ریز به اندازه‌های تقریبی پسته یا کمی بزرگتر، سنگ‌ها باید گرد و صاف باشند، یک قطعه چوب سنگین و بزرگ برای کوبیدن و صاف کردن سنگ ها، یک چوب به شکل پارو یا چیزی مشابه آن برای پهن کردن نان و یک چوب بلند (دسته جارو!!) برای خارج کردن نان.

sangak-1_400



sangak-2_400



sangak-3_400



sangak-4_400


طرز تهیه:
اگر از طرز تهیه نان بَگِت آگاه باشید، می‌دانید که برای تهیه خمیر نان بَگِت هم از همین روش (خمیر چند مرحله ای و خمیرترش) استفاده می‌شود و خمیر ترش مورد استفاده را یک شبانه روز قبل از استفاده درست می‌کنند. بطور کلی هرچه طول مدت تخمیر خمیر نان طولانی‌تر باشد، کیفیت نان بهتر می‌شود. حالا چرا نان بَگِت را برای شروع انتخاب کردم، به این دلیل است که نانی است با پوسته سخت و شکننده و ترد. همین خاصیت را هم کم و بیش در نان سنگک مشاهده می‌کنیم. همان گونه که می‌دانید نان سنگکی که خوب طبخ شده باشد، دارای پوسته‌ای سخت است ولی داخل آن نرم. در ضمن بسیار ترد است. البته خمیر نان سنگک بسیار شل‌تر است، دلیل قهوه‌ای رنگ بودن نان سنگک هم همین شل بودن خمیر آن است. چون مقدار آب زیاد داخل خمیر باعث می‌شود که نان هنگام طبخ یکنواخت‌تر برشته شود.
برای تهیه نان سنگک اول از همه باید از قوه تخیل خود استفاده کنید، بخاطر بیاورید روزهایی را که توی صف نانوایی برای خرید نان سنگک می‌ایستادید. کنار دیوار بقل تنور سه تا چوب بلند وجود داشت. اولی یک چوب بلند بود که یک تیکه چوب مکعب مستطیل شکل سنگین بزرگ به یک سر آن نصب شده بود. این چوب را نانوا برای صاف کردن سنگ‌های داخل تنور استفاده می‌کرد. به این صورت که با یک قطعه صابون خشک روی چوب می‌مالید و بعد چوب را داخل تنور می‌کرد و با کشیدن آن روی سنگ‌ها، آنها را صاف و یکنواخت می‌کرد (مثل اطو روی سنگ‌ها می‌کشید تا صاف و یکنواخت شوند). این کار به این منظور انجام می‌شد که سنگ‌ها کمتر به خمیر بچسبند.
چوب دیگری که یک سر آن به شکل پارو بود را برای پهن کردن خمیر بر سطح سنگ‌های داخل تنور استفاده می‌کرد. چوب آخر هم یک چوب باریک و بلند بود که هنگام خارج کردن نان از داخل تنور استفاده می‌شد و با قرار دادن آن زیر نان و تکان تکان دادن آن باعث می‌شد که سنگ‌ها تا آنجایی که امکان داشت از نان پخته شده جدا شوند و بعد بوسیله همان چوب آنرا خارج می‌کرد.

مرحله اول تهیه خمیر ترش:
برای تهیه نان سنگک به چیزی بنام خمیر ترش نیاز داریم. خمیر ترش با مایه خمیر یا Yeast یک کم فرق می‌کنه به این صورت که برای تهیه خمیر ترش از مقدار کمی مایه خمیر (Yeast) استفاده می‌کنیم.
خمیر ترش را باید 24 ساعت قبل از تهیه خمیر نان سنگک تهیه کنید و بگذارید در یخچال یا یک جای خنک بماند.
برای تهیه خمیرترش از سه تا چهار گرم مایه خمیر را با 150 گرم آرد و 2 دسی لیتر آب استفاده می‌کنیم (2 دسی لیتر تقریبا همان لیوان که در تصویر می‌بینید هست و همان گونه که مشاهده می‌کنید سر لیوان تقریبا نیم سانتیمتر خالی است).
آب را تا 20 درجه سانتی گراد گرم کنید و بعد مایه خمیر را در آن خوب حل کنید. وقتی خوب حل شد آرد را کم کم به آن بیفزاید و خوب با میکسر هم بزنید تا یکنواخت شود. وقتی خمیرترش آماده شد، ظرف را با پلاستیک خوب بپوشانید یا در ظرف را ببندید، فقط در نظر داشته باشید که به علت فعل و انفعالات شیمیایی درون خمیر ترش حجم آن زیاد خواهد شد، پس هم ظرف را به اندازه‌ای انتخاب کنید که جای رشد کردن خمیر ترش را داشته باشد و هم با جسم تیزی سوراخی در سر ظرف یا پلاستیکی که استفاده می‌کنید تعبیه کنید تا گازهای تولید شده در خمیرترش از آن خارج شود.
علت استفاده کردن از خمیر ترش بجای مایه خمیر (همان گونه که در بالا توضیح دادم) این است که خمیر شما از کیفیت بهتری برخوردار خواهد شد.

مرحله دوم تهیه خمیر نان سنگک:
من برای تهیه خمیر از ماشین آشپزخانه (میکسر) استفاده می‌کنم ظرف ماشین به اندازه کافی بزرگ است. باقیمانده آب (5 دسی لیتر) را تا 20 درجه گرم کنید و همراه با باقیمانده آرد (850 گرم) و نمک با هم‌زن خوب مخلوط کنید. دقت کنید وقت کافی برای مخلوط کردن بگذارید خیلی مهم است که مواد به خوبی مخلوط شوند. پس از مخلوط شدن ظرف را با پارچه یا پلاستیک بپوشانید و بگذارید نیم ساعت بماند. (این بخش از خمیر کمی سفت است نگران نباشید بعد با باقی مانده که مخلوط شود شل خواهد شد یا بعدا آنرا تنظیم خواهیم کرد)

مرحله سوم تهیه خمیر سنگک:
3 گرم مخمر (Yeast) باقی مانده را با چند قاشق آب ولرم (20 درجه) مخلوط کنید بعد همراه با خمیر ترش به خمیری که در مرحله دوم تهیه کردید با ماشین میکسر خوب مخلوط کنید. وقتی خمیر یک دست شد و خوب مخلوط شد، آنرا برای دو نیم تا سه ساعت بگذارید بماند. روی آنرا با پارچه یا پلاستیک بپوشانید تا خمیر خشک نشود. سعی کنید خمیر را در جای گرم نگهداری نکنید دما نباید بیشتر از 20 درجه نباشد. دقت کنید این خمیر بسیار شل تر از خمیرهای دیگر است، به صورتی که وقتی می‌خواهید چانه‌های آنرا بردارید از روی دست شما به راحتی خواهد ریخت نه به شلی آش ونه به سفتی خمیر نان معمولی یک چیزی بین این دو.

sangak-5_400



مرحله چهارم طبخ نان سنگک:

سنگ‌ها را قبل از شروع این مرحله در ظرف یا سینی فر قرار دهید (ظرف فر من تقریبا 4 سانتیمتر عمق دارد که آنرا پر از سنگ کرده‌ام) و داخل فر قرار بدهید و بگذارید خوب گرم شود. دقت کنید سنگ‌ها باید کاملا داغ شده باشند. درجه فر را روی 250 درجه سانتی گراد یا حتی بیشتر تنظیم کنید. وقتی سنگ ها داغ شدند و خمیر هم آماده شد (هماهنگ کنید تا هر دو هم زمان اتفاق افتد) از وسیله‌ای به شکل پارو یا همان چوب نان پزی که در بالا توضیح دادم استفاده کنید و سطح آنرا با آب خوب خیس کنید، دستان خود را هم خوب خیس کنید و با دو دست مقداری خمیر را روی سطح ساف قرار دهید و با پنجه‌ها به آن فرم دهید .
دقت کنید خمیر به اندازه کافی شل است در نتیجه هنگامی که آنرا بر روی سنگ‌ها در فر قرار می‌دهید کمی کش می‌آید و طول نان بزرگتر خواهد شد (باید با هنرنمایی و حرکات آکرباتیک مخصوص آنرا کش بیاورید). اگر به خاطرات خود مراجعه کنید وقتی که نانوا آنرا در بیرون از تنور شکل می‌داد خمیر هنگام شکل دادن طول زیادی نداشت و هنگام قرار دادن آن روی سنگ داخل تنور با حرکتی معجزه آسا آنرا به طول دلخواه کش می‌آورد. این یک هنر است و نمی‌توان آنرا توضیح داد، از قوه تخیل خود استفاده کنید و فرم دلخواه را به آن بدهید. قبل از اینکه خمیر را روی وسیله صاف قرار بدهید اگر می‌خواهید از سیاه دانه یا کنجد استفاده کنید دانه‌ها را روی وسیله پخش کنید بعد خمیر را روی آن پهن کنید، به این صورت کنجد یا سیاه دانه‌ها روی نان قرار خواهد گرفت. اگر این کار مشکل است می‌توایند بلافاصله بعد از قرار دادن خمیر روی سنگ‌ها، مقداری کنجد یا سیاه دانه روی آن بپاشید. هنگام طبخ از شعله بالایی فر استفاده کنید. فر من برقی است و اِلمان‌های (Element) برقی برای کباب کردن در قسمت بالایی دارد، من از آنها استفاده می‌کنم.

نان عربی

مواد لازم:
آرد=3 ليوان
خمير مايه=2 قاشق غذاخوري
شكر=2 قاشق غذاخوري
آب=1 ليوان
نمك=كمي
طرز تهيه:
1. تمام مواد را با هم مخلوط كرده با دست ورز دهيد.
2. در صورتيكه خمير سفت بود به آن كمي آب اضافه كنيد.
3. خمير را به مدت 2 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا خمير به اصطلاح ور بيايد و حجم آن تقريبا دو برابر شود.


4. خمير را به 8 قسمت مساوي تقسم كرده هر كدام را با وردنه روي سطح آردپاشي شده پهن كرده سپس نانها را روي تابه تفال بپزيد.

از اين نان مي توانيد براي تهيه انواع ساندويچ استفاده كنيد.
 

طرز تهیه نان لواش:

مواد لازم:
آرد=500 گرم
مایه خمیر=8 گرم
نمک=1 قاشق چایخوری
شیر ولرم=170 میلی لیتر
آب ولرم=150 میلی لیتر
روغن مایع=70 گرم
طرز تهیه:1. در ظرف مناسبی ،آرد الک شده،نمک و مایه خمیر را با قاشق مخلوط کنید. شیر،آب و روغن را بیفزایید وهم بزنید(نم را می توانید در آب حل کنید و بعد به مواد بیفزایید). سپس آن را 10 دقیقه با دست ورز دهید.
2. روی خمیر آرد بپاشید و با دستمال آن را بپوشانید. خمیر را در محل گرمی قرار دهید و حدود 30 تا 40 دقیقه به آن استراحت دهید.
3. پس از گذشت زمان استراحت،خمیر را یک دقیقه ورز دهید و به شکل گلوله های کوچکی به اندازه نارنگی به وزن 100 گرم چانه کنید.
4. چانه ها را در سینی بچینید و دوباره به آن 5 دقیقه استراحت دهید و روی آن را با دستمال بپوشانید. سپس هر چانه را با وردنه روی سطح آرد پاشی، نازک باز کنید.
5. ساج مخصوص ر ا بدون اینکه چرب کنید روی حرارت داغ کنید و خمیر لواش آماده را با دو دست از روی سطح آردپاشی شده جدا کنید و روی آن قرار دهید.
پس از اینکه یک طرف آن پخت برگردانید و طرف دیگر آن را بپزید.

 

 

 

 

آموزش پخت نان محلی (فطیر )


خمیر را به مدت دو ساعت در جای نسبتاً گرمی قرار می دهیم و روی خمیر را با پارچه تمیزی می پوشانیم تا زمانی که حجم آن دو برابر شود ....




آموزش پخت نان محلی (فطیر )

 

 

مواد لازم  :

آب گرم    --------------------   1/2  پیمانه
آرد   ----------------------------   4پیمانه
آب ولرم  ------------------------    2پیمانه
نمک   -------------------   1قاشق چایخوری
شکر    --------------- 1/2-1 قاشق چایخوری
پورد خمیر ترش   ---------     2قاشق چایخوری
روغن مایع   ---------------   1قاشق سوپخوری
کنجد     -----------------   مقدرای برای تزئین
گردو خرد شده   --------------------   1پیمانه
دارچین    ------------------- 2قاشق سوپخوری
شکر     ----------------------   1/2  پیمانه


طرز تهیه  :

1- آب گرم ، پودر خمیر ترش و یک قاشق چایخوری شکر رادرظرفی پلاستیکی ریخته و با هم مخلوط می کنیم ، سپس در جای نسبتاً گرمی بمدت پنج الی ده دقیقه قرار می دهیم تا پف کند .

2- شکر ، نمک و آب ولرم را همراه با یک پیمانه آردمخلوط کرده ، به مایه بالا اضافه نموده و مخلوط می کنیم . ده دقیقه استراحت می دهیم سپس روغن مایع را اضافه کنید .

3- باقی مانده آرد را بتدریج اضافه کرده ، خوب ورز می دهیم در حدی که خمیر به دست نچسبد . ( توجه داشته باشید که اگرخمیر به دست چسبید ، کمی آرد و روغن میاع مازاد بر پیمانه های داده شده ، اضافه می کنیم تا چسبندگی ازبین برود . در مقابل هر یک سوم پیمانه آرد مازاد ، یک قاشق سوپخوری روغن مایع اضافه می کنیم .

4-خمیر را به مدت دو ساعت در جای نسبتاً گرمی قرار می دهیم و روی خمیر را با پارچه تمیزی می پوشانیم تا زمانی که حجم آن دو برابر شود .

5- فر راروی 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود .

6- گلوله هایی از خمیر درست می کنیم . روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده یک گلوله را کمی با وردنه باز کرده . گردو ، دارچین و شکر را با هم مخلوط کرده مقداری از مخلوط را وسط نان قرار داده لبه های نان را روی مخلوط آورده سپس پهن نموده ، در سینی چرب شده قرار می دهیم ده دقیقه بماند .

7- روی خمیر را روغن مالیده کنجدروی آن می پاشیم .

8- سینی فر را بمدت بیست وپنج الی سی دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا فطیرها پخته شودند .

9- در صورت تمایل گلوله های خمیر را کوچکتر و ناز ک تر نموده و دو گلوله را با وردنه صاف می کنیم . دو قاشق مغزی در وسط یکی از خمیرها بریزید اطراف خمیر را کمی خیس نموده خمیردوم را روی آن قرار می دهیم ، سپس با فشار انگشت لبه های دو خمیر را به هم می چسبانیم و در فر می گذاریم تا پخته شود .

 

 

 

طرز تهیه نان ذرت وبرنج


مواد لازم :
شیر گرم 200سی سی ،تخم مرغ 1عدد ،آرد برنج 375 گرم ،بلغور ذرت 75گرم (باید توجه داشته باشید که بلغور ذرت زرد رنگ است که از آن در تهیه این نوع نان استفاده می شود زیرا در بازار آرد ذرت نیز وجود دارد که به رنگ سفید می باشد وبرخی از فروشندگان به آن بلغور ذرت می گویند وبه فروش میرسانند.) شکر یا پودر قند 1قاشق مربا خوری ،نمک 1قاشق مربا خوری ،پودر خمیر ترش از نوع ریز 7گرم (1قاشق سوپخوری) ،کره نرم شده 40گرم (3قاشق سوپ خوری)،زرده تخم مرغ وکنجد در صورت تمایل جهت تزیین روی کیک .

طرز تهیه :
آرد برنج وبلغور ذرت را با پودر قند یا شکر ونمک خوب مخلوط می کنیم کم کم کره نرم شده را به آن اضافه کرده وخوب هم می زنیم سپس به تدریج کمی از آب گرم را به مخلوط اضافه می کنیم وضمن اضافه کردن آن را خوب هم می زنیم (مخلوط الف) از طرف دیگر تخم مرغ را داخل بقیه آب گرم با قی مانده ریخته وکاملا هم می زنیم ومخلو ط می کنیم (مخلوط ب)مخلوط الف و ب را به هم اضافه می کنیم وبه خوبی مخلوط می کنیم بعد به آرامی آرد برنج را به مخلوط اضافه نموده وبا هم زدن آن را با خمیر تهیه شده مخلوط می کنیم وقتی که به خوبی هم زدیم شیر را به تدریج به آن اضافه نموده وبا قاشق به خوبی هم می زنیم تا خمیر مورد نظر حاصل شود.

کمی آرد برنج را روی قالب شیرینی پزی پخش می کنیم وسپس خمیررا داخل آن پهن می کنیم وقالب را در فر با حرارت 200درجه سانتیگراد وبه مدت 30دقیقه قرا ر می دهیم تا روی آن طلایی شود .بعد از فر درآورده ومصرف می کنیم.

در صورت تما یل به تزیین نان مورد نظر ،قبل از قراردادن خمیر در فر سطح آن را با زرده تخم مرغ وکنجد تزیین کرده سپس در فر با همان حرارت وزمان می گذاریم .

دستور پخت نان یونانی:

دستور پخت نان یونانی - آکاایران

دستور پخت نان یونانی


مواد لازم :
▪ کره: ۲۵۰ گرم
▪ اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
▪ پودر شکر: ۱۶۰ گرم
▪ تخم مرغ: ۱ عدد؛
▪ بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
▪ آب پرتقال: ۶۰ میلی لیتر
▪ پودر بادام: ۹۰ گرم
▪ آرد: ۴۵۰ گرم
▪ پودر جوزهندی: یک دوم قاشق چایخوری
▪ پودر شکر برای تزئین: ۱۶۰ گرم
▪ آب: ۱۲۰ میلی لیتر
▪ گلاب: ۶۰ میلی لیتر


● طرز تهیه :
کره و اسانس وانیل، شکر و پودر جوزهندی را در ظرفی با همزن می زنیم. سپس تخم مرغ را به آن افزوده و بعد پودر بادام را می افزاییم و سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به مواد افزوده و پس از مخلوط شدن مواد آن را با دست خوب ورز می دهیم سپس آن را در دست به شکل هلال در می آوریم.
در سینی فر با فاصله می چینیم و سینی را در فر به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
بعد در ظرفی آب و گلاب را مخلوط کرده و پس از آن که شیرینی ها را از فر خارج کردیم و خنک شد در این مواد به مدت خیلی کوتاهی می زنیم و بعد در پودر شکر می غلتانیم و در ظرف می چینیم.

▪ نکته :

۱) کره را در دمای محیط قرار می دهیم، اسانس وانیل به صورت مایع با رنگ قهوه ای در فروشگاه ها یافت می شود.
۲) چنانچه بعد از مخلوط شدن با آرد خمیر چسبنده بود مجدداً آرد اضافه می کنیم تا چسبندگی آن گرفته شود.

 

 

                                                                                  نوش جان


مطالب مشابه :


فتیر نون محلی آذربایجان

فتیر نون محلی آذربایجان. طرز تهیه : با این مقدار موادی که گفتم سه تا نون فطیر یا




3.غذا ها ی سنتی و محلی استان اردبیل

طرز تهیه فرنی تقریبا غذاهای سنتی و محلی استان آذربایجان




12. غذا های محلی و سنتی استان لرستان

(نان فطیر ) طرز تهیه شومی کوو برای ۴ نفر: غذاهای سنتی و محلی استان آذربایجان




غذاهای سنتی هشجین

- در اکثر نقاط آذربایجان قویماق غذایی است که بعد از روز 2- نان مغز دار(فطیر) طرز تهیه




طرز تهیه نان

جاذبه های آذربایجان. طرز تهیه نان آموزش پخت نان محلی (فطیر )




انواع غذاها و آش های محلی استانهای مختلف

طرز تهیه: شش عدد از در آذربایجان به این آش هدیگ می‌ گویند. آش ترش: فطیر محلی




برچسب :